Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
Javarészt altcoin bányászok használják, USB kábelen keresztül viszi a videokártya és az alaplap közt a jelet, mivel nem férne el 6 kártya egymás mellett az alaplapban, hiába van neki annyi slot. Szalag riser. Ennél modernebb az USB riser amit te linkeltél, neked nem kell valószínűleg.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Blaise
veterán
Ilyen gyümölcsszeletelőt keresek olcsósítva, narancs, citrom, lime szeleteléséhez limonádéhoz.
[link]IKEA-ban van sima almaszeletelő, de ehhez tartozik egy alsó rész is.
Köszi
-
fecus
őstag
Ez micsoda? Mit extendál és hová?
Még az is lehet, hogy szükségem van ilyesmire de nem tudom ha nem értem."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
denko
senior tag
Köszönöm szépen a tippeket!
Most néztem dechatlonban is van fejlampa:
[link] itt már van 5 mód és félnapos üzemidő, de nem waterproove sajnos.olyasmi van esetleg?Byrd-al karifàt faragtam + felújításhoz kellet hasznalnom...Elis koptattam.
Sztem fejlampa nem kell hogy off legyen , mert ez kütyü és kinabol rendelnem ha van ami megfelel igényeimnek..
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz dugesz77 #80689 üzenetére
Ha valami konstruktív ötlet van, szabad a modker topikot használni, megbeszélni.
Hány off után szoktunk szólni, azt számolja valaki vagy az már mindegy?You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
dugesz77
őstag
Szerintem lassan sokan így vagyunk ezzel Néha nem merek itt válaszolni (most is belekezdtünk a késes/bicskás részbe+ fűszerezve a fejlámpával) ,megint megkapjuk a "szakkört befejezni" aztán fél napig megint nem ír senki semmit, mert amúgy meg nincs miről beszélgetni ezekben az akciómentes időkben.
[ Szerkesztve ]
-
Dr.NX
addikt
Én mondjuk jobban örülnék egy házmester-mentes kütyüs topiknak, ahol kötetlenül megy a beszélgetés.
Elfogadom a sütiket.
-
DeFranco
nagyúr
hogyhogy elkopott a byrd? azért az nem az elkopós kategória...
ezekkel a ganzo-kkal már én is szemeztem, van benne byrd koppintás is, én azok közül választanék valami street legal méretet (<8 cm pengehossz)
nekem egy filléres bg compact scout van aliról volt vagy 800 Ft de már nem kapható, azt bánom hogy csak hármat vettem.
(túrázásra meg egy mora 860 meg egy bahco de ezek nem magaddal hordósak lévén nagyok és nem bicskák.)
[ Szerkesztve ]
-
denko
senior tag
válasz DeFranco #80684 üzenetére
Nem is tudtam hogy létezik erre topic..
Valami ami nem ütközik törvénybe, ami kelhet kirandulashoz, vagy alkalmi használatra, szimpla zsebkes. Eddig byrdot használtam, de elkopott, az megfelelt az igenyeimnek. Tudom hogy sok gerabest és van, de gondoltam van valami közkedvelt és bevált. -
dugesz77
őstag
Fejlámpának a Boruit RJ - 02 R5 mondanám, bicskának meg a Ganzo G727M . De less rá a Ganzokra úgy általában igen jókat csinál kellemes áron.
-
denko
senior tag
Sziasztok
Fejlampat keresek kirándulások hoz illetve bicskàt, vannak Best buyok most gerabest en, mashol stb?
-
Zola007
veterán
Szeretném jelezni, hogy megint c.gánykodik a Paypal.
Nézzetek rá, mert megint visszaállították defaultnak a saját konverziójukat!
Nem, nem nálam van a hiba, ezt már többször kitárgyaltuk a PP topikban.
Böngészőtől, cookietól független
Minden fizetésnél ellenőrzöm, nagyobb tételeknél előtte a PP oldalán is, de ~ havonta 1x visszaállítják. Külföldi oldalakon is sokan káromkodnak miatta, hogy nem marad meg a beállítás, amit egyszer megtettél.Paypal ► beállítások (fogaskerék ikon) ► Payments ► Manage pre-approved payments ► Set Available Funding Sources ► Available Funding Sources ► kártyánál "Conversion Options"
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz debcamp #80669 üzenetére
50$ az usában, de súlyfüggő, meg van neten kupon, pl épp találtam egy - 10$ost, ami több volt mint a - 10%, de ez is kamuakciós oldal, kevés a valós akció, néha 1+1 be árulják, és akkor arányosan olcsóbb.
Elvétve kapni itthon is, horror áron, egyébként itthon is elismert. Meg már nem tudom hány évtizede megy a cég, rosszat nem nagyon hallottam róluk.
Mega vitamin az pl jó áron van, meg most a garlic 1000mg is, c-vitamint is innen vettem, lassú felszívódású, ez itthon nem divat. De jó ideje ez az első rendelésem tőlük."Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
-
Zola007
veterán
dzsírbeszten most 16 dollár az Awei a880bl
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
debcamp
aktív tag
válasz ztibor #80663 üzenetére
Kicsit hihetetlen hogy 1+2 ingyen akcióban 13$ pl a 100 darabos multivitamin.. Hol éri meg ez nekik?
Vagy ezek szerint itthon drágák a vitaminok és ez lenne a kb reális ár,tekintve hogy már mindnet elő tudnak állítani mesterségesen? (kcsa - oké, igaz, de nem úgy gondoltam) Nem ismerem a brandet, de ha minden rendben vele és biztonságos, akkor most a tavaszi akció megérős lehet..ztibor és xxxjjjkkk
Tudnátok ajánlani bevált, általatok is használt és ajánlott rendelni valót?[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz retesz147 #80661 üzenetére
Nem eredetiek de megérkeznek ahogy olvastam róla infókat...
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
pityu8
tag
Nincs itt moderátor, topikgazda? Nagyon idegesítő, hogy 5 oldalon keresztül csak a Posta megy.
Javaslom, hogy itt folytassátok
Más témát már 10-20 bejegyzés után satuznak.... -
wwenigma
Jómunkásember
válasz xxxjjjkkk #80659 üzenetére
Posta ASZF, "nemzetközi viszonylatu, nem könyvelt postai küldemény" esetében alkalmazzák az értesitest kézbesites helyett. [link]
ztibor: aha, ha belepréseled az új levél mérethatárba. Sok szerencsét...
pityu8: kár hogy nincs igazad mert nagyon nagyon sokmindenről szó volt az utolsó 5 oldalon...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
ztibor
senior tag
válasz Mr.Csizmás #80662 üzenetére
Puritan's Pride , vitamin, gyógynövényes cuccok.
van amit onnan jobban megéri rendelni, van amit nem árban. Minőségre nagyon jók a cuccaik.
Amúgy nekem onnan csak egyszer vámoltak, de az 100$-os rendelés volt. Az ilyen 50-6$ körülieket sose fogták meg eddig, pedig 3-4 havonta rendelek. -
retesz147
addikt
www.ioffe.com-ról valaki rendelt már? Megbízható?
Ez is olyan mint az Ali,ebay, hogy eladókat csoportosít, azaz nem webárúház? Ha jól látom sajnos PP nincs.FB csoportban 2-3-an rendeltek cipőket és elvileg megérkeztek és elvileg eredetiek is, vagyis jó minőségűek.
Érdekelne a dolog, ha van itt vele kapcsolatba tapasztalat, ha nincs, akkor hanyagolom, mert a FB csoport nem épp a leghitelesebb számomra.
[ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz wwenigma #80658 üzenetére
USA rendelés, csak bátorkodtam beírni a külföldi rendelések topicba.
Azért jegyeztem meg, mert a dhl-t vártam, erre a postás hozta, főleg, hogy dhl trackingel jött idáig."Mivel nyomkövetéses, azokra nem volnatkozik az uj rendelkezés."
Ezt honnan veszed?(no offense, én nem találtam ezzel kapcsolatban infot)
[ Szerkesztve ]
"Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz xxxjjjkkk #80657 üzenetére
Mivel nyomkövetéses, azokra nem volnatkozik az uj rendelkezés.
Illetve meg lehet nezni januar 1-tol mennyibe kerul visszapostazni kinaba esetleges garis ügyintezesre. Segitek. 13100Ft-tól kezdődik.
-
xxxjjjkkk
senior tag
Ma jött meg a 04.09es puritans rendelés, 60$ össz vissz, gond nélkül átment a vámon, húsvéttal együtt 5 munkanap alatt.
Ami érdekesség, és nekem nem volt nyilvánvaló, bár nem is kerestem, hogy a DHL ecommerce, az bizony azt jelenti, hogy bejön dhl el, aztán a magyar posta karmaiba kerül, és ők hozzák ki, ami kicsit a 20$ os szállítási költségért kemény, de mondjuk a csomag se volt kicsi, érdekes.
A legkorábbi lejárat is 2019.02, de van 2020 és 2021 is.És igen kihozta a postás.
-
Zola007
veterán
Valakinek van ötlete, hogy hol és milyen néven keressek bőr vagy valami szövet/gyöngyvászon/neoprén (öv)tokot 8x4x1 cm MP3 lejátszóra?
mp3/mini/belt case/pouch/holster kombinációk nem jöttek be
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
Tigergaming glide logitech g602-re, ajánlani tudom! hamarosan G102-hőz is rendelek.
Plusz jött egy 500ft-os parallel-usb adapter azt este meglesem.
-
retesz147
addikt
válasz sambenez #80650 üzenetére
Már létezik Git2P Pro.
A Git2 Pro- Sony Senzoros 170 fokos szöggel, kiegészítőkkel, "régebbi darab".
A Git2P- Panasonic senzoros 90 fokos szöggel kiegészítők nélkül és nem is kompatibilisek a kiegészítők(vízálló tok), mert más az optika kialakítása.
A Git2P Pro- Panasonic senzoros 170 fokos szöggel kiegészítőkkel, "új darab".Elég sok óra olvasgatás után vettem én is észre, hogy már van Panasonic senzoros 170-es látószöggel és ez a legolcsóbb és a legújabb darab is.
[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
-
retesz147
addikt
válasz sambenez #80643 üzenetére
Köszi!
Én most a P-s azaz a Panasonicos senzorossal szemezek, mert az az olcsóbb most.
Azt mondták, hogy fehéregyensúlyban talán gyengébb picit a Sonynál és a színei is kicsit másak.Erről van neked infód esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
sambenez
addikt
válasz retesz147 #80639 üzenetére
Én eddig 3 kamerát vettem. Mind a 3 átcsúszott.
Egyébként a git2 pro jó választás, SJ4000-nél mérföldekkel jobb és a Yi-nél is sokkal jobb. Nem csak képminőségben.
A Pro meg azért pro mert van hozzá tok+ egy kazal kiegészítő.
Egyébként a Yi árához érdemes hozzáadni a sok kiegészítőt mert semmit nem adnak hozzá.Nekem az volt a szerencsém, hogy volt előtte SJ4000, és annak a tartozékait tudtam hozzá használni. A Git2-be meg pont olyan akksi kell mint az SJ4000 akksija, így most meg azokat is tudom használni.
-
retesz147
addikt
válasz Skillet #80636 üzenetére
Firefly 60ért láttam valahol.
Igen, engem is taszít az ár kicsit, mert még ugye +akksi+sd+esetleg tok.
Viszont a YT videók alapján azt is láttam, hogy gyro nélkülit nem akarok, mert azokban nagyon remeg a kép sétáláskor pl vagy mozgáskor.A gyros-sak közül meg az álltalam említettek a jók.
YT-on sok video van, néz körül.
Valakinek akadt már fent vagy csúszott át a vámon akciókamera?
-
Czimby
addikt
válasz Skillet #80636 üzenetére
Jól logikáztad ki, legutóbb én is erre jutottam.(Kollegának rendeltük motorozáshoz itthonról)
Esetleg még ha találni valahol EU raktárban Xiaomi Yi-t az is jó.
Nincs kijelző ugye, csak a Wifi, de a képe szebb mint az SJ-nek szerintem.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
tlala
addikt
Lassan elektromos ijesztgetős topiknak kell átneveznünk ezt.
(Anyám jut eszembe, aki időnként felhív, hogy éppen milyen borzalmas esetet látott a Fókuszban, és vigyázzak nagyon. )
-
Skillet
addikt
válasz retesz147 #80632 üzenetére
Valahol a kettő között lenne jó. 50$alatt szerintem csak hitványok lesznek, a 100$ körüli összeg meg eleve sok, és akkor még simán belefuthat egy vámolásba. Akkor meg plusz egy 10-11 ezer forinttal (300 most a dollár) lehet számolni. A vége 40e lenne. Én olyan 20 körül áldoznék rá, szerintem.
Lehet inkább itthonról veszek egy sjcam sj4000-et.
23 körül mozog.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
mobilizmo
addikt
válasz BullZeye #80621 üzenetére
Nem lebutítani kellene, hanem felokosítani. Attól, hogy kiemeled vastagon a 3 Ah-t, meg a lekapcsolját, még nem érted. Mint följebb más is írta, az akkumulátoroknak tök mindegy lekapcsolod-e a töltőt, maga tárolja a töltést, arról nem is beszélve hogy kémiai úton, vagyis halmozottan hátrányos helyzetű. Amúgy általában meg fel kellene fogni, hogy gyakorlatilag bármilyen elektromos berendezés ami be van dugva (feszültség alatt van), hiába van akár ki is kapcsolva (kivéve azok amik ténylegesen fizikailag le vannak választva, de ilyenek manapság már alig léteznek) tényleges, mérhető kockázattal járnak.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Czimby
addikt
Aksit úgy érted, hogy ne elemről menjen vagy úgy hogy powerbank is legyen egyúttal?
Ha csak sima Bt amiben aksi van akkor a Xiaomi square Box 5e Ft körül nagyon minőségi cucc.
Ha kell a Powerbank feature is akkor Bliztwolf F3
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
retesz147
addikt
válasz Skillet #80631 üzenetére
Pont most nézem, szerintem ma veszek.
Ajánlottak: 50USD alatt Eken H9
100USD Körül:
Hawkeye Firefly 6s
Gitup Git2 és a Git2P (ezt most 100USD alatt megvehető aliról)
SJ5000X Elite.Egy kis kompromisszum van mindegyikben, bár folyamatosan javítgatják a szoftvereket.
Nálam lehet a 100USD Git2P Pro lesz a befutó.
Az adott topicocban tegnap puhatolóztam, ott visszaolvasgathatsz.
Más, de kapcsolódik hozzá:
Akciókamerák fent szoktak akadni a Vámon? Csak, hogy tisztába legyek a költségekkel.
Mert eléggé a budget végét súrolom vele.[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
Akciókamerát érdemes kintről? Nem akarok gagyit, de valami normálisabbat esetleg jobban megéri kínából, pl sjcam? Van még más márka, amit érdemes lehet?
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Land
veterán
Üdv!
Melyik BT-t is tudó aksis hangszóró a legjobb 10.000 Ft-ig? 5+ óra lejátszást tudjon. Aliexpress, ebay stb játszhat. Ha ennyiért gagyik vannak, nyugodtan írjátok meg. Köszi!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
WestBam
senior tag
válasz zoltan6 #80569 üzenetére
Szeretettel várunk az elemlámpa topikban
A 14500-as akkuknak kicsi a kapacitása, ha a hosszú üzemidő a célod akkor NiMH AA akkuból keress minél magasabb kapacitásút. 14500-ból reálisan kb. 800mAh nyerhető ki, a 2800mAh NiMH akku pedig szinte minden áruházban megtalálható. Legutóbbi blogbejegyzésem számodra éppen aktuális⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz Donki Hóte #80624 üzenetére
A töltő az egy 5V os pwm táp lényegében.
A töltőelektronika a telefonba van, ahogy a védelem is, azthiszem ez alól az iphone kivétel, de csak a védelem szempontjából.
Csepptöltést nem igényel a liion, de a fennt említett okok miatt, nem is tudna lekapcsolni, még ha akarna sem.
Még szerencsére nem találkoztam olyan pwm táppal, ami vígan füstölögne, és nem veri a biztit. De olyannal se, hogy hirtelen a 2A-s töltő 25öt ad le, és grillezi a telefont."Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"
-
Zeki
nagyúr
Az enlighten nevő kínai lego elég gáz minőség, ráadásul pár darab hiányzott is belőle.
Jó pár darabot pillanatragasztani kellett hogy egyben maradjon.A sárga tömlő meg a csatlakozásánál egyből szétnyíródott.
A keresés kedvéért: enlighten 908 tűzoltó autó. -
dugesz77
őstag
Kicsit túltoltuk érzésem szerint a pirotechnikai szakkört
Extra parásoknak egy LiPo töltőtasak+márványlapon/kőlapon/járólapon való töltés. De nehogy már savas autó akkuról+stepdown dc-dc konverterről kezdjünk el mobilt tölteni -
veterán
válasz 206 cc #80623 üzenetére
Arról nem is beszélve, hogy egy töltő hiába olyan okos, hogy befejezi a telefon csepptöltését is, fizikailag nem tudja magát lekapcsolni a 230 V-os hálózatról, ha pedig nincs fizikailag lekapcsolva, akkor bármilyen itt korábban felvázolt katasztrófa bekövetkezhet
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
206 cc
senior tag
válasz BullZeye #80621 üzenetére
Igazán nem akarok beleszólni a vitába! Egy apró kiigazítás ,ahhoz nem kell töltés alatt lennie egy akkunak,hogy zárlat alakuljon ki. Mivel maga tárol energiát így elég ha hiba lép fel a működés közben attól is alakulhat ki szikra ,tűz,stb.stb...l
206cc „- pedig nem is én utállak Téged.Te utálod saját magad” .... a problémát nem az jelenti, hogy valaki hülye,hanem az hogy nem ismeri be....
-
XtremLor
őstag
Vettem egy termeket teszteltem/nyustoltem, es kiderult nem volt hibatlan, lehet a hiba fel se tunt volna mindenkinek, de nekem van egy masik ugyan abbol a szeriabol, igy ismerem jol. Irtam az eladonak, abban maradtunk hogy marad a return , es visszakuldom, feladtam neki 3munkanap alatt meg is kapta, ez volt 2 hete. Az ebay rendszere elvan cseszve, az elado nem igazolta vissza hogy megkapta, az uzenetekre nem valaszolt, nem volt semmi lehetoseg. Ugyet nem tudtam nyitni, mert a return nyitva volt, azon belul pedig semmi sincs hogy kozvetlen az ebay vegye at, ekkor jott a customer service irtam neki levelet hogy mi a gond, annyira kepben voltak engem mindenkeppen a "Request details"-ba akartak iranyitani ahol keresem meg a " Ask us to step in and help" gombot. Egy a gond ez Return volt aminel nincs egyik se. Megirtam nekik, nem volt valasz. Kezdjuk elorol, ugyan ezt megismeteltek, visszakuldtem nekik hogy is nez ki, felesleges korok voltak, nem csinaltak semmit. Ekkor viszont megtalaltam a forumon hogy volt regebben live chat, az uk oldalon meg is talaltam, aktiv is volt, leirtam mi a problemam, 20perc alatt meg is oldottak elbiraltak az ugyet. 2h belul jott a pp uzenet.
A jovoben ha mas is belefutna, live chat-el kezdjen, mivel hiaba levelezik nem er semmit, csak a napok mennek elfele.[ Szerkesztve ]
"Legen...Wait for it...Dary"
-
BullZeye
veterán
válasz mobilizmo #80609 üzenetére
Te ne mérted,vagy nem akarod érteni.
Ha a töltő mér 3Ah-t, és utána LEKAPCSOLJA magát, akkor az akkumulátor NEM kap feszültséget, se áramerősséget, se túlfeszt, semmit, így esélye sincs felpúposodni, ezen mit nem lehet érteni?Ennél sajnos képtelen vagyok jobban lebutítani, tényleg sajnálom, ha továbbra sem érted amire gondolok. Részemről kiszálltam, és bocsi az offért a nevükben is.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
bul07
nagyúr
Na ilyen ebay-es eladót se láttam még[link]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Kernel
nagyúr
válasz BullZeye #80605 üzenetére
Régóta megoldott, ezért találták ki a kétlépcsős védelmet. Amit ez nem véd ki, azt már semmi:
1. lépcső: a telefonban (vagy bármiben) lévő töltésszabályzó, az előírt CC/CV karakterisztikával, folyamat végén C/10 áram elérésekor teljes lekapcsolással. Az akkuból kivezetett termisztor segítségével a hőfok figyelése töltés és terhelés közben egyaránt.
2. lépcső: az akkuba integrált védelem. Ez akkor lép életbe, ha a töltésszabályzó, illetve fogyasztóáramkör meghibásodna. Túláram ellen mindkét irányba, túlfeszültség, túlmerítés, túlmelegedés esetén az áramkör megszakítása egy belső FET-kapcsolóval.
Mindettől független a külső tápegység (ami nem töltő, csak laikusok annak nevezik), abba már nincs értelme további Ah-mérő vagy egyéb dolgokat építeni, műszakilag semmi értelme.
Hogy miért, szerintem azt nem köszönnék meg, ha elmagyaráznám. Azért meg minek, hogy megint leugassanak arcátlanul, pusztán azért, mert válaszolok egy kérdésre. Majd még én kérjek elnézést...
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Imy
veterán
Festo hengerhez hasonlo gumi hengert hogy talalok az e-bayen? Kicsi legyen, kb 10cm szeles. Rubber cilynder nem talal.
-
pela03
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki ilyennel?
Rendeltem több terméket. (3).
2-nél kiírta, hogy fizetve, a 3.-nál meg azt, hogy feldolgozás alatt.
Ez mit jelent? A számláról levonta a pénzt. Több sikeres rendelésem volt már, de ilyennel még nem találkoztam.Köszi.
Üdv
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz mirci18 #80613 üzenetére
komoly gondok vannak nálad a szövegértelmezéssel, úgyhogy részemről a vitát lezárom, te nyertél
spidersoft: miután csak úgy a túláram meg leég volt a téma, így nehéz meghatározni, hogy mire gondol
a lakástüzek jó részét, az elektromos hálózat hibái okozzák[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
válasz xxxjjjkkk #80611 üzenetére
1-Az hogy a postai dolgozók nincsenek megfizetve nem tehetek róla.
2-Az hogy eddig több ember munkáját végezte egy postás az már a dolgozók baja.
Nem én kértem.
3-Lehet hogy csak párszáz forint egy levél postázása de egy postás nem egy levéllel szaladgál így ha nem hozza ki nekem a címemre számomra értelmet veszt a postai díj kifizetése.Szóval ez az okfejtésed nettó baromság.
4-Majd ha az ajánlott levél nem 2.5 cm-es max vastagságra lesz meghatározva és nem egy postaládára hivatkozva nem hozzák ki mikor eddig sem hagyhattak ajánlott levelet a postaládádban majd ha ezek nem lesznek elkezdem sajnálni a postát.
Amíg ezek nem lesznek amíg azt látom hogy a szolgáltatásokat nyírbálják árakat emelik a dolgozókat szivatják addig nem fogom sajnálni sem a postát. S nem fogadom el azt hogy ők jogosan találtak ki új szabályokat.
5-Parasztozásról meg annyit. Ki a nagyobb paraszt aki elvárja hogy helybe jöjjön a levél vagy az a postai nagyfőnök aki ugyan 5 millió fölött keres de egy sima postás megáll 80 e ft-nál. És szivatja a saját dolgozóit. Elveszik a prémiumjaikat szakképzett dolgozók helyett 6 általánost végzett iq betyárokat dolgoztatnak a nagy elosztókban.
Az a posta aki direkt visszatartotta a postai küldeményeket karácsonykor úgy hogy folyton azt hazudta hogy minden rendben van semmi sem történt.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
spidersoft
senior tag
válasz xxxjjjkkk #80611 üzenetére
MPL: nekem eddig össz-vissz két csomagot hozott ki (egy matracot meg egy mosógépet), a többiért be kellett menni a postára. Hívott a futár, hogy ott hagyta a postán, majd bemegyek érte. Több ilyen csomagom volt már...
Posta és a kis csomagok: a dolog max. városban/nagytelepülésen életszerű. Ha elfér a kosárkájában az a napi max. 4-5 kis csomagocska, amit a rendelgetős néhány embernek ki kell vinnie, akkor jobban jár, ha kiviszi, mert az értesítővel amúgyis ki kellene mennie, és azt még meg is kell írni.
Túláram: mennyi az a túláram? Ha egy eszköz masszív rövidzár, akkor az jellemzően leküldi a kismegszakítót. De láttam már konnektort vidám lángocskával égni a falban, mégse oldott a 16A-es, mivel nem volt akkora áram, hogy lenyomja, de pont elég ahhoz, hogy szépen lassan felmelegítse, majd meggyújtsa a műanyagot. Szerencsére pont időben érkeztünk a helyiségbe, és nem lett komolyabb baj... Egyik cimboránál a lekapcsolt, visszajelzőt nem tartalmazó villanykapcsoló volt úgy 40°C-os... mondtam neki, hogy azt kábéazonnal nézesse meg valakivel, mert ebből hamarost baj lesz. Az efféle előjöhet bármitől... konnentor vagy villanykapcsoló esetén kontakthibából is: oxidos, vagy meglazult konnektorérintkezők (ha könnyen beszalad a dugvilla, már gyanús). Láttam már számítógépet *lángot fújni*: elszólta magát a táp, a ventilátor még fordulatban volt és kigyújtotta az épp elpukkant kondenzátorból kirobbanó papírt. Ha ez nem egy nyitott helyen, hanem pl. erkélyablak mellett, függöny előtt történik, akkor az kellemetlen. No, az se küldte le az automatát. Az első konyhai tévénk utolsó perceit úgy töltötte, hogy világított benne egy ellenállás. Ha nem CRT, hanem valami agyonzsúfolt lapostévé lett volna, az is csinálhatott volna cifra dolgokat. Szóval ez a túláram védelem szerintem nem egy egzaktul kiszámítható dolog... szerintem is a készülékek áramtalanítása az egyetlen kiszámítható védelem.
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz mirci18 #80604 üzenetére
igen látom: mpl, 30éve az első értelmes lépése a postának, vagy megfizeted azt, hogy bemész a helyi postára a csomagodért, vagy elmész a konkurenciához, a piac diktál, az lesz, amire igény van, ezt hívják kapitalizmusnak, az is egy következmény, hogy nem viszik ki az xy méretnél nagyobb küldeményeket, ha megnézed a csomagok számának növekedését, meg a postás táskájának méretét, akkor meg is lesz a megoldás. Az egész csomagért fizetsz 300ftot, de elvárod, hogy fullos szolgáltatást kapj.
És ez inkább a dolgozók megbecsülése, minthogy, hozza ki mindenkinek az a paraszt, azé fizettem, igen, csak a 70%át visszaviszi, ahol tudja, hogy otthon vannak úgy is kihozza. Ha már ennyire megbecsülöd a dolgozókat, néha nem ártana beszélni is velük."És sajnos a márkás cuccokkal sem lehet biztos az ember mivel azokban is kínai alkatrész van."
Az ilyen, és ehhez hasonló mondatokat... áh, hagyjuk nem elektronika szakkör ez, hogy elmagyarázzam. Azt veszel amit akarsz.
"De kérdés egy túláram jelentkezésekor például tud e valamit tenni bármilyen eszköz mert még ma is ilyenkor nagyon sok eszköz egyszerűen leég."
Erre mondjuk mondhatnál egy példát, ami nem konstrukciós hibából adódik persze. Persze a CE jelzés megléte feltétel. Vagy szimplán a villámra gondoltál? Az kicsit más téma.
[ Szerkesztve ]
-
zsiz
őstag
Hogy ne csak az offolás menjen..
Rég írtam már, sok a dolog.. de a csomagok se nagyon jönnek, 7-8 még úton van. Remélem a héten beindulnak.
Opel szelepsapka: [link], jól néz ki, bár fémből van, ami nem biztos, hogy előny.. Volt már, hogy alu szelepsapka úgy rágyógyult a szelepre, hogy fogóval is alig bírtam leszedni. Ezt kicsit bezsírozva tettem fel, hátha akkor nem járok majd így. 4db/csomag, kerül 0.98$-ba. Úton van még ilyen is meg fémszínű is, majd ha megjön eldöntöm melyik marad, a többi meg megy majd valamelyik Opel-es márkatársnak.
Kulcstartó, szintén az új autóhoz [link], szintén fém, 4-4,5 cm körül van. Egész jól néz ki kb 400 Ft-ért, itt-ott kicsit mintha sorjás lenne, de nem vészes, szerintem rendben van.
10k db zselés golyó: [link], hydro golyónak nevezik talán. Lényege, hogy pár mm-es golyók, beáztatod vízbe, megszívják magukat vízzel, aztán vázába, cserépbe vágott illetve állítólag akár gyökeres növényeket is lehet tartani benne. Na meg jól néz ki. Csak ehhez vettem egy üvegvázát a tesco-ban Ja és nem, nem számoltam meg, hogy darabra megvan-e
Lenne egy kérdésem is hozzátok:
Használ itt valaki kínai autórádiót/multimédiát? Igazából 1 DIN kis kijelzős és 1 DIN motorosan kihajló nagy kijelzős érdekelne (esetleg 2 DIN kijelzős is, bár azt nem tudom még hogy be lehet-e rakni valahogy), hogy van-e tapasztalat velük. Bár az előző autórádióm után megfogadtam, hogy többet ilyesmit nem veszek kintről, de itthon elég drágák. (Az előző sima AUX/USB/SD lejátszó volt, de már eleve hibásan érkezett, nem működött jól az SD olvasója, nem is volt valami minőségi, és nem hogy RDS vagy ID tag kijelzés nem volt, de 4 számjegynél nem is tudott többet megjeleníteni. Az órája 1-2 hét után negyed órát sietett vagy késett már nem emlékszem. Távirányítós volt, amit csak közvetlen közelről érzékelt, szóval voltak bajok vele.) Persze "kis pénzért" érdekelne mindezOpel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
-
BullZeye
veterán
-
mirci18
addikt
válasz BullZeye #80605 üzenetére
Az a baj hogy elektromos tüzek régen is voltak és most is.
És sajnos a márkás cuccokkal sem lehet biztos az ember mivel azokban is kínai alkatrész van.
De kérdés egy túláram jelentkezésekor például tud e valamit tenni bármilyen eszköz mert még ma is ilyenkor nagyon sok eszköz egyszerűen leég.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz wwenigma #80601 üzenetére
Nem erről beszélek én is.
Amiből nekik nincs pénz a külföldi levelek behozatala pont azt nehezítették meg.
Erről a kétirányú szerződésről nem tudtam de gondoltam magamtól is hogy nem a két szép szemünkért végezték el eddig ezt a fajta postázási tevékenységet.
Ugyanezen az állásponton vagyok én is mint te de sajnos némely dologban megkerülhetetlenek mert vidéken nincs automata ott ha kisebb a súly marad a postán maradó jelzés.
Csak vicces belegondolni hogy a minap megjött egy 300 ft-os tornazsák kintről ingyen de legalább 400 ft lesz itthon továbbpostáznom egy másik címre.
És még számolgatnom is kell hogy a méreteket ne haladjam meg.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
BullZeye
veterán
válasz mirci18 #80602 üzenetére
"Rossz vagy hibás alkatrész bárhol lehet."
Pontosan, és ezért lenne jó ezeket valamilyen módon megelőzni, okosított okos töltő, ami méri mennyi megy bele, és lecsapja 3Ah után, vagy mittudomén.
Mindenre van megoldás, max még nem találták ki, ettől még nem hülyeség amit kérdez. Az, hogy tömegesen nem fordult elő, még nem 1 videó van fent a neten, ami azt bizonyítja elég veszélyes tud lenni egy ilyen túltöltés. Kínai vackok meg legalább ritkán fognak szétégni ilyen aktív reakcióval, max lecsapják a biztosítékot (vagy leégetik a házat..).
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
mirci18
addikt
válasz xxxjjjkkk #80598 üzenetére
Miért látod azt a postán hogy fejlődik vagy éppen azt hogy te érted van?
Jelentős áremeléseket hajt végre.
Nem hajlandó kivinni több féle levéltipust sem ráadásul úgy hogy az eggyik leggyakrabban használt levéltipust szünteti meg egy ellehetetlenítő szabállyal.
Arról nem is beszélek hogy a dolgozóit nem becsüli meg éhbérért dolgoztatja.
S fejlesztések helyett betanított munkásokat alkalmaznak akik ugyan olcsók de szakmai hozzáértésük nulla így lassul ezeken a helyeken ahol alkalmazzák őket a postai levél feldolgozás.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz Janaboy #80588 üzenetére
Szerintem igen.
Mivel ez a topikban a legelterjedtebb márka így ezt olvashatod a legtöbbször.
Bár elvileg ezzel a márkával és a termékeivel elég sok gond volt itt mostanában.
Sokat nem tehetsz tekersz tovább.
Ha megnézed a xiaomi és a blitzwolf szó lesz szerintem a leggyakoribb a topikban.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz BullZeye #80502 üzenetére
Miért lenne jogos?
Folyton mindenki a telefontöltésért rinyál.
Azt a sok kínai vackot amit megveszünk és használunk és bedugjuk a konnektorba azt nem féltjük.
Vagy éppen azokat a műszaki cikkeket amik állandóan be vannak dugva.
Kb ugyanannyi az esélye annak hogy egy telefon kigyullad a lakásban mint egy bármilyen más elektromos kütyü.
A Note 7-et kár emlegetni egy gyártási hiba áldozata sem előtte sem azóta nem volt olyan telefon modell amelyiknél tömeges lett volna a kigyulladás.
Rossz vagy hibás alkatrész bárhol lehet.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz mirci18 #80597 üzenetére
A kinai vackokat nemzetközi szerzodes kereteben kell kivinniuk ami kétoldalu, ergo mas orszagokba Magyarországról kuldott és itt fizetett dolgokat is kiviszik mas orszagban ugy hogy azért ott nem kapnak pénzt...de ilyen aprosagok ne zavarjanak. És akkor most nézd meg mennyi pénzt kérnek külföldi levél/csomagküldésért és mas orszagokban mennyit kérnek pl. ugyanabba az irányba...
Engem csupan azert zavar mert nem tudok mas szolgaltatot valasztani ezen iranyban hagyomanyos postai kuldemenynel. Termeszetesen itthon amikor csak lehetséges egy fillért sem fizetek nekik hanem - még ha azonos árban is van - alternativ szolgáltatók közül választok. Ezek utan pedig még körültekintőbben oda fogok figyelni arra hogy elkerüljem a pénzem hozzájuk kerülését...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Path of Exile 2
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Akvarisztika
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest