Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruzsi
őstag
Végül így alakult: https://pastebin.com/F2rLLUUZ
de kicsit papír -
pruzsi
őstag
válasz Plazmacucci #38267 üzenetére
Sparkos inquisitor lesz úgy néz ki még csak a felénél járok de már 300 divine oda . Amikor még utoljára játszottam exalteddel lehetett fizetni
-
pruzsi
őstag
Üdv. Kb 1 éve volt egy jó rf & főre trap guardianom és egy skeleton necrom amit azóta szetnerfeltek ...
Tudtok valami ajánlani amivel Uber shaper ,sirius és társai könnyen lemennek . A fent említettek anno jók voltak majdnem kb facetank volt végig . -
pruzsi
őstag
válasz Plazmacucci #37982 üzenetére
Az jó lenne mert az 1 hozzám nott , és ahogy látom másik engine alatt lesz az egész a mostani elégge zabalja a gput
-
pruzsi
őstag
Üdv. A poe2 különálló játék lesz az egytől vagy az egy bekeintegralodik ""…?
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Standardan keresnék valakit aki craftolna nekem gyűrűbe
Non-Channelling Skills have # to Total Mana Cost
-
pruzsi
őstag
üdv!
https://pastebin.com/chLYkFss
ide miért tett thread of hope-ot? mert nem vesz fel semmit ha mégis kell mit vegyek fel? -
pruzsi
őstag
ezzel mi a jóeget kell kezdeni?
-
pruzsi
őstag
Szép napot!
Ezen hogy lehetne javítani https://pastebin.com/HQpTAphH
gameken kívül van hogy 1 hitelnek -
pruzsi
őstag
Hi!
Lenne pár kérdésem:
https://www.poe-vault.com/guides/physical-golem-necromancer-pob-passive-skill-tree-gem-links#end-game-pob-passive-skill-treeHelmet-be miért tett 5 gemet amikor csak 4-et lehet sz.tem az arrogance kuka
Weapon 2nd Bladefallnak milyen jelentősége van?
AnimateGuardianhoz nem írt geart mit az ajánlott
---
Raise Spectre Arena Master elvileg Drox mapokon van jelenleg hogy lehet őt előcsalni?
---
Low area mobok low spectrek lesznek még mindíg , Desecrateval spawnoljam be őket lvl 86 felett?
vagy már nincs ilyen. -
pruzsi
őstag
Üdv!
Valaki át tudná ezt gyurni https://pastebin.com/ue9u3MPc
mai élhető verzióra? -
pruzsi
őstag
válasz brunnehilde #35708 üzenetére
Jaj ez a sok változás hiába van 7000+ órám benne már nem tudom követni abyss óta ,így csak ritkán veszek elő. Ez a játék egy külön életet igényel legalábbis napi 8 órát biztosan 😀. De azért még mindig simán mennek lvl83 felett a karaktereim
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Változott a Atlas skill tree? season kezdete előtt ki volt maxolva nekem standardon most meg azt akarja hogy kezdjem előről
*sima atlas nál ugyanígy egy map sem completed csak amiket most lenyomtam, eddig úgy volt teljesítek egyet akkor végig confirmálja hogy a többi is kész[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
válasz Plazmacucci #32904 üzenetére
Az remek megint elbtak a standardos kariaimat nehogy ha véletlenül lenne időm játszani most gondolhatom újra őket az alapoktól.
talán egyik menthető egy lvl4-es enlightennel
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Pár hónapja nem játszottam,mi történt az aurakkal pl flash and stone,pride stb, több karakteremnél sincs 10 megmaradt mana pont castolásra pedig volt bőven . -
pruzsi
őstag
Üdv!
Ebből tudtok több dmg kihozni,de nem a life árán? valami más item vagy máshogy összerakni a treet?
https://pastebin.com/0wiW3Tnk -
pruzsi
őstag
Udv , twitterren olvastam hogy nerfeltek a hh t de nem tértek rá ki részletekben, wiki oldalon sem látok semmi változást rajta szóval kapott nerfet ?
-
pruzsi
őstag
Nem hiszem el,mapozok nagyba dob exet hurrá, egy perc mulva operation failed kidob, újra beloggolok ex nincs meg
-
pruzsi
őstag
válasz Kirk88 #26458 üzenetére
[link] -- Épp most raktam össze jugg eq-mat nagy nehezen erre olvasom hogy
Aftershocks no longer have added Attack Physical Damage.
miért, ennyire OP volt,
Hasonlóképp visszaesett dps-ben az összes karim, legnagyobb esés a bladestorm slayer -300k
a többi 60-100k között egyelőre a tree alapján,remélem hamar elkészülnek az új gem statokkal és meglátom mi mehet a kukába megint. -
pruzsi
őstag
War Cry Berserker DEAD?: POB 8M ről 2M re zuhant
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Ajánlanátok egy gyors map/boss killer maraudert nem cyclone, végignéztem az összeset a poe oldalán de nem igazán jönnek be. -
pruzsi
őstag
Üdv!
Elmagyarázná valaki a watchstne ok működését?: Több hónapja nem játszottam ,és csak low tiereket mutat a térkép ,addig rájöttem hogy ha berakom a zöld kék pirosokat változik a tier de ezek csak párszor használhatóak? -
pruzsi
őstag
válasz Plazmacucci #24996 üzenetére
Azt vágom,über elder volt utoljára de oda egyszerse jutottam el mert nem tudtam a mechanikáját hogy haladjak az elder mapokon
Hivatalos fórumon nem ami updatelve van 3.9-re mintha ahogy frissülne a játék egyre kevesebb build lenne.
Ami volt
Elementalist blade vortex(shaper végéig se jutottam el)
Saboteur arc trap (régen shaper last phase bedobáltam a 21 trapet egy pukk és vége most 5 percig szaladgáltam körülötte)
Guardian: (low life rf-sr itt is elment a dps)
Szerencsétlenkedésem:
https://www.youtube.com/watch?v=1bBdq73ofN4
https://www.youtube.com/watch?v=MDQ5e9IWBEU -
pruzsi
őstag
Üdv!
4 hónap után újra elővettem a gamet nos nem olvastam a peccs noteszt de 3 karakter játszhatatlanná vált negyedére esett a dps.
Ajánljatok nekem erős shaper easy kill Shadow,Templar,Witch -et alkaszt mindegy. -
pruzsi
őstag
Üdv!
Szellemi sérült haveromnak keresnék valamilyen buildot amivel ő is tudna játszani kb annyiból állna hogy követ engem a mapokon...
Viszont olyan kellene neki ami eger irányításon kívül semmilyen beavatkozást nem igényel tehát bal és jobb klikk,kaszt mindegy azt majd én felhúzom neki ötleteket,várok support nem mert az egyedüli sikerélményt nem garantálna egy-egy ellenféllel szemben. Ja és kb meg se haljon a kari mert az negatív élmény.
Azért überezni nem viszem t12-15 mapok. -
pruzsi
őstag
Üdv!
Meglévő PC accal lehet ps4-en tolni? -
pruzsi
őstag
Halihó!
Kihagytam pár ligát, mik most a leg OP-ak guardian és eld farmra classonként ? -
pruzsi
őstag
Üdv!
Haveromnak raktam össze ezt a geart,egyszerűbbet nem találtam,vélemény ? dps növelés opciók?
Más egyéb séta build?
Jelenleg:
https://pastebin.com/6SCkWV4u
LVL94-re:
https://pastebin.com/rNkt4K36 -
pruzsi
őstag
Egy elszánt ifjú összefoglalná nekem Incursion óta milyen fontos változások jöttek?! Köszönöm!
-
pruzsi
őstag
Üdv!
Utolsó frissítés óta akad a játék más tapasztalt ilyet?
gtx 1060 6gb , 8gb ram, core i5, ssd a játék -
pruzsi
őstag
Van mód rá hogy eltűnjön végre a üres map stash tab?
-
pruzsi
őstag
Akinek jó az angolja legyen szíves a lényeget lefordítani ha van ideje köszönjük!
Nordic: Ok,kicsit kisebb lett és áttoltam a bal felső sarokba,
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Túltoltuk a sávot
Vélemény : link
-
pruzsi
őstag
Link
Valaki összefoglalná a lényeget ha van ideje lefordítani Köszi! -
pruzsi
őstag
Welcome!
6K+ óra után kicsit meguntam egyedül tolni a játékot és a random public mapozgatást.
Így úgy gondoltam hogy akinek van kedve csatlakozhat hozzám. Kikötés nincs csak a kulturált viselkedés.
itt megtaláltok
Barát listáról most töröltem mindenkit így aki eddig ott volt és most nem talál bocsi de nem tudtam megkülönböztetni már ki kicsoda illetve ki aki külföldi.
Akár lehet ingame voice chat is de ehhez nem értek. -
pruzsi
őstag
-
pruzsi
őstag
válasz BoneDragon #13028 üzenetére
Már 2 rf guardianja elhasalt azért indította ezt
-
pruzsi
őstag
Welcome!
Standara mikor érkezik át a atlas update? a patch-el együtt holnap?
Van egy remove only tabom(konkrétam a map tab) ami üres mégsem tünt el pedig a másik 10 eltünt. írjak suppnak hogy ugyan töröljék már -
pruzsi
őstag
-
pruzsi
őstag
válasz macskajaj22 #11974 üzenetére
Igen sajnos érintette... és drága is volt mert már akkor vettem amikor bejelentették a nerfet és abban a hitben voltam hogy a meglévőt nem nerfelik.
A linkelt guide nem az enyém csak a videó.Remiel: Úgy gondolom így nem néz ki annyira szarul
-
pruzsi
őstag
válasz macskajaj22 #11971 üzenetére
Nekem volt egy berserker még a +3 enchantal.
Nerf után kikáztam lett belőle spectral throw.Most egy inquisitor poétám van glacial cascade+frostbolt.
-
pruzsi
őstag
válasz Rizseslescó #11864 üzenetére
Path of buildingben meg tudod nézni a különbséget.
-
pruzsi
őstag
válasz BoneDragon #11712 üzenetére
Eladod majd? Mit hallottatok arról hogy a spectrek jelenleg a spell echo és a multistrike -al nem működnek:?
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2038061/page/1 -
pruzsi
őstag
válasz Plazmacucci #11704 üzenetére
Mindegy az csak 3d artja lenne nekik,
-
pruzsi
őstag
Lesz Patch of Buff is?
-
pruzsi
őstag
Hi-ho!
A fix lvl35-ért járó chaos láda azonnal járt(mert nem találtam),vagy majd most küldik? -
pruzsi
őstag
&hogy működik ez a hemlet nyeremény? elég ha megy a háttérben ziz vagy kattintani kell valamitre amit feldobhat időközönként valami ikont:d
-
pruzsi
őstag
Kicsit hiányos a karakterem
-
pruzsi
őstag
-
pruzsi
őstag
-
pruzsi
őstag
Nem igazán vágom ezt a raise spectre dolgot,az új patch-el már mindegy honnan veszem fel őket? pl: act 8 ból vagy T16 mapról ugyan annyi lesz az életük és a dps?
Ez a kiszemelt: https://ru.pathofexile.com/forum/view-thread/25795/page/1
igen orosz, a kérdés hogy miért a Severed in Sleep használja miért nem a United in Dream-et? Ha jól fordítottam utóbbi life-ot leechelne számukra a mérgezett ellenfelekből?! -
pruzsi
őstag
Újabb 1 alch-os itemek érkeztek?
Számomra az öv lehet csak érdekes bár most nincs spectres buildom ami eddig volt azok mindíg elhullottak a guardianoknál.....
-
pruzsi
őstag
válasz Har_melin #11148 üzenetére
Bf juggom-volt ziz alapján mintáztam csak próbából csináltam. LVL 82 facetank minotaur igen hosszadalmas.
-
pruzsi
őstag
válasz Plazmacucci #11133 üzenetére
Azt mi nem tudhatjuk,ha nem látjuk, de milyen karival mentél neki?
-
pruzsi
őstag
válasz Plazmacucci #11031 üzenetére
36 HH vaalozása harbingeren
aztán vendornak is megy egy a közönség kérésére. -
pruzsi
őstag
-
pruzsi
őstag
válasz LittleBoss67 #11021 üzenetére
Thunderfist kesztűbe semmi keresnivalója,oda támadó gem való + még 3 support gem.
Wrath
bal felső sarokban kell lennije ha aktiváltad. aktiválni jobb oldalt lent kell. -
pruzsi
őstag
Nincsenek szavak...
-
pruzsi
őstag
válasz crazygamer75 #10963 üzenetére
Assassin mark
increased crit
curse on hit
orb of storms
------------------
immortal call
tempest shield
cast when dmg
riposte
------------------
hatred
herald of ash
enlighten
reckoning
-----------------
leap slam
faster
fortify
----------------
blade flurry
inc crit
melee phys
add fire
maim
chance to bleed -
pruzsi
őstag
válasz crazygamer75 #10956 üzenetére
_danilo_thann_ karidnak meghatszoroztam a dpsét pár modósítással és 2 item cserével
összeveted ami ebbe van és ami neked és látod majd mit kell cserélni.
https://pastebin.com/asTQp21Y -
pruzsi
őstag
válasz crazygamer75 #10954 üzenetére
Attól függ mennyi ex-et tudsz rászánni. De ha ilyen sok karid nem jó érdemes átértékelni hogy,inkább fix egyet csinálni amibe mindent beleadsz és az lesz a fő kari. Ha linkeled a kari listádat átnézem.
Én jelenleg nem tartom erősnek a Freezing pulze-t az inci atom jó berserkerrel. Occultistre én csak essence draint tudom ajánlni, nem a leggyorsabb de biztonságos. -
pruzsi
őstag
válasz crazygamer75 #10952 üzenetére
+dmg ad ennyi. Amúgy a videó még 2.6 ból van,remélem life-ra mentél rá mert amúgy kuka,de van ennél sokkal jobb build olcsóbban,hacsak nem fun karinak készül.
Amúgy személyes véleményem szerint a Path of Exile Builds youtube csatorna csak a muletfactory reklámozása hogy pénzért vegyél chaos,ex itemeket. LVL 100-as karit mutatnak be gameplay-ben semmi statot nem mutatnak stb én kerülöm messziről őket
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
lenne 2 kérdésem,corrupt gloves-on lévő vulnerability on hit működik ha a zombikkal támadok? a másik hogy az animate guardiant hogy lehet előhívni?
-
pruzsi
őstag
-
pruzsi
őstag
-
pruzsi
őstag
válasz crazygamer75 #10853 üzenetére
Unwevaring stance nem kell a tree-ről.
Gem:
herald of ash+hatred+enlighten (lvl 3)+reckoning (lvl 20)
cwdt (lvl 5)+vortex (lvl 7)+riposte
cwdt(lvl 8)+tempest(lvl 9)+immortal call(lvl 7)+increased duration (lvl 20)
assassin mark(lvl 20)+orb of storm(lvl 20)+curse on hit(lvl 20)+increased crit(lvl 20) -
pruzsi
őstag
válasz crazygamer75 #10843 üzenetére
Ming's Heart is jó opció
amu:
http://poe.trade/search/ohiatonesonona
de más amu amibe
+global crit
add phys
life
van az jobb lehet[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
válasz crazygamer75 #10841 üzenetére
3 Uniq pl:
Haemophilia Serpentscale Gauntlets
Carnage Heart(új verzió)
Taste of hate mindenképpen ha abyss van fent.
Lycosidae vagy
Tree:
Your hits can't be EvadedAssasin mark túl kicsi lvl-en van ha már krites vagy legalább curse on hitben legyen orb of storms pl.
-
pruzsi
őstag
Amúgy elárulom hogy,még a legacy liga előtt jóval írtam a ggg-nek hogy új játékosok számára jó lenne valami hogy megszerezhessék a régi itemeket amiket azóta nerfeltek. , talán az imám újra meghallgattatik.
-
pruzsi
őstag
válasz Hunter3060 #10732 üzenetére
Annyiból biztos összejön.több szerencsével 3*6 linkelés is.
-
pruzsi
őstag
válasz 0karmacoma0 #10717 üzenetére
Ha van belőle egy csomó fent akkor én nem várok ctrl+v folyamatosan sorban van hogy 20-at is elküldök 1 perc alatt aki hamarabb invvel az nyert,de komolyabb 10ex cuccnál se várok 20 másodpercél tovább. Mondjuk ezt standardra vonatkozik,hb gondolom azonnal invelnek. standardra volt nem egy példa hogy több ex-es itemet vettem volna erre nincs kedve/ideje átlogolni ok......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Wii U
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Sennheiser IE600 (Garanciális)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest