-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovadika
őstag
válasz Lehiñito #30586 üzenetére
Közben kiderült, hogy a dreamshopnál már nincs is és nem is tudják beszerezni. Ahogy jópár más üzletnél sem, ahol kedvezményesebb áron kínáljál. Közben megrendeltem ettől az üzlettől: [link] Telefonon megkérdeztem, hogy 2 év gyári Samsung gari jár-e hozzá. Azt mondták, igen, redelésre tudják beszerezni. Hát megrendeltem, átvételkor ellenőrzöm, hogy valóban gyári gari van-e, ha igen marad, ha nem akkor megy is vissza az üzletbe. Akkor jön az 50ut50, mert azt be lehet szerezni még 207 ezerért hivatalos gyártói garanciával.
-
kalmanchris
tag
válasz DonCosta #30595 üzenetére
Szia!
Ebben az ár és méretkategóriában valóban az X sorozat ajánlható neked. Az X50-es kb. ez az árkategória, de ha az általad linkelt oldal is egy 0 üzemórás és 2 év garis készüléket ajánl, akkor XT50, ami 3D-s. Samsung HD-ready készülékei nem tudják kandenciahelyesen a 24p lejátszást, LG képminősége pedig elmarad a Panától. -
Cha-b
senior tag
válasz mayday00 #30596 üzenetére
Fogd már fel, hogy nekem nem kell megmagyaráznod kb. 4-5 év óta olvasom a fórumot rendszeresen, szal hidd el tisztában vagyok vele, de az "átlagemberek" nincsenek, mert nem törődnek ilyenekkel.
Pláne főleg te ne oktass ki , aki néha olyanokat kérdez, hogy nem tudom eldönteni hülyéskedsz, vagy tényleg nem tudod a választ.
CSAKAKISPEST!!!!
-
mayday00
őstag
-
DonCosta
tag
Sziasztok!
Már egy ideje olvasgatom a fórumot és most egy kérdésem lenne: mit lehet erről a tévéről tudni: Panasonic TX-P50XT50 ? Nem találom a panasonic magyar oldalon és itt az első hozzászólásban sincs benne a táblázatban (vagy csak én nem találom).
Ha jól látom a leírását HD Ready készülék de smart és 3D képességekkel. Azaz valamivel jobban felszerelt a TX-P50X50 -nél.
Van valami hátránya ennek (TX-P50XT50) a készüléknek a sima TX-P50X50 -hez képest?
A helyzet az, hogy a Pana Shopnál azt mondták, hogy egyik sincs és nem is forgalmazták. Én 150 ezer körül keresek egy 50 colos plazmát ezért az itteni vélemények alapján kerestem rá ezekre a típusokra. (Full HD nem feltétlen kell mert kb 3,5-4 méterről nézném) Ezen a honlapon találtam egy ilyent és mielőtt komolyabban érdeklődnék náluk előbb szerettem volna a véleményeteket kikérni.Ha nem ezt akkor mit ebből a keretből (150e) ami a 24p-t is tudja?
Köszönöm!
-
Cha-b
senior tag
válasz Lehiñito #30586 üzenetére
Ezt én is hallottam, de valszeg meg lehet velük beszélni telón, hogy csak hozzák ki, ne üzemeljék be a téli hidegből a 23 fokos lakásba behozott tvt... Biztos belemennek, senki sem a maga ellensége, manapság minden vásárlót meg kell becsülni a boltoknak.
CSAKAKISPEST!!!!
-
[lAyCsI]
addikt
-
mayday00
őstag
válasz [lAyCsI] #30568 üzenetére
Itt vannak különböző színű tesztképek evvel tudod ellenőrizni a esetleges pixelhibát. 3 alapszín, fekete, fehér.
Egyből kiadja ha van. De a 3 alapszínen kívül lehet más színeket is lefuttatni.Beégést ugyancsak ki lehet egyből szúrni ezeknél a képeknél egyből, ha esetleg van.
Sávosodás abszolút nem jellemző a UT50re. De ezt is lehet ellenőrizni, pl egy focimeccsel, golf . sivatagos jelenet, stb.
Ahol nagy kiterjedésű világos homogén a felület.De nem is fontos a focimeccs, egy világos homogén sima állókép jpeg is kiadja egyből ha vannak benne látványos sávok.
Nagyjából ezek szerinte,
Számla meg e van, garijegy. Nincs e külsérelmi nyom, sérülés stb..
(#30572) Gergőke88
Igen üzemidő, bekapcsolások száma el is felejtettem.
Szerviz menüben üzemóra, bekapcsolások száma.
De utána se babrálj benne ha esetleg megveszed a készüléket, visszafordíthatatlan károkat lehet benne csinálni!
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mp54
senior tag
-
[lAyCsI]
addikt
Sziasztok,
úgy néz ki elvinném ezt az eladó UT50-est
tudnátok segíteni hogy mire kell figyelni azon kívül hogy meglegyen az eredeti számla, garjegy?köszönöm!
Lay
-= No way back from Here =-
-
mayday00
őstag
válasz kene84 #30564 üzenetére
+1
Kép szerintem sem megy össze Ilyenről a fórumban nem hallottam még.
Szerintem is az a baj, hogy kicsinek találja a 42 est. Mondjuk én így a 50esemet nézve, alább már nem mennék soha az biztos. Csak feljebb(#30565) kovadika
Megnyugodtam
János, meg mindenki más azt mondta, Pana jobb mint a általad említett samu..Webshopokkal vigyázni kell..Pont mostanában volt róluk szó..Gondolom olvastad te is őket, miket írtak be egyesek..Nem tudták érvényesíteni a garit..stb..Nem fogadta el a pana márkaszerviz, szürkeimport stb.
Ezeknek nézzél utána, miután tévét veszel. Érdeklődj panánál. el a fogadják a webshopos garit..
Elvileg a márkaszervizek a pana Magyarországgal vannak szerződésben, s ezért nem javítanak meg akármilyen máshonnan származó készüléket. Ha jól tudom. De mint írtam mindenképpen érdeklődj utána.[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
kene84
aktív tag
válasz mayday00 #30562 üzenetére
Azt hiszem úgy érti, hogy a sokak által megnevezett jelenség nála is felütötte a fejét, miszerint a 42-es tv mégsem olyan nagy,megszokta a szeme és nagyobbat szeretne ezért a következő szint az 50col.
Szerk.:
(#30563)szgaborsz: Esélyes, mert én is így vagyok egyre jobban az 51"-al.
[ Szerkesztve ]
-
-
Rosep
senior tag
E530 és E550 közt mi a különbség?
-
kovadika
őstag
Úgy néz ki, hogy a 42-es UT-met baráti áron el tudom passzolni és valószínűleg el is fogom. Összement a képe.. Kérdés, hogy 50-es UT-t vegyek, vagy Samsung E550? Tisztában vagyok vele, hogy nagy különbség nem lesz, a Samsung mellett szól, hogy némileg kb 5 ezerrel olcsóbb, és van már benne két szemüveg.
Illetve van valakinek tapasztalata ezekkel a boltokkal? [link] [link] Illetve itt a 210 alattiak közül melyek a kerülendők: [link] -
sixer66
senior tag
válasz kolosszus87 #30546 üzenetére
Nah már megörültem, hogy nem kell bajlódnom a Cetelem kártyával, de akkor el lett nézve a dátum..
Edigitálban nem lehet alkudozni, mint Euronics-ben, hogy ha -10% akkor elhozom a tv-t KP-ra?[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Az X20 nem full HD.
Hozzám a Samsung ES8000 után érkezett az E550. Múlt pénteken néztük feleségemmel a Skyfallt és megjegyezte, ennek jobb képe van mint az előző tévének. tehát a 210000 forintos plazma mindkettőnknek jobban tetszik, mint az 570000 forintos LED-es LCD. Ez pontosan egybevág János megállapításával, látta, kalibrálta mindkettőt.
Természetesen kiváló HDMI kábeleket használok, nem kötözőmadzagokat.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
janos666
nagyúr
Nem ismételgettem a szót, de eredetileg úgy értettem a mondatot, hogy a Samsung belépő FHD PDP-je és csúcs FHD LCD-je, pl. 51E550 és 50ES8000. Nem is gondolkodnék akkor sem, ha mindkettő ingyen lenne, de azzal a kikötéssel, hogy nem adhatom vagy ajándékozhatom el, csak itthon használhatom: plazma.
De igaz lenne ez a Samsung PDP-jére és az LG LCD-jére is. Egy Sony LCD-n talán gondolkodnék. De csak ha ingyen lenne.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
oncsi
őstag
-
BBéci
legenda
USB kábelekkel kapcsolatban én is erősen kétkedő álláspontot képviseltem, aztán volt szerencsém kipróbálni néhányat és jött a döbbenet. [link].
Mindenkinek ajánlom, fordítson figyelmet az USB-re, mert durván bele tud szólni a hangminőségbe!
Topikos összejöveteleken is teszteltünk USB-ket, melyek eredményei egyértelműen igazolták a fenti mondataimat.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Ijk
nagyúr
válasz janos666 #30551 üzenetére
"Hát én is sokkal szívesebben néznék egy belépő Samsung FHD plazmát 15k-s lejátszóval és 2k-s HDMI kábellel, mint egy csúcs LCD-t 200k-s lejátszóval és 50k-s kábellel, pedig előbbi halmozottan olcsóbb."
Azért túlzásokba ne essünk, ha valaki felkínált volna az X20 helyett egy 50"-os méregdrága braviát biztos egyből elfogadom, még egy kis troll plazmaköpködésbe is belemegyek érte. Még egy belépő fHD-s samsungot is.
[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
janos666
nagyúr
Hát én is sokkal szívesebben néznék egy belépő Samsung FHD plazmát 15k-s lejátszóval és 2k-s HDMI kábellel, mint egy csúcs LCD-t 200k-s lejátszóval és 50k-s kábellel, pedig előbbi halmozottan olcsóbb.
Viszont szándékosan nem akarok kibaszni magammal, hogy pár ezer forintot spórolok a HDMI kábelen a két nagyságrenddel magasabb értékű rendszeren belül, csak hogy aztán motoszkálhasson bennem, hogy az "ördög nem alszik".
Pontosabban megtettem, mert apránként elajándékoztam a KÁCSA KCS kábeleimet (volt itthon pár 1 és 5m közt), és kicsit elhúzódott a pótlásuk. Azóta is motoszkál bennem, hogy mikor többet várnék a képtől/hangtól, hogy talán a pót HAMA kábel is beletesz most picit a dologba. De már a KCE kábelükkel is nyugodt lennék, a KCS csak a "biztos nem a kábel" nyugalom, és még ez is viszonylag olcsó. Sokkal több folyóméter árat már nem nagyon szánnék rá, csak ha >=5m hossz kéne vetítőhöz, mert az már megint más.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
oncsi
őstag
Off?
Éveket töltöttem el különböző HiFi hangzáskép kialakitásával (értsd: 1979-ben vettem az első Akai 4000DS-t) Végigjátszottam a kábel varázslatot (HiFi Magazin) Rengeteget költöttem alig, vagy szinte egyáltalán nem halható különbségekre. És a végeredmény?
Rega/Link LP helyett Dell CD, Spendor helyett Tannoy, Trinitron helyett LCD. (Na azért azt mégsem :-) 34 év távlatából mondom, hogy aki az USB hangminőségén vitatkozik az nem 100-as. (ezzel nem azt mondom, hogy nincs, csak egy idő után értékét veszti)
Egy HDMI kábel képminőség romlását figyelni, már szerintem betegség (tudom, sokszorosan visszaeső, de talán gyogyulő félben vagyok). Mára egy Sima HD Ready LPD is megtenné a 3 év LCD próbálkozás után. A PV70-PX80-PZ800 után szinte csak LCD-ket próbáltam, de egyik sem hozta vissza azt a képminőséget, amit a korábbi Plazmák. Idővel átértékelődnek az ilyen kérdések, mint a HDMI kábel minősége :-))
Bocsi
OnKinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
gyiku
nagyúr
válasz Alex91 #30518 üzenetére
sokan mondjak, hogy mivel digitalis jel megy a hdmi-n igy nincs kulonbseg a kulonbozo tyukbelek kozt, hisz a 0 vagy az 1 vagy ater rendesen, vagy egyaltalan nem. igen, de megis van eszlelheto kulonbseg egy noname 2k-es egy markas 5-8k-s kozt. milliosokhoz nem volt szerencsem, de ketlem, hogy valaha is szuksegem lenne ra de attol meg letezik.
hüllő
-
sbazsi
veterán
Lenne egy kérdésem:
TX-P42G30E TV.Az alábbi videófájlokat le tudnám játszani rajta valahogy?
Video
Codec: MPEG-4 Video (M4S2)
Resolution: 640x480
Frame rate: 29.969730Audio
Codec: IMA WAV ADPCM Audio (ms)
Channels: 1
Sample rate: 22050 Hz
Bits per sample: 4
Bitrate: 88 kb/skb 500 fájlról van szó.
Ha nem megoldható, akkor mondjuk format factory-val milyen output beállításokkal konvertáljam, hogy a legkevesebb veszteséggel, de legkisebb fájlméret mellett megtekinthető legyen?másik kérdés:
dlna-n keresztül ki tudom tolni úgy a gép képét, mintha monitor lenne? tehát nem arra gondolok, hogy mediaplayeren keresztül streamelek egy videot. Már ha lehet egyáltalán... -
oncsi
őstag
válasz lemmy9 #30545 üzenetére
Köszi.
Hirtelen jött az ötlet a használtra, és nem olvastam vissza. Valami ilyesmire emlékeztem, meg annak idején magam is leírtam másoknak, de most lett megint aktuális.
Maga a TX-P42UX30E egyébként nem szenved valamilyen típus gonddal amire érdemes külön figyelni? Tudom régebbi darab, de inkább ez, mint egy LCD bármi. (meg az ára sem mindegy)Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
kolosszus87
senior tag
válasz Lehiñito #30539 üzenetére
Majdnem becumiztam, már izzítottam magam az 50GT50-re, hülye lettem volna nem 32 ezerrel olcsóbban venni!
[ Szerkesztve ]
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
oncsi
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy TX-P42UX30E tv-t. Az üzemora miatt szeretnék benézni a service menu-be. Régebbi panákon 2gomb a kezelő panelen, és úgy bekapcs, de már régen volt, nem emlékszem. Valaki esetleg tudna segíteni?Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
Lehiñito
senior tag
válasz gerolka #30541 üzenetére
Bakker.
Nem is tudom, hogy nem tűnt fel nekem és hogy hol láttam pár napja ezt a hirdetést.
Elnézést mindenkitől.Jó lenne ha idén is lenne.
Nem tudom tavaly mikor kezdték el reklámozni.
Én simán megrendeltem volna 14.-én a külső merevlemezt amit kinéztem.
Tuti hülyének néztek volna.[ Szerkesztve ]
-
gerolka
tag
Ezt sajnálattal olvasom, remélem jól fog végződni, várom a beszámolód!
(Én is vettem már műszaki cikket úgynevezett bolti garanciával, meghibásodott, visszaküldtem, cserélték újra, szóval annyira nem reménytelen a helyzet ilyen esetben.)
(#30536) Májküll
"Február 14.-én az ED-ben ha webshopon keresztül rendelsz házhoz szállítással akkor -10% lejön minden (csak) raktáron lévő termékből."Ezt hol olvastad? Én nem találom!
[ Szerkesztve ]
-
Lehiñito
senior tag
válasz sixer66 #30507 üzenetére
Szia.
Február 14.-én az ED-ben ha webshopon keresztül rendelsz házhoz szállítással akkor -10% lejön minden (csak) raktáron lévő termékből.
Érdemes utána nézni, és akkor nem kell bajlódnod a cetelem kártyával.
A kedvezmény érvényesítési kódját megtalálod a honlapjukon, mert csak úgy adnak -10%-ot. -
kolosszus87
senior tag
válasz panpeter92 #30521 üzenetére
Itt: [link]
Panasonic TX-65LZ980E oled tv - Sony Playstation 5 - HyperX Cloud Alpha headset - Samsung HW-Q800C Soundbar - Dune HD Real Vision 4K media player
-
Rosep
senior tag
válasz erdoke #30531 üzenetére
Azt azért nem írtam, mert az 200 fölött van. Én meg 160-ért vettem. Nekem igazán nem kell 3D, úgyhogy egy U50 is megtenné ha lehet nálunk kapni. Csak azt nem tudom, hogy volt-e egyáltalán, vagy csak kifutott?
A Samsungnak a menüje baromira nem jön be. A csatornarendezése valami katasztrófális elb...szott egy remekmű. Feltéve ha olyan, mint amiket most kellett állítgatnom (2012-es modellek voltak). -
Rosep
senior tag
Másoknak okulásként...
Pont egy éve vettem egy LG 50PV350 tv-t. Azért vettem anno többek közt LG-t mert megnéztem élőben is és tetszett, meg elég jókat írtatok itt is garanciális ügyintézés témában az LG-ről. Kiválasztottam egy webshopot, ahol magyar garisként adták. Mikor megjött egyből hívtam őket, hogy nincs benne a magyar garancia a dobozban. Megnyugattak, hogy a worldwide gari papír meg számla jó az LG-nek. Én marha meg be is vettem.
Aztán valamikor felfedeztem az egyik sarokban egy hibát, meg furán ghostolást. (írtam is róla anno, akit érdekel megtalálja)Na gondoltam megvárom míg kifut a széria, ha cserélni akarják, akkor talán kapok egy 50PA5500-at helyette. Október körül hívtam az LG, hogy meg kéne nézni a TV-t. Azt mondták, amíg nincs magyar gari jegyem menjek a sunyiba. Nosza hívtam a boltot, persze küldik azonnal. Egy hónapig türelmesen vártam. Aztán fel akartam hívni őket megint, de sosem vették fel. Pár nap múlva látom, már telefonszám sincs kint az oldalon, csak egy e-mail cím meg üzenet küldési lehetőség. Írtam nekik rögtön, úgy 2 hét múlva fel is tudtak hívni, hogy akkor most mi a frászt is akarok? Egy ürge azt mondta ő fog foglalkozni a garanciális ügyintézésemmel, mert időközben változtak az LG garanciális feltételei bla-bla... Megjegyzem, azóta is kint van az oldalunkon, hogy LG tv 2 év gyártói garanciával. Azt mondták küldenek egy futárt, viszi-hozza a TV-t. Na itt tartunk most, ma elvitték. Állítólag ígyis-úgyis az LG szervízbe kerül a TV. Hiszem ha látom...
Tehát nem elég ha a márkát jól kiválasztod, még a boltot is megfontoltan kell megválasztani!Szóval ha valami csoda folytán csere lesz, mivel egészítenétek ki a sort?
LG 50PA5500
Samsung PS51E530[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz Alex91 #30528 üzenetére
Kisfiam, először tapasztalj, aztán ítélj. Igen, van különbség hifiben USB kábelek közt, pont úgy mint koaxok közt. Ne nyomtatóhoz hasonlítsd, itt más az adatátviteli protokoll, mint file másoláskor: nem küldi újra az adatot, amíg tökéletes lesz, nincs idő rá, mert stream alapon működik.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Gabor970
addikt
válasz Alex91 #30526 üzenetére
attól, hogy valamit nem tudunk, még lehetséges. a HDMI kábelen digitális jel megy? igen. Miért lehet 3-5m hosszon használni, és miért nem működik ugyanaz a kábel 30m hosszban?
ohh, bocsánat mindenkitől! Én itt ezt be is fejeztem...
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
lemmy9
őstag
-
Oldfighter
senior tag
Miért fáj az neked ha valaki kihallja a különbséget? Hozzák le esetleg a napilapok több dimenziós ábrába sűrítve az adatokat, vagy mondja be a retekklub és akkor az lesz neked a hiteles forrás? Az emberi érzékszerveknél biztosabb forrás márpedig nincs, ha tetszik, ha nem.
Kezd elégé fárasztó lenni ez az örökös kételkedés miközben csekély ráfordítással visszakeresel a keresőben a különböző szigetelések, anyagfelhasználások magyarázatiért vagy fogod magad és leteszed a hátsódat egy szett elé és fülelsz.Süket szomszéd a jó szomszéd!
-
Gabor970
addikt
miért van más hangja egy tömör és egy sodrott réz drótnak, ha hangfalkábelként van bekötve? lehetne sorolni, de minek? Ha téged nem érdekel, ne próbálgasd. Az erősítődnek se próbáld meg a villásdugóját megfordítani! Jahh, elmondom attól is megváltozik a hangja.
remélem influenza ellen is oltatod magad rendszeresen..... Az én vakcinámat is megkaphatod, majd ne felejtsd el elkérni![ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
panpeter92
tag
2012-es samsung plazma tipusokat hol tudom megtalálni?
-
mayday00
őstag
Mert abban nem rézből van a vezeték, hanem valami ismeretlen, földönkívüli anyagból.
S a egész egy szál krinolinba van belehúzva. Így jobb az adatátvitel sokkal.
(#30522) Alex91
+1
[ Szerkesztve ]
-
Alex91
félisten
Nem, csak sajnos van amit nem hiszek el, ez van, sajnalom... Ha megmagyarazza, hogy miert jobb, talan... De ne azt mondja, hogy hallja, hanem magyarazza mar meg valaki, hogy miert lesz jobb!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
Alex91
félisten
Kérdezd meg a hifi és házimozis topikokban, mekkora különbségek vannak az USB kábelek hangminősége között.
Na, ez az, amit nehezen tudok elhinni...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
BBéci
legenda
válasz Alex91 #30492 üzenetére
Igen, elhiszem, mert semmi okom kételkedni a szavadban.
Kérdezd meg a hifi és házimozis topikokban, mekkora különbségek vannak az USB kábelek hangminősége között. Utóbbiban éppen tegnap volt szó erről.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Viktor81
senior tag
Sziasztok !
Erdekes dolgot hallottam a minap, gondoltam, mint erdekesseg, itt is felvetem... Igaz az, hogy a Pioneer Kuro-kba a Panasonic gyartotta a panelt, amig letezett ? Meglepodtem, de nem lehetetlen, mert utananezve nem lattam nyomat annak, hogy lett volna sajat panelgyara...Mas...
Van valakinek tapasztalata Nemeto.-bol, vagy Angliabol vasarolt muszaki cikkel ? Szoval megoldhato, hogy az ottani aron+szallitas megkapjak nagyobb erteku muszaki holmit ?Koszonettel: Viktor
-
Gabor970
addikt
válasz kolosszus87 #30505 üzenetére
hol volt hivatalaos pana garancia alapból egy év????
-
sixer66
senior tag
Egy elég OFF kérdés, de hátha tud rá valaki válaszolni. Ha bemegyek ED-be és Cetelemes hitellel szeretnék venni tv-t akkor csak akkor vásárolhatok vele mikor már meg van a kártya és akkor kapom meg a 10% kedvezményt, vagy már egyből ha pozitívan bírálják akkor el lehet hozni?Bocsi az offért, csak itt sok embert vett itt -10%-al tv-t Cetelemes kártyával és neten nem írják, hogy is van ez pontosan. Az is jó, ha valakinek van ilyen tapasztalata megkeres privátban. Köszönöm
-
kolosszus87
senior tag
Szerintem is a 150k a reális érte, ha tényleg penge, hibátlan. Bár ha 5 éves gariakció keretében vetted és van rá még 4 év hivatalos Pana garancia én akár 170 ezret is megadnék érte.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest