Új hozzászólás Aktív témák

  • xxxjjjkkk

    senior tag

    válasz mirci18 #80604 üzenetére

    igen látom: mpl, 30éve az első értelmes lépése a postának, vagy megfizeted azt, hogy bemész a helyi postára a csomagodért, vagy elmész a konkurenciához, a piac diktál, az lesz, amire igény van, ezt hívják kapitalizmusnak, az is egy következmény, hogy nem viszik ki az xy méretnél nagyobb küldeményeket, ha megnézed a csomagok számának növekedését, meg a postás táskájának méretét, akkor meg is lesz a megoldás. Az egész csomagért fizetsz 300ftot, de elvárod, hogy fullos szolgáltatást kapj.
    És ez inkább a dolgozók megbecsülése, minthogy, hozza ki mindenkinek az a paraszt, azé fizettem, igen, csak a 70%át visszaviszi, ahol tudja, hogy otthon vannak úgy is kihozza. Ha már ennyire megbecsülöd a dolgozókat, néha nem ártana beszélni is velük.

    "És sajnos a márkás cuccokkal sem lehet biztos az ember mivel azokban is kínai alkatrész van."

    Az ilyen, és ehhez hasonló mondatokat... áh, hagyjuk nem elektronika szakkör ez, hogy elmagyarázzam. Azt veszel amit akarsz.

    "De kérdés egy túláram jelentkezésekor például tud e valamit tenni bármilyen eszköz mert még ma is ilyenkor nagyon sok eszköz egyszerűen leég."

    Erre mondjuk mondhatnál egy példát, ami nem konstrukciós hibából adódik persze. Persze a CE jelzés megléte feltétel. Vagy szimplán a villámra gondoltál? Az kicsit más téma.

    [ Szerkesztve ]

    "Attól, hogy valaki tud fogat húzni, még nem lesz fogorvos"

Új hozzászólás Aktív témák