-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Ötlöny tisztításra mit-kit ajánlotok pécsen?
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Macka
veterán
Sziasztok! Gyorsba kellene nekem egy vízvezetékszerelő. Tudtok ajánlani valakit?
-
Exian
addikt
válasz szkorhetz #72297 üzenetére
OTG az egész biztosan jó, hiszen használom most is vele a vezeték nélküli billentyűzetemet. Nem ez a része a kérdés, hanem az, hogy hogyan tudnám közben tölteni is a tabletet ugyanazon az USB porton.
De azt hiszem találtam megoldást, létezik olyan Y kábel, aminek egyik felén USB aljzat van (oda dugom az OTG kábelt, abba a jeladót), meg van rajta egy microUSB aljzat (oda dugom a töltőt), és van rajta egy microUSB kimenet (azt dugom a tabletbe).
Csak nem minden Y kábel ilyen, kell találnom olyat, aminek megfelelő a belső kötése.
Vagy max. legyártok egy ilyen kábelt, csak jobb lenne készen, nincs kedvem/időm, meg nem is éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
-
Exian
addikt
Adott egy tablet. Azt kellene megoldanom, hogy tudjam egyszerre tölteni és használni egy USB-s eszközt.
Tud erre valaki kábelt, elosztót, akármit?
Tehát, ugye adott az 1db USB port a tableten. Csak azon keresztül lehet tölteni, nincs külön töltőaljzat.
Nekem az kellene, hogy töltés közben rá tudjam dugni a vezeték nélküli billentyűzetem vevőjét.
Ötlet?
-
Exian
addikt
válasz s7evcsenko #72291 üzenetére
Egyébként meg csodálom és hiányolom, hogy még nincs cikk a POP 4S-ről, mert szerintem megérdemelné.
És fura, hogy ebben gyengébb az Idol 4S, pedig az sokkal feljebb van elvileg a ranglétrán, mint a POP széria. Jó, persze, ujjlenyomat olvasó nem a világ, DE nekem tényleg az egyik hatalmas HASZNOS újdonság, a nagy és nagy felbontású kijelző mellett.
Most nézem, hogy az Idol 4S-ben a home gombok csak virtuálisak.. még egy ok, ami miatt nem tetszik. Persze ugyanakkor AMOLED kijelzője van a POP 4S IPS panelével szemben, az biztos jobb, de nekem ez a panel is megfelelő, nagy (nagyon nagy) ugrás az eddigi harmatgyenge, ócska betekintési szögekkel megáldott korábbi telefonomhoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz s7evcsenko #72289 üzenetére
Bocsi, de rossz modell cikkjét nézed Ez az Idol 4S, amit linkeltél, nekem pedig a POP 4S van, ami más. Ebben VAN ujjlenyomat olvasó
Egyébként ebből is van többféle, mármint a POP 4 szériából.
Értelem szerűen (szerintem) csak a 4S-nek van értelme, a többi annyival gyengébb, hogy már túl sok a kompromisszum (1-1.5GB ram, kisebb kijelző méret és felbontás, kevesebb tárhely, stb).
Amúgy köszi az Idol 4S linkjét, még nem láttam, hogy felkerült a cikk, elolvasom azért azt is.
Nekem egyébként így elsőre az annyira nem tetszik, én beleszerelmesedtem a POP 4S-be :
[ Szerkesztve ]
-
s7evcsenko
addikt
Köszönöm, egyelőre nem fogott meg, bár annyira nem tűnik rossznak.
Van ebből több féle? Csak mert a mobilarénás cikkben azt írják, hogy nincs benne ujjlenyomat olvasó!"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
dunc
nagyúr
köszi!
-
Exian
addikt
Egyszerűen: Google címtárba bemész, ott Továbbiak, majd Importálás és ott a lista alján ott van, hogy CSV.
És persze ajánlott eleve a Google (felhős) Címtárban tárolni a kontaktokat, nem a telefonban és/vagy SIM kártyá(ko)n, és akkor nincs sose gond a névjegyzék kérdéssel Én már 2009 óta így csinálom, azóta nincs ilyen nyűgöm, hogy telefoncserekor (vagy "újratelepítéskor") szórakozni kelljen importálással, exportálással, kézzel visszaírogatással.
Egy gombnyomás, és minden a helyén van, bármelyik telefonomon.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
contacts.csv, srácok ebből, hogy lesz android kompatibilis cucc?
-
Exian
addikt
válasz s7evcsenko #72275 üzenetére
"P8 nekem nem jön be"
Nekem sem.
Kellett intéznem valamit ma a Vodánál az Árkádban, kellett sokat várnom, addig végig nyomkorásztam a kirakott telefonokat. Megnéztem a P8-P9 Lite készülékeket is, hát nem tudom, nekem egyik sem tetszett. Lehet, hogy elfogult vagyok, de most tényleg nagyon tetszik minden szempontból az Alcatel 4S. A kijelző nekem nagyon nagy ugrás, nem rossz ez a FullHD panel. Az ujjlenyomat olvasó nagy móka, az tetszik a legjobban
Ha gondolod, a 4S-t meg tudom mutatni, ilyet nem láttam még kirakva, bár a MediaMarktban árulják (elvileg), ott talán meg lehet simogatni.
Ami nekem egyértelműen nagyon nem tetszett a P8-nál, hogy a kijelzőn van a home gomb meg a két szélső gombóc. Nagyon nem szeretem azokat a telókat, amin ráerőszakolták a képre és nincs külön dedikált "fizikai" gomb nekik. Valakit nem zavar, engem igen.
-
dunc
nagyúr
Sziasztok eladó egy Xiaomi Hybrid Piston dula drvers prémium fülhallgató, kifogástalan esztétikai, és műszaki állapotba, dobozába, mintha a boltból hoznád ki! Két pár gumi harang. (amit használtam nem adom ) Garancia E-Digital.
Eladás oka a mostani telefonommal nem 100%ig kompatibilis, mert a hangerőszabályzók nem mennek vele.
Új ára 10000ft, mivel pár hónapos, én 6000 ft re gondoltam! -
flymi
addikt
Sziasztok!
Van pár eladó cpu hũtõm (TT Tmg i2, AVC, Spire, Intel), 7db ezüst 10 márkám, kék és piros színũ 5630 smd led szalagom. Aprón fent van minden. Pécsi személyes átvétel megoldható!
Ezen kívül ugýanitt Revueflex TTL, Cmena8, Minolta AF7000 Sigma obival és Hoya szũrõvel is eladó, árban megegyezünk!
Érdeklõdni privátban.
Szép napot![ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
Bandus99
őstag
Ha megtaláltad a beszerzési forrást elküldhetnéd a Biomomnak is hátha évek után pótolnak a Vöröskereszt Felsővámház kereszteződéséből vihar után tönkrement tükröt
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
őstag
Az autókijárónk eléggé beláthatatlan, szeretnék venni egy un. forgalomtechnikai tükröt. Tudja valaki, hogy Pécsen hol lehet ilyet kapni? Sajnos a google nem segített, vagy béna vagyok. Köszi!
-
TRob1
veterán
válasz s7evcsenko #72275 üzenetére
Én meg pont a P8 Lite-ot venném - ha adnék annyit egy telefonért, de nem fogok -, mert számomra pl a P9 semmivel sem nyújtana többet.
De mindegy is, mert a Redmi 3 Pro mindegyiknél jobb, és még annyit se adok egy telóért."Bár ahogy olvasgatom az aprót, van aki meg ezt cserélné Samura" - Biztos vmi ecsetfejű hülegyerek akinek a haverja megmondta hogy a samu a király, a többi szóba sem jöhet.
¤ R'n'R ¤
-
s7evcsenko
addikt
Néztem azokat is, de a P8 nekem nem jön be, a P9 meg már megint egy szinttel magasabb árkategória, így az sem játszik.
A P9 lite viszont még elgondolkodtató...
Bár ahogy olvasgatom az aprót, van aki meg ezt cserélné Samura.[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
TRob1
veterán
válasz s7evcsenko #72273 üzenetére
S6 felé? hehe... Öcsém meg épp azt akarja kukázni egy P8 vagy egy P9 kedvéért. (Megunta a sok xar Samut, volt neki jópár)
¤ R'n'R ¤
-
s7evcsenko
addikt
Ezen gondolkodom épp.
Szerdán megyek Pestre, lehet beugrok érte.
Szívem a Galaxy S6 felé húz, de hát használtan 85+k."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
TRob1
veterán
válasz s7evcsenko #72270 üzenetére
Teljesen. (Amúgy innen van a Dogee-m is 26.900,-ért házhoz szállítva üvegfóliával és kinyitható(flip) tokkal együtt)
A topikokban csak jókat olvastam eddig róluk.
Csak annyi a baj amit te is épp látsz... hamar elfogy a készlet. De szokott lenni újra...
Egyébként meg tegyél rá tokot, és nem lesz arany.
(#72271) blaca83:
Ez pont ugyanolyan hivatalos, hivatalos magyar garanciával, szervizháttérrel. (És általában fellelhető vmi kuponkód is hogy ingyenes legyen a szállítás vagy legyen ajándék tok/fólia)[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
-
s7evcsenko
addikt
Pont ez, hogy arany.
Figyelem ezt az oldalt amúgy... gondolod lesz itt a közeljövőben?
Linkelte valaki nemrég a "milyen okostelefont vegyek"-ben ezt az oldalt, addig nem is hallottam még erről... megbízhatóak?Meg hát itt:
Beérkezés: 2016.06.16 Csütörtök (esti órákban)
Android 5.1 MIUI7.2Aprón meg:
Júliusi szoftver hír: Mostantól elérhető a legújabb MIUI 8-as szoftver amibe belekerült a 100%-os magyar fordítás a Miui Hungary csapata által.
Mostantól: 100% magyar nyelv, EU rom amiben semmiféle kínai maszlag és program sem maradt, play áruház pedig természetesen benne[ Szerkesztve ]
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
TRob1
veterán
válasz s7evcsenko #72268 üzenetére
Miért? Az újjal mi a baj? (Tudom, hogy ez arany De szokott lenni más is...)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
válasz blaca83 #72256 üzenetére
Huawei P8 Lite (ha olcsóbb, akkor meg Vernnee Thor... vagy esetleg Xiaomi Redmi 3 Pro)
A Samu-Sony...stb. szarokvagyunkdekvajóletudjukadnimeezkellanépnekfaxságokat sztem felejtsd el....
A méretre meg azt mondják, hogy megszokás kérdése. (Pl. a 4,5-ös LG F6-nál én is azt mondtam hogy ennél nagyobb sosem... Most meg el vagyok egy olcsó, 5"-os Dodgee X5Pro-val... mondjuk most is azt mondom hogy ez a méret már a max )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Nevil2
tag
Üdv!
Kaptam két 5000 forintos Euronics vásárlási utalványt. 2016.12.31-ig levásárolható. Előre láthatóan nem fogom ott felhasználni (háztartási vagy szórakoztató elektronikai eszközökre - ha nem megy tönkre semmi - nem lesz szükségem).
Ha valaki ezt az összeget meghaladó vásárlást tervez bármelyik Euronics áruházban azzal szívesen elcserélném kp-ra (1:1-ben).
-
Paqito
senior tag
Ahogy az okosok mondják, ...minden megoldás érdekel...
csak azt a qva vastokot ne kelljen kivenni, mert eret vágok.
"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Exian
addikt
válasz blaca83 #72256 üzenetére
Én ma vettem egy Alcatel POP 4S-t. Nekem, az én igényeimnek tökéletesen megfelel, sőt, felül is múlja azokat, nem is kicsit. Eddig is Alcatelem volt (POP C7), ez már azért más kategória, bár a C7-et is szerettem és elég volt, csak a memória volt vészesen kevés benne (512MB), állandóan újratöltött mindent, az már zavart, amúgy elég lett volna a sebessége, bőven.
A POP 4S főbb tulajdonságai: 8 mag CPU (4x1.8GHz és 4x1GHz), 2GB ram, 5.5" FullHD (1920×1080 px) IPS kijelző, 16GB belső tárhely, NFC, 13 MP hátsó, 5 MP első kamera, ujjlenyomat olvasó a feloldáshoz. Ez utóbbi számomra a legérdekesebb, sohasem hittem, hogy kell nekem ilyesmi, de eszméletlenül tetszik. Végre egy (nagyon) gyors, de normális, valamennyire biztonságos feloldási lehetőség, nem kell jelszóval vagy krixkrax mintákkal vacakolni (úúúútáltam). Persze, több ujjlenyomat is letárolható, érdemes is, bármikor lesérülhet az ujj, amivel a minta fel lett víve
Ezt berakhatod a "60.000 Ft-ig mi lenne a legjobb??" kategóriába szerintem, bár én 65-ért vettem, de láttam 59.9-ért is.
Nálam a 2 év garancia is fontos volt. Továbbá az sem utolsó szempont, hogy Android 6.0 van már rajta.
[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Eddig egy Jiayu G2F telefont használtam, amit nagyon szerettem, de "halálban van". Most tervezek venni valami mást helyette.
Dual SIM-ben gondolkodom továbbra is és méretben sem szeretnék nagyobbat.
Árban mindenképpen 100 alá kellene beszorítanom és a legjobbat megvennem. Játszani nem sokat játszom rajta, de szeretem ha gyors a telefon és mondjuk viszonylag jól bírja az aksija is.
Olvasgattam Xiaomi, Huawei, és Honor teszteket, de nem zárkózom el a "Windowsfone"-tól sem.
Esetleg ha van ötletetek szívesen fogadnám:
1. 60.000 Ft-ig mi lenne a legjobb??
2. 100.000 alatt mi lenne a legjobb?Köszi
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
Exian
addikt
válasz Paqito #72254 üzenetére
Én láttam már olyat is, és jól nézett ki és főleg jól funkcionált, hogy sima (vastagabb) bútorlapból csinált valaki belső ajtókat, a meglévő vas tokhoz (azt pedig burkolta, szintén bútorlapból).
Szerintem ez a verzió a negyedéből kijön. Egy jó asztalos kell hozzá (arra van ajánlásom).
-
Paqito
senior tag
válasz McAdam6 #72248 üzenetére
Köszi az infót. A Szentlőrinci Gazdanapokon kinn volt a pècsi Portas partner. Beltèri ajtó felújítás ügyèben kerestem fel. A mesterember előzetesen 75 eFt körüli összeget mondott, helyszíni felmèrès után nyilván már lehet konkretizálni. Azèrt vagyok "bajban", mert az ajtótokok vasból vannak. Csak kirobbantani lehet a helyèről, amit ha lehet èn mindenkèppen szeretnèk elkerülni. Az ajtók viszont nagyon szarok, muszáj kezdeni velük valamit. A 75 fájna (hisz 4 ajtóról lenne szó, ès az ugye már 300...), de ha vègeredmèny tènyleg jó ès korrekt, akkor inkább ez, mint a panelből kivágni a vas tokot....
Köszi mèg 1X, mèg èrdeklődöm tovább, meg keresek olyan proletárokat, akik dolgoztattak velük.
"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Exian
addikt
Persze, ezeket tudom, köszi.
Amúgy ugyanaz a gyártó, de ez mellékes, teljesen más modell és főleg Android verzió.
Kár, hogy ezt "kifelejtették" belőle. A korábbi készülék egy sokkal olcsóbb, egyszerűbb valami volt, még is benne volt ez a funkció "gyárilag". Ebből úgy tűnik, kihagyták, pedig tényleg kényelmes volt nekem, a hívásaim túlnyomó többsége VoIP volt, nem kellett plusz alkalmazás hozzá, hát most max. lesz a Zoiper, mint korábbi telefonomban, amiben nem volt a natív SIP kliens (kártyafüggő verziókban nincs).
-
air
nagyúr
Az Androidot minden gyártó úgy módosítja, ahogy kedve tartja.
Alap funkciókat kivesz, saját funkciókat beépít stb.
Ami nincs benne a romban, azt szerencsére több 3rd party programmal is pótolni tudod.
Azt pedig, hogy melyik menüpontot, hogyan nevezik el, megint csak saját döntés kérdése.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Exian
addikt
Megtörtént a telefoncsere az edigitálnál. Nagyon korrektek voltak, le a kalappal. Még elnézést is kértek a (valószínűleg) miskolci bagázs nevében, hogy hibás / kipróbált telefont küldtek először.
Végül mást kértem helyette, mert 1. nem tudták volna cserélni, mert nincs már nekik ilyen, 2. amúgy sem győzött meg az alatt a 2-3 óra alatt az a telefon, amíg működött.
Most lett egy "kicsit" jobb telefon, de nagyon nagyon hiányzik nekem belőle valami. Az előző, dual sim-es kártyafüggetlen telefonomban volt a menüben, beépítve "Internetes telefonálás" menüpont a "Hívások" főmenüben, ott szépen meg tudtam adni a VoIP hozzáférésemet és kvázi harmadik SIM kártyaként kezelte.
Ebből viszont hiányzik Vagy csak én nem találom? Ebben nincs is "Hívások" menüpont, csak "SIM-kártyák" vannak helyette.
Android 6.0 fut rajta.
Jó, max. felrakok egy Zoipert, mint VoIP klienst, de nagyon jó volt az előző telefonomban a beépített VoIP, hogy nem kellett külön alkalmazás hozzá.
Vagy valahogy előcsalható belőle máshonnan? Mivel jelentősen módosult a menü az Android 4.4 óta, lehet, hogy totál máshol van, ahol még nem bukkantam rá.
Valakinek tapasztalata, ötlete?
-
Jadro
veterán
válasz zsolt19900 #72202 üzenetére
Bocsi, erről lemaradtam és látom már nem aktuális, de nem is tudtam volna ilyen tippet adni. Az autópályáról sosem mentünk le, az egyetlen tipp ez a kártyás fizetős megoldás és ez is csak itt működik a spéci autópálya kialakítás miatt. Máshol nincs erre külön kapu. Az időzítéssel lehet még játszani. (Korán/későn menni.)
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Sir Riccio #72244 üzenetére
Jéé, a mi sulinkban is volt portás!
[ Szerkesztve ]
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
dunc
nagyúr
-
Paqito
senior tag
Üdv!
Van esetleg valakinek konkrét tapasztalata Portas ügyben? Beltéri és estleg bejárati ajtó felújításáról lenne szó, de némileg tanácstalan vagyok. Ezért kérdezném, hogy ajtófelújítást csinàltatott valaki ezzel a módszerrel?
-
Exian
addikt
Kicsit hibás is jó? Pontosabban nem hibás, hanem esztétikailag nem tökéletes. Képen néhány helyen van kisebb folt. Engem nem zavart, évekig azzal dolgoztam. Kérdés, hogy mire kell. Ha főleg filmezni, nem olyan zavaró. Ha főleg szövegszerkesztés meg fehér hátterű programokhoz, akkor zavaróbb lehet, mert világos háttéren látszik.
Amúgy Samsung monitor, 19".
-
OrangeBud
tag
válasz Xray-1 #72188 üzenetére
Szia! Igen napi ár (gondolom a nagyot nézted) airbnb is "drágit" azaz rászámol az eredeti árra jutalékot plusz még tőlem is vonja. Természetesen tisztában vagyok vele hogy máshol olcsóbb (én is azt választom ) de az árak hely/elhelyezkedés/felszereltség függők. Továbbá ha valakinek kell van itt airbnb-n utazáshoz felhasználható kreditem 27€ értékben.
-
nesa
veterán
Keresek 19" TFT monitort.
-
Ajándékok
aktív tag
válasz CPT.Pirk #72228 üzenetére
Az 1m sem embernek való. Azt is hígítod az étellel. Pár éve keresgéltem ebay-en és azt hiszem 14m-es is volt, amit ételízesítőnek árultak. Jó adagoló eszköz kell hozzá. Nekem valami ilyesmi van. Bevált.
Nagy raktár kis helyen! Anyagáron eladó ~200m hosszú rakódófelületű gördülő polc rendszer. A helyigénye csak 3.6m*1.4m. Akár egy lakáscserét is megspórolhat vele!
-
Exian
addikt
válasz s7evcsenko #72234 üzenetére
Köszi mindenkinek!
Akkor hétfőn beviszem. Visszakérem inkább a pénzt, cserélni úgy sem tudják szerintem, mert már egyáltalán nincs a weboldal szerint ebből a telóból.
Kicsit szomorú vagyok, mert amúgy egy (igaz "ócska" kínai) telefon lett volna jó pénzért (29k), paraméterei szerint viszont jó (5.5" IPS kijelző, 2 GB ram, 16 GB tárhely, 4 mag). Abban a pár órában tetszett, amíg működött...
[ Szerkesztve ]
-
-
torma1981
veterán
válasz s7evcsenko #72234 üzenetére
Pontosan. Elég a boltba visszavinni. Gyorsan elintézik mindig. Csak jót tudok mondani róluk.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Dluinet #72232 üzenetére
Azt hiszem onnan rendelt egyik kollégám pára elszívót. Úgy jött meg a cucc, hogy 1 liter begyűjtött pára már ott volt benne a tartályban. Másnap cserélték, akkor már újat és tisztát kapott. De azért ez az eljárás így elég gáz...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Exian
addikt
Szerintetek, ha az eXtreme Digitalból netről rendeltem valamit (mert nem volt a pécsi üzletükben), futár hozta ki, de nem műxik a cucc, bevihetem a pécsi üzletbe, hogy egyék meg?
Kicsit morcos vagyok: rendeltem egy telefont, de nem új cuccot kaptam. Benne felejtettek egy korábbi, már kiállított Jótállási jegyet is, ami szerint az én rendelésem előtt már 5 nappal eladták egyszer. Mellette volt egy másik, azon már a jó dátum, amikor én rendeltem.
További árulkodó jelek a nem új állapotra: nem bontatlan csomag, full ujjlenyomatos volt a telefon hátlapja, plusz az akku benne volt a telefonban!
És fél napot bírt a telefon, mostanra se kép, se hang.
Mivel netről rendeltem, gondolom 14 napon belül bármilyen indokkal visszakérhetem az árat, nem csak azért, mert hibás. Jól sejtem?
Nem akarom, hogy cseréljék, de nem is fogják tudni szerintem, ez volt az uccsó darab, már nincs fent az oldalukon, csak mint kifutott termék.
Szóval, netről rendeltem (miskolci üzletből küldték), bevihetem a pécsi üzletükbe majd hétfőn, hogy vegyék vissza?
[ Szerkesztve ]
-
Bandus99
őstag
válasz CPT.Pirk #72228 üzenetére
Nekem is van itthon meg egy keveske ugynevezett kisház mix toluk.
Ebben az a poen, hogy sokfelet kevertek ossze, igy sosem tudod, hogy az a pici db amit beleteszel a kajaba mennyire eros. Szoval konnyen lehet beleteszel egy picit es szinte semmi, majd ismet ugyanannyit es tuzet okadsz.Na majd egyszer talan ha lesz valami kozos fozes jovore, akkor.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Bandus99 #72223 üzenetére
Vagy 15 félét árulnak, a gyengébbek olcsóbbak. A Habanero fajták vannak közép szinten, de vannak gyengébbek is, amit biztos bárki meg tud enni.
Én nem tudok neked most adni, mert bent van a cégnél. Valamint kicsit nehéz egy tányérhoz való mennyiséget kiporciózni, mert pár szem elég arra.
Ha kijössz érte egyik nap a rózsadombra, akkor hazahozom aztán megpróbálhatod.Ajándékok: 2M shu érték felett nem evésre, hanem gázspraybe használják. Nem embernek való.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
#TOTTI
őstag
Ha valaki épp vásárolna Praktikerben, van egy 27.990,- Ft-os utalványom, ezt csökkentett áron is akár oda adnám valakinek.
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Dluinet #72220 üzenetére
Műanyag? Életem legjobb pörköltjét főztem ilyen paprikával. Még a hagymás alaphoz bedobtam a szárítottból egy körömnyi darabka harmadát. Olyan ízt és illatot adott a pörköltnek, hogy csorgott a nyálam főzés közben.
-
nagyúr
-
-
nagyúr
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Dluinet #72208 üzenetére
Az az elnevezés megtévesztő.
A Moruga és a ButchT is Trinidad Scorpion fajták, annyi az eltérés, hogy az egyik termésének van egy kis csúcsos alsó része, a másiknak nincs de egyébként azonosak.
Btw. az az 1m átlagos erősség is simán móresre tanít bárkit. Mi a célod a brutális csilikkel?
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz Dluinet #72212 üzenetére
Az MTA szerint helyes a tón szó, mert valóban van ilyen. Tón: hanghordozás, modor
De nem abban az értelemben, hogy tavon.
A tón régies használatú, de már a tavon alakot használjuk. Például ahogy nem hón, hanem havon, nem lón hanem lovon stb.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
nagyúr
válasz M_AND_Ms #72211 üzenetére
A
tón
is helyes az MTA szerint, mégis megszóltak, mert parasztos, helyette atavon
a jó.#72210 Saint_
Nyelvtani szabályokban a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézete a mérvadó.[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Dluinet #72204 üzenetére
Az egyletben kapni a Roberto csili szárított, darált készítményeit a hátsó pultnál. Ajánlom a Trinidad Scorpion-os cuccot, 1600Ft, de 4 hónapja esszük többed magammal és még félig van, pedig csak egy kis tégely. A skorpió nem csak b. erős, de nagyon finom is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hol lehet megvenni holnap Pécsen a legerősebb paprikát?
Szerk:
Pécsenhelyesen Pécsett[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
zsolt19900
őstag
szia!
mi pl. holnap fogunk hazaindulni rogoznicából zágráb-letenye irányába. épp most nézelődöm, hogy hol lehetne kellene lehajtani, hogy azt a zagrabi csomópontot elkerüljük, ahol olyan nagy szokott lenni a sor
igoba esetleg van valami pontos település tipped, amit ha beírok pl "zágrábig" és utána beírom letenyét akkor kikerüli azt a szakaszt amit ki érdemes?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Jadro
veterán
válasz M_AND_Ms #72200 üzenetére
Igen, a mobilverzió fent is van a telefonomon. Idén nem segített, mert az orrunk előtt zárták le a pályát a nagy szél miatt. Csak 1 km-es sor torlódott fel, de mivel alig telt még el idő a lezárás óta, nem volt elég kapu kinyitva kifelé és egy órába telt lejutni a pályáról.
Direkt pénteken mentünk lefelé, hogy elkerüljük a Zágráb környéki illetve a Sveti Rok előtti dugókat. de a széllel nem lehet kalkulálni, viszont azt leszámítva nagyon jól lehetett haladni. Aki teheti, úgy tervezzen, hogy szombatra ne essen utazás, mert elég halál olyankor.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen autót vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Linux Mint
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
Állásajánlatok