Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
atua
aktív tag
válasz erdoke #30795 üzenetére
Nem kamu az, mint ahogy már írták is. Ez az egész a távollévők között kötött szerződésről szól. És amikor te megrendelsz online vmit, akkor már a rendelés pillanatában létrejön a szerződés a felek között, úgy, hogy előtte nem tudtad úgy megnézni a terméket, mint egy boltban. Teljesen lényegtelen, hogy veszed át a cuccot, mert az már a szerződés megkötése után van.
-
atua
aktív tag
válasz kovadika #30710 üzenetére
Már bocs, de az egész pontosan "40,50% ékot" volt.
Vagyis "negyven egész ötven század százalék ékot", jelentsen ez bármit is...#30712 - Igen, valóban jobban nézne ki, ha ingyenes lenne a kiszállítás, de tiszta vicc, hogy amikor vki 2-300 ezerért, netán többért, vesz tévét, akkor az a 3k-s szállításon rugózik...
[ Szerkesztve ]
-
atua
aktív tag
válasz 89Csabi89 #28679 üzenetére
a két dolog nem ugyanaz... van a kamatmentes részlet, amikor kamatok nélkül kifizeted a teljes vételárat, mire letelik a futamidő... a hitelkártya meg egy más dolog, ott megterhelik a kártyádat, aztán ha az előírt határidőig ezt az összeget visszafizeted a banknak, akkor nem fizetsz utána kamatot... ha túlléped ezt a határidőt, csak akkor van kamat... és a cetelemes kártya azért éri meg, mert ha azzal fizetsz, kapsz 10% kedvezményt...
-
atua
aktív tag
válasz Topanka #23467 üzenetére
én kiszállítással vettem az 50ST50-et a panashoptól, a gls szállította ki, és amikor kinyitotta a futár a hátsó ajtót, akkor állítva volt benne a doboz...
egyébként másfél hetes a kicsike, eddig minden öröm és bódottá... ami a sávosodást illeti, néztem európai és amerikai focit is (digisport hd), de én vagy nem látom vagy nincs... -
atua
aktív tag
válasz tamáspapa #23029 üzenetére
igen, a kosaruk nem kezeli a garikiterjesztést, azt csak megjegyzésbe tudod beírni... én ezért nem is kártyával fizettem, hanem átutalással, és akkor a proforma számlán, amit küldenek az utaláshoz, már rajta van az extra garancia is, így a teljes vételár egyben rendezhető... persze, ha hitelkártyával akarsz fizetni, akkor ez nem opció...
-
atua
aktív tag
Sziasztok,
Köszönöm a múltkori kérdésemre a válaszokat. Utána meg is rendeltem a panashopnál az 50ST50-t. Ma hozta meg a futár 72 centis crt után nagyon brutális
Pixelhibát nem találtunk, az üzemidő is rendben volt, egy bekapcsolást mutatott a számláló. Sávosodást nem láttam, de nem is kerestem és nem is fogom direktbe keresni. A hd adások nagyon szépek. Mást még nem nagyon néztem rajta. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Viszont a panashopos garikiterjesztéssel kapcsolatban több téves infó is elhangzott. Én azt tudom megerősíteni, hogy náluk is van kiterjesztés 5 évre, én ezért +15% felárat fizettem, szal így is 300k alatt volt a vége. -
atua
aktív tag
Sziasztok,
Már egy ideje olvasgatom a topikot, mióta képbe került egy új tévé vásárlása. Az 50ST50 a kiszemelt, de eddig én is vártam a garis akcióra. De tovább nem várok, főleg, hogy a panashopnál becsúszott az ára 260k alá.
Az lenne a kérdésem, hogy a 3 ill. 5 éves panashopos gyári garancia kiterjesztés mennyire ajánlott? Érdemes annyival többet fizetni érte? És elég a 3 vagy inkább 5 év?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest