Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
válasz dugesz77 #93375 üzenetére
Kíváncsi lennék, hol parkolnak ezek a csomagok? Nekem is van egy hasonló nyomkövetésem, azon az látszik, hogy 08.19-től itt van az országban. Na de hol?!
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
spiky03
veterán
Az jó ha a Registered Air Mail-nél a Belgium Registered-et választom ki, az $0.
Megkapom azt úgyis?SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
windlord
őstag
Tudtok ajánlani jófajta autós telefontartót?
-
B-L-A-C-K
titán
-
-
Czimby
addikt
Nekem is megjött a cucc, kipróbáltam éppen hogy jól áll a szivargyújtóban.
Az orico, Blitzwolf betonstabil ez egy kicsit lógós és nagyon könnyen kihúzható,
viszont ennyi pénzért mindenképp ajánlott a beépített fesz/áram mérő miatt.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
bul07
nagyúr
microUSB bemenet azért kell mert akkor lehet vele vezetéket is tesztelni
Amit te vettél azzal nem lehet
Sokszor nagyon jól jön mert alis filléres vezwtékek nagyon változó minősségűek
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
profi
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném az alábbiakban. Építek egy mini-itx pc-t és szeretném bele tenni a Creative pci-e hangkáryámat. Egy gond van, hogy csak egy pci-e csatlakozó van a lapon (ga-b250n phoenix wifi), amibe a videókártyát fogom tenni. Van valami mód arra, hogy nem a pci-e csatlakozót használva rá tudjam dugni az alaplapra és használhassam a hangkártyát? A válaszokat előre is köszönöm.
Üdv.
-
vince
őstag
-
vince
őstag
De klassz a mérőd! Én ilyet vettem, de sokkal praktikusabb a tiéd, hogy egy rövid vezetéken lóg és nem kell bűvészkedni a leolvasáshoz
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
D0zeR
tag
Tudtok ajánlani vezeték nélküli egeret és billentyűzetet kedvező áron?
-
bul07
nagyúr
Egy kis beszámoló
HOCO Z3 Smart Car Charger 3.1A Dual USB LCD Display[link]
Tegnap jött meg ma meg teszteltem
Bedugva felváltva jeleníti meg a következőket
Bemenő feszültséget
Leadott ampert
Leadott feszültségetTeszteltem 2A terheléssel, ekkor 4.94-4.97V eset a feszültség, 3A tesztelve 4.86V-ra eset a feszültség
3A terheltem olyan 2-3perceig ekkor kihúzva kicsit meleg volt a töve ott ahol a kocsival érintkezik, ez lehetett azért mert egy öreg autóba teszteltem és kicsit rozsdásak az érintkezőiBedugva magába mutatott 12.6V, ha beindítottam a kocsit akkor már 14.4V-ot ugye a generátor tölt
Szerintem ennyiért nagyon megéri
Jön a tél simán jó arra is hogy nézze az ember hogy az aksiban mennyi szufla van és ugye hogy tölt e a generátor[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
dugesz77
őstag
Hátha valakit megnyugtat az elakadt csomagokkal kapcsolatban.
Tegnap ránéztem a BG-s rendeléseimre volt egy elővételben már július 21. -én kifizetett de csak augusztus 4.-én feladott BlitzWolf® BW-ES2 fülesem. ingyenes postával TN nélkül jött. semmi hírem nem volt róla. Tegnap rájuk írtam,hogy sajnos nem érkezett meg. Ma délelőtt jött a válasz,hogy sajnálják és előtúrtak valahonnan egy TN-t és ,hogy érdeklődjek a postánál ha semmire nem jutok újraküldik. TN:
Eszerint egy hónapja itthon a csomag, na ezt lenyúlták. Hazaérve ez várt:
Így elsőre kényelmes, bár nagynak tűnik nem nehéz. Hangja nagyon kellemes, bőséges levegős mély, csilingelő magas. Még járatom. -
-
azbest
félisten
válasz #57527808 #93367 üzenetére
üresen, összecsavart csomagolás után persze, hogy nincs tartása. Ha merev falút szeretnél, akkor a bőröndök közt kell szétnézned
(#93366) sto1911
Nekem még a másik, olcsóbb szériából van egy [link], úgy egy hónapja használom. A laptop rekesz gumis szája kicsit megnyúlt, de persze, amikor benne a laptop, akkor tartja. Egész jól tudok bele pakolni. És persze nem üresen még tartása is van.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sto1911 #93366 üzenetére
még nem érkezett meg, kép alapján jobban néz ki a mostani 6.59$-os tatyó.
szerk.: háááát ebből a videóból azt szűrtem le, hogy a tavalyi 290 forintos "akciós" emagos táskában is több anyag van, mint a linkelgetett 6.59$-os táskában.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Zola007 #93360 üzenetére
Tök jó ez a táska alján, hogy van egy külön cipőtartó, de olyan kicsi, hogy nem fér el benne a cipőm. 30cm széles a táska, nekem akkora a lábam, és akkor a cipő méretét még nem is számoltam rá. Pedig az elgondolás nagyon jó, hogy az külön "bűzölögjön".
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
törölt tag
válasz Zola007 #93360 üzenetére
ugyanez a táska szürkében 6.59 $
az akcióban 16$-os xiaomi-ból feketét rendeltem, úgyhogy ebből jó lesz a szürke is.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Tanluhu TG610 hátitatyó 7.99
[link]Ganzo G727M-OR szalonnázó 9.99
[link]Darth Vader sörnyitó
kupon 80%0FF$1
[link][ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
bul07
nagyúr
válasz w.miki #93356 üzenetére
Tavaly jobb volt a helyzet mint ellőtte
2015 őszén 45 rendelésemből, 20nál refund mert nem jött meg
2016 őszén nem számottevő volt a refundok száma, talán 10%, persze késés az volt 40-50napops érkezésArra figyeljetek hogy szeptember 30 és október 9 között ünnep lesz náluk, senki nem dolgozik
Tavalyi cikk képekkelA jövőhéten leadott rendelések lehet csak október 9 után adják fel vagy kerül ki Kínából
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz -secret- #93342 üzenetére
Azt vágod, hogy december 6 az télen van?
hogy fog ez neked akkor rendesen működni?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
retesz147
addikt
válasz ghostie #93302 üzenetére
Nekem elvitt 2 ülésfűtést egy Alfa 147-be a télen (ha jól emlékszem 3,2A felvétellel, mert ugye kiírja a dugó az áramfelvételet, nekem az a verzió van). Olyan 10-15 percig ment róla álltalába a 2 ülésfűtés. Hűtőládám nincs.
(#93303) Horec: Ilyened füstőlt el? Pont ugyan ez (qicent), vagy hasonló?
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
sharp4
őstag
Sziasztok
Asus Transformer Pad TF103CX-1A009A típusú tablethez keresek kijelzőt. Tudnátok ebben segíteni, hogy honnan tudnám beszerezni?
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
zsolt1225
aktív tag
Megjött az ajánlott japán kés amit mindenki mondott.
12-én rendeltem, ma jött meg 7 nap múlva.
Azért rendeltem meg, mert mindenki áradozott róla, hogy mennyire éles, hát én azért annyira nem ezt tapasztalom. Amiket mondtatok ahhoz képest én jobbra számítottam. Nem mondom, hogy nem éles, de azért egy élezés talán ráférne. Kicsit csalódtam most ebbe.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Rendeltem egy napelemes mikulást GearBest-ről. Most jött meg és az istenért nem akar megmozdulni. Mit kell ezzel csinálni, hogy rázza a seggét?
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz notika77 #93338 üzenetére
De, jó és gyakran hasznos a csengő!
Én legalábbis rengetegszer kerülök olyan helyzetbe, h gyalogosok sétálnak a kerékpársávon/kerékpárúton, és pláne amikor sokan vannak, a fene se fog mindnek odaszólogatni - amit esetleg nem is hall, mert a zene elnyomja vagy nem érti, mert külföldi (vagy igenis sértésnek vesz egy "vigyázz, jövök"-öt is)A csengő (persze nem a pöcögtetős dísz, hanem a hagyományos, karos) éles hangú, még zenét hallgatónak is gyakran átjut és egyértelmű - működik.
-
Met
nagyúr
BT hangszóró?
Láttam egy bringást, elől a kosárban egy hangszóró, abból üvöltött valami zene, nem nagyon kellett csilingelnie"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
notika77
senior tag
Semmire nem jó a csengő/duda/hajókürt a kerékpárnak a szabályoknak megfelelő felszerelésén kívül.
1. Ha gyalogos van előtted, akkor odaszólsz neki és talán még bunkónak sem néznek utána --> nem tesznek ellened
2. Ha gyalogos van előtted és rányomsz egy hajókürtöt, úgy megijed, hogy nem mozdul vagy ha mégis akkor tuti rossz felé teszi -> minimum egy anyázás a jutalmad, esetleg hosszabb feltartás, de részemről a felpofozás is belefér
3. Ha büntetni akarod a gyalogost, akkor egyértelműen jó a hajókürt, de csak mikor elmentél mellette és hátrafelé irányítva
4. Ha nem gyalogos van előtted, akkor az úgysem fog veled foglalkozni bármit is szerelsz a bicódra
5. Baleset elkerülésére megint nem használható, mert abban a fék és a kormány megfelelő használata segíthet.ui.: kb. 15 év pesti bicajozás alatt, csak haveroknak és ismerősöknek csengettem
[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
veterán
Ajanlott muszeres csavarhuzo szettel talalkoztatok mostansag?
Janaboy
-
Tufa_
aktív tag
Elektromos duda/riaszto/csipogo-t latott mar valaki valamerre kerekparra? Hatasosabbnak tunik mint a normal bringa csengok, persze ha eleg hangos...
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #93332 üzenetére
Túl sok szociális interakcióval jár boltban vásárolni.
-
Saccco
nagyúr
válasz r3dsnake #93329 üzenetére
Batz egyedi.
Vagy a Batz 915 Anatomic Gold is nagyon jó.[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
sharp4
őstag
válasz Bambuszpro #93331 üzenetére
Persze, hogy nem. Az egészségeddel játszol. Én mindig úgy csináltatom!
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
r3dsnake
nagyúr
Talpbetétet honnan és milyet lenne érdemes rendelni?
-
rabtibus
tag
válasz Devil Smile #93322 üzenetére
köszi, ezt valahogy nem találtam meg eddig ...
a Blitzwolf-ra tudsz esetleg linket adni, ami Neked eddig bevált alin vagy ebay-en ?
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
félisten
Ismét van elemes italadagoló $0.99-ért. Kuponkód: harvest087.
Alex
-
Devil Smile
őstag
válasz rabtibus #93309 üzenetére
Nekem egy blitzwolf van az udvaron 1 eve kb
az erzekenyseget meg nem sikerult pontosan beallitani a sajat programjaban de ha nvr-t hasznalsz allitolag jo.. egyebkent van ip kamera forum ott van minden..[ Szerkesztve ]
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
w.miki
veterán
válasz FingR86 #93317 üzenetére
az ajánlott miband topikban van olyan összefoglaló, amiben minden szépen le van írva? Kinyomtatható offline használatra is?
Nem használom a karperecet, de gyereknek rendelnék, csak félek, hogy leírás nélkül nem fog vele boldogulni.
Vagy ezeket az infokat egyesével kell összeszedni?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
vizimento
senior tag
Megjött az akcios miband2-m, de gondom akadt a párositással. Kinek hogy sikerült? Próbáltam teloval közvetlen kapcsolódni, próbáltam MiFit-en, de csak "kapcsolódás..." aztán semmi.
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
FingR86
őstag
kicsit korábban vki keresett ilyet:
kód: cheap1
ár: 0.99$
[link] -
Beni2360
félisten
válasz ghostie #93302 üzenetére
Hát szvsz meg kell nézni az adat lapját és a vékony madzagot amit adnak hozzá és a hűtőd adatait összevetve magad is meglátod, hogy nem arra tervezték.
Ha ki akarod vezetni a kocsiból, hogy tudd mellette üzemeltetni akkor egy sima vastagabb terhelhető hosszabbítót kell keresni.
A gyári beépített csatlakozónak is ott vannak az adatai a gépkönyvben és ott valószínű, hogy a megfelelő vezetékekkel van bekötve azért bírja.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
szabifotos
senior tag
Most akkor ez 3AA (4.5V), vagy 12V, ahogy a leírás mondja? LINK
-
rabtibus
tag
Sziasztok,
tud valaki olyan WIFI-s kamerát ajánlani amit lehet kültérre is tenni és éjszakai lát ?
Én EZT a kamerát nézegetem de sajnos amit Ti is írtok, hogy nem bírják sokáig ... engem is elkeserít ... Vettem már aliexpress-ről 2 beltéri kamerát, de mindkettő megadta magát sajnos 2órán belül ...Nem találtam sajnos topic-ot hozzá, csak egy bizonyos típushoz ...
-
kelly416
veterán
válasz Mr.Csizmás #93297 üzenetére
Köszi, kettőt be is húztam. Egy már van, veszett jól teszi a dolgát. Egy megy Páromnak, egy meg havernak.
-
Horec
tag
Nekem egy ilyen kezdett el füstölni július elején használat közben a kocsiba. De lehet egy vagyok csak a százból.
-
ghostie
tag
válasz retesz147 #93300 üzenetére
Bírja a nagyobb terhelést, próbáltad már esetleg hűtőládával?
Nekem az a bajom, hogy eddig többet kipróbálva mindegyik elkezdett melegedni füstölni, szétolvadni ha hűtőládát dugtam bele. Természetesen ha simán az autó aljzatába dugom, akkor nincs gond. Illetve az elosztóban sem kisebb fogyasztású eszközökkel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Linux kezdőknek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen routert?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- PlayStation 5
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest