-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoax
senior tag
Halihó huligánok!
Pár év után újra itt...
A profil maradt, ha valakinek komolyabb javítás kellene, szóljon bátran.
És ha már itt vagyok...
Lenne 3db Xbox One X és egy One S eladó sorban, valamint van egy dobozos Gigabyte 3070 is amit eladnék.[ Szerkesztve ]
Don't panic!
-
hoax
senior tag
-
hoax
senior tag
Msi GTX 750 OC - 2GB eladó!
Februári vétel, gari németországba érvényesíthető, ergo mintha nem lenne, de adok rá egy hónapot...
26000,-Ft-ért vihető!Don't panic!
-
hoax
senior tag
-
-
hoax
senior tag
-
hoax
senior tag
válasz Tegla80 #66013 üzenetére
Az új vasamra én is Continental Contitwist gumikat vettem, és nem csak az ára miatt! Nem egy ismerősöm használja nagy megelégedéssel a Conti termékeit, ha meg nagy vasakra jó, akkor egy tuning robogóra is megfelel! Mi több, a tiedre is kiváló lesz, akármelyik mellett döntesz! Arra figyelj, hogy mindig melegítsd be mielőtt nekiállsz csapatni! A SM bőven megfelelhet neked, tehát felesleges többet költened rá, mint amit feltétlenül muszáj. A bekoptatást nálam megoldotta egy darab 180-as csiszolóvászon, tehát nem bíztam a véletlenre... Egyébként is csak a formaleválasztónak kell lekopnia, utána minden oké!
Mitől bejáratós a vasad? Fúrva is lett, vagy csak hónolva? Egyébként öntvény a henger anyaga vagy alu?Don't panic!
-
hoax
senior tag
Azt azért tedd hozzá, hogy "elméletileg" nincs szükség az ilyen és ehhez hasonló tevékenységre!
Amíg a szerencsétlen járőröket csak pénzt gyűjteni küldik, addig sajnos igenis szükség van az ilyen csoportokra...szerintem... Kívánom, hogy ne kerülj olyan helyzetbe, hogy valamilyen holmidat a rendőrségnek kelljen megtalálnia!Don't panic!
-
hoax
senior tag
válasz newwave0507 #65437 üzenetére
Szerintem teljesen normál. Nekem is csak estefelé szokott megjönni az étvágyam, mikor kicsit alábbhagy a hőség...
Don't panic!
-
hoax
senior tag
válasz newwave0507 #65177 üzenetére
Többször is... Valóban jó hely, nem fogod megbánni!
Don't panic!
-
hoax
senior tag
Uraim!
Köszönöm, hogy ott lehettem! Jánoskának és Norbinak külön köszönet a kajáért és a jobbnál jobb sörökért!
Legközelebb remélem valóban 40 fővel kell majd számolni...Don't panic!
-
hoax
senior tag
-
hoax
senior tag
-
hoax
senior tag
-
hoax
senior tag
Érdekes kis vita alakult ebből az egészből. Pedig egyszerű a megoldás! Ha tököl, előzd meg és kész! Más kérdés, hogy én is agyf@szt kapok a sok csoszogó majomtól, pláne, hogy csak előre felé látnak, a tükröt pedig hírből sem ismerik. Kb. ugyanaz mikor állsz a pirosnál 6-iknak és tudod, hogy ha nem indulnak el időben, akkor tuti, hogy nem jutsz át! Erre mi történik? A legelső szépen elindul ahogy kell, a következő tököl, a harmadik szintén, te meg ottmaradsz még egy körre. Mindez miért? Mert leszarják, hogy mi folyik mögöttük!
Lassú haladásnál ugyanez a helyzet... A vasárnapok pedig egyenesen ünnepnapok az ilyen sofőröknek! Kiszabadul az összes, és mindenki kénytelen 30-al közlekedni a belvárosban! Grrrrr....Don't panic!
-
hoax
senior tag
-
-
hoax
senior tag
Momentán akciós az Avast... 2990-ért kapsz egy 1éves Pro előfizetést.
Don't panic!
-
hoax
senior tag
válasz Tegla80 #61904 üzenetére
Igen, már én is látom, 2 gyűrűs! Viszont rossz hírem van! Sehol nem láttam komplett főtengelyt, csak felújító szettet. Például...
Viszont ha már szét lesz szedve, akkor érdemes a főtengely csapágyait is cserélni simmering-estől!
Ahogy látom, nem lesz olcsó mutatvány...
Egyébként az Italmondo elég drága, de van ami csak náluk van... Odormotornál érdemes még megnézni, valamint a motoros webáruházban![ Szerkesztve ]
Don't panic!
-
hoax
senior tag
válasz s7evcsenko #61769 üzenetére
Hasonló fogadtatása volt nálam is a 730-nak, viszont asztali gépen nem tudom megszokni a W8.1-et!
Mondjuk az tény, hogy 2 éve még jóval kevesebb beállítási lehetőség volt WP8-ra, de azóta kijött pár frissítés és ebből is 8.1 lett, valamint - ha jól tudom - a jelenlegi 8.1 készülékek megkapják a 10-et is.
Ha újra választanom kellene egy középkategóriás Android és WP között, megint ilyet vennék!Don't panic!
-
hoax
senior tag
Nézzetek utána kicsit jobban az Acer notiknak! Az új üzleti gépeikre olyan garanciális feltételeket adnak, hogy csak pislogtam...!
Don't panic!
-
-
hoax
senior tag
válasz Stirlitz #61603 üzenetére
Egy utángyártott hűtéssel természetesen hűvösebb lesz a szerkezet, de a sajnos némelyik gyártó megoldásai inkább a "vicc" kategóriába sorolhatóak. Egyébként nem sokkal fűt jobban egy 4850-nél...
A Loki-t meg szerintem csak egy lényegesen jobb hűtésre érdemes cserélni, sajnos a Freezer 13 nem az a kategória...
[ Szerkesztve ]
Don't panic!
-
hoax
senior tag
válasz CPT.Pirk #61380 üzenetére
Ugyanúgy, ahogy ezek a vacak 30-40W-os ilyen-olyan nevenincs állomások sem. Mondjuk két kábelt összeforrasztani még jók, de sajnos másra nem! 80W-os Weller-el nem egyszer cseréltem már SMD kondit CPU alján... És ha a kezedbe adom, nem mondod meg, hogy melyiket! Na jó, te lehet, hogy megmondod...
Don't panic!
-
hoax
senior tag
-
hoax
senior tag
Azt nem értem, hogy mi olyan furcsa ezen?
Rengeteg DJ van aki többek közt saját zenéit játssza, és producer, nem zenész...
De természetesen ebben is lehet majd kivetnivalót találni![ Szerkesztve ]
Don't panic!
-
hoax
senior tag
-
hoax
senior tag
Érdekes, hogy nekem eddig mindig sikerült elérni Silencert...
Más kérdés, hogy néha kisebb csúszás volt, de ez szerintem bőven belefér a normális keretbe!Don't panic!
-
hoax
senior tag
4770K valakinek?
1 év garis.
Egyszer volt gépben 10 percre...Don't panic!
-
hoax
senior tag
Használt asztali WD2500AAKX eladó! 100/100-as, 2011 decemberi...
1hét gari, ára 4000,-Ft...[ Szerkesztve ]
Don't panic!
-
hoax
senior tag
Uraim!
Aki szükségét érzi egy jóképű 2600K-nak, 50000,-Ft-ért van egy felesleges itthon...Don't panic!
-
hoax
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest