Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoleszhun
addikt
Megérkezett a joybuy kuponozós 6.99$-os noti hátizsák, nagyon jó minőségű.
Már nem tudom, hogy ki linkelte de köszönöm¯\_(ツ)_/¯
-
bul07
nagyúr
válasz roti86 #159789 üzenetére
Most komolyan csali fiók, az elmúlt évből egy értékelése sincs
És simán lehet hogy küld valamit szigorúan nyomon követve hogy legyen nyoma , majd mikkor a paypal-on keresztül lenne refund kéri hogy küld vissza mert csak
Persze a paypal ezt állja is , csak ha nem veszi át akkor jön vissza és hipp hopp el is röppent majd fél év
És a pénz még mindig sehol[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
i-sti
senior tag
Novum Forum Siculorum
-
-
vince
őstag
válasz maglew #159787 üzenetére
A lítium-ion akku egy fekete színű, zárt dobozban, kint a tűző napsütésben előbb-utóbb tönkremegy, ha nincs szerencséd, robban. Mindegy, hogy márkás vagy gagyi, ezek nem erre vannak kitalálva, nem szeretik sem a nagy meleget, sem a nagy hideget...
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
maglew
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #159780 üzenetére
Melyik típus robbant fel? Még nem hallottam ilyenről
-
vargalex
félisten
Erős napsütésben nem csak a kínai Li-Ion cellák képesek felrobbanni. Biztos, hogy nem a túltöltés okozza, hiszen az a napelem nem igazán képes rá...
Alex
-
maglew
aktív tag
Köszi megnézem
-
-
maglew
aktív tag
Sziasztok.
Kerti világításhoz szeretnék napelemes lámpát 1 vagy 2 nagyobb teljesítményű reflektorral, amit egymástól kb 10 méterre tudnék elhelyezni ÉS mozgásérzékelővel.
Gondoltam egyesével megveszem a napelem táblát, a hozzá tartozó akkukat, mozgásérzékelőt, kábeleket és a 2 reflektort (vagy akár LED szalag is jó lenne ami egy 40 méteres szakaszt be tudna világítani) de fogalmam sincs milyet kellene venni.
A komplett termékeknél, a komolyabb napelem táblás lámpáknál cuccnál nincs mozgásérzékelő (ha házilag belerakom akkor vajon fog rendesen működni?)
Láttatok jó áron valahol ilyesmit kompletten összeszerelve, ami bővíthető több lámpára esetleg LED szalagra?
Köszi
-
Wajk
addikt
sziasztok, LED szalag üzemeltetéséhez van valakinek jó adapter(töltő) tippje? Van egy gyári hozzáadott, de gondoltam ha már folyamatosan be van dugva akkor legyen kicsit normálisabb.
Vettem egy Vtac 18W-os adaptert de az is eléggé melegszik. Jó lenne ha nem tenné. Az nem fontos, hogy max energiát leadja, mert csak design fény, az lenne jó ha nem melegedne, ha csökkentettebb a fényerő az nem gond. kb 4 méter
Köszönet
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
HKorn
veterán
Aki rendelt már ilyen lámpát, írna róla egy-két szót mennyire működik jól? Mennyi ideig tud világítani, kell-e neki a nagyon napos hely?
Run&Ride
-
BB9000
senior tag
válasz PainKiller13 #159773 üzenetére
Liitokala töltők jó áron itt: AliExpress GlobalPower Co., LT Store
-
bul07
nagyúr
válasz PainKiller13 #159773 üzenetére
Vadász kupont alira 15/5, és akkor jó áron meglehet holnap
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok!
2-es vagy 4-es liitokala töltőt keresek, tud valaki jó árban?
-
kurion
senior tag
válasz jmuranyi #159770 üzenetére
Nekem most jött meg a T5. Én imádom, bár ma lesz az leső edzés ahol használni fogom. amit hiányolok belőle, de szerintem ilyen árban semmi nem tudja, az a hangerő állítás, meg még talán a bölcsőben a kényelmesebb elhelyezkedés. De 5k-ért vettem 11.11-en szóval nem panaszkodok, a várttól sokkal jobb.
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
bul07
nagyúr
15/5$ kupon olyan lesz mint a 10/5-ös volt?
Eddig 2db-ot zsákoltam13órakkor jön a következő adag
Én nem hiszem hogy többre rámegyek a múltkori 4db 10/5 elég volt
Bár
Memória kártya mindig jól jön
MIXZA
3db ebből, akciós ára 3.73$
1db ebből, akciós ára 3.93$
(Azért kell így hogy a végösszeg 15$ felett legyen)
Összesen 15.12$-> -5$= 10.12$
775Ft/db-ra jön ki ennyiért még ajándéknak is jó(#159765) -secret-
Köszi
(#159766) dugo_
Egyet én is bepróbálok nem volt még ilyenem
...............................................
Ha már a márkaneveknél tartunk
KUULAA Magnetic Micro USB Type C Cable For iPhone Xiaomi Android Mobile Phone Fast Charging USB Cable Magnet Charger Wire Cord
[link]
1/1.01$ kupon
1m
US $0.75Ahogy a kép alján is írja csak töltés adatott nem visz át, mondjuk egy tablethez pont jó
[ Szerkesztve ]
-
jmuranyi
tag
válasz Tomi0703 #159768 üzenetére
Szia, valaki korábban linkelte ezt az oldalt:
https://www.scarbir.com/truewireless
én ezt néztem ki:
https://www.scarbir.com/tws/qcy-t5-review -
Tomi0703
addikt
Na, ha már a TWS fülesek a téma... Kellene valami olcsó, de jó. A fentebb linkeltet én is megrendeltem, de ezen kívül kellene. Így visszakeresve ezeket néztem ki:
QCY QS2
Haylou GT1 Pro
Haylou GT2Akinek esetleg van velük tapasztalata melyiket ajánlaná? GT2 a legolcsóbb, viszont fele akkora az akksija mint a másik kettőnek, így inkább azok felé hajlanék. Minél jobb hangzás a lényeg és a minél hosszabb akkuidő.
-
kigyi_23
addikt
Ilyen nyákfenyőt keresek, ha valaki látott normális áron ne hallgassa el Előre is köszönöm annak aki infóval rendelkezik jó beszerzési helyről
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
bul07
nagyúr
válasz -secret- #159763 üzenetére
És van benne mikrofon?
Hogy vezetés közben ezzel lehessen telefonálni?( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Erre gyorsba nézetek már rá, hogy mégis mi kerül US $1.89-ba?
Tényleg a komplett cucc kerül ennyibe?Míg írom a következő hozzászólást, mert nehogy levegye
[ Szerkesztve ]
-
őstag
eBay-ről honnan lehet venni eredeti Xiaomi power bank-ot venni?
2-es vagy 3-as széria kellene (2 kimeneti port, kapcsoló) és 10 vagy 20 ezer mAh kapacitás. -
HKorn
veterán
Random cuccokat néztem, egy Amazfit GTR, egy Mi Band 4-et, mindegyikre vitte a kupont.
Run&Ride
-
bul07
nagyúr
válasz bul07 #159585 üzenetére
Szerk
[link]
Aki 1 nap 1óra 7perc múlva rámegy erre a fülere azért majd számoljon be róla hogy feladja e(#159754) zoltan6
77db értékelése van az eladónak, nagyon kétes
(#159757) -secret-
Ez a cucc nem megy nekem
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
válasz ANOka #159750 üzenetére
Megnéztem, pl a 70mai dashcam-re, viszi a kupont, így 16$, ami nem rossz ár.
Run&Ride
-
SZIGMA
aktív tag
válasz Lackki #159746 üzenetére
Régebben próbára rendeltem én is YKZ töltőket. Nekem hozta ugyan a kötelező minimumot (nem cicereg, tölt rendesen), de valahogy olyan névvel futtatott gagyi érzésem volt. Egy-két kábelem is volt, azok mintha jobb minőségűek lennének, de teszterrel sose mértem meg őket.
Ez egy fórum.Segítség,kritika,trollok, minden előfordulhat.Fogadd el, ez ilyen!
-
xcvbxcvb
aktív tag
-
titán
-
Lackki
őstag
megjöttek a YKZ töltők amiket rendeltünk innen sokan... hát megy is a kukába
Olyan hangos mikor tölt, hogy nem lehet aludni mellette. Nem tudom mennyire biztonságos, hogy ennyire cicereg.Privátot hamarabb észreveszem
-
dugesz77
őstag
Ezt a boltot ajánlanám. Egy NCR18650B bőven kiszolgál egy Convoy s2+ körüli lámpást. Ha nagyobb áramerősség kell oda jó a csoki LG még nagyobb kakaóra meg a VTC4 .
[ Szerkesztve ]
-
FNZ
őstag
sziasztok!
rendeltem egy aksi töltőt (Liitokala Lii-100) és most kellene megbízható helyről 1-2 db 18650-es aksi, mert pénteken megint blekfrájdéj lesz. elsősorban zseblámpába használnám az aksit.
érdemes venni védetett? -
-
kenand
veterán
válasz szabi__memo #159736 üzenetére
Értem tehát másik Mi home appot futtatok a android eszközön ami közel van a BLE szenzorhoz és akkor aszt egy másik Mi Home apppot futtató telefonról is látom..... majd megpróbálom
Home Assitantba integrálva azért még jobb, mivel több más -nem csak Xiaomi - dolgot is tudok kezelni Sonoff okos kapcsolóimat stb..
-
kenand
veterán
válasz szabi__memo #159732 üzenetére
TV boxos BLE gatewy dolgot nem ismertem, milyen software-t kell futtani?
-
musli26
tag
Ez: [link]
Eredeti Xiaomi körömvágót árul?Dell SE2416H Asrock B75M-GL Core i3 3220 Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz Samsung SSD 850 EVO 250GB Chieftec CTG-450-80PB Samsung J5 2016 gold
-
fecus
őstag
válasz tupacamaru #159687 üzenetére
Melyik chipsettel? Link please! Mindjárt itt a sok BF kedvezmény és még be kell tennem a kosaramba.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
kenand
veterán
válasz HKorn #159730 üzenetére
Az új órás igen, de a korábbi -olcsóbban kapható - kisebb kocka E-inkes- nem okos.
Amint írod a távoli eléréshez kell egy BLE gatewayes lámpa is a Bluetooth szenzorokhoz(#159727) szabi__memo
A BLE szenzorok nem olvashatók távolról BLE gateway nélkül, hiába van app.De szerintem nem ennek a topiknak a témája...
[ Szerkesztve ]
-
-
kenand
veterán
válasz dugesz77 #159722 üzenetére
és Domoticz-cal integráltam őketXiaomi (Zigbee) gateway nem látja az nem tud bluetooth-on kommunikálni, ahhoz hogy lássa kell egy Xiaomi BLE gateway, az néhány plafon és asztali lámpában van csak.
Home Assistanttal/Domoticz-cal ki lehet olvasni Xiaomi BLE gateway nélkül is az adatokat, ha a Home Assistantot/Domoticzot futtató gépen van bluetooth és 10m-en belül van (vagy közbe kell iktatni egy BLE-MQTTT gatewayt pl egy Pizerow-t)
(#159725) szabi__memo
De csak közelről látod, egy okos dologtól azt várja az ember, hogy távolról pl. a munkahelyről is lássam mi van otthon...
De ettől függetlenül korábbi kerekből nekem is van 3db és Home Assistanttal és Domotiz-cal is kipróbáltam
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
válasz Visormail #159363 üzenetére
2019-08-12 11:12:05 (#153890)
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
kenand
veterán
válasz HKorn #159720 üzenetére
Az E-inkes Xiaomi szenzor nem okos. A linkelt bluetoothos meg ugyan okos (de kevésbé jól látható LCDs), és bluetootos azaz csak 10m belül telefonnal olvasható le vagy kell egy BLE gateway (néhány lámpában van csak) . Vagy HomeAssistan/Domotic és egy bluetooth képes szerver
[ Szerkesztve ]
-
HKorn
veterán
válasz kenand #159715 üzenetére
Hogy érted hogy nem okos, BT gatewayon keresztül szerintem ez is leolvasható tàvolról is, amúgy meg direkt lehet vele kapcsolatot létesíteni BT-n ha közel vagy hozzá. Xiaomi home appban már látható is a szenzorok közt ( China szerver beállításon)
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
KTU
addikt
válasz bul07 #159693 üzenetére
Ismét
Köszönöm.Egy barátomnak vettem, nekem már van 2db.
Ujból linkelem a
Gray Convoy S2+ SST20 18650 LED Flashlight - 7135*8 verziót CN warehouse 9,97 US$
hogy ne járjon úgy más mint én reggel.
Gyorsan nézem, hű de jó, rakom a kosárba, fizetés PP.
Nézem, mit is vettem? Persze szigorúan fizetés után.
Hát a 7135x3-ast, de jó, barátom fejemhez vágja.
Pedig te felhívtad a figyelmet hogy 7135x8-ast ajánlod.
Chat fizetés után 12 percel már mondja Jordon hogy így jártam, már postázták is, lehet tovább haladni,
de ha kérem továbbítja ügyem, és 3 - 4 órán belül írnak e-mailbe választ.
Persze nem írtak,
én viszont írtam a PP-nak, vita indítás, mindent mellékeltem, chat, kép hogy még feldolgozás alatt a tranzakció.PP nem rég írt:
"Megvizsgáltuk az esetet, és elutasítjuk a reklamációt. Azért döntöttünk így, mert a tranzakcióval kapcsolatos jóváírás már jóvá lett írva a számláján."
E levél előtt 30 perccel.
Ha nem írok a PP-nak, nem hiszem hogy foglalkozott volna velem a Banggood.Persze azóta rendeltem másik fiókból Convoy lámpát.
Bocs hogy hosszú.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
-
-
RGB-s "Gamer" egeret vettetek már Aliról vagy eBay-ről, nem csak az a lényeg, hogy szépen világítson (sajnálom, rákaptam most erre az RGB őrületre), hanem normálisan meg lehessen fogni, kényelmes legyen. Most egy noname világítós van, ami egyébként gyönyörű, de kényelmetlen, mondjuk 1 dollárért simán megérte (meg úgy 3 éve lehetett egy eBay store, sokan vettünk akkor, most bontottam ki). Nagy tenyerűek előnyben.
RedDragon M607 típussal szemezgetek...
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
addikt
válasz zoltan6 #159708 üzenetére
Nem arra. Nem ali oldal volt, hanem valami gyártó sajátja, ahol ingyenes mintaként lehetett egy darabot kérni. Meg nem telefontartó, hanem agybadugós füles tartó.
rushty: Mittudomén, ő írta, hogy abban tartja a telefont.
Megvan, ez volt az [link]
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
betyarr
veterán
válasz BB9000 #159702 üzenetére
hasonló a helyzet,karácsonyra/szülinapra lenne a gyereknek.az eredetit már nem kapni itthon,de mind1 is,mert 130-140k között lenne.az eredeti valami 2-3000 darabos (hirtelen nem tudom),de mindegy,mert annyit úgysem adnánk érte.ezt megmutatom neki és ha tetszik neki,akkor ez lesz.
köszi a válaszokat és a segítséget! -
BB9000
senior tag
válasz betyarr #159698 üzenetére
Teljesen rendben van a cucc. Kompatibilis az eredetivel. Az általad linkelt 95 $-os 1500 darab, de pont ugyanazok a figurák vannak abban is, mint ebben. Ez csak 1000 darab, de jóval olcsóbb most 24 $, én még 26-ért vettem. Holnapután 20 ért meg lehet szerezni ha még jut belőle. Nem ez az első "gazdaságos" Lego, ami kínából jött. Nem feltűnő, mivel nincs doboz és sehol nincs a csomagon Lego felirat. Még nem volt gond egyikkel se.
Ezt a gyerekkel együtt választottuk ki. Őt a figurák érdeklik legjobban. Karácsonyra kapja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest