Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
17x17
csendes tag
360 fokos kèpeket lehet kèsziteni vagy valami play app.-al ?
Kamera funkcioknál nem találtam -
törölt tag
Fel van törve alatt ha jól értem a ROOT -ra, bootloader nyitásra gondolsz?! Mert más esetben a játék feltörésére tudok gondolni, de ahhoz meg nem kapcsolódik a TWRP. Meg utóbbi warez, ami tilos.
Általában a játékokban szokott lenni felhőmentés. Google, FB, vagy saját.
[ Szerkesztve ]
-
negroo
aktív tag
sziasytok uj vagyok.
Ma vettem, mert nagyon szép a kijelzője. 1 kérdés hogyan lehet lementeni a játékok kimentéseit beállításokat például ha fel volt törve ott a twrp ben a backupra bötköttem, de nem szeretném fel törni. Van ilyen program és leírás köszönöm.
-
törölt tag
Másnak sem működik a dinamikus naptár ikon? A dátumot mutatja, de a hét napjait szövegesen már nem. Elvileg csak angol van benne és mintha egyszer működött volna, de azóta sem megy. Factory reset után sem a gyári témákkal. Be kell külön állítani valamit, mint az időjárásnál?
-
batai15
félisten
válasz
Milestone2 #2493 üzenetére
azért kérdezem hogy mennyire vegyem komolyan..
device three már van, meg boot logoig jutottak el.
Megmondom őszintén 1-2 dolog van ami nem jön be az emuiba ,amire remélhetőleg az n gyógyír lesz( értesítések, ram kezelés stb)
Akkor nem fogok vele foglalkozni.
Meg amúgy erősen aosp párti vagyok, sok a 3rd appom , és sok gyárit nem használok.
De mint mondom az n p9 béta eddig teszik hátha jó lesz . -
batai15
félisten
[link]
ezt szerintetek mennyire kell komolyan venni?
én lennék az első aki feldobná ha egyszer oda jutna hogy használható legyen. -
choco01
addikt
Én is sygices vagyok, néha Waze ha úgy van.Jó lenne ha pesten a belvárosban is menne.
Most kilehet hozni edigitalnál meg euronicstől 0% thmre, egyre inkább érik a megvétel, főleg hogy már tokjaim és fóliám is van rá.
-
keszo
őstag
válasz
jegenye77 #2487 üzenetére
elképzelhető hogy sikerült kifognom egy gyengébb darabot, mert csináltam egy összehasonlítást a GPS Test-tel (wifi nélkül szabadban)
P9Lite
i4S
Meizu
Lenovo Adam tab.
samsung Note Pro tab.
és azt vettem észre, hogy általában olyan 2-5 méter átmérőjű körbe pozicionálnak addig ez a telo 12-16 méteresbe -
jegenye77
addikt
Én csak sygic et használom de még soha nem volt probléma.
Még más se panaszkodott nagyon a GPS miatt.
Lehet egyedi eset a tiéd.
Inkább azt javasolnám neki, hogy a fotókat nézze meg, hogy neki megfelelnek e amit feltöltöttek páran. Ha igen akkor nyugodtan veheti mert jó kis telo ez.[ Szerkesztve ]
-
jegenye77
addikt
-
-
törölt tag
válasz
choco01 #2474 üzenetére
Itt nincsenek ilyen ismert hibák. Egyedül az agresszív RAM kezelést tudnám elmíteni, de az szoftveres móka. Viszonylag hamar kezdi el üríteni a háttértárat, de erre szerintem hamarosan lesz megoldás. HA nem is a gyártótól, egy kis build.prop módosítással lehet rá esély.
-
dokee78
félisten
Lehet olyat a Telekomnál,hogy fehér készüléket szeretnék,de az óra fekete legyen?
Vagy azonos színnel forgalmazzák? -
bubus66
nagyúr
válasz
choco01 #2472 üzenetére
Én nem találkoztam a P8 Litenél se meg a P9 Litenél sem a Wifi hibával.
Kb az 60-70 P8 Litet amit meg csinálta abból eddig kettő volt szervizbe az egyik anno az enyém de az GPS hiba miatt, a másik pedig hangszóró hibával volt a és egyiknél se találkoztam wifi hibával..
Hibátlant akarsz olyan nincsen és nem is lesz!!!!
Más hibája én nem találkoztam vele..
[ Szerkesztve ]
-
Jarod1
veterán
No én most szereztem egy Band0-t hozzá, egész jó.
-
choco01
addikt
Hali.
Ennek a P9 Litenak van valami gyakori széria hibája?
Szerviz tapasztalatok alapján?
Gondolok arra mint pl. a P8 Litenak ez a WiFI probléma, hogy sok eszköznél kijön.
-
rbertkrl
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!! A tesztet nem láttam.
-
bubus66
nagyúr
válasz
rbertkrl #2457 üzenetére
Szia Ha Telekomos akkor csak Single SIM-es lesz a telefon mivel a szolgáltatói.
(#2459) 313313
Garancia vesztés a dualosításnál? Hol lett ez írva???
Ha meg lesz a C432B131 oeminfo.img (ami nem nagyon akar meglenni ebben a nagy tok meg kijelző védő fólia mizériába) akkor ha vissza van állítva még a BL is vissza zárása is meg történik, és "Phone Locked lesz".
Az enyém, dualosítva van de ha valami gondja van akkor simán vissza teszem a másik romot vissza záratom és mehet a szervizbe. Különben már gondolkodtam rajta, mert úgy legalább nem kellene könyörögnöm senkinek az oeminfo.img-ért.
Erre meg azt modtam ha valaki úgy küldi vissza, hogy a szervizbe meg is meg is tudják nézni annak úgy kell.
[ Szerkesztve ]
-
rbertkrl
aktív tag
Sziasztok!!!
Valószínűleg szerdán érkezik meg a trémobiltól egy ilyen telefon és életemben először lesz elsődlegesen androidos készülékem. Pláne Huawei. Ezért lenne egy pár kérdésem, például, hogy mivel dual-simes ezért nagyon érdekelne az, hogy mindenféleképpen mindkét slotba csak t-s kártyát rakhatok, vagy esetlegesen a régi telenoros kártyámmal is együttműködne? A másik: kapok hozzá egy B0 "okos"órát, mivel neten nem találtam semmi használható tesztet róla, kérdezem én lehet-e ébresztésre használni? Ha valakinek van tapasztalata róla, akkor ne tartsa magában. Előre is köszönöm!
-
yusukee
aktív tag
válasz
Balathruin #2455 üzenetére
Hát ez szomorú, most is CM-et használok
-
yusukee
aktív tag
Sziasztok!
Ilyen telefon vásárlásán gondolkozom. Létezik már ehhez Cyanogen ROM?
Köszi!
Szerk.: Valamint valaki aki rootolta már és lenne kedves megnézni nekem egy appot, hogy megy e rendesen írna egy pm-et?
[ Szerkesztve ]
-
dzoli87
aktív tag
Szisztok!
Gazdája lettem én is egy ilyen telefonnak. Olyan kérdésem lenne, hogy a beepített levelező programban beállítottam a céges levelezésemet (Exchange) és azt vettem észre, hogy a subfolder-es levelekről nem értesít, állítani sem lehet, hogy melyik mappákat szinkronizálja, csak a bejövő default mappa esetén értesít!
Esetleg másnak sikerült? -
bubus66
nagyúr
válasz
Milestone2 #2450 üzenetére
Oké köszi benned bíztam igaz ketten vagytok akik felajánlották segítséget.
Persze a tok meg a kijelző védőfólia előrébbre való egy szakmai topickba. ezért van, hogy csak kettő ember nem siklott el a kérésem felett..
AngeloDivina
meg ő volt még aki felajánlotta a segítségét.
Na nem baj rá jöttem egy két dologra, és úgy fogom a leírást is megcsinálni.
Tegnap találtam egyet nagy volt az öröm de csak addig még fel nem tettem mivel az o.... user ki se írta, hogy melyikhez való és mint utólag kiderült C636 volt.
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
-
törölt tag
Android betegség. Ez van LG -nél, HTC -nél, Samsung -nál és a többieknél is. Már beszéltünk róla másik témában is, pl. LG G4 -nél. Droid 6 -nál.
Nem csak hogy nem veszi feljebb napfénynél, hanem blokkolhatja is, illetve a kontrasztot is lejjebb veszi. Csak pl. amolednél nem annyira feltűnő. Főleg, ha eleve magas a nit. Érdemes esetleg Play -ről valamilyen képernyő kezelőt használni (akit zavar), amiben van kontraszt állítás is.
-
herrká
senior tag
válasz
bubus66 #2440 üzenetére
Szia! Te vagy a szakértő és épp felvetődött a téma! Tehát, ez az automatikus fényerő nálam is be van kapcsolva. Minden eddigi telefonon jól is működött. Ennél nem az igazi! Tűző napon sem veszi fel a fényerőt - legalábbis nem teljesen - viszont reggel mikor még sötétben kapcsolom be, a csúszka teljesen alap állásban van. Szinte teljesen sötét a képernyő, manuálisan kell rajta világosítani. Ez mindenkinél így működik? Köszönöm!
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Képbe került ez a telefon nálam amiatt, mert Dual Sim-es és jó áron van. Gyakorlatilag 3 telefon játszik, egyelőre Nexus 5x tűnik nyerőnek, a másik az A5 2016 (amit 5.1-el már próbáltam, úgy nem tetszett, de most 84400-ért kapnám gyári garival) valamint a P9 lite. Mivel a legtöbb általam megbízhatónak tartott teszter a 3GB verziót tesztelte, az lenne a fő kérdésem, hogy a multitasking mennyire megy 2GB-al? Ha tegyük fel fut a chrome mennyi oldalt tud stabilan a memóriában tartani? SOT hogy alakul pár hét használat után?
-
MR ME
aktív tag
Még egy kérdésem lenne, honor4c-nél volt olyan opció h ha sütött a nap, nagy volt a külső fény automatikusan feltolta a fényerőt, de itt nem találtam ilyen opciót, kimaradt vagy esetleg én voltam figyelmetlen?
-
MR ME
aktív tag
válasz
AngeloDivina #2430 üzenetére
Köszi egy ilyen nillkin tokot vettem végül énis
-
B********
aktív tag
válasz
AngeloDivina #2430 üzenetére
Azt mondod euronics-ban lehet ilyet venni? Az jó mert pont ilyet keresek amióta megvan a mobil. Főleg, hogy az emberek azon 2%-ba tartozom, aki nem vásárol ebay-en. Máshol meg még nem találtam.
-
bubus66
nagyúr
-
Soma01
veterán
válasz
Maxtreme #2431 üzenetére
Én is járok így sokszor. Van hogy azt sem találom meg újra, ami már egyszer megvolt.
Amúgy tényleg nagyon jó tok! Nekünk is ilyen van. Ahogy írják is, nem vastagítja nagyon a telcsit, karcsú marad. Elég kemény is, jól véd. Annyi a bajom csak vele, hogy a kijelző irányába nem ért túl a telcsin, tehát ha kijelzővel lefelé rakod le, akkor karcolódhat a kijelző. De kell rá üvegfólia... Mindenesetre, jobb volna ha 1mm-t túlérne elől is.
-
bubus66
nagyúr
Valakinek SINGLE-sek van fent TWRP a telefonján? Az keressen meg legyen szíves, vagy olyan aki egy lementés erejéig feltelepíteni.
-
MR ME
aktív tag
Sziasztok!
tegnap lettem tulaja énis egy ilyen készüléknek, az lenne a kérdésem h tokot hol lenne érdemes nézni hozzá? tudnátok ajánlani pár oldalt/boltot?
nillkin tokok előnybenválaszotokat előre is köszönöm
-
Stylerr
addikt
Olyan problémám van, hogy a telefon folyton lecsatlakozik a számítógépről amint másolni szeretnék rá. Emiatt nem tudok USB-n keresztül fájlokat juttatni a telefonra. USB hibakeresési módot is bekapcsoltam.
/EDIT: Arra lettem figyelmes, hogy csak akkor dobja le a telefont, ha a memóriakártyámra akarok másolni. Amíg nem indítom el a másolást a kártyára, addig tökéletes, amint elindítom ledobja a telefont a számítógépről.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz
batai15 #2402 üzenetére
(#2402) batai15
És miért csak, egy szolgáltatóssal menne ha független a telefon ezt magad se hiszed el ugye?
Mert akkor a másik se menne másik kártyával..
Nem kell nekem fejet hajtani, elég ha nem hiszel el mindent amit olvasol, mert sokszor fele nem igaz.
Majd szerzek egy Vodás vagy Telenoros kártyát.
A P8 litenél is olvastad, mert ott is voltak ilyen fel vetések amik nem voltak igazak mert használtam, én is kettő különböző kártyával.
Hol olvastad a KFV szaklapba
[ Szerkesztve ]
-
ElDiabloo
senior tag
válasz
Balathruin #2411 üzenetére
Már a frissités előtt is befagyott egyszer ezért mondtam is neki higy ne nyomkodja, inkabb frissítem hátha segít.
-
Balathruin
veterán
válasz
ElDiabloo #2409 üzenetére
Egyáltalán nem normális, szerintem valami nem stimmelt a frissítéssel. Egy factory reset kéne neki szerintem. Viszont az mindent letarol ami rajta van, ha került rá fontos akkor előtte mentsd le.
-
ElDiabloo
senior tag
Üdv. Barátnőm ma kapott egy ilyen telót, de folyton lefagy a kamera használata közben és ilyenkor a telefon is percekig nem jó csak utána tér magához. Amint megkapta frissítettem a szoftvert rajta szóval az szerintem a legújabb. Ez ismert hiba vagy valami egyedi eset ?
-
Fecc000
csendes újonc
Sziasztok!
Az Extreme Digital oldalán olvastam, hogy a Huawei p9 lite-ban Gyro-sensor van, de nincs benne giroszkóp.
Mi a külömbség?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- Ukrajnai háború
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Valami baja van a tápomnak
- Autós topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Le Mans Ultimate
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...