Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirman
őstag
válasz Drenadar #9899 üzenetére
Nem . A legjobb esélyed ha valami kelendő cuccra (Devoto fejes , Starkonja , Bringer of Rain , Abyssus stb) porgersz enchantot és ha valami használható lesz eladod jó áron . Az így keletkezett pénzből pedig megveszed magadnak a kívánt fejest a neked megfelelő enchantal.
-
Drenadar
veterán
Gondoltam magamban,, hogy el kellene kezdeni foglalkozni az enchantokkal is. (standarden).
És párszor végig is mentem a labon, hogy aztán egy totális felegesleges enchantot adjon valami tárgyamra a játék.
Erre most tényleg ez az egyetlenegy lehetőség? Vagy van rá valami trükk, amivel ki lehet választani, vagy legalább valamivel segíteni a randomot? -
félisten
-
félisten
-
simondr
senior tag
válasz Plazmacucci #9883 üzenetére
baron sapival str stackel sem ment? úgy tudom az elég jól bevált a népnek kb T14-15-ig
-
GICA666
tag
Sziasztok.Nem rég kezdtem el a játékot.Tudnátok segíteni? 32- szintű vagyok.A skill-ben szerettem volna kicsit több életet adni.Erre eltünt a mannám.Szürke lett.Úgy látom,az életem azt használja.Mit tegyek?
-
félisten
Remélem a Zombie kap egy kiss buffot, mert extra drága cuccok nélkül T8 felett kifeküdtem
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Har_melin
addikt
És meghallgattatnak az ő népének sirámai: balansz vátozások a legutóbbi balansz változásokhoz képest.
- Power Charge 50% -> 40% crit chance (30-ra akarták levinni)
- Frenzy Charge továbbra is minden dmg-re hat, nem csak az attackra
- Shock és chill: 2s az alap időtartam megszűnik a bossok immunitása!!!
- shock: 10% HP lightning sebzésnél 50% incr. dmg, innen csökken lefelé, már 1% sebzésnél is aktiválódik. (A bétában 50% HP-t kellett sebezni a max.-hoz és 4% alatt nem volt hatása)
- csökkeni fognak az itemekből nyerhető chill és shock bónuszok
- treshold jewel vendor nem lesz, de quest rewardként elérhetők lesznek.[ Szerkesztve ]
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Nordic
Közösségépítő
Ez meg egy simán minőségi orosz animáció: [link]. Simán el tudnék viselni ilyeneket a játékban.
[ Szerkesztve ]
-
n1nja
tag
válasz Plazmacucci #9872 üzenetére
Ice Shot-ra szavazok. Mit szóltok?
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz Plazmacucci #9872 üzenetére
az a link jó amit a kolléga korábban linkelt? Nekem nagy váltás lesz wc totemről és átbachatsz nyugodtan, ha van kedved ?
-
félisten
válasz Rizseslescó #9871 üzenetére
Szokásos liga kezdő minion build
-
pckownz
őstag
Mennyire oszlik meg a jatekosok tabora a league es normal kozott?
Nem vagyok benne biztos, hogy 1 het jatek utan ujra kezdenem a league miatt, viszont ha keves jatekos marad simaban, akkor sajna beallok en is. -
tibee77
őstag
En mär asszonyt felkeszitettem, hogy pentektöl megszüntem letezni. (kicsit sajnälom ) Hetföig megprobälom megnyomni,muszäj lesz, mert minden uj lesz, hiäba huztam mär fel sok karit, ez itt teljesen mäs lesz.
Közbe mäs:Kemenyek ezek a szteroidok, szegeny bossnak eselye nem volt. xD
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Sárpac
nagyúr
válasz Rizseslescó #9866 üzenetére
Szia! Hát a régi kemény mag 90%-a már itt van szerintem, csak a mazohisták komplexusosok nyomják már a dio3-at. Én itt leszek induláskor valszin inkább este éjjel tolom mivel 43fokot mondanak péntek-szombat-vasárnapra!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz vvega30 #9861 üzenetére
Az a gond, hogy nem sokat vagyok otthon gép előtt, innen meg nem tudok linkelni. Rákeresel freezing pulse totemre tuti beadja a youtubon Még megpróbálok neked keresni egy direkt linket, de YT-n nem volt hozzá. Akinek lesz kedve partizni és közben dumálni azt szívesen látom, azt se baj ha tapasztalt, mert én nem vagyok az paci ti őrzitek még ezt a szép hagyományt? D3-ból ismerjük egymást..,.
Mennyi ottani rég arc játszik azóta Poeval[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
a remorázás nem az én műfajom, a felbukkanó szövegek meg annyira zavarnak, hogy a trade kéréseken kívül eleve le van tiltva minden, szóval ez az opció felejtős.
Nem is fél óra játékkal gondoltam, de 8-900 map után már aligha számítok casualnak.
Nem létfontosságú egyébként, a challenge listák soha nem izgattak, csak kíváncsi voltam.
-
vvega30
senior tag
válasz Rizseslescó #9860 üzenetére
Belinkelnéd melyiket nézted? Érdekelne engem is
Magyar idő szerint este 8?, ha jól emlékszem.[ Szerkesztve ]
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
Rizseslescó
aktív tag
Kipróbáltam az srs-t egész jó volt,de gondolom kell hozzá cast speed rendesen? Viszont láttam egy freezing pulse totem buildet YT-n és 3-4 linkes full rare cuccban, 69-s karival leírtotta pikk-pakk a mapot. Azt azért tegyük hozzá, hogy a bossal a végén elég sokat kergetőzött ): Még mindig nagy dilemma nekem a ligastart, nem tudom mit kezdjek Nem akartam totemes buildet, de még filózok mert elég meggyőző volt amit művelt, és chaos recit farmolni jó lesz, bár az a gond A10-ig fogalmam nincs mennyi kihúzni egy karit. Na meg vén fejjel én már nem szeretek mindenbe belecsapni, inkább kihúzok egy karit de azt normálisan. Na meg természetesen vasárnap lesz időm játszani leghamarabb Pénteken mikor lesz a ligakezdés?
-
Sárpac
nagyúr
válasz Har_melin #9857 üzenetére
Sokat kell tolni és beadja mind! Nyilván napi fél órával esélyed sincs, ebben az esetben figyelni kell a 820-at, mikor talál valaki olyan boxot ami épp neked hiányzik és írni gyorsan egy + neki, majd ha szerencséd van és beinvel akkor együtt nyitjátok és meglesz mindenkinek aki a láda körül van!
-
Har_melin
addikt
a challenge lista alapján lesz még pár változás, pl. lesznek új vaal bossok is.
Kicsit off kérdés: a perandus chestek közül van, amit az istennek se adott be nekem a játék (Treasury, trove, wardrobe, archive), illetve a cartographer strongbox a ládák közül. Ezeknek van valami minimális map szintje, amin felbukkanhatnak? Úgyszintén a négy extra essence - hiába dobáltam a chaos essence-eket, soha nem adta be egyiket sem. Itt is van valami minimum map limit?
-
Har_melin
addikt
kíváncsi leszek, hogy a treshold jewel-ek majd aug 4 után is elérhetők lesznek-e A5-ben vendortól?
-
front3r
őstag
válasz Plazmacucci #9849 üzenetére
Az biztos. Én is "visszatértem" a játékhoz.
A 3.0 annyi tartalmat hoz, hogy erre nagyon sokan felkapják a fejüket, aki valamennyire is szereti az ARPG játékokat.
Sőt, a nagyobb streamerekkel együtt, plusz a média is biztos fel fogja kapni a játékot újra, amitől még több ember érkezik.
Szerintem ez jót fog tenni a játéknak, a GGG-nek(mikrotranzakciók ugyebár), és tovább tolják a játék életciklusát.
Nem mostanában szűnik meg a support az 100%, ha látják hogy van értelme ezt csinálniuk.PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
reelc
veterán
válasz Plazmacucci #9849 üzenetére
& (#9850) Nordic: köszi a válaszokat.
A nehezebb érvényesülést a klánokkal kapcsolatban értettem, annak alapján ami pár hsz-szel fentebb folyt a témában.
Igen, a D3 egyszerűbb. Sok-sok óra játék után komolyabbra vágytam, ezért próbálgatok más ARPG-ket is, most a PoE a soros. Aztán meglátom hol kötök ki huzamosabb időre.
Megpróbálom elverni még a League Stoneokat az új tartalomig.
Amúgy a 4-ik Act elején tartok az alap nehézségi szinten.[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Minden league egyfajta D3 Season, csak annyi különbséggel, hogy d3ban kapsz skineket, meg petet, de minden más változatlan marad, itt viszont minden league más, és kb 3 hónapig tart.
A kezdőknek nem nehezebb érvényesülni, végtelen kezdő build létezik, amit követve, simán egyszerű a játék. Amiben mégis nehezebb, hogy a játék mélységi tartalmát igenis meg kell tanulni, nem lesz a szádba adva mint a D3 esetében.
-
félisten
-
reelc
veterán
A League a Diablo 3 féle Seasonnak felel meg?
Vagyis záros időkeretben 0-ról kell felépíteni karit és elvégezni a feladatokat?
Meddig szokott tartani?
Pár hsz-szel fentebb olvastam, hogy van 2db hazai klán, és nem egyszerű kezdőként érvényesülni. Ez így kicsit furcsa számomra. Annak nyilván nem, aki évek óta tolja a játékot. -
Har_melin
addikt
ezért irtam, hogy RIP. Eddig maga a shocking ground eredményezett 50% plusz sebzést és az ideje volt változó.
Most az ideje fix lesz, de csak változó mértékben okoz többlet sebzést, ha egyáltalán - a cél hp-jától függ, 4% alatt semmi hatása sem lesz. Márpedig maga a gem még kimaxolva sem fog értékelhető sebzést okozni az endgame bossoknál.
Lehet, hogy átdolgozzák a trap gemet is, de úgy gondolom, hogy ha ez is benne lenne a pakliban, akkor megemlítették volna - nem hiszem, hogy négy nap alatt akarnák implementálni.
-
-
la_cc
addikt
válasz Plazmacucci #9828 üzenetére
Igen, béta... Még tuti jönnek változtatások.
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
front3r
őstag
Én a PS4 - es verziót várom! Gondolom lesz valamikor, ha Xboxra is lesz...
Sokkal kényelmesebb lenne kontrollerrel tolni.
PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kozben elindult Xbox beta is, melo utan meglessuk milyen lett konzolon. Valami tipp-trukk van kezdesre?
Live-Die-Respawn
-
Rizseslescó
aktív tag
Azon leszek, ezúton is elnézést kérek gyermeteg hibámért. Készültök majd írni egy 3.0-s szösszenetet? Nagyon érdekelne mit fog még érinteni az új liga. Amennyiben küldenétek egy linket ahol le vagyon írva angolosijúl, ígérem venni fogom a fáradtságot és előveszem a transletet.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
Újabb balansz módosítások, RIP Vaal Lightning Trap, Power Charge és Frenzy Charge nerf
-
Sárpac
nagyúr
válasz BotlábBéla #9834 üzenetére
Nekem 1Ex sem esett a 2 hetes event alatt eddig 90-es szintig és már nem is fog.
-
Nordic
Közösségépítő
Harbringer challenge legue + Harbringer Supporter pack
Van egy olyan érzésem, hogy ez a liga nem fog végre kifulladni 2 hét után nekem.
ps.: Kell egy ilyen lángoló tigris
[ Szerkesztve ]
-
Zyrius
aktív tag
válasz Rizseslescó #9832 üzenetére
Ne haragudj, de ez baromira idegesítő... kérlek vedd a fáradtságot és korrektúrázd amit írsz.
Mindenki tud hibát véteni nem ezzel van baj, é helyett 3-ast írni értelmetlen és bosszantó.no offense, előre is köszi
https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
vvega30
senior tag
válasz Rizseslescó #9830 üzenetére
Pusztán érdeklődésből: miért írsz néha 3-ast az é betű helyett?
-
Rizseslescó
aktív tag
Sajnálom, úgy gondolom lassan tele vagyunk és ez3rt nem f3rsz be.Legalább korrekt volt 3s nem bújt álcák mögé. Most 2hetesben szórakozok egy Scharge builddel, ha gondolod szívesen csatlalozhatsz hozzám ha fenn vok? Elég uncsi, ezért lehet törlöm és megnézem az Srs bildet ha már ilyen fasza linket osztottak meg. Aug. 4-ig tart akkor a 2 7s?
-
félisten
-
la_cc
addikt
Hogy hogy vannak 3.0-ás build-ek, ha még meg sem jelent a végleges?
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Nordic
Közösségépítő
Én a másik guildben vagyok, és valószínűleg akit láthattál online az azért nem válaszolt, mert a 2hetes ligában épp a lvl 100-ra mentek egy másik taggal HC-n. Lvl99-nél már nem meglepő ha épp nem válaszolnak. A másik, hogy hozzánk ritkán kerül be full kezdő, max ha aktív ts felhasználó, mert chatbe nem igazán írkálunk. A hc game+chat nem igazán illik össze.
[ Szerkesztve ]
-
Win-T
senior tag
válasz Rizseslescó #9823 üzenetére
Norbi a guild vezető ha nem tévedek, vele beszéltem ingame... elég egyértelmű volt az elutasítás, nem erőltettem tovább. A másik guildből egy officert láttam online, de ő válaszra sem méltatott, majd próbálkozom még ha nem lesz más.
-
vvega30
senior tag
válasz Rizseslescó #9821 üzenetére
Becsatlakoznék én is ha van lehetőség. Jó lenne magyar szavakat is olvasni a cseten
-
Rizseslescó
aktív tag
-
Win-T
senior tag
Sziasztok!
Eljutottam végre oda, hogy elérjem a Path of Exile Hungary vezetőjét, de sajnos azt az infót kaptam, hogy nem igazán szeretnének már több kezdőt a soraik között így nem tudnak bevenni.
Szóval a hó eleji kérésem továbbra is aktuális: ha valakinek van esetleg tudomása olyan csapatról ahol befogadnak zöldfülű lámákat, kérem ne tartsa magában az információt. Jó a játék, de egyedül azért nem az igazi. -
pckownz
őstag
Sziasztok,
Par napja kezdtem a jatekot, kapasbol egy Lazy pally nevu builddel.
Normalon iszonyatosan bejott, viszont cruel act4-be 55-os szinten kb tobb xp-t vesztek, mint kapok 1-1 szerencsetlen mapon
Egyelore nagyon sok ujdonsag van, viszont tetszik a tobbi class is, nem biztos, hogy egybol nekiesnek egy endgame-nek, ha elcsuszok odaig.
Mi lenne az a kaszt/build amit ajanlanatok egy diablo playernek kiismerni a jatekot? (caster, tank, etc mindegy) -
vvega30
senior tag
válasz Rizseslescó #9814 üzenetére
Én azzal kezdek úgy döntöttem. Kb valami ilyesmit akarok összehozni.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz Plazmacucci #9813 üzenetére
Lehet csak nekem volt nehéz, de folyton haldoklott a flameblast templarom. Viszont az tetszett benne, hogy a pálya másik feléről is jelzett a lootfilter. Most valami újat szeretn3k kipróbálni, az se baj ha caster. Régen D3 wd volt a kedvenc.Srs nagyon nehéz?
-
félisten
válasz Rizseslescó #9812 üzenetére
Dual flameblast vagy dual flame totem?
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz Plazmacucci #9810 üzenetére
Köszi Cucli , bíztam a bátorító szavaidban (' Én ligakezdésre gondoltam a Sc-t. Mivel eddig csak lifeos totemkarikkal vergődtem ez a kari állt hozzám a legközelebb. Kipróbálnék majd egy Cyclont is, de lehet leragadok a warchiefnél. Tudtok javasolni a barbár agyamnak valami egyszerű kezdő bildet, ami akár end gamere is jó lehet?
-
Sárpac
nagyúr
Megvan csak 1clawra adja meg az intenkénti 1-10 villám sebzést tehát nerfelték. Viszont így használható pajzs mellé amik szépen buffolva lettek különböző tulajdonságokkal pl. simán lehet benne +80% villám sebzés is és így kompenzálódik a 33%-os ES bukta. Ami gáz az a life leech ES-re nagyon semmi magas szinten.
-
félisten
-
Rizseslescó
aktív tag
Én most 2hetesben egy régi Scharge buildet próbálgatok és elég jól működik, bár m3g csak cruel végén járok. Fb-goo van m3g meg a uniq cuccokból és hamarosan az abyssus is meglesz. Nem vok tapasztalt,de szvsz jó lesz ez is. Bossok ellen wc totem, curse és ltrap után elég gyorsan lemennek, na meg haladós is ha van mellé QS flaska.
-
Har_melin
addikt
Ha már pánikkeltés:
néztem egy bétás videót, (nem mentettem el), amiben a módosított poison mechanika árnyoldaláról volt szó. Eddig a poison és a bleed a phys dmg-el skálázódott. Ez védekezési oldalról annyiban volt jó, hogy a minden, ami csökkentette a bekapott phys dmg sebzést (armor, fortify, endurance charge), automatikusan csökkentette a DOT sebzést is, mert csökkent a bázisa.
Most, hogy a két dolog különvált, a DOT sebzést már semmi sem csökkenti, mert azt külön rollból számolják. Ez megint egy pofon az armornak, mint védelemnek
-
Nordic
Közösségépítő
Ne keltsétek már a pánikot 3.0-ra. A játék lényegében nem változik, a ranger is jó volt eddig, ezután is az lesz, úgy ahogy az SRS meg a többi build. Amik lényegesen változtak azok a bandit rewardok, illetve hogy eddig nem volt lehetőség +charge-ért questet csinálni ,de ez is be fog kerülni valószínűleg A9-10-ben valahol. No meg az ES nerf, ami persze ettől nem lett használhatatlan, csak nem lesz több vall-pact+instaleech caster-tankok.
-
reelc
veterán
Rangerrel kezdtem nemrég játszani.
A [3.0] Tornado Shot Build - Deadeye Rangert gondoltam követendő útnak, a passzívjaimat eszerint alakítgatom.
Ez vajon életképes lesz patch után?[ Szerkesztve ]
-
savior
őstag
A toltesi idok javulnak az uj frissitestol?
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
tibee77
őstag
Be is vagyok tojva momentän rendesen, hogy mi a franccal induljak....Mit mondtäl mi is lesz a totem karikkal?Nekem mindig az AW totem volt az öszver kari, ami minden liga elejetöl a közepeig elhuzott, ha kellett ha nem.Most ha az is kapott vmi nerfet akkor tenyleg nemtom mi lesz.
Vvega30:En most a 2hetes ligäban egy life-os srs karit huztam, a The Baron fejessel es eleg jo kis cucc az.Ha nem is fogsz vele shapert meg guardianokat ölni, t7-es mapokig simän el fog vinni csak maga a fejes, nem kell 5 meg 6 link.Az mäs kerdes, hogy nekem nem jött be.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
simondr
senior tag
válasz vvega30 #9800 üzenetére
tipikusan két olyan buildet irtál, ami annál erősebb minél több currencyt tud rááldozni (persze ez általában is igaz).
mindkettő igazi ereje +3 fire staffban rejlik, ha abban rakod ki őket, akkor a dmg-el nem lesz probléma.
Más kérdés hogy a defense hogyan épülne fel. Ha már 3.0 akkor gondolom life.
Érdemes sok reserved mana reduce pontot kihuzni, sok aurát használni, mindkettőre igen jó hatással van pl egy haste és egy anger aura.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest