-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt19900
őstag
válasz Enszuke #21796 üzenetére
Ilyen nagy gond beszerlni egy satas racket? Szóval ahogy látom olcsóbban kijövök egy hdd házzal. Köszönöm azért!
Más készítettem képeket az Adidasról tessék [link] nézzétek vegyétek! Ma is él az akció!
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Dodder
tag
Videókártya probléma megoldódott. Köszi mindenkinek aki jelentkezett.
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
Sir Riccio
addikt
válasz Magnum_ #21781 üzenetére
Veszel egy hasonló tejeskocsit, és minden reggel 5perccel előtte érkezel, végül az árversenyben is fölé kerülsz, eladja a tejeskocsit, az árából médiaiskolát végez, celeb lesz. Kis szerencsével Ő nyeri a Sziget 2010 vagy a Bigbráner 7 realityk valamelyikét, amiből hülyére keresi magát, unott kiélt lesz és egy hétfő reggel holtan találják...ha gyorsabb megoldást akarsz egyszerűen lődd le.így hajnalban felébredve erre futotta.
[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
-
zsolt19900
őstag
válasz Magnum_ #21781 üzenetére
úgy hogy eljössz ide magyarszékre a tsz hez mert onnan hordja a tejet és megkéred
Ja igen más: Valakinek lenne csokiért, sörért satás mobil rek fiokja? gondolom a fiok kompatibilis az ides szekrénnyel ugye?
[ Szerkesztve ]
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
nesa
veterán
Mai kuzdelmem 4 gyik foto
[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
Sajnos csak Yagi antennával látom a HotSpot_Pecs SSID-jű cuccot egy Ovislink AirLive WL-5460 AP-n keresztül ami most igencsak betegeskedik(nem megy rá semmilyen firmware), pedig jó volna akár valakivel társbérletben netezni mert nem igen akarnak hűségnyilatkozni a páromék.
-
-
Magnum_
nagyúr
ti azt a kurvahangos tejeskocsit, aki eszméletlen hangerőn zúzatja a boci-boci-tarkát, hallottátok már? hogytudnám elérni, hogy lejjebb vegye a hangerőt?
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz TrollBalint #21779 üzenetére
a Pokol nekem inkább talponállonak tünt, az meg elvileg kilőve.
-
TrollBalint
addikt
válasz Hunter2 #21766 üzenetére
ami szerintem elég jó hely, az a Kocka, 24 órán keresztül nyitva van, és még gyrost is kapni bár én még nem kóstoltam. Ott van az Olimpiában, valamit a Pokol még az ami jobb hely (ott a feles 5 cl, a korsó meg fél liter, és elég olcsó is)
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
CodeRed
tag
nincs valakinek ismerose a Rakoczi uti T-Mobile-nal?
-
CodeRed
tag
-
HoldChore
tag
Sürgősen keresek laptop-ot Pécs környéki átvétellel 80000 Ft-ig.
1 GB ram minimum. Próbagarival."Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
gPoint
tag
Üdv mindenkinek!
Úgy néz ki végre sikerül eldöntenem mit is szeretnék, ezért eladó ez a DDR2 és ez a CPU hűtő.
Amennyiben érdekelne valakit, kérem jelezze, ha minden jól megy jövő hétvégén megyek Pécsre.
-
bnss
veterán
Van valakinek tapasztalat Nokia 5800-val, amit meg is osztana velem - lehetőleg privátban, hogy ne ezt a témát OFF-oljuk? Azt hiszem kezd elmenni a maradék józan eszem, mert megtetszett ez az okostelefon. Eddig azon az állásponton voltam, hogy a telefonon telefonálni és SMS-t írni lehessen, több nem kell. Kicsit változtak az igények, és ahogy mondani szokás: "rablóból lesz a legjobb pandúr".
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
-
Hunter2
addikt
mondjon valaki a szántó koli környékén valami normálisabb kocsmát vagy pub-ot vagy valami.szóval talponállók nem játszanak.
-
zsolt19900
őstag
válasz s7evcsenko #21763 üzenetére
sincs meg most ez van ez is szép és jó és finom friss ropogos.
-
s7evcsenko
addikt
válasz zsolt19900 #21762 üzenetére
Az Oakley már nincs meg? Nem lett olcsóbb azóta?
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
zsolt19900
őstag
Aki ma jelentkezik a szemüvegért annak csak ma csak most 18 ezer na? egy 30 ezres szemüvegért ez semmi az ajánlat 0:00 ig él az is még ma hajrá
-
zsolt19900
őstag
Hello
Eladó egy Teljesen Új Adidas Agilis Matt Black 163 típusú poláris napszemüveg, dobozával szütyőkével, és papírjaival a bolti árnál jóval olcsóbban! Aki kapja marja!
Boltban kb. 30 ezer körül van, itt most csak 20 ezer! Hajrá! Telefonon 0630/421-72-90 vagy email vagy msn.
Ja igen itt van egy link róla a második a képen [link] de persze én is tudok róla képeket csinálni ha igény van rá!
Üdv.: Zsolti!
[ Szerkesztve ]
-
crabi
tag
van 50 db üres tdk dvd!
ha köll valakinek privizzen!
üdv -
plaszy
őstag
Eladó lenne egy Genius SW 5.1-es hangszórórendszer, Center nélkül: [link]
Tökéletesen szól, 1-2 apróbb kopás van rajta. Távirányító jár hozzá.
Bemutatni gondolom nem kell. Neten minden megtalálható róla.
Pécsi átvétel megoldható.
Az ára 12.000.- Ft lenne.Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Dodder
tag
Sziasztok!
Unokatesónak keresek pci-e videókarit max 15-16 ezer forintig. 3850 512Mb-os,3870,2900pro-xt,9600,8800gs jöhet szóba. Lehetőleg pécsi átvétellel posta off.
[ Szerkesztve ]
-
-
köpet
aktív tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy super talent (pico), esetleg pqi (i810) pendrive-okat lehet kapni valahol a városban?
Ha felkel a nap, kezdődnek a gondok...
-
Silenzio
addikt
válasz Sir Riccio #21744 üzenetére
Ja bocs, mondhattad volna hogy magentáék kilőve. Nem is értem minek tépem itt a számat vagy miért dolgozom egyáltalán náluk. Megyek is és felgyújtom az egészet a gecibe.
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Dare2Live
félisten
válasz Sir Riccio #21752 üzenetére
Pár 100kbra használható a mobiltelefon.
Nekem vmi 899Fts 100mbs csomagom is van, evvel a munka közti holtidőket(napi ~1h) lazán végignetezem Opera Minivel.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Jadro
veterán
válasz Sir Riccio #21752 üzenetére
Ott nincs ez az ingyenes hot-spot dolog? [link]
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Sir Riccio
addikt
Meg tudná menteni valaki az életem?!
Holnap a Nagy Lajos Király útja 2/a-ban leszek és nagyon nagy szükségem lenne net hozzáférésre. Van valakinek a környéken olyan wifije amit tudnék használni?Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Kaics
aktív tag
válasz Sir Riccio #21749 üzenetére
Nem rossz, bár a szemem kiég tőle.
-
nesa
veterán
Ugyfest elhagytam a telefon toltomet meg 1 otletem van hogy bentmaradt a melohelyen hetfon kiderul ha ott sincs kellene nekem 1 SHARP GX29 tolto van ilyen valakinek elfekvobe??
[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
Elindult a weboldalam, végre! Mindenkit szívesen látok a látogatók között, a portfolio menüpontot mindenképpen ajánlom megtekintésre.
-
Hunter2
addikt
Még mindig IT-s vagy műszaki cikk eladói állást keresek pécsen, ha valaki tud valamit dobhatna egy PÜ-t.
-
DarthRevan
tag
válasz DarthRevan #21696 üzenetére
A táp-gondjaim megoldódtak, thx to Csepy.
-
Sir Riccio
addikt
válasz Dodder #21743 üzenetére
Akkor a T-ről:
Amíg tréonline volt, elég hosszú ideig ők szolgáltatták a netet nálunk. Időnként kezdőoldalnak bejött egy oldal miszerint számlatartozás miatt korlátozták a szolgáltatás használatát. Na akkor egyeztetés, nem fzettük be a márciusit...csekk elfaxol...ja nem az áprilisit...csekk elfaxol, ja nem a júniusit...csekk elfaxol...ja bocs akkor elnézését kérjük. És ezt 2-3 havonta...természetesen mindig hétvégére. VICC!!!
UPC Fiber sajnos nem játszik mivel 2év a hűségnyilatkozat, addigra lesz digi és mindenképpen arra szeretnének majd váltani.Feléért dupla annyit kapnak...
Tv-t meg telefont nemigen akarnak, de valószínűleg az Externet 5megás csomagja lesz 3k/hóért.Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Dodder
tag
A UPC-vel tel van a fax-om.
Össze vissza számláznak. Ott kezdődőtt,hogy kértünk egy második beltéri egységet aminek a havi bérleti díja 1000 forint. eddig jó. Következő hónapban kiszámláznak az egyik hónapra 1500 a második hónapra 1800 forintot a beltérire. bemegyünk az ügyfélszolira nagy fejvakargatás 20 perc és 2 segítő ember után az ügyintéző sztornózza az 500 és a 800 forintos túlszámlázást. Kifizetjük helyben a havi díjat ami 9000 forint. erre most jött egy felszólítás,hogy fizessük ki az elmaradást (azt amit helyben kifizettünk) különben 8 napon belül kikötik a kábeltévét. Erre most mit lépjek? Az embernek se ideje se pénze,hogy ekkora fejetlenség után állandóan az ügyfélszolgálaton üljön órákat,mert van 6 ablak és 2 ember dolgozik amikor vagy 30 ügyfél ül az ügyfélszolgálaton. Ennyit a UCP-ről.[ Szerkesztve ]
-
Silenzio
addikt
válasz Sir Riccio #21736 üzenetére
UPC... 7300 Ft a 15 mbites csomagja. T-Home optika még nincs, egyhamar tán nem is lesz, így a kábelnettel jobban jársz. Mondjuk nálunk a T-nél van 25 mbites DSL, ezt abban az övezetben könnyen lehet hogy szolgáltatni is tudjuk. Ez 8250 Ft tévé és telefon mellé, ha ez a kettő is kell, jobban megéri, mint a 15 mbites UPC - feltéve hogy lényeges a sávszél. Amúgy szintén triplában 3850 Ft a 2 mbites vonalunk, a UPC-nél meg valami 2500 Ft a startcsomag.
P.S. A UPC átalakította a szolgáltatását, ha jól látom már csak fiber power van jelentősen olcsóbban. Most 4750 Ft-ért megkapod a 15 mbitet. Ez jó. Csak kérdés a Fiber Power nevű csomagok mindenhol elérhetőek-e.
-
stuntmanmike
tag
-
Blitzkrieg01
csendes tag
Hali!
Eladó egy philips triathlon 2000 szönyeg/kárpít tisztító!
Irányár: 25.000
Apró ..."Van valami baj van?"
-
Sir Riccio
addikt
Üdv mindenkinek!
Páromék albérletbe szeretnének NORMÁLIS netkapcsolatot (tehát mobilnet kilőve). Pécsett a Nagy Lajos Király útja 2/a-ban. Van erre valakinek ötlete?Állítólag Digi még nincs, de lesz szóval maximum 1év hűséget hajlandóak aláírni. Nem akarnak túl sok mindent de adatkorlát mentes kellene, lehetőség szerint értelmes áron, valami használható sebességgel.
Előre is köszi mindenkinek aki hozzászól.Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Kaics
aktív tag
Cserélhető/eladó PS3 játékok:
Turok, Lost Planet, Medal of Honor Airborne, esetleg MotorStrom, Mobil Suit Gundam, Genji.
-
-
válasz legiaap #21726 üzenetére
Hát, az a kis rádióadó nem is arra való hogy folyamatosan menjen...
@Silenzio : Ezt már asszem beszéltük... Még a sávszél nem is baj, mert netezni pont jó...
De ez pont olyan mint hogy az MMS se hozta a várt nyereséget annak idején, mert az emberek nem igényelték.Mutogatni való hater díszpinty
-
Silenzio
addikt
válasz plaszy #21719 üzenetére
Nem mondok árat. Mennyit kínálsz? Nem rágok be, ha túl keveset.
hcl: korlátlan adatforgalmú net, már bocs. A sávszél minden, csak nem "korlátlan".
Amúgy a jég verje el az összes szolgáltatót, minket havonta csesznek le kb. hogy miért nem adunk el mobilnetet, mikor még a városokban se mindenhol működik rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
válasz Sir Riccio #21724 üzenetére
Vodkafon "korlátlan" mobilnet
GigaLOL?[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
zsolt19900
őstag
Hello Esetleg valakit érdekel és van rá igény akkor lenne itt ipod shuffle bölcső helyettesítő és bölcső funkció helyettesítő szóval töltés adat áttöltés, kábel a bölcső töredékéért ár tekintetében. [link]
Üdvözlettel: Zsolti
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Na akkor a T-mobilos net is kilőve.
Kezdem feladni.
Nem tudok netet beköttetni.
Európa kulturális fővárosában élek és nem tudok netet köttettetni.Valakinek valami ötlete Ybl Miklós utca páros oldalára?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
crabi
tag
kell valakinek írható DVD?
tdk
ha kell irj privátot -
legiaap
félisten
stuntmanmike-nek privát ment.
Érdeklődnék a netem felől.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Silenzio
addikt
Lenne egy eladó 4850 Sapphire Toxic-om, 512-es. 0.8 ns-os ramok vannak rajta. A 4850-es széria leggyorsabb kártyája, veri a HIS gddr5-ös 4850-esét. 1 hónap próbagarit adok rá. Vonatkozó cikk valahol a logouton, sajnos nem érek rá kikeresni. Kinek mennyit ér?
-
Sir Riccio
addikt
Canon EF 70-200mm F4 L USM, vagy Sigma 70-200mm F2.8 HSM II objektívet keresek ÉRTELMES ÁRON.Garancia nem hátrány ha van, tartozékok napellenző szintén nem ártana. Árban ezektől függően egyezkedünk. Gomba,karc,belül pormentes lencsék érdekelnek csak.
-
-
Magnum_
nagyúr
Valentinho a megbeszélt időben nem jött a ramokért,de szerencsére talált egy fórumtárs olyan kissrácot, akinek 256MB-ot váltana (ha jó persze), de pénze nincs rá, így elnézést kérek mindenkitől, hogy feleslegesen írtam, de szerintem a legjobb helyre fog kerülni
-
Dodder
tag
Lépcsőházi automatája nincs valakinek elfekvőben otthon?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Gitáros topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AI a játékokban és azon túl
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A Keychron K2 HE rapid trigger billentyűzet tesztje
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Spórolós topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...