-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm téves méret választás miatt tud adni valakinek egy vadi új gumi szettet töredék áron.
Bridgestone Weather Control A005 EVO 185/55 R15 86H XL
[link]
168E helyett 100E a 4db
Hátha valakinek pont jól jönne és ebben a méretben keresgél!A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Srácok!
Megy esetleg valaki holnap vagy a hétvégén Pestre?
Kellene egy kis help.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok,
Nem tudom, hogy van-e KIA vagy Hyundai tulaj a csoportban...!
Eladó sorba kerül nálunk egy félni szett.
Nagyon szép állapotban van és jelenleg téli gumival van szerelve.Adatok:
4db
Bridgestone Blizzak LM-80 EVO
225/60 R17 99H
DOT 1218A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Érdekel esetleg valakit egy hibátlan Garmin Fenix 5 óra? (fekete)
Típusváltás miatt eladó sorbe kerül.
Új szíjjal és pár kiegészítővel együtt 45.000 FtA technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Van esetleg a csoportban aki HVG előfizető?
Van egy online cikk ami nagyon érdekelne de előfizetés nélkül szinte csak a szalagcímet mutatja meg.Ha valaki tud a dologban segíteni az kérem írjon rám.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
A héten itthon vagyok Pécsen és az alábbi dolgok eladóak lesznek, ha valakit érdekel valami az írjon vagy hívjon:
Bicikli:
1 db Rockrider ST500 24"-os szép állapotban [link]
1 db BTwin 16"-os szép állapotban [link]
PC+Monitor:Monitor: Acer VG271U
GÉP:
Gigabyte Z390 Gaming X
I5 9600K
BeQuiet Dark Rock Pro tr4
EVGA RTX 3080 FTW3
Kingston HyperX 16G KIT (HX432C16PB3K2/16)
NZXT ablakos ház
Cooler Master V850 gold
SSD: meg kell nézzem mekkora
Winyó: meg kell nézzem mekkkoraA technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
válasz bagoly71. #101763 üzenetére
Szerintem azzal jársz a legjobban, ha felhívod és megkérdezed a BIOKOM-ot.
A lakosság részére van náluk valami éves kvóta amint keresztül lehet konténert is bérelni.Amikor a lakásunkat újítottuk fel akkor végig hívtam az összes pécsi céget és a Biokomhoz képest mindegyik horror áron akarta kihozni.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
A Decathlon -ba van esetleg valakinek kedvezménye vagy ott dolgozó ismerőse?
-
blaca83
őstag
Köszönöm MINDENKINEK a segítségét a YouTube-os témában!
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Egy technikai kérdésem lenne.
Apósom szeretne régi zene számokat menteni a YouTube -ról.Mit érdemes használni ehhez a művelethez?
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Szeretnék pár féltett, kényesebb ruhát tisztítóba vinni.
Kinek van gyakorlati tapasztalat a dologban? Hová érdemes menni?Nekem hirtelen csak a Mister Minit jutott eszembe de fogalmam sincs, hogy jó -e egyáltalán...🤔
Előre is köszönöm!
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősömnél felszabadult egy kisebb gép alap játékokhoz vagy alkatrésznek:
Msi Gaming PRO B150m alaplap,
I5 6500k proci
CM hyper tx hűtő,
Kingston ddr3 ram 2x 4gb memó
Corsair VS550 táp,
Sapphire RX 470 4gb VGA
Pioneer blue ray iró
Zalmann ház
+
Samsung 22"-os monitorMinden megkímélt szép állapotban van és olcsón eladó:
55.000 FtAkit érdekel esetleg az írjon rám.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Betegség miatt felszabadult 2db gyermek és 1db felnőtt jegy a Kodály Központban ma előadásra kerülő "A Diótörő" című előadásra.
Kezdés: 15.00
Akit érdekel a dolog kérem küldjön egy privát üzenetet és megbeszéljük a részleteket.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Ha esetleg érdekel valakit Earfun Air Pro 3 füles olcsóbban akkor küldjön egy privit.
[link]Véletlenül 2db -al többet rendeltünk az ismerősi körben, így gazdára vár.
19.000FtSzínt is lehet választani!
-
blaca83
őstag
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Megkezdtem a karácsonyi ajándékok beszerzését.
Tudtok esetleg ajánlani olyan BF akciót vagy webshopot ahol parümöt lehet beszerezni jó áron?Konkrétan ezt keresem:
Lancome la vie est belle (30-50ml)A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Ok, holnap átküldöm neki!
@Dunc:
Régebben a Makay úti Tesco-ban lévőt mondták, hogy jó és a több random ellenőrzésük volt és rendben találtak mindnet.
Ez viszont jó régi infó nekem is, mert mostanában nem ettem kínait.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Milyen gumira lenne szükséged?
Nekem van egy ismerősöm aki egész jó áron hozott mindkét autónkhoz. Írd meg és rákérdezek neked.MÁS:
Bedobom, hátha tud valaki segíteni...!
Vettem egy OEM lapot doboz + tartozékok nélkül és az M.2-es SSD rögzítési pontokban nincsen benne a csavar vagy a műanyag rögzítő elem.Ilyet tudna esetleg adni valaki?
Köszönöm.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Köszi mindenkinek!
Ma délután utána nézek, ha addig el nem állnak a dologtól.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata és ajánlana olyan futárszolgálatot ahol elérhető olyan funkció, hogy "én küldök embert" egy konkrét csomagért - áruért?
-
blaca83
őstag
válasz Bandus99 #101111 üzenetére
Paprika őrleményt és szószokat is kóstoltam már több kézműves családtól, de nekem eddig a pécsi GastroChili termékei ízlettek a legjobban.
[link]A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Az egyik barátomnak segítek egy irodai géppark fejlesztésében.
Tudtok esetleg olyan beszerzési forrást, ahol jó áron lehet kapni egér + bill. kombó-t?
Vezeték nélkülire lenne szükség és valami ilyesmi lett kinézve, de bármilyen ötletet szívesen fogadok:
[link]Én egy ilyet találtam, de sajnos vezetékes:
[link]A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
válasz PRDZsolesz #101095 üzenetére
Az egyik barátom termeszti nagyban, ha jól tudom most kezdték a "betakarítást"!
Megkérdezem Neked, mennyi kellene?A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Van valakinek eladó 12. generációs procija, hozzá tartozó lappal?
12600-12700 minden verziója érdekelne.Ha esetleg nagyobbra vagy újabb szériára váltanál akkor abban tudok segíteni.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
A gyerkőcnek keresek régi XBOX360-hoz Minecraft játékot.
Akinek lapul esetleg a fiók alján az írjon.Köszönöm
-
blaca83
őstag
válasz Exian #100888 üzenetére
Köszönöm, ránézek!
@Ricsi.M:
Érdekes dolog, mert én több mint 12 éve csak egyetlen játék sorozattal játszom, mégpedig a BATTLEFIELD -del.
Ez idő alatt a 2. komolyabb egeremet használtam el és mind a kettő Razer Deathadder volt.Egyébként most próbálgattam és Windowson belül nem ugrik a jobb klikk csak a játékon belül hibázik, ha célozni szeretnék.
A Zoom ugrál vagy nem minden esetben közelít elsőre, hanem jelenleg kétszer kell kb: kattintanom, hogy jó legyen.
Valamint azt vettem még észre, ha folyamatosan nyomom akkor van, hogy elkezd ugrálni a kép mert nem tartja meg a Zoom-ot.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Van egy Razer Deathadder Chroma egerem és a napokban azt vettem észre, hogy a "jobb klikk" esetén ugrik egyet és játékon belül is többször hibázik.
Valószínűleg a mikrokapcsoló kezdi felmondani a szolgálatot.Javít ilyeneket itt valaki a csapatból?
Honnan érdemes rendelni hozzá alkatrészt?A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat és a segítséget a problémás vásárlással kapcsolatban.
Elengedtem a dolgot, nincs ehhez már türelmem. Az egész PH egy nagy szemétdomb lett az elmúlt pár évben, próbálom is kerülni a HA felületét.M Á S:
Érdekel valakit esetleg Krüger & Matz 10.4" Eagle 1073 128GB LTE WiFi Tablet?
79.000 Ft, Bontatlan + Új!!!A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok,
A rokonomnak vettem az aprón egy VGA-t és nem igazán vagyok elégedett.
Több minden nem úgy van, ahogyan az eladó meghirdette. Melyik az a topik ahol ezt jelezni lehet?
KösziA technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Az egyik rokonom vett egy használt asztali gépet és hardveresen minden klappol, viszont az előző tulajdonos nagy bagós volt és ontja magából a cigiszagot.
A gép szét lett szedve, ki lett takarítva és amit lehetett az le is lett mosva tisztítószeres vízzel. Az összerakást követően jobb végeredményre számítottak. A szag megmaradt.
Van valakinek ötlete hogyan lehetne javítani a dolgon?
-
blaca83
őstag
Köszi, ránézek majd!
Ez még a gyárija volt az autónknak és nagyon szép állapotban volt egyébként.
A mintázat nem volt kopott és a profil sem. Sajnos így utána számolva ez a 6. éve a guminak és hiába nem mentünk vele sokat elöregedett.Én is gondolkodom a négyévszakos vételén a Sportage-re, mert elég jókat olvastam most erről, hogy az elmúlt években nagyot fejlődött a dolog.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Az alábbi két dologgal kapcsolatban kérnék tanácsot:
1.
Ma voltam gumisnál és sajnos úgy néz ki, hogy kell vegyek 4db 225/60 R17-es nyári gumit mert az eltárolt felnin lévő darabok több helyen be vannak repedezve.
Van itt Pécsen esetleg valakinek kedvezménye vagy tippje honnan lehet jó áron beszerezni?
Amennyiben nincs akkor interneten keresztül kitől érdemes rendelni?2.
Úgy emlékszem, hogy volt a csoportban régebben Xbox-os szaki.
A családban van 2-3 db 360-as kontroller ami már pontatlan vagy nem veszi a töltést rendesen és gyakran kikapcsol.
Az lenne a kérdésem, hogy ezekkel érrdemes-e javítás szempontjából foglalkozni?
360-a kontrollert lehet-e valahol még venni vagy az újabb kompatibilis-e a régivel?
Láttam utángyártottat is, arról kinek-mi a véleménye?Köszi előre is!
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Az ismerősi körben eladó sorba kerül egy egész jó minőségű régebbi szériás gép:
- I5-9600KF
- Asus Z370-es lap
- Corsair vízhűtésel
- 32GB RAM
- Aorus 1080TI vga
- ....stbAki tudná hasznosítani vagy érdekli a dolog az írjon egy privit!
-
blaca83
őstag
Srácok!
A vaskereskedésről jutott eszembe és hátha van számomra is tippetek.
Faterom szeretett volna venni esztergályos munkához, egyedi alkatrész legyártásához színes fémet és acélt.
Régebben a Bolgár köz 8.sz. alatt található Szander és Társa Kft.-nél szerezte be az alapanyagot de úgy néz ki, hogy bezártak.Van valakinek ötlete?
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Akit komolyabban érdekel a REGENERÁLÓ SÓ tabletta, az írjon rám privátban!!!
Kaptam egy elfogadható ajánlatot és úgy néz ki, hogy rendelek Pécsre egy nagyobb mennyiséget!!!A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Szia,
Nagyságrendileg 30-50 winyó lesz összesen amit csomagolni kell majd.
Ez a vákumozós dolog nekem is eszembe jutott de helyi boltnál már nincs ismeretségem és a nagykernél pedig ilyennel már nemigen foglalkoznak.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Winchesterek csomagolásához keresek több darab antisztatikus zacskót.
Elvileg ez a kettő méret közül valamelyike biztosan jó. (szerintem a kisebbik pont határeset)
1. [link]
2. [link]Lehet ennél jobb áron kapni valahol?
-
blaca83
őstag
válasz Ajándékok #99382 üzenetére
Mivel nem ivóvizet csinál belőle szerintem igen, de tényleg inkább egy szaki mondja meg.
@Exian:
Én olyan 200E-re emlékszem de leginkább az számít szerintem, hogy mekkora kapacitást kell ellátnia az adott rendszernek.
Beszélek majd a sráccal és megkérdezek pár dolgot. Utána esetleg felhívlak téged is vagy megadom a számát.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
válasz Ajándékok #99376 üzenetére
Szia,
Nem tudom mennyi az átmenő pontosan, max a vízszámláról.
2 gyerek - 2 felnőttből áll a család és eléggé szeretnek lubickolni, valamint hetente 4X megy kb: a mosógép és a mosogatógép is naponta.A rendszer a regeneráló programot ha jól tudom akkor naponta egyszer csinálja magának valamikor éjjel. Akkor használja fel a sótablettát.
Értelem szerűen ha kevesebb a víz használat akkor tovább kitart a só mennyiség is.@Exian:
Az ismerősöm kifejezetten ilyen vízlágyító rendszerek telepítésével és karbantartásával foglalkozik, valamint medence technikával.
Ha esetleg komolyabban érdekel a dolog akkor meg tudom adni a telefonszámát.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Szia,
A pontos típusát nem tudom megmondani, az enyém nem BWT.
2 éve újítottuk fel a lakást és nálunk gyakorlatilag a kerti slag és még egy konyhai vízvételi lehetőségen kívül az összes pontra a vízlágyítón átfolyó víz megy.Eddig meg vagyunk elégedve, mert szinte semmi sem vízkövesedik és gondolom a gépparknak is jót tesz a dolog.
A hátránya viszont, hogy havonta 4-5.000 Ft hozzá a 25kg só amit "megeszik" a rendszer.
@Ance:
Lehet, hogy tudok majd egy forrást, kb: 1 héten belül kiderül, hogy megéri-e nekik a dologgal foglalkozni.
Kereslek, ha pozitív választ kapok![ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
Amit erre a célra használunk családi ház vagy lakás teljes víz lágyításához azok 25kg-os zsákos kiszerelésben vannak.
Általában 1 hónapig kitart, attól függően mennyi vizet használsz mosáshoz, fürdéshez...egyebekhez!A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Srácok!
A lakásban használ valaki vízlágyítót?
Regeneráló sótablettát keresek, mert kicsit elszámoltam magam év végén és szinte üres a gép.Szépen felkúszott ennek az ára is.
Van valakinek esetleg ismeretsége aki ezzel foglalkozik és tud adni jó áron?A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Srácok!
Tervezett valaki mostanában háztartási nagygépet vásárolni?
(Hűtő, mikró, mosó-szárítógép, sütő...stb...stb)
Nekünk besz@rt a mosógépünk és adódna egy jó lehetőség 20-30%-os kedvezményre.
További extrákkal, mint például a megemelt időtartamú hivatalos gyártói garancia, 4-5 év a kiválasztott termékre....stb.Akit érdekel és tervezett nagy kiadást az írjon rám minél hamarabb.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy váltana-e valaki mostanában 1700-as socketre, de egy nagyobb beszerzésből maradt pár darab jó lap.
MSI PRO Z690-P DDR4
ASRock Z690 Pro RS
MSI MPG Z690 EDGE WIFI DDR4
ASRock H670 Steel Legend
Akit érdekel esetleg az írjon....!
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Székesfehérvárra vagy a környékre megy esetleg valaki a jövő héten?
Ha igen és tud valaki egy kicsit segíteni akkor kérem, hogy írjon rám.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok,
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert nem vagyok képben.
Egy barátomnak teszek össze gépet és fontos lenne számára az AIRDROP kompatibilitás.
Az összes céges eszközük IOS és az adatátvitellel gondjai szoktak lenni Windows -al.Ezt a kártyát többen használják állítólag: [link]
Ez tényleg valami "extra tudás" a linkelt hardver esetén vagy tökéletesen megfelelne a gépébe mondjuk egy TP-Link Archer hálózati kártya is?
Köszönöm előre is.
-
blaca83
őstag
Mihez képest...!
Igen, a 4xxx széria most jelent meg, de millió felett van az ára és Ár/Érték/Teljesítmény-t figyelembe véve most a 3xxx széria csúcskártyáira érdemesebb beruházni.
Ha előbb szólsz a 4090-nel kapcsolatban, valószínűleg tudtam volna segíteni a testvérednek a beszerzésében.
-
blaca83
őstag
Srácok!
Az ismerősi körben eladó lenne 3db 3070TI
1db Fouders Edition
2db MSI Gaming X TrioMax. fél éves kártyák és egyik sem bányászott, garanciális.
199.000 a kikiáltási ár. 😀Aki esetleg ilyet keres az szóljon!
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Érdekelne esetleg valakit olcsón egy SAPPHIRE 6500XT Pulse?
Egyik ismerősöm kapta, újonnan de nem fogja használni.
73.000-ért megválna tőle.Eléggé ár alatt van, ha valakit érdekel akkor írjon!
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Az egyik barátom PC-t fejlesztene és az alábbi dolgok eladók lennének, ha valakit érdekel akkor írjon üzit:
I7 6700K - Proci
Asus Strix Z270H Gaming - Alaplap
16GB memória - RAM
Asus GTX 1060 6GB - Videokártya
Super Flower Leadex (550W, 80 PLUS Silver) -TápA technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Unokatesómnak + nekem lenne pár dolog eladó sorban, ha érdekel valakit valami a listából akkor írjon rám:
1db I5 10400-as processzor BOX
1db I7 4770-es processzor
1db Alpenföhn Panorama CPU hűtő
1db ASROCK Fatal1ty H97 performance alaplap
1db Samsung PM871 256GB SSD
1db Gigabyte GV-R726XOC-2GD (R7 260X) videokártya
1db Adata SU650 ASU650SS-120GT SSD
1db Corsair VENGEANCE LP 8GB KIT (2x4GB) DDR3 1600MHz RAM (CML8GX3M2A1600C9)
1db FSP Rsider 550W táp1db Hauser Puma 14"-os rózsaszín bicikli
1db Alföldi Formo, nagyméretű mosdókagyló
2db OK BABY bicikliülés hátraA technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Az egyik barátomnál meghiúsult egy elég komoly hálózat építéses munka és lenne neki most nagyobb mennyiségben ipari szerver winchesterünk készleten:
Dell-EMC Ultrastar 8TB wichester
DC HC320Nagyon jó minőségű, új és garanciális.
Akit érdekel írjon rám! 1-től akár 100db-ig!MÁS:
Családon belül segítek egy rokonomnak új gép összerakásában és tudok jó áron beszerezni I7 12700-as procit illetve I9 12900K-t.
Akit esetleg érdekel az szóljon.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Sajnos kaptam egy kavicsot a héten az autópályán...!
Talán menthető a szélvédő, de nem tudom hová vigyem el megnézetni. ("megfúratni")
Tudtok ajánlani helyet ahol elfogadható áron és jól megcsinálják?Illetve:
Új Bontatlan GTX 3070TI Eladó
[link]
Csoport tagoknak, ismerősöknek egy kicsit olcsóbban is eladó, ha valakit komolyan érdekel!
-
blaca83
őstag
Nem értem mire gondolsz Balázs.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Érdekel esetleg valakit jó árban egy új RTX 3070 TI?
Gainward Phoenix RTX 3070 TI --- 307.000A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Srácok!
Pécsen az Árkadon kívül van valahol komolyabb újságos ahol a ritkább kiadványok is elérhetőek esetleg?
A Top 100 Magyar Találmány közé beválogatták a drón fejlesztésünket és az egyik megbeszélésen "elcsórták" a saját példányomat.
Interneten keresztül biztosan lehet rendelni, de gondoltam megnézem az Árkadban is.
Persze az Inmedio-ban nem találtam meg.Valakinek van esetleg ötlete?
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek!
🐰🐰🐰🐰🐰🐰🐰🐰🐰🐰🐰🍖🍖🍖A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok,
Megy valaki a mai nap folyamán Szekszárd környékére vagy érinti esetleg a várost?
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Az ismerősi körben kihasználatlanság miatt eladó sorba került egy RTX 2080 Super VGA.
Kisebb kártya beszámítása lehetséges.
Ha esetleg tervez valaki fejleszteni vagy érdekli a 2080S akkor küldjön egy privit.[ Szerkesztve ]
-
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Ötletet szeretnék kérni a csapattól...!
A hétvégén lesz a családban egy születésnap, de a szülők idősebbek és nem lehet őket kirobbantani sem a házból.Étterembe nem tudunk így menni viszont vinnének kb: 7-8 főre valami normális kaját.
Van valakinek ilyen helyzetre ötlete-tapasztalata?
Honnan lenne érdemes?
Vasárnapra kellene egyébként...!Köszönöm
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Tudtok esetleg ajánlani valakit aki nagyon képben van a Twitter + Telegram rejtelmeivel és egy projekt esetén profin tudná menedzselni a hazai és a külföldi felületet is?
Természetesen fizetésért cserében...!A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
válasz blaca83 #96416 üzenetére
Alapvetően az a problémám, hogy a Z390-es lapomnak már újabb volt a front USB aljzata, mint az InWin 509-es házamnak a kábelezése.
Elvileg ezzel az átalakító kábellel össze lehet kötni őket és akkor a ház frontján lévő USB portok is működnek.
Alaplap:
Asus ROG Strix Z390-E Gaming https://rog.asus.com/hu/motherboards/rog-strix/rog-strix-z390-e-gaming-model/Ház:
InWIN 509 és ezen a videón szerintem 4.26-tól pont a kérdéses alkatrészt mutatja majd: https://www.youtube.com/watch?v=RBt-sU58H1w&t=268sHa van valakinek ötlete, akkor ne tartsa magában.
-
blaca83
őstag
Több helyen a PRELIX-et dicsérik és a város határában lévő Truck Shop-ban általában olyan áron elérhető ami az Árukereső listázása szerint a legolcsóbbak között van.
-
blaca83
őstag
válasz Ajándékok #95725 üzenetére
Szerintem meg mindegy, hogy 2-4-6-10 SATA port van az adott eszközön....!
Maga a hardver lett volna a lényeg.
Az, hogy mire lenne szükség az adott, de senki sem írt olyan használható információt, hogy hol-mennyiért milyen készlet elérhető.Nem az én projektem de megkérdeztem és a felmerülő kérdésre is választ adtam, hogy valóban winyók összefűzéséhez kell CHIA bányászathoz.
Előrébb nem jutottunk és részemről el is engedtem a dolgot.
"Kakaskodásra" pedig végképp nincs időm és felesleges energiám.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
válasz Ajándékok #95710 üzenetére
Értelek, de nem egészen helytálló az írásod!
Írtam két konkrét típust amit keresnek és felhasználástól függetlenül adott a fő specifikáció amire szükség van.
Konkrétan, hogy 1 PCI vezérlőn legyen minél több sata ami nem csak az 1000 éves 1-2TB-os winyókat kezeli.Egyébként a lényeget értettem és köszönöm mindenkinek a segítő szándékot.
#95711hcl:
Ma rákérdeztem pontosabban és igen, CHIA projektbe kezdtek bele.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
válasz Ajándékok #95702 üzenetére
+
#95698 Exian
Nem tudom pontosan, hogy mire akarják használni csak azt, hogy ilyenek kellenének hozzá, hogy munkára lehessen bírni a rendszert.Bíztam benne, hogy hátha akad a pécsi csoportban akinek van valami jó ötlete a dologgal kapcsolatban vagy esetleg beszerzési forrása.
Szervizes kapcsolat, beragadt bolti készlet....bármi...!A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Egyik barátom keres ilyen vagy ehhez hasonló vezérlőket elfogadható áron:
(Lehetőleg kábellel együtt)
[link][link]
Mindegy, hogy milyen márka-fajta csak legyen kábellel együtt.+ Ne csak az 1000 éves winyókat kezelje, hanem a mai 6-8 Terrásakat is.
Gondoltam rákérdezek itt a csoportban ,hátha van valakinek ötlete...!Köszi
-
blaca83
őstag
válasz Sir Riccio #95465 üzenetére
Ezen sírtam!A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy tud-e esetleg valaki kölcsön adni egy kisebb méretű monitort?
Egy gép összerakasa után a teszteléséhez lenne rá szükségem.HDMI és DP kábelem van itthon, úgyhogy azzal szeretném csatlakoztatni.
1 napról lenne szó összesen, ha valaki tud segíteni az írjon.THX
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy a Merlindhardver kapcsolatban van-e még a Szabadság úton lévő Alpha laptopszervizzel?
Egy AKASA 2280-as hűtőbordára lenne szükségem a hét elején...!
-
blaca83
őstag
Köszi Srácok az infókat!
Időközben beszéltem én is 1-2 ismerőssel akinek van már.
Eddig arra jutottam, hogy mindenképpen a felfújható verzió lenne jó nekem és a gyerekek miatt pedig a legalább 150kg teherbírásút ajánlották.Sajnos kedvezményt nem találtam sehova, úgyhogy webshopok akcióira fogok majd lecsapni.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Van valaki aki képben van a SUP-okkal?
Családnak szeretnék venni egyet...!Esetleg van valakinek kedvezménye valahová?
-
-
blaca83
őstag
Sziasztok Srácok!
Egy közeli ismerősöm, egy projekt beindítása miatt megválna egy nagyértékű, teljesen új: Canon Arizona 1360 GT tìpusú prémium tudású nyomtatótól.
Brutális darab, ha van esetleg valakinek ismerőse aki ipari szinten dolgozik ezen a téren akkor szóljatok.A másik dolog, hogy ha érdekel valakit nagyobb tételben:
Seagate Exos 7E8 8TB (ST8000NM000A) winchester,
akkor most hivatalos bruttó számlásan 115.000 Ft-ért tudok segìteni annak akinek szüksége van rá.A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Köszönöm, ennyire nem vagyok "diló"...!
Olvastam én is, de számos esetben ezek csak tervezetek voltak. Van olyan projekt ami végül még sem épült mint például az IKEA és van olyan beruházás is, ami teljesen más helyszìnre került végül.
Ha tud esetleg valaki kivitelezőt vagy további infókat róla az kérem írjon majd.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Tud valaki esetleg bővebb infót a hamarosan épülő Japán gyárral kapcsolatban?
[link]Azt hallottam, hogy autó huzatokat és belső kárpitokat fognak készíteni.
Ami leginkább érdekelne, hogy:
-Hol fog megépülni helyileg?
-Ki a kivitelező?A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
válasz Dluinet #93244 üzenetére
Nem volt semmi probléma velük, keresem a legjobb alternatívát az Ár / Minőség tekintetében. Oline árakat néztem a GE-nél és kicsit drágának találtam...!
@Jánoska26
@Exian
@MokuliKöszi srácok!
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Gravírozni szeretnék egy olyan kis fadobozt, amiben egy pendrive van. Az adathordozónak is fa a borítása és alkalmas lehet az is a dologra. Még nem döntöttük el, hogy melyik felületet díszítenénk.
Gravír Expressz-nél van esetleg jobb opció?
-
blaca83
őstag
Sziasztok Srácok!
EURO-t akar esetleg venni valaki?
Egyik rokonom most jött haza a külföldi munkából...!A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
Az egyik kollégám lányát a napokban "lehúzták" Pécsen egy telefonvásárlással illetve telefoncserével kapcsolatban.
Rendőrségi ügy fog indulni a dologból és csak azért osztom meg veletek, hogy ha bárki hallja az illető nevét akkor sok jóra ne számítson és álljon el az üzlettől még időben.A Facebook-on pár nappal ezelőtt még Takács Gergely néven szerepelt és a személyes találkozó alkalmával is ezen a néven mutatkozott be.
Az elmúlt napokban viszont átalakult a profilja és már Tánzos Szabolcs jelenik meg a FB linken: [link]Állítólag a Ferencesek utcájában találkozik a pécsiekkel, oda szervezi a találkozóit.
Legyetek óvatosak, akinek esetleg ismerős a név vagy hallott hasonló dolgot Pécsen az kérem jelezze felém.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.