Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bertokl
tag
MTB Bike Warning Heart Shape Rear Tail Bicycle Light
NY2018 → $0.99
SAHOO 4 in 1 Bike Tire Repair Tool Kit Portable Cycling Gear
NY2018 → $0.99A kettőt együtt vásárolva ingyenes a szállítás.
-
DJGABI
addikt
válasz atee_13 #114478 üzenetére
z3735-nél hangyaf*sznyival erősebb csak. nem egy villám, de én olyan soc-vel tabletben elvagyok, ugyanígy 2 giga rammal. neked kell eldönteni hogy megér-e 100$, előbbi procival sticket itthon is lehetett kapni 20k körül
(#114494) w.miki nekem pl 2 beltéri kellett, úgy már azért kb egy árban van az alzással. de az nem elem nélküli = gagyi
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
Batib
őstag
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
Ferike81
senior tag
Sziasztok!
Ilyen 25cm körüli vízkőmentes esőztető zuhanyfejet használ valaki? Már sikerült egyet lecsapnom az ebay-ről de kb 3 hét alatt széthullott. Ha esetleg van valakinek tapasztalata valamelyik termékkel ne tartsa magában. Érdekelne link is esetleg kupon is valami jóáras motyóról.
Köszönöm!Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
w.miki
veterán
válasz maroni #114490 üzenetére
már volt erről szó, én is ezt a csengőt vettem, nagyon halk 50dba.
Ez hangosabb.
De ezeket itthon is lehet venni, és még olcsóbb is, még tescoban is van ilyen, vagy lidl/aldi változat.[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Lester75
csendes tag
Segítséget kérnék.
20 dollár környékén keresek gyermekem kezébe drónt szobai használatra.Kamera nem kell.
Furibee F36-ra nem találtam működő kupont,meg igazából nem látom a BB ajánlottakat.Ha kicsit drágább,de jobb a "méhecskénél",az sem baj.
Köszönöm szépen! -
-
Truman
senior tag
Sziasztok. Nincs valakinek kuponja vezeték nélküli kapu csengőhoz? Olyan kéne aminek a beltéri egysége konektorba dugós, nem pedig elemes.Csak Paypal, ezért ali kizárva.
[ Szerkesztve ]
Az élet egy sz*r játék, de azért a grafikája nagyon ott van…
-
Mr.Csizmás
titán
talán ontopic:
idk via email
Enjoy 20% off Guess*
Skip into spring with the coolest new Collection from Guess. Shop now online at www.guess.eu and get 20% off latest arrivals when you pay with PayPal and use the promo code.*PROMO CODE: PAYPALSPRING
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Ghard
őstag
Megmozdult egy tavaly novemberi gearbest eu express rendelés trackingje, elvileg ma ért Angliába.
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
Uraim!
Ez a mini PC mit érhet 100 dolcsiért?
Kb egy túlárazott tv box-nak jó vagy ér valamit a gyakorlatban. 2/32 win 10 nem tűnik első olvasatra túl életképesnek, de még nem volt ilyesmivel dolgom.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
sambenez
addikt
válasz Zsoleszhun #114474 üzenetére
Azt ugye tudod nem 2-5 nap múlva kapod meg? Ez egy automatikus üzenet, előbb még angliába is el kell jusson a csomag ez 1-2 hét, és majd onnan számítva kb 5-7 nap. Ha minden jól megy.
-
vince
őstag
válasz Kalandor #114461 üzenetére
Én ilyet vettem, teljesen jól működik, két Xiaomi lámpát hajtok benne asztali lámpaként.
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Zsoleszhun
addikt
válasz olddog #114471 üzenetére
Pontozni tudod még.
5,7$ az eu express ebből lejött 4,5$ (ennyim volt)
Tegnap reggel reneltem, annyit láttam egész nap, hogy DPDUK1 raktárban van.
Ma délben kaptam egy sms-t a dpd-től:
nemzetközi csomagot kézbesítjük önnek2-5 munkanapon belül
és egy nyomkövetési számot[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
olddog
tag
Üdv!
Úgy gondoltam egy kérdést megér.
Tudja valaki még ennél is jobb-árasítani?
[Vernee X 4G Phablet]
Köszönöm!Xiaomi Note 10, Xiaomi Mi Band 6/ Egyéb cuccok: 1 Feleség, 2 Macska, 1 Baldwin, 1 Skinny
-
Masooo
aktív tag
válasz ANOka #114460 üzenetére
Hát ha az ár nem annyira fontos, akkor vedd inkább itthon, nem tudok ajánlott típust mondani, olvastam 1-2-ről de egyik sem volt ajánlott.
Én magam 2 éve fogtam lidl sátorban remingtont elárazva, vagy valaki által leárazva aki aztán nem merte végül elvinni kasszáig (nem rom ki az árát, de pofátlanul olcsó volt). Én elvittem, bontatlan volt és euronicsba megnéztem hazafelé, 33.000 ért dobálták, lcd kijelzős / vízálló ect....
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
senior tag
válasz daver88 #114463 üzenetére
Ilyesmit keresel? A blitzwolf után találtam, mert amikor az olcsó volt akkor én hülye csak egyet vettem belőle. Ez 11 dolcsiért ment, de amit vettem ebből is mindegyik elment ajándéknak, úgyhogy várom hogy talán visszacsúszik az ára, mert Blitzwolf már szerintem nem lesz többet.
[ Szerkesztve ]
No money, no honey.
-
-
daver88
aktív tag
üdv!
viharlámpából vagy kemping lámpából (nem tudom mi a pontos neve) van valamilyen ajánlott típus? tavaly láttam talán blitzwolfnak ilyet készülékét, de most nem találom...
szerk. blitzwolf megvan, de sajnos nincs semmiből készleten...esetleg más ajánlott márka?
[ Szerkesztve ]
-
Ilyesmi USB elosztót látott már valaki, ami csak kettes? (madzagosból van kettes, de nem madzagos kell)
Gearbest, Banggod és ebay első 20 oldala: nincs.[ Szerkesztve ]
.
-
anadroid
senior tag
válasz ollie #114441 üzenetére
Ilyet azért nem teszek. Az a kevés maradék agysejtem kell még arra, hogy itt tudjak válaszolni.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
eddieke666
aktív tag
válasz eddieke666 #114357 üzenetére
Bocs zoltan6,nem neked akartam válaszolni,csak valamit félrenyomtam az alkalmazásban.
-
Timyyy
őstag
Original SJCAM SJ6 LEGEND 4K WiFi Action Camera
Ár: 119.99 $
Kupon: SJMJSA6Xiaomi 70 Minutes Smart WiFi Car DVR - BLACK
Ár: 35.99 $
Kupon: ghesaaaFuriBee Q6 WiFi 4K Ultra HD Action Sport Camera
Ár: 35.99 $COZZINE ET101H Infrared Ear Thermometer
Ár: 18.99 $
Kupon: COZZINETHXiaomi Notebook Air 13.3
Ár: 839.99 $Lenovo P8 ( TAB3 8 Plus ) Tablet PC
Ár: 149.99 $Xiaomi Men Classical Business Laptop Backpack
Ár: 23.99 $
Kupon: Laptop2317Zanflare QP6012SA Infrared Motion Sensor Light Bulb - WHITE
Ár: 5.99 $
Kupon: GB11ZFOsztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
luciferk
senior tag
Nem tudtok ennél az xiaomi folyékony szappan adagolóból [link]valahol máshol olcsóbbat? mert a fasttechnél elég húzós az ára (9 ropi)
-
HXY
addikt
válasz Robynho #114439 üzenetére
Sajnos nem, mert nem Type C kell. Egyébként fél éve a Zaful.com 1 centért árulta pont ezt a Xiaomi-t.
gagyilovag: Ez nem jó, a másik irányba kell.
w.miki,azbest,KTU: Köszönöm a válaszokat!
Az általatok javasoltakon kívül még ezeken gondolkodok:Ehhez forrasztani kell, és fel kell áldozni egy jó minőségű USB kábelt:
[link]
Ennél fel tudom használni a régi tápegységet, de itt is forrasztani kell: [link]Vagy kész kábel, [link]
(igaz ugyan, hogy csak 22AWG-s, de a gyári 2A-es tápegység 0.8m-es kábele is csak 22AWG-s volt)Jól gondolom, hogy a 22AWG ilyen rövid, 0.8m-es távon átvisz 2A-t 5V mellett, de mondjuk 1.5m-en már nem vinne át?
[ Szerkesztve ]
-
Trabi TM
csendes tag
-
tupacamaru
veterán
-
tomchy
tag
válasz gagyilovag #114445 üzenetére
nem jó, mert neki anya - anya kell
[ Szerkesztve ]
internetprint.eu - Fotókönyv, fényképes naptár, névjegy, szórólap. 20%-os kuponkód: JDC20
-
martillo
tag
Megerkezett ma a xiaomi gateway
Ehhez nem szoktak eu plug-ot is kuldeni??? En emlekszem rosszul, hogy tobben mondtatok hogy kuldtek hozza?[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
válasz spileraaa #114415 üzenetére
Nekem egy noname van az Aliexpressről, de annak is az a dolga, hogy folyamatosan áram alatt legyen. Legfeljebb, ha szürkületnél feleslegesen aktiválódik, akkor le lehet lőni.
Egy kis áramgenerátoros driver van benne, ami terhelés nélkül nem melegszik, elhanyagolható a fogyasztása. Gyakorlatilag inkább a kapcsolgatás nyírhatja ki a kapcsolót, mert a kapacitív terhelés miatt jobban szikráztatja, mint egy izzó. Nekem volt is emiatt meghibásodás, egy másik lámpával.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Masooo
aktív tag
válasz MittuDomain_ #114437 üzenetére
Imádok főzni és recepteket is alkotni, ebből fakadóan késmániás vagyok, a konyhai szettek is gyengéim. Van jópár több árfekvésből is.
Ezért
Azt hiszem én ebbe most nem szólok bele
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
Robynho
tag
[XiaoMi USB Type-C Male to Micro USB Female Connector] - nem játszik? szokott leni rá kupon is 0,6 - 0,8 $-ért
-
válasz kelly416 #114376 üzenetére
A Redmi 5-nél már jóval kisebb a káva, nem férne el normálisan a gomb, na meg az elnyújtott kijelző miatt nem is zavaró hogy onnan veszi el a helyett, viszont még így is eltűnik, ha szükséges.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
MittuDomain_
őstag
válasz gyapo11 #114435 üzenetére
és persze #114436 DeFranco részére is:
Ami a Vörda ellen szólhat, az a markolat, 3-4-5 év és kifényesedik, csúszni fog /A fém markolatos meg alapból csúszik.../, nem bírja annyira a mosogatógépet sem ez a tapadós műanyag, de első/olcsó/"tanuló" szakácskésnek röhögve jó, én is annak vettem. (Aki meg gépben mosogatja a kést, az a késes topik szerint máglyahalált érdemel. )
Gyapo11, a penge tövénél az ujjvédő miatt nehezebb vágni, viszont a tiszta pengehossz azonos, vágófelületet nem vesztesz.
A 365 szerintem is jobb. Kérdés, megéri-e a dupla árát; bár persze arra van 15év gari, erre meg nincs.
Részemről ezzel befejeztem, nem az eBay fórum tartozéka ez már.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
DeFranco
nagyúr
válasz MittuDomain_ #114434 üzenetére
egyébként mind a kettő jó kés, én akartam egy maxijót és ezt az én szempontrendszerem szerint a 365 tudta jobban, de (ha tényleg azonos a penge anyaga és kiképzése, ezt nem néztem meg) a vörda is teljesen vállalható.
-
gyapo11
őstag
válasz MittuDomain_ #114434 üzenetére
A fölső végig van élezve, ez jó. Viszont az alsón meg följebb jön a markolat fölső széle, jobban rá lehet nyomni a penge tövét, ahol a legnagyobb erőt tudjuk kifejteni, viszont ott van az élezetlen rész, ami meg nem vág. Hogy azt mi a túróért teszik a késekre, azt nem tudom.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
MittuDomain_
őstag
válasz DeFranco #114431 üzenetére
Amiatt, hogy más az ujjvédő, a 365+ nagyobb hosszban használható, igen.
Ha legközelebb ikeában járok, összefotózom őket neked. Az anyag és a penge alak szerintem tényleg ugyanaz (az élnél, a penge háta kerekebb a Vördánál és kicsit feljebb jön a hegye, a tövénél és a szokásos középső harmad ahol vág az ember, stimmel). Sajnos a google nem segítette találattal a dolgot.[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
Bekapcsolt állapotban, zavaróan (mint egy neoncső bemelegedés után). Négylábú nincs, nem tudom kipróbálni, amúgy sem a mennyezeten van.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
DeFranco
nagyúr
válasz MittuDomain_ #114428 üzenetére
nem ugyanaz a penge, és nagyon nem ugyanaz az alak.
úgy tedd fel a kérdést magadnak ha nézed, hogy ha elképzeled, hogy vágsz vele, akkor az élhossz hány százaléka dolgozik. a 365-ön szinte a teljes hosszal tudsz dolgozni a vördával meg kb. a felével.
jó kés az is, de a 365 számomra sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
válasz DeFranco #114423 üzenetére
Vagy fém helyett műanyag nyéllel teljesen ugyanez a penge (alak és anyag is) 60%os áron: ikea vörda
Ez a szakácskés az Ikea Family szülinapos kuponnal 500,- Ft-ért életem egyik legjobb vétele volt.
-
Arcképgyáros
válasz Fricibácsi #114419 üzenetére
Sparban volt most ez a Jamie Oliver pontgyűjtős akció. Jó féle kések vannak köztük. Lehet már véget ért az akció nem tudom.
MittuDomain_: Azt írta az oldal, hogy 1 termék és 40$ a max. Meizu EP-52-t kértem. 39,99$ az ára, bár szerintem megy eladásra. Akciókamerát pont a héten vettem, többi meg nem kell.
Azért tettem is érte, hogy nyerjek, nem csak sorsolás volt.
Ha mindegy lett volna az összeg akkor 128GB-os MicroSD kártyát kérek, bár nem tudom mennyire megbízható az a kínai márka amit árul a GB. Költekezni meg nagyon nem akartam pluszba, arra meg csak 2-3$-t kellett volna akkor ráfizetni. Mindegy, ingyé' jön a füles.
[ Szerkesztve ]
-
MittuDomain_
őstag
válasz -secret- #114394 üzenetére
Mázlista.
Egyébként amit szeretnél.
Drón? TV Box? Mobil? Lámpa/kés? 4k akciókamera? Nálam ezek lennének a kiszemeltek.
Gondolom egyedi kód, szóval mehetsz a 40$ fölé, és ennyit von le a rendszer. Azaz a paypal számlán is 25€ alatti összeg szerepelhet, frankó.Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
DeFranco
nagyúr
-
Fricibácsi
tag
Sziasztok!
Asszony kért szülinapjára jó minőségű séf illetve filézőkést, valaki rendelt már ilyesmit az ebay-ről? Vámon foglalkoznak vele? -
spileraaa
senior tag
válasz w.miki #114401 üzenetére
zanflare QP6012SA Infrared Motion Sensor Light Bulb
ti ezt mindig bekapcsolva használjátok?
úgymond készenléti állapotban menyi áramot használhat?vagy ez menyire biztonságos mindig áram alatt tartani
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
_ATi_1
senior tag
Üdv!
Original Xiaomi Mi Smart WiFi Socket - ZigBee Version - XIAOMI SOCKET WHITE
Véletlenül nem tudtok erre kupont? Használ valaki ilyet esetleg? Nem találtam EU plug verziót ebből. Nem létezik? Nagyon rég ehhez hasonló eszközt keresek, viszont jó lenne ha nem kéne 2db átalakító is, hogy használni tudjam. -
cidalain
veterán
válasz pocokxx #114403 üzenetére
ha EU-n kívülről rendelnéd, akkor 22 Euro alatt áfamentes.
ha 12-t összeraksz egy csomagba, akkor ha megfogják, és ki kell fizetni a 27% áfát az fájni fog.
ha külön-külön rendeled, akkor jó eséllyel 22 euró alatt van darabja (már az akciós 64-esek ez alatt vannak), és akkor nincs probléma. tény és való, 12× rendelni macerásabb, meg 12 csomag megérkezéséért kell izgulni.(#114410) DeFranco
sose értettem ezt a visszatalálós up-os dolgot. ha sok topicba ír be, akkor úgyis kifut az itt szóltam hozzá listából... ellenben direkt van egy kedvencek lista, ahova az "Elmentem ezt az oldalt" gomb megnyomásával be is kerül, és ott is marad. (és egy kattintás még gyorsabb is, mint egy visszatalálós komment megírása)[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
KTU
addikt
TVbox, VoIP adapter, stb. táplálására, ahova elég 5V 2,5A, Raspberry PI 3 tápegység, eredeti dugó levág.
Rászerelsz egy ilyen 2.1mm x 5.5mm dugót, rá fekete zsugorcső.
Nem kell aggódni hogy mikor száll el a táp.
Olcsóbbakat, 10$-ig rendelgettem aliról, 1 esetleg 1,5 évet bírtak, de volt kettő ami az első használatkor eldurrant, műterhelés teszt 1A, 1,5A, 1,75A, 2A,
már az 1A-t nem bírta.
RPI 3 táp 2,5A[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
carr
őstag
visszataláló
360+Mindenkit szeress,ne sokban bízz,Ne bánts senkit,ellenséged inkább féljen,Minthogy legyőzd,barátodat szívedre rejtsd,Szidjanak hallgatásért,ne beszédért.
-
bertokl
tag
válasz KamuMazsola #114392 üzenetére
Silverre:
NyearCZ38 → $11.99Feketére:
BILAKOSJ84 → $13.99[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
Szerintetek 12 db microsd kártyát kockázatos egyben rendelni ? Inkább több csomagban érkezzen...?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
anadroid
senior tag
válasz w.miki #114401 üzenetére
Villanykörte: nem ajánlom emberlakta helyre. Berreg.
-
w.miki
veterán
válasz -secret- #114394 üzenetére
tvboxot. akciókamerát. távirányítós autót. Megint van:
Mozgás érzékelős villanykörte
Kupon: GB11ZF
Kupon ár: 5,99$
az enyém nem berregettMini Golf készlet. WC elé
Flash Sale! 8,99$Állítólag jó US-EU átalakító
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- További aktív témák...
- MSI RX 6600 MECH 2X 8G eladó
- Új MSI 14 Cyborg FHD+ IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest