-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
válasz Dorian #10199 üzenetére
Köszönöm!
Aztán rájöttem, hogy az XBOX-on van egy halom USB port meg még mittomén mi...Teszt. Tudnál erre vonatkozóan valami linket, bármi bővebb infót adni, milyen ábrák, stb... Bár mivel pont nincs USB/SD, nem tudom, hogy lehetne kivitelezni. Mindenesetre belehet kapcsolni, meg lehet nézni, de gondolom ilyen teszt ábrák nélkül nehéz lehet megállapítani, ha van bármi baja, vagy rosszul gondolom?
-
Dorian
félisten
Ha vásárláskor van módod részletesen, hozzáértően, megfelelő körülmények közt (fényviszonyok), tesztábrákkal megvizsgálni és nem tapasztalsz rendellenességet, akkor később ilyesmiből adódó probléma nem jöhet elő.
Lejátszás HDMI-n rádugott külső médialejátszó segítségével történhet. (A TV-k beépítettje amúgy se nagy szám)
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
atosz
őstag
válasz DM-Fan #10184 üzenetére
Elolvastam az 1-es Hsz-t. Ezt a beégetés történetet, illetve az első 500 üzemórát ennyire komolyan kell venni? Elképzelhető, hogy semmi rendellenes nem tapasztalható, de mivel nem volt kímélve, akár néhány év alatt elő jön ez a hiba, illetve inkább azt kérdezem, ha jelenleg nem látszik semmi rendellenes, de nem volt kímélve a panel, hogy hamarabb előjöhet valami gond vele?
Most látom, hogy az általam említett TV-nek (TX-P 42 UX 30) nincs se SD, se USB portja. Ez mondjuk eléggé fáj. Illetve az 1-es hsz-ben lévő típusra vonatkozó linkből Viera sincs, máshol viszont azt látom, hogy van. Van egy fullHD-s Pana kamerám. Külső memóráról milyen lehetőség van lejátszani, ha nincs USB/SD kártya?
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Abrion #10192 üzenetére
Csak annak, aki beéri a G30-nál látványosan gyengébb képminőséggel, illetve a kevésbé kalibrálható panellel. Egyébként olcsón persze, hogy ajánlható az S30 is, de nem egy kategória az ST50-nel sem, utóbbi lényegesen jobb vétel, pláne, ha még olcsóbb is lesz és 5 év garanciaakció idén is lesz, várhatóan nem is egy.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
slick-adam
aktív tag
hahhh... a budos disznok! egesz nap lesem ezt a Samu-t, meg is rendelem 1130 euroert, erre most nezem es mar 1080-ert adjak!
sebaj, toroltem iziben az elso rendelest es betettem ujra! figyelem tovabb...
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
Dorian
félisten
válasz slick-adam #10191 üzenetére
Ha hátul vannak a csatlakozói, amúgy sem ajánlott a falra szorítani, hogy ne törjenek meg, és szellőzés miatt sem.
-
erdoke
titán
válasz slick-adam #10189 üzenetére
Vékonyabb keret bármilyen méretű panelen lehet.
A vastagság szinte semmit nem számít lapostévéknél, felőlem lehetne 80 mm is.A legjobb aláírás a héten
-
slick-adam
aktív tag
válasz erdoke #10186 üzenetére
aha. 50 plusz 1 az "ultra-special-vekony" keret miatt.
neztem az 50-es ST50 adatait, csak fel centivel alacsonyabb es 1 centivel keskenyebb a Samu-tol. viszont a Samu panel vastagabb (sot, vastagabb, mint a tavalyi D6900): 50 mm vs 56 mmparfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz Abrion #10179 üzenetére
Én most jelen pillanatban azt mondanám, hogy legcélszerűbb szétnézni és lecsapni a még beragadt készletű tavakyi modellekre, leginkább a G30/GT30 utolsó példányaira.
Ha ezekről lecsúszik az ember, akkor inkább várakozó álláspontra érdemes helyezkedni. Az ST50-nek az első áreséseket követően nagyon korrekt ára lehet, de aki igazán kompromisszummentes megoldást keres, annak a GT50 olcsósodására lehet érdemes várnia még kicsit és mondjuk egy év végi 5 éves garanciaakcióban korrekt áron hazavinni.
Get Moded!
-
norral
aktív tag
válasz slick-adam #10185 üzenetére
Várjuk.
-
erdoke
titán
-
slick-adam
aktív tag
no csak berendeltem a Samsung E6500-at. hetfo-kedd kornyeken valoszinuleg meg is erkezik. addig imadkozok, hogy a sokat emlegetett bugas (szinte mindenki irja a nemet forumban) ne legyen majd tulsagosan zavaro.
remelem marad, mert se idom, se kedvem nincs visszakuldeni (erte jonnek, de akkor is...)
megprobalom emlekezetbol "osszehasonlitani" a tavalyi Pana modellekkel (volt nalam mind , szoval majd kaparok rola par sort.
stay tuned!parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
DM-Fan
Topikgazda
Az #1. HSZ-ben megtalálod a részletes specifikációkat. Viszont kiállitott darabot csak nagyon alapos szemrevételezés - vagy még azután se - végy meg, igen gyakori, hogy ezekbe a példányokba az üzletben már beleégetnek valamit, nem kímélik a panelt.
Ahogy erdoke kolléga is írta: a Scart-kimenetes STB-t az első adandó alkalommal cserelni kell HDMI-kimenetesre, különben csalódott leszel képminőséget tekintve.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
erdoke
titán
Azért melegszik, mert régi chip és HDD van benne.
Ha most SCART-os boxod van, akkor azon nincs HDMI, és analóg jel megy a tévébe. HDMI-s boxból digitális jelet kap, és a sávszélesség is sokkal nagyobb. A HD csatornák fényévekkel jobbak, pl. az m1 HD az analóg m1-hez képest. Pontosan tudom, ugyanezt a váltást csináltam meg tavaly szeptemberben.A legjobb aláírás a héten
-
atosz
őstag
válasz dgyuri0123 #10176 üzenetére
Valahogy így látom én is. Inkább arra gondolok, hogy a leírtak alapján lehet-e valami gondom, hiányzik róla valami fontos dolog, csatlakozó, ez-az. Sajnos nem igazán értem ezt a témát.
Amúgy otthon van egy DIGI UPC box - ez most jelenleg scarton csatlakozik a hagyományos CRT-hez, meg van egy XBOX, amit majd rászeretnék kötni. A DIGI BOX-ot hogyan kell majd csatlakoztatnom?
-
Abrion
senior tag
Csak kíváncsi vagyok
Most milyen plazmát ajánlanátok?
néztem a típust amit decemberben vettem és most többe kerül mint akkor volt lol -
dgyuri0123
nagyúr
arra gondolj, ennyi pénzért egy 32"-os ratyi lcd-t kapsz.
haverom a gyerekének akar valami 32-es lcd-t venni.utánajártunk, mi is lenne a legjobb.
200-e Ft-nál kezdett ideges lenni. ő ugyanis 100-110-be gondolkodott. hát ennyiért semmi komoly nincs. inkább mondanám borzasztónak a minőséget.
ennek fényében mondanám, hogy ez egy nagyon jó vétel. lcd-ben ezért a képminőségért legalább 200 ropit kéne adnod.inkább többet.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
-
atosz
őstag
Sziasztok!
Egy nagyon gyors segítséget szeretnék kérni.
Az alábbi TV-t szeretném megvásárolni:
Panasonix TX-P 42 UX 30
Sajnos nem találok róla semmi infót a Pana honlapján sem. 110e-ért lenne aq Saturnban ma még 5 év garival. Jó vételnek találjátok? Van ami gáz benne?
Illetve mint kiderült már csak mintadarab van, de az egyik raktáron van és nincs kirakva.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
A belépő szinttől fentebb gyakorlatilag minden plazmában van beépített lejátszó. A pontos képességeiket, illetve az egyes modellek közötti különbséget olyannak kell leírni, aki használja a mindennapokban. Engem zavar a 23.976 konvertálása, így én külön játékost nyúzok. Mivel 10-30e Ft között már elég jó választék van, szerintem a többség ugyanebben a cipőben jár.
A legjobb aláírás a héten
-
Dorian
félisten
válasz madgie #10161 üzenetére
Samsungnál is gyakori, az enyém is cicereg, főleg világos képtartalmaknál.
Igaz, csak nagyon alacsony hangerőn zavaró (pl. reggeli tévézéskor, amikor a párom még alszik) mégis, mostanában egyre jobban idegesít.Kvardlipot:
Hogyne lenne. Nézz meg egy Pana G és egy másik, olcsóbb plazmát egymás mellett.
Ledes LCD-k-nek a high kategória kivételével kifejezetten rosszabb képük van a led technológia gyermekbetegségei miatt[ Szerkesztve ]
-
Panthera
őstag
Érdeklődtem egy kisebb műszaki üzletben, plazma vs lcd technológiát illetően.
A frissítésről mintha nem is hallottak volna, annyit ismertek csak el, hogy egy árnyalatnyival szebb lehet a plazma sötétben. Mindenáron lcd-re akartak volna rábeszélni, de inkább ledesre, mert annak még jobb a képminősége (? - ezt én nem így tudom, hogy lenne jelentősége a minőségre nézve).Lehet hogy onnan fújt a szél, hogy nem volt plazmájuk egy sem.
Egyébként a képminőség terén van különbség van egy alap és egy drágább plazma között? Vagy csak a szolgáltatások szintjén?
-
Gabor970
addikt
válasz Abrion #10164 üzenetére
mármint kompozit (sárga RCA) kép, amit egy PC capture kártyára rá lehet küldeni?
Talán a saját tunerrel nézett műsorok képe megjelenik a Scart ki/be meneten. Máshol nem hinném. A scarton ha kimegy, akkor egy átalakítóval kinyerheted a képet, de elég gyatra lesz a minőség.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
erdoke
titán
A "boldogul" nem elég konkrét. Ha nem zavar, hogy nem az eredeti képfrissítéssel viszi, hanem átnyomja 60 fps-re, akkor elég sok szóba jön. Persze lehetnek gondok feliratokkal is. Egy 11e Ft-os Egreat R6C minden szempontból lazán veri a tévékbe épített lejátszókat. Ezen éppen nincs még LAN, de 25e Ft körül már olyan is van.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Abrion
senior tag
hali
Van egy Panasonic TX-P42S30E plazmám, van ezen valamilyen képjel kimenet amit rátudok egy tv tunere csatlakoztatni?
-
dane
senior tag
Sziasztok,
olyan 50" Pana plazmát keresek, ami nem tudja a 3D-t viszont boldogul a full hd MKV lejátszással etherneten keresztül.
Létezik ilyen?
-
madgie
titán
válasz dgyuri0123 #10160 üzenetére
Nem csak Panáknál
-
-
leroyclub
senior tag
Van egy Panasonic TH-42PZ8ES típusú tévém. Azt vettem észre hogy ha fehér a képernyő vagy sok világos tartalom van rajta, akkor búg egy kicsit. De csak akkor hallani ha leveszem a hangot. Viszont ha lejjebb veszem a fényerőt akkor enyhül. Van erre valami megoldás? Esetleg létezik SW frissítés a plazma TV-re? Nézegettem a Pana oldalát, de nem találtam semmit...
-
norral
aktív tag
válasz slick-adam #10155 üzenetére
Mondjuk nekem szerencsém van. Kifejezetten homogén a panelem, nincs zöldes sávosodás, cserébe van rajta egy kék subpixelhiba. Csak nálam elég látványos a line bleeding... Janos666 azt mondta, valószínű a méret miatt, mert az ő 42"-én nem ennyire durva.
Vállald be a samut, ha meg tudod oldani a visszaküldést. (Gondolom ott kinn is van valami hasonló, mint nálunk a 8 napos távoli felek között létrejött szerződéstől elállás.)
Ha van pixelhiba, vagy nem homogén, esetleg nem vagy elégedett a képminőséggel, akkor még mindig visszaküldheted. Úgyis csak otthon fog kiderülni, hogy mennyire milyen.
-
spiky03
veterán
válasz nightshadow #10132 üzenetére
Csak meg született a magyar teszt is
Igaz azt írják, hogy a G30 jobb a színhelyességben...de gondolom azért az ST50 sem olyan rossz, ha ajánlott pecsétet kapott?
Nah meg nem biztos, hogy nekem ez feltűnne.
Összességében megállná a helyét a G30 mellett?
Mert havernak olyan van és nekem nincs vele semmi bajom, nem vibrált, nem láttam zöldes árnyalatokat, nah meg ő sem, pedig ő aztán érzékeny az ilyen dolgokra.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
slick-adam
aktív tag
válasz norral #10154 üzenetére
ezaz, hogy nem csinaltak meg. foltos, csikos, vibralos (nalam nem gond), 50hz bugos, ... meg mindig.
pont ezert gondolkodok a Samu-n. ami lehet, hogy hangos lesz, pixelhibat is eleg gyakran irnak ill. az IR tobb gondot okozhat (ha jol tudom... van itt esetleg Samu tulaj, aki irna errol?)parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
norral
aktív tag
válasz slick-adam #10153 üzenetére
Ha vissza tudod küldeni, akkor szerintem próbáld be az st50-et, mert olyan sokat nem bukhatsz. Remélem idén már megcsinálták a line bleedinget, mert a g30-omon k&&@ idegesítő...
-
Zozzy
aktív tag
válasz slick-adam #10150 üzenetére
Hol adnak szemüveget akcióban a Panához? Mármint, az 50ST50-hez, ha jól értem?
-
janos666
nagyúr
válasz slick-adam #10150 üzenetére
Pixelhiba bárhol lehet. A D550-emen egy sem volt. Az első G30-amon se, míg bekapcsoltuk a boltban, de egy napon belül meghalt három sub-pixel (ebből kettő egymás melletti pixeleken, ami így már elég feltűnő volt).
Samsung-nál tesztek összehasonlításakor vedd figyelembe, hogy náluk általában a mérettel együtt nő a kontraszt. (Bár az idei szériát még nem ismerem, de előző években így volt.) És tavaj D550-D6500 volt hasonló, ezek kaptak Mstar chipsetet, a D8000 pedig Samsung chipet és más tápáramkört. Az USA-ban volt csak nagyon hasonló a D7000 és D8000, itthon épp a középső modell volt kevésbé előnyös vétel.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
slick-adam
aktív tag
elerkezett a tv vasarlas ideje, viszont nehez a dontes. orulnek 1-2 velemenynek, megkoszonnem.
egyik oldalon ott van a Panasonic ST50, amirol mar tudunk jonehany dolgot. peldaul, hogy iggencsak odab@sz, veri a VT30-ast, stb. sajnos a vasarloi visszajelzesek alapjan iden is akad sok-sok gond a keszulekekkel: line bleeding, zoldes/sargas foltok, ... ez nagyon zavar, megint egy lotto az egesz.
masik oldalon ott van a Samsung E6500. errol nem tudunk szinte semmit. vagyis van nehany dolog: nagyon ugy nez ki, hogy kepminoseget tekintve az osszes modell (ettol felfele) ugyanolyan, elteres az extra funkciokban van. tehat kiindulasi pontnak tekinthetjuk pl a Cnet-es E8000 review-t. fekete a Panasonic szintjen van, szinek es fenyero epphogy elmarad Pana-tol, ... es Samu eseteben sokkal ritkabbak a foltos, csikos panelek. ellenben lehet, hogy bugosabb modellt fog ki az ember, es elofordulhat 1-2 pixelhiba is.
lenyegeben a ket televiziot meg igy hianyos infok mellett is egy kategoriaba vennem. veletlenul pont ugyanannyiba is kerulnek - 1130 euro (50"). szemcsi mindkettohoz jar 2 par (Panasonic-nal aktualis akcio, es jobb is, mint a Samu elemes szemcsije).
ha Pana-t kockaztatnek, arra meg 3-5 het varakozasi idot irnak (persze lehet, hogy mar holnap beesik par darab). Samu van raktaron, es szinten kockazatos. mindkettot vissza tudom kuldeni, ha ugy van, de mar igencsak unom a dolgot, iden min. 9 tv megfordult mar nalam. jo lenne mar egy vegleges.
szerintetek?
parfüm fórum: https://bit.ly/2Pd6VEu
-
BBéci
legenda
válasz t-bali3 #10139 üzenetére
A hazai képviselet átszervezése miatt adódtak nehézségek a tesztkészülékekkel, fogalmam sincs, mikor kapunk valamit. Hasonló a helyzet a Samsung házatáján is.
Szeretnék lőni valami hárompálcás tévét, amit olyankor néznék, amikor nincs nálam tesztelendő készülék. Egy KURO van kilátásban, ami a honlapunk referenciagépe lenne, de nem biztos, hogy fixen nálam helyezzük el. Kipróbálásra biztosan hazahozom.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Terence Hill
csendes tag
válasz TheNimo226 #10147 üzenetére
win + p azután egy jobbra nyíl = kivetítő leválasztása, ekkor csak a monitor lesz használva
[ Szerkesztve ]
-
TheNimo226
csendes tag
válasz TheNimo226 #10145 üzenetére
windows key + p :
csak kivetítőre rakás = eltűnik a monitor a windows 7 minden indításánál.
hogyan lehet visszaállítani, hogy a monitorra küldje a képet? -
TheNimo226
csendes tag
válasz Terence Hill #10143 üzenetére
csak kivetítővel sem érzékeli, ellenben így a gépen nincs monitor..
kvázi azóta nem látok semmit...hogy tudom visszaállítani?
újraindítottam a gépet (elvégre nem tudtam mit tenni), de amint elindul a windows 7 a csak kivetítőre üzemmód miatt kikapcsol a monitor.
csak úgy tudok most írni, hogy csökkentett módban elindítottam a gépet.
hogy lehet legalább a monitorom életre kelteni? -
Terence Hill
csendes tag
válasz TheNimo226 #10141 üzenetére
Szia!
Win7-ben Windows gomb+P és kiválasztod, hogy Másolás vagy Kiterjesztés vagy Csak Kivetítő, akkor sem érzékeli?
-
bigdady
nagyúr
válasz TheNimo226 #10141 üzenetére
Tedd ki képernyőre a gépet. Milyen gép? F5 esetleg?
-
TheNimo226
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Panasonic 50gt30E TV-t.
Van egy KCS-HH5 HDMI kábelem.
Számítógépben pedig van egy Gigabyte HD 6850 videókártya HDMI csatlakozóval.Összekötöttem őket.
TV-n kiválasztottam azt a HDMI-t (HDMI 3 ) amibe bedugtam a HDMI kábelt.
De a számítógép nem érzékeli a TV-t.Mitől lehet?
Mi lehet a baja?
Kellene még valami program, ötletek?Nagyon sokat segítenétek.
Köszi:
Gábor -
bigdady
nagyúr
Panasonic P42C3-on (nincs a kompatibilis listán) kb 5-10 perc alatt elsőre beállításra került a UPC media CI kártyája.
El is vitték a hd boxot. Teletext is pöpec, ékezetek is rendben. -
Dorian
félisten
-
kisgyerek85
senior tag
Apum tévét szeretne venni. Két versenyzőre leszűkítettem:
Panasonic TX P 50 C3
Panasonic TX-P50U30EHa eltekintünk a FHD különbségtől (kb. 4,5méterről nézné) még akkor is jobb vétel az U ?
Esetleg jöhet még számításba más típus ebben az ársávban? 50"-nál nem adjuk lejjebb!
-
szijartg
őstag
erre esetleg nem lenne valakinek valami okos kis tanácsa?
már a CCC-t is fullra újra telepítettem.
gondolom, ha a kábel lenne a gázos akkor mindegyik filmnél szakadna a kép. -
MJordan
tag
válasz nightshadow #10132 üzenetére
Ilyen nehezen még nem kellett döntenem tv ügyben: szívem szerint GT50-et vennék, de mégis ST50 lesz belőle reálisan gondolkodva! A G20 esetén sokkal könnyebben igent mondtam. Persze még egy alaposabb szemügyrevételtmég megejtek a Ferenc körúti boltban a vásárlás előtt.
-
nightshadow
veterán
Panasonic ST50 (TX-P42ST50) 3D plazmatévé teszt [link]
[ Szerkesztve ]
-
zsigus
őstag
válasz #48967168 #10128 üzenetére
Van kábelcsatorna is a világon. Teheted padlóra, falra és oda ahová szeretnéd (kapható rengeteg színben/formában/kivitelben). Ezért nem vennék meg egy aránytalanul drága és (valószínűleg) rossz hangminőségű terméket (amennyit hallottam róluk mindegyikre igaz ez).
A távirányítók tekintetében pedig ott van a Logitech Harmony család, amivel az ég világon mindent vezérelni tudsz aminek van infrája.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
Topikgazda
válasz #48967168 #10128 üzenetére
Kaptál választ a BD-lejatszó HDMI-csatlakozójára is: az csak kimenet, mind a két HDMI csatlakozó kimenet szokott lenni. Azt a célt szolgálja, hogy így nem kell feltétlenül átvinned a képet az erősítőn, az mehet közetlenül a TV-be, a hangot meg tudod vinni szeparálan a másik HDMI-n az erősítőbe.
Megfontolandó lehet egy ST50 beszerzése, az megoldaná a HDMI-k számával kapcsolatos kérdést, ugyanis azon 3 darab bemenet van. Árban már 320 eFt körül elérhető és fog még esni jócskán.
Normális sokcsatornás hangrendszert ennyiből nem fogsz tudni kihozni, én is inkább egy jó árú, használt sztereó rendszer felé terelnélek.[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
törölt tag
Bocsi, természetesen UT szériáról van szó! (Csak egy pavlovi elszólás lehet... )
Világos, hogy ez a hangrendszer nem ad csodákat (nem is várok) de fontos, hogy ne kelljen kábelezni (egyszerűen nincs hol és a madzagok látványától rosszul vagyok) és az is hogy szintén Pana legyen, mert az egész kócerájt 1db távirányítóval akarom vezérelni...
Esetleg a BD-játszó HDMI csatijaihoz van valakinek kommentje?
-
Gabor970
addikt
Az ott UT30 lesz szerintem. A soundbart én is hanyagolnám. Egyértelműen sztereó, ha nem lehet kábelezni, meg hagfalakat rakosgatni.
[ Szerkesztve ]
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
-
zsigus
őstag
válasz #48967168 #10123 üzenetére
Szerintem kevered valamivel ezt a TV-t, mert egyrészt 4db HDMI van a VT50-en, másrészt 600e Ft körül mozog az ára az 50 colosnak.
Én pedig a helyedben nem vennék Soundbar-t (főleg nem ennyiért). Inkább egy jobb sztereó rendszerben gondolkozz (akár AV erősítővel is megoldható). BD lejátszók közül pedig inkább a Pioneer-eket szokták ajánlani a többiek, ha van rá keret.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Lassan megint TV vásárlás előtt állok, de ezúttal komplett rendszert szeretnék. A nappalinkba kellene egy 50 coll-os plazmatévé (eddig nagyon meg vagyok elégedve a Panáinkkal, így a gyártó el is dőlt ) valamint egy BD lejátszó és hangrendszer. A hangrendszernek nincs túl sok hely, vezetékeknek pláne, ezért kompakt megoldáson gondolkodom. A TV-t alapvetően minimális TV-műsornézésre, jóval több HD anyag fogyasztásra és a gyerkőcnek Kinect-ezésre szánjuk. Fejben összeraktam egy konfigot, várom a véleményeket! (Ja és az egészre 450k van max!)
P50VT50E - 280k
DMP BDT120EG - 43k
SC-HTB520EG-K - 100kHDMI csatik tekintetében szűk lehet a TV, mert a BD-vel és XBox-al már el is fogytak a lehetőségek, és jó lenne egy újabb csati mondjuk egy médialejátszónak... Hallottam olyan Pana BD lejátszóról amin 2db HDMI bemenet van (?), ide esetleg csatlakoztatható az XBox?
Előre is köszi!
-
BBéci
legenda
válasz lemmy9 #10118 üzenetére
Ráadásul alaphelyzetben 145 milliméterre van a faltól, tehát egy 5 centi vastag tévével már nem férne a vászon mögé. Ezzel ki is esett a pixisből.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz lemmy9 #10118 üzenetére
Néztem azt is, de 36-ért találtam, az előbb linkelt Vogels csak egy ezressel kerül többe és az pontosan annyira hozza előre és oldalra a tévét, mint amennyire nekem kell. A Meliconi 3 helyen csuklós, plusz dönthető, a Vogels két tengelyes, ezért stabilabbnak vélem, de ez csak tipp.
Majd megvizsgálom személyesen mindegyiket, mielőtt döntök.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz zsigus #10115 üzenetére
Ha hozzáadod a tévé árához, valamint figyelembe veszed azt, hogy akár 20-30 évig kiszolgál, már nem is tűnik olyan drágának.
(#10116) StLui
Nemrég írtam, hogy 18 centire lóg a vászon a faltól, a 12 téves adat.[ Szerkesztve ]
-
zsigus
őstag
Én még a 30-as szériát néztem a vastagságot illetően. Elhiszem, hogy jobbak a Vogels-ek, de általában minden kategóriában jóval drágábbak is.
Most e között és egy "sima" konzol között vacillálok, de az a baj hogy elég nehéz olyat találni jó árban aminél van hely a kábelek számára is egy sima nem dönthető/kihúzható konzolnál. A Kello pedig kétszer annyiba kerül mint egy átlag fali konzol.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Ez tetszik, 37 pénz körül már megvehető.
-
BBéci
legenda
válasz zsigus #10108 üzenetére
Az ST/GT/VT50 tévék vastagsága csak 5 centi körüli, de nem biztos, hogy Panát fogok feltenni a falra. Viszont a vászon távolsága 18 centi, (2 perce mértem meg) tehát valamennyivel egyszerűbb a választás. Kivitelük, minőségük miatt a Vogelsek tetszenek, de meglehetősen drágák.
Lehetőleg olyat szeretnék, ami nem dönthető, mert az vastagítja, bonyolítja, drágítja a szerkezetet.(#10109) kiscéé
Sajnos a 30-as sorozat feliratkezelése rémesen vacak, az eredetileg normális méretűt is képesek hangyányi méretben megjeleníteni.[ Szerkesztve ]
-
-
kiscéé
csendes tag
Sziasztok !
Adott egy feliratos film, g30-on szeretném megnézni csak az a gond,h marha kicsi a felirat ezt esetleg tudom nagyítani valahogy? -
zsigus
őstag
válasz Dorian #10106 üzenetére
Nem biztos. Ahogy nézem olyan 7-8 cm a Pana TV-k vastagsága, neki pedig max. 12 cm-re lehet kint a TV eleje, a konzol pedig szintén kb. 7 centi mély (a drágábbik), betolt állapotban. Egy-két centin fog múlni sajnos. A kisebbiknél pedig nincs túl sok infó, meg kell kérdezni, hátha az jó lenne.
Bezzeg amikor én kérdeztem egy pár hónappal korábban a tapasztalatokat nem válaszolt senki. Én is gondolkoztam rajta, mert ha sima konzollal felteszem a falra még "kisebb lesz" a 42 col, ezért jó lenne ha egy kicsit kijjebb tudnám hozni. De egyelőre nem vettem semmilyen konzolt, megvárom a nyár közepét, akkor lesz majd festés és és minden mi szem-szájnak ingere.
[ Szerkesztve ]
-
Gabor970
addikt
valóban van ez így. Első nekifutásra UPC direct műholdas szolgáltatásra fizettem elő HD csomaggal. Meg voltam elégedve. Márciusban lejjebb ment a kábeles UPC ára. Váltottam. Nos lehet, hogy meg voltam korábban elégedve, de bőven több pluszt hozott minőségben a szolgáltatásváltás, mint talán egy akármilyen TV csere hozhatott volna. Természetesen mindez TV műsorok esetén.Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
BBéci
legenda
Találtam Vogels márkájút, már csak az ára és a hazai elérhetősége kérdéses.
Távirányítható, motoros mozgatású is kapható, gondolom horror összegért.
90000 Ft.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Létezik-e olyan falikonzol, ami elbír egy 50 colos plazmatévét, amit előre és oldalra 15-15 centit el lehet mozdítani?
Két ablak közé a falra csak 46 colos férne el, de ha előbbre tudnám húzni az 50-est, akkor nem takarná a függöny a két szélét. Amikor moziznék, akkor visszatolnám a falhoz, hogy ne legyen a plafonról leereszkedő vászon útjában, viszont olyankor nem lehet az elülső síkja 12 centinél messzebb. Az oldalra mozdítás azért kell, mert a ház tervezésekor elszámoltam a méreteket és nem szimmetrikus az ablakok helyzete.[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
Rengetegszer, sokféle termékről, készülékről hallottam azt, hogy "meg vagyok vele elégedve", aztán jött a döbbenet és a fejet falbaverés, amikor az illető meglátta vagy meghallotta a különbséget, mennyivel jobbat ki lehetett hozni a cuccából egy kábellel, kalibrálással, beállítással, valami aprósággal.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik plazma televíziókkal foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- LED / LCD TV topic topic
- Projektor topic topic
- Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható topic
- Házimozi belépőszinten topic
- Milyen asztali médialejátszót? topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest