-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen, azt tudom, hogy a router lan portjai kvázi mint switch működnek, ha oda kötöttük a gép hálókariját, akkor el is értük a router admin felületét. Mondjuk ez most nem segít, mit kellene tenni? Szerezni switchet, és abba dugni a routert? Mert ha a router lan portjába megyek be, akkor ott nem fog netet szétosztani elvileg.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
válasz CPT.Pirk #20295 üzenetére
Router mínusz dhcp mínusz WAN port mínusz tűzfal = switch.
Amúgy így elgondolkodok.
Windows XP netmegosztás (hálózati híd) = kábel.Akkor a routernek is mennie kellene úgy hogy hálózati híd van a Zikszpén, és a router WAN-jára megy a "tűzfal" 2. hálókártyája.
Bár akkor már 2 gép lógna a szolgáltató által látatóan, az meg nem jó.
Hopp, akkor viszont nem jó a megoldás, kivéve ha a szervergép valóban router funkciót tölt be és masquerade-ol.A switchbe dugott router nemtom menne-e, de érdekes, szerintem simán működnie kéne access pointként.
Mutogatni való hater díszpinty
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ebben van valami. Azt mondod, csak simán a switchel kellene létrehozni a hálózatot? Itt nálam csak router van, akinek meg ugyanez a probléma, ott most vettek routert a célra, mert wifi hálózat is kell a vezetékes mellé. De akkor meg a routert elvileg be lehet dugni a switche.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Aki tudja, hogyan lehet összehozni, hogy egy router, ami WAN portjával van rákötve egy számítógép hálókarijára, megossza a számítógépen létező internetkapcsolatot, az írja meg nekem lécci. Nekem és egy kollégámnak is ez a problémánk.
Ugye a gond ott van, hogy a router dhcp-n lekérné az IP címet, de a hálókari is ugyanezt tenné, nincs kitől IP címet kapniuk. Kézzel beállított IP cím után a win szerint kész a pacsolat, de előrelépés nem törétnik.
Szal aki tudja, mondja.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
Topikgazda
Egyem a Drága sziveteket Derék Huszárok! nincs valakinek 1db 7centis ventije, ami rá tudnék műteni 1 775-ös gyári hűtőre, van söröm, borom, csokim, pézem, minden jáccik
-
-
valentinho
senior tag
Vegyetek ájfont.
http://soundcloud.com/tinnyo
-
stfx
aktív tag
válasz baluhell #20274 üzenetére
Hat ha annyit nem ernek az adatok hogy a kurt kft-hez vidd, akkor nyugodtan probald meg. Nekem ez a hutos megoldas egyszer megjavitotta az ibm vinyomat, ment utanna egyket honapig, majd megint rossz lett es meg egy hutozes, es az adatokat meg le lehetett menteni. Ha nagy osszeget nem akarsz ra kolteni akkor mast nem tudsz csinalni hazilag, csak ezt az egy modszert. Persze ezt csak mint legutolso lehetoseg probald. A hangja meg ne erdekeljen, de szerintem fagyasztas utan mar nem lesz olyan hangos.
-
Nevil2
tag
Üdv!
2db Kyocera TK 18 utántöltött toner eladó bontatlan csomagban.
Ár megegyezés szerint.
Priviben jelezz, ha érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
valentinho
senior tag
Esetleg egy Iphone 3G nem érdekel valakit?
http://soundcloud.com/tinnyo
-
-
Silenzio
addikt
Sziasztok!
T-Home ügyintézést továbbra is vállalok, priviben nyugodtan bombázzatok! Laptopnet (laptop internettel kedvező áron, részletfizetéssel), tévé, telefon, internet ügyintézések különféle akciókkal, mobilnet akciónk továbbra is él (élő internet előfizetésünk mellé 990 Ft-ért kaptok sticket 6 hónapig, az ár utána is csak 1990 Ft/hó. Továbbra is él optikai hálózatra vonatkozó akciónk, Uránvárosban és Kertvárosban folyamatosan terjeszkedünk, emellett már a Vadász utcában is elérhetőek vagyunk! A tripla csomag (tévé felvehető, megállítható adással, videotékával, 25 Mbites internet ingyen telefonvonallal) továbbra is csak 5680 Ft!
Mostantól T-mobile-os ügyintézést is vállalok! Telefonok előfizetéssel, Domino csomagban, részletre vagy egyben a fapadostól az Iphone szintűekig bármikor kérhetők. Ha nincs kedved a T-pontokban vesztegelni, házhoz megyek, a készülékek kipróbálhatók! Kérésre árajánlatot küldök. Keressetek bátran, bizalommal!
Silenzio
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
a2d2
addikt
Valakinek egy ilyen [link], vagy esetleg egy psp?
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
baluhell
tag
hoppsz, nem ide
[ Szerkesztve ]
-
baluhell
tag
Nagyon rám jár a rúd mostanában meghalt a 250-es vinyóm...nincs valakinek eladó satás vinyója
-
nesa
veterán
Nekem is lenne 1 konfigom ha valakit erdekel
Nagyvonalakban
ECS alaplap
2200+ Thorton magos proci lehet atrajzolom es akkor barton lesz
768mb ram
DVD olvaso
Ezustos haz+valami tap
FDD
Ajandek 20gb HDD
Win7 fut rajta azzal adom -
valentinho
senior tag
Sziasztok!Haveromak lenne egy eladó régebbi konfigja, ha esetleg valakit érdekelne, privizzen!
2Ghz Celeron, 512mb ram, ati 3650 ddr2 512 mb asszem, 20GB illetve 60Gb-os vinyók, dvd iró, meg valamilyen lap, ha valakit komolyan érdekel, akkor utánanézek!http://soundcloud.com/tinnyo
-
ha3fis
tag
Eladó SE k510i Tés függő 4999, alkuval 4600, de akkor mindent adok vele, ami a dobozában van, holnap.
-
Vertigo18
addikt
válasz stuntmanmike #20238 üzenetére
Pü ment!
Főhuszárnak meg van egy 8600 GT-m rossz TV-outtal (bár szerintem csak nincs olyan csatim).
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
stfx
aktív tag
Western Digital sata 160GB raid edition hdd elado 6500FT
-
Hobli1988
aktív tag
Eladó még mindig egy szinte vatta új kondipad 10k-ért+2db 2kezes súlyzó!
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
Topikgazda
Keresek SOS-be PCI-E VGA-t, bármilyen megfelel, még ha csak kölcsönbe az is jó, tesztre köllene. Max 10k-m lenne a dologra, holnap reggel akár házhoz is mennék érte, privizzetek ezerrel
-
Topikgazda
válasz Sir Riccio #20236 üzenetére
Én szeretem a sört, a PHP-s Huszárt meg keresünk
-
ySr
csendes tag
Nincs valakinek egy macskahajigálós PCI videokártyája? Bármi szóba jöhet, csak működjön.
Csoki, sör játszik.
Ja, és ha valaki kidobná a VGA kártyája dobozát előtte szóljon plíz. Szintén csoki, sör. -
stuntmanmike
tag
Eladó cuccok:
-Samsung B2100 Pannon függő, 0 perces, dobozában, minden tartozékával.
-Nokia 3120 Pannon függő, 0 perces, dobozában, minden tartozékával.
-Samsung F480 Tocco, barna bőrtokkal, töltővel, adatkábellel, dobozzal, karcmentes állapotban.
-Eladó Sony-Ericsson HBH-DS980 bluetooth sztereó headset, töltő, papírok, doboz megvannak hozzá.
-MSI bluetooth adapterÁrajánlatokat várok priviben. Csere nem érdekel.
-
domesz
aktív tag
Valakinek valami frankó kis cucc ?
van itt 5.1 erősítő, fényképező, füles, alaplap, VGA
csak bátranüdv.: Domesz
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
Sir Riccio
addikt
Üdv!
Nincs véletlen errefelé egy kedves fórumtárs aki szereti a sört és ért a PHP-hez? Az oldalam design-ja már kész de a kedves emberke aki megcsinálta volna a blogmotort egy design-ért cserébe egyszerűen felszívódott, nagyon korrekt módon. Ha valaki tud segíteni az kérem írjon.
ÜdvDeutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Magnum_
nagyúr
I humbly and respectfully decline™
-
hoax
senior tag
500 gigás SATA vinyó valakinek...?
Samsung a szentem, és még garos.
11K-ért vihető!Don't panic!
-
crabi
tag
sziasztok!
akkor pontosítok!
vasárnap estig kérném jelezni akinek kell cd dvd Köszönöm!Továbbá Kéne 1 db 2 gb -s micro SD
illetve egy db MicroSD---> SD átalakítóMeg még van 2 db 256/333 as notiramom!
-
Silencer83
addikt
válasz Silencer83 #20213 üzenetére
-
SG3rg0
őstag
KASPERSKY
Kaspersky Internet Security 2009 1éves licensz 1 PC-hez ELADÓ ár: 4000ft
Kaspersky Internet Security 2009 1éves licensz 3 PC-hez ELADÓ ár: 6000ft
Kaspersky Anti Virus 2009 1éves licensz 1 PC-hez ELADÓ ár: 3000ft
Kaspersky Anti Virus 2009 1éves licensz 3 PC-hez ELADÓ ár: 5500ft
TELJESEN LEGÁLIS!
Vásárlás menete: Vásárlás után küldöm az aktivációs kódot, amit csak be kell regisztrálni!Érdeklődni priviben!
Kivel érdemes topicot tessék megnézni! -
Hobli1988
aktív tag
Üdv!Nem érdekel valakit egy MSI MegaBook VR602X 80k,még új szaga van haver szinte csak a szekrényében tartja max néha néha nézett rajta filmet azt kalap!Tudok képet küldeni a notiról!2magos intel proci van benne(2*2000),3giga ram,250-es vinyó,wifi,dvd-író stb..!
Ja és karcmentes!
[ Szerkesztve ]
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
YoungOld
tag
Eladó a következő két vinyó közül az egyik:
Samsung 120GB / 7200RPM / PATA (SP1203N)
Seagate 80GB / 7200RPM / PATA (ST380023A)Mindkét vinyó 100%-os kondícióban van a Hard Disk Sentinel szerint, valamint mindkettő hűtve volt (1-1 8cm-es venti fújta rájuk a luftot). Kettőjük közül bármelyiket eladom, de csak az egyiket, mert a másikra szükségem lesz rendszervinyónak. Ajánlatokat várok, 512MB-os, vagy 1GB-os DDR1-es RAM-ot beszámítok (értékegyeztetéssel persze).
Ja, meg van egy ezüst színű Vantec hengeres IDE kábel, toronyházba való, mert cirka 80-90 cm hosszú. UV reagens, bár sose UV-ztam...Nincs aláírásom. Majd kitalálok valamit. Nem kell elsietni...
-
stuntmanmike
tag
Eladó cumók:
Samsung F480 Tocco, barna bőrtokkal, töltővel, adatkábellel, dobozzal, karcmentes állapotban.
Sony-Ericsson HBH-DS980 bluetooth sztereó headset, töltő, papírok, doboz megvan.
Árajánlatokat várok priviben. Csere nem érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
MZsoltee
veterán
-
MZsoltee
veterán
Keresek 160 - 250 vagy 320GB-os merevlemezt. Minden GB-ért 25FT-t adok! Válság van!
Üdv.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
crabi
tag
válasz Sir Riccio #20217 üzenetére
sziasztok!
akkor pontosítok!
vasárnap estig kérném jelezni akinek kell cd dvd Köszönöm!Továbbá Kéne 1 db 2 gb -s micro SD
illetve egy db MicroSD---> SD átalakító
-
Sir Riccio
addikt
Esetleg valakinek kék, eredeti Adidas hátizsák, vagy még annál is kevesebbet használt aboriginal válltáska? Nincs rájuk szükség!
Ha érdekel Privi!Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Vertigo18
addikt
válasz Janoska26 #20210 üzenetére
Te, ha annyi IDE eszközöd van, de nuku IDE portod, akkor miért nem veszel egy PCI-os IDE-RAID vezérlőt? Már 2k körül hozzá lehet jutni, és 4 IDE eszközt tudsz a deszkádhoz csatolni vele, a vinyókat akár RAID-be is...
Csak egy tipp, de inkább lovagolj tovább, kicsi huszár!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
shteer
titán
Ticket Restaurant melegétkezési utalvány valakinek? 90%-os áron
szerintem jónak tűnik..
-
Silencer83
addikt
csao!
keresek itt pecsen valakit, aki megcsinalna nekem 3.0-ra az Iphoneom!
termeszetesen a szokasos ( 3-5k fizetem erte )Egyebkent 2.2van rajta, 2G es 8GB
( jailbrakelt es fuggetlen )irjatok priv
-
baluhell
tag
projektor olcsón? Nah, senkinek nem kell? ezez
-
Topikgazda
Na, megoldottam, szétberheltem 1 döglött külső dvd írót, az a nyák részéig lebontottam, azt rádogtam az összes IDE-s cuccomra ami itthon vót, és az egyik írómat szerette, nadehogy ne legyen egyszerű a dolgom, persze 1 kis kontakthiba bejátszott, úgyhogy amíg fel nem húzta a winfost addig végig itt szorongattam a kezem között az írót, asszem ez volt életem leghosszabb telepítése nem beszélve ezekről a hüje szúnyogokról
-
Kobe
veterán
érdekel valakit egy Vanguard Mk-2 es fényképező állvány, tripod típusú ? Terepen sosem volt használva, csak itt porosodik. Asszem originál doboza is megvan még. Ilyen Anno 9 K ért vettem, legyen mondjuk 6 K, de kis alku is belefér egész nyugodtan
-
-
őstag
Keresek sürgősen adsl splittert!
Aki tud segíteni, írjon!izé
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest