-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macka
veterán
4000
-
Hobli1988
aktív tag
Notik még mindig eladóak az Msi árából tudok engedni !
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
4sal3
aktív tag
szükségem lenne egy ilyenre. nincs vkinek elfekvőbe?
kép -
Hobli1988
aktív tag
Még mindig eladó 2db noti!Az Msi és egy Fujitsu mini!A kicsi 50k a nagy 100k és a komplett 140k!(szexhirdetés)
-
4sal3
aktív tag
sorry a dupláért.
nincs vkinek eladó 3,5"ös külső hdd kerete?
-
4sal3
aktív tag
válasz Silencer83 #18382 üzenetére
ilyet nem szabad ám írni
azt kell írni, hogy külföldön szeretnéd használni más simmel és upgradelni szeretnéd a softot
[ Szerkesztve ]
-
Bubu maci
tag
WD 250GB 16MB Sata2 vinyo elado. Hibatlan, back up vinyokent volt hasznalva /par napot uzemelt/, Infolex garival. Ajanlatokat priviben kerek. (9k-ra gondoltam)
[ Szerkesztve ]
-
Bla82
tag
Keresek 40-80GB körüli lehetőleg sata-s vinyót de ha ide az sem baj. PÜ-ben kérném az ajánlatokat.
-
Silencer83
addikt
hi!
van egy pannonos 6500Classicom, tudna valaki palyat az unlockjara itt pecsen?
SOS -
#TOTTI
őstag
Kingston 1GB DDR3 1066 érdekel valakit..? KVR1066D3N7/1G 2500éé
-
csehe02
csendes tag
érdekelne olcsón multifunkcionális gép.mindenképp Canon, kb mp190 vagy jobb...
-
Peace
nagyúr
A 2 gigás kingmax még megvan.
-
Thomas1
addikt
Mindenki notit hirdet? Akkor itt egy csúcsgép! Alienware elmehet a búsba!
Dell Latitude CPT C400GT
Mobile Celeron-A 400 MHz
2x128 MB SD-RAM + tartalék 2x64
4,6 GB IBM vinyó
CD-ROM
USB, soros, párhuzamos, S-Video, PS2, PCMCIA portok
touchpad, pöcökegérAdok hozzá egy dokkolót is, további 2 usb, 2 PS2 és egyéb portokkal.
A gép jó állapotban van, netezni, office-ra, zenét hallgatni tökéletes. Akku kuka, de töltőről jól megy.
Dokkolóval, tartalék rammal, mindennel együtt az ára 19.900 HUF.
Mag meghívót beszámolok.Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
Hobli1988
aktív tag
Upppp és lenne egy frissen beszerzett Fujitsu Siemens Mini Ui 3520 50k-ért!Ha 2-t viszel egyben 140k!
-
-
FSP, Csíftek, korzer, én is ilyet szeretnék... Bár most a 650-es Q-tec szépen teszi a dolgát, és nem is túl hangos (na persze miután kikaptam belőle egy ventit )
A gépem meg eszik vagy 350W-t max, szóval még sok is ez a dög. Meg rohadt nehéz.PC kábel alatt gondolhatott még DVI-HDMI-re is a kollega...
@Hobli1988 : Na igen, kb. egy zinten vannak, de lehet a Chieftec olcsóbb egy kicsit.
Bár sztem akkora különbség ezek között nincs már, max. a Mercury-Codegen-Vargáné meg a FSP-hasonlók között van.[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Kaics
aktív tag
válasz Enszuke #18362 üzenetére
Most nyomtam el a 400-as Enermax moduláris tápom 12-be, úgyhogy ennél olcsóbb megoldás érdekelne.
Sosem értettem, hogy miért vannak oda az emberek a Chieftec tápokért. Biztos überfa*za, de tényleg nem vágom.
350-es vagy 400-as táp érdekel eredeti állapotában. Halk legyen és 5-6ezer forint a vége.
Köszönöm!
Hobli1988: sallang tápom van itthon vagy fél tucat, úgyhogy ha szükséged lenne egy újra egy esetleges új konfigodba, akkor adományozok neked egyet a megaminőségűek közül.
hcl: A pécékábel az pécékábel. Érted.
[ Szerkesztve ]
-
@Pirate@
tag
hey
unod a hokedlit? akkor ideje hogy válts egy kényelmesebb darabra!
Főnöki_forgószék...
-
-
-
mexx0407
tag
Sziasztok !
Kinek lenne pc kábele ?Lcd Tv-t szeretném össze kötni Laptoppal.
(amit adnék érte táblacsoki,sör stb) -
Kaics
aktív tag
Most már én is jóféle tápegységet keresek, akár holnapi átvétellel. Halk, jóféle, olcsó, stb. legyen.
-
Hobli1988
aktív tag
A noti az pontosan egy MSI MegaBook VR602X és még új szaga van!
Így javitom az árat 100-95k a noti összesen nem ment 24órát!
alkudni lehet,de csak pü-ban!
[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
Üdvözlök mindenkit!
Keresem azt a kedves webprogramozáshoz értő fórumtársat aki tudna nekem segíteni. Elkészítettem az új oldalam designját, de sajnos a funkciók és a kód megírásához már nincs elég tudásom. Akinek van egy kis ideje, és puszta felebaráti szeretetből és 1-2 sörért cserébe megtenné, hogy megírja az oldal vázát vagy tud ilyet azt kérem, hogy írjon PÜ-t.(Nem kell túl sok dolog, 1 blog 3 rovattal, reglehetőséggel és hozzászólási lehetőséggel - csak reg után - meg néhány statikus oldal ahova kapcsolati információk, bemutatkozás meg ilyesmi kerülne. A galériák mindenképpen js vagy flash alapúak lesznek.)
Előre is köszi!
ÜdvDeutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
ha3fis
tag
ATI driver telepítésénél az alábbi hibaüzenet jelentkezett. Akinek van tippje, az írja meg legyen szíves privibe. Köszi.
-
gabx76
őstag
válasz littlejohnny #18340 üzenetére
Ilyen kütyüm van nekem is. (Csak az működik) Szépen okosítható...
-
littlejohnny
aktív tag
Hibas, de javithato BluePanther V350 elado. Nem B, nem C, sima...
-
Dé
aktív tag
hello.
Samsung i780 + töltő + ceruza + igény szerint iGO8al eladó.
Ár : min. 40e FTtovábbi infó + képek : privát , email , msn.
üdv.: Dávid
[ Szerkesztve ]
Már 17 éve itt :)
-
mark75
senior tag
Xbox 360 eredeti játékok eladók.
Nokia 6300 vodás is eladó.
Infó privben. -
Disc Man
csendes tag
Üdv!!!
Külsö vinchester-ek újra a kinálatban!
Mostani darabok VERBATIM márkájúak . 500GB 23.500ft
640GB 25.500ft
750GB 30.000ft
1T. 34.000ftTovábbá a 8 GB microsd kártya 3400ft / Sandisk,SDHC,Class 2-es /
www.talkfusioninfo.eu Prezentaciós videot megnézni!!!
-
4EYE
csendes tag
Eladó Fujitsu Siemens mini Ui 3520!
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
Mit kék forrasztani?
Mert én részemről benne vagyok
Meg akkor elviheted a wifit is@Cpt. Pirk : Ja ilyen urban legendek keringenek a Pollack medencéjéről is hogy mentk bevizsgálni a vizet a tisztiorvosi szolgálattól, aztán fürdésre alkalmatlan volt... csak az volt a bibi hogy a városi vízhálózatról töltik
Ez azért meredek lenne, de amúgy az intézetis sztorit még el is hinném.Eladó még egy Codegen 300W-os ATX táp is ha valakinek régebbi gépbe kéne... Merthogy P4 csati nincs rajta...
Mutogatni való hater díszpinty
-
Hobli1988
aktív tag
Lenne egy 3hónapos,de csak kb 2hetet ment eladó Msi noti,2magos intel procival,3giga rammal,250es vinyóval full papiros 90k!Tipust pontosan este tudok csak mondani!
[ Szerkesztve ]
-
Kaics
aktív tag
Valaki vállal alaplapba csatlakozó forrasztást?
4sal3: az meg milyen márka?
-
4sal3
aktív tag
hali
lenne egy eladó dvd lejátszóm. Simbio márkájú hdmis, 9-10k eladó (garos még több, mint fél évig)mod: természetesen pöpec állapotban, távirányítóval, dobozzal
csak azért eladó, mert az xboxom is lejátssza a divxes filmeket
[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
válasz Silencer83 #18301 üzenetére
Regisztrációig jutottam
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
Silencer83
addikt
Dualcore Noti elado v csere asztalira!!!
1hetet sem hasznlt, vacsiuj gep -
4sal3
aktív tag
nincs vkinek egy eladó utp kábele? ~2-3méteres?
csokiért, sörért. blabla -
#TOTTI
őstag
válasz CPT.Pirk #18308 üzenetére
Én is a falusi vizet megiszom de ami a környékünkön van az valami förtelem.. Forralni kell szinte hogy az a sok fehér szar kiforrjon belőle.. Inkább ásványviz mellett teszem le a voksom cukros levet én sem iszom.. ami belefér az a 100% ananász hogy jobb ize legyen.. más nem..
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Egész életemben csak csapvizet ittam. A kólát utálom, meg a többi cukros nyálat is, meg nem iszom őket. Bár az is igaz, hogy Pécs több pontján totál más víz van, a belvárosi vizet én sem szívesen iszom meg, mert annak ocsmány ize van.
Mondjuk vannak emlékezetes dolgok, pl ismerős be szerette volna vizsgáltatni a telkén a kut vizét, de a vizet otthon hagyta, így töltött az intézet wc-jében a csapról (ivóvíz) vizet, aztán bevizsgálás után kérdőre vonták, hogy hogy mert ilyen mocskos vizet odavinni... (állítólag)Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
válasz ErőVarázsló #18299 üzenetére
Hejj, ha még aktuális akkor nekem van keretem! De viheted rossz lappal együtt is...
@Tsigalko : Te én 10 éve pécsi csapvizet iszok, semmi bajom tőle...
Barátnőmnek is csak olyankor van amikor ő tölti ki magának.
Ha ásványvíz helyett beviszem neki akkor észre sem veszi... Ásványvíz mi...Mutogatni való hater díszpinty
-
CodeRed
tag
Keresek 1GB PC2700 DDR1 Notebook ramot!
-
CodeRed
tag
Szevasztok!
Nics valakinek jo penzert FireWire Kulso HDD-je vagy optikai meghajtoja vagy rack vagy esetleg USB keszlet amihez sok atalakito van? -
Silencer83
addikt
pecsi topikbol nyomja valaki a quakeliveot?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.