Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
simondr
senior tag
válasz
alpihun #10179 üzenetére
ha crites build, akkor mindenképp kell az inc critical strikes nevü gem, anélkül nagyon gyenge lesz a crit chance. Conversiont én mindenképp a Moonbenderrel oldanám meg, tankosabb lesz töle a karakter. Shieldröl meg tudsz majd vadászni spell dam, life, crit chance stb dolgot.
Egyébként a fáról nagyon minimális cast speed van kirakva, elég gyorsan felrakod a 20 BV chargeot?
-
simondr
senior tag
válasz
Sayiid919 #10191 üzenetére
coruscating elixirrel sima ügy, lásd mathil EK nováját előző szezonban. flaska nélkül elég problémás. Mondjuk ha van 20k lifeod, akkor a low life azt jelenti hogy lemész 6k life-ra, az még azért egész használható
mod: low lifeot csinálsz CI nélkül? az nem akkora kihívás. akkor szólj ha low lifeot csinálsz CI-vel lol
[ Szerkesztve ]
-
-
Har_melin
addikt
lehet, hogy az új act bossok új instában jelennek meg - na és? a build nem arra a hat db bossra szól. Ezen az alapon Izaro-t sem lehet megcsinálni, mert nála üres vaal gemmel kezdesz.
Mapon, Atzirinél, guardianoknál megmarad a korábbi töltés. és a játék 90%-a ezekről szól.
-
la_cc
addikt
válasz
Har_melin #10185 üzenetére
+ (#10179) alpihun
Nem tudom, hogy én írom le szarul vagy ti nem értitek, de itt pont, hogy nem misplay-ről van szó, mert azt írom, hogy mind2 karinál, amikor akartam sosem volt charge a boss-oknál az új instance miatt. Misplay akkor lenne, ha orrba-szájba nyomkodnám a vaal skill-eket, pedig pont az ellentéte történik, hogy nem használom / "tartalékolom", aztán a boss-oknál meg leginkább nincsenek, amikor igazán kellenének...
Nyilván map-ozásnál volt charge, de nem is azokkal a boss-okkal gyűlt meg a bajom az előző ligában. Ebben a ligában meg még nem mentem map-ozni...
[ Szerkesztve ]
-
alpihun
senior tag
válasz
Plazmacucci #10187 üzenetére
próbáltam én is a pledge of handset s felvettem mellé a MoM + három mana nodeot s hatredet nem kapcsoltam be s ránézésre szívósabbnak tűnt, de a damage kb a fele maradt ami veszélyesebb, mint a 30% reduction hiánya, szóval visszaspecceltem erre és most megint darál. Lightning warp/flame dashhez képest a shield chargdzsel nem csak evadelsz minden boss animációt, de a culling strike is menő s a fortifyról még nem is beszéltünk akkor
-
alpihun
senior tag
válasz
Plazmacucci #10183 üzenetére
(ugye a blade vortexről beszélünk és azt mutatta? mert épp a bladefallt tesztelem ugyanebbe a setupba snipeolós bossok ellen) nerf előtti blade vortexhez nem volt szerencsém, de ez így is nagyon tetszik, az előző -legelső- karakterem egy pewpewpew-féle firestorm ele volt, annál fényévekkel jobb
persze gondolkodom már valami új karakteren, ngamahu cyclone-t néztem még amikor ezt is kezdtem, de most mégegy kisaoe-pörgésből nem kérek márvalami spectral throw, regular spark, kinetic blast wander, nem tudom mostanában mik működnek
még egy? dualwieldeljem őket? erre nem is gondoltam, nagyon jó ötlet
meg a carcass jack annyira jó dolog? az inc aoe gem kell nekem, ezért 5linkbe nem fér be az elefocus gem, de ha berakom helyette, akkor 2600-ról 3500-ra menne a bv tooltip egy 6linkben, s még így is inkább carcass? -
Har_melin
addikt
az új act bossokat nem tudom, mert az RF karimnál nem használtam vaal gemet, és így nem figyeltem.
Azzal nem tudok mit kezdeni, hogy "amikor kellene sose tudom tölteni a skill-t" - nem kell ellőni őket fölöslegesen és akkor fel lesznek töltve. A vaal gemek a bossfightokra vannak. Most annyit nehezítettek rajtuk, hogy a bossok által megidézett minyonokkal már nem olyan egyszerű újra feltölteni őket egy fight alatt, de ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Sonja
nagyúr
Ránézne nekem is valaki a passzív skill fára, erre! Úgy érzem, hogy elbacarintottam.
Kétkezes (Mace) maruder akarna lenni, nagy dps-el, és minél jobb védelemmel. Itt a karakterem.
-
alpihun
senior tag
válasz
Plazmacucci #10180 üzenetére
hupszi, most már kellene menjen elméletileg
-
-
alpihun
senior tag
ez leginkább a te misplayed
más:
Aki jobban ért a játékhoz, rápillantana itt a noYeti nevű karakterre?
Merre tovább? Fán épp a path of the warrior fele rakom a life nodeokat, az kb. be is van fejezve. Hanem geart hogyan tudnék hatékonyan upgradelni? Egy rare 6link közelebbről biztos jön (jobb lenne egy 5link carcass jack?), illetve ajánlják a dorianys catalistet, de a számok alapján nem tűnik jobbnak a divinariusomnál és 15-20x drágább. -
la_cc
addikt
válasz
Har_melin #10177 üzenetére
Nekem inkább úgy rémlik, hogy szinte minden boss-t 0 töltettel kezdem, valszeg azért, mert amikor kellene sose tudom tölteni a skill-t, tehát haszontalan. Előző ligában az SRS auramancer-emmel is ez volt a bajom, hogy a 3-4 vaal aura-val, amikor igazán kellene (boss-oknál), mindig 0 voltak.
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
válasz
Har_melin #10175 üzenetére
Belépek egy akármilyen boss-hoz és nincs benne töltet, aztán meg nincs mivel feltöltenem. Erre gondoltam és ezért találom fölöslegesnek.
Értem a működését az enlighten-nek, eleve lvl 2-esen szerezném majd be, de egyelőre semmi értelmét nem látom.
Tegnap este összedobtam egy 6L-es staff-ot, majd tesztelem, hogy elég-e.
Valami ötleted nincs esetleg a vaal storm call lecserélésére, amibe jó lehet a build-be?
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
ha a boss fightoknál nincs feltöltve a vaal gem, az a te hibád, miért lövöd el a trashra? Főleg úgy, hogy a FP amúgy is elég ellenük?
Az enlighten-nek csak lvl2 fölött van bármilyen hatása. Ha nem eleve szintezve vetted, akkor jó eséllyel még sokáig (úgy lvl 90-ig) csak van.
A későbbiekben nem tudom, hogy az FP mana igénye a 6L-ben mennyire nő meg, könnyen lehet, hogy ott már időnként kevés lesz a maradék.
-
la_cc
addikt
válasz
alpihun #10169 üzenetére
Van egy szabad slot-om, lehet belenyúlok és kipróbálom ezt a swift affliction-t is pluszban.
Más téma:
Elég haszontalannak érzem a build-ben a vaal storm call-t, mert boss fight-oknál sosincs elég soul a fegyóban, a sima moboknál, meg feleslegesnek érzem, a freeting pulse kinyír mindent amúgy is. Szerintetek mit lehetne betenni 6L-be az armor-ba, ami sokkal szívossabbá tenné a karit? Jelenleg ezt érzem a legnagyobb gyengeségének.
A leírás alapján ezt kellene tennem: vaal storm call + incr crit strikes + incr duration + added lighting dmg + controlled destruction + incr ctr dmg.
Illetve a blasphemy + warlord's mark + discipline mellé tök feleslegesnek tartanám betenni az enlighten gem-et, ami ugye, ha jól értem, csak a lefoglalt manát csökkentené, de így sincs problémám, mert folyamatosan szívja el a kari a manát curse aura-s gyilok miatt.
Vmi tippetek nincs esetleg?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
Még egy: a flaskák fontosságát már Nordic is hangsúlyozta az összefoglalóban, de a mostani változatban ez hatványozottan igaz.
olyan mennyiségű különböző damage over time monszta jött be, hogy egy remove curse flaska kötelező és egy poison elleni is erősen javallt - ha egy vulnerability átok alatt esik rád egy ilyen pakk, akkor annak szopás a vége.
-
Har_melin
addikt
A másik, ami sajnos nem elkerülhető, hogy legalább bizonyos alap mechanikákkal tisztában kell lenni.
- az elemental sebzésekhez vagy ún flat ele dmg kell ("adds X-Y cold dmg to attack/spells", ezt találod jellemzően a cuccokon), vagy a skillek a fizikai sebzésből konvertálják (pl. molten strike). Ha egy alacsony phys dmg-ű fegyverrel használt konvert skillt, akkor az alacsony ele sebzést fog adni. Ugyanez van a különböző elemental aurákkal.
- a sebzés módosítók között vannak multiplikatívok ("more dmg") és additívok ("increased dmg"). Ha a kiindulási alapot 100-nak veszem, akkor az előbbiek összeszorzódnak. pl. egy 20% more és egy 30% more az 100*1,2*1,3= 156. Az utóbbiak csak összeadódnak, a fenti példánál maradva 100 * (1+0,2+03) = 1,5.
Itt még kicsi a különbség, de látható, hogy a more dmg-nél a sokadik módosító is "névértéken" számít, az increased-nél pedig csökken a hatásuk.
- az attack és a cast speed olyan, mint ha more módosítók lennének, hiszen egységnyi idő alatt több sebzést tudsz bevinni.
- van egy trükkös módosító, amikor az increased dmg nem a te sebzésedre vonatkozik, hanem a monszta által bekapott sebzésre (monsters TAKE xy% increased dmg from your attack/spell). Ez funkcionálisan olyan, mint ha more lenne, ugyan azon az alapon, mint az attack speed.
A főbossok kivételével a monszták ele resistje az esetek 99%-ban lósz*rt ér egy azon a szinten jól összerakott kari ellen. Nem top gearről beszélek, hanem aminél ezekre az alapokra figyelve válogat az ember a talált cuccok közül.
-
Nordic
Közösségépítő
Először nem ártana picit ismerni a játékot, mert láthatóan vannak hiányosságok.
Először is a védelem nem felesleges. Persze első a resist, de ugyanúgy jó az armor is meg az evasion a block illetve a Dodge is. Az armor a sok kis hit ellen véd, ellenben a nagy hitek ellen nem. Az evasion ha bejön nem kapsz sebzést, viszont előbb utóbb tuti eltalálnak. 75% evasion esetén 4 ütésből az első három nem talál el, viszont a negyedik fixen igen. A block/Dodge ugyanilyen, de ott minden ütés esetén rollol block/Dodge chance-et a játék.
A drog is full rng. Ha szerencsétlen vagy nem esik semmi, ha szerencsés akkor még minden. Ha túl magas szintű vagy akkor van lootdiminish, és eleve szar lesz a drop.
Maga az item rarity gem önmagában semmit se csinál. Értelmes magic findhoz nem csak a rarityt kell növelni(legalább 150+ százalékra), hanem a quantityt is. Az előbbi az értéket az utóbbi a drop mennyiséget növeli.
Avariushoz meg annyit, hogy itt minden bossfight mechanikus, azaz minden ütés elkerülhető, ha ismered a harcot. Ha ezt figyelmen kívül hagyod, akkor azon se kell csodálkozni, hogy 50x meghalsz.
-
Dewri
aktív tag
válasz
BoneDragon #10135 üzenetére
Na igen. Első 4 acton úgy mentem végig a (ezek szerint csak szerintem) jól összerakott marauderrel, hogy szinte semmit nem sérültem, tucatszám mészároltam a kétkezes fegyverrel az ellent, 3200 védelmem volt páncéllal+pajzzsal másodlagoson. Aztán jött az act5. Annyi ellenfél jött, hogy nem láttam a végét egy-egy folyosón, elég erősek is, közéjük berakott "titkos" minibossok (a tömegben rögtön nem mindig tűntek fel, csak hogy durvákat üt valami...), nagy részük elemental resist... Köszi...
Aztán ez a boss... Első formájában még le is vertem, örültem magamnak, aztán jött az "aranyember"... 1-2 mozdulatától halál. Bármivel ütöttem, bárhogy támadtam, halál. Alig sebződött. Minimum 30-40x haltam meg, mire levertem, mert ahogy respawnoltam, már mentem is rá, minek fárasszam magam a rohangálással-bujkálással, ha úgyis kinyír, akkor legalább addig ütöm, amíg mozgok...
Azóta átépítettem a felszerelést, elemental sebzések helyett fizikai/méreg, sok socket, linkes socketek, sebesség, még akkor is, ha ez a páncél rovására ment. Úgy látszik ez is olyan, mint a world of tanks: a páncél szart se ér, de legalább lassít...
Utána már egész jól átmentem az act5-ön, bár a végén az a főboss se volt gyenge, de még az sem volt ekkora probléma, mint ez az Avarius...
Nekem a droprendszer nem tetszik, igazán használható cuccokat nem akar adni, minibossok, de még kemény boss után sem esik semmi extra. Külön beraktam azt a kék gemet, ami 41%-ot ad jobb dropra (és azóta már ment feljebb), de semmi... A különféle alaptárgyakból felkonvertált cuccok jobbak, mint akármi, ami esik... Ez normális?
-
alpihun
senior tag
En raktam neki swift afflictiont is, mert volt hely es igy meg azzal is eleg gyors, hogy van farol kb 40% increased skill effect durationom a blade vortex miatt. Lehet nalad is ez a stat a ludas, hoverelj a LW spellre s tooltipben irja, hogy mennyi reduced duration van rajta, 70% korul mar smooth nekem, persze egy shield charge soha nem lesz belole.
-
la_cc
addikt
Ez a lighting wrap mikor lesz használható? Most épp 16-os gem-ekkkel van összekötve faster casting-el és less duration-nel, de így is kurvára lassúnak érzem.
-
Har_melin
addikt
válasz
rumkola #10166 üzenetére
vegyes.
Vannak egyedi küldetések, amelyek végén garantáltan valamilyen unique cucc esik.
Vannak olyanok, amelyeknél a "célszemélyt" egy adott unique-ot viselve kell megölni és akkor az egy erősebb változattá alakul.
Vannak sorozatok, aminek a végén van valami jutalom.
És vannak vegyes küldetések, amelyek közül némelyik csak poén (pl. a patkányok, békák), de ilyen pl. a lab végén két enchant lehetőséget adó is. -
rumkola
nagyúr
Sziasztok!
Navali prophecy-jei mire jók, és miért jók nekem ha valamelyiket teljesíten? -
Bp
tag
Hali.
Az mitől van hogy a játék nem indul el?
Feladatkezelőben fut,de annyi.3-4 hónapja volt már a gépen,csak letöröltem,akkor semmi baja nemvolt
-
pruzsi
őstag
.
[ Szerkesztve ]
-
Rabby7
csendes tag
válasz
Plazmacucci #10158 üzenetére
Köszi a tippet, villámgyorsan, ész nélkül meg is vettem( szokás szerint előbb cselekszünk, aztán átgondoljuk
), majd rájöttem hogy a level 68 tól egy pöttyet messze járok...
csak 21 szint....mi az nekem...
-
Mirman
őstag
válasz
vvega30 #10159 üzenetére
Staffot simán tudsz csinálni. 30C összesen a 6db The Dark Mage divination card es utana 3-4 C emlékeim szerint a Shreaking Essence of Sorrow amivel +2 cold staffot csinálsz . Ezután csak LVL 3-4 Haku-val pedig teszel rá egy inc spell damaget es win . Kb 60-70ra olyan erős mint a Taryn Shiver staff , viszont az 10 ex 6 linkelve ez meg maximum 1 .
Mapokbol meg szépen lassan vegyél mindegyikből t10ig 1 db ot amit még nem teljesitettel hogy meg legyen a bónusz és onnantól kezdve könnyű a mapozás .
[ Szerkesztve ]
-
vvega30
senior tag
válasz
Mirman #10140 üzenetére
Köszi, megnéztem, kb ugyanaz a karakterünk, bár a staff az.. need
Nekem csak egy skilles van és nincs rajta critBuffolva 28% a crit esély, de mondjuk így is darál.
T7-nél járok, nincs még magasabb mapom. Mondjuk a bossokkal küzdés van, bár gondolom neked is. Igen karcsú a pont dps -
-
Har_melin
addikt
na, über izaronak majd még egyszer neki kell futni, ez a flask választás nem működött. Sajnos az RF nagy hátránya, hogy ezzel be kell állni a pofonok elé és várni, hogy majd csak megdöglik...
-
Összességében nekem csalódás a 3.0 story része. Fantáziátlan és unalmas a 6 új act, már a negyedik is trágya volt az eredeti háromhoz képest. Semmit nem tudtak hozzátenni az univerzumhoz. Amit a bossfight-okkal csináltak az meg kiborító. Nem azért mert nehéz, hanem mert unalmas és gagyi.
-
Nordic
Közösségépítő
-
Rabby7
csendes tag
válasz
Nordic #10152 üzenetére
Köszönöm, akkor legyen egy olyan necro/summoner ami nem magic find,ok? Velem lehet beszélni, nyitott vagyok ...de ötleteket javaslatokat akkor is szeretnék...hátha nem egyedül vagyok ezzel az elképzeléssel...vagy linket hogy mi az ami életképes, és low budget.... van 2 chaosom sacc és ennyi...
Thx! -
Nordic
Közösségépítő
válasz
Rabby7 #10150 üzenetére
Manapság nem éri meg magic-find karaktert építeni, mert nem kifizetődő. Csinálni kell egy rendes karaktert, ami k*rva gyorsan cleareli a mapokat, és úgy farmolni. Hidd el sokkal több loot esik úgy, mintha csinálsz egy lassú mf karaktert, i mellé kell party is, hogy legyen clearspeed is.
-
Rabby7
csendes tag
-
alpihun
senior tag
válasz
Plazmacucci #10145 üzenetére
Akkor drágább kellene legyen
-
Rabby7
csendes tag
Sziasztok!
Én is visszatértem egy fél-másfél év kihagyás után, tudtok ajánlani valami jó kis Necromanta buildet ami már optimalizálva van 3.-ra?
Nekem mint örökös újrakezdőnek elég ha Tier 10 es mapok mennek,pláne hogy ez a kari lenne első körben a "raritys"...
Most level 42 körül van, eddig a fán a zombikra pakoltam, meg hogy 2 spectre legyen és ennyi, meg van 10 pontom amit eloszthatok.
Drop szerintem is rosszabb lett, hiába van 3 arany éxerem, meg a sisakba/cipőbe/kesztyübe 10-10 raritys tulajdonság, eddig összesen 2 chaos esett meg egy regal és ennyi... :S
Köszönöm előre is! -
-
alpihun
senior tag
Mi történt az exalted árakkal? Standard alapján arra számítottam, hogy a kezdeti tempóval nő tovább s nyaralás előtt az összes chaosomra vettem 3 exát s már most 10c-t bukok mindegyiken. :/
-
zole72
tag
Sziasztok.
Valaki tudna segíteni nekem,anno mikor megjelent játszottam vele,most újra fel raktam,de játszhatatlan az egész game.
Folyamatosan lagok vannak,esélytelen így bármit játszani rajta,megy 1-2 másodpercig megáll,utána megint megy 1-2 másodpercig és megint ugyan ez.
Valamit megoldás van rá ? -
Mirman
őstag
válasz
vvega30 #10139 üzenetére
Itt van MirmanFbTotem néven van a kari . Sima +2 cold gemes 6 link staffal megyek ezenkívül mindenen mana + life és a critet a fáról szedem össze.
-
tibee77
őstag
Nekem a liga idaig: örülök hogy frostblade-del kezdtem meg nem is.olyan faszan haladok a mapokon, mar majdnem wander szinten van a clearspeed, viszont a bossoknal jön a szopas...eleg durvak lettek, t14es mapot ha nem szamolom a bosst akkor 3-4-5 perc alatt lenyomok,elerek a bosshoz es jön 1 halal,2,3...annyi eletük van hogy sokkal tovabb kell öket csepelni igy nagyobb a hibazas lehetösege.huzos basszus, kell egy build majd kövi karinak aminek nem gond ennyi hp.
-
pruzsi
őstag
Megosztanám azt hogy a pantheon boss soul kinyerés minden karival külön külön meg kell csinálni.
Tehát hiába csináltad meg azt a 4 mapot és nyerted ki a soul,a másik karakterednél egy nem jelenik meg.Én egy karival megcsináltam mindet és sajnos csak utána tapasztaltam ezt és így +10 divine vessel ment el ugymond a semmire.
-
Mirman
őstag
válasz
BoneDragon #10135 üzenetére
Előre szólok az egy könnyű boss a későbbiekre nézve
-
BoneDragon
veterán
Aki kitalálta ezt az Act5 Templar Avarius bosst, fellógatnám. 40 perce vagyok itt és fele hp-ja ment le...
-
pruzsi
őstag
Tervezi esetleg valaki hogy magyarra fordítaná a [Pantheont?]
-
A7 pókos lézeres bossfight... Csak lockstep módban lehet játszani mert tuti benne vagy a nyalábban csak nem látod. Na jó pihentetem az egészet. Jól szétbaszták a sztori módot.
-
Har_melin
addikt
apropó map: már T7-nél járok, de nem kínálja fel a shaper orb bónuszt a térképen, nem is jelenik meg sehol a kis kék kör.
-
la_cc
addikt
Az új 2.3-9-es trade macro nektek is ilyen kurva lassan tölt be ingame kurzoros használatkor? Frissítés előtt 1 sec alatt megtalálta a crtl + d-s keresést, most meg vagy 20 sec-et malmozik...
[ Szerkesztve ]
-
Patrick
addikt
válasz
Har_melin #10126 üzenetére
Egy tabula rasa esett, amiből tudtam venni, gyűrűket, nyakláncot és egy jó kis övet. Annyira nem esett semmi, ami használható lett volna, abból a kevésből, ami egyáltalán esett...
Toltunk pár mapot, ott sokkal jobb a drop nekem is...
8 chaos-om van 70-es szinten. Vagy amulett nincs, vagy gyűrű, az övek még csak csak esnek.
-
Har_melin
addikt
válasz
Patrick #10124 üzenetére
első reakcióm nekem is az volt, hogy nem túl fényes a drop, de aztán összeszámoltam:
- most van egy exa + kb. 60+ chaos a ládában
- cuccokra elköltöttem másik kb. 60c-ta 120c most kb. 3 exa, vagyis egy hét alatt bejött 4 exányi zsé. volt amit találtam, volt ami tradeből, de azért azt kell mondjam, hogy ha ez marad így, akkor nem fogok sírni.
-
Patrick
addikt
válasz
BoneDragon #10119 üzenetére
Hasonló cipőben járok én is, szó szerint, hasonló cipőben.
-
-
Remiel
őstag
az lenne a kérdésem, ha egy Facebreaker kesztyűt hordok és fegyvert is veszek a kezembe, akkor maga a kesztyű unarmed sebzése onnantól nem számít?
Totemes Warchief amivel megyek és a buildet aki csinálta csak a kesztyűvel tolja, de nem tér ki erre
[ Szerkesztve ]
-
rumkola
nagyúr
válasz
Har_melin #10104 üzenetére
Újra elkezdtem a játékot 1.5 év után. Újra a kiba***tt fórumokat kell bújnom 50%-ban /saját fejből LVL 60 után halál/, és nem hiszem el, de a bossok 1hitelését még mindig nem küszöbölték ki. Nagyon szeretnék játszani ezzel, de mocskosul dühít.
A drop egy külön mise, egyszerűen felháborító. Egyre jobban az az érzésem, hogy ez a játék csak és kizárólag nolifer fanatikusoknak adhat örömet.[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Plazmacucci #10117 üzenetére
Egyetértek, eddig szórakoztató volt buildek összerakása stb. de, hogy 5 percig kergetőzzek egy bossal egy egy map végén kifejezetten idegesítő tegnap le is tettem a játékot, ezt nagyon elbaxták. ES totál nulla.. Az ok, hogy valamit csinálni kellett vele, de basszus életképtelenné tették szó szerint és ez által kilőttek egy rakat buildet is.
-
Szerintem ez, hogy ilyen never ending boss fight szerű játékmenetbe tolták az egészet, nem áll jól a játéknak.
-
Patrick
addikt
Amióta játszom a poe-val, soha ilyen szar nem volt a drop, mint most...
-
-
Har_melin
addikt
lvl 81 és még mindig nem sikerült Hakut felvennem, egy szar resistet nem tudok rárakni a cuccaimra. A1 legelején találkozatm vele, azóta ott szerencsétlenkedik egyes szinten.
Tora meg Vagan már úgy is majdnem hatos szintűek, hogy csak egyszer voltak a HO-ban, hogy a cuccukat aktiváljam, majd minden második-harmadik pályán beadja őket a gép, de Hakut soha. Tud valaki valami megoldást?
-
Komolyan csak A5 új terület? Még csak part kettő elején tartok mondjuk, de van egy sejtésem.
Egyébként az Aspirant trialokból viccet csináltak. -
Nordic
Közösségépítő
válasz
BoneDragon #10103 üzenetére
"Nem túl jó ötlet ekkora talent fát ilyen rendszerrel csinálni, na mindegy is..." - tényleg...mennyivel jobb is, amikor mindent a szádba ad a játék, és ingyen változtathatsz rajta mindent.
Ez egy ilyen rendszer, ami már évek óta működik. Igen tanulni kell, de rengeteg kezdő build van már, és némi angol tudással nem kell vakon menni. Az összefoglalóban is le van írva, jónéhány tanács a kezdőknek, de gondolom az is kimaradt.
No offense, nem feltétlen ellened irányul a nyers mondandóm, csak már unalmas mindenkitől azt olvasni, hogy túl van bonyolítva a passzív fa, és hasonlók.Ez a kezdők nagyrészétől állandóan előkerül...
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #10103 üzenetére
Ha nem ismered még a játékot, akkor ne akarj a saját fejed után elindulni, azzal 99,9% szívni fogsz. Válassz ki egy szimpatikus buildet és menj azon.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #10098 üzenetére
Egy elszúrt karaktert (különösen, ha még csak a játék elején vagy) egyszerűbb kikukázni és a felgyűlt cuccból a használhatóval kezdeni egy újat. Hidd el, gyorsabban fogsz haladni.
-
Har_melin
addikt
válasz
BoneDragon #10097 üzenetére
Leap Slap vagy Lightning Warp (az ugrálós) vagy Whirling Blade esetleg Shield Charge. Attól függ, hogy melyiket tudod használni, hogy milyen fegyverrel mégy.
AS: A kesztyűkön és magán a fegyveren is lehet incr. AS a többi passzív pontokból. Egykezesnél a kardok, clawk alapból gyorsabbak, mint mondjuk a mace-ek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest