Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kulup
tag
válasz
Marcsello31 #177047 üzenetére
Simán megrendelheted és meg is kapod, egyáltalán nincs kitiltva az EU-ból. Az aliexpress nem szállít sehová de ha az eladó oldalán nincs direkt letiltva, akkor a posta (vagy futár) elhozza ide is. Ennél mondjuk garantált a vámeljárás és az ÁFA.
[ Szerkesztve ]
-
Jahno
veterán
válasz
Marcsello31 #177048 üzenetére
Abból félve vettem mozgásérzékelőset, de lassan 5 éve megy csont nélkül.
-
Jahno
veterán
válasz
Marcsello31 #177044 üzenetére
"alicexpresz még szállít felénk csomagokat?"
Dehogy, kitiltottál egész EUból
De a Meest szállítani fogja.
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! kellene nekem egy nagyon profi sim kártyás router modem, b535ös változat.Az alicexpresz még szállít felénk csomagokat?
Ez érdekelne:
[link]
HUAWEI B535 B535-232 4G 3 Pro Router LTE 300Mbps SMA + antena par
US $112.00 free shipping.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Régi időket idézve
GU10 LED E27 Lamp E14 Spotlight Bulb 48 60 80leds lampara 220V GU 10 bombillas led MR16 gu5.3 Lampada Spot light B22 5W 7W 9W
[link]
Kupon 1/1.01
E27 48leds 5W -> 0.07$
E27 60leds 7W -> 0.21$
E27 80leds 9W -> 0.33$......................................
Ha valakinek még szüksége lenne bármihez eldobósnak
Excellent 3.5mm Wired Headphones With Bass Earbuds Stereo Earphone Music Sport Gaming With mic For Xiaomi IPhone Samsung phones
[link]
Kupon 1/1.01
0.69$ + Shipping: US $0.15 -
Sanyesz.
őstag
válasz
AndrewBlase #177040 üzenetére
Próbálj erre rákeresni: kitchen skewer
-
AndrewBlase
senior tag
Hús spékelő/tűzdelő tűre hogyan, milyen néven lehet keresni? Mert eddig nem nagyon jártam sikerrel.
Kedvet kaptam a vásárlásához, csak sajnálok rá ~1500 pénzt kiadni. -
D0zeR
tag
Sziasztok, vennék convoy s2+ lámpát látott valaki mostanság jó árban? Ha igen ne tartsa magában :)
-
tlala
addikt
-
Nikaré
őstag
-
MittuDomain_
őstag
válasz
spileraaa #177031 üzenetére
Igen, a konyhakések jók.
IKEA Vörda, ha jó neked a műanyag markolat, vagy IKEA 365 család, ha a design is számít. A penge anyaga és alakja is azonos emlékeim szerint.Van már sajátmárkás légtisztító, vezeték nélküli töltő (az usb adapterük ha kéne tartalék a telefon mellé, a lygte.info-n is magasan értékelt), led izzó és lámpák.
-
spileraaa
senior tag
Ikea-bol mit érdemes vásárolni egyet tudok ladda akku ha ilyen Qurva drága a szállítás akkor rendelnék pár dolgot még pluszba (Markus széket rendelek és akkor amellé még rendelnék pár dolgot amit jó onnan beszerezni)
-
w.miki
veterán
válasz
spileraaa #177027 üzenetére
igen, német raktár, meg volt kuponom, így volt 16 usd.
Nem érte meg -
spileraaa
senior tag
válasz
w.miki #177001 üzenetére
én ezt Gyro Fitness Ball az 5 színűt
német raktárast rendeltél hogy ilyen hamar megkaptad?
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz
AndrewBlase #177025 üzenetére
Köszönöm szépen, de én automatát keresek. Ami automatán nyílik és záródik.
-
AndrewBlase
senior tag
Én ezt az Ugreen-t használom december óta egy 6,53"-os telefonhoz. Nekem bevált. Sajnos már nem elérhető, ezért a kollégámnak egy ilyet vettem, ami kinézetben egy kicsit más, de szerintem ugyanolyan jó.
Van Baseus is ilyenem, de abban nincs gumi a befogó karokon, így a tok nélküli telefont karcolhatja, érzetre/kinézetre "gagyibb"(-nak tűnik nekem), mint az Ugreen.[ Szerkesztve ]
-
RicsiSuly
aktív tag
Inkbird grill hőmérőt nemtud valaki eu raktárból?
-
zolikaDB
veterán
válasz
fudi2002 #177014 üzenetére
Ez lenne az?
Ez bmelyik egérbe jó? Vagy honnan tudom, h az én egerembe ezek közül melyik kell?
Görgő alatti kapcsolóba is jó?[ Szerkesztve ]
-
fudi2002
veterán
válasz
qqcqqc #176990 üzenetére
Veszel fillérekért (még) aliról omron kapcsolót("mouse omron switch"), 3 p alatt beforrasztod. Amúgy sem rossz ha van ebből otthon, bármelyik egérben ez megadhatja magát..
Ui: ha találsz régebbi egeret elfelkvőben és még békeidőbeli, abban is valszeg ilyet találsz, ki tudod szedni belőle (max kicsit hangosabb a klikk mint az újabb változatoknál)[ Szerkesztve ]
-
válasz
asdasdasd #177011 üzenetére
Én is nézegettem a rapoo egereket. Az elképzelésem, hogy begyűjtök ajánlásokat 25 $ határig határig.
Mondjuk most megjavult, szerintem megijedt szegényke, de mindenképp berendelek valamit tartalékba, mert eszi a család az egereket. Két gyerek és két felnőtt táv munkában és oktatásban. Három tartalék vezetékes és egy vezetéknélküli egér lett befogva az elmúlt egy évben.... -
bul07
nagyúr
válasz
Salex1 #177006 üzenetére
Tényleg nem
De az tuti hogy ha csak 100forintott nyerek EU raktáras rendeléssel akkor se fogom itthonról megvenni
(aminél nem számít a garancia, bár eddig se rendeltem olyat aminél számított volna, ebben maradi vagyok, nem vagyok olyan gazdag hogy garancia nélkül vegyek bármit) -
bul07
nagyúr
válasz
Salex1 #177003 üzenetére
Ha június 30-a után ér az országba akkor már alkalmazzák rá az új szabályokat, teljesen mindegy hogy 20nappal vagy 90nappal június 30-a előtt rendelted
Már ha nem történik valami és tényleg nem e halasszák akár csak egy hónappal is
Lebosszantóbb az egészben hogy mindjárt itt a dátum és semmi pontosat nem tudni
Mert a +27% sarccal lehet számolni, de a járulékos költségek lehetnek igazán nagyon[ Szerkesztve ]
-
Salex1
őstag
A Július 1 határidő továbbra is áll? Nem akarják megint eltolni?
Mi vonatkozik azokra a rendelésekre, amelyek korábban történnek, de júli. 1 után érnek ide?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest