-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nesa
veterán
válasz #TOTTI #19595 üzenetére
Latszik am en pl a 8mp ugygondoltam csuklobol tartom ki
De nemis mozdult be a 8mp alatt
Szerintem igen reszletgazdag lett
[ Szerkesztve ]
-
Mittudoméjn. Harmincezer. ... háromszázezer. Vagy nemtudomm.
De inkább legyen 200Ft vagy Milka vagy sör.
@nesa : Én videóval akartam próbálni, de nem látni ki az erkélyünkről a fák miatt.Amúgy pl. a hóesésbe jó belevakuzni (tudom nem nyári téma) jól tud kinézni egy téli tájképen.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Magnum_
nagyúr
Ezzel és hasonló írásokkal kell promózni az EKF-et. És javaslom ennek a történetnek a megfilmesítését 10percben, és napi 2x leadni a tv-ben!
I humbly and respectfully decline™
-
kano
nagyúr
Itt nálunk egy háza rádőlt egy bazi vastag fa. Szerencsére csak a ház melléképületét találta telibe. Még most is dolgoznak a tűzoltók. A hullámpala kissé összetört.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Sir Riccio
addikt
válasz Dare2Live #19592 üzenetére
Az nem semmi!
Én túlságosan féltettem a gépet ahhoz, hogy bármit is alkossak vele, ilyen ítéletidőben. Majd talán legközelebb ha lesz valami kissé védett helyem fotózni. Nesa te túronyi vagy? Egy csomót szoktunk arrafelé pincebulit tartani.
Örömmel látom, hogy egyik kedves fórumtársamat sem öntötte ki ürge módjára a vihar.[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Ferdzsoo
addikt
Hát álltalában 13-20sec es záridővel dolgoztam, és a 6.-ra bejött.
Láttam hogy azon a részen durvul hát átálltam oda, erre pont kezdett világosodni, kép elsüt, és erre pont jött ez a durva, igazából volt még mellette vagy 2-3 ugyanekkora, de szerintem arról már lecsúsztam későn lőttem a képet. Igazából csodálkozok hogy ez sem a földig ér, furcsa hogy vége lett a levegőben.
Miután ez elment még vagy 10 sec et nyitva volt ugye a relé, de ott már nem kapott semmit, emiatt nem is nagyon látszik semmi, max a fa suhogása.
Mikor kész lett annyira örültem hogy többet nem is csináltamHoldcore ha lenne egy kis közöd a fotózáshoz rájöhettél volna ha a villámot be is rajzolom az általa keltett fény miatti részletek (pl vízcseppek és megfelelően exponált panelházrész)
nem fél órás photoshop munka lett volna... Ha viccnek szántad akkor meg nemtetszett...[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
nesa
veterán
válasz Ferdzsoo #19585 üzenetére
Nikon D60 mar lehet komolyan fotozni bar a jo kepekhez nemfeletlen kell a jo gep de minden kepp csinald enis elkezdtem csak kicsit szimplabb masinaval.
Jo multkor csinaltam tobb mint 100 kepet viharba azt semmi nem lett
Ma kb 20 kep utan feladtam.
Neked hanyadikra jott be? -
Ferdzsoo
addikt
TÉvedés, azok nem az objektven vannak, hanem akkora fényt kaptak hogy simán csak a levegőben is látszanak, mert a felettem lévő erkélyről csöpögött diónyi cseppeket már így lehet látni...
Bent voltam a szoba közepén, kizoomoltam az eget, egy csepp vizet nem kapott...Igen, nekem is lett vagy 5-6 ilyen képem hogy világít az égbolt, ennyi, szerencse kell hozzá hogy pont akkor ilyen élesen és pont előtted csapjon be...
De elkezdtem, nagyon tetszik és komolyan bele akarok vágni...
Nekem ez a kép így az első viharfotózásom miatt igenis bőven AZ IGAZI közé sorolhatom. Persze szebb lett volna ha nincs benne a ruhaszárító meg a panel, de nem tudtam állványostul olyan helyre rohanni ahol nem ázott volna szarrá a gépemmod.: a ruhaszárítót szerintem ki tudom szépen szedni egy kis szerkesztőprogival...
[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
Basszus kezdő fotósként mondjátok hogy nincs mázlim!
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
válasz Dluinet #19580 üzenetére
Persze hogy lehet latni ha tiszta az ido kulonben eleg gaz ahogy latszik de mostanaban meg kertvarosbol is szar alandoan poros a levego...
Olympus x-785 digitgepem ujra elado lett mert aki vitte volna nemtud fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
pécsen nagy buli keszul? szerintem lassan aram se lesz
-
kano
nagyúr
Szia!
Köszönöm a képeket. Milyen árban lenne a hűtő ventivel?
Ha lesz Pécsett munkám a lakás is fog érdekelni. A rossz hír az, hogy a mostani helyzetet nézve az sajnos nem most lesz.Nagyon köszönöm Csepynek a memóriákat és a korrekt üzletelést.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Magnum_
nagyúr
Kisújbányán volt már vki?
-
veterán
válasz Sir Riccio #19570 üzenetére
Kisállatkereskedésben lehet kapni szúnyoglárvát..esetleg azzal próbálkozz vagy a horgászboltokban kapható csaligilisztával..próba csersznye
Everybody lies.
-
Sir Riccio
addikt
Van valakinek valami ötlete, hogyan fogjak legyet?
Neki kelleneDeutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Ha valaki albérletet keres.
Petőfi u.-ban tudok egyet, egy lányismerősömé (a tulaj se rossz ;) ).
Udvarra néző, 1 szobás, 47m2 lakás, 36e + rezsi, egy embernek vagy párnak.
Rezsi állítólag nem sok, bútorozva van. Elérhetőség nálam.Egyetemek, bolt, KOCSMÁK, Infolex közel
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
ELADÓ HP 6910p notebook, sok-sok garancia, karcmentes, házhoz viszem, stb...
113.000FtNokia E71 + krokodil bőrtok karcmentes, tartozékok, kiegészítők, stb... 68.000Ft 8GB-os kártya helyett a gyári 2GB-al 66.000Ft - házhoz viszem.
Bp. IX. ker. Mester utcai lakás sürgősen eladó, vagy pécsi lakásra/ balatoni nyaralóra cserélhető!
-ezt sajnos nem tudom házhoz vinni.Ingatlanok értékbecslése! természetesen házhoz megyek
[ Szerkesztve ]
-
Dodder
tag
Üdv Mindenkinek!
Van egy-két holmim eladósorban.Minden tökéletesen müxik 1 hét gar mindenre.Minimális alku beleférhet.[link][ Szerkesztve ]
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
Diego!
senior tag
Eladó!
Nokia 5000 (fekete) , kifogástalan állapotú, karcmentes (tokban hordott), vodafonos, garis, mindene megvan: töltő, headset, doboz.
[ Szerkesztve ]
-
Aham, utánanézek Én rengeteget olvasok, és ez kényelmesebb mint 1 könyv. Cdsak marha macerás így konvertálni rá, mert a Richreader konvertere nem megy wine-al, így újra kell indítani a gépet winnyózzal... stb...
Nem utolsósorban, kb 3 progi (egyik ez) miatt van win is a gépemen a Linux mellett, ez gáz :/Köszi!
@Kano : Mindjárt küldöm. Venti van rá, olyat kérsz rá amilyet szeretnél. Van olyan is ami eredetileg rá való volt, csak nem AMD, hanem valami noname, és rózsaszín
-
kano
nagyúr
Ne értsd félre csak hülyéskedtem. Nekem egyben lenne szükségem egy működő hűtőre és persze "óccsssóééé". Megköszönném, ha tudnál küldeni képet a mailomra.
Köszi!
Egyébként csak egy A64 3200+ lenne hűtve vele.
Üdv.: Kano
És még1x bocsi, ha félreérthető voltam.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Ja, én csak hirdetek Bocs ha zavaró
Athlon64 X2-es hűtő. Hát, olyan mint a régebbi, gyári A64 hűtő. Küldjek képet? Nincs rajta venti, de megvan a lefogatója, és a ventikeret is rajta van.
Tudok rá adni ventit is ha gondolod.
Bagóért vihető amúgy.(Videokártyára akartam felfúrni, de macerás volt, lusta voltam, és felőlem amúgy mehet a 8600GE 60 fokon, úgysem játszok.)
-
kano
nagyúr
Na jó, veszünk már valamit mert addig úgy sem hagysz békén minket.
Milyen az az Athlon64 X2 hűtő?[ Szerkesztve ]
-
nesa
veterán
Nincs valakinek elado socket A lapja?
-
válasz CPT.Pirk #19530 üzenetére
Na ja, a kínai tápok, mind ilyenek...
@4sal3 : Nekem az 515-tal nincs ilyen gondom, nincs rajta szinte semmi, csak könyveket olvasgatok
Viszont nem tudsz olyan Word-RTF-HTML-PDF olvasó progit, aminek a konvertere Linux alatt is megy wine-al? Az sem hátrány ha megjalníti a palmon a doksikban levő képeket (ha van ilyen ) Most richreadert használok, de az elég macerás konvertálás szempontjából.Különben is vegyétek meg a cuccaimat
Meg a LCD monitorom
-
Magnum_
nagyúr
-Ingatlan értékbecslés! számla, gyors, korrekt, precíz ügymenet.
-Nokia E71 + Beyzacases krokodilbőrtok; akár 8GB-os kártya, Brando fólia, hibátlan gyártói garancia 2010 júliusig. Full-full minden + kiegészítők = 68.000Ft ELADÓ! kérésre hard reset után adom el, így olyan, mintha új lenne, vagy telepítek rá, amire igény van.
-HP Compaq 6910p üzleti könnyű notebook ELADÓ! Hibátlan, garancia 2011. júliusig. számla+doboz 113.000Ft
-Házhozszállítás grátisz! Vigyétek, mert várnak az új kütyük-Budapesten IX. ker. lakás ELADÓ! 1. emeleti, udvarra néző; 58nm, 2egybenyíló szoba, sürgősen, ténylegesen ár alatt eladó, vagy csere pécsi lakásra vagy balatoni nyaralóra értékegyeztetéssel érdekel!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Szevasztok!
Egy pécsi(+zalaegerszegi) illetőségü ismerősöm keresne joo minőségű fülest..ajánlatokat/ötleteket várok PM-ben! esetleges termék+árral eggyütt!
köszke!Everybody lies.
-
nesa
veterán
Van 1 ilyen BENQ_I100+ P150 bill + eger kitt 1,6k
Van meg samsung 80Gb ide HDD (szektorhiba mentes!) 4,5k
40Gb ide Deskstar HDD (szint hibatlan) 3,5k
Van meg 1db feher DVD olvaso hitachi vagy /samsung 1k
Ezust szinu haz valami no-name tapegyseg + 1DB dvd 1 tuti jo a + rack fiok+ FDD igy egybe 4k
sapphire passziv ATI 9200 128mb AGP 3k
Napi extra akcio aki mindent visz annak 10k
-
Gergi
senior tag
Eladó egy fekete, garis Iphone 3G 8Gb: [link]
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Dare2Live #19543 üzenetére
Eljárt persze, de ezt tükrözi az ára is. Most szifon, meg a koppintásai a menők, de azokat meg is kell még fizetni rendesen... (talán majd P1i korszakom után, ha azok lesznek jó áron, szerzek majd olyasmit)
Arra akartam kilyukadni, hogy 30k körül a legjobb vétel (ha jó állapotban van), telerakva mindenféle progival, még bőven ki tudja elégíteni az igényeket. Avi-t lehet vele nézni, Youtubot szintén, wifi van, használható kamera, normális qwerty billentyűzet, irodai progik, érintőkijelző, stb. Ezek kielégítik az én igényeimet.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Dare2Live
félisten
-
Topikgazda
Eladó 1db 400W-os Codegen ATX-es tápegység!!! 1ezres az ára, vagy 2*300g EpresMilkacsoki, vagy 4 doboz/üveg citromos gösser
-
bossvico
senior tag
Keresek unokatesómnak usb-s web'n'walk akármit.
ja sticket ja.Hol lehet ilyet lelni, azon kívül hogy előfizet rá a t-be, mert neki csak a t-s kütyü kell használtan is?
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
Ironman23
csendes tag
Sziasztok!
Keresek vkit akinél le tudnék tesztelni notebookos MXM videokártyát és Core2Duo procit. Egész pontosan egy T5800as Core2Duo-t és egy Geforce 9300M GS-t kellene megnézni hogy melyik a hunyó. Pécs és környékén keresek valakit, ha lehet akkor most hétvégén..
-
Gergő_
őstag
válasz Sir Riccio #19535 üzenetére
Miért nem várod meg amíg kijön az új szifon?Lejjebb fog szállni a 3G ára is...
-
crabi
tag
DVD valakinek??
-
Sir Riccio
addikt
Nekem pont ma adtak a kezembe egy almafont. Teljesen elvarázsolt. Nagyon jól használható arra amire tervezték. Ügyes megoldások, jó böngésző stb... Ha lesz rá lehetőségem ilyet veszek.
Az Oberwart-i "merthülyeazértnemvagyok"-ban megkérdeztem, hogy az 50EURO az post-paid vagy pre-paid. A kislány nagy mosollyal és egy elfojtott röhögéssel válaszolt...sejthetitek, hogy mit.Nem lett almafonom De legalább mostmár a .hu domainem él és virul.Kellene valaki aki ausztriában él és ott akar előfizetéses telefont de a telefon nemkell neki. Vicces lenne...[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én meg használtam Nokia N70-et, na az lassú volt. P1i-t is használtam már párszor, nincs vele sebesség gond. Tesztelésre kaptátok, lehet még valami korai szoftveres gondja volt. Amúgy meg a téglától messze van, tégla az a Nokia 2110.
Mindegy, 30-35K körül én még nem láttam jobb telót, mint a P1i. Kérdeztem az okostelefonos topicban is, de megerősítettek csak, P1i a válasz. Szerzek is majd, ahogy lesz rá módom.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
nesa
veterán
Van 1 ilyen BENQ_I100+ P150 bill + eger kitt 1,6k
Van meg samsung 80Gb ide HDD (szektorhiba mentes!) 4,5k
40Gb ide Deskstar HDD (szint hibatlan) 3,5k
Van meg 1db feher DVD olvaso hitachi vagy /samsung 1k
Ezust szinu haz valami no-name tapegyseg + 2DB dvd 1 tuti jo a masikat meg nem neztem+ rack fiok+ ODD igy egybe 4k
sapphire passziv ATI 9200 128mb AGP 3k
Napi extra akcio aki mindent visz annak 10k
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz CPT.Pirk #19517 üzenetére
Én nem tudom, de a cégem kapott tesztelésre egy P1i-t, na az valami szörnyű. Lassú, tégla, szóval az életben nem kellene. Ez az ÉN véleményem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Gari? Ugyan már... Ott pucoltam a tucatszámra behordott tápokat. Olyan mocskos dolg is előkerültek, ááááh.
No meg tipikus eset, mikor berozsdásodott és ettől beállt a táp ventijének a tengelye.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
válasz CPT.Pirk #19528 üzenetére
Nagy cég szerződésben van egy beszállítóval úgyis, szal nem ők fizetik a tápot-egyebeket (ha okos gariszerződés van )
Amúgy meg persze, nem rosszabbak.
Nálunk a Gaba tápok álltak be úgy hogy a ventit már forgatni sem lehetett.
Meg haltak benne a kondik.
Bár csere után OK volt, de hát... ááááá.Meg hát ilyen irodai vackoknál amiken nincs semmi fontos, mit számít ha behal? Na persze ha nem sóher a cég annyira. Úgyis elavulnak ezek a vackok.
Akkor van gáz amikor mancika minden fontos dolgot a My Documents-ben tart, aztán az első windóz halállal megy a könyvelés a mennybe.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Dluinet #19527 üzenetére
Telepítve van, meg mellé az element hiding helper, de nem oldja meg a problémát, ezért is kérdeztem.
hcl: Cégnél ahol dolgoztam, ott csak és kizárólag vacak, vargáné, meg társai tápokat használnak, ezek fele meg még AT-s. Állítólag nem rosszabbak, mint a márkásak, ezért nem vettek márkásat, pedig legalább 100 gépről volt szó. (vagy inkább többről)
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
válasz CPT.Pirk #19522 üzenetére
Hát ezek érdekesek... Mondjuk én úgy vagyok vele hogy kliensnek használt gépbe irodába, céghez, mindegy mit vesz az ember csak menjen. Óccó legyen.
Otthonra valami márkásabb ajánlott, meg hát szervernek szánt PC-be is. Bár a PC szervernek se való, de hát ha más nincs.
Vigyetek DDR RAM-ot, LCD monitort, kis PC-t... utóbbi darabokban is.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nah, egész nap elfelejtettem leírni, hogy keresek IDE - SATA átalakítót, hogy tudjam használni satás olvasómat régi alaplaphoz.
más
Hogyan lehet blokkolni azt a magenta hírdetést? Nagyon ronda lett tőle a PH![ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
CodeRed
tag
Szevasztok!
Eladó:
Fuggetlen K770i, toltovel
Pannon-os Fekete Nokia 5200,toltovel
T-mobile-os Samsung J700,toltovel,akku nelkul,headset,dobozaban
Egyben 35ezer Ft+ ajandek turbo sim. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Volt 400-as Mercury tápom, csak egyszer vittem le Szentlőrincre, 2 nap alatt szétment. Friss gép volt, akkor még nem vágtam ezeket a dolgokat, szerencsére a gép túlélte. Vettem helyette egy komoly Thermaltake (chieftek belsős) tápot, azt viszont én nyírtam ki, mikor egy szerelés közben a csavarhúzó "véletlen beszaladt" hátul a ventilátoron át a tápba, a gép éppen ment.
-
-
Szpájki
tag
vkinek olyan átalakitója nincsen véletlen, amit az alaplapi IDE csatiba dugok, és Sata lesz belőle.. vettem alaplapot és most nézem h be h sata az pediglen nincs rajta
A srácokra nem hatnak a számítógépes játékok. Ha ránk hatott volna a PacMan akkor most sötét termekben tablettákat rágnánk, miközben elektronikus zene dübörög.
-
Dodder
tag
Sziasztok van valakinek eladó jó minőségű vga kábele?
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
dunc
nagyúr
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz baluhell #19516 üzenetére
Tapasztalatok, eddig már 2 "P" szériás telefonom volt, P910i, P990i, a köv. meg majd egy P1i lesz, ha lesz lóvé. Rosszat nem tudok róla mondani, nézz körül milyen progik vannak rá, sesmart.hu (rövid reg után)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
a2d2
addikt
válasz CPT.Pirk #19510 üzenetére
Végigjártam én is mindent már. Volt vagy 5-6 palmom (jó kis 33Mhz-es dragonball procival kezdtem én is), utána P800, aztán erős nyomásra lettem csak wm-es. UIQ-val nem volt gondom amúgy, okos volt. Mindenesetre lényeg az érintőképernyő - de lassan talán Nokia is rájön erre
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Magnum_
nagyúr
válasz CPT.Pirk #19510 üzenetére
egyiknek befellegzett, hamarosan a másiknak is, de jogos
egy barátomnak van P1i-je és tényleg jó készülék, csak viccelőzöm ámNokia E71-en kívül vegyetek nagyon jóféle üzleti notebookot, házhozszállítás opció már a megszokott keretek között inygyé' meg itt helyben picit engedek is.
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Vitatkozzatok csak, UIQ3 és SE a király, ezt mindenki tudja!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Winner_hun #19503 üzenetére
Igazi fizikoterápia lesz a hátnak meg gerincnek ez a fotel.
Egy haverom tolta jól, áruházi "szórólap" CD-ket (Németország) hozott el mindig egy kupaccal, aztán annyi lett, hogy a szobája plafonját, meg a falak nagy részét kitapétázta velük.
-
gabx76
őstag
-
baluhell
tag
válasz Magnum_ #19497 üzenetére
hát olyan 60-70 körülre gondoltam. Nem lenne hátrány ha érintőképernyős lenne, 24 bites színmélységgel rendelkezzen és legyen benne Wlan. Zenehallgatásra filmnézésre, netezésre elsősorban, meg amit még tud arra .
a2d2 kolléga mütyürje tetszik is csak ott meg a 65ezres kijelző hibádzik.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest