Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz gorbep #103393 üzenetére
Azért típus és típus között is van különbség.
Én is vettem egy DG Piccolo-t anyóséknak karácsonyra 10k-ért a MM-ban.
Aztán ma az Amazonon magunknak egy ilyet 23k-ért. Ezt azért nem lehet megvenni a MM-ban 10k-ért.(#103396) azbest: Hellyel-közzel igazad van, a különbség az adagolásban rejlik. Minden kapszulán van egy vízadag jelzés (vízszintes vonalak egymás felett) amelyet az automata gépeken is megtalálsz.
Tegyük fel a kapszulán 2 csík szerepel, kiválasztasz a gép adagolóján a világító csíkok közül a 2 csíkot és pontosan annyi vizet fog kiengedni a gép, mint amennyi ahhoz a kapszulához szükséges.[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
azbest
félisten
válasz kirkri #103390 üzenetére
én használni gondoltam ahogy látom a neten az automata is olyan, hogy beteszem a kapszulát, beállítom a mennyiséget, megnyomom a gombot... a manuális, ugyanez csak nem érintőgomb a mennyiség
(#103393) gorbep
pontosan melyik típust?na igen, a picolónál nem lehet állítani a mennyiséget, hanem kézzel kell megszakítani, ez kb a difi, még manuálisabb. De mekkora üzlet már minden apróságért újabb 10ezreket felszámolnia a cégnek
[ Szerkesztve ]
-
-
FingR86
őstag
a mai nap megérkezett a 11.11-én akciósan vásárolt Xiaomi Amazfit Bip (chinese) óra.
30$ volt kuponnal, volt 4$ még wallet-en így 26$ volt a vége holland registrált postával. Simán átcsúszott.Ha vki még rendelt ilyet, gondolom ő is tervezi angolosítani és adnék 1-2 tippet.
Az alábbi XDA oldalon le van írva szépen egyszerűen lépséről-lépésre a firm csere menete
csak az nem volt leírva, hogy ha a gyári Mi Fit app van fent, akkor mindig vissza fogja frissíteni kínai firm-re, ha csak nem angol a nyelve a telónak.- szóval az első lépés, a gyári mi fit app-ot gyalulni
- feltenni a linken található módosított 3.1.7.1-et
- ezzel párosítani az órát
- és csak ez után elvégezni a fentebb linkelt/leírt gadgetbride firm frissítést[ Szerkesztve ]
-
kirkri
addikt
válasz Janaboy #103372 üzenetére
Délelőtt maross fórumtársnak hála, Dolce Gusto automata kávégép 50k helyett, 20k-ért az Amazonról, most meg három mérleg. Lassan az asszony szóvá fogja tenni, hogy térjek vissza a 2-3 dolláros rendelésekhez.
Köszi!
21 éve a Prohardveren! ™
-
Flashback
addikt
Ezekben vajon mi lehet?
Lucky Bag with Top Xiaomi Indoor Light
Lucky Bag with Top xiaomi Cell Phone
Valaki rendelt már?
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Ma lecsúsztam a
szerintem kamuVKworld káva nélküli készülékérōl, legutóbb pedig a refundolt Homtom ütésálló telóról, ill. LeEco S3 is refundolva lett. Tudtok ezekre/hasonlókra kupont/akciót? -
AndrewTdi
addikt
válasz Keef_Lee #103364 üzenetére
a guppis kamera linkje.
3 éve vett fater ilyet, azóta rendben működik. No nem egy hd minőség, de szerintem vállalható. Rögzít, működik a távoli megfigyelés, stb. -
sagesz93
addikt
SSD-t érdemes kintről rendelni? Melyik márka/típus megbízható? 60 vagy 120gb kell csak
-
Norby86
őstag
Valaki tud esetleg kuponkódot Xiaomi Mi Router 3G-re?
-Norbi-
-
Janaboy
veterán
Ha nem volt meg..
Excelvan mérleg eu raktarbol: [link]
5.20 USD CMondayEU184 kuponnal es 3dbnal 0.75cent a posta
Janaboy
-
Druss
aktív tag
válasz sagesz93 #103369 üzenetére
Ez a Power Bank Case.
"A szavak csak hangok a levegőben, a tettekben bízz, ne a szavakban!" David Gemmell
-
veterán
-
a2d2
addikt
Na ki a bevállalós?
[link]A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
gyapo11
őstag
válasz pn4hvq #103355 üzenetére
Szuper, így már megvan, köszi. A tracking oldalon csak annyit látni, hogy nov. 20-án érkezett a reptérre, de a Shipment number az az, ami a borítékon a Ref. No.
Jó kis 3 in1 data cable 1.90 helyett 0.11-ért. Valami smart bracelet töltőt küldtek helyette.ZsoltG60, köszi neked is.
[ Szerkesztve ]
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
fzoli86
tag
Sziasztok, sajnos lecsúsztam a délutáni kuponos (11,99 USD) zanflare C4 töltőről. Ha valaki tud kupont, kérem ossza meg. Köszönöm!!
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz gyapo11 #103353 üzenetére
Az SB.... lesz TN vagyis az azonosító.. ezt itt tudod ellenőrizni. [link]
Nem teljes a nyomkövetés , csak annyit mutat hogy beért az országba .
Ha megnyitod a rendeléseidnél a Track Your Shipment ott lesz az SB... csomagszám.. elkéstemÉs egy kis "akció" aki szeret ilyennel dolgozni, videót elnézve nem annyira gagyi
Kupon 20:00-tól : cybermonday27
$ 5,99 free shipping[ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
pn4hvq
senior tag
-
gyapo11
őstag
válasz ZsoltG60 #103351 üzenetére
Nincs rajta TN. Viszont van két másik, amiből ők talán meg tudják keresni, az egyik Order No SAxxxxxxxxxxxxxx (14 szám), a másik Ref. No SBxxxxxxxxxx (10 szám), ami nekem van order number, az meg Wxxxxxxxxxxxxxxxx (16 szám). De amúgy persze ha megjön a másik kettő, akkor kiderül.
Banggoodon volt olyan, hogy 40 nap után kérdeztem mi legyen, azt mondta újra küldi, de persze akkor már 3-szor annyiba kerölt a cucc, mint amikor akciósan vettem. És megjött mindkét csomag, az első 74 nap után, de így kaptam még egyszer akciós áron.
Most sem a 0.11 $-t választanám, hanem a cuccot küldjék újra, ha ven erre mód, mert ugye most már nem annyiba kerül.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
cidalain
veterán
-
kenand
veterán
Nagyon olcsó lenne utángyártott aksi Makitához, de a gearbest Eu üzletből nem küldi Magyarországra. Láttatok már ilyet ?
-
gyapo11
őstag
Ma kaptam a GB-től egy olyat, amit nem vettem. A borítékon a számok-betűk nem egyeznek az order number formátumával, így csak a 0.11 $-os árból tudok kiindulni. Járt már így valaki? Mi az eljárás? Írtam nekik, küldtem fotót. De 3 db 0.11-es cuccot várok, nem tudom melyik helyett küdhették ezt.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
ghostie
tag
Erre a fotós világítós cuccra nincs esetleg valami extra kuponja valakinek?
-
bertokl
tag
Original SanDisk CZ73 USB 3.0 Flash Memory Drive
SDCU32GCP
$9.99
Nitecore TUBE LED Keychain Light - BLACK
CyberMAFF06
$3.99(#103299) kicsi007:
SanDisk A1 Ultra Micro SDHC UHS-1 Professional Memory Card - 16G RED
SDA116GBCP
$5.99
(nem sokat vesz le belőle, lehet jobban jársz egy 32-essel 10-ért.)[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
válasz Tomi0703 #103338 üzenetére
Tegnap volt 2x is a Furibee F60-ra olcsó kupon.
Most csak a 11.11GB071 és a BLACKFRIDAY72 van, ezekkel pont 20$ alá esik be, 19,99.hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
szabi__memo
nagyúr
Az normális ebayen hogy akárhányszor nézem mikor érkezik meg a termékem mindig csak tolódik?
Unom már. Múlt héten úgy volt hogy max ezen a hétvégén, most még hogy jövő hétvégén.
Már nyomnám a refundot... -
p87
senior tag
válasz AndrewBlase #103324 üzenetére
-
Saccco
nagyúr
Ha valaki most vágna bele az FPV világába:
Visionplus FPV Goggles w/ Integrated 5" TFT Monitor and 40 Channel Receiver
$65,39 ~17.000Ft-> $19.61 ~5.100Ft Free Shipping█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
-
kekigyu
aktív tag
Fentebb linkelt valaki 16 rekeszes polc rendszert Gearbest EU raktárból. Az ára tetszetős, a szállításé már nem annyira, 6.5$. Ebből lehet még faragni ha mást is rendelek, jol értem?
-
A214
aktív tag
CREE LED Pen-shape Highlight Mini Torch - BLACK erre nem tudtok cupont? 0,99$ vettem legutóbb.
[ Szerkesztve ]
-
martillo
tag
válasz AndrewBlase #103324 üzenetére
LIDL-ben rendszeresen visszatero akcio.
Ha jol emlekszem ~1500 Ft korul szoktak adni, de ha rakeresel talan dob ki regi akcios ujsagot... -
Land
veterán
Xiaomi WIFI Amplifier 2 hogy a túróba működik?
Leszedtem a programot, megtalálta jelerősítőt, abban megtaláltam a wifi kapcsolatot és beírtam a JÓ jelszót hozzá és nem tud hozzá csatlakozni? wtf?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
AndrewBlase
senior tag
Ilyen DIY bélyegzőt tud valaki olcsóbban?
Néztem idehaza boltban. Majdnem seggreestem a 6900 Ft-os árat látván.
Én még ott tartok, hogy a Lidl-ben évente 1× szokott lenni ilyen ezerpárszázas pénzért.Most ~14 $-os árnál tartok, de jó volna olcsóbban megúszni, mivel olyan marha sokat nem használnám.
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
MittuDomain_
őstag
válasz azbest #103320 üzenetére
Rendelhető mással, nekem hagyta végigvinni, csak nem vettem, mert nincs projim és helyem sem addig tárolni, amíg lesz.
Most kiürítik az EU raktárakat, mert költöznek, emiatt mindenféle cuccot kiszórnak.
Nagyon sok dolgot mellé rakhatsz az EU-17ből, és free jön el.
Én ebből rendeltem ma 5öt amikor 10c volt darabja (ma órákig annyi volt flash-sale-ben; és ugyan nem ez, de vannak most is posta ingyenessé varázsoló cuccok), így ingyen jött egy másik csomag.[ Szerkesztve ]
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
sparx
tag
válasz winfos #103312 üzenetére
Van, Support center, Submit ticket, és Question Type: Cancel an order.
Majd írnak, hogy hova kéred vissza a pénz, Paypal vagy GB wallet.[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz MittuDomain_ #103313 üzenetére
van 6 dolcsi priority line díj is, mással nem rendelhető. Nem mintha akkor sok lenne szumma 13 dolcsi
ilyen normál áron ebayen is látni, ott van egy-két valós fotó, látni némi hullámot, ami normális feltekerőseknél. [link]
[ Szerkesztve ]
-
8
senior tag
válasz MittuDomain_ #103313 üzenetére
Tényleg jó ár, de ez nem túl bíztató : "May have slight blemishes or stubborn folds but should generally be OK for projection."
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
MittuDomain_
őstag
válasz XtremLor #103311 üzenetére
A projektorról jut eszembe, van projetor vászon is nagyon olcsón. 4:3 oldalarány, 84" képátló, 1863,- Ft.
67"×50" az oldalai, tényleg nem kicsi.
Csodálkozom, hogy a házimozi topik még nem rabolta le.
ide kattintsatok érteMár csak projektor kellene hozzá.
Si tacuisses, philosophus mansisses.
-
winfos
tag
Gearbest rendelés, 2 perce fizettem ki.
Van lehetőség a rendelés törlésére?
köszönöm
-
-
bazsimano
őstag
-
kenand
veterán
válasz bazsimano #103273 üzenetére
LibreElekkel (Linux alapú KODI) tökéletes hálózati lejátszó. Otthon van egy kis szerver (Torrent) (az is leharcolt TV box Linuxszal) és 2-3 hasonló TV box, mindenhonnan lehet filmet nézni, de Youtube is nagyon jól fut rajta. TV app is fut (Tarr TV nálunk) így a fiúk szobájában így van TV (bár a TV-t keveset használják).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest