Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkaroly
senior tag
válasz
lcee79 #14908 üzenetére
Esetleg nem telenoros beszerzés? Mert azok megragadtak 6-os rendszeren. Ha az (márpedig a verzió stimmel, nekem is ez van), akkor nem tudsz mit csinálni. Bootloadert kéne cserélni, de mivel a Huawei már régóta nem ad kódot, esélytelen. Ha mindenáron kell az app akkor másik telefont kell vennie. Sajnos a telenor fillérb*aszás miatt nem vette meg a frissítést.
-
szkaroly
senior tag
Akinek esetleg van még a Eazyguard LA-1001 üvegfóliából elfekvőben egy darab, az legyen szives küldjön egy privit! Előre is köszönöm!
-
szkaroly
senior tag
Nekem is most jár le a telenoros hűségem. Megcsinálják a függetlenítést ott helyben vagy szervízbe küldik?
-
szkaroly
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
szkaroly
senior tag
B141 biztonsági frissítés Telenorosoknak (több mint a semmi).
[kép] -
szkaroly
senior tag
válasz
Hopkins95 #13820 üzenetére
Következőket teheted:
1. újrarakod kompletten
2. megnézed az alkalmazásoknál nem foglal-e túl sok helyet valamelyik (nekem a Spotify elég szépen fel tudja hízlalni magát)
3.Telefonkezelő----Lemezoptimalizálás tudja törölni a gyorsítótárt, stb.(nem mindegyik appnál lásd 2.pont)
4.Ha frissítettél Android 7-re akkor lehet hogy az is hagyott felesleges dolgokat. Feljebb már valaki leírta hol lehet mit törölni. -
-
szkaroly
senior tag
Az azért megérne egy misét hogy miért késett ennyit amikor a másik két szolgáltató telefonjaira már rég megérkezett a fríssítés. A Telenor és a Huawei közötti egymásra való mutogatás és a felhasználó teljes körű semmibevétele és hülyébe nézése szintén. Leveleztünk egy ideig de nem sok értelme volt.
-
szkaroly
senior tag
válasz
User_Smike #12293 üzenetére
Én is írtam nekik egy levelet pár napja, még nem kaptam választ. Csak azt nem értem a másik két szolgáltató miért kapott már választ a Huaweitől.
-
szkaroly
senior tag
Ezt a fajta fülhallgatót amit mellékelnek a telefonhoz más gyártók is használják? Mert most láttam egy Iphone-hoz párosítva.
-
szkaroly
senior tag
válasz
ANDROID??? #11812 üzenetére
Őszintén szólva nem igazán érteném miért adták ki a B140-es frissítést ha nem lesz hetes. Azonkívül 3 olyan mobil is van amelyeknek gyakorlatilag ugyanez a hardvere és már hetessel jöttek ki (p9 lite 2017; p10 lite; p8 lite 2017 - bár ez ugye nincs a telenornál gondolom).
-
szkaroly
senior tag
Meg lehet azt oldani hogy a galéria megnyitásakor csak a fotók miniatűrjei jelenjenek meg, a videóké nem?
-
szkaroly
senior tag
A B140-es frissítés után kb. 300 megabájttal több helyem lett. Azt hittem fordítva lesz.
-
szkaroly
senior tag
Azoktól kérdezném akik esetleg a Morecast időjárás app-ot használják, nekik a felső sávon kijelzi a aktuális hőmérsékletet? Nekem csak az app ikonja jelenik meg.
Ezenkívül az értesítés sávban csak az aktuális időjárás ábrája látható. Korábbi telefonomon (Y550, Android 4.4.4) a következő pár óra várható időjárása volt.
-
szkaroly
senior tag
-
szkaroly
senior tag
Mai nap én is vettem egy ilyen készüléket. Telenoros, Blue M csomag mellé kedvezményesen. Nagy meglepetésemre sehol sem kaptam hozzá mágneses tokot, csak tépőzáras van mindenütt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- Építő/felújító topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)