-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayday00
őstag
Sikeresen megoldottam a tükröződés gondot,
Kicsit át lett alakítva a szoba...Először is a tv 2 nagyobb szekrény közé lett berakva..Így oldalról sehonnan sem kap fényt, árnyékban van. Előtte a nagy ágy. Általában fekve nézem a filmeket..Tv szépen át lett vetítve a falra, s az a rész ami a tükröződés miatt látszott a tv képernyőjén, le lett festve fekete festékkel. Szépen kiszerkesztve, színelválasztásnál elragasztva stb...Minden tárgy ami az adott falon volt, áthelyezve hatósugáron kívül. Tévé mögött már korom fekete a fal egy részen. Pont ami látszódott. 4 szer át kellett kenni, hogy teljesen foltmentes, egyöntetű legyen. Tükrözés gyakorlatilag nulla így. Kicsi a szoba 3 méter a hossza. Vagy még annyi sem. A többi fal szürkés árnyalatot fog kapni, így a egész szoba jól fog kinézni. Pár csíkot bele tudok rakni pl.Hosszába, bárhogy, feldobja nagyon. De a lehetőség határtalan...[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz erdoke #30798 üzenetére
Jelen esetben az a mérvadó, hoy miként rendelted meg, nem pedig az, hogy miként vetted át - ahogy a fogyasztóvédlem írja is a honlapon. Ha Te neten rendelted, akkor már hivatkozhatsz a távollevők között létrejött szerződésre, függetlenül attól, hogyan vetted át és hogy akkor kipróbáltad-e. Bizonyítsa az eladó, hogy kipróbáltad, mielőtt átvetted és hogy alkalmad volt megyőződni a termék teljes hibamentességéről! Úgysem fogja, nem ér annyit: inkább kicseréli. Ez speciel egy olyan joghézag, ami a vevőnek kedvez: a megrendelés módja a mérvadó és nem az átvételé - hiába, hogy az indoklás kissé ellentmondásos és valójában lehet módja a vevőnek a kipróbálásra személyes átvételkor.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
erdoke
titán
válasz Khelben #30797 üzenetére
Csakhogy pontosan internetes vásárlásról beszélünk, arra találták ki a távollévő felek közti szerződést. Ha te komolyan gondolod, hogy a vásárláshoz még él az illető internet kapcsolata, de a készülék specifikációjának ellenőrzéséhez már nem, akkor... Általában fordítva szokott működni a netes vásárlás, először válogat az ember a specifikációk, tudás és kinézet alapján, után teszi a kosárba és küldi el a rendelést.
A legjobb aláírás a héten
-
Khelben
nagyúr
válasz kovadika #30779 üzenetére
Pedig erről szól a rendelet. Ha személyesen bemész a boltba (mindegy, hogy online rendelted vagy fizetted), akkor ki tudod próbálni a terméket. Ha a kereskedő el akarja adni, akkor igenis kibontja, beüzemeli, hogy meg tudd nézni (vagy tart belőle bemutató darabot). Az már a te döntésed, hogy megveszed-e ilyenkor próba nélkül. A 8 nap, ahogy a nevében is benne van, távollévő felek között érvényes, amikor nincs alkalmad kipróbálni a cuccot.
(#30795) erdoke : a te indoklásod meg ott sántít, hogy semmilyen törvény nem írja elő, hogy tv (vagy bármi) vásárlásához internet elérés kell.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
OK, világos az álláspontjuk, bár az indoklás éppenséggel kamu. A specifikációs lista, szín, ill. egyéb paraméterek szinte mindig elérhetők online, tehát meg tud róla győződni a delikvens, hogy mit is vásárol. Amiről nem tud meggyőződni, az a dobozba valójában bekerült termék hibátlan kivitelezése, vagy ha esetleg elcseréltek két különböző terméket, pl. más szín, vagy akár típus lapul a dobozban. Ezekről csak személyes vásárláskor/átvételkor lehet tudomást szerezni.
A legjobb aláírás a héten
-
anonym1s
őstag
válasz Kerni62 #30738 üzenetére
Hali.
En ezt talaltam, gondoltam bemasolom ide.blink = villanas
1 - blink STV 5v sense DG Board
2 - blinks 15v SOS D Board
3 - blinks 3.3v SOS D Board
4 - blinks Power SOS P Board
5 - blinks 5v SOS D Board
6 - blinks Driver SOS 1 SU / SD / SC Boards (SC energy recovery circuit)
7 - blinks Driver SOS 2 SU / SD / SS Boards (SC floating voltage area)
8 - blinks Driver SOS 3 SS Board (SS energy recovery circuit)
9 - blinks Panel Config. SOS
10 - blinks Sub 5v SOS / Main 3v SOS DG Board DTV 9v SOS / Tuner Power SOS
11 - blinks Fan SOS PB Board
12 - blinks Sound SOS H Board
13 - blinks Communication error DG Board with IC8001 (Pesks Lite 2)
-
Dexar007
veterán
válasz DjKoxi #30790 üzenetére
Láttam,de gagyi a weblapjuk és nem akartam még egyszer megszívni.. meg aztán közben olvastam,itt a topikban,hogy pl az av-planet (tőlük vettem anno a Panát) is hivatalos garit ad elvileg,aztán mikor valami gond,van akkor derül ki,hogy mégis csak hozzájuk kellene vinni.
Give me your cum,bull!
-
Dexar007
veterán
Üdv újra!
Eddig csak read only voltam, de most már írok is valamit.
Két-három héten belül pontot teszünk a csíkos samu ügy végére remélhetőleg.Közben persze muszáj valamit nézni,ezért vettem egy ugyanilyen 60-as e530-ast az aqua-tól -mert csak itt kaptam hivatalos gyári garit,minden más helyen boltit akartak adni,ezért az ára alulról súrolta a 300-at,egészen pontosan 291-re jött ki futárral együtt,vagyis az eddigi legdrágább tv-m. (4 évvel ezelőtt valami 40"-os lcd 280 volt, utána P50X10 3éve 240)
Ár/érték arányban viszont talán az egyik legjobb,legalábbis az lcd-hez képest mindenképp )A tv-ről egy kicsit bővebben.:
Miután a helyére került,nem volt meg az a WOW érzés mint mikor 40"-ról 50-re váltottam pedig itt is 10" a különbség..de mint kiderült,ez "más" 10" mint akkor volt.: [link] Lényegében arról van szó,hogy 40-ről 50-re váltásnál .:,,56.25% larger area"-- 50-ről 60-ra.: 44.00% larger area
Szóval már használat után pár órával sikerült teljesen megszoknom, pedig azért nem kis példány.Képminőség.: Dobáljatok meg kakával,de az X10-esemhez képest semmi észrevehető különbséget nem látok,csak annyit, hogy nagyobb és szépen tükröződik nappali fényben. [link]
Más érdekesség talán még az volt,hogy egyes HD adások,úgy néznek ki rajta mint a hányás, X10-esen mindegyik "elfogadható" volt,gondolom kisebb méretnél nem jöttek ki annyira a hibák.Úgyhogy most már kivételesen én is látom a "hd és HD" közti különbséget,nem tudom ennek örülni kellene-e vagy sem.
SD-ről inkább ne beszéljünk,ez nem "arra való".Hangminőség.: Tudni kell rólam,hogy a botszememnél csak a botfülem a rosszabb (A fönti 5.1-es hangfalrendszernél 2 hónapig fel volt cserélve az elülső left-right hangszóró,és haverom szólt, hogy ennek nem így kellene ám szólnia,nekem addig nem tűnt fel még játék közben sem ..csak mondom kicsit furán szól,de elmegy .)
Na,de lényeg a lényeg a tv hangszórói.: katasztrófa. Még az én fülemnek is,és főleg ahhoz képest,ahogy az X10-es szólt..de érdekes módon,ahogy halványulnak az emlékek a Panáról,egyre inkább megszokom a Samsungot,így pár nap után már fel se tűnik,és már nem érzek erős késztetést arra,hogy vegyek valami nagyon alap hangrendszert,pedig muszáj lenne idővel.Mindent összefoglalva,vegyesek az érzéseim,és nem hinném,hogy ez lenne az utolsó plazmám,csak sajnos nem nagyon volt más alternatíva. 55"-os ST50 kicsi lett volna,és irreálisan drága, a 65"-os félmillió.60"-os UT50-et pedig nálunk nem lehet kapni,és azzal sem lennék semmivel se előrébb.
Give me your cum,bull!
-
BBéci
legenda
válasz lemmy9 #30781 üzenetére
Az NFH honlapon egyértelműen és világosan írják, hogy internetes rendeléssel, személyes átvétel esetén is érvényes a 8 napos elállás joga!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
kovadika
őstag
válasz erdoke #30778 üzenetére
Nem tudom, én ennek valahogy nem látom realitását bizonyos termékek esetében. Pl.: projektort hogy próbálsz ki az üzletben? Egy 60 colos tévét sem két perc a talpára állítani, a hozzám közel lévő edigitalban biztos nem lenne erre lehetőség, mert általában ketten dolgoznak egy akkora pultnál, amin a tévé sem férne el, ráadásul általában sor van.
[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
-
batagy
őstag
Én is nyakamat tettem volna rá hogy méjdéj ezek után kímél bennünket azzal hogy távol marad, de ezt most besz*vtuk.
-
BBéci
legenda
válasz Lehiñito #30755 üzenetére
Röviden: igen, igen, jó.
Mint már többször, több helyen leírtam, jobban tetszik, mint az ES8000, ami 55 colos méretben 570000 Ft.(#30763) boygabi_
A Cobra 11-et szoktam eredeti nyelvvel nézni, de csak a UPC set top boxon tudtam átváltani, MinDigTV-n nem.(#30768) Rosep
Van nálam egy olyan, mit szeretnél tudni?(#30770) lemmy9
Te is reménykedtél?[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
mayday00
őstag
válasz sixer66 #30766 üzenetére
Elméletileg igen.
Törvény szerint 8 munkanap! Nem rég erről volt szó a tv ben is..Nem 8 nap, hanem 8 munkanap.
Így a hétvége, ha nincs éppen munkanap, akkor bele sem számít a 8 napba.Habár sokan dolgoznak hétvégén ők is... lehet akkor ilyenkor bele számít.?
(#30770) lemmy9
Szerinted hol lennék?
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Rosep
senior tag
PS51E530-at használ valaki itt?
-
kovadika
őstag
válasz sixer66 #30766 üzenetére
Igen. Amúgy meg volt már beszélve, hogy bármilyen interneten történő vásárláskor élnie kell a 8 napos elállási lehetőségnek. Legfeljebb a bolt próbálhat megvezetni, de erre rá kell kérdezni. Amúgy ebben az edigital sem különb, mikor én vittem vissza valamit nagy szájhúzások után meg "az nem nyóc munkanap hanem NAP!" után vették csak vissza...
-
sixer66
senior tag
Elnézést, ha már említve volt, de ugye, ha az ED-ből webshopon keresztül rendelek, de személyesen veszem át a tv-t , akkor is él a 8 napos elállás ugye?
-
DM-Fan
Topikgazda
Hogyan kötötted össze az STB-vel? HDMI-vel/SCART-tal? Meg kéne nézni az STB menüjét, hogy van-e audióra vonatkozó beállítás.
Warpig: tudtommal vannak helyben kijelölt hivatalos Panasonic szervizek, úgyhogy ha nem pesti vagy, akkor lehet, hogy az lesz a megoldás. Mindenesetre kérdezz rá a korábban linkelt kontakton, hogy mi legyen!
_boygabi: nem minden műsornál van másik hangsáv! Ha van, akkor ott látnod kell az Option menü behívása után a hangsávok között.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
boygabi_
aktív tag
Adva vagyon egy Pana 42S30 Mindig TV digitális adással kínálva. Az RTL klub-on mostanában reklámozzák, hogy, ha digitális platformon nézem az adásaikat akkor eredeti nyelven is élvezhetem. De, ha megnyomom az option gombot a távirányítón akkor nyoma sincs a másik hangsávnak. Ez másnál is így van? Vagy a Mindig TV nem sugározza a másik hangsávot?
-
Balic
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! A mai nap folyamán vásároltam egy UT50-es készüléket. Éppen a beüzemelést végzem és sajnos nincs hang. Összehangoltam a stb-vel és a kép tökéletes, de valamiért hangot nem tudok kicsikarni belőle. Kezdhetek félni vagy valami beállítási gond lehet?
♪ "A földi lét 2 alapeleme a tánc és a gépzene!" by Luciano ♪
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok.
Valami gáz van a tévémmel. Nem tudom bekapcsolni a főkapcsolóval. Meg se nyikkan. Kikapcsoltam és azóta semmi.
A szervíz miatt a Panashoppal vagy közvetlen a szervízzel vegyem fel a kapcsolatot?
Szomorú vagyok, főleg, hogy beletelik majd pár napba mire lesz valami eredmény.Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.
-
DM-Fan
Topikgazda
Ez elég lehet - csak esetleg azt vedd számításba, hogy később lehet, hogy nagyobb TV-re váltasz - általános tapasztalat ugyanis, hogy 42"-ról az emberek nagyrésze rövid időn belül továbblép, szóval megfontolandó lehet olyan konzolt venni, ami biztonsággal fogadja az 50"-os méretű TV-ket is.
Get Moded!
-
salapp
addikt
Ááá, már tudjuk, hogy felesleges pazarlás ilyen holmikra költeni.
Inkább vegyél két ilyet:
[link]
Az egyik végét mindkettőnek meghajlítod, hogy Z alakot kapj, bevered a falba, a másik végeire meg szépen felakasztod a tévét.
Jao lesz az, hinnye!
Oszt csak 182,- mágyár forintot kőtötté, hánem?[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
DM-Fan
Topikgazda
A konzolelemek, amiket a TV hátuljára fel kell csavaroznod, több helyen fúrtak, adott esetben a furatok hosszúkásak, így szabadon be tudod állítani, ha a furatok egymás alatt nem 400 mm-re, hanem 300 mm-re vannak. A másik dimenzió a lényeg, mert az szabja meg, hogy a falielemnek milyen szélesnek kell lenni. Ez 100%, hogy 400 mm - ez a furatok egymáshoz viszonyított horizontális távolsága. Szerintem minden gond nélkül jó lesz a 400x400-as VESA konzol, mivel neked kisebbre van szükséged, márpedig a nagyobb biztosítja számodra a kisebb méretűre történő szerelést.
Kerni62: mint írtam, ez így még mindig többesélyes, a táppanelen több minden is el tud szállni. Majd a szakember megmondja. Szerintem hamarosan hívni fognak. A javítást tudtommal nem szokták elkapkodni, számíts rá, hogy minimum 2 hét lesz! Nem kell OFF-ba tenned a HSZ-eidet, abszolút témába vágnak a kérdéseid!
Hsanyika1: remélhetőleg ez egyidejűleg azt is jelenti, hogy a plazma-szekció megmarad még a 2014-es évben is.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
i@lex
őstag
A leírásba 400X300 van írva, de olyan fali konzol nincs konkrétan, csak 400x400-as.
A kérdés igazából az, hogy ha 400x400-ast veszek az a konzol beállítható-e 400x300-ra?Gondolom a sínek méretre állíthatóak.
-
Kerni62
tag
válasz DM-Fan #30743 üzenetére
Sajnos már nem garis, 2010 októberében vettem. Reggel hívtam a Videpartot, és azt mondták, hogy egy kollegájuk fog keresni az elszállítással kapcsolatban. Azt hittem, hogy hamarosan hív, de még mindig nem jelentkeztek. A hiba sejtésének tükrében van már tipped, hogy mibe fog ez fájni? Kiváncsi leszek mikorra javítják meg.
-
Hsanyika1
senior tag
Panasonic: az első OLED TV 2015-ben kerül forgalomba?[link]
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Kerni62 #30738 üzenetére
Meg tudom erősíteni Cha-b diagnózisát: nálam is az szerepel a sillabuszban, hogy POWER SOS, és a P-Board-ot kell ellenőrizni. Ergo a táppanelen szállt el valami, persze ez még így mindig többesélyes, de meg kell mutatni szerviznek. Gondolom már nem garanciális.
Madridista83: nemhogy az is jó hozzá, hanem konkrétan az kell! Tudtommal minden TV-n 400x400-as a furatok távolsága - legalábbis az 50"-osoké biztos, de szerintem a 42"-osoké is ez.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Ispy
veterán
A szállításról annyit, hogy most adtam fel két nagy szekrényt lapra szerelve, a legolcsóbb ajánlat 3k / darab és ebben nincsen benne a törékeny kezelés.
Ja és ne gondolja senki, hogy ez a futárcég csak az én árumat viszi el.
Ezek a webshopok azért tudják olcsóbban adni az árut (beleértve az ingyenes szállítást is), mert nem hivatalos magyar forrásból szerzik be a cuccot, ennyi.
Nekem megéri az a pár ezer forint, hogy biztos forrásból kapjam az árut.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
i@lex
őstag
Sziasztok!
Szeretném a falra szerelni a tv-t (Pana p42G30E) Ha jól értelmeztem a leírást Vesa szabvány szerinti 400x300-as fali konzol kell hozzá.
Tudtok ajánlani esetleg egy olcsóbb darabot? A készülék 20,5kg.
Köszönöm előre is.
-
Ijk
nagyúr
válasz Dorian #30727 üzenetére
Még jó hogy nincs rosszindulat, mert már rég kirakták volna, ahogy bárki mást.
Én eddig nem nagyon fűztem hozzá semmit, de többek között engem is zavar az ordító butaság, amit a magas hozzászólás száma miatt nem tudunk figyelmen kívül hagyni. És amikor századszorra is leírja valaki ugyanazt a baromságot, sajnos azzal nem lehet mit kezdeni./人◕ ‿‿ ◕人\
-
salapp
addikt
válasz Voice24 #30722 üzenetére
Ehhez csak annyit mondok: ésszerűség-célszerűség-ráfordítás/használati érték arány...
No de maradjunk a csíkoknál!
Arra varrjál Benjamin Buttont!
Bár mindegy.
Lassan azt hiszem, hogy a md00-t védők is az ő alteregói, mint amolyan Smith ügynökök, elárasztják a plazmatopik-mátrixot.
De ez már paranoia, tudom.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
Dorian
félisten
válasz DM-Fan #30724 üzenetére
Na itt van egy
A nyilvánvaló hülyeségei mellett én értékelem, hogy szerintem kis rosszindulat sincs benne, hanem őszinte és jó szándékú. Persze a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve, de ettől még jobban érezném magam a topikban, ha nem lealázást kapna, hanem nevelgetést, amiből talán tanul.[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
DM-Fan
Topikgazda
Ezt mondom én is, de persze mindig akad egy önjelölt jogvédő, aki az általános közhangulat ellenére az "elesettek" párjára áll.
Dorian #30727: ha végigköveted az itteni pályafutását, szerintem igen sokáig elég türelmesek voltunk vele és elég sokat magyaráztunk neki. Szóval azt igazán nem lehet a szemünkre vetni, hogy nem okítottuk eleget. Aztán az 1-2 hónapos ittléte után úgy elkezdte osztani az észt, hogy mindenkinél ledobta az ékszíjat.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
BBéci
legenda
válasz Voice24 #30722 üzenetére
"de ha ez nem a cégnek érné meg jobban, hanem a fogyasztónak, abban a pillanatban leállnának vele, egyik cég sem, így a Panashop sem jótékonysági intézmény vagy szeretetszolgálat."
Ez érvényes az összes biztosítóra, kaszinókra, fogadóirodákra.
(#30724) DM-Fan
Agyrém! Sokkal nyugisabb lenne nélküle a topik.[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz anonym1s #30723 üzenetére
Hát, ha neked ez őszinteség, akkor lelked rajta! Mifelénk ezt máshogy hívják! Talán olvasd végig a HSZ-eit és rájössz magad is, amit itt rajtad kívül mindenki mond! Ha pedig már annyira az alapelvekre hivatkozol, abban bizony ott van, hogy a trollkodás is tiltott - márpedig ezt ő maximálisan kimeríti.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
Voice24
őstag
A szállítási költségekhez annyit, hogy tök felesleges kilóméterekre meg gázolajra lebontani, mert annak akkor lenne értelme, ha az adott szállító a mi egyetlen darab megrendelt termékünkkel futna le a felhozott példa esetében Pestről Pécsig. De nyilván nem erről van szó. Legjobb tudomásom szerint (ami persze nem 100%) Pestről (vagy akárhonnan) nagy kamionokon indul el a cucc (akár több futárcégé is egyben) az adott területi elosztókig, és a kis furgonokba csak ott kerül kiosztásra. Ebből persze az is következik, hogy ha a kis furgonban, amikor megáll a házunk előtt, állítva van a tévé, az még messze nem jelenti azt, hogy a Pesttől az elosztóig lévő jóval hosszabb távot is állítva tette meg.
A garancia-kiterjesztést pedig ne misztifikáljuk túl. Persze, aki megteheti, vegyen magának pár év nyugalmat, ha úgy látja jónak, de ha ez nem a cégnek érné meg jobban, hanem a fogyasztónak, abban a pillanatban leállnának vele, egyik cég sem, így a Panashop sem jótékonysági intézmény vagy szeretetszolgálat.
Salapp: nem védem mayday-t, de szerinted miért csak kókányolni lehet házilag? Olyan eset elképzelhetetlen, hogy egy hozzáértő szaki a gyárinál sokkal masszívabb tartót dobjon össze a gyári árán vagy még olcsóbban? Mert szerintem egyáltalán nem elképzelhetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz anonym1s #30716 üzenetére
Akkor Te miért is személyeskedsz? Olvasd is a topicot - rajtad kívül (érdekes módon) eddig kvázi mindenkit irritál és igen gyakran elküldik a picsába (én most tettem először - milyen érdekes, erre bezzeg rögtön ugrasz, másra nem!). Azzal a kijelentéseddel, hogy téged nem zavar, magadat minősíted. Nem értem mitől lenne sznobizmus, ha valakinek UT50 helyett ST50-et javaslok! Mit mondanál arra, ha GT50-et és VT50-et tukmálnék mindenkire?
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
anonym1s
őstag
válasz DM-Fan #30680 üzenetére
A sajat nevedben beszelj, mert engem egyaltalan nem zavar mayday00!
Viszont a te sznobizmusod, meg tekeintely elvu forum hasznalatod kisse bantja a szemem, de megsem kuldelek el a picsaba, mint ahogy te tetetted mayday00-val!
Az elobbi kirohanasod csak azert volt, mert azt merte irni hogy marhasagot irtal. Miert nem privatban beszeled meg ezt vele? Ha nem tevedek a forumszbalyzat tiltja a szemelyeskedest! -
DM-Fan
Topikgazda
Namost akkor ehhez képest nézd meg az 50ST50 Panashop-os árát: 265 eFt, miközben a legolcsóbb kókány webshop is 259 eFt-ért adja - ahol még szürkeimportból származó modellbe is belefuthatsz! Ha még erre a 265 eFt-os Panashop-os árra rá is teszed a 3 eFt-os kiszállítási költséget, még akkor is azt mondom, hogy sokkal jobban jársz, mintha a legolcsóbb helyen vennéd meg - és onnan nem is hozzák neked házhoz a különbözetből, az is tuti. Szóval szerintem abszolút nincs túlárazva a Panashop, bárki bármit mond!
rappit4: Tudja: bekapcsolt állapotban az oldalpanelen levő gombbal csökkented a hangerőt és miközben a hangerőcsökkentő gombot nyomva tartod az oldalpanelen, a távirányítón az AV gombot 3x lenyomod. Feldob egy menüt, itt beállítod az Initial Input-ot a tetszőlegesre (esetedben a megfelelő számú HDMI-re). A Hotel Mode legyen ON!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
atua
aktív tag
válasz kovadika #30710 üzenetére
Már bocs, de az egész pontosan "40,50% ékot" volt.
Vagyis "negyven egész ötven század százalék ékot", jelentsen ez bármit is...#30712 - Igen, valóban jobban nézne ki, ha ingyenes lenne a kiszállítás, de tiszta vicc, hogy amikor vki 2-300 ezerért, netán többért, vesz tévét, akkor az a 3k-s szállításon rugózik...
[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
válasz DM-Fan #30709 üzenetére
direktszallitast senki nem vallal 3k-ert, ez kivitelezhetetlen. a pana is osszerak egy turara tobb cimet. azert sokallja a 3k-t, mert mas cegek 10k vagy 100k felett ingyen szallitanak, de ott a keszulek araba be van epitve a kiscsomagszallitasos (gls,dpd,dhl, akarmi) ceg dija.
hüllő
-
salapp
addikt
válasz DM-Fan #30709 üzenetére
A következő vicc jutott méjdéj kollégáról eszembe:
A rendőr hazamegy hétfőn, kinyitja a hűtőt, becsukja, a feleségéhez lép, és lekever neki egy jókora maflást.
Hazamegy kedden, kinyitja a hűtőt, becsukja, durr, egy pofon.
Szerda, nyit, csuk, durr.
Csütörtökön nyit, csuk...a feleség gyorsan közbevág:
-Szívem, mielőtt kapok, megmondanád, miért?
-Mert mindig égve hagyod a villanyt a hűtőben, te ostoba!Trolla-la-laaaa
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
kovadika
őstag
válasz anonym1s #30706 üzenetére
Az a különbség közte és köztem, hogy én a letöltés mellett vásárolok is eredeti lemezeket, ezért nekem van jogom sóhajtozni az árak miatt. Viszont ő többször kihangsúlyozta, hogy semmit nem vesz meg, nem néz meg moziban és ezt olyan idióta érvekkel támasztotta alá, hogy a moziban rosszabb a minőség, a bd-n meg "fekete csík" van alul felül. Ő ezzel gratulált magának és hirdeti itt az igét, hogy a letöltés milyen jó. Ja, és emellett 50% kedvezményt vár a bd lemezekre.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz lemmy9 #30708 üzenetére
Mikor valaki annyira ostoba, hogy minimum 425 Ft/l-es benzin-/gázolajárnál leírja, hogy túlzó a 3 eFt-os, az ország bármely területére történő kiszállítás - ez egy Budapest - Pécs távolságnál oda-vissza csak üzemanyagköltségben alsó hangon 14 eFt -, akkor azzal már nem tudok mit kezdeni. Ráadásul azzal példálózik a dolog magas ára ellen, hogy adott esetben ingyen szállítanak külföldről DVD-t/BD-t, miközben pont ő a legnagyobb szónoka annak, hogy mindent lewarezol a netről és semmiért nem adna pénzt!
Tudod, mit lehet mondani az ilyen emberre - olyan, mint a lépcsőház: sötét és korlátolt.
De persze az UT50-énél jobb TV nem létezik!
kalmanchris: azt azért nem mondanám az UT50 kapcsán, hogy alig észlelhetően kevesebb, mint az ST50. Ha valahol indokolt az árkülönbség, akkor a leginkább ott az! Ha meg kifogsz egy sávos példányt, akkor cserélteted és kész. Ebben sem igazán van rizikófaktor. Százszor inkább legyen egy alig észlelhető sáv, minthogy az UT50 tükörpaneljét nézd!
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
nagyúr
válasz DM-Fan #30701 üzenetére
"Szerintem hasonló dolgok egy Samsung LCD-n is beállíthatók."
Legfeljebb bekapcsolási preferencia állítható be, mondjuk én ezt sem találtam a nálam megfordult két C-s samu lcd-n, de lehet, hogy azóta ez változott. A panán lévő kapcsolójel-érzékeny HDMI 1-hez hasonló megoldás viszont biztosan nincs a kérdésben szereplő D sorozatos samu LCD-n.
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz liszi70 #30699 üzenetére
Viszont pl. a Pana TV-in van bekapcsolási preferencia, így azt is beállíthatod, hogy mondjuk eleve HDMI2-vel kapcsoljon be a TV, ha mondjuk oda van bedugva az STB. Plusz a HDMI1 ténylegesen is kapcsolójel-érzékeny - ahogy írtad is - így ha azon a bemeneten változást tapasztal a TV (mondjuk bekapcsolod az STB-t), akkor ténylegesen is odavált. Szerintem hasonló dolgok egy Samsung LCD-n is beállíthatók.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
- Androidos fejegységek
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Bambanő háza tája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- UHD filmek lejátszása
- OLED TV topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest