Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gagyilovag
aktív tag
válasz szakalistvan #79527 üzenetére
Meg is rendeltem.
Szépen szól? -
DJ. Ru$y
félisten
válasz fant0mi #79577 üzenetére
Flagship store. Szerintem sajnos drágább, mint Ali shop.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Tim82
félisten
válasz XtremLor #77837 üzenetére
Tegnap jött meg ez a Samsung Evo 32 GB kártya (én is Gearbest-es akcióban vettem, kicsit lepontozva az árat).
Utólag is köszönöm a tippet, asszem, kb. 1.000,- Ft-tal olcsóbb volt így, mint sinceritytrading-nél akkor éppen aktuálisan (megnéztem, hogy nála akkor milyen árban futott).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
szakalistvan
senior tag
válasz macilaci78 #79564 üzenetére
Ezt nem dübörögtetni vettem hanem laptop hangszórót kiváltani,két hetes a kislányom,nonstop Halász Judit fog rajta menni Az már más kérdés hogy egy 1981-es Magnat-ot fog hajtani.
Az ára viszont most nagyon jó.
-
-
Kernel
nagyúr
-
beg
veterán
Tényleg nem lehet ezeket a hobbivillany topikban megbeszélni?
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Kernel
nagyúr
válasz -ZeeZee- #79566 üzenetére
Ahogy a képből kiderül, itt nincs kihajtva mindegyik chip 20 mA áramra:
Mindegyik hármas szakaszban az egyszínű chipek párhuzamosan vannak elvileg, és nemhogy 60 mA, de összesen csak kb. 13 mA (GB) és 9 mA (R), figyelembe véve nyitófeszültségeket is (3, illetve utóbbinál 2V). De a valós viszonyok így pontosan nem számolhatók (mérni kellene), tehát csak nagyjából:
700 mA/m vagyis 1,4 A összesen.
Viszont a dimmer is levesz belőle, ha nem jár folyamatos fullon.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Czimby
addikt
Tpa 3116d2 kell neked a 2.1-es verzióban. Meg egy jobb fajta laptoptáp ami kiszolgálja.
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Kernel
nagyúr
A linkelt erősítő nem sztereó, hanem 2.1 rendszerű, viszont véletlenül a te készüléked is 3 csatornás, vagyis 2.1:
A mélysugárzók valószínűleg párhuzamosan vannak kötve, bár ez kiderül, mert soros kötésnél megszakadna az áramkör, ha egyiket kiveszed:
De én inkább D-osztályú végfokot vennék, ami kiváló hatásfoka folytán egy 12 V-os dugasztápról is meglepő teljesítményt produkál (annál nagyobb hangdobozok meghajtásához is elegendő), ami szobába bőven jó.
Az előzményben szereplő végfok klasszikus B-osztályú, itt látszik a belseje: [link] [link]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Kernel
nagyúr
válasz -ZeeZee- #79561 üzenetére
5V-os szalagnál LED-enként 20 mA árammal lehet számolni, névlegesen (a valós lehet kevesebb is). De az 5050 tokban 3 db 20 mA-es LED van.
12 V-os szalagnál ez harmadolódik, mivel egy-egy 20 mA-es ágon 3 db soros LED van.
-
macilaci78
nagyúr
válasz szakalistvan #79527 üzenetére
Nekem egy Panasonic SA-AK28 hifi helyett kellene valami erősítő, ami kihajtja a hangfalakat. A hifiben a kazetták 2017-ben értelmetlenek, a CD-olvasó fejhibás, a rádió annyira nem érdekel, egyedül az AUX-ot használom. Erre viszont indokolatlanul nagy a térfogata.
A hangfalak kétutasok, 140 W mély, 60 W magas. oldalanként 2 rézérpár megy, szóval a linkelt sztereo erősítő kevés önmagában.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
dugesz77
őstag
válasz -ZeeZee- #79561 üzenetére
Tudni kellene milyen teljesítményű a Led szalag amit használsz. Ahoz kéne számolni a tápot amit jó,hogy ha csak 75%-on üzemeltetsz huzamosabb ideig. Rgb az méterenként vagy 7,2 vagy 14,4 W-os méterenként ez a led szám/méter dönti el. 30 led/m és 60 led/m a legelterjedtebb. A 2A usb töltő az 10W-tud tehát a 30led/m elég a 60-ashoz kevés.
[ Szerkesztve ]
-
-ZeeZee-
senior tag
Megérkezett a TV-hez rendelt LED szalag. Elég "külső" tápnak a Lidlis Silvercrest töltő? Ez telefonokhoz is ajánlott?
-
addikt
válasz mirci18 #79557 üzenetére
Főképernyőn kicsit lentebb "Coins & Coupons" gomb/ lentebb "Exchange Coins for AliExpress Coupons"/ azon belül pedig van a képernyőn olyan vízszintes sáv, ahol kategóriák között tudsz vízszintesen görgetni.
Ott megkeresed a "Mobil Phone Accessories & Parts" részt és ott kell görgetned lefelé, míg el nem érsz a kívánt márkáig.A leárazás 3 napján egyből a Ugreen volt a legfelső mindig, ahogy néztem. Most nem tudom meddig kellene hozzá görgetni. Ehhez igazán beépíthetnének egy keresőt...
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Akkor most érdemes ezeket venni .Van QC 3.0 + Type -C autós is most 4,38$-ért. Mikró usb kábel is 1,99-ért ennek csak az usb a része forgatható(szerencsére) és ehez is adnak ajándékot.
[ Szerkesztve ]
-
GZoli7
senior tag
válasz PainKiller13 #79550 üzenetére
Nem merek írni.
Be is fejezem.
Lehet hibás volt, bár az csak 4 cellás, kisebb fesz.
Másik még nincs. Köszi a linket. Beszerzek egyet... -
dugesz77
őstag
Csak ,mert nincs semmi normális akció valamivel el kell ütnünk az időt bocs mindenkitől.
Akkor meg is cáfolom magamat:
Ez egész érdekes ajánlat : US csatis BlitzWolf® BW-S2QC 4,99$ + ajándékba adna mellé még egy autós usb töltőt is. Igaz US csatlakozó de elég hozzá egy adapter,mert ugyan úgy 100-240V-os.[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
válasz GZoli7 #79549 üzenetére
Az akku annyit ad le amennyit a PCB enged nem? Annak semmiképp sem szabadna elfüstölnie.
Egyébként ha kiszámolod 21 voltnál a 15 amper az már 315 watt valós teljesítményt jelent, ami talán elég egy körfűrésznek. 5-6 amper az meg 100 watt körül van, ami szerintem szintén elégnek kellene lenni egy jóval kisebb teljesítményű kézi csavarozónál.
-
GZoli7
senior tag
válasz PainKiller13 #79548 üzenetére
Ami nekem volt board az 5-6-t tud, az akkuk makita profi cuccból bontott hibátlan cellák, 18A-tudnak. Üresjáratban elfüstölt a board, nem is terheltem. Lehet hibás volt. Igaz, hogy kevés a 6A, de üresben azért illett volna egy kicsit tovább mennie.
-
PainKiller13
őstag
válasz GZoli7 #79546 üzenetére
Az az igazság hogy a PCB ~700 forint, a 20 amperes ugyanebből meg többezer, szóval egy próbát megért előtte, ha meg kevés lesz a 15 amper, akkor valószínűleg a 20 is az lenne. Az aksi meg egyébként folyamatosan 20 ampert bír, szakaszosan 35-öt, de ilyen boardot meg nem is találtam csak 20A a legnagyobb. Aztán szakaszosan lehet átenged ez is többet.
-
dugesz77
őstag
Cellákon múlik nagyon sok minden. A feszültség megvan akkor a fordulat szám is viszont ha kevés a áramerősség akkor gyenge lesz a fúró. én is a harmadik garnitúra cellán vagyok túl és azt mondom most már simán a NI-MH akkupakk teljesítménye fölött vagyok. Ezt Sony VTC5 értem el. Piros Sanyo és zöld LG gyenge volt forgatónyomatékban. Most az új projektem egy Samsung Navibot robotporszívó akkupakk cseréje lesz.. A gyári pakkok durván túlárazottak (gyári 40 ezer fölött ). Most próbaköröket fut bontott cellákkal, eddig minden rendben, biztos ami biztos kap még egy akkuőrt és ha minden így is marad kap szép új cellákat..
-
GZoli7
senior tag
válasz PainKiller13 #79545 üzenetére
Egy fúró-csavarozóban akartam kicserélni. Ami itthon volt, azt használtam. Nem bírta. Amiket ebayen láttam, azok meg nagyok voltak, nem fért volna a tokba. Ez viszont tetszik.
-
GZoli7
senior tag
válasz PainKiller13 #79541 üzenetére
Nem látom, hogy ez a board hány ampert tud. Ami ilyen 5-6-ot, az nálam kevés volt.
-
PainKiller13
őstag
válasz GZoli7 #79509 üzenetére
Köszi szépen.
A tok a régi Nicd aksi tokja lesz, 18650 megy bele, töltő csatlakozó(ugyanoda kötöm ahova +- kimenetét, de lehet a kimeneti kábelre csak, Protection Board, ez meg a töltő hozzá.
Remélem minden ok és nem csúszott hiba a gépezetbe Abban reménykedem hogy a PCB 15 amperes leadási korlátja elég lesz a körfűrésznek.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz gagyilovag #79539 üzenetére
Akkor biztos az ikeás lámpám lövi ki őket Mondjuk én a kínai ledekkel abszolút nem vagyok szerencsés, a hondában is gyakorlatilag már 15 féle ledes izzót próbáltam végig rendszám és/vagy helyzetjelző világításnak, gyakorlatilag 3 havonta elköszöntek. Mindegy volt hogy 50Ft-os műanyag házas led vagy 1000Ft-os aluházas hűtőtt darab... Úgyhogy én azokról is letettem, meguntam cserélgetni őket.
De hogy a szobai ledeknél maradjunk, e27-ből is van itthon több féle, ritka ami kíbír 1+ évet sajnos
-
AndrewBlase
senior tag
válasz Donki Hóte #79534 üzenetére
"Ismerem" ezt a lámpát. Legalábbis valamelyik ismerősöm kulcscsomóján már láttam, és b@ctattam egy kicsit. Nem vitatom, hogy ennek is elegendő a fénye.
Más.
Valaki csinálta már azt, hogy ugyanazon terméket berendelte $-ban és €-ban? Vajon melyik esetben jár jobban az ember?Miért mindig én???
-
veterán
-
veterán
válasz AndrewBlase #79529 üzenetére
Ez ugyan nem Nitecore Tube klón, de szerintem teljesen jó fénye van. Az ára meg annyival kevesebb, hogy még a Tube klón árából is kijön 5 ilyen.
Nekem van eredeti Nitecore Tube is, meg ilyen is. A Tube sokkal szélesebb csóvát vetít, mint ez, de a csóva közepén a Tube fénye nem erősebb mint ezé. Éjszaka autó mellett leesett dolgokat keresni ezzel is kiválóan lehet.
Kb. 2 hónapja van meg, azóta világít, szóval nem tudom, hogy ha lemerül, akkor milyen elem kell bele és hogyan lehet cserélni, majd akkor foglalkozom a problémával, ha eljön
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz w.miki #79530 üzenetére
Nem tudom. Erre is most csak azért akadtam, mert olvasgattam a lámpás topikot, nézegettem a lámpákat, és egy videó után szembejött velem egy MecArmy SGN3 lámpa, amit a Nitecore Tube-hoz hasonlítottak. Egy kicsit visszahőköltem az árától. Ránéztem a Nitecore-ra, és ott láttam, hogy app-ban most olcsóbb.
Szóval most úton van 3 különböző lámpa (Convoy s2+, SingFire SF348, Nitecore Tube) + töltő+ akksi.
Mondtam már, hogy utálom a fórumokat? Sok pénzembe kerül az olvasásuk.
Miért mindig én???
-
titán
Nekem ma jött meg egy 8 napja megrendelt csomagom. Kínai postával jött követéssel (R...CN).
Hozzá kell tenni, hogy ez már második rendelés volt, mert az elsőt ellopták a kézbesítő postásomtól. A szomszéd lépcsőházban felvitt egy levelet, lent hagyta a kocsiját. Kipakolták a kézikocsit, és elvitték belőle az egy szem külföldi csomagot, az enyémet. Jól megszívták, mert egy konkrét szervertípushoz (HP DL380 G6, ennyire konkrét) való speciális, de filléres kábel volt benne. A postáson ki akarta fizetni, de mondtam neki, hogy hagyja, nem ezen múlik az életem. Feldughatja magának a rohadék tolvaj, úgyse tud vele semmit kezdeni.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
w.miki
veterán
válasz AndrewBlase #79529 üzenetére
NiteCore Tip-nek nincs valami olcsó klónja?
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
AndrewBlase
senior tag
Múltkor volt itt szó Nitecore Tube "másolatokról" (jelenleg 3,44€).
Nos, a Nitecore Tube GB appban most csak 5,47€. Dobtam rá egy kis pontot, így 4,22 €. Ennyiért már beválallom.
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
senior tag
válasz anorche1 #78801 üzenetére
Ma vissza kaptam a december 25-én zapals -ról rendelt fülhallgatóm árát, mert nem jött meg.
Nekem se jött meg, nekem többszöri levélváltás kellett ahhoz, hogy elvileg visszatérítsék az árát.
Mert még nincs a paypal számlán, azt írták 1-5 nap.. nagyon remélem, tényleg így lesz!A szokásos köröket eljátszottuk, annak ellenére, hogy az első levélben megírtam, hogy címzés okés, postán érdeklődtem, nem tudnak róla... jah.. persze a legelején várjak még 1-2 hetet.. amikor már majd 3 hónap eltelt..
Eddig se volt túl nagy kedvencem a Zapi.. ezek után még kevésbé.. a filléres vackok mondjuk megjöttek, de olyanok is.. -
szakalistvan
senior tag
Lvpin LP-838 erősítő most egész jó áron van,1700 Ft,pár napja még 3100 volt,van már egy Blitzwolf,az meglepően jól és tisztán szól(tévére kötve).Ezt most zenehallgatásra vettem,a Denon erősítőm akkora batár nagy hogy nem fér el.
-
retesz147
addikt
válasz dugesz77 #79523 üzenetére
Jó, hogy nem vettem meg a Voxlinket, pedig majdnem, mert csábító az 1,8m...
Cris:köszi, de a 3m már sok...
Nagyon válogatós vagyok, ugye?
Dluinet:igen, igazad van. Tolmácsolom és kolléga eldönti.
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
dugesz77
őstag
válasz retesz147 #79517 üzenetére
Én ezt az olcsó Voxlink-et vettem 2 méteresben. Itt írtam róla. Sajnos amilyen olcsó olyan rossz is. Ez a rock jött még 180 CM ben az mérve jobb arról itt írtam.
-
retesz147
addikt
nincs valahol most bestbuy 2 méteres USB A to MicrosUSB telefontöltő kábel?
kollégám most bökte ki, hogy kellene neki (mikor lementek az akciók) ...elég, ha átvisz 1A-tEladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
Zola007
veterán
az jó kis készlet, nekem is van egy, szeretem
mágnes is kiszedhető belőle (1x ), szóval érzékenyebb dolgokhoz is használható#79510) retesz147 : ilyenem is van, csak a doboza piros. Praktikerben vettem 3e Ft körül. Ennyiért megéri házkörülre
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
retesz147
addikt
válasz DeFranco #79511 üzenetére
hehe...nekem mondod, 5000-nél járok, de még nem vettem meg.
@harveszter: vidéken nekem van, mindenféle hobbira használtam eddig, nem volt vele gondom (hajszárító szétszedés, ilyen kis konyhagépek szétszedése), bár nagy erőt egyikre se kellet kifejtenem.
szóval akkor szigorúan HOBBI célra!Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
HornedReaper
senior tag
válasz retesz147 #79510 üzenetére
Én még a Brico-ban vetetm ilyet pár éve.. Az imbuszok benne kritikán aluliak, túlzottan lekerekített, hétvégén nyalta el magát a csavarban, szóval a fém sem az igazi.. A torx-okban nagyon nincs középen a lyuk, a csillagfejűek szanaszét koptak.. Az egzotikus csavarokat sem biztos hogy kihajtod, annyira gagyi lehet a fém, előbb nyalódik el mint a csavar megindulna
És csak a ház körül + féltető-építésnél használtam, nem nagyüzem jópár év alatt.[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz retesz147 #79510 üzenetére
pls stahp egyik jobb mint a másik. ebben az utolsóban van egy csomó frankó egzotikus bit, villás, tri-wing, lyukas csillag... áh...
meddig tart ez az akció?
szerk: amúgy olyan létezik, hogy valahol "darabra" veszek bitfejet? tehát kell mondjuk 3 egzotikus bit, de nem akarom újra megvenni a 150 lapos meg csillagbitet azért, hogy megvegyem azt a hármat ami végül is hiányzik...
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
ezek most akciók, vagy stabilan ennyi az áruk?
Craft 6297 100db-os bitkészlet Én ezzel szemezek....
[ Szerkesztve ]
Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
GZoli7
senior tag
válasz PainKiller13 #79496 üzenetére
2,5-ös sodrott réz elég lesz.
Milyen panellel (esetleg link) akarod megoldani? -
Breki
veterán
Ilyet rendelt már valaki?
(L:/dl/upc/2017-03/31/1114_k3kb9dgxdyj5nbmc_htb1vc7flpxxxxbyxxxxq6xxfxxxd_jav.jpg)(/L)
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
w.miki
veterán
Laptop akkumulátorhoz van ajánlott eladó? Lenovo IdeaPad U350
Másik topokban itthoni eladót ajánlottak, de elég drága az akku.
Vagy esetleg érdemes szétszedni a régi akku-t, és a cellákat kicserélni/rendelni bele?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
zsolt1225
aktív tag
Tegnap megjött a Xiaomi hátizsák.
20-án rendeltem, 30-ra ideért. Melóba járós, kirándulós táska lesz. Első megítélésre tetszetős, minőséginek tűnik ezért az árért. Egyelőre tetszik, remélem nem lesz csalódás -
bul07
nagyúr
válasz Kozy10 #79499 üzenetére
Elég kicsik ezek a fejek mármint átmérőre
De van ám ilyen is
CRAFT 6294 Bit készlet 33 db-os 999Ft( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Óra topik
- Akvarisztika
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest