Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Hogy tudok megrendelni valamit aliról hogy nem fizetem ki egyből? Egy eladó újraküld valamit 1 dollárért, ezt írta "please order again, don't payment, let me adjust order price to $1" azaz rendeljem meg újra de ne fizessem ki hogy ő átállítsa 1 dollárra. Na ezt hogy tudom kivitelezni? Mert nekem egyből fizetésre megy.
-
B-L-A-C-K
titán
Aki ismer tudja nem veszek hülyeséget, mindennek utána nézek, és a pénzt se szórom. Így semmiből sem vettünk hülyeséget, és plusz felesleges dolgokat. Persze kilehetett volna hozni jóval olcsóbban ahogy mondod, pl ha nem megyünk el + fizetős vizsgálatokra, ha nem magán dokinál szülünk, ha nem festjük ki a szobát, nem veszünk új bútorokat, illetve használt babakocsit veszünk stb stb. De szerintem ezeket alap hogy megadom a gyerekemnek, mert ezek kellenek, viszont a bútor átalakítható ággyá, íróasztallá, azaz még sokáig elég, a babakocsi 110 ezer volt, most 80 ezerbe eladható hibátlan állapotban van, azaz alig bukok rajta...Akkor vettem pl etetőszéket pár hónapja 50 ezerért (új volt, boltba 63 ezer lett volna), ezen is sokan ledöbbentek hogy atyavilág ott az ikeás jó az is minek ilyen drága, de azt senki se gondolja át hogy 2 akár 3 évig jó, minden funkciója megvan, és neten ezek olyan keresettek hogy 35-40 ezerért egyből elmegy használtan, azaz bukok rajta 2 év alatt 10-15 ezret, kit érdekel?
Szóval persze ki lehet hozni egy gyerek születését 150 ezerből is, de ha pl nem mész el minden vizsgálatokra és utólag mikor már nincs visszaút kiderül valami gáz van, lehet egész életetekben végig fog kísérni hogy erre sajnáltad a pénzt, na meg utólag mikor baj van lehet 100x annyit költesz a betegségére (tudok is ilyen példát sajnos). Az meg hogy egy kifestett szobába érkezik, új bútorokkal (amit már levezettem hogy sokáig lehet hazsnálni) normális környezetbe, alap nálam. A sok kis kiegészítőt meg be kell szerezned mert kell, ezt nem tudod elkerülni egy babánál.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz ReFleXx #94090 üzenetére
Nekünk a nagy ilyen, ez 110 volt, és sok részes, full király, csak már nem kell ilyen nagy. Az a kicsi 150 ezerért hülyeség, biztos nem venném meg. Amúgy gyerkőc születése előtte 1 millió heló, (vizsgálatok, doki, szoba festés, bútorok, babakocsi, millió apróság), szóval úgy kalkulálj...
Más mindenkinek: Ha így kérem hogy: "US $78.05 to Hungary via Fedex IE" akkor is van vám?
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz sepsi0 #94069 üzenetére
Köszi szépen, rálesek az oldalra hátha van még.
(#94071) jerry311: Ezaz, 150 ezret, de még 80-at is sajnálok egy kis lom sport babakocsiért, de ez praktikus király, és a kínaiak megcsinálták töredékéért, így annyit emennyibe kerül kint megéri szerintem.
(#94072) w.miki: Nem, babakocsi kell még, a nagyot akarjuk lecserélni, már 9 hónapos a lurkó, csak a nagynak a sport részét használjuk már, így tök felesleges a nagy babakocsi, és egy ilyen kicsi praktikusra gondoltam, ami könnyen összecsukható, és jó is, illetve ajánlották.
(#94073) Beni2360: Telejesen jogos, elfelejtettem van sima ebay topik is erre, sorry.
Más mindenkinek: Egy utolsó kérdésem lenne még ezzel kapcsolatban. Tegyük fel alin megrendelem 130 dollárért, ilyenkor hogy lesz a vám, mennyit kell tökölni az egész folyamattal? Rendeltem már vagy 300 dolgot innen onnan, de egyiket se vámolták még meg, meg kis érték volt, de ezt ugye 100% megvámolnák, de lehet kifizetném még azt a +10 ezret ha nem macera nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Beni2360 #94062 üzenetére
Eredetibe 150 ezerért igen.
-
B-L-A-C-K
titán
Ha ezt megrendelem ~32 dolláros postával, még van vám ugye?
-
B-L-A-C-K
titán
Másnak se nagyon akarnak megjönni a cuccok vagy csak nekem nem?
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Dr. Romano #93097 üzenetére
Nekem eddig nem volt gond velük, persze minden nagyobb cégnél is belefuthatunk problémás esetekbe, nem csak ennél, szóval erre ne alapozok.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz andrisbandi #93091 üzenetére
Na jó, akkor marad drágán az edigitál, bár ott se annyira vészes 9890Ft ingyen szállítással, de legalább ha baj van vele intézik.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz TheProb #93086 üzenetére
Nekem tulajdonképpen a lényeg pontosan mérjen, meg appból mutasson egy grafikon, gondolom ez is tudja ezt. Xiaomishop-ból rendelve meg ha előre utalok kapok egy kis kedvezményt, meg a 990Ft-os postát elengedik, így 7750Ft-ba jön ki házhoz szállítva, szerintem ennyiért tökéletes nekem ez is.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ilyen mérleget hol érdemes venni ahol értelmes áron van, és nincs vám?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz enginev3.0 #90522 üzenetére
-
B-L-A-C-K
titán
Ha valaki tud Mi Band 2-re extra kupon akciót szólhatna, karácsonyra kellene vagy 5db...
-
B-L-A-C-K
titán
Cafago-ról akik rendeltek már hány nap volt mire ide ért? Mi Band2 rendeltem onnan, már 20 napja, és a terméknél 7-12 munkanapot ír, ami már letelt.
-
B-L-A-C-K
titán
Banggood-ról Nov 11-én rendelt adatkábelem ma jött meg, szóval akinek késésben vannak a dolgai még reménykedhet.
-
B-L-A-C-K
titán
Na megvettem ezt a lidl-ben mától kapható időjárás állomásos mi újságot. 4db maxell elemet is adnak hozzá, a kinti hőfok észlelése viszont elég lassan áll be kell neki ~1 óra, de ettől függetlenül 3 ezret megér szerintem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Czimby #38429 üzenetére
Igen tisztába vagyok vele, de krimpelni is teljesen jól tudok vele.
De szerintem tud válogatni csak azért említettem ezt mert erről van tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Sose rendeltem még innen -> Amazon.de. Nagyobb értékű dolgokat is szabad, nincs rizikó? Illetve mennyi idő átlagban míg megérkezik az adott termék?
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
Ez egy sablon szöveg, nem sérteget ebben, csak kéri normálisan hogy ellenőrizd le a címet nem e elírtad véletlenül.
Írd meg nekik nem írtad el, kéred vissza a pénzt...Utána még fogják írni hogy várj még egy kicsit, te írd vissza nem akarsz és kéred vissza pénzt. Ezek után vissza utalják.
szerk:
Látom közbe megelőztek...[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Lambérialakó #34933 üzenetére
Most hozta a postás az ingyenes szivargyújós töltőt, elég minőséginek tűnik...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Beni2360 #34953 üzenetére
Látom nem jött át hogy ajándékba lesz és azért gáz ha nem jön meg. Az meg hogy 27 munkanapot írnak és nincs itt csak szóvá tehetem hogy nem tetszik. Az meg hogy hol csúszik szerintem nem az én dolgom, akkor ne írjanak 7-27 napot ha ilyenkor köztudott nem jön meg ennyi idő alatt.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Lambérialakó #34933 üzenetére
Köszi.
Cathfaern: Reklám, beregelsz így, majd fogsz vásárolni utána is lehet.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz B-L-A-C-K #34007 üzenetére
1 termék megjött a hét elején, többi azóta se, vissza is kértem a pénzt, de azért még reménykedek megjön.
#214: Ezt mindenhol agyon dicsérik, és elég jó áron van, + ha onnan rendeled 100% eredetit kapsz (ebay-en van hamis is).
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
BG-ról rendeltem múlt hónap 4-én, 5-én, 11-én, és eddig egyik termékem se jött meg, másnak is csúszik?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz numera007 #32958 üzenetére
Csak az ilyen kínai csodákkal vigyázni, mert leégetheti a lakást...
Nem akarok sokat keresgélni linkek után, de pl itt van egy.
Amúgy én is rendeltem 3-at még nem jött meg, de rendelés után világosítottak fel engem is nem célszerű onnan.
Amúgy nekem is a lakásba mindenhol led van (Gu10/E27), M-Tech fajtából, 2 éve vannak meg, egy sem égett még ki, ár/érték arányban elég jók.
-
B-L-A-C-K
titán
A linkelt oldal is ugyan úgy működik mint az ebay, csak ott 1 terméket nem ~100 eladótól vehetsz meg, hanem egy beszállítótót, ezért is eredetiek a márkásabb dolgok. Fizetés is, és a termékek is 2-4 hét alatt érkeznek meg kb.
Szóval én azt az oldalt is ajánlom, azt meg ne úgy képzeld el hogy ebayen rendelsz 4-5 dolgot különböző emberektől és egyszerre fog megérkezni.
-
B-L-A-C-K
titán
Már 1 napja várom a visszaigazoló email-t, de nem kaptam 5let?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest