Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Élménybeszámoló az első találkozásról
Gondoltam kezdetnek kipróbálom a Shadow-t. Több helyen írták, hogy jó kezdőknek is.
Kipróbáltam, fura volt, de valahogy nem éreztem. De úgy voltam vele, hogy nem leszek makacs. Gondoltam indítok egy Witch-et is. Na sokkal komfortosabb volt, mert inkább távolról csipkelődős vagyok. WoW-ban is warlock-kal szerettem játszani. A sok DoT és csak nézni a szenvedést...priceless.Szóval egyelőre a Witch-csel próbálok meg továbbjátszani.
Ami furcsa:
- Skillfa...wáááááá....van egy olyan érzésem, hogy megvan a 10-20 kötelező "vonal" és a többségéhez hozzá se nyúlnak az emberek.
- Tárgyak összehasonlítása kapcsán lophattak volna Blizzard-tól. Ha már egymás mellé teszi, akkor lehetett volna pro-kontra összehasonlítás is akár.
- Tárgyak tulajdonságai. Bár oké, hogy tanulnom kell, de a quality mit számít, lövésem sincs. Armor, evasion oké, de a quality...
- Gemek (vagy itt nem tudom mi a nevük): Jobb lenne, ha állítható lehetne, hogy automatikusan lépjen szintet, ha lehet.Egy kis segítség/infó kérés is lenne
Witch-emnek eset egy Contagion kavics. Istenkirályságos volt, kb. csak azzal pusztítottam. AoE és masszív dmg. Néha toltam Fireball-t. Valami magma lavina vagy mi is volt a neve...kb. hasztalannak bizonyult.Ami nagyon bejövős, ahogy írtam a DoT-ok. Ha van AoE is, akkor az lenne az én fő kasztom. Van ilyen kaszt, aki DoT-okra fekszik igazán és van egy kis AoE is benne?
Amúgy tetszik. Nagyon adja a régi Diablo feeling-et. Csak az a fránya Wisdom nem jön és rengeteg tárgy vár azonosításra a ládámban.
Mess with the best / Die like the rest
-
la_cc
addikt
Egy elég jó videó a 3.1 map rendszerhez. Remélem nem volt még.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
AtHoS
nagyúr
válasz crazygamer75 #11894 üzenetére
A Cast when Damage Taken fogja őket auto castolni, ha bekapsz sebzést
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
crazygamer75
tag
Ezt nem igazán értem, a cleave juggernaut build leírásában ez van megadva:
4 Link
Cast when Damage Taken (Level 1) - Summon Flame Golem (Level 3) - Blood Rage (Level 7) - Enfeeble (Level 5)de ha beteszem a CWDT-t, akkor nem müködik se a golem se a blood rage
-
0karmacoma0
senior tag
válasz LittleBoss67 #11889 üzenetére
Több oka is van. Egyrészt gyorsabban, hatékonyabban játszik, másrészt első két napban csapatban pusholták a lev 100-at, és a legtöbb ilyen csapatban van egy csak trade-ekkel foglalkozó ember, aki beárazza, eladja a talált cuccokat, illetve megcsinálja előre a map-eket. Ezzel napokat nyernek az elején. A szintezés alatt, tökéletesen blokkolt, maximáls sextantal ellátott mapokat futnak, amiken ugye sokkal gyorsabban gyűlik a currency. Semmi köze a mákhoz, leginkább a tudatosságról szól a dolog. PL. ha nem vagy nagyon balszerencsés Fieldset 15-20cből ki lehet blokkolni felülről, alulról se volt nagyon drága, amíg nem mentek fel a sárga sextantok 4 környékére. Ha jól láttam, ezt futották nagyon sokat az elején, utána váltottak a magasabb tierekre(Shore-Dunes-Vault sorrendben asszem).
Ja meg az első 4 napban volt neki 2 24óra+ sessionje, ami sokanak kb 2 heti játék.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
Har_melin
addikt
válasz LittleBoss67 #11888 üzenetére
map tab konzolra: fogalmam sincs, általában némi csúszással implementálják.
A "foltok" a 3.1 újításai, az Elder - Shaper harc jelei. A csillagos hátterűek a Shaper, a szürke foltok az Elder által uralt mapok. Ha megcsinálsz egy olyant, amelyik valamelyikük "fennhatósága alatt van", vagyis levered a boss-t, akkor megszűnik ott a hatalma. Ha a map éppen határterületen van, akkor a másik uralma alá kerül. Ha újra lejátszod, akkor megfordul a dolog.
A mapokról és az Atlaszról elég részletes leírás van a topik tetején lévő összefoglalóban.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Har_melin
addikt
válasz LittleBoss67 #11889 üzenetére
megint csak: nem ismerem a konzolt, de a pc-s változaton egy nap után már általában 80+ szinten vannak a rutinos (és persze az egy napot szinte fullban végigjátszó) játékosok.
-
LittleBoss67
aktív tag
Nézem kék hajú padavant. Ő hogy lehet 1 nap után olyan makker, aki max. több hónap után lehetne olyan szinten, ha nem használhat előző ligákból vitt adottságokat.?
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz Har_melin #11887 üzenetére
Köszönöm.
A map kezelő (microtrans.-ból)elérhető lesz konzolra?
Annyira lövésem nincs map ügyben, hogy néhány map után foltok lesznek a térképen, amik később más map után eltűnnek, vagy új helyre kerülnek.
Most vagy amúgy is tök h. vagyok, vagy most tűnt fel a dupla fegyverzet használhatósága?
A mapozás lényegét lefordítaná néhány oldalon valaki?
pl. ilyeneket [link][ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz LittleBoss67 #11885 üzenetére
A ligák között nincs átjárás, nem hiszem, hogy ez konzolon másképp lenne. Az időszakos ligáknak éppen az a célja, hogy mindenki egyenlő eséllyel, nulláról induljon és ne használhasson korábbi, alkalmasint OP legacy cuccokat.
A standardon felgyűlő cuccok (később karakterek is) arra jók, hogy kényelmesen ki tudj próbálni egy ígéretesnek tetsző buildet a végjátékban anélkül, hogy az elejéről kellene kezdened és esetleg beleölni egy csomó pénzt és időt, hogy kiderüljön, nem neked való.
A korábbi ligákban megszerzett munkaasztalok a liga megszűnésével átkerülnek a közös HO "raktárba", azért van belőlük több. Nincs jelentősége.
-
Mirman
őstag
A topik aktivitasbol kiindulva mindenkinek téli szünet/ szabadság van
-
LittleBoss67
aktív tag
Biztos kérdezték már. Konzolon ami visszakerül standard-be, az, ha abyss ligát indítok, sehogyan sem lesz látható? Már mint a láda.
Így nincs sok értelme halmozni a tárgyakat ha most elvesztek.
Meg miért ad a hideoutban dupla munkaasztalokat?
Egyenlőre a láda abyss használata lenne fontos és mellé valami ütős távolsági, de nem bow karakter.Köszönöm.
-
Har_melin
addikt
az utolsó pillanatban lefújták a 3.1.1 patchet, majd csak holnaptól lesz elérhető. Ez többek között rendezi a korábban mutatott Lava Chamber bugot is. Tovább javították a crack láthatóságát, a szörnyek phys és ele thorn támadása már nem kap buffot a multiple projectile módosítótól a mapokon, stb.
A különböző javítások mellett érdekes lehet, hogy az Echoes of Witchcraft prophecy ezentúl max lvl.18-as karaktereknek jelenik majd meg - ez volt a Doedre cuccos küldetés a Western Forestben és nem igazán értem ezt a módosítást, azon kívül, hogy nem kell majd magasabb szintű karival az időt pocsékolni rá.
-
félisten
-
AtHoS
nagyúr
Én csak csatlakozni tudok 0karmacoma0-hoz. Én is szólózom
Ha magad szórakoztatása, kikapcsolódás a cél, akkor belevághatsz nyugodtan a játékba, nem fogod megbánni
MÁS
A fentebbi térképes mókára pedig megoldás volt, hogy a bal alsó sarokban a beugró részen egy ponton át lehetett ugrani Leap-pel a kerítésen, így csak sikerült letudni
-
Louro
őstag
válasz 0karmacoma0 #11880 üzenetére
Köszönöm. Akkor ez megnyugtató, hogy 2-3 óra játék után nem csapatot igénylőek a küldetések. Bár WoWban is lehetne csak disznókat ölve fejlődni, de valószínűleg nem lenne ekkora bázisa
-
0karmacoma0
senior tag
Én például csak szólóban tolom. Engem kifejezetten zavar, mikor el kell térnem a megszokott ritmusomtól. Van néhány dolog ami több emberes farmolással, rotaval felgyorsítható, de semmi szükség rá ahhoz, hogy mindent megcsinálj.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
Louro
őstag
SZiasztok!
Már annyiszor olvastam a PoE-ről, hogy elgondolkodtam, hogy kipróbáljam.
Ami alapinfó: Kb. 1,5 évig Wowoztam elég aktívan, de akkor suli mellett bőven volt idő. Munka mellett szinte esélytelen. A WoW egy második munkahely, mert ahhoz kell időzíteni minden más programot, ha raid-ről van szó. Próbáltam munka mellett visszatérni, de hamar feladtam, mert rájöttem, hogy szólóban halott a dolog.
(Na meg Diablo nagy szerelem volt. Az első és a második része.) Mindkét helyen főként varázsló kasztokkal mentem.Mivel nem vagyok ütemezetten mindig online, így ha ez is ilyen csapatorientált, akkor már buktam
De ha szólóban is simán élvezhető, akkor nekiesek az összefoglalónak.
Vélemények?
[ Szerkesztve ]
-
Rabby7
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában( az új liga óta) néha megfagy a játék, és utána felpörög...ez még nem is lenne baj, de nagyon gyakran egyszerűen kidob a login screenre, unexpected disconect vagy milyen hibával. Gyors Digis netem van, eddig se ezzel se más gaméval nem volt ilyen bajom... és a gépem se változott, ha nem is erőmű de illene gond nélkül futnia (hacsak az új liga nem igényelt hw plusszt ).
Volt valakinél hasonló probléma? Mi a megoldás?
Köszi előre is!Az élet egy nagy Kaland,vagy semmi!:D
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz Plazmacucci #11873 üzenetére
lehet nem jól fejeztem ki magam, 1exért eladtam valamit és megveszem a kaom csukát meg a carcasst, de egy jobb vért az már súrolja az exet. Nekem is jobb volna venni egy 6L armort? csak nekem ugye 4K+Z kombó kell bele így nem sok mozgási lehetőségem van válogatni.
-
félisten
válasz Rizseslescó #11872 üzenetére
6s 5l Carcass kb 25c. Nem sok érte az ex? Vagy máshogy érted? Most vettem egy random corrupted es armort, 6l, 10c volt.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz Har_melin #11871 üzenetére
Én csináltam egy exás tradet, így szte ennyi az össz vagyonom ha megveszem az 5l Carcasst. Még sok minden nincs meg de hálistennek nem kell a buildhez méregdrága cucc, hogy játszható legyen. Még gondolkodom a dream fragment gyűrűben, mert a kaommal már meglenne a stun és a freez immun is. Mire gép elé kerülük újra, egész le fog menni az ára (.
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #11869 üzenetére
ez tényleg várható volt. Most 4-5 exán áll a +3 dead-es opció, az bár nem kellemes, de nem is tolerálhatatlan annak, aki már bevásárolt.
-
la_cc
addikt
Piszkálgatják a vizet. Megjegyzem, jogosan, az első dolog, amit egy új játékos meglát a viz, így "reprezentatív" szerepe is van talán.
-
félisten
Az op enchantment nerf meg is érkezett Volatile Dead Helmet Enchantment
-
la_cc
addikt
válasz Rizseslescó #11864 üzenetére
Én elvből nem használok pl. tabulát, olyan átbaszás szagú a cucc.
-
pruzsi
őstag
Path of buildingben meg tudod nézni a különbséget.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz Plazmacucci #11865 üzenetére
Megnézzük akkor, éppen van rá keret, akkor majd kiveszem az area effectet
-
félisten
Szerintem Carcass. Tabula nagyon papír és a másik ad sebzést is.
-
Rizseslescó
aktív tag
Vki más aki konyít hozzá? Tabula vagy 5l carcass?
-
0karmacoma0
senior tag
válasz Rizseslescó #11862 üzenetére
Nem játszottam soha semmilyen mineos builet így igazából fogalmam sincs.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz 0karmacoma0 #11861 üzenetére
Értem amit mondasz, de ne kelljen már megvennem 10db T5s mapot. Szerencsére van pár ember akivel tudok cserélgetni, de édes kevés még ez így is. Nekem is benn van a clear mind jewel és semmi nem fogja a manát, de általában több mine-t rakok le és utána-közbe lövögetem a manát. A DP és a cyklon után ez már kész észjáték (. A repedések egész jól lemennek, de haltam énis 1-2n. beállok mögé 2mine + charge, ha sárga jön tolatok érdekes,de összeségében tetszik a build. Szerinted maradjon a tabula, vagy az 5L carcass már jobb? T8 egész jól lemegy,csak az a paraszt ugrálós boss a "kedvencem". lesz még rosszabb, de addig is élvezem
-
0karmacoma0
senior tag
válasz Rizseslescó #11857 üzenetére
Ez az előző ligában is így volt. A legtöbben tömbökben szeretik eladni a mapokat, szóval ha 10 alatt veszel szóba se állnak veled. A szólóban felrakott olcsókat, meg azonnal elviszik általában. Ne alulról kezd a listát, mert úgy tényleg esélytelen. Én pont az ilyen tapasztalatok miatt, szándékosan selffoundban próbálom kirakni az atlast 1-10 között, és mostanra se végeztem vele, pedig elég sokat játszom.
Amúgy úgy érzem a normális physical mitigation nélküli karakterek eléggé szenvednek. Pont egy Frostbolt Inq-et indítottam, ami 6k élet 1 k ES, 1600 szabad mana, immortal call, fortify, és folyamatos frenzy/power/endurance charge generálás mellett se tud decoy totem nélkül létezni. Az abyss hasadékoknál mindent azonnal freezelnem/ölnöm kell vaal haste-al vagy volt szerencsém. A mind over mattert is nehezebb ellátni manával. Mindenre rolloltam manát amire lehet, és vettem fel pár +node-ot is, de 2100-25% amit sikerült összehozni. Az elderes csaták annyi folyamatos dmg-t tolnak ki, hogy manapotion-manapotion-highgate a szokásos sorrend. Kicsit farmolok pár open mapot és szerintem vissza is váltok valami melee buildre.
-
félisten
válasz Rizseslescó #11859 üzenetére
What?
Egyébként a harmadik ütközetben dögöltem meg amikor is nem tudtam kitérni egy lövedék elől. Amúgy a minyonok kb 10 mp alatt széttépik. Nincs kedvem megint nekivágniVissza kell vinnem pár kazettát.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz Plazmacucci #11858 üzenetére
Nekem is haver ölte le,meg se próbáltam, de a te kulcsoddal biztos bátrabb lennék Szólhatok pár jó szót az érdekedben?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Rizseslescó #11857 üzenetére
Este segíthet valaki leölni merci Izzarot
-
Rizseslescó
aktív tag
Na sikerült összehozni a Discordot és sok jó fej van fenn, mindenkinek csak ajánlani tudom!! Jobb lenne, ha többen lennénk és lenne egy állandó parti akivel tudnánk együtt kalandozni. Sajnos érthető, sokan egyedül szeretnek játszani a nagyobb loot stb.. fejében, de nekem lenne igényem egy állandó partira. Aki szintén így érez jelöljön be, Brandon81 néven fenn vagyok a poe.com-n és a játékban is, szerény személyemmel a POE Hungary-t gyengítem Ami most jelenleg leginkább zavar a játékban az ultralagon kívűl,a poe trade értékelhetetlenül gáz lett. Próbálnám csinálni azt a Q atlaszt, de nem elég, hogy drágák a mapok(nekem), de az összekuporgatott kis currencyt sem tudom elkölteni, mert 40 embernek is írok fél órán keresztül, mire nyélbe ütök egy üzletet. Vagy csak nekem van ilyen problémám?! Aki sajátjának érzi ezt a dolgot, vagy esetleg tud-akar segíteni, az kérem tegye meg, mert további esszékkel fogom bombázni a fórumot
-
Ch0b
tag
Így, kicsive több mint 1 hét után, azt kell mondjam, hogy ez a barrage+volley+mirrage archer valami brutál. Még csak 5 linkben van, de így is olvad eddig a legtöbb fontos boss, bár shaper-t még nem öltem, meg a guardianjait.
-
la_cc
addikt
válasz Mirman #11851 üzenetére
Ha csak a pontot nézed, kevesebbet kapsz. Számolj utána. Ha amúgy akarnál venni ilyen sok pontot, nyilván megéri a support pack, de nincs sok értelme összehasonlítani, mert a pack-nál jár mellé cuccos is.
Én már költöttem eddig is eleget erre, most a sale alatt is vásárolgattam ezt-azt, csak szerintem egyben akkor is sok az 50 EUR tekintve, hogy 60-ért már AAA game-k vannak teljes áron.
-
Mirman
őstag
-
front3r
őstag
És a Dominator supporter pack megér annyit?
Ezt magadban kell eldöntened, hogy mennyire szereted a játékot, és áldoznál-e ennyit a karakteredre, vagy a fejlesztőknek. Felfoghatod úgy is, hogy ezzel támogatod a kedvenc játékod jövőjét.
De természetesen nem muszáj a legdrágábbat megvenni, ez csak egy opció.PS5 Pro - iPhone 14 Plus, Watch S7, MacBook Pro
-
Mirman
őstag
Uramisten . Ez az Abyssal Lich armour az eddigi legjobb amit a jétékban láttam.
-
Nordic
Közösségépítő
Ezen az Alkaizer csávón mindig besírok
-
félisten
A passzív nódok is változtak? Standardban több az es-em.
-
AtHoS
nagyúr
válasz vvega30 #11840 üzenetére
Azért nem mindegy milyen a színösszetétel. Pl. most is van 10...12...17c-ért (online) fent [link] olyan, amit kerestem
Mondjuk nálam az int probléma, szóval dex vagy str szükségletű páncélból kellett válasszak. Amit sikerült vennem az dex követelményű volt, bár kicsit rá kellett gyúrnom dex-re, hogy rá tudjam rakni a karakterre
Itt a kari [link] cyclone_ath néven keresd
Közben A9 vége előtt vagyok és 75 közeliek már a rezek most. Sajnos merci labnak nem tudok még nekiugrani, mert A10-ben még nem jártam és nincs meg az utolsó trial hozzá
[ Szerkesztve ]
-
savior
őstag
Ilyen Juggos Cleave tank build leírást tudna valaki linkelni?
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
AtHoS
nagyúr
Dupla autocorrect...mega...
Egy kis ON: első belly dropom megvolt tegnap éjjel bár csak 3 sock
Eddig totemes karival sikerült érdemben játszogatnom, de most Ngamahu Cyclone Build-et kezdtem el, bár ennél is van totem, viszont nem erre épül a fő sebzés.
lvl62 magasságában vagyok vele jelenleg (itt esett a belly oO egy abyss lyukban lévő bosstól...talán nem volt 10 sec míg sikerült lenyomni)55-ig Sunder-rel aprítottam és 3-4 alchot költöttem leveling fegyókra. 56-os szinten sikerült vennem Ngamahu-t 50c-ért, bár volt 23ért is listázva csak épp nem volt elérhető, mikor én is gépnél voltam...mindegy. 9c-t költöttem még 6L páncélra a többi cuccom talált rare. De a lényeg, hogy Ngamahu is nagyot dobott a Sunder sebzésén, de mikor a 6L páncél is meglett és rá tudtam gemezni a buildra, onnantól olvad mindenki körülöttem, így normál és cruel labot is sikerült elsőre abszolválnom, bár rezek azért hagynak maguk után még kívánnivalót.
Kíváncsi vagyok mit lehet kihozni majd belőle
-
pc360
addikt
-
félisten
-
pc360
addikt
válasz Plazmacucci #11835 üzenetére
Ilyen csendes?
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
félisten
válasz crazygamer75 #11833 üzenetére
Juggos cleave tankom kb hallhatatlan.
-
Har_melin
addikt
válasz crazygamer75 #11833 üzenetére
nem, még nem próbáltam, most nagyon keveset játszom és jelenleg egy GC minert dédelgetek.
-
Har_melin
addikt
Az új elder/shaper cuccok keresgéléséhez egy szerintem hasznos videó (főleg ha valaki szűkében van a cashnek)
-
Gothmog
senior tag
Úgy tűnik, sűrűn jönnek a javítások. Most nézem, hogy kint a 3.1.1., ami javarészt bugokat javít, de többek között a minimapra is kerül jelzés az Abyss fissure-ök haladásáról (erre kíváncsi leszek), illetve finomítottak a lichekkel való összefutás esélyén (emelték azt).
Endure. In enduring, grow strong.
-
Gothmog
senior tag
Ja, mehetne is a kormánypropagandába, hogy mennyi mindenre telik az állami közalkalmazottaknak...
(Amúgy biológus diplomával dolgozom közgyűjteményi (múzeumi) területen kutató/muzeológusként, úgyhogy olyan a fizetés is (értsd: szánalmas, gyakorlatilag mindig az adható minimum környékén mozog), de azért nem panaszkodom, mert valahogy a hülyeségekre mindig telik...[ Szerkesztve ]
-
VWendigo
tag
válasz 0karmacoma0 #11825 üzenetére
HB egész ligáját csak tölteléknek éreztem, és szerintem se erejük, se idejük nem volt normáliasn megcsinálni a pakkokat sem hozzá, bár nem meglepő a kieg miatt.
The epic halo night: - "Jump in the tank!" - "We said no tanks!" - "There are no rules in hell!"
-
0karmacoma0
senior tag
Nekem is nagyon bejönnek az újak. Én is megvettem a Seekert, így pont már nem igazán kell semmire, de tuti hogy nem bírom ki és karácsonyra meglepem magam valamelyikkel(Pedig nem kéne). A Harbis pakkokhoz képest komoly előrelépés azért.
-
VWendigo
tag
válasz Gothmog #11823 üzenetére
Kár, hogy nem müxik az upgrade, remélem azért megoldják majd hétvége előtt, bár az sem baj ha nem.
Döntöttem, nekem a seeker marad.
Map tabot már zsákoltam, az jó cucc lett nagyon.The epic halo night: - "Jump in the tank!" - "We said no tanks!" - "There are no rules in hell!"
-
Gothmog
senior tag
válasz tibee77 #11820 üzenetére
Az impes tetszik, jópofa (a portál kivételével), de alig két hete, hogy "elgurult nálam a gyógyszer", és a war for the Atlas kiegészítéshez Redeemer támogatóit vettem (Scholart akartam, de "meggyengültem"), úgyhogy a következő nagyobb fejlesztésig nálam zárva marad a pénztárca.
-
félisten
-
VWendigo
tag
válasz tibee77 #11820 üzenetére
Nem is tudom.
Az impes packban a portál nagyon nem tetszik.
A lich pack, meg lila, már megint. Ott jók a cuccok, de lila
Mindegy, nem bántam meg, hogy vártam, így marad a seeker pack... legalábbis most még így gondolom, de a Lich azért nagyon kacsingat.Az upgrade-t azért megvárom
[ Szerkesztve ]
The epic halo night: - "Jump in the tank!" - "We said no tanks!" - "There are no rules in hell!"
-
tibee77
őstag
OMG sräcok lättätok az uj packokat?!!Atom brutälul neznek ki!
[ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Har_melin
addikt
válasz San398 #11802 üzenetére
Nem lehet, mert ez nem windows, hanem játék-specifikus probléma volt. Semmivel sem off-topikabb, mint a "miért lagol ekkor meg ekkor" témájú, amúgy rendszeresen előforduló kérdések. Jó lett volna, ha pikk-pakk első ötletre sikerül megoldani, de ezúttal nem volt ilyen egyszerű. Valóban volt benne pár nem túl szerencsés komment, de ez a fórum a problémák megoldására is van, az egér görgője pedig mindenkinek rendelkezésre áll, ha nem érdekli a téma.
#Rizseslecsó: az összefoglaló valóban sok helyen elavult, nem sértésnek vettem a megjegyzést, sajnos tény. Igyekszem gyorsan legalább a lényegi pontokat aktualizálni. Az aktuális buildek kitárgyalására, tanácsadásra itt van a fórum, pc360-nak köszönhetően most már egy Discord csatorna is - egy weblapnál mindkettő naprakészebb, mert az ugyanúgy nem frissül magától, ahogy a leírás sem.
-
pc360
addikt
válasz Rizseslescó #11816 üzenetére
Te most tulajdonképpen miről beszélsz?
-
Rizseslescó
aktív tag
A szappanopera a mai naphoz képest ovis előadás XD De amíg nem láttad a karimat ne használd ezt a kifejezést eme sorokat olvasgatva (( ?, ha belinkelném mi van rajta most, na akkor lenne nagy röhögés. A kedves (és 'nem az' ) pajtások tucatjával fordulnànak le a székről, miközben görcsben álló gyomrukat szorongatnák XDXDXD
Abszolúte nem, de hidd el minden létező magyar nyelvű topikot átolvastam amit csak lehet, még az Sg fórumot is(hol van ez mihozzánk... nem is hasonlítanám össze gelünk ha nem hárágusztok meg érette...)de valljuk be őszintén amink van az már nem mai gyerek.[ Szerkesztve ]
-
kristof123
őstag
válasz Rizseslescó #11811 üzenetére
Úgy érzem nem írtam semmi negatívat vagy sértőt, de ha ez még is így jött le, akkor szíves elnézésedet kérném!
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz Har_melin #11812 üzenetére
Ezzel a dologgal minden normális ember így van, a játék csak stresszkezelő tréning, főleg ha van hozzá jó társaság.Még egyszer mondom nem felhánytorgatni akarom a dolgokat!! Féltem tőle, hogy ez lesz a vége, sokan magukra veszik az inget, de jól esik a tudat, hogy van akinek tetszik az ötlet és segítene. Rá szerettem vola világítani arra, hogy a hozzám hasonló ' nehézfejűek ' és a friss hús még elég esetlen, plána ha az angollal is hadilábon áll ,segítségre szorul ), Ti viszont vén tengeri ràják, akiknek a kisujjában van a játék és számotokra minden egyértelmű, csak értetlenül álltok mikor Lámaságot kérdezünk, ami tény és való, néhanapján idegesítő lehet. Harmalin, minden részvétem és megbecsülésem a tiéd, nem lehet egyszerű mikor hirtelen be kell állnod a sorba és minden rádszakad!! Szívesen segítenék neked, de hülyeségeket bárki tud írni (* Ha haza érek első dolgom az lesz, hogy leszedem a DC-t és valahogy felveszem a kapcsolatot veletek, amennyiben ti is úgy akarjátok. Már csak 3 óra és vége... Kövér lootot mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz Rizseslescó #11811 üzenetére
én elkezdtem már átírni és aktualizálni az összefoglalót, de a játék mellett van egy valódi életem is, apróbb bugokkal, amelyek fontosságban megelőzik ezt. Igyekszem gyorsabban haladni vele, talán az ünnepek alatt kicsit több időm lesz rá.
[ Szerkesztve ]
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz kristof123 #11808 üzenetére
Teljesen igazad van és nem is akartam, hogy felvedd a kesztyűt. Nem akarok senkit kritizálni, megbántani meg pláne!!! , de mikor volt utoljára frissítve a szóbanforgó szösszenet? Folyamatosan megújul a játék és kismillió dolog van, ami nincs oda leírva, én csak tettem egy javaslatot, ami miatt felkerültem a feketelistádra, az biztos, hogy te ezt leszavaztad, de sztem sokunkat érdekelne ez a kezdeményezés. Negatív hsz-eket pm-ben ha lehet, így is felforrósodott ez a pár nap (*
-
pc360
addikt
válasz Rizseslescó #11809 üzenetére
Akkor hajrá, javaslom, gyűjtögessétek az anyagokat Discord-on (létrehoztam a buildekre való csatornát), és idővel, ha látjuk, hogy mik a főbb jellemzői egy ilyen leírásnak, kialakul a rendszere.
Ha ilyen sűrűn változik a dolog, akkor a webes formának amúgy sem lenne több értelme. Szerintem a Discord a legegyszerűbb, mert ott képekkel is lehet illusztrálni, és utólag módosítani a saját szövegeket. Aki nem használná a programot, annak se törik le a keze, ha regisztrál, és csak böngészőből használja, szóval szerintem ilyen szempontból is ideális.
Más formátumot én nem tudok elképzelni, ami működne, mert a többihez mindenképp kellene egy dedikált szerkesztő (topik, Docs, weboldal stb.), és eleve macerásabb felpakoltatni a dolgokat. A Discordon legalább mindenki maga csiszollgatja a saját hsz-eit.
[ Szerkesztve ]
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz 0karmacoma0 #11806 üzenetére
Jó ötlet, én sem arra gondoltam, ajtóstól rontsunk a házba.Szvsz már rendelkezik a poe akkora itthoni táborral, hogy nagy sikere lenne ennek a történetnek. Kezdhetnétek egy GC minerrel, mert elég szerencsecsomag vagyok vele. XD Már új karit akartam indítani bánatomban,de nem adom fel, mert ennél bénább már úgy sem leszek.Akinek van vele tapasztalata tarthatna egy gyors talpalót nekem in-online. Eltoltam a fát 2helyen is/ele dmg-n indultam el aztán meg az area nodokat alulról szagoltam meg.
Off/ -nekem is win7 64bit, de volt w10 ez jobban bejön, leszámítva a desyt és néha a masodszori belépést, nincs gond a játékkal. Telekom 120mb net -
kristof123
őstag
válasz Rizseslescó #11804 üzenetére
Kedves Rizseslescó!
Van magyar oldala a poe-nak, jelenleg is azt olvasod és kicsit feljebb van egy téma összefoglaló, ami elég hasznos lehet. Emellett van egy másik írás is, amit lejjebb be is linkelek neked. Összefoglaló, játékismertető.
"Kezdhetnétek pl. azzal, hogy kiveséznétek pár bildet a saját tapasztalataitok alapján és leírnátok miképp farmoltok-kereskedtek a busás haszonért."
Mivel 3 havonta változik a játék, így mindenféle build és haszonszerzési forma elévül ezen idő alatt, ráadásul az első 1-2 hétben a trade nagyon változó, így ez szvsz nem fog megvalósulni.A legjobb haszonszerzési forma: játssz! Mindegy hogy mit csinálsz, előbb-utóbb lesz pénzed.
Üdv,
K.[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz 0karmacoma0 #11806 üzenetére
Vagy csak nyitok egy másik text-csatornát a Discord szobában, amire kizárólag ezeket lehetne írkálni (módosítási lehetőséggel együtt), a többit pedig törölném onnan, ha valaki offolna. Ne keverjük a médiumokat, fölösleges 6 helyen létezni.
Megtettem, kísérleti jelleggel létrehoztam ott ezt a dolgot. Aztán vagy beválik, vagy mégis táblázat-formátum lesz belőle, ezt majd eldöntitek. A lehetőség mindenesetre adott.
San398: Ezzel összesen 3 offot generáltál. Kommentáljam?
[ Szerkesztve ]
-
0karmacoma0
senior tag
válasz Rizseslescó #11804 üzenetére
Szerintem kicsit mérsékeltebb megoldásként lehetne csinálni egy google docot, amibe beleirkáljuk mik a tapasztalataink egy-egy buildről, mire jó, mire kell figyelni, stb. Az összefoglalóban lenne egy link, és mikor ajánlunk egy buildet, simán rá lehetne keresni és meglenne minden infó róla.
-
San398
őstag
válasz Plazmacucci #11803 üzenetére
Benned ismét nem csalódtam!! BÉKE!
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Rizseslescó
aktív tag
Sziasztok
Sokan vagytok itt, akik rég játszanak a játékkal és elég tapasztalattal rendelkeznek, hogy
Csináljatok egy magyar oldalt a poe-ról. Tudom, hogy rengeteg idő,munka stb... Kezdhetnétek pl. azzal, hogy kiveséznétek pár bildet a saját tapasztalataitok alapján és leírnátok miképp farmoltok-kereskedtek a busás haszonért. -
félisten
-
San398
őstag
Belépek a PH-ra és mit látok 30 hozzászólás a POE-hoz!! Juhhé! Ja nem is csak Winxx + hardveres eszmecsere!! Nem lehetne ezt máshol kitárgyalni??
[ Szerkesztve ]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest