Hirdetés
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Marathon (2025)
- EA Sports WRC '23
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
-
GAMEPOD
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Kemény, hogy a PS4 Remastered Factions még mindig megy és aránylag gyorsan is talál meccset az mm. Mondjuk lehet a sorozat miatt most többen elővették, de akkor se gondoltam volna, hogy így pörög.
-
markknight
veterán
válasz
oriic #195428 üzenetére
-Főnök, folytassuk a Jedi szériát, csináljunk esetleg Battlefront 3-mat vagy valami teljesen más TPS-t aminek jó a narratívája? SW fronton amúgy is csak remakek jönnek, azok sem tőlünk hanem Aspyrtól, nincs nagy kínálat a mostani genre, biztos elköltenék a fanok a zsetonjukat. Apex haldoklik nálunk, csak skineket gyártunk szinte, Titanfall 3-on meg nem dolgozhatunk jelenleg. Mi legyen?
-Adjatok ki egy Free to play játékot telefonra + csináljatok a turn based szubkultúrának egy játékot 29 ezerért, full ismeretlen, érdektelen karakterekkel!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
_drk
addikt
válasz
markknight #195412 üzenetére
Semmi nem bírja a 4k 60fps-t
.
Majd a PS8! -
30z.Samu
félisten
válasz
markknight #195412 üzenetére
"Egyébként az utóbbi 2-3 hétben megint azt érzem, hogy jönnek csőstül a kompromisszumok a játékokban, pedig a Pro megjelenésekor nem ez volt ígérve."
Ezért döntöttem a PS5 esetében is, hogy nem kell a Pro. Teljesen jól néznek ki a játékok az alapgépen is.
-
markknight
veterán
válasz
pzstm #195409 üzenetére
"Balanced (40FPS) coming in a later patch for both PS5/PS5 Pro."
Elképesztő, hogy úgy gondolják, hogy ennek megjelenésre nem kell elkészülnie. Tényleg, a pofátlan mindenüket ezeknek a fejlesztőknek, kiadóknak. Egy story driven játéknál van képük ezt így kiírni ilyen ár mellett.. Amúgy mikor szándékoznak kiadni? Mikor már eljutottam a játék feléig? Vagy vigyem végig megint miatta? Ilyeneket marhára nem kéne látnunk, max live service címeknél.
Egyébként az utóbbi 2-3 hétben megint azt érzem, hogy jönnek csőstül a kompromisszumok a játékokban, pedig a Pro megjelenésekor nem ez volt ígérve. Mit kell ezt a régi játékot (ami alapból marha jól néz ki) annyira felpimpelni már, hogy ne tudja a natív 4K-t 60 FPS mellett?? Röhej, vicc, nonszensz.
-
pzstm
titán
🚨 Days Gone Remastered - Performance :
PS5 :
Performance: 1440p/Target 60FPS
Quality: Native 4K/ Target 30FPS
PS5 Pro :
Performance: 1800p/Target 60FPS
Quality: 2880p/Target 30FPS*
Enhanced: 1584p/Target 60 FPS with PSSR
Balanced (40FPS) coming in a later patch for both PS5/PS5 Pro.
world graphical improvements compared to the current PlayStation 4 and PC version :
▫️New Atmospheric/Sky simulation using ozone and spectral light simulation
▫️Improves overall color tone and produces more accurate light intensities for the sky and sunlight
▫️Significantly darker night time
▫️Improved screen space indirect lighting and ambient occlusion effects
▫️Double shadowmap resolution
▫️Additional improvements -
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valakinek kimaradt volna, l.skywalker kolléga már csinált Marathonnak saját topikot.
[link]
-
-
Peat76
őstag
Más...
Most hogy lepörgött Nálam a The Last of Us 2 Remastered is....3. Részt akarok...hát ez valami fenomenális volt, folytatni kell!
Remélem egyszer megtörténik újra a csoda!
-
NyMRooD
őstag
válasz
krx21 #195389 üzenetére
Én még xbox-on gp-vel játszottam, ha szereted az Indiana Jones filmeket, főleg az első hármat és nem zavar, hogy ha egy akciójátékban nem az akción van a hangsúly (lövöldözés nélkül is végig lehet vinni, de azért bunyózni úgy is kell), illetve nincs gondod a lopakodással és a puzzle elemekkel, akkor megéri a teljes árat is. A legfontosabb a felsoroltak közül, hogy szeresd az Indy filmeket.
-
Batyops
aktív tag
válasz
ProEvoFan #195354 üzenetére
Én Élharcos kasztot kezdtem azt hiszem ez a neve de az is fura mármint a megnevezése de ennyi baj legyen. Egyébként eddig mind a fő mind a mellék küldetések is nagyon tetszenek. Jó a története is legalábbis fent tartja az érdeklődésemet. Eddig 8 órám van benne de egy rossz szavam nincs. Nagyon jó cucc lett.
-
pzstm
titán
-
krx21
nagyúr
Indiana Jones and the Great Circle-t nézte valaki?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Wesder #195380 üzenetére
Mandragora nem nehéz. 100% nehézségen hagytam.
Az Elden Ringnek csak az első negyede a nehéz.Az igaz, hogy az annyira, hogy elmehet tőle a kedved.
Amúgy F-ECT$ jól mondja."Attól mert végigjátszottál 1-2 nehéz játékot, nem lesz egyből könnyű az összes többi."
S e t h
Oké, elhiszem. Ahonnan én tájékozodtam (pl thropy guideokból) ott nem a legkönnyebbnek titulálták. Felraktam kivánságlistára. -
S e t h
nagyúr
válasz
ProEvoFan #195377 üzenetére
Nem tudom mire alapozod, hogy kegyetlen nehéz, de az játék nem tartozik a nehezebbek közé, talán az első bossnál toporogtam egy kicsit, de messze nem olyan első boss ez sem, mint mostanában jellemző.
Én csak azért nem platináztam, mert minden fegyvert össze kellett volna benne gyűjteni és ahhoz már nem volt türelmem, mivel nem kevés van belőle.
Ha índitasz valami varázsló kasztot az az ízi mód.
-
PTM
aktív tag
válasz
Szilágyi84 #195379 üzenetére
Kickstarteren volt dobozos opció, de a dobozosak még nem készültek el.
Lehet, hogy ettől függetlenül is készül fizikai kiadás majd valamikor, de én sok esélyt nem látok rá. -
Szilágyi84
senior tag
Kipróbáltam a Mardragora demót, tényleg nagyon jó tiszta Ori érzésem van ezzel a 2 Ds térkép ide oda mászkálással. Nem szoktam digitálisan vásárolni, de ez vajon lesz e dobozosan vagy teljesen felejtős várni?
-
pzstm
titán
válasz
Medvebocs26 #195375 üzenetére
Ma vettem 30ezres feltoltot revoval, Apple Pay-el fizetve es minden simaliba volt
-
Medvebocs26
csendes tag
Mas is jart mar ugy eneba-n, hogy visszadobja a tranzakciot biztonsagi okra hivatkozva? PayPal-al es revo-val is ezt csinalja mar 1 honapja nalam
-
ribizly
veterán
válasz
raziel01 #195370 üzenetére
Mi most kezdtük el PC-n a coop-ot ennek örömére. Nem mondom, hogy hibamentes, de a Remnant 1 és 2 után ez most egész kellemesnek mondható. Egy gondja van csupán (coop szempontból), hogy csak a host tud mindent ki-/megnyitni, így a friend pass-al érkező társ tényleg csak "+1 fő".
Egyébként 1-2 apró bug-tól eltekintve jónak tűnik.
-
Bad Pritt
félisten
Ha van collab, amire nem számítottam volna soha akkor az ez: Diablo x Berserk teaser.
-
raziel01
veterán
Akinek 2 PS5 konzolja van és be van kapcsolva a megosztás ott a másik konzolon is be kell lépni néha a saját felhasználóval vagy mi a franc van?
Sztori: Nővéreméknél a gyereknek be lett állítva az én accom, hogy saját felhasználóval tudjon játszani az én plusos játékaimmal, ne kelljen nekik is előfizetni. Működik is egyébként a megosztás. Nekem ott le is van jelkódozva, hogy ne tudjon belépni az enyémbe csak a sajátjába. Ha kellett neki valami játék akkor szólt és ps appból le tudtam neki szedni, mert ki lehetett választani, hogy az övére vagy az enyémre akarom tölteni. Erre most látom, hogy valamiért eltűnt a ps appból az övé. Bizonyos időközönként be kell lépni ott is nála vagy mi a fene? 1 hónapja lett beállítva egyébként.
Gondolom ha nem akarom megadni a jelszavamat akkor így most nem lehet beállítani azt a konzolt megint a ps appban csak ha elmegyek hozzájuk és belépek. -
B.Ricsike
őstag
válasz
Csínompalkó #195366 üzenetére
Rendben!
Van egy 77"-os OLED-em, szóval azzal nem lesz baj -
B.Ricsike
őstag
Sziasztok.
Hosszú idő után szeretnék visszatérni ebbe a világba! (Ps3 volt nekem utoljára még Legény koromban)
Pontosabban a gyerkőcöm már olyan korban van, hogy ilyen esős napokon unalom űzésként jó lenne valamivel eltölteni közösen az időt, és a Lego-t már kimaxoltuk.
Szóval milyen irányban induljak?
Mi az, ami ma egy jó konzolnak számít, és kibír még 3-4 évet?
Nyilván a régebbi címekkel is szivesen játszunk, de fontos, hogy az újonnan megjelenő játékok is stabilan fussanak majd rajta a későbbiekben! (Pl. GTA 6)
Mit érdemes ma megvenni és milyen tulajdonságokkal kell, hogy bírjon? -
Batyops
aktív tag
Ez a Mandragora nagyon jó. Alig bírom lerakni.
-
-
Peat76
őstag
-
Peat76
őstag
Kérdés..
Ez Ali-ról rendelt vertikális talp PlayStation 5 Pro-hoz, elég a gépnek az alsó részén ennyi szellőzés?? Melegszik a talp eléggé -
válasz
Csínompalkó #195333 üzenetére
Talan vensegembol adodoan ha egy jatekban van tartalom, vagy jo a narrativa, esetleg gunplay, vagy van barmi amiben kiemelkedo egy cim, akkor nalam a latvany sokadlagos, szoval en most ebben (is) el tudtam merulni 2-3 ora erejeig
OLED-en jatszottam Quality modban -
Raysen623
addikt
válasz
spleenszuru #195138 üzenetére
-
TBT
addikt
Ingyenesen kipróbálható demót kapott a Star Wars Outlaws (PS5, PC, XBOX) + május 15-én érkezik a 2. (és utolsó) sztori DLC + szeptember 4-én a Switch 2 verzió.
-
S e t h
nagyúr
Nincs mit srácok, én is toltam a walletbe, még kérdéses mire használom, AI limit, Atomfall vagy Mandragora, mindegyik egy kicsit az én teám.
-
S e t h
nagyúr
-
wolf13
őstag
-
LÁZ
addikt
válasz
Szilágyi84 #195298 üzenetére
sztem még elérhető a demo
-
KKaresz45
senior tag
válasz
HaZsolt #195304 üzenetére
Az mindegy hogy volt-e benne plusz SSD, a beépített tárhelyet sajnos nem lehet kímélni ilyen módon. Csak a játéktelepítéseket lehet a plusz SSD-re rakni, de azok elhanyagolható mennyiségű írástól mentesítik a beépítettet.
A mentések meg a kikapcsolhatatlan rögzítés a belső tárhelyre megy mindenképpen, az az igazi terhelés.
-
HaZsolt
őstag
Slimből van digital only és lemezes verzió is. A lemezes picit drágább. A lemezmeghajtó később külön is megvásárolható. Azt mondják, hogy a Slim hangosabb valamivel mint a Fat, néztem youtube vidit és pár decibellel tényleg hangosabb volt. Akinek van/volt slim és fat is erősítse meg pls vagy cáfolja meg. A Fathez gyárilag adtak vertical standat (talpat) a Slimhez már meg kell venni külön +10 ezer. Szerintem csak arra figyelj, hogy a portok ne legyenek kikopva + előnyben az olyan gép amibe raktak még bele plus ssd-t és azt használták elsődleges tárhelynek így a beépített 825 Gb-os /1Tb-os alaplapra forrasztott SSD kímélt. Pár hónap gari ha van még rájuk akkor az jó hír.
Ja még annyi, hogy a Slim 1tb a fat 825 Gb. -
Star Wars Outlaws free DEMO [link]
-
Xaels
félisten
válasz
Szilágyi84 #195298 üzenetére
Annyira nem vészes az első 3 óra után és le lehet venni a nehézséget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a OnePlus 13T
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest