Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
Sziasztok!
Valaki tudna AA elemet ajánlani, ami jó itthoni lámpába /Xbox kontrollerbe.
Nem igazán ismerem a külföldi szabványokat, nem akarnék olyat rendelni ami kárt tud tenni a cuccaimbam.
Ja is nem rég rendeltem innen ezt az LCD kijelzős töltőt, olyan kéne amit tudok azzal is tölteni!Előre is köszi
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
fecus
őstag
-
Charlie Gordon
aktív tag
Ilyen vagy ehhez hasonló műszert keresek valamilyen kuponnal ha lehet.
-
vince
őstag
válasz jjeahh #104990 üzenetére
Ez az a lámpa? Van egy ilyenem (bár a drivert és a ledet már kicseréltem ezzel, de két 7135-öt még le kell forrasztanom, iszonyatosan melegszik), hibátlan.
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Honzi
senior tag
-
Imy
veterán
3D puzzle-kból nincs valami akció?
ezek vannak meg eddig, de csak a Millenium jött meg, ma nekiálltam összerakni, de félbe maradt.
- x-wing
-Millenium Falcon
-Dog solder (birodalmi lépegető) -
jjeahh
nagyúr
válasz Donki Hóte #104965 üzenetére
Remélem az 5.99 dolcsis s2+-ommal nem lesznek ilyen gondok, nekem is az első Convoy lámpám lesz
Valakinek az érkezett már meg amúgy?Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
Honzi
senior tag
Megjött pár rendelésem.
Kettő xiaomi tollat rendeltem ami állítólag megsérült legalább is ezt a kis nyomtatványt rakták mellé.
Na most a két kis doboz benne volt egy bubis borítékban azt meg bele rakták a nagy kartonba.
Nem igazán értem hogy itt mi és hogy sérülhetett meg de rendben.
Nem csodálom hogy a postás hülyét kapott mikor mondtam neki mi van a dobozban.Xiaomi Bluetooth 4.2 hangszóró 16$-os rendelés ennyi pénzt nagyon jó hangja van egy szobát megtölt és a basszus is elég erős a méretéhez képest.
Részemről ajánlott!Xiaomi ROIDMI 3S sajnos mire megjött már tárgytalanná vált így ezt valószínűleg eladom.
Gondolom 10$ ért ez is jó vétel volt.Ryzen 3600 & GTX 1080
-
vwpolopg
őstag
Huhh, köszi srácok, ez a topic még mindig frankó hely Nagyok vagytok
-
AndrewBlase
senior tag
Én úgy látom 110-240 V. Tehát csak átalakító kell (avagy dugócsere).
(#104975) Donki Hóte
"Lehet, hogy kell keresni valahol akciós lumenmérőt, az lenne csak sláger a topikban "Elemlámpa topikban népszerűbb lenne. De szinte biztos, hogy ott ZozzV6 vagy WestBam (és még lehetne sorolni a neveket) kartárs tud érdemi infót is adni a lámpa(k) valós adataira.
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
A214
aktív tag
Keresgéltem ez szerintem ugyanaz.
Itt azt írják Power supply parameters: AC110v-240v 50-60Hz tehát jó lesz.
Ha nem küldenek átalakítót megy rá a sima villásdugó.[ Szerkesztve ]
-
vince
őstag
válasz Donki Hóte #104969 üzenetére
Az egy a lámpára vonatkozott, nem a hibák számára
Van egy Convoy S2+-om természetes fehér színnel, 8 darab 7135 ic-vel meghajtva és szemre gyengébbnek mondanám, mint a 6 db 7135-tel szerelt hideg fehér fényű ugyanilyen lámpát.
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
Ra3
őstag
Nekem volt/van több Convoy lámpám mindenféle színhőmérséklettel, szerintem az amit a gb küldött a legolcsóbb XM-L2-1A, az pedig tényleg 6500K körüli. Valószínűleg azért látod erősebbnek az ultraferit mert más a vetítési képe, meg valami kékes árnyalatú latticebright led lehet benne, emiatt vakítóbbnak tűnik, de az biztos hogy 1300lm nincs, annyit a cree xp-l ledekből talán ki lehet sajtolni, de ezekből nem.
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
csadi0011
őstag
Megérkezett gb-ről a Xiaomi Mi WiFi Amplifier 2.
Utólag köszönöm a kupont. Már nem tudom, hogy ki írta be.Ezt a készüléket tényleg csak regisztrációt igénylő alkalmazással lehet konfigurálni? Nem néztem a leírását, mert gondoltam, valami egyszerű kis szerkezet átlagos konfigurációval, aztán most megjött, és mindenhol csak ez a megoldás van írva. Legalább egy WPS gombot dobhattak volna rá.
Van nyitott telnet port, de a felhasználónév-jelszó kombinációt nem sikerül kitalálnom. "admin" felhasználó van, de az általános gyári jelszavak közül egyet sem vett be. -
veterán
-
veterán
válasz AndrewBlase #104971 üzenetére
Lehet, hogy kell keresni valahol akciós lumenmérőt, az lenne csak sláger a topikban
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
A214
aktív tag
Tegnap rendeltem egy ilyet de most tényleg nem találom hogy 230V is üzemeltethető.
Pedig tegnap láttam , hogy odaírták.
Remélem nem lesz gond ez miatt. -
vwpolopg
őstag
Sziasztok, én vagyok béna vagy tényleg nincs márkás micro usb kábel 2,5m feletti hosszban? Egy 3,5-5m közötti kábelre lenne szükségem, de azt hiszem ez esélytelen...
-
andrisbandi
őstag
válasz Donki Hóte #104969 üzenetére
Más cégeknél is ugyan ez a szitu.
https://www.keenfootwear.com/
- Innen rendeltem egy bakancsot, meg egy csukát.
Nem kicsi cég.Volt bőr a képükön két selejtet küldeni.
Az egyikből hiányoztak a varrások.
A másik meg nem egyforma méret volt.Reklamáláskor elhajtottak, h csak kicserélik, vagy visszautaják a zsét.
Ők ezt nem tartják súlyos hibának, bárkivel előfordulhat...- Próbáltam kisajtolni belőlük visszaküldés költségét, de csak a paypalos visszatérítéssel sikerült.
A cipők árát vissza kaptam, de én tuti nem veszek tőlük postázva semmit.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
AndrewBlase
senior tag
"sőt az Ultrafire lámpának fehérebb a fénye, ezért annak "attraktívabb" fénye van."
A hidegebb (fehérebb) fény erősebbnek tűnik, de nem biztos, hogy lumenben is erősebb. Vagy igen?
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
veterán
válasz vince #104966 üzenetére
A lámpa nem "egyhibás" hanem kéthibás
Ha csak az üveg lenne törött, akkor én is azt mondtam volna, hogy van ilyen. De az, hogy két hibája is van, az már gond. Sőt úgy tűnik, hogy a második hiba nem is hiba, hanem tulajdonság. A hirdetésben 6500- 7000 Kelvin színhőmérsékletet írtak, ennek a fénye olyan 5000 - 5500 Kelvin körüli, a fényerőre pedig 960 lument. Az Ultrafire lámpa fényerejére 1300 Lument írtak, mostmár elhiszem, hogy tényleg annyi
-
p.t.r
aktív tag
Ma megérkezett a Xiaomi Air Puri - Eu express, tréfamentesen. 11.12-ei rendelés.
-
nagyúr
"persze lehet, hogy az akcióban a gyengébben sikerült lámpákat szórták ki,"
sokszor nekem is ez az érzésem a GB-ről vett akciós cuccokkal kapcsolatban[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
vince
őstag
Egy hibás lámpa alapján ostobaság lenne leírni a gyártót
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ma megérkezett a Gearbestről rendelt akciós Convoy C8 zseblámpám (az akcióban 9,9 dollárért lehetett rendelni).
Ez az első Convoy zseblámpám és nagyon valószínűen az utolsó is Elvileg lehetséges, hogy ez nem Convoy, hanem hamísítvány, de a Gearbest (elvileg) nem árul hamisítványokat.
Az első probléma rögtön a kicsomagolás után látszott, van egy kagylós törés a zseblámpa üvegén. Szállítás során nem sérülhetett, (nagyon pöpecül be volt csomagolva, ráadásul ez az üveg fámházon belül van), ezt biza így csomagolták be
A másik probléma pedig az, hogy az (elvileg) XML2 LED ellenére semmivel sincs erősebb fénye, mint egy "utánzat" Ultrafire T6-os LED-el szerelt zseblámpának, sőt az Ultrafire lámpának fehérebb a fénye, ezért annak "attraktívabb" fénye van.
Persze lehet, hogy az akcióban a gyengébben sikerült lámpákat szórták ki, de ez a Convoy C8 akcióban is 9,9 dollár volt, a nála nem gyengébb és nem hibás utánzat C8 pedig 6 dollárért megvehető
Az üveg törését megreklamálom, kiváncsi vagyok, hogy mit mondanak rá.
-
#peter
csendes tag
Tudtok jó minőségű rövid hdmi kábelt?
-
ZsoltG60
aktív tag
Kupon : f7e071
$27.19 free shippingLumia 950XL
-
nagyúr
Sincerity-tol nov 23.-an rendelt ebay kupon akcios 64gb-os sandisk micro sd-m ma be is futott Jo gyors volt
-
gixxergabi
senior tag
válasz PainKiller13 #104950 üzenetére
Franc tudja... csak jó lenne kicsit csökkenteni az ökológiai lábnyomom (najóó... meg spúrolni ), és úgy tudom az él miatt töröl, amit egy vágóval talán vissza lehet állítani. Sztem csak egy vágás fér bele ahogy nézem, aztán meg úgyis elöregszik...
-
Kernel
nagyúr
Roboformot használok mesterjelszóval, esetleg az Enpass is megfelelhet a célra. SMS-t nem állítottam be. Nekem így megfelel, már régóta.
Ha már szóba került, nekem a Gearbest bejelentkezés gyakran nem működött. Később rájöttem, hogy az automatikusan bevitt jelszót nem mindig detektálja. De ha utána nyomok még egy szóközt, majd visszatörlöm, az már olyan, mintha én írtam volna és elfogadja. Vagy az Enpass is be tudja adni.
(#104950) PainKiller13
Ha van grafit, az inkább a gumiba keverve (talán azért is fogja meg a törlőrongyot), mert egyébként már rég lekopott volna az enyém például.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
A214
aktív tag
válasz AndrewBlase #104953 üzenetére
Bocs lehet, hogy nem egyértelműen fogalmaztam ha már bejelentkezek jelszó,sms utána vásárolhatok többször is jelszó nélkül.
De ha otthagyom a gépet kb 10 percre újból kéri a jelszót,sms. Kiléptet a paypal. Jó lehet ,hogy ez így van rendjén. -
AndrewBlase
senior tag
Szerintem addig örülj, amíg minden fizetés előtt kéri a beléptetést.
Ebay fiókhoz tudom, hogy hozzá lehet rendelni, de én inkább bepötyögöm mindig a jelszót, minthogy valaki más is hozzáférjen, és saját részre vásároljon az én pénzemen.
Persze lehet, hogy én túlparázom a dolgot.
De amúgy, ha előre belépsz a PayPal oldalra (másik lapon), akkor nem kéri a jelszót már a vásárlás során. Úgy rémlik.
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
A214
aktív tag
válasz Charlie Gordon #104944 üzenetére
Köszi de drágább szállítással 1db mint a lámpa.
Promotion Code esetleg nincs hozzá?Más kérdés paypalon ,hogy tudok hosszabb időre bejelentkezve maradni?
Most rendelek aztán másnak állok neki mire visszatérek újra kezdhetem a bejelentkezést jelszó, sms minden hokuszpok. Lehet ezen változtatni nem tudjátok vagy csak nekem macera ez.[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
válasz gixxergabi #104908 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az ablaktörlő gumi rétegen grafit van ami csúszó közegként szolgál a gumi és az üveg között, ezt levágod, nem tudom utána gumicsúszás hangja lesz (mint mikor lekopik)
-
woolwich
tag
Sziasztok,
Láttam, hogy korábban többen is rendeltek valamilyen időjárás állomást.
Tudtok esetleg egy konkrét modellt ajánlani? Illetve, ha esetleg tudtok kupont valamelyikhez arra is nyitott vagyok.
Én ezt néztem. Volt már pár olcsóbb változat otthon, most olyan keresnék, amelyiken barométer is van (bár nem tudom ez a funkció mennyire használható ezeken a készülékeken). -
petipetya
nagyúr
Olvasom az EU expressz híreket, remélem visszahozzák majd. Addig is itt egy pozitív példa. Túl gyorsak voltak a szállítással, így tokot már a Vaterán kellett vennem a telóhoz:
2017.11.11. rendelés leadása
2017.11.15. rendelés osszekészítve, és DPD felé megadva a csomagszám
2017.11.16. csomag feladva
2017.11.29. csomag beérkezett az angol elosztó központba
2017.12.01. a csomag beérkezett a budapesti elosztó központba
2017.12.04. csomag kézbesítve"nincs rá lezsóidő"
-
8
senior tag
LED kutya nyakörv
Night Safety LED Pet Dog Collar with 3 Modes/Adjustable Length - Random Color
$5.99 -> $0.85
zapals.com kupon: FREE1206ALL01Name LED Dog Collar
Collar Type Flash
Material Nylon
Product Weight 40g
Package Size 10 x 8 x 5 cm
Package Contents 1 x LED Dog CollarSize Information (Just for Reference)
S: 35~43cm
M: 40~48cm
L: 45~52cm[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
Charlie Gordon
aktív tag
-
Masooo
aktív tag
válasz Krogoth #104927 üzenetére
Nekem eredeti van máig működik
más:
nem tudom horgásztok e, de ha van kipróbált kínából rendelt bot orsó kiegszítő táska stb pl etetőkosarak vagy nem tudom, akkor minden tapasztalatot szívesen fogadnék, általában Pure Fishing termékekkel horgászom, de minden pecás rokonnak kapcsolódó ajándékokat szoktam venni az év folyamán, és magam is rendelkezem kastking orsókkal.
[ Szerkesztve ]
Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?
-
A214
aktív tag
Boruit RJ - 02 R5 300LM lámpába milyen aksi ajánlott?
Ha tudtok elfogadható jó áron jöhet. -
hunaqua
addikt
válasz Sterilzona #104933 üzenetére
Az Orico jó cuccokat csinál,én meg merném venni.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Krogoth
senior tag
Amit én vettem, az a klasszikus csatlakozós, a sokpontos (nem tudom mi a neve) a tv és a gép között is mini jack -rca kábelek vannak. A tápot meg egy sima miniusb-n kapja.
Viszont van olyan masina, aminek a kontrollerjei usb-s csatlakozásúak. Sőt az USB-sekhez már lehet venni wifis kontrollert is
De ugye az milyen már -
Sterilzona
senior tag
erről mi a véleményetek?
-
-
Krogoth
senior tag
Emberek, akik jót akarnak maguknak ne vegyenek nintendo klasszikot
Igen komoly függőséget tud okozni. Hétvégén kb. péntek délutántól vasárnap estig ezt toltuk kisebb megszakításokkal. Már fájt az ujjunk a sok gombnyomogatástól
[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
GS320 Non-contact Digital IR Infrared Thermometer
BLACKFRIDAY54
12.78-->>7.99$ -
Pzoli2
tag
válasz Sterilzona #104920 üzenetére
nekem próbából ennyi :
BlackFridayGBCZD023Apply
FIXED PRICE Coupon: $11.99
Code for single unit price only; VIP Price, Special Offer or Group Deal all exempt.
Click here to cancel coupon code -
FingR86
őstag
válasz Sterilzona #104923 üzenetére
ezek a kódok kifejezetten országokra, régiókra vannak kiadva.
magyarok, szlovákok és csehek tudják használni.
ha a munkahelyed vmi proxin kereesztül csatlakozik, ami pont nem magyar akkor azért nem megy.
azon böngésző csere nem szokott segíteni. de egy próbát megérhet. háátha. -
spileraaa
senior tag
ilyet érdemes kinabol rendelni?
és ha igen tudok ajánlani valami jót?
Túlfeszültség védelem
[link]Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
FingR86
őstag
válasz Sterilzona #104920 üzenetére
jó az: [kép]
próbáld telóról, app-ból mobilnettel, proxy miatt nem megy neked.[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
"Bizonyára többen észrevettétek, hogy eltűnt az EU Express szállítási mód a telefonoknál és néhány táblagépnél. A GearBest is megerősítette, hogy ideiglenesen szünetel a szolgáltatás, és csak a drágább, nagyobb termékeket tudják ezzel a módszerrel küldeni.
A közlemény szerint az ok az, hogy a 11.11 és Black Friday miatt nagyon sok a feldolgozandó rendelés, túlterhelt a logisztikai cég, valamint a vámhatóságok ismét rászálltak a DPD csomagokra, megfogják őket a határokon, ezzel jelentős késéseket okozva. Ezért a GB úgy döntött, hogy határozatlan időre leállítja az EU Express-t bizonyos termékekre, hogy elkerüljék a durva késéseket." -
Pzoli2
tag
Pendeltem [link]
talán lassan lesz valami.
Kézbesítési állapot
Dátum Időpont DPD elosztó központ Csomag helyzete
05.12.2017 20:47 Hinckley, Le ...
A küldemény beérkezett az elosztó központba
05.12.2017 17:48 Middlesex (GB)
A küldemény beérkezett a feladó depóba
13.11.2017 03:13 DPD adatközpont
A megrendelési adatok továbbitva a DPD felé.Remélem másnak is lassan feladják és megjön .
-
Tangerine
senior tag
válasz Zoli-bácsi #104914 üzenetére
Ja.
Sőt már van hozzá lézer is: [link]
[ Szerkesztve ]
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
FingR86
őstag
SEAGO SG - 507 Electric Rechargeable Sonic Toothbrush - BLACK
GBBF104
11.99$-->>9.99$ -
Tangerine
senior tag
Erre a kütyüre nem tud valaki valami emberi árú beszerzési forrást, kódot akármit?
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
FingR86
őstag
válasz Zoli-bácsi #104905 üzenetére
a "nem veszek több töltőt" emberek elkapkodták előled
-
elszabi
tag
-
Pzoli2
tag
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok
tudnátok ajánlani powerbankot?
2Amperos legyen és olyan 3-5 ezer magasságába jöjjön ki, forintban.
Vagy mondom ugy akkor, hogy 5-10000 mAh-s legyen.
Kevés időm van netezgetni, használnám a keresőt, de kicsit zűrzavaros találati listát adott nekem ki
jobb ha titeket kérdezlek.
nHölgynek lesz, nem baj ha rózsaszín és az se ha könnyű, nem az a régebbi fajta nehéz xiaomi
Nekem még olyan van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest