Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
readonly
csendes tag
válasz
bubus66 #3896 üzenetére
Sziasztok,köszönöm a hozzászólásokat,úgy látom nehezebb lesz mint gondoltam
(a szolgáltató pedig kb elmegy a picsába...). Megköszönném ha valaki tudna linket adni,hogy lehet a jelenleg fent lévő rendszert lementeni,hogy ha esetleg történne valami akkor "gyári" állapotra lehessen visszavarázsolni.
-
bubus66
nagyúr
válasz
AngeloDivina #3897 üzenetére
Ezt miért tőlem kérdezted????
-
szlobee
csendes tag
Olvasgattam hogy nem lehet buborékmentesen rátenni üvegfóliát.... Valóban?
Tapasztalatok vannak a flexibilis üvegfóliáról? Az jó rá? -
törölt tag
válasz
bubus66 #3889 üzenetére
Az oké, de az nem zárja vissza a BL -t, csak ha 3 gombossal felteszed a stock ROM -ot. Nem?
Mert a mentés már nyitott BL -nél van, hiszen fent van a TWRP és abból ment.
Szerk.:
Arra gondoltam, hogy visszatéréshez mindenképp kell neki a teljes original ROM. Egyrészt a 3 gomboshoz, másrészt hogy kiszedje a stock recovery -t.[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #3888 üzenetére
De ha kompletten le menti a Telenorost, (mint ahogy a Milestone2 tenne nekem anno B131-el amit nagyon köszönök neki
) és úgy vissza teszi a TWRP-vel a lementett ROM-ot és úgy a Stock recoveryt akkor az jó lesz, ezt teszteltem és egy fórum társ is tesztelte.
Én egy Vodásnak adtam oda a TWRP- 131 feltette, majd vissza ment a stock recovery, és megkapta a frissítést is az gond nélkül fel is ment neki.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
bubus66 #3887 üzenetére
Az a baj az sem elég, mert nem biztos, hogy a stock recovery teljesen ugyanaz. Ahogy az oeminfo -nál.
Szóval lehet feltesz egy stock TWRP mentést, aztán nem lesz hozzá jó stock recovery.
Mármint visszatérésnél. Utána meg jön a bootloop, vagy failed -del leáll a 3 gombos. Tehát nem tudja visszaállítani teljesen a rendszert, plusz a BL is nyitva marad.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz
#86973952 #3885 üzenetére
Így van lelehetne, (hiszen én is milyen nehezen szereztem meg a függetlenhez valót) menteni egy TWRP-s komplett Telenoros ROM-ot de ha valami balul sül el akkor vége.. Hát az elég nehéz lesz szerezni, max, ha vállalkozó kedvű az user és meg meri csinálni a dualsítás, és előtte a komplett ROM lementését..
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #3883 üzenetére
Nem locked lesz mert a B130 vagy a B131 vissza zárja
Én dualosítottam, és mindegyik telepítésnél vissza zárta lockedre.
De ha csak kinyitod és visszazárod simán akkor relocked lesz tehát a fent említett kettő ROM valamelyikét meg kell futtatni vagy oeminfo oda vissza csere.
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz
readonly #3881 üzenetére
Viszont az oeminfo-t kiszedéséhez, a TWRP kell amiban nem vagyok biztos, hogy a Telenorossal menni fog.
Érdekes módon, a Telekomos az gyárilag független a Telenorosnál meg sok minden elő fordulhat mit a P8 Litenél is azzal van a legtöbb munka akár dualositásra akár függetlenhez való ROM felrakására.
[ Szerkesztve ]
-
readonly
csendes tag
válasz
#86973952 #3880 üzenetére
Csodás, akkor ha mindent jól értek kinéz nekem kb egy délelőttös bohóckodás és a készülék újra belakása... Az még mindig nem tiszta,ha le is butítja a szolgáltató akkor legalább a frissítéseket miért nem tolja rá? Gondolom nincs keret a supportra ilyen alacsony tarifák mellett...
-
törölt tag
-
readonly
csendes tag
-
readonly
csendes tag
Sziasztok,
1 hete vettem a telenornál a telefont,barátom függetlenül vette a Euronicsban vagy Mediamarktban. Ugyan az a 2 készülék, nekem mégis csak 1db EMEI számot ír a telefon(dobozt nem néztem, lehet ott kettő van de a menüben csak 1-et találok,pedig a telenornál is 2 SIM-esként adták el,mondjuk ez most ami legkevésbé zavar,mert úgyis csak 1db van benne) és nem frissült,sokkal régebbi a rendszer mint a független verzión(VNS-L21C128B105 van az enyémen).Mit lehet vele kezdeni root-nélkül,hogy frissüljön?Néztem a gyártó oldalát,próbáltam géppel összekötni,simán a telefonon frissítést keresni,de eddig eredmény nélkül
Köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
cellpeti
nagyúr
kerestem a használati útmutatóban is, de nem találtam.
Van egy LG LF562V okos TV-m és szeretném rátolni a telefon képét, csak kiváncsiságból. De nem látja a TV-t a teló. Lehet én cseszek el valamit, sőt biztos
-
bubus66
nagyúr
válasz
Roland0224 #3867 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Roland0224 #3867 üzenetére
Benne van az összefoglalóban a leírás. Flash -hez fastboot módba kell rakni, de ezt megoldod parancssorból, amikor beírod:
adb reboot bootloaderDe ez benne van az összefoglalóban a BL nyitásnál. Mivel ez kell ROOT előtt.
-
bubus66
nagyúr
-
-
cellpeti
nagyúr
-
Roland0224
senior tag
Olyan kérdésem lenne h bootloader unlocknal hogy csatlakoztatom a telót a géphez.? Bekapcsolva,Download modban vagy hogy? Illetve van fejlemény a visszazárásról. Vissza lehet állítani "locked"-ra?
-
ORCA58
addikt
válasz
Cöletibi #3843 üzenetére
A Play-en fellelhető Igo fekvő üzemmódban is működik, a felbontásra nem lehet panasz, nagyon szép. De nekem pont az nem tetszik benne, hogy annyira aprók a betűk. Nincs idő vezetés közben hosszan vizslatni, hogy el tudja olvasni mit mutat. Nem vagyok mai gyerek a szemem már nem a régi. Feltettem egy 7 colos tabra, de pont olyan picik maradtak a betűk, pedig hely aztán lenne bőven. Az adatokat nem tudja SD-n tárolni.
A Szülinapp nem fog frissülni. A fizetősnél a térképet egyszer kell megvenni, de a forgalmi információkért évenként kell fizetni. Tapasztalatom szerint helyenként nagyon hiányos a térképe. 1980 óta változatlan a címem, nem volt névváltozás, de a lakótelepet nem ismeri, és nem csak ezt. Az összes többi ingyenes és fizetős viszont ismeri. Nyugodtan megírhatom nekik, válaszolnak is, hogy majd a frissítésben .... . A térképük elméletileg 2015 4. negyedévi. Ennyit a frissítésről.
Úgy döntöttem, veszek egy Sygic örökös Európa licenszet. Azon minden tökéletesen látható, bár kissé puritánabb a megjelenése.Bori hangja hiányozni fog, nejem meg örül majd, hogy nincs újratervezés.
pink75
A googl nekem is okozott némi kellemetlenséget.
Pár hete levelezgetek velük. Nem tudtam fizetni. Új bankkártyát fel lehetett venni, de csak ezt engedte. Se módosítani, se törölni, se fizetni. Ha a playbe fizetési mód változtatásra kapcsoltam Egy hiba üzenetet kaptam: Hoppá hiba történt. Hiába adtak különböző linkeket, mindig az az üzenet fogadott. Hogy mit tettek nem tudom, de most már fizetni, módosítani tudok, de törölni a kártyát még nem engedi.[ Szerkesztve ]
-
gregus021
tag
Üdv!
A telefonon az eddigi tapasztalataim szerint csak a Manual Camera alkalmazás támogatja a RAW formátumú fotózást, más RAW fotózásra képes appok csak jpeg-ben tudnak fotózni. Ennek mi lehet az oka? A legtöbb feature amit használok szerencsére működik a Manual Cameraban is, de 1 másodpercnél hosszabb expot nem enged, így szeretnék kipróbálni más alkalmazásokat is. Tudtok bármi appot ami támogatja ezen a telefonon is hosszú záridő mellett a RAW fotózást?
Előre is köszi a segítséget!
-
Sonja
nagyúr
válasz
lajos75 #3839 üzenetére
Ez találtam a LG G4 topikban.
-
313313
addikt
-
cellpeti
nagyúr
üdv
egy láma kérdés, hogy tudom SDre áthelyezni a programokat?
-
Cöletibi
tag
Sziasztok!Tud valaki mondani egy jó IGO navigáció verziót erre a telóra ami full hd felbontásra is jó?Amiket letöltöttem azokat pl.nem lehet elfordítani vízszintesen.Gondolom a felbontás miatt van.Ja és csak belső tárhelyről működik,sdkártyárol nem?Köszi.
-
lajos75
senior tag
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok. Tettem bele egy microSD kártyát, de mégis a telora akar telepiteni. Be van állítva pedig, h alapértelmezett legyen a kártya
-
nagypasztor
tag
Sajnos más ötletem most egyikőtöknek sincs. Lehet tényleg az a megoldás, ha vártok egy napot, és úgy próbálkoztok majd a belépéssel. A youtubon találtam még néhány videót ezzel kapcsolatosan. Lehet, hogy azokat is érdemes átböngészni.
-
lajos75
senior tag
válasz
nagypasztor #3831 üzenetére
Ez már megtörtént
-
pink75
aktív tag
válasz
nagypasztor #3831 üzenetére
ez az, hogy a menüt még nem láttam...de eddig nekem ez a help-es menü sem jön elő, csak húzogathatom a csíkot a bill felett max.
ha nyomva tartom, kidob a fiók ellenőrzése lapra megint.
[ Szerkesztve ]
-
pink75
aktív tag
válasz
nagypasztor #3829 üzenetére
mindjárt végigjátszom, köszi, hogy foglalkozol velünk
-
lajos75
senior tag
válasz
nagypasztor #3786 üzenetére
Érdemes kipróbálni. Böngészőn jelentkezz be a saját google fiókodba, aztán kattints a csaj hozzászólásában lévő linkre. Utána próbálj újra bejelentkezni.
Én ilyet nem találok
[ Szerkesztve ]
-
pink75
aktív tag
válasz
nagypasztor #3825 üzenetére
Először akkor neki kéne most, szerintem
-
lajos75
senior tag
válasz
ANDROID??? #3823 üzenetére
de nem lehet kihagyni ezt a lépést
Pedig nekem Samsung van most.
Valamit a google fiókban kellene csinálni de mit
[ Szerkesztve ]
-
pink75
aktív tag
válasz
ANDROID??? #3820 üzenetére
Megadta, de nemrég változtatott jelszót...Én nem jutottam tovább a telefonnal vele, de most már ő sem tud belépni.
Imádom a google-t! -
lajos75
senior tag
válasz
ANDROID??? #3820 üzenetére
De oda adja, vagyis már megadtam
Viszont már az én telefonom is ezt csinálja, nem enged be.
Tulajdonosi fiókkal akar csak be engedni -
pink75
aktív tag
Na jó, én ezt most feladom. 8x factory reset, új ROM, és ugyanaz - miközben a mailcímemre jön a google-értesítés, hogy beléptem androidról.
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Sziasztok,
Hol jelenleg a legolcsóbb újonnan ez a készülék?
Magyar bolt, legyen, garanciával. -
Ultraviolet
tag
Sziasztok! Vennék ilyen telefont, de úgy látom a kamerája nem a legjobb, ezt javították már? illetve a memóriát jobban kezeli már? 2Gb-ból mennyit foglal minden alapból?! OTG-t kezelí?
Mi a hátránya, mi a gyengéje? köszi[ Szerkesztve ]
-
Robertó79
tag
Valaki tud segiteni6
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kínaiak újdonsága több ponton erősödött elődjéhez képest: jobb a hardver, az üzemidő, a kijelző, van ujjlenyomat-olvasó, vannak viszont gyenge pontjai is, mint például a kamera.
- AliExpress tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- A KOReader ebook olvasó program
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...