Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecus
őstag
válasz Beni2360 #159197 üzenetére
Köszönöm. Gondolom erre az egészre az ÁFA.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
zeon.hu
nagyúr
Start Wars mintás elektromos fogkefe van valahol best buy?
Gyereknek kéne, nyilván cserélhető fejjel.#?*@&!
-
Beni2360
félisten
válasz fecus #159196 üzenetére
Mondjuk ez nem ide tartozik de leírom. Nem jön meg innen ÁFA nélkül. Sorrend.
Áru értéke + száll. költség + eljárási költség (posta 3500 Ft DHL 6500 Ft)[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
fecus
őstag
Ezt haza tudom hozatni vám és áfa mentesen?
Nem tudom melyik szállítást válasszam ehhez?
Ha nem hogy is jönnek rá sorba a tételek?[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
asdasdasd
tag
-
veterán
válasz Donki Hóte #159183 üzenetére
Ezért tárazok be előre, most is így tettem mikor elérhető volt.
BB9000: Az alis 8-9$ terméknek köze nincs a wihához, olcsó másolat.
[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
BB9000
senior tag
Mija Wiha bitkészletet szeretnék venni. Eredetit. Jót.
BG-n akcióban most 16,99$. Ez valszleg eredeti. A topikban visszakeresve néha szokott lenni 13-14$ körül is ugyanitt.
Alin körbenéztem és már 8-9 $ért is lehet találni. Ezek az olcsósítottak látszatra csak annyiban térnek el az eredetitől, hogy más a színük, és nincs a tokra rágravírozva a logó és a felirat.
Kérdés: vett-e már valaki Aliról Xiaomi Wiha készletet? Megbízható eladótól onnan is szívesen vennék.[ Szerkesztve ]
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Donki Hóte #159183 üzenetére
Még csiklóvibrátornak jó lesz.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
veterán
-
fecus
őstag
-
chatran
őstag
válasz dugo_ #159176 üzenetére
"Abba kell hagyni a"
Miből fordították ezt, talán a discontinued-ből? -
dugo_
veterán
válasz krisz74 #159174 üzenetére
Nem tudom mit nézel, de első találat guglival:
https://hu.gearbest.com/tooth-care/pp_009742203324.html -
krisz74
tag
Sziasztok!
Aki Alfawise 2056-os fogkefét használ, honnan szerzi be a pótfejet. A Gearbesten nem is találok hozzá. Lehet kidobni a fogefét?
-
Lackki
őstag
Na offoltak az kulso vinyo hazat. Gondolom mindenki kapott emailt csingcsengcsungtol
[ Szerkesztve ]
Privátot hamarabb észreveszem
-
Ciccuka
veterán
Júniusi feladott kütyüt ma kaptam meg.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
maglew
aktív tag
Telefon tokot érdemes ebayről venni (900- 1200 Ft) vagy Kínai piacon ugyanannyi vajon?
-
Sunnam
tag
válasz gixxergabi #159134 üzenetére
Köszi , a tartályos figyelmeztetést is, majd finoman bánok vele. Ja és a bekeverési arányt is. Elég sok változatot olvastam, valaki azt írta, hogy 1/6, valaki 1/3. Gondolom a márkák közötti sűrűség különbség miatti a szórás. Még 1szer kösz!
-
rushty
őstag
-
Wajk
addikt
ha valaki lemaradt volna a kábelekről:
Topk iPhone kábel
1m / $0.79
$1-os kuponnaliPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
rushty
őstag
-
krisz74
tag
Üdv!
Alfawiese 2056-os fogkeféhez honnan érdemes fogkefefejet venni?
-
edk-
őstag
Nekem október végén érkezett két júniusi rendelésem.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
bajaki
őstag
válasz szabi__memo #159135 üzenetére
Bár konkrét dátumra nem emlékszem, de nekem a rekord az olyasmi volt, hogy az ősszel (október-november környéke) megrendelt motyó tavasszal futott be.
[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
válasz Ferenczi Áko #159147 üzenetére
Valami tömeges elakadás volt akkor mert nekem is a héten esett be egy 4 hónapja rendelt csomagom.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Ferenczi Áko
addikt
Közel jártam a rekordodhoz én is.. 07.22.-én rendelt csomagom tegnap jött meg..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
CHIPman
nagyúr
válasz BlackDevil #159141 üzenetére
Banggood 17,04$ BGXM664. Alin lehet, hogy találsz olcsóbban, 11.11-kor biztosan volt.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
BlackDevil
aktív tag
Hali
Hol a legolcsóbb a Xiaomi Redmi Airdots?
Tudtok valami kupont?»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
addikt
válasz Visormail #159038 üzenetére
"Dear, I just check the status for you , the parcel is normal on the way , sometimes it is normal need a bit time to through customs ,kindly give it more patiently ,in my store ,u can rest assure for the after-sale ,if we confirm the parcel is lost , i will apply a refund or resent for u at once . For the dispute , kindly help me to cancel it , any problems , let's solve it together . Best regards. "
Én nem szeretném visszavonni a dispute-ot, mivel lejárt a 2 hónap.
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
betyarr
veterán
nekem meg tegnap jött meg egy 08.29-i vásárlás "poén",hogy két héttel ezelőttre kellett volna a tesóm szülinapjára.nem lehet eléggé előre gondolkodni
meg bg-n is rendeltem egy type-c kábelpakkot szeptember közepén.már el is feledkeztem róla.a minap beléptem és ránéztem a rendeléseimre és akkor látom,hogy jéé,ilyet is rendeltem?persze még az sincs itt.írtam is a supportnak,azok meg azt válaszolták,hogy október 9-én lett feladva,tehát várjak még.úgyhogy f@sza.pusztán 1 hónap múlva adták postára a rendelésemet -
-
szabi__memo
nagyúr
Reggelt!
Bár nem az én érdemem, egyéni rekord született. 07.16- ám feladott csomag most jött meg. -
gixxergabi
senior tag
válasz Sunnam #159127 üzenetére
Ha bedugulna akkor kell vmi meleg vízzel átnyomatni fecskendővel, most nincs előttem, de mintha ilyesmi rémlene.
Arra figyelj hogy ne "tépd meg" a tartályt, nekem a csavaros résztől több repedés elindult a műanyagon, azóta figyelek rá...
Kb. 1/4-ede legyen folyékony szappan, többi víz. -
maglew
aktív tag
Ütésálló mobiltokra (Mi 9 Lite) láttatok valahol jó kupont?
-
ptesza
senior tag
válasz ptesza #159129 üzenetére
[PID checker] -t akartam írni.
-
SkiDev
őstag
-
ptesza
senior tag
válasz Mr.Csizmás #159107 üzenetére
Nálam működött. Próbáltam W7-ről frissíttetett kóddal és vásárolt kóddal is. Szoktam vásárolni is, mert még mindig többre tartom mint a kms-el feloldott verziókat. Nekem eddig minden alkalommal működött a fiókhoz csatolás.
A kódot használat előtt lehet ellenőrizni a PIC checker progival. Ha az jónak mondja akkor működik a kód biztosan.
-
Sunnam
tag
Hali! Sikeresen megérkezett egy habszappan adagoló. Aki rendelt ilyen készüléket annak is volt benne egy fecskendő? A kínai leírás képekkel illusztrálva nem egészen egyértelmű Mire is kell használni ezt "kiegészítőt"? Tudja esetleg valaki?
-
Druss
aktív tag
Plüss Toy Story kulcstartó figurák
Kód: 1114TOYS
0,90$"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
D0zeR
tag
18650 akksit honnan érdemes venni?
-
ptesza
senior tag
-
petipetya
nagyúr
Van még valahol kék Csicska bábu akcióban? Rick and Morty figura.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
addikt
Type c - jack adaptert nem tudtok véletlen ajánlottat jó áron?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- World of Tanks - MMO
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Hyundai, Kia topik
- Milyen videókártyát?
- Path of Exile 2
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest