-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rnrn
aktív tag
válasz s7evcsenko #72090 üzenetére
Áááá, nagyon jó volt, végig üvöltöttük csajossal az egészet. A pultos csajnak is folyt a könnye, mert sztem minden kihallatszott a moziszobából.
Mindenképpen ajánlom! A metró alagutas-szörnyest néztük, Bónusz Brigádon 1790 HUF/2 fő. -
-
Sir Riccio
addikt
Nem árul valaki SJ5000X Elite akciókamerát itt a topikban? Köszi!
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
nagyúr
valaki jár mostanában majd az IKEA-ban?
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Eladó egy Telenoros Sim kártya.
[Praktikum Ász tarifacsomag]
Telszám: 20/52-777-50
Egyenleg: 5.200.-
Érvényessége: 2016.11.28.Ár:4000Ft.
-
Bird
addikt
Itt a nyitvatartás. Apósék voltak, szerintük felejtős időben (5-7 perc) és árban egyaránt...
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
rnrn
aktív tag
válasz s7evcsenko #72087 üzenetére
Meddig van nyitva, azt tudod? Amíg az Árkád? Köszi!
-
rnrn
aktív tag
Árkádban próbáltátok már az 5D mozit?
Du. mennénk. Csak odaslisszanunk és mehet? Nem kő bejelentkezni? Jó egyébként?
Ha nem kapok válaszokat, holnap nem írom meg, h milyen volt! -
sittes79
addikt
Sziasztok,
Pécsett melyik autósiskolát tudjátok ajánlani?
Köszi
-
Silencer83
addikt
köszönet Mindenkinek, meg van rendelve az általatok ajánlott
-
Vertigo18
addikt
válasz Silencer83 #72072 üzenetére
Ugyanazt ajánlom!
Xiaomi a Bangoodról!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
torma1981
veterán
Na csak nem a Pokemen GO meríti nagyon az aksit?
-
nagyúr
nagyon jó minőség, megbízható, eredetit csak innen
túl sok a hamis, még webáruházakban is
Original XIAOMI 5.1V 2.1A 10000mAh Power Bank
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Debilon
addikt
motoros boltot tud valaki Pécsen, ahol tartanak készleten többféle/méretben sisakot?
Caberg, Nolan, Shark ami főleg érdekelne..Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Szilofon
aktív tag
Csere érdekel!
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
Palafi
aktív tag
Telepítőt leszedtem, de mire kipróbáltuk volna, vissza kellett mennie Hévízre. Ezért azt se tudtam megnézni, hogy a kód kiolvasásával mi a helyzet. Win10 így nem lesz, de legközelebb vissza rakom Neki az eredeti rendszert, ha sikerül. Linkeket elmentettem, és köszönöm a segítséget!
A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
-
Palafi
aktív tag
Ha lett volna rajta, már tudtam volna frissíteni. Csak az előretelepített egyéb dolgok, és a Win kis négyzet alakú matricái vannak rajta. Lenovo oldalán megnéztem a gépet, felismeri, és még februárig garanciális is. Viszont nem tudom, hogy onnan kért visszaállító lemez mikorra érkezne meg, addigra már lejárna a frissítési idő.
-
McSzaby
őstag
Hali,
nem tudjátok hol tudok jó minőségű felni festéket és alapozót venni? Van valahol normális bolt? Makayn lévő festék bolttal rosszak a tapasztalataim, szal azt kihagynám. Autóápolással kapcsolatban is keresek boltot, ahol jó minőségű vegyszereket lehet venni. (Sonax,Autoglym..)
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
Exian
addikt
válasz Palafi #72056 üzenetére
Egy kérdés: matrica/kód van a gépen? Ha nincs, akkor csak akkor fog működni ez a megoldás, ha a BIOS-ba bele van írva.
Ezt ezzel a programmal meg tudod nézni.
Nekem nem volt semmilyen matrica, meg semmilyen kód mellékelve a géphez, de amikor elszállt a recovery partíció, akkor ezzel a módszerrel újra tudtam telepíteni a Win 8.1-et. Kiszedte a kódot a BIOS-ból és azzal aktiválta is rögtön.
Utána meg persze gond nélkül frissíthettem Win10-re legálisan. Most már elég a Win10-et rakni rögtön, nem kell a Win8.1 először. Mondjuk nekem már nincs gondom ezzel, nincs már meg az a gép.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz Palafi #72052 üzenetére
Van megoldás, ezt töltsd le: Media Creation Tool Windows 8.1.
[ Szerkesztve ]
-
McAdam6
aktív tag
válasz s7evcsenko #72045 üzenetére
Van klímás topic, gyere át.
-
Xray-1
tag
válasz s7evcsenko #72045 üzenetére
Semmiképp ne mobil klímát!!! Vacak hatásfok, zajos, stb.
Vannak dual gépek! 1 kültéri 2 beltéri.Távolság is leküzdhető, persze az utólagos csövezés nem mindig móka. Ha kell, szívesen segítek. -
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy egy eredeti Windows 8.1-el szállított Lenovo laptopra recovery partíció hiányában miként lehet visszaállítani az eredeti operációs rendszert? Eddig annyira jutottam, hogy a gyártótól lehet kérni visszaállító lemezt. De ezen kívül létezik más gyorsabb megoldás? Unoka öcsém gépét valaki felülírta, így pedig nem lehet Win10-re frissíteni.
-
Bandus99
őstag
Annyian termesztenek itt chilit, lenne egy balga kerdesem. Honnan lehet tudni egy paprikarol, hogy beerett, leszedheto?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
winfos
tag
Sziasztok!
Visszaolvastam, de nem találtam biztos infot.
Foglalkozik valaki monitorkalibrálással Pécsen?
köszönöm
-
Exian
addikt
Hát, nem tudom. 600k nem kevés pénz. Hanem nagyon sok.
Én megint csak azt mondom, amit már talán korábban is írtam, hogy nagyban függ attól, hogy mindezek a dolgok úgy egyébként mennyire érdekelnek téged. Valószínűleg mindenből csak egy kevéske lesz kivesézve, a többit autodidakta módon kell elsajátítani. Így volt ez az én képzésemnél is, amit elvégeztem. Mindenből egy kevéske volt, akit nem érdekeltek a részletek, na annak nem is sikerült, elhasaltak. Elvégezni elvégezték a képzést (bár volt, akiknek nem sikerült a vizsga meg az egyebek), de tudtommal a ~15 főből csak ketten maradtunk a pályán és lettünk számlaképesen is "szakemberek" az adott területen.
Akik még csináljuk, mondjuk mi eleve csak a papír miatt mentünk, hogy tudjunk vállalkozóit kiváltani, én speciel már 16-17 éve foglalkoztam a témával. 2000 előtt is üzemeltettem már pl. Linux szervert, aki viszont csak a képzésen találkozott vele először (jártunk ki a PRKK-ba a Cisco Akadémiára is), annak jelentős gondjai voltak.
Nem tudom, ennyi pénzért én inkább lehet, hogy maradnék csak az autodidakta módnál és inkább vennék komolyabb könyveket, online oktatóanyagokat és lehet, hogy inkább csak 1 vagy max 2. fő témára állnék rá és arra összpontosítanék (pl. PHP és/vagy JAVA, vagy komolyabb szinten az SQL-t), lehet, hogy többet ér, mint ez a "mindenből egy keveset".
Ha adna egy valamirevaló, legalább vállalkozói kiváltásához megfelelő végzettséget, az sokat lendítene rajta.
Nálam legalábbis ez volt a fő szempont.
Amit te is vársz és szeretnél visszajelzést kapni, nekem is ez hiányzik: jó lenne valaki, aki már elvégezte náluk a képzést (ha volt korábban egyáltalán nekik már képzésük), hogy még is milyen szintű a dolog.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
"Állítólag majd ha megvan a csoport, akkor a csoport tagjai szavazzák meg, hogy milyen napokon és milyen időpontban legyen a képzés."
Ez így van az ennél "hivatalosabb" képzéseknél is, pl a PRKK-nál is így szervezik (legalábbis korábban biztosan).
[ Szerkesztve ]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
s7evcsenko
addikt
Van valakinek komolyabb tapasztalata mobil klímával kapcsolatban?
Panelba kellene 1 szoba lehűtésére, és az lenne a kérdés, hogy érdemes ilyennel próbálkozni, vagy inkább a külső egységes falra szerelhető változat a jobb megoldás?
Csak mert több szobába kellene, amik elég messze vannak egymással, így valószínűleg 2 külön klímát kellene felszerelni..."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
RZozo
aktív tag
Rákérdeztem, hogy mit ad végül a képzés végén, de sem állásígéretet, sem okj-s szakképesítést nem ad. (Nem is az, mint az okj-s tematika.) Ezért a pénzért inkább megtanulom magamtól, ami érdekel.
Még pontos időpont sincs, így nehéz tervezni. Állítólag majd ha megvan a csoport, akkor a csoport tagjai szavazzák meg, hogy milyen napokon és milyen időpontban legyen a képzés. Persze addigra már le kell szerződni, ha jó lesz az időpont mindenkinek, ha nem. Érdekes módja a szervezésnek.
A kíváncsiságom győzött, ezért muszáj volt megtudnom a feltételeket, árakat, ahhoz, hogy lássam, ilyen is van. -
hattrickuser
aktív tag
Eladó Samsung J5 (SM-J500FN). 2 hetes (Pécs-Citrom utcai vásárlás), makulátlan, fehér színben, 1 sim-es.
Mindennel 40k...Privát Üzenetben kérlek!
-
RZozo
aktív tag
No, kaptam infót telefonon az IEC Kft. pécsi képzését illetően. Gondoltam, hogy megosztom itt.
Internetes alkalmazásfejlesztő és programozó:
7-12 hónap képzési idő, délutáni/esti és hétvégi időpontokban, Nevkóban 8-10 fős csoportokban. Gyakorlatorientált állítólag, nagyon kevés elmélet, sok gyakorlat.
Tematika:
- általános alapismeretek (vezérlési szerkezetek, alap matematikai ismeretek, logika, mátrix műveletek).,
- űrlapok kezelése (POST, GET).,
- adatbázis felépítése, kezelése és műveletek (MySQL és MysqlWorkbench program ismerete).,
- webshop-hoz kapcsolódó feladatok (kosár, rendelés, levélküldés).,
- fájlok kezelése (írása, olvasása).,
- PHP
- codeigniter, vagy Smarty
- Photoshop
- képkezelés (kép lementése, megjelenítése, méretre vágása).,
- Objektum orientált programozás (osztályok létrehozása és inicializálása, példányosítása, attributumok és metodusok írása, öröklés, más osztályok kiterjesztése).,
- HTML és CSS utasítások.,
- CSS3 ismerete.,
- Javascript utasítások.,
- Wordpress vagy Joomla
- Ajax utasítások
- Android (idő függvényében)
- Jquery lib ismertetése, használata.
Ára: 600k (havi részletben is fizethető 16 hónap alatt)
Elég drágának tartom. Azt hiszem, hogy kihagyom.[ Szerkesztve ]
-
Nem hát, de hozzá viszed a hibás cuccot, ő dolgozhat vele megint, stb. Nem feltétlen kell elhinni, és nem is általános érvényűre mondtam, de van, aki ezért nem dolgozik hozottból, mert a hülye vevő odavisz minden gagyit, aztán őt szidja, ha nem jó.
A márkaszervizeket meg ismerjük.
Mondjuk nyugatabbra ez úgy működik, hogy ott mondjuk korrektek, itthon meg csak az ár marad[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Exian
addikt
Aztán ha netán még is bevállalod és elkezded, nincs kizárva, hogy én foglak útba igazítani nálunk, mert általában ezek a cégek csak annyit adnak meg a jelentkezőknek, hogy "nevelési központ", csak ezek a kitudja honnan jövő cégek nem tudják, hogy több, mint 10 intézményegységünk van és mindegyik az Apáczai körtér 1. házszám alatt található, attól függetlenül, hogy fizikailag is különálló intézmények és épületek
És mivel mi vagyunk (látszólag) a középpontban, mint központi intézmény, minden idegen hozzánk tér be először, én meg adom az "útvonaltervet", ami sokszor nem is egyszerű... sokszor "újratervezést" igényel a betérőktől menet közben a történet.
Megjegyzem, én még hírüket sem hallottam nálunk, ami nem jelent semmit, mert általában semmi közünk hozzájuk, sőt, az a baj, hogy nem is szólnak nekünk.
[ Szerkesztve ]
-
RZozo
aktív tag
Nem áll szándékomban.
Csak kíváncsi vagyok, hogy mennyit mernek elkérni egy-egy ilyen tanfolyamért. Úgysem tudnám persze kifizetni. De lehet, hogy mégis többet ér az időm, mint amennyire erős a kíváncsiságom, így elhajtom őket, ha a személyes randi miatt hívnak telefonon. -
samu2062
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy nincs e valakinek elfekvőben,16"-os kislány biciklihez pótkerék,vagy sárvédő,esetleg markolat,amit el bizniszelne velem.[ Szerkesztve ]
-
RZozo
aktív tag
válasz Balu77 #72031 üzenetére
Tartok tőle, hogy nem olyan olcsó, tekintve, hogy telefonon már tájékoztattak arról, hogy a beszervezési díjat is a tanulónak kell állnia. Persze árat csak a lakásomban tartandó személyes találkozó esetén mondanak, így a titokzatoskodás nem olcsó árat sejtet. (Talán még a lakásom is felmérik és az alapján mondanak árat, amivel szerintük lehúzhatnak)
Inkább azért lenne nekem is érdekes, mert közel hozzám, helyben van és a rendszeres időközönként tartott oktatással rá lennék kényszerítve a rendszeres tanulásra, ami magamtól nehezebben menne.
A tippeket köszönöm. Neten valóban sok infó fent van.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nyilván piacképes a dolog, csak a kérdés, hogy mennyiért.
Viszont elnézve szerintem nagyon alapokat ad. Én konkrétan a programozást néztem. Ennyi óraszámban ezeket mind kiváló szintre nem hinném hogy meg lehet tanulni. Az alapokat meg netről is ki lehet keresni. pl. Eclipse (java) - tutiral-ból megtanulható. C# - ennek alapjai is netről megtanulhatók, ha van már sima C, vagy C++ alap akár. SQL alapok - egy tonna anyag van ehhez a neten. Java fejlesztés - ehhez is van neten bőven anyag.
De leegyszerűsítem. Le kell szedni a Microsoft Visual studio free változatát. Abban mindezen fejlesztői környezetek benne vannak és annyi sablon és mintaprogram van (netről is ingyel kínálja hozzá), hogy abból megtanulhatók mindezen programnyelvek, csak idő kérdése...Persze mint írtam, minden annak függvénye, hogy mennyiért adják. Ha olcsó, akkor egy programozásra lehet beneveznék még én is.
izé
-
RZozo
aktív tag
Néhány hete érdeklődtem ugyan, de gondoltam, hogy felteszem újra a kérdést, hátha valaki szerzett azóta információt az IEC Kft. informatikai képzéseit illetően, amit elvileg Pécsett a Nevkóban terveznek tartani.
Átverős szagú a dolog vagy van benne jó lehetőség, ha valaki ilyesmi képzésekben gondolkodik? [link] -
Exian
addikt
Én sohasem tudtam nyerészkedni az alkatrészen (számtech területen), kereskedésre nem volt jogosítványom, max. anyagköltségként számlázhattam a dolgokat, persze ott írhattam volna akármennyit. De sosem tettem.
Viszont én is a könnyebb melókat szerettem Az ilyen "háromnaponta, de néha csak 2 hetente lefagy a gépem" típusú hibáktól speciel irtóztam. Gondolom ez van az autószerelőknél is, hogy a "nem tudom mi a baja, csak zörög valami" dolgoktól rettegnek. Fékfelújítás, olajcsere, ilyesmi gondolom finom meló, de pl. amikor nekem átszakadt a hengerfejtömítés a kocsimban, hát, húzták a szájukat a szerelők és mondtak mindenfélét, hogy alulról le kell bontani a motort, mert máshogy nem lehet és legalább 2 hét a munka része, a másik, hogy minimum 150.000 Ft, de inkább több, a harmadik eleve nem is vállalta, aztán végül 50.000 Ft és 2 nap alatt megúsztam a mostani ügyeskezű szerelőmmel, munkadíjjal, fém tömítéssel, síkolással, mindennel együtt. Oké, nem egyszerű autó, nem szerelőbarát motortérrel és nyílással, de azért nem ennyire borzasztó a helyzet, mint ahogy a sok pancser szerelő gondolja.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
A másik ha szerviz szerzi be az alkatrészt, olajat stb, akkor mindig a legszarabbat kapod 3x annyiért mint ahogy te a jót megvennéd! Dolgozni egyik se hajlandó, csak nyerészkedni az anyagköltségen, amit nem minden estbe építenek be........
-
FuckeR19
senior tag
Sziasztok!
Egy jó autóklíma javító műhelyt tudnátok ajánlani?
üdv:
Gergőhirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
nesa
veterán
Ez a duma része szokott lenni hogy mit miért nem, szerintem senki nem is varja el hogy a beépített termekre garanciát vállaljon, bőven elég ha a beszerelés minőségére vállal garit.
Vezérlés cserére egy svéd traktoron a marka szerviz 500k ajánlatot adott, megfelelő kisker áron számolt mindet, a munkadíj valami nevetséges összeg volt, cirka 470 az anyag, ugyanezek az alkatrészek a nagykerbe 170k és ha nem kell a gyári dobozos cucc, jó a sima continental szett az már csak 120
-
Bird
addikt
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Másik indok, amiért sok helyen nem dolgoznak hozottból, hogy ha bármi gáz van, pl. nem az a cucc kell abba az autóba, gyártási hibás, stb., akkor nem tudja visszaküldetni és kicseréltetni; meg ha a vevő odavisz valami gagyi cuccot, és az 1 hét múlva elromlik, akkor a szerelőt fogja szidni. Mondjuk ez utóbbi még kivédhető.
Mutogatni való hater díszpinty
-
nesa
veterán
válasz fudi2002 #72018 üzenetére
De nem tart semmit, engem csak a végösszeg érdekel, egyébként sok műhelynek csak az egyszerű melók tetszenek, ha egy kicsit is eltér az átlagostól a vas, elzavarnak hogy ők ilyen autót nem tudnak javítani...
Egyszer volt is egy ilyen vitám a csávó kikötötte hogy nem vihetek semmilyen alkatrészt (már ott volt a csomagtartóban) majd o intéz mindent, mondom jó...majd másnak ...nekem nem..
[ Szerkesztve ]
-
Ajándékok
aktív tag
Elég sokan keresünk jó szerelőt és ezek szerint ez elég jó teszt a csalók kiszűrésére. Aki szerelőhöz megy, tegyen fel egy ilyen kérdést, és ha rossz a válasz, itt ki kell írni melyik szerelő és mit mondott.
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
nesa
veterán
válasz szkorhetz #72014 üzenetére
A sumák szerelők nem dolgoznak hozott cuccból azért mert azon sok esetben többet keres mint a szerelésen, nagykerbe 40-60-70% kapjak olcsóbban az alkatrészeket amit teljes áron építenek be + munkadíj.
Az a másik pofátlanság amikor az arcodba mondja hogy 10k a munkadíj ha o veszi a cuccokat, és 20k ha te viszed
-
szkorhetz
őstag
Sziasztok!
Van valakinek autószerelő kontaktja, aki hozott alkatrészből is szerel? Az én házi szerelőm épp el van utazva, pénteken megyek én is Montenegróba és ha lehet előtte megcsináltatnám, teljes fékszett csere lenne.
Három helyet hívtam fel, elhajtott mindenki.
-
Bla82
tag
Keresek eladó s1155-ös alaplapot lehetőleg a 7-es szériából.
Akinek lenne PÜ-ben jelezze márka, típus, tartozékok, esetleges gar és ár megjelöléssel. -
torma1981
veterán
Sziasztok.
Netán valaki újabb SD rendelést?
-
Exian
addikt
válasz goodboy007 #72008 üzenetére
Jah értem. A görgőt lehet az enyémen is jobbra-ballra dönteni, de én sem használtam sohasem, csak most jutott eszembe, hogy tud ilyet, hogy írtad Nekem, az én egeremen valahogy nagyon kényelmetlen a billentése, nehézkes, ezért nem szoktam rá, de lehet, hogy megszokható. Nekem nem hiányzik.
-
goodboy007
senior tag
válasz winfos #72005 üzenetére
A konkrét típust nem ismerem, de 2008 óta megy az 500W-os Enermax-om a gépben és soha nem csörgött, zörgött, kattogott, úgyhogy a márka az én szememben erősen ajánlott!
(#71992)Exian:
Lötyögtek a mikrokapcsolók, kollegám kicsit megforrasztotta, hogy fix legyen, ennek ellenére továbbra is hibázik -igaz ritkábban-, úgyhogy ki kell cserélni.
Itt PH!-n találtam 500Ft/2db áron japán Omron-t, úgyhogy 1-2 héten belül ki tudom cseréltetni remélhetőleg.
A görgő pedig jobbra-balra mozgatva gomb, ehhez kellenek a rugók, illetve egyszerre lenyomva működteti a görgőt, mint gombot, ezért elég nagy gáz, hogy elvesztek .
A jobbra-balra funkció annyira nem is érdekel, mert kb. sose használtam, de a weblapokat a görgővel szoktam új lapra kitenni, ha egyszerre többet nyitok meg, úgyhogy az eléggé hiányozna.(#71996) hcl:
Köszi a tippet, körbenézek![ Szerkesztve ]
"propriocepció és peroneus aktiváció a kulcsszó, mert az emelést nem előzi meg excentrikus kontrakció, magyarul stretch-reflex vagy miotatikus (excentrikus megnyúlási) reflex." - Zola007
-
Csepy
őstag
Formula 1 Magyar Nagydíj állójegy, sérülés miatt eladó. A jegy MÁV utazásra is jogosít, a mai napon eladó!
Ár: 10.000.- Ft.
Regards: Csepy
-
Exian
addikt
válasz winfos #72005 üzenetére
Inkább azt írd meg, hogy mennyit kérnek érte? Új ára 30 körül van, tehát ha használt, az ugye általában úgy szokott indulni, hogy a bolti ár fele, kivéve, ha pár napos, vagy max. 1-2 hónapos és van rá garancia. Ha többet ment már és nincs garancia, maximum a fele vagy alatta. Szerintem.
-
winfos
tag
Sziasztok!
Egy ilyenert mennyit merjek adni? Hibatlan. Full dobozEnermax Revolution Xt Gold 630W
Koszi
-
őstag
Szépen mennek a vinyók, de még ez a kettő eladósorban:
1db WD 640GB - WD6400AAKS - 6000 Ft
1db Seagate 1TB (ST31000524AS) - 8000 FtEgyben 13-ért vihető!
izé
-
Exian
addikt
Keresek egyszerű PCI-E videókályhát. Egy megpukkant NX8500GT-t kellene kiváltania, szóval hasonszőrű, vagy akár ettől gyengébb kártya is tökéletesen megfelel. Ábszolút irodai felhasználás, ráadásul a speciális program, amit használnak rajta, lenyomja a felbontást 800x600-ra, tehát bármilyen egyszerű kártya is megteszi.
-
torma1981
veterán
Sziasztok. Megjött az SD rendelés. Netán nem akar rendelni megint valaki? Amit rendeltem rövid nacik nagyon jók. Gondoltam rendelek még.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban.
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép játékra! I7 13700K / RTX 3090 / 32GB DDR4
- Vadonatúj Barrow external cooling box