Hirdetés
-
GAMEPOD
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
Dupla autocorrect...mega...
Egy kis ON: első belly dropom megvolt tegnap éjjel
bár csak 3 sock
Eddig totemes karival sikerült érdemben játszogatnom, de most Ngamahu Cyclone Build-et kezdtem el, bár ennél is van totem, viszont nem erre épül a fő sebzés.
lvl62 magasságában vagyok vele jelenleg (itt esett a belly oO egy abyss lyukban lévő bosstól...talán nem volt 10 sec míg sikerült lenyomni)55-ig Sunder-rel aprítottam és 3-4 alchot költöttem leveling fegyókra. 56-os szinten sikerült vennem Ngamahu-t 50c-ért, bár volt 23ért is listázva csak épp nem volt elérhető, mikor én is gépnél voltam...mindegy. 9c-t költöttem még 6L páncélra a többi cuccom talált rare. De a lényeg, hogy Ngamahu is nagyot dobott a Sunder sebzésén, de mikor a 6L páncél is meglett és rá tudtam gemezni a buildra, onnantól olvad mindenki körülöttem, így normál és cruel labot is sikerült elsőre abszolválnom, bár rezek azért hagynak maguk után még kívánnivalót.
Kíváncsi vagyok mit lehet kihozni majd belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Autós topik
- LEGO klub
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politika
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Gamer pc-RTX3060TI-AMD Ryzen 5 5600X-32gb DDR4 1000GB NVME SSD
- Eladó! Intel Xeon W3530 + Micron Ddr3 1333mhz 6x4 GB ram + Cooler Master Hyper t212 RGB Cpu hűtő
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- HP szerverek áron alul
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest