Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
BG-on megkerüli a VÁM-ot ezek közül valamelyik?
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
bul07
nagyúr
Samsung UHS-1 Class10 Micro SDHC Memory Card - 32G RED
[link] (Email Only Price link)
$11.99 ez még nem igazán jó ár de ha tolunk rá pontot akkor $8.41( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
BB9000
senior tag
Segítségeteket kérem. Ilyen Samsung cyclon szűrős a proszívóm. Sajnos a rögzítőfülek letörtek a szűrőről. Vennék újat. Lehet is kapni, de elég drága. Az Auchan-ban van komplett cyclon szűrő 4990 Ft-ért. Néztem az Ebay-en is és sok más webhelyen. Sehol nem találtam olcsóbban. Tudtok esetleg ötletet adni hol lehetne olcsón beszerezni?
-
kirkri
addikt
Ezzel a kapcsoló márkával van valakinek tapasztalata? Dimmelhető kapcsolót nem igazán találok kedvezőbbet hasonló dizájnnal.
[ Szerkesztve ]
21 éve a Prohardveren! ™
-
Aksomatic
senior tag
Az Awei A920BL 8$-ért mennyire jó vétel?
Egy Rock Zircont nyúzok most, csak néha jó lenne a bt kapcsolat -
snipr
aktív tag
válasz kinaicuccok #103188 üzenetére
Én nem keveslem a fényét, az alapértelmezett állapotát valahol 70% körülre lőttem be (pont az előbb tekertem be... igaz nem nappali, háló... ja és a fehér fényéről beszélek, színes módban tényleg csak hangulatfény)
-
Beni2360
félisten
válasz sepsi0 #103091 üzenetére
Az a baj ezekkel az égőkkel, hogy az ilyen lelógó lámpáknál nem ideális. Mivel felfelé nem világit és így a plafonnál kevés a fény. Minél feljebb helyezed el annál több fény tud a plafonról vissza verődni és nagyobb fényt érzékelsz. Nálam a lámpában 3 db volt és oldalra fektetve voltak az égők. De így is kevesebb fényt adtak.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
kinaicuccok
csendes tag
válasz sepsi0 #103088 üzenetére
"Hát nekem 1db majdnem teljesen bevilágítja a 20m2-es nappalim, a fiaim 14m2-es szobájában nappali fényt csinál, de neked biztos van és ezért írod....."
Már miért ne lenne??? Ráadásul nagyon sokan írták már, hogy kevés a fénye. Nagyon gyenge nappali fény van nálatok, ha ezt a lámpát össze tudod hasonlítani vele...
http://kinaicuccok.blog.hu - Ami nem Kínából származik, az hamisítvány :)
-
-
#peter
csendes tag
Van olyan nas amit megéri kintről rendelni vagy inkább itthon nézelödjek?
-
emre
veterán
Nem tudom volt-e már, de aki yeelight-ot szeretne beüzemelni és még annyira nem okos az otthona elég a Yeelight alkalmazást felpakolnia.
Két tesztet elolvastam, coptam, mert kizárólag a QR kód alapú letöltést ajánlották. Ami nem is nagy baj, de egy égő mellé feleslegesen összetett, illetve a google play-en is az a változatú mihome van amit a kód alapján dob a böngésző."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
tomcsi23
veterán
Ez milyen bejegyzés, már a jövőbe is látnak?
2017-11-28 00:30 Item sent abroad
2017-11-25 21:30 Item accepted by postal operator...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Kernel
nagyúr
válasz gyapo11 #103141 üzenetére
– Convoy S2+ lineáris AMC7135 áramgenerátorral működik, tehát az feszültséget nem növel, csak csökkenteni képes.
– Fehér LED nyitófeszültsége kb. 3 V, de esetleg 2,5 V-ról is már pislákol. Vagy legalábbis észrevehetően gyengül.
– Li-ion akkut 2,5 V-ig szabad meríteni, pontosan ezen a szinten kapcsolnak le a védelmek is.Tehát a logikus következtetés, hogy ebbe védett akku felesleges, mert észre lehet venni a merülést, illetve a LED határoló karakterisztikája miatt bizonyos szint alá nem is tud menni. Más a helyzet azoknál a lámpáknál, ami 1,2 V akkuról is képes működni (feszültségnövelő DC-konvertert tartalmaz), az akár 1 V alá is merítheti az akkut. Nyilván nem "látja", ha Li-ion akkut raknak bele, azt is leszipkázza.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
gyapo11
őstag
válasz spidersoft #103150 üzenetére
Megy NiMH akkuval is, most próbáltam, de sokkal gyengébb a fénye.
A hatásfokot nem tudom, de még ahhoz hozzájön, hogy az uv fényt nem látjuk, csak azt a kis kékes-lilás járulékost, amit kibocsát az uv mellett. Ezért meglepő, amikor valami fluoreszkálóra világítunk vele, ami konvertálja látható fénnyé.
Van nekem egy fénycsöves kézi pénzvizsgálóm, de az annyira halvány két ceruzaelemmel, hogy ahhoz képest ez a kis lámpácska egy reflektor. Azzal kb. két centire kell közel menni a pénzhez, hogy előjöjjenek a kis szálacskák, ez meg méterekről is jó. Az uv-ra keményedő körömlakkot is kikeményíti. Most várom az uv ragasztót, remélem arra is jó lesz, de ha nem, akkor bevetem a purple lasert.
Valaki kérdezett korábban a kék laserről, inkább lila, ahogy az angol neve is jelzi, és messze sokkal gyengébbnek látszik a fénye, mint a zöldnek. Lehet hogy ugyanolyan erős, csak uv-ban nyomja a legtöbbet, pénzt is lehet vizsgálni vele, ha letekerem a lecsés fejet, akkor elég nagy a fényfolt. Mutogatni sokkal rosszabb, mint a zöld vagy akár a piros. De 3.99-ért nem tudtam otthagyni. Szobai vagy akár nagy előadótermi környezetben simán jó pointernek, annyira azért látszik. Viszont az uv miatt lehetnek meglepetések, egy fehér ing, vagy más fluoreszkáló felület meglepően vakító tud lenni. Nálam a kis műanyag liquides flakonok fehér kupakjai úgy világítanak vele, mintha beépített ledek lennének bennük. Megnéztem a kamera képén, de nem adja vissza, nem tudom megmutatni.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
törölt tag
Valakinek nincs UK to EU adaptere olcsón?
Szerk.: andrisbandi: The Code cannot be used for Orders to Hungary.
Asszem az csak lengyelbe jó.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Xiaomi car charger ehhez valaki tud kupont?
-
drpele
senior tag
Látott valaki mostanában jó áron (international) Xiaomi Flower Monitor-t?
[ Szerkesztve ]
"Mily különös a mi helyzetünk, a Föld gyermekeié. Csak rövid látogatásra van itt mindenki. Nem tudja miért, de néha azt hiszi, hogy sejti." - Albert Einstein
-
CHIPman
nagyúr
válasz Honzi #103107 üzenetére
Ezzel email only price lesz a P8-ra, és megy rá az 50-10 kupon. De célszerű akkor már 150-ért rendelni valamit, és a 150-30-at rárakni, úgy az eu express is olcsóbb lesz valamennyivel.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 2x500GB m.2 SSD
-
NORBl
aktív tag
Egyszeri import vámkezelési megbízás.
Mindent kitöltöttem.
Az A,B,C résznél mit válasszak ?
Az A a Postai vámkezelés. 3000 Ft + áfa.
A B Címzett általi vámkezelés (Én viszem a NAV-hoz vámkezelni) 1100 Ft vámközvetítési díj a posta részéről. (gondolom itt még jön maga a vámkezelési díj is a NAV részéről)
C az vámkezelés megbízása egy másik céggel (itt is kér a posta vámközvetítői díjat, 1100Ft + ÁFÁ-t)
Mi a tapasztalat ? Mivel járok a legolcsóbban, és melyikkel van a legkisebb macera ? Jól gondolom, hogy az A-val ?
-
beg
veterán
A reflinkekkel csurig lévő külső blogok linkelése is hasonló sorsra jut mintha itt lenne a reflink direktben.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
törölt tag
válasz andrisbandi #103154 üzenetére
Vissza kerestem.
Elvileg appbol olcsobb meg ennel is. Gyakorlatilag ugyanugy 3.30, na mindegy, jo lesz ez. -
andrisbandi
őstag
válasz #04441088 #103153 üzenetére
HOCO Z3 Smart Car Charger 3.1A Dual USB LCD Display
- Ha vissza keresel itt, dícsérik.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
törölt tag
Szivargyujtos autós töltő van most valahol jó áron?
2 USB vel. Köszönöm. -
spidersoft
senior tag
válasz gyapo11 #103136 üzenetére
melegednie is kell, tudtommal elég gyér a hatásfoka az UV ledeknek... minél rövidebb a hullámhossz, annál inkább. tudtommal jelenleg valahol 30% körül tartanak 365nm-en... mondjuk még így is jobb, mint pl. a higanygőz lámpáknál, csak utóbbiból könnyebb csinálni néhányszáz wattost
a lámpát köszönöm, vettem egyet, még két centet engedett az app, tehát $1.72 lett a vége. azt írja, hogy 1xAA elem is elég neki, ha mégsem lesz, akkor majd valahonnan szerzek egy 14500-as aksit.
-
gyapo11
őstag
válasz KamuMazsola #103140 üzenetére
Nincs nagy tapasztalatom velük, csak ilyen kisebb lámpákba használom meg egy sokkolós lámpába is azt barkácsoltam a régi NiCd-k helyett. Legutóbb ezt vettem, nem mértem rajta semmit, feltöltöttem, a lámpák működnek. Akciós volt, 2.5 $ volt 2 db. Szerintem unprotected, vagyis óvatosan kell használni. Itt is érdemes figyelni a kapacitásra, jellemző a 900 mAh, már ez az 1300 is nagyon kételkedve, a magasabbak kamuk. A térfogata 46.5 %-a a 18650-nek, és azoknál 3000 mAh a teteje, elvileg 1396-nak felel meg.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
ZsoltG60
aktív tag
TPE Wristband for Xiaomi Mi Band 2 - BLACK
Kupon 14:00-tól : Bfriday287
$0.99+$0.02 shippingLumia 950XL
-
gyapo11
őstag
válasz mr_kickass #103135 üzenetére
Először meg kellene tudni, hogy a lámpa figyeli-e az akku feszültségét. Mert a LiIon nem szeret túlmerülni, és amikor kellene a lámpa, akkor az ember elfelejti észrevenni, hogy egyre gyengébben pislákol, addig használja, amíg túlmerül.
Ha figyeli a feszt, akkor nincs gond, mehet bele unprotected akku. Viszont ha nem figyeli, akkor protected akku kell, amin van egy kis védőáramkör, ami nem engedi túlmeríteni az akkut. Ezzel viszont ki fog kapcsolni a lámpa, bármennyire is szükség lenne rá éppen. Utána már csak másodpercekre lehet bekapcsolni, amikor kicsit pihent az akku, de aztán megint elalszik stb.
Ezen túl mindegy, minél többet költesz rá, nagyjából annál nagyobb kapacitásút, és jobb minőségűt kapsz. 3200 mAh fölöttieket azonnal ugord át, főleg a 9000 mAh és társait, az biztos kamu.
Legutóbb ezt vettem, még nincs itt, ez protected, egy olcsó márka, de vannak több évek celláim ilyenek, és még használhatók, 615-re jön ki egy db.menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
atee_13
őstag
-
BB9000
senior tag
válasz mr_kickass #103135 üzenetére
Az Ikea Ladda töltő nem jó 18650 hez.
Ez kell neki: Liitokala Li100. Szokott lenni akcióban 1$-ért is.[ Szerkesztve ]
-
ZsoltG60
aktív tag
Opus BT - C3100 V2.2 Smart Battery Charger - EU PLUG PURPLISH BLUE
Kupon : BlackFriday189
$22.99 free shippingLumia 950XL
-
gyapo11
őstag
válasz spidersoft #103094 üzenetére
Ezt vettem, akkor 1.56 $ volt. 14500 akkuval használom, 1-2 perc után már melegszik a feje, gondolom nyomja rendesen az uv-t. A szobában körbevilágítva teljesen új világ jelenik meg, fehér fényben jelentéktelen dolgok kezdenek világítani, a papírpénzeken is világítanak a jelzések, szóval ennyiért szerintem jó.
menyország -> mennyország, akadáj -> akadály, jótálás -> jótállás, Iphoneal > Iphone-nal, kisuly > kisujj, csővet > csövet
-
mr_kickass
tag
Ehhez a Convoy S2+-hoz milyen elem szukseges? Sima 18650? Ha igen, ahhoz milyen toltot erdemes venni? IKEA Ladda tolto megfelelo lehet peldaul?
Ha teljes marhasagot kerdezek, bocsanat, de egyaltalan nem vagyok otthon a temaban, csak annyiszor lattam mar ezt az elemlampat ajanlva, hogy 7 dollarert lecsaptam ra.
-
emre
veterán
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
SonicR
csendes tag
Mini WiFi 720P Smart IP Camera Home Security System
[link]kupon: Bfriday255
Ár: 10.99$ -
sysrq
őstag
LiitoKala Lii - 32A 18650 Li-ion Rechargeable Battery - 2PCS BLACK 217781802
BLACKFRIDAY186
$4.99 +2,34ship
Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
spidersoft
senior tag
úgy látom, a gearbest ismét fotózza a csomagokat 35 megapixeles képet kaptam!
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz Charlie Gordon #103125 üzenetére
GB15HOME ---> $26.13 nem sok de csak ezt találtam
[ Szerkesztve ]
Lumia 950XL
-
Charlie Gordon
aktív tag
Erre nincs véletlenül valamilyen kupon ?
-
emre
veterán
válasz Timyyy #103080 üzenetére
vegyél egy ilyent, ebbe már van brútusz
7060B 7 inch Car Audio Stereo MP5 Player
(#103118) akipapi
A Jysk-ben most akciózták, de már elfogyott
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
akipapi
tag
Sziasztok!
Íróasztal lámpát tud valaki ajánlani tanuláshoz?
Előre is köszönöm. -
ZsoltG60
aktív tag
Xiaomi DOCTOR·B Deep Cleaning Toothbrush - 4PCS - WHITE
Kupon : BFridayGB69
$6.99 free shippingFuriBee F36 2.4GHz 4CH 6 Axis Gyro RC Quadcopter - STANDARD VERSION CYAN
Kupon : BFridayGB68
$6.99 free shippingLumia 950XL
-
Zsoleszhun
addikt
válasz AndrewTdi #103112 üzenetére
Itt a ph-n ajánlották már többször is: ipari li-ion cellák
¯\_(ツ)_/¯
-
nagyúr
válasz szabifotos #103092 üzenetére
nem igazán bizalomgerjesztő a kép alapján
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
AndrewTdi
addikt
'reggelt!
Ehhez a lézerhez milyen akksit ajánlotok? 1 de max 2db-ot vennék. Esetleg kuponos lehetőség?
-
petipetya
nagyúr
válasz sepsi0 #103088 üzenetére
Nálam is tökéletes nappali fényt ad az állólámpában lévő Xiaomi RGB izzó a kb. 10-13 négyzetméteres szobába. Nagyon jól szórja a fényt, ráadásul a különféle előre programozott opciókkal és az egyénileg beállított színekkel/fényerővel minden pillanatban remek társ (ébredés után, filmezés közben stb.).
Az olvasás más tészta, mert azt még a kinaicuccoknak is illene tudnia, hogy arra fókuszált fényű izzó való. Ilyen szempontból felesleges volt kiemelnie, hogy olvasáshoz nem jó, mert eleve nem is arra való.
"nincs rá lezsóidő"
-
Imy
veterán
HDMI kábelből valami jó minőség? Rendeltem az E-bayről 1-et, de az nem igazán működik, egyszer van kép, egyszer nincs, ahogy mozgatom a csatlakozót. Az este linkelt HDMI kábbellel az a gondom, hogy 4db felesleges.
-
Honzi
senior tag
Sziasztok!
A Lenovo P8 tabra nincs kupon?
Sajnos a $10 OFF OVER $50 kupon nem működik a flash sale miatt.Ryzen 3600 & GTX 1080
-
apple87
senior tag
Sziasztok
Mi a véleményetek erről a füles rol? [link]
[ Szerkesztve ]
-
mekker
őstag
-
bertokl
tag
A személyre szóló ebayes kuponnál nem szükséges 20$-ért vásárolni, 16$ helyett 6$-t fizettem, tehát egy 10 dodósnál fizetés nélkül is lehet távozni.
(#103074) Duliee:
Ez a Mantistek promoban van 4.99-ért a Banggoodon. -
Beni2360
félisten
válasz szabifotos #103092 üzenetére
Bocsi de ez már ingyen se kellene: Teljes verzió 1.3
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
sepsi0
őstag
válasz Donki Hóte #103099 üzenetére
Ok, igazad van, de azért ez nem 60w szerintem.
Csak azért írtam, mert nagyon le lett szólva az izzó az új vásárlok előtt.
Szerintem annyira nem rossz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Anime filmek és sorozatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- AMD FX
- OTP Bank topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest