Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- PlayStation 5
- EA Sports WRC '23
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hosszabb bemutatót kapott a Gothic Remake
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolf88
aktív tag
[link]Sziasztok!
Vettem egy ilyen tokot. A kérdésem az lenne, hogy van-e olyan app, ami a képernyőn jelezné, hogy valami üzenet jött?Valami egyszerű, reklámmentes. A másik kérdésem, hogy valamit be kell állítani külön a telefonon? Kerestem, de nem találtam semmi ilyet.Az is lehet, hogy nem kell.Köszi szépen
[ Szerkesztve ]
-
wolf88
aktív tag
-
wolf88
aktív tag
Hali!
Hol kell kikapcsolni, hogy amikor üzenetet írok, akkor ne ajánlja fel a szavakat?Köszi -
wolf88
aktív tag
Jól van már nem akarom. SIM kártyát szeretném betenni, de rájöttem, hogy azt oldalt kell berakni. Csak most az a bajom, hogy valúszínű még kisebb SIM kártya kell, mert a jelenlegi nagy bele. Szerintem.Micro Sim az nem jó bele?
[ Szerkesztve ]
-
wolf88
aktív tag
HAli!
Boldog tulajdonosa lettem ma egy ilyen telefonnak, viszont már az elején problémába ütköztem!Hogy tudom a hátlapját biztonságosan levenni?Ha egyszer sikerülne, az biztos, hogy többet nem nagyon szeretném levenni. Addig eljutottam, hogy egy fél oldalasan lepattintottam, de tovább nagyon nehezen akar, eltörni se akarom. Köszi
-
wolf88
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodok egy ilyen telefon vásárlásánál. Szolgáltatónál, elég jó áron adja most a telenor. A kérdésem az lenne, hogy ugye 4G képes a telefon?Megbízható?Van valami nyűgje-baja?Jelenleg egy LG G3 S telóm van, ezt váltaná a Huawei. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.