Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Van most valahol akcióban jó kamera, amit wifin keresztül tudok bárhonnan nézni, illetve tud éjszaka is felvenni, mozgásérzékelő és kártyás(esetleg pendriveos) rögzítés lakásba?
-
Blaise
veterán
Kicsit off, de ez a Lidl-féle mágneses szerszámtartó mennyire jó cucc?
[link] -
bazsimano
őstag
sziasztok!
egy olyan kérdésem lenne, hogy találkozott-e már valaki olyannal, hogy vásárolt egy terméket ingyenes szállítás volt megadva az adatlapon,minden rendben ment, kifizettem.
Erre másnap jön az email, hogy neki túl drága lenne a szállítás, ugyhogy vagy töröljem a rendelést vagy fizessek rá még 11 dolcsit...szerintetek?
-
spiky03
veterán
válasz
Donki Hóte #81026 üzenetére
Egy 0-ával kevesebb az, csak elírtam véletlenül.
20 000-es van csak.@(#81029) 4m@15
Köszönöm a tanácsot
Utánanézek majd.(#81031) Dluinet
Köszönöm neked is.[ Szerkesztve ]
-
4m@15
tag
válasz
spiky03 #81016 üzenetére
Xiaomi külső akkumulátorokat bátran ajánlom (persze nem a hamisítványokat). Nekem van kettő 10.000mAh akkum tőlük, kiváló design, remek minőség és a kapacitás is annyi amennyit ráírtak. Relatíve olcsó is, egy éve sikerült 12 usd körül venni. Ennyiért nem kapsz jobbat szerintem.
Plusz elengedhetetlen piros pont: van hozzá Xiaomi védőgumi, na melyik másik gyártónak van ilyenje? 😄
-
dugynok
senior tag
válasz
huliganboy #81024 üzenetére
Az értékelések (képekkel) is hasznosak! Ebay ilyen téren nagyon el van maradva...
-
-
petipetya
nagyúr
Ne már, hogy van Xiaomi asztali naptár is (analóg). Mondjuk ennyiért nem veszem meg.
-
spiky03
veterán
válasz
domerator #81011 üzenetére
Netkártyás fizetéssel.
Más
Tudtok ajánlani valami megbízható és nem túl drága powerbankot?
Mert vettem itthon valamim kuponos oldalon 3000-ért egy elvileg 200000 mAh-ást de sajnos az XZ-met nem tudja feltölteni egy szuszra.
Olyan lenne jó, ami nem nehéz, meg 2-3 telefont is feltud tölteni mondjuk.Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
domerator
veterán
Aliexpressről hogy a pékben rendeltek ti? Bevállaljátok a bankkártyás fizetést, vagy csak én nem láttam a paypalt mint lehetőséget?
-
erzol
őstag
Ha valakit érdekel igen jó áron van most xiaomi fülhallgató.
[moderálva]
[ Módosította: Intruder2k5 ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Politikai mémek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Filmgyűjtés
- Futás, futópályák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Sony HT-A9 vezeték nélküli házimozi rendszer
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest