Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz BoneDragon #11199 üzenetére
semmi, ott marad nem vesztettél vele semmit, trash unique. Nekem treasure kulcs esett be így kétszer is, azon morcos voltam.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Har_melin
addikt
válasz crazygamer75 #11197 üzenetére
a Rift Coil gyűrű helyett majd gondolom úgy is veszel valami jobbat (+life, a phys dmg nem kell, stb.) A ruha szintén cserélendő, de ott szerintem érdemes úgy indulni, hogy veszel egy essence of greed-et (deafening vagy legalább shrieking), hogy a sok life tuti legyen és utána a kapott modokhoz igazítod a többi cucc cseréjét.
esetleg érdemes nézegetni chaos resistet is, magasabb szinteken elég jól jön.
ami még nagyot tud dobni a boss fightokon, egy 4L B-B-G-W corrupted Allelopathy. Akkor a bossok előtt le tudod cserélni az IAE-t egy Swift Affliction-ra a fehér foglalatban.
[ Szerkesztve ]
-
Zyrius
aktív tag
Én már nagyon várom az új ligát,
Ez lesz az első próbálkozásom, hogy saját builddel eljussak shaperig Casualként . Az, hogy sikerül e megölni már egy újabb kérdés .
Egy dupla Ice Shot full elemental, full cold raider lesz. Sinlge targetre Elemental focus, Multi targetre meg GMP.
A Barage nekem nagyon nem jön be, nehéz vele pontosan célozni, legalábbis az én játékstílusommal nem tudok elég közel menni, a mostani ligában is inkább átcseréltem a gemeket, ha bosshoz értem, csak akkor meg az volt a baj, hogy multitargeten forró lett a talaj, ezért kipróbálom, h milyen mindkettővel.Azt is tervezem, hogy csinálok egy leírást a fórumon erről a buildről, szerintem nagyon jó kezdő build lehet, szóval majd megpróbálom úgy megírni, hogy a főbb mérföldkövekre igyekszek kitérni. (mikor mire érdemes egyáltalán költeni a fejlődés közben).
Most hogy volt lehetőségem kipróbálni néhány az én eddigi tapasztalataimhoz képest drága játékszert (Dying Sun, Taste of Hate), sikerült olyan védelmet összerakni a karakteremnek, hogy igazán hülyeséget kell csinálnom, ahhoz, hogy meghaljon, és ez nagyon üdítő érzés . Végre csak a saját hibámból halok, a Taste of Hate flaskával, a full Ice Ele dmg miatt a reflect sem öl még ha critelek sem
Statok:
Lvl91
4,7k hp - PoeDB szerint: 750k IceShot GMP-vel (5x150k); Single target dps 350k.Az elmúlt 2-3 évben Spectral Throw, Ice Shot vagy Lightning Strike buildeket variáltam, de most érzem először azt, hogy nagyon szépen összeállt minden Persze nem saját kútfőből minden, pl Neversink build Mathild legutóbbi IS buildje, stb stb ezek mind hozzájárultak valamennyire a mostani állapothoz.
https://StellarGear.eu - amatőr csillagászat és asztrofotós bugdácsolások
-
Remiel
őstag
én is láttam ezt a buildet, de ez nem tetszett, maradtam Dismantle által kitalált fánál kis módosításokkal a saját szájízem szerint.
nekem jobban bejön ez, a három totem is teljesen jól működik és bármit ledarálnak, ha meghalok utána is aprítanak még egy ideig. ez főleg a guardianoknál jött jól eleinte.
a Tukohamával mákom volt, az első Ancient orb beadta valahol 60 környékén, eleinte Brass volt a chestem (ezt sikerült 6 linkelnem 70 fusionból) kitartott, míg a Carcass - t meg nem csináltam (ez már 700 fusion felett volt)
eladtam a Brasst, ebből lett a cipőm és a sapi egy része, mi elég fontos ugye az enchant miatt, a Facebraker nem volt drága, innentől már könnyű volt.
a jewelek voltak még húzósak, mert mind totem dmg, area dmg, life és dupla res, ez eltartott egy ideig mire meglett és nem is volt olcsó
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
AtHoS
nagyúr
válasz San398 #11189 üzenetére
"Most a kétkezesre feleslegesen van kirakva a Melee damage with shield, vagy facebreakerhez felesleges a two handed melee damage"
Ezt tudom, mert raktam pontokat a kétkezes fegyóhoz, amit vissza akartam majd szedni később, de már nem került rá sor
Szerk.
Köszi a linket ez lenne az a bizonyos Ziz build amit említettél? [link]
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #11191 üzenetére
ha T15-ön nem hal meg, a többi engem nem érdekel. Ott pedig eddig nem halt meg. És még se a sebzés, se a life nincs kimaxolva, lvl83-on vagyok.
-
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #11185 üzenetére
LOL, nekem a tizede sincs armorban, viszont ezt a sebzést full life nélkül is hozza a karakter és így sem hal meg
-
San398
őstag
Ez egy Facebreaker és Great Old One's Ward build skill fa, valahogy erre felé kellene menned: Zizaran facebreaker build
Most a kétkezesre feleslegesen van kirakva a Melee damage with shield, vagy facebreakerhez felesleges a two handed melee damage
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
AtHoS
nagyúr
válasz Remiel #11182 üzenetére
Amibe én beleszaladtam build lerásba ez volt a facebreaker-es módosítással [link] és úgy jártam vele ahogy írtam.
3 totem-em előző ligában sem volt (az másik leírás alapján készült, de 3.0-ra bele is írták, hogy fölösleges vele menni [link]) de ugye most lvl72-n fel is adtam vele, mert facebreaker kesztyűt rárakva jelentősen visszaesett a sebzés és itt már a kaom primacy adta sebzés is kifulladt (természetesen facebreaker nélkül). No persze sem "lóvém" sem értelmes esett cuccom nem volt hozzá, de pont kapóra jött a quad totem-es link akkor itt a topikban és amiatt váltottam is róla, nem küzdöttem vele tovább.
Hozzáértőbb megnézhetné mit is rontottam el, ami miatt megakadtam a fejlődésben [link] Aldas_oszto névvel fut
-
0karmacoma0
senior tag
válasz Plazmacucci #11185 üzenetére
Routhlesst megnézheted pobban dmg on full life vagy brutality helyett. Lehet kicsit nagyobb lesz a sebzés vége, de nem vagyok biztos benne. Általában többet látom Juggon mint ezeket. Ha nincs gond a resistekkel, akkor a Carnage Hearth amulett is megér egy próbát. Valószínűleg segítene, hogy többet éljen a dmg on full life és egész korrekt kis sebzésbónusz önmagában is. Unrelenting mellé a Kaom's way se rossz gyűrű, de azért elég sok mindent fel kell áldozni a statokból.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
félisten
válasz Plazmacucci #11174 üzenetére
Most 54k-ra fel tudom buffolni a sebzést ha épp full life-on vagyok.
Cleave - Multistrike - Brutality - Meely Phisycal - Damage on Full Life - Maim
Ancestral Protector és Blood Rage plusz a flaskák és a Fortify segít még, valamint ugye a bleeding buffok. Most a sisakra kell még valami jó enchant.
A 70k armor meg a 7 endurance charge tényleg jól jött. [link]Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Har_melin
addikt
válasz Remiel #11182 üzenetére
a kiherélés azt jelenti, hogy korábban általában bleed (+ néha poison) AW buildek voltak, ami a double dipping miatt rohadt nagyot sebzett. Most a bleed és a poison is ailment lett, nem közvetlenül skálázódik a phys dmg-ből, hanem külön rollja van. Cserébe viszont lett egy rakás phys dmg support gem.
-
Remiel
őstag
Nekem ez az első ligám és kb az előző liga végén kezdtem a játékot, így nem vagyok nagy szakértő úgy írom ezt:
Nem tudom mire gondolsz, hogy kiherélték az Ancestral Warchief-et, mivel előző liga beli tapasztalatom nincs, de azt elmondhatom, hogy én speciel Shaperen és Uber Atzirin kívül mindent megcsináltam (ezt is csak azért nem, mert bénán mozgok el, a többivel semmi gond) és bármit farmolok a játékban (Atlas 122/126), igaz eléggé sikerült kimaxolni a karaktert, bár a gyűrűk lehetnének jobbak. Ja és 95% - ban Biscoval megyek, csak egyes bossoknál cserélem ki az amulettet. A totem alapsebzése minden buff és flaska nélkül 86k körül van és ugye van 3, elég rendesen ledarálnak bármit. Halni akkor halok, ha ész nélkül belefutok egy nagy adag mobba, de ez megint csak az én hibám nem a karakteré.
Ez a karim, kissé eltértem attól amit az eredeti használója javasolt, de nekem így jó.
Nagy szerencsém is van ebben a ligában, 11db 6 linket sikerült összehoznom kb 3200 fusion-ból, így a "pénz" nem gond.
Egy biztos, a következő ligában is AW lesz a main karim, mert nem nagyon tudok hátrányt mondani, max azt, hogy lassabban mapozik, mint egy wander, vagy dp, viszont a túlélési esélyei meglehetősen nagyok. A totemek tauntolnak, felém a kutya se néz jó esetben, lehet futkosni és a tájban gyönyörködni
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Har_melin
addikt
válasz BoneDragon #11177 üzenetére
még annyit a tegnapihoz, hogy ha a fegyvert és a lvl2 enlighten-t megvetted, onnan kezdve szerintem csak annyit fordíts a karakterre, amennyi még az élvezetes játékhoz kell, sokat ne ölj bele. Azt sajnos a legelején kellett volna tisztázni, hogy a pajzs liga specifikus cucc és mivel most bejelentették, hogy a liga után sem kerül át standard játékba állandó darabként, így standard-en az ára az egekben lesz. Anélkül pedig szerintem T6-os mapok felett már kevés lesz a dps.
Addig viszont szerintem érdemes próbálgatni ennek a karakternek a képességeit, szokni a játékot, megtanulni egy csomó plusz dolog kiaknázástá (mesterek, vendor receptek, lab trükkök, stb.), nézegetni a különböző kezdő buildeket és egy hónap múlva az új ligában indítani egy új karit.
[ Szerkesztve ]
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz BoneDragon #11166 üzenetére
Szia,megpróbálok én is segíteni kicsit,bár én is láma vok még. Most kezdtem egy dualwield block gladiátort ami blade flurryt használ és 2claw van a kezében.Igaz nekem megvan hozzá a 6link belly,de sztem tabulàval is működik.75s szinten a 10s mapok sima liba és nincs horror ára.Gyártsd a chaos reciket és lesz annyi pénzed, hogy kipróbáld. Blade flurry gladiátor great league starter.Csak youtube videó van hozzá de elég tartalmas,sok mindent elmagyaráz és le van bontva a skillfa is.Egy próbát megér szvsz.Bár a darkpact Zerkeremmel nem veheti fel a versenyt, mert a guardianokon kívűl az összes mapot futja.
-
Har_melin
addikt
válasz BoneDragon #11177 üzenetére
a skillfa rendben van és annak a resetelése lenne a nagyobb szívás. A mostani cuccaid pedig annyira gyengék vagy nem ide valók, hogy minimális ráfordítással és a megfelelő linkekkel óriási változást lehet elérni.
-
AtHoS
nagyúr
Húúúú bakker....RX 470 után most egy HD 5750 van a gépben és nem tudom normális sebességre bírni vele a játékot. Ja persze a dynamic resolution-nal azért megy, de ilyen pixelhalmazt már régen láttam....erre gyorsan innom kell valamit, hogy elfelejtsem brrr...remélem kedden itt az új VGA, mert így ..........
-
Har_melin
addikt
válasz BoneDragon #11175 üzenetére
jaj, hát ez párszáz sebből vérzik most.
- először is - hol van a blight? nem találom sehol. Szerk: megvan, de ott k-va rossz helyen van!
- másodszor: rohadt kevés a HP-d, még 200 sincs a teljes geareden. Ezen a szinten minimum a duplájára lenne már szükség. se az öv, se a kesztyű nem ide való.
- harmadszor: nem csináltad meg még az első két lab szintet sem, márpedig a build alapja a Patient Reaper life regen bónusza
- negyedszer: én is írtam, a videóban is benne van, hogy az Abyssal Cryt nem szabad felszintezni, meg kell tartani lvl3-4 környékén. Különben akkora mana igénye lesz, hogy nem tudod használni, pedig a tömeget az takarítja el, anélkül szenvedsz.
- nem tudom, véletlen-e de a cuccokon lévő flat "X life regen per second" módosítókat felejtsd el, azok szart se érnek, csak a X% módosító a jó.szerk. küldtem privát üzenetet, nézd meg.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #11170 üzenetére
de miért azzal mégy, amikor ez a build kifejezetten az Ichi dupla bónuszára épül? (Egyébként a Jack-nek alig tíz százalékkal nagyobb a dpm-e, mint az Ichimonjié, ezért fölösleges felborítani a buildet.)
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz BoneDragon #11171 üzenetére
privátra van állítva a profilod, így nem látni. Profil -> Privacy settings és az első sorból vedd ki a pipát.
-
-
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz BoneDragon #11168 üzenetére
közben megnéztem, mindhárom kulcs cucc (a kesztyű, a sceptre és a pajzs) is 66-69 között érhető el. De ha te közben már lvl65-ön eljutottál a mapozásig (lvl68 a legalacsonyabb szint), akkor azért annyira nem kell kétségbe esni.
-
Har_melin
addikt
válasz BoneDragon #11166 üzenetére
azzal a tricksteres builddel mégy? ha belinkeld a karakteredet megnézem, mi lehet a gond, ezzel nagyon nehéz meghalni. Eleve mindenkinek úgy kellene mozognia már körülötted, mint egy májbeteg tetű.
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Na eljutottam 65. szintre a blight buildel, első kari amivel elkezdtem mapozni és már ki is égtem kb.. "Pénzem" nincs cuccokat venni és szerintem túl gyenge a karim...Vagy 6x nulláztam le az xp csíkomat, annyiszor haltam egyes mapokon, így fejlődni se tudok.
-
0karmacoma0
senior tag
Amúgy szerintem az összes extrém dps amivel reklámozzák a buildeket úgy jön ki, hogy pl barrage mellé kell Dying Sun meg +2 proj enchant a sapkára. Az 40-50%+ sebzés. Sztem kb minden skillnek megvan a hasonló luxuskategóriás endgame katalizátora(Taste of hate, Sin Rebirth, stb). Szerintem fontosabb megérteni, miből táplálkozik az adott build sebzése. Path of buildingben végig lehet görgetni minden cuccot, megnézni mi mit ad. Néha meglepően olcsó cuccok is hasonló hatást okoznak mint egy 2-5 exás upgrade.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #11147 üzenetére
"honnan lesz ennek is dps"
rászántam magam és megcsináltam 6L-re páncélt (alig 700 fuse-ból beadta, néha szerencsém is lehet.)
Így most a tooltip dps HO-ban 36k, mapon ha aktív a fortify+onslaught (vagyis mindig, ha van mit ütni) 59k. Még van három dmg node-om, amit ki kell rakni és egyik gem sem 20/20-as, szóval a vége szerintem valahol 70-75k körül lesz. Ebben nincs benne a Lionroar és a Whitchfire brew flaska hatása, ez csak a konstansan hozható sebzés.
-
0karmacoma0
senior tag
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #11161 üzenetére
eléggé. 830 mapból nekem kb. 20-25 esett.
-
félisten
Nem találok labirintusokat mapokon. Ennyire random lenne?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
la_cc
addikt
válasz 0karmacoma0 #11159 üzenetére
Arra gondolsz, hogy egy bizonyos luk és szín összeállítású cuccot keresel pl? Konfigold be rendesen a poe.trade-t aztán mentsd el könyvjelzőnek a keresést azt csá.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
0karmacoma0
senior tag
válasz Har_melin #11158 üzenetére
Annyi hogy gyorsabb, szebb és mutatja az afk-kat, cserébe jóval szétszórtabb a felület. Nekem viszont mind a kettőből hiányzik egy save filters funkció. Mikor valami specifikusabb ringet, jewelt keres az ember, akkor néha napokig nézegetni kell, ha nem akarsz 3*os áron vásárolni. Manuálisan meg lehet írni, de ha lenne egy normális mentés, az nagyon megkönnyítené az életet.
-
Har_melin
addikt
válasz pruzsi #11155 üzenetére
A tooltipnek sincs sokszor értelme. Vannak gigászi tooltip értékek, de a build mégis nyögvenyelős, mert annyira kiegyensúlyozatlan. Akinek éppen fekszik az a játékstílus, amit megkíván, annak jó, akinek nem, az az életben nem hozza ki belőle azokat a számokat. (Én egyébként a biuld leírásokban és videókban megjelenő tootip screenshotokról beszéltem, a PoB legalább viszonylag korrektül jelzi, miből áll össze az érték és látod, ebből mennyit realizálsz mondjuk egy shapernél.)
A másik oldal pl. ez a build, de a blightos tricksterem is ilyen volt. a járulékos DoT debuffokat, amikre ezek épülnek a tooltip még saccolni sem tudja.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #11152 üzenetére
Arról, hogy a net tele van az Xszázezer dps-es buildekkel és mindenki azokba szerelmesedik bele.
-
félisten
-
0karmacoma0
senior tag
válasz pruzsi #11149 üzenetére
Hehe. Az én Sunderes Labfarmolós Juggom is hasonló. Mino esélytelen, de eltart vagy 3 percig. A Slayerben viszont érzek potenciált. Lev 70en a 3. ascendancy nélkül, útközben felszedett ékszerekkel, lev16 körüli gemekkel a rare tier 6okat kb fél perc alatt lefarmolja(Shaped Valley/Strand layout). Szerencsére a fegyót lev 67-en rá lehetett pakolni, így végre Kitava is megkapta a magáét, két szenvedős kari után.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #11147 üzenetére
nincs dps-e, de ezt meg is mondja a videó elején. Nekem most a Perserverance övvel HO-ban van olyan 30k körüli tooltip, a Maimmel lesz kb. 40-45. Mapon több, mert az öv a fortifyra proccol még egy onslaught-ot is és az két Ichimonji buff szorzója is hat rá, szóval olyan 50k körül lehet majd. Na és?
Az eddigi buildek amiket próbáltál, gondolom kétezer csilliárd dps-t mutattak, csak éppen nem lehetett haladni vele. Ennek van annyi, amennyi kell és nem halsz meg.
szerk: két life+res gyűrűt használok, nem a Kaomot, így eggyel kevesebb a max EC, de egyszerűbb volt a resisteket kisakkozni. Sisaknak egy eva-ES darabom van, nem akartam szórakozni azzal, hogy egy full armoros sisakba szuszakoljak be 2B+2G gemet (Arctic Armor, a két Purity és egy lvl2 Enlighten), ezen kívül felvettem a duelist alatt az első kis mana leech node-ot is, hogy nem kelljen a jewelry-t ahhoz igazítani.
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
válasz Har_melin #11148 üzenetére
Bf juggom-volt ziz alapján mintáztam csak próbából csináltam. LVL 82 facetank minotaur igen hosszadalmas.
-
Har_melin
addikt
válasz pruzsi #11146 üzenetére
egyébként most csináltam meg vele uber izarot, full facetank, life flaska használata nélkül. Úgy tűnik, a videó készítője nem a levegőbe beszélt.
Az egyetlen dolog, amit meg kell szokni, hogy a bossfightok sokáig tartanak. Ha 6L-t csinálok majd a páncélból és bejön még a Maim is mellé (meg van még pár bleed node, amit ki kell rakjak), akkor kicsit gyorsabb lesz, de mivel közben nem tör a frász, hogy úristen, lecsapnak, legfeljebb a középső ujjam fárad el a jobbklikktől.
-
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #11142 üzenetére
Ott vannak standard-en a félig-háromnegyedig húzott karaktereid. Miért nem adod el a fölösleges cuccokat (amik amúgy sem jöttek be) és próbálsz ki valami használhatót?
Ha nem akarsz állandóan meghalni, nézd meg ezt, úgy is van egy juggod. Ami kell hozzá, az nem drága (lvl79-en egyelőre egy 5L life páncéllal megyek, nem bellyvel) és irgalmatlanul tank. T10-11 mapok dual bossal, ele weaknessel, néha kombinált vulnerability+ele weakness minden további nélkül mennek vele. Nem egy speed cleaner, viszont megbízható, üres flaskákkal sem pusztulok meg.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Plazmacucci #11142 üzenetére
Én soha nem értem el semmit a játékban. Sosem öltem Shapert, se guardianokat. Sosem volt 10+exas buildem sem. És mégis élvezem/élveztem a játékot. Ami engem elért az inkább egy komolyabb kiégés, amihez az utóbbi pár semmilyen liga is hozzásegített. Az utolsó liga amit valóban élveztem az a beyond volt, és az volt az amit nem 3 hét után quiteltem. A breach sem volt rossz, csak ott valahogy semmi se jött össze, se loot, se build. Szerintem tarts egy kis szünetet ,aztán majd később visszatérsz, én ezt teszem.
-
félisten
-
AtHoS
nagyúr
válasz Plazmacucci #11137 üzenetére
Ha eddig még nem tetted meg, akkor prószálj ki egy totem-es buildet....pl. Lifting's Quad Frostbolt Totems Hierophant - Strong League Starter!
Nekem a mostani a második ligám. Elsőre egy freezer-burn witch build-del kezdtem, de bossoknál eléggé problémás volt számomra. Akkor "reklámozták" itt a topikban a neversink féle pl. Tornado shot-os buildet, gondoltam íjász egész közel áll hozzám, de 6x szint felett eléggé nyögvenyelőssé vált szintén bossoknál, így lvl68-nál feladtam és kezdtem egy ancestral warchief-et, amivel el is jutottam lvl6-8 MAP-ozásig csak közben vége lett a ligának.
A mostani ligára kiherélték ezt a buildet, de találtam hozzá egy módosított verziót facebreaker kesztyűvel. Amikor már leveling szerint használni kellene már a facebreaker kesztyűt, nagyságrendi sebzés visszaesés volt, így visszaálltam fegyveres kombóra, de ezzel is elfogyott a sebzés és a facebreaker-es sokkal gyengébb volt így el is ment a kedvem tőle. Ekkor volt a karakter 72-es szintű és pont bedobták itt a topikban a fentebb linkelt totem-es buildet, ami érdekesnek hangzott és a korábbi totem-es tapasztalatokból kiindulva jött is egyből a "Na ezt kipróbálom" lelkesedés.
Nem vagyok játékguru, ráadásul időm is kevés játszani (most tartok közel 9 napnyi játékidőnél vele, de ennek kb. 40%...60%-a AFK) és apró lépésenként fejlesztve összeszedtem rá az ajánlott cuccokat (nem adtam el semmit, mindössze az összes menet közben esett sárga és legendary cuccokat törtem be és a kapott alapanyagokból vettem chaos-t, amiből - számomra is hihetetlen, de visszagondolva - 800 körül biztos sikerült már költeni a karakterre mire összejöttek a cuccok - fegyó volt pl. "csak" 400 chaos), így most már 16-os MAP-ot is le tudok nyomni vele, de arra is rá kellett jönnöm időközben, hogy nem kell maximalistának lenni és a MAP BOSS-okat is feltétlenül lenyomni (a freezer-burn build ezen felfogásom miatt maradt felfüggesztve idő előtt), mert vannak olyan BOSS-ok, melyeket még szinte karcolni sem sikerül, miközben a karakter relatíve hamar a HO-ban találja magát. Minden esetre 89 MAP-ot azért sikerült idáig bónuszosra teljesíteni és esett még pár 12-es, 13-as, amit szintén meg lehetne oldani, de így is esik a 11+ -os szóval nem erőltetem.
Ezzel a 4 totem-es karakterrel megléptem a 93-as szintet és a 16-os MAP-ot is (BOSS-on kívül!!!) ledarálja, pedig még van 3 GEM, ami nem 20-as (bazi lassan fejlődnek a vett Q20-as gemek lvl19-ről )
Lényegében a linkelt build már az elejétől kezdve "cheat"-esnek tűnt, kivéve, hogy a történet végefelé a főboss-oknál azért volt pár padlózás. Relative olcsón lehet levelezni vele, elegendő 5 linkes fegyó is hozzá.
Merci labot is elsőre lenyomtam vele, de uber labra nem próbálkoztam még be, így is bőven elegendő számomra.
Resistek 94...116% között, plusz chaos res is 59%Én ajánlom neked próbáld ki ezt a buildet, ha úgy gondolod. Én annyit változtattam a gemeken, hogy fire gólem helyett stone gólemet használok, így jobb a life regen
-
crazygamer75
tag
Mit kell beírni HQ-ban, hogy az összes munkaasztalt megkapjam?
-
San398
őstag
Lehet csak nekem tűnt fel, de egyedül az Annulment orbnak csináltak fix helyet a liga kezdésekor a currency tabon és egyedül ez az orb marad meg liga után is! Már előre tudták a készítők mi lesz az ami megmarad?
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #11133 üzenetére
"Whipping Miscreations can deal upwards of 2000 damage per hit in this map"
150-160%-kal nagyobb a sebzésük a monsztáknak, ha erre még esetleg rádobnak egy Vulnerability-t is, akkor szopsz. Ráadásul ha RF-fel mégy akkor a Vulnerability eleve növeli az RF degenjét, vagyis akkor is megy le az életed, ha nem is ütnek meg.
[ Szerkesztve ]
-
San398
őstag
Szerintem nem olvastad el a mapon lévő módosítókat:[link] Panaszkodsz a kis sebzésre és csodálkozol ha meghalsz?!
Csak annyi a rizikó egy ilyen essence, hogy mit dob még rá, de a more damage mindig rajta lesz.Persze éppen ki vannak számolva a resistek akkor probléma van.
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Azt mi nem tudhatjuk,ha nem látjuk, de milyen karival mentél neki?
-
félisten
válasz Plazmacucci #11132 üzenetére
Mit csinálok rosszul? Zana beadta a Poorjoys mapot és az első száz méteren 5x meghaltam.
-
félisten
-
San398
őstag
válasz Plazmacucci #11130 üzenetére
Lehet rajta chaos-t használni de akkor az essence more damage-t elveszted -->minden craft elveszik chaos használattal, egyedül az enchant marad meg!
-
félisten
válasz Plazmacucci #11129 üzenetére
Ha rádobom a Horror-t, utána lehet még reforgolni chaossal? És ha igen, megmarad a more elemental damage?
-
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #11124 üzenetére
nem lab enchantról beszéltem, hanem essence craftolt sisakról. Az a +30% sebzés (ez nem increased, hanem more dmg!) elég jelentős. Aztán ha akarsz, arra próbálkozhatsz még lab enchantot is szerezni
-
San398
őstag
válasz Plazmacucci #11126 üzenetére
Majd ha freeze vagy temp chain miatt halsz akkor másképp fogod gondolni!
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Plazmacucci #11124 üzenetére
A csizma nem azoért op mert van rajta sok life, hanem mert immun vagy a mobilityt módosító dolgokra(pl freeze), illetve temp chain se lassít a base speed alá.
-
félisten
válasz Har_melin #11121 üzenetére
Nem gondolnám, hogy a csizma kötelező. Lesz +100 lifeom, ami mennyi lehet? 300-al dobja meg az egészet talán. Nem lesz resist kb egy sem topon, és a sebzés nem nőtt számottevően.
A sapkára labban esetleg tudok szerezni 25vagy40% rf sebzést, de nincs 5-10 exem, hogy egy normálisat vegyek.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Patrick
addikt
válasz crazygamer75 #11118 üzenetére
Nincs magyar. Csak a kolega írta, hogy minden nyelven elérhető... A 7 nyelven, amit a ggg-s srácok beletettek.
„Aki barátot talál, kincset talál."
-
Har_melin
addikt
válasz Plazmacucci #11120 üzenetére
szerintem a kaom csizma elég fontos ehhez, másrészt sisaknál olyant kellene keresned, ami essence moddolt, "socketed gems deal 30% more elemental dmg".
-
félisten
válasz Plazmacucci #11119 üzenetére
Áhh egyszerűen kevés a DPS. Ilyenre meg se pénzem se energiám: [link]
-
Har_melin
addikt
válasz Patrick #11116 üzenetére
nem csak a botok miatt, hanem koncepcionálisan sem akarják, hogy egy szimpla tradefest legyen a játék. Lehet persze vitatkozni a koncepciójukkal, de végül is folyamatosan próbálják kényelmesebbé tenni a trade-et, csak nem akarják kiszűrni belőle a személyes interakciót.
A mostani változásokkal vevői oldalról kiküszöbölték a fölösleges afk/dnd meghívásokat (reméljük, tényleg működni fog), ha még a ligára is lehetne szűrni az online állapotot (csak az éppen a saját ligámban játszókat mutassa), akkor szinte nulla lenne a lyukra futás esélye. A taplóságot nem a fejlesztőnek kell megoldania, de elvben most már blokkolhatod is az olyan játékost, aki szívat.
-
Patrick
addikt
válasz Har_melin #11115 üzenetére
Kedvencem, idézem!
" if you're lucky, you can find amazing stuff "Valaki írta fórumban a poe oldalon:
"AFK / DND, and blacklisting are the only real improvements here (good ones, very helpful)."
Egyetértek teljes mértékben.De akkor most végül is az úgy mond aukciós ház azért nem lesz soha, mert egyesek csalni próbálnak, meg botozni és annak segítségével kereskedni? Megveszi a bot olcsóbban és eladja drágábban?
Rengeteg játékban lehet csalni és csalnak is, mocskosul szomorú ez...
-
Har_melin
addikt
itt van egy hosszabb magyarázat arra, hogy miért nem akarnak ennél automatizáltabb kereskedést. Nem állítom, hogy mindenben egyetértek vele, de legalább is megfontolt érveik vannak. Minden esetre elkönyveltem, hogy én ezek szerint a "top 10%"-ban vagyok aktivitást tekintve
Az mindenképpen jó lesz, ha legalább a dnd-s játékosokat offline-ként mutatja majd, az apró öröm is öröm.
[ Szerkesztve ]
-
Patrick
addikt
válasz Nordic #11108 üzenetére
Én úgy csinálnám, hogy:
Az illetőnek, vásárolónak be kéne mennie annak a karakternek a HO-jába (ahogy 0karmacoma0 is írta), akitől venni szeretne itemeket, esetleg külön fül az orboknak, ha azt szeretnénk venni.
Ott lenne egy NPC, ugyan úgy Purchase Items és ott meg tudnád venni a cuccokat, amiket az eladó berakott chaos-ért, fuse-ért, amiért akarja. Mint ahogy egy sima NPC-től is tudsz venni alap itemeket.
Szerintem ez megvalósítható lenne, de mondjuk ahhoz el kell érned egy szintet, + megoldani egy küldetést és akkor elérhetővé válik az a bizonyos NPC.
Vélemény?
Ezt akár fel is lehetne dobni nekik ötletként.
[ Szerkesztve ]
-
Patrick
addikt
válasz 0karmacoma0 #11107 üzenetére
Igen az jó lenne, ennyi lehet, hogy elég is...
-
Patrick
addikt
válasz Nordic #11104 üzenetére
Szerintem kerítés sincs, sőt, gödör van. Mocskosul mély gödör.
Ezzel ugyan úgy ott ülnek a gödörben az afk-sok, a nem válaszolók, az idiótán árazók, vagy be nem árazók, berakod az itemet, nem rakja be az orbot, vár, vár... vagy csak a felét rakja be, hátha rányomsz véletlenül, átlép e a másik ligából, nem lép át, szarakodik, húzza az időt... rengeteg féle-fajta van. Könyvet lehetne írni róla!
Annyiban jó csak és kizárólag, hogy 7 nyelven van.
Sajnos a fő probléma megmaradt...
-
tibee77
őstag
Igen detto ugyanigy vagyok vele, ott nem lenne mäs, csak meg több trade bot.(szo szerint es ätvitt ertelembe is)Valami megoldäs kell, de nem az ah az tuti.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Nordic
Közösségépítő
Az AH-t én sem támogatom, de az interakció nélküli vásárlás jöhetne, akkor legalább nem kellene állandóan kirohangálni a mapokról. Igaz ez még kvázi akkor AH lenne.
-
0karmacoma0
senior tag
Én se örülnék aukciós háznak. D3ban az volt a "farmolás", hogy lefekvés előtt licitáltam pár sámánfejesre és reggel eladtam 40-50% haszonnal. AH-val nagyon könnyű az itemflippelés, és mivel nagyon sokan gyorsan tudnak pénzhez jutni, teljesen eltorzítja az enconomy-t. Aki csak játszani akar, eladni ami esik és venni amit kell, az gyorsan hátrányba kerül. Annak örülnék, ha lehetne kirakni itemeket a hideoutba, hogy akinek kell interakció nélkül meg tudja venni egész nap, de ezen fölül több nekem nem kéne.
-
San398
őstag
válasz Nordic #11104 üzenetére
Ha sz@r a liga akkor ne lépjen be és nem lesz afk!! Az új trade lesz magyarul is??
BoneDragon. aukciós ház lenne a legjobb de olyat nem akar se a GGG és sok játékos is ellene van (Én nem )
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
válasz San398 #11101 üzenetére
A trade oldalaknak nem sok köze van ahhoz hogy mennyi az afk/idióta. Afk azért van sok, mert a liga maga nem nagy durr, idióta meg azért mert alacsony a kerítés. Ez azért lett megcsinálva, mert a poe.trade csak angol, ez viszont minden nyelven elérhető, ami elé sokat számít más országokban(pl Kína/Brazília.)
-
Patrick
addikt
válasz Plazmacucci #11096 üzenetére
Amit San leírt az jó lehet. Nálam is még ez hiányzik.
-
San398
őstag
válasz Plazmacucci #11100 üzenetére
Ha az amulettre tudsz tenni lighting damage to attack akkor szerintem az is aktiválja az elemental equilibriumot ha shield charge-ot használsz.
Szerintetek ettől a saját trade oldaltól mit várnak??!! Ettől a sok idióta user meg fog változni?? Nem lesz sok afk meg nem jó áron kirakott cucc?? Pffff
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest