Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixer66
senior tag
válasz liszi70 #46051 üzenetére
Huhh mondjuk ez jó kérdés, haverom vett egy ilyen tv-t igaz mondtam neki, hogy X50 alatt meg ne álljon, nekem is UT50 van csak mivel nem nagyon van otthon a tv-k világában megvette ezt 120-ért, hogy jaj de jó, de az a plusz 30-40 megérte volna a sokkal jobb képminőségért. Nekem is itt segítettek a fórumon.
-
sixer66
senior tag
Valakinek van esetleg egy kalibrált Samsung PS43E490-es plazmája? Ha igen az kérem keressen meg privátban! Köszönöm
-
sixer66
senior tag
UT50-nél én miért nem találom a DVB-T beállításokat? Valahol olvastam hogy ha Magyarország van beállítva akkor nem jelenik meg, igaz ez?Mert most jelenleg nincs bekötve kábel tv de jó lenne nézni valamit.
-
sixer66
senior tag
válasz norral #33131 üzenetére
Ezt inkább ne mondtad volna, persze nem rossz indulatból mondom, de akkor csak rá kell jönnöm, hogy ott van az, csak a szemem nem látja normál képnél, de szürkénél már igen.
Ha viszont ott van , persze nagyon kell keresni, akkor az már beégésnek számít? Elnézést az amatőr kérdésekért. -
sixer66
senior tag
Én bátor ember vagyok, mert 3 hetes az UT50, 36-42 között szokott lenni a kontraszt és javarészt RTL megy rajta, mivel én hétköznap nem nézek tévét csak hétvégén,persze akkor már nem RTL, így hétköznap barátnőm veszi át az irányítást a tv felett, mivel Én itthon se vagyok javarészt. Még eddig nem tapasztaltam problémát, jó igaz kb 11 kor kikapcsolja a tv-t Én meg hajnal 3 körül érek haza, szóval addig van ideje eltűnni a ghostnak
De persze ez nem mérvadó[ Szerkesztve ]
-
sixer66
senior tag
válasz kovadika #32835 üzenetére
De akkor itt is miert 2700 a 3m-es es a másik Kacsa ami máshogy néz ki jo gondolom más is, az meg 8000.
Akkor ott is ekkora különbség van kacsa es kacsa kozt ?Nekem mondjuk minimum egy ilyen kellene, mert messze van a tv a PC-től.De akkor ez gond nélkül átviszi a 3D-t , nekem az a lényeg. Postázzák is amúgy? nem tudjátok mennyiért postáznak ilyen kábelt?
[ Szerkesztve ]
-
sixer66
senior tag
válasz Franky2Ster #32077 üzenetére
Azért annyira könnyen nem ég bele, Nálunk nagyrészt retekklub megy asszony jóvoltából, én csak hétvégén filmezek rajta és eddig nem volt vele gond, egyszer ghostolt 5-10 percre, de az fél óra Film+ után, de nem sokkal később el is tűnt szerencsére.
-
sixer66
senior tag
Tegnap néztem egy 1080p-s filmet UT50-en, hogy gépről serviioval átküldtem tv-re, de olyan után húzások voltak meg aura meg mit tudom Én, hogy majdnem kikapcsoltam.Ez a tv belső lejátszója miatt lehet?Vagy mert gépről egy gyenge routeren küldöm át a jelet?
-
sixer66
senior tag
válasz janos666 #31708 üzenetére
Nekem nem az a lényeg, hogy fullhd-ban játsszak, hanem játék is megoldott legyen a gépen és a 3D is , amiből évente kettőt nézek, de akkor az legyen minőségi.Médialejátszót is vennék, de örülök, hogy az UT50-et meg tudtam venni.Nekem az ATI 5770 is megfelelt bőven, csak azt elpasszoltam,mert nem támogatja a 3D-t. Ez a HD7 nem sokat mond nekem, de majd ráguglizok!
-
sixer66
senior tag
Lehet volt már, de mondjuk egy 3D képes vga-val PC tud átjátszani kadenciahelyesen tv-re? Bocsi az amatőr kérdésért , de jobban ki tudnám használni ha csak egy jó vga-t vennék, mint ha vga-t is meg médialejátszót is.
HTPC nekem drága lenne.[ Szerkesztve ]
-
sixer66
senior tag
válasz Kernel #31507 üzenetére
Figyelj öreg, szerintem nem Veled volt problémám, hanem mással, de látom olyanba pofázol bele amihez semmi közöd.Igaz kicsit hirtelen vagyok, már le is higgadtam és beláttam, hogy az eladó ilyen esetben mást nem tud tenni, sőt. Nekem meg az ilyen interneten keresztül szájaskodó mitugrászokból van elegem, akik megpróbálnak kioktatni. Te szépen foglalkozz a saját kis szókincseddel és ha valami probléma van keress meg privátban, de ne kezdjél el itt kioktatni, öreg!
-
sixer66
senior tag
Ma voltam bent ED-ben és felvázoltam, hogy sajnos találtam egy pixel hibát a tv-n és tudom, hogy emiatt nem garanciáztatják, de mivel online rendeltem ezért él a 8 napos elállási jogom.Mondták, hogy igen, de hogy pixel hibára még senki sem panaszkodott. Nah itt egyből egy kicsit felszökött a vérnyomásom, mert pont nem érdekel ki mire panaszkodik, de sebaj, tovább is nyugodt hangvételben próbáltam elmagyarázni, hogy értem Én, de 160K -ért ha veszek valamit, az legyen hibátlan.
Kérdezi az eladó...Ezt a hibát Én milyen messziről látom, mert hogy amit nem lát az ember, az nincs is ott...
Nah itt már kezdett felszökni megint a vérnyomásom és elmagyaráztam, hogy ha nem látnám akkor nem jöttem volna be, természetesen 2 méterről nem látom, de ott van és még az eladó nevetett. Mondtam, hogy zárjuk rövidre,Nekem nem az az érdekem, hogy visszakapjam a pénzem, hanem, hogy visszacseréljék egy másik készülékre, ami lehetőleg hibátlan. Itt már erősen vágta a pofákat az eladó és mondták, hogy ebben az esetben nem tudják érvényesíteni az elállás jogát, szóval nem cserélik, visszautalják 30 napon belül a pénzt és ennyi.Jah mondom, ha ez jobb, akkor majd veszek máshol tv-t, de még panaszt is teszek és kijöttem.Lehet Én voltam türelmetlen, de utálom mikor ilyen emberek próbálnak megmagyarázni Nekem valami olyat, amiről tudom, hogy Nekem van igazam és a legjobb az, hogy előtte érdeklődtem Nála egy laptopról és még Tőlem kérdezte, hogy vajon milyen VGA van benne és felvilágosítottam róla.Ez nem Nekem dicsőség, hanem az Ő részéről szánalmas.Elnézést, csak ezt ki kellett írnom magamból, de így egyenlőre marad Nálam a tv, mert nem akarok 1 hónapig tv nélkül lenni. -
sixer66
senior tag
-
sixer66
senior tag
-
sixer66
senior tag
Igen tudom, de úgy hoznám ki vagyis barátnőm, hogy Cetelem kártyával -10% és a kártyára ráér visszarakni a pénzt 45 napon belül, hogy kamatmentes legyen így a 30 nap nem gond. Csak még ki kell találnom hogy érdemes e ezért újra összecsomagolni visszavinni, akkor ott egyezkedni 15Kért, mert ugye 20-at spórolnék, de abból 5 a kártyadíj. Amúgy is mikor ezt elhoztam, olyan egy idióta gyerek volt, szerintem beteg is volt, de viccen kívül.Sajnálom az ilyeneket, de akkor minek rakják be ilyen helyre
De ebből már vehetnék egy külső vinyót szal megéri.[ Szerkesztve ]
-
sixer66
senior tag
válasz blakey #31222 üzenetére
Amúgy is gondolkoztam rajta, hogy visszaviszem és barátnőm kihozza 20K-val olcsóbban, de mondom a hercehurca meg megint visszaszenvedni, haza is érdekes volt hozni, de így már még nagyobb a kísértés, hogy akkor megspóroljam azt a 20K-t és lehet még hibátlan is lenne a készülék
-
sixer66
senior tag
Szerencsére már találtam is egy pixelhibát , de az az érdekes, hogy csak full kék háttérnél látható egy pont és az is vibrál, szóval látszik, hogy ott fekete, de be be villan egy kis időre. 3 teszt képpel próbáltam, fekete, kék, és piros, mind a 3 FULL HD-s kép. Normál adásnál nem látszódik, csak azért kicsit elszomorított.
-
sixer66
senior tag
Van valakinek itt kalibrált UT50-e?
-
sixer66
senior tag
Szerintetek azt meg lehet játszani, hogy most amit vettem webshopon keresztül, de személyesen vettem át UT50-et visszaviszem 8 napon belül és barátnőm kihozza 20K-val olcsóbban? Persze nem ugyan azt,hanem egy másik UT50-et, mert Nekem valamiért 140K-s nettó fizura nem adták meg a hitelt, de szerintem Neki megadják és máris nyertem 20K-t, vagyis tudnék belőle venni egy lejátszót
[ Szerkesztve ]
-
sixer66
senior tag
válasz kovadika #30996 üzenetére
A számlán az van, hogy...idézem:
"Köszönjük, hogy minket választott! A számlán szereplő tartós fogyasztási cikkekre a jótállás a vásárlástól számított 12 hónapig, vagy a termékhez mellékelt jótállási jegyen szereplő ideig érvényes"Amit meg mellékeltek, azon nem látom, hogy bármennyi idő is lenne rá, szóval egy 160K-s tv-re 1 év gari lenne, akkor még a 8 napon belül visszaviszem.
[ Szerkesztve ]
-
sixer66
senior tag
Én még így is napokig hallgatom, hogy minek kellett nagyobb tv, pedig csak 40-ről 42-re váltottam, ami persze Nekem kicsi (bár sajnos tényleg nem férne be nagyobb, 20cm-t így is kitakar a szekrényből), de nőket meggyőzni ilyenekről. Bár ha befért volna és keretem is lett volna rá, nem érdekelt volna mit mond asszony, ha nem tetszik nézi a falat
Noh de egyenlőre barátkozom vele, és persze már most mondogatom magamban, hogy ST biztos jobb, de Én olyan vagyok, hogy ha ST-t vettem volna, akkor GT biztosan jobb, és így tovább.Be kell látnom, hogy Én az a réteg vagyok, aki ezt engedheti meg magának és kész. Vagy ezt is eladom sok veszteséggel, mint a 2 hónappal ezelőtt vásárolt másik tv-met, ami hétvégén ment el.Most már csak abban reménykedem kedves párom ésszel nézi a retek sorozatokat. Nah meg mire meg lesz a majdnem 500 óra bejáratás, az Nálam 1 év kb és amit elb@sztam, hogy elvileg ED 1 év garit adott, szal -
sixer66
senior tag
válasz DM-Fan #30937 üzenetére
Akkor kijelenthetjük, hogy a Samu 6030-as belső lejátszója sokkal fejlettebb, mert ezek szerint igen! Persze be fogok szerezni egy normális, vagyis helyesebben fogalmazva egy olyan lejátszót amit megengedhetek magamnak, csak ahhoz még kell egy kis idő.Akkor addig beégetem az RTL-t
De itt jön az ki, hogy mi magyarunk olyankor veszünk meg egy drága dolgot, mikor azt az egyet is épp alig tudjuk kifizetni még a külföldi akkor veszi meg, mikor hármat is vehetne belőle.[ Szerkesztve ]
-
sixer66
senior tag
válasz erdoke #30902 üzenetére
Már az egyik filmet sikerült lejátszani, valami hálózati probléma volt, valami nem jól kommunikál egymással , viszont próbáltam egy 3D-s tenger alatti videót is lejátszani ami a Samu-n simán ment itt meg elindítom és akadozik másodpercenként és nem azért, mert nem tud kadenciahelyesen lejátszani, mert nem Blu-ray csak egy sima 3 gigás mkv half sbs fos.Nah ez miért van?
-
sixer66
senior tag
Melyik szerver programmal érdemes lejátszani DLNA-n keresztül filmeket? Tudom nézzek inkább filmet egy 100K-s lejátszón, de örülök, hogy a tv-t meg bírtam venni, szóval serviio vagy plex vagy melyiket ajánljátok Pana-hoz jobban? Próbáltam visszaolvasni, de egyiket se láttam.
-
sixer66
senior tag
válasz erdoke #30883 üzenetére
Rendben elfelejtem, ha valaki vesz Nekem egy Blu-ray lejátszót, de még arra nincs meg a keretem, addig had nézzek már valami filmet DLNA-n keresztül, ha már az általatok mondott fos LED lejátszotta az összes formátumot akkor ez a csilivili plazma nehogy már ne birkózzon meg vele.Tudom a képminőség és a belső lejátszó fogalma két különböző dolog, de attól még mennie kellene
De amúgy tényleg látom az egész szobát a tv képernyőjén tükröződni, pedig nincs is még nyár, de hát ez van
[ Szerkesztve ]
-
sixer66
senior tag
válasz gerolka #30874 üzenetére
DLNA-n keresztül próbáltam meg lejátszani, de nem ment.De most olvasgattam, hogy Pana-nál kicsit bonyolultabb a megosztás, mint a Samuknál, legalábbis annál Nekem egyszerűbben ment.De az az érdekes, hogy PEN-re is felraktam egy filmet és ment a hang de kép csak kicsiben volt, ilyen mappanézet szerűen.Szerintem még ki kell tapasztalnom, remélem nincs gáz vele, hanem inkább Velem
-
sixer66
senior tag
Ez most komoly. Az UT50-em nem játszik le x264-et
-
sixer66
senior tag
Most megyek az UT50-ért, remélhetőleg Nálam nem fog annyira tükröződni, mert elég sötét a szoba.
Tudom, ST50 jobb , de egyrészt nincs is meg rá a keret, plusz tudom a képminőséget nézem, de külsőre is jobban tetszik az UT50. Bár még nem láttam egymás mellett a kettőt, de talán jobb is így magamat megnyugtatom azzal, hogy tényleg nem olyan számottevő a különbség egy átlag tv néző számára. -
sixer66
senior tag
Elnézést, ha már említve volt, de ugye, ha az ED-ből webshopon keresztül rendelek, de személyesen veszem át a tv-t , akkor is él a 8 napos elállás ugye?
-
sixer66
senior tag
válasz kolosszus87 #30546 üzenetére
Nah már megörültem, hogy nem kell bajlódnom a Cetelem kártyával, de akkor el lett nézve a dátum..
Edigitálban nem lehet alkudozni, mint Euronics-ben, hogy ha -10% akkor elhozom a tv-t KP-ra?[ Szerkesztve ]
-
sixer66
senior tag
Egy elég OFF kérdés, de hátha tud rá valaki válaszolni. Ha bemegyek ED-be és Cetelemes hitellel szeretnék venni tv-t akkor csak akkor vásárolhatok vele mikor már meg van a kártya és akkor kapom meg a 10% kedvezményt, vagy már egyből ha pozitívan bírálják akkor el lehet hozni?Bocsi az offért, csak itt sok embert vett itt -10%-al tv-t Cetelemes kártyával és neten nem írják, hogy is van ez pontosan. Az is jó, ha valakinek van ilyen tapasztalata megkeres privátban. Köszönöm
-
sixer66
senior tag
válasz panpeter92 #30467 üzenetére
Ha Kecskemethez közelebb lenne mar vinnem is.
-
sixer66
senior tag
Hát ezek alapján lehet, hogy inkább Én is 1 hónapig nem tv-zek, de akkor az UT50 helyett ST50 kellene, bár ahogy olvasgattam visszafele már a visszavitt sávos tv-k vannak sok helyen készleten, azzal meg jól ki leszek segítve, hogy nem tükröződik, de futkosnak a sávok.
buci30: Ez ugye LED és nem plazma, de egy ilyet cserélek épp le plazmára,csak 40", igaz már lassan kezdem bánni, mert ennek a tv-nek semmi baja és számomra már ennek is gyönyörű képe van.
[ Szerkesztve ]
-
sixer66
senior tag
válasz kovadika #30158 üzenetére
Igen ez a baj, hogy nem akarnék Én se mindig sötétben tv-zni, mert ha csak sima digitális adást nézek, ahhoz nem fogok besötétíteni, de attól még látni szeretném. Jaaj ezt a szenvedést komolyan, pedig 1 hónap után eladtam/eladom jövő héten a LED tv-met (6030), hogy plazmára cseréljem.Lassan ott tartok, hogy a rádió való Nekem ST50-től meg a sávosodás miatt félek. Ennyi kompromisszum, szőrnyű.
Elfogadnék képeket a tv-ről, ha nem nagy gond, privátban leírom az e-mail címem![ Szerkesztve ]
-
sixer66
senior tag
Még egy utolsó próbálkozás! 5K-ért nincs olyan kecskeméti PH-s akinek van 150K-s CETELEM kártyája és tudna Nekem segíteni? KP meg van a tv-re csak a -10% miatt kellene, hogy ezért ne kelljen kártyát csináltatni és fizetek érte 5K-t.
-
sixer66
senior tag
Akkor emiatt a "hibák" miatt érdemesebb lenne nem ED-ben megvenni az UT50-et hanem inkább webshopból? Már a cserélgetés miatt is, gondolom ED-be nem vihetem vissza, ha gázos a tv.
-
sixer66
senior tag
Innen vásárolt már valaki? Látom sok a vélemény a boltról és zömében pozitív, de lehet hinni ezeknek a véleményeknek? Itt a legolcsóbb az UT50
-
sixer66
senior tag
-
sixer66
senior tag
Színmegjelenítésben nagyon érzékelni hogy az ST50 kétszer annyi szín megjelenítésére képes, mint az UT50?
Kecskeméten nem tudtok valami helyet ahol meg tudnám tekinteni mindkettőt, mert MM-ben csak ST50 van meg X50, de UT50-et még sehol se tudtam kipróbálni, Pestre meg ezért nem tudok felmenni.[ Szerkesztve ]
-
sixer66
senior tag
Nincs olyan jó szándékú ember Kecskemét közelében aki tudna Nekem ebben segíteni? Csak annyi kellene hogy egy 165.000ft-os tv-re meg van a pénz vagyis 150k és egyből oda is tudnám adni a pénzt Szóval nem tartoznèk csak arra a 10% minuszra lenne szuksegem,cserébe adnék egy hatalmas kézfogást és még valami apróságot, ami még kigondolasi fázisban van.Ha esetleg akad ilyen segítőkész és jószívű ember aki segítene rajtam azt kérem tegye meg. Köszönöm
-
sixer66
senior tag
válasz Gabesz26 #28686 üzenetére
Szóval akkor érdemes csináltatni egy ilyen hitelkártyát csak úgy, még ha nem is akarom nagyon használni, mert Én egy 42UT50-et szeretnék venni ami most 165.000 ED-ben de ha Cetelemmel venném akkor ugye 150 körül jönne ki, mindjárt jobban hangzik.
Mi kell a kártya igényléséhez? Vajon gáz ha van mellette egy két hitelem?
Jó tudom Ti nem a bankosok vagytok, de biztos volt aki megjárta ezt az utat is.[ Szerkesztve ]
-
sixer66
senior tag
-
sixer66
senior tag
Most újra 0% van ED-ben, lehet el is hozom az UT50-et, csak félek asszony nehogy beégesse a sok Berényi Miklóssal!
-
-
sixer66
senior tag
Tavaly előtt, azaz 2010-ben mennyibe kerülhetett a G20 a boltokban? Mert találtam egy ilyet, remélem majd az UT50 is ilyen áron lesz majd kapható február végén és akkor megyek is érte
-
-
sixer66
senior tag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha simán a tv lejátszójával, tegyük fel Pana UT50E lejátszotok kb 10GB-os mkv fájlokat játszotok le, érezni ott is az utánhúzást, mert a mostani LED tv-mnél érzem gyors mozgásnál, és ha ez a LED-nél erősebb mint a plazmánál, akkor még egy ok, hogy lecseréljem egy UT50-re vagy maga a tv-k belső lejátszója gyenge az 1080p-s filmekhez?
-
sixer66
senior tag
Nah igen, ha pl. február végére ahogy jönnek az új jövevények ST50-nek leesne az ára az lenne az igazi, csak nem tudom kibírom e addig
UT50 külsőre jobban tetszik valamiért, de hát nem a külseje miatt veszünk tv-t, ST50 amúgy is vékonyabb, csak félek a sokak által emlegetett sávosodástól, viszont múltkor Én is UT50-en néztem 3D-t és hát ég és föld a mostani 6030-as LED-emhez képest. Meg szerintem tényleg számít az a plusz 2", igaz plusz 50-60-at nem ér a képméret,de a minőség igen, mert kb annyit kellene hozzáraknom a mostani LED-hez, pedig még fóliás zsír új, csak ugye miután kihozod a boltból már zuhan az ára.Bár ha megvárom, hogy leesen a Plazma ára esik a mostani LED ára is, szóval jól ki van ez találva.Vagy csak élni kell a mának és belevágni lesz ami lesz -
sixer66
senior tag
válasz rappit4 #26270 üzenetére
Én is most UT50-re vagyok ráállva csak folyamatosan ott motoszkál bennem,hogy mi lenne ha ST50 lenne nem bánnám e meg hogy nem szántam meg rá "kis" pénzt. De sajnos egy jo ideig nem lesz rá keret csak UT50-re.Vagy maradjon a mostani LED?Naponta több százszor fordulnak meg ezek a kérdések a fejemben és nagyon nehéz a döntés. Kell e egyáltalán plazma? Elnézést a hangos gondolkodásèrt
-
sixer66
senior tag
Szerintem Én is elnapolom, vagyis elhónapolom a Samu tv eladást és 2-3 hónap múlva mikor kifutnak a tavalyi modellek veszek egy ST50-et és eladom a Samut, igaz jóval olcsóbban fogom tudni eladni, de az ST50 is remélhetőleg bemegy olyan 160 körülre.Vagy erre azért ne számítson az ember?Szerintem a mostani 190-hez képest nem annyira irreális, de lehet tévedek.
-
sixer66
senior tag
válasz Gabesz26 #26072 üzenetére
A szellőzés meg van, mint oldalt mint hátul már csak azt kell eldöntenem, hogy ha eladom a tv-m 120 körül, ami egy 6030-as Samu megér e plusz 45K-t az UT50 úgy, hogy főleg csak RTL meg társai mennének, max hétvégén mozizás, amihez most érkezik egy Egreat R6S médialejátszó.
-
sixer66
senior tag
válasz Gabor970 #26069 üzenetére
Már 2 hónapja dilemmázok, közben megvettem egy Samsung 6030-as 40"-os LED-et de nem is az, hogy nem vagyok vele megelégedve,de nagyon piszkálja a fantáziámat az UT50. ST50 is jó lenne, csak még az a 25K különbség már nagyon sok és nem tudom érdemes-e, mert wifi-t nem használnám ki, Nekem csak a képminőség számít, de viszont nagyrészt digitális adás lenne rajta nézve.A digitális adás az mennyivel jobb/rosszabb mint a LED-en?Mert ahhoz képest amiket írtak az adásokról meg vagyok vele elégedve.
-
sixer66
senior tag
Lenne egy olyan amatőr kérdésem, hogy valaki azt mondta egyszer Nekem, hogy azért is vigyázzak plazma vásárlásnál, hogy kis térben nem nagyon szeret lenni, kell neki a nagyobb tér.Ebben van valami? Mert most szeretnék váltani egy 42" UT50E-re és egy 15-20nm-es szobában lenne, de gondolom mivel ennek az optimális nézési távolsága 1,5m-1,8m ezért gondolom annyira nem számít, hogy mekkora szobába rakom, ha az nem 2nm
-
sixer66
senior tag
Most ED-ban 190K a 42ST50....
-
sixer66
senior tag
válasz DM-Fan #25906 üzenetére
Tehát akkor, ha megnézem az Avatart, közel percenként meg fog ugrani a kép? vagy megakad egy pillanatra? Amúgy most láttam, hogy ED-ben 165.000 a Pana 42UT50E, szerintem annyiért elég jó ár nem?Ki volt rakva egy Tecsoban és ment rajta Blu-ray-ről a Karib tenger kalózai és hát igen, páromnak és Nekem is nagyon tetszett amit láttunk.
MM-ben is ez volt, messziről kérdeztem páromat szerinte melyik a plazma és egyből rámutatott egyre, aminek a legszebb volt a képe, persze bolti körülmények között és egy Pana plazma volt.Mindegyik Dinamikus módban volt, úgyhogy erről a részről nem volt sok különbség, de kezd meggyőzni a plazma, csak félek kicsit, mert párom sok RTL-t néz és ha beleégeti a logót Nekem akkor lehet nem leszek boldog -
sixer66
senior tag
Tervezem, hogy lecserélem a nem régen vásárolt Samu 6030-at egy Pana 42UT50E-re, viszont rendeltem egy Egreat R6S média lejátszót.Gondolom egy ilyen plazmával is jó szolgálatot tesz egy ilyen médialejátszó.Tudom nem egy felső kategóriás, de Nekem az volt a lényeg, hogy BD ISO-kat is le tudjak játszani, azt meg egy sima Blu-ray lejátszó nem tudja.
-
sixer66
senior tag
válasz DM-Fan #25582 üzenetére
Köszönöm szépen a választ.De most megint ott vagyok, hogy lehet hazahozom, mert ugye itthon is mások a fényviszonyok és itthon már zavarni fog a villogás meg a másik, ha bent Blu-ray-ről ment a film akkor valószínű csalódás lesz ha hazahozom és fele olyan jó se lesz a 3D minősége, bár 3D miatt venni tv-t manapság még fölösleges főleg, hogy kb 2-3 hétig lesz érdekes, vagy addig se.Azt is eladom olcsóbban Végén már annyit bukok a válogatáson hogy vehetnék egy plusz tv-t nehéz szülés lesz ez
-
sixer66
senior tag
Egy számomra érdekes észrevételem volt, bár lehet hülyeséget mondok.
Voltam ma tecsóban és ki volt rakva egy Pana UT50E plazma és 3d ment rajta.Nah most ugye ez is aktív és a mostani Samsung LED tv-met pont emiatt adom el, mert a szemem nem bírja, 5 perc után kiesik a szemem tőle, viszont most ezt is néztem és semmi baja nem volt a szememnek.Lehet, hogy Blu-ray-ről ment a film és azért nem bántotta a szemem vagy ennyivel jobb a plazma?Lehet hülyeséget kérdezek, de nagyon fontos, mert .....tudom ez plazma topic.....de egy LG 42LM640S....Pana ET5E 42".....és egy Pana UT50E/ST50E között vacilálok.
Tudom itt mindenki a plazmát javasolja, de néha fps játék is lenne rajta, de ez kb egy hónapban 1x.
ST50E megér 20K-val többet, mint az UT50E? -
sixer66
senior tag
válasz Dexar007 #23238 üzenetére
Én Velem kisebb tételben történt ilyen, alaplapot vettem, de előre utaltam elküldte a srác, persze Ő kipróbálta és úgy küldte el, mire ideért nem működött.Visszaadni nem akarta a pénzem persze, mondta ott a gari oldjam meg.Nah most pár ezer forintért is csináltam már érdekes dolgokat emberekkel, nem azért mert szarrágó vagyok csak tanulják meg az emberek, hogy ez nem szép dolog.Van akit még jóval felnőtt kora után is nevelni kell, persze nem ez az első megoldás hisz Te is kijöhetsz belőle rosszul.Végül elküldtem Én gariba, küldtek egy másik új lapot és ennyi.12K-ért nem mentem fel Pestre, mert ez nem ért meg egy rendőrségi ügyet, mert fenyegetni nem szeretek és nem is érdemes, csak határozottan egyszer elmondani valamit utána felszólítani aztán valahogy közös nevezőre jutni "így vagy úgy".
Kívánom, hogy megoldódjon, olvastam már korábban is a történetet, ne hagyd magad!
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest