Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirman
őstag
válasz dante3 #32950 üzenetére
Azért az a probléma nagyjából 30%-ban volt az amazon sara és 70%-ban az EVGA-é. Oké hogy végtelen FPS-t engedett a játék menüben , de a kártya meg erre fel akart szivni egy Paksnyi áramot . Idióta az a cég aki úgy gyárt valamit hogy külsőleg el lehessen érni hogy több áramot vegyen fel mint amennyivel elbír.
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #32944 üzenetére
Érdemes lehet pedig kipróbálni. A PVP engem személy szerint teljesen hidegen hagy , de a PVE és crafting szerintem nagyon nagyon el van találva. Annyira elkapott mint legutóbb a POE évekkel ezelőtt. Pont volt pár üres napom , úgyhogy 1 hét alatt 80 órát beletettem a New Worldbe és cseppet sem bánom. Aki a PoE-s minmaxolász szereti annak szerintem ez is fog.
-
Mirman
őstag
Ezt is meg lehetne úgy oldani hogy nem játékostol veszed a curencyt hanem lenne erre a városban egy vendor aki chaosert/exert adna bármit és venne is . Az árakat meg mondjuk előző 3 liga currency arainak az átlagából megállapítják és ligankent lehet frissíteni. Ezzel ki lehet küszöbölni a price fixet és borokat rendesen és olyan hű de nagy munka se lenne .
-
Mirman
őstag
Egyáltalán nem ezt mondták szerintem . Arra a kérdésre hogy 2024-előtt kijön e a POE2 az volt a válasz hogy több mint valószínű és hogy 2 évre mostantól már eléggé release közeli állapotban lesznek , vagy legalább open beta állapotban.
Még nagyon a design szakaszban vannak sok szempontból , 50-100 enviroment artistot akarnak felvenni a következő évben. -
Mirman
őstag
Két féle van belőle , az egyik a "Channelling Skills have -x to Total Mana Cost" a másik pedig a "Non-Channelling Skills have (-x) to Total Mana Cost". A channeling az max -3 , a non-channeling pedig max -7 lehet. Itt meg tudod nézni az elérhető tiereket.
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #32313 üzenetére
Erre ez megoldás tud lenni ha van hozzá megfelelő socket.
-
Mirman
őstag
válasz freddirty #32270 üzenetére
"De itt most az a kérdés, hogy a playerbase mekkora része fog átmenni passzív nézőnek, twitchen, vagy írni a commenteket redditen, és mekkora rész marad aktív játékosnak. Mert ha mégis komoly érvágás a GGG-nek a játékosaik elvesztése (és nem ez volt a cél), akkor most elég sokkal visszavetették magukat."
Na de a kérdés hogy valóban sokkal visszavetették magukat ? Steam-es számok alapján lehet egyedül kiindulni , itt az Ultimatum -hoz képest tapasztalható egy 40% visszaesés , viszont mondjuk a tavaly nyári Harvesthez képest csak 20% körül mozog ez az érték. Mindezt úgy hogy a elég sok bezártság után az emberek végre kiszabadulnak , a covid már mindenhol enyhül elmernek menni az emberek nyaralni stb. A reddit hisztit leszámítva közel se olyan negatív a fogadtatása a játékosok körében. Persze , nagyon nagy szívás csomó dolog és érződik hogy valóban kvázi hasraütés szerűen balanceolnak dolgokat (flaskok , mana multiplierek , immunity stb) , de az irány az látszik hogy merre akarnak menni .
Szerintem az irány amerre tartanak hogy lassab legyen a játék egy pozitív változás és a core közösségnek aki önti a játékba a supporter packokat (én is már kb 10-et vettem az évek során) ez szerintem okés lesz. Nincs alternativája a játéknak , D4 ki tudja mikor jön és a trailerek alapján az is egy lassabb megfontoltabb stílust fog követni , nem egy futó verseny lesz.Szerintem nem fogják megúszni hogy előbb utóbb a mobok számát csökkentség és ezzel párhuzamosan növeljék a loot minőségét . Nagyon kellene már az a smart loot rendszer végre valahára mindenhova.
TLDR: Szerintem az irány jó , csak rettentesen mellé nyúlnak az alkalmazott eszközökkel.
-
Mirman
őstag
válasz BoneDragon #32225 üzenetére
Hisztizz még, kevés volt ebből úgyis
-
Mirman
őstag
válasz BoneDragon #32152 üzenetére
Na de ez is annyira relatív hogy nem igaz . Kinek mi az endgame ? Sirus A8 pár halállal vagy faceroll T16 100% delirium, ne adj isten csak az hogy piros mapokig eljusson.
Most tegye mindenki a szívére a kezét, aki tényleg beletette a játékba az időt az valószínűleg olyan karaktereket rakott eddig is össze ami negyed annyi DPSel is lenyomja Sirust A8-on. A 100% deliriumhoz valóban nagyobb befektetés kell majd , de szerintem ez oké.
Szerintem amíg nem próbáltuk ne írjuk le , én továbbra is azt gondolom hogy nem akkora ez a nerf mint a hiszti.
Hozzateszem hogy én is kemény pénzt fizetnek érte hogy mondjuk Harvestet vagy Ritualt tolhatnek SSF-be .
-
Mirman
őstag
válasz BoneDragon #32144 üzenetére
Te se nézted meg az archmaget patch notesban.
-
Mirman
őstag
válasz Har_melin #32092 üzenetére
De amit írsz az továbbra is csak az ACT1 mobokra érvényes ami a játék összes szörnyeinek mondjuk 1-5%-a kb . Tehát ha találkozol mapon egy ACt1-es zombival mondjuk akkor az pár százalékkal erősebb lesz . Itt az act1 nehezítés a cél , nem a mapozásé ezzel a változtatással. Erősen meglepődnék ha akár 20%-al is nőne teir1 mapon egy act1 monster élete.
Viszont még ha nő is , akkor is elhanyagolható változtatás mert a mobok döntő többsége nem act1-es. -
Mirman
őstag
válasz TrollBalint #32080 üzenetére
" Ha hozzáveszem, hogy a monsterek HP-ja nőtt"
Ezt hol olvastátok ? Én amit láttam csak Act1 monsterekre volt érvényes ahol nőtt a HP , de a növekedés ahogy megy fel a szint egyre csökken és lvl 83-ra pedig már változatlan. Ergo ebből kb semmit nem fogsz érzékelni mapokon már. -
Mirman
őstag
válasz Har_melin #32075 üzenetére
"ebből maradna három hónap a fejlesztésre, házon belüli tesztelésre, és kellene két hét, amikor egy béta teszt fázisban valódi játékban tesztelheti a fejlesztést egy kiválasztott csapat. Lehetne jelentkezni (NDA kötelezettséggel azonnali teljes és végleges account bannal + kártérítéssel a megszegésekor), de nem 30-50 elgyötört házinyúllal, hanem legalább 4-500 játékossal, külön szerveren folyna."
Ez egy létező dolog , a legtöbb ismert játékos szimplán azért nem vesz benne részt mert nem szerepelhetsz ezután leaderboardon hiszen előre tudod a változtatásokat , fel tudsz készülni stb. -
Mirman
őstag
Én régóta szemezek egy Fire Ancestral Warchief Chieftannel , így hogy multistrike használható vele nagy reményeim vannak. Szerintem ez egy lassabb liga lesz tényleg , kíváncsi vagyok. Első konzolos ligám lesz.
-
Mirman
őstag
válasz Mad_Wolf #30646 üzenetére
Hát lehet én vagyok a nem PC de ezzel én se látok problémát. Tényleg iyle na világ , ez van sajnos.
Szerver témára reagálva még , azt még el tudom fogadni hogy nem automatizált náluk a rendszer hogy a queuet látva megnöveli az instance számot (bár lehetnének kevésbé fillér baszók és felül lőhetnének egyszer a szerverekkel a játékosszámnak). Viszont azt hogy liga start után 12 órával még mindig DC hegyek meg queue van az nehezen magyarázható.
Én ezt a ligát skippelem , de gondoltam megnézem az atlas region módosításokat. Első map DC ma reggel. Bravó
[ Szerkesztve ]
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #30308 üzenetére
Én eddig minden ligánál még szabit is vettem ki , de a tegnapi bejelentéseket meg se néztem. Abszolút kiégtem , harvest nerfek is felcsesztek , szerintem nem jó irányba halad a játék. De ez magán vélemény.
POE2-ig szerintem pihentetek aztán meglátjuk.
-
Mirman
őstag
-
Mirman
őstag
válasz Markiboi #29733 üzenetére
Utána kell nézni hogy a PS mennyire bírja a carrion golemeket (maximum zombikat javasolnék melette , ne legyen veled a teljes zoo), de ha azt bírja akkor a Carrion golem necro / elementalist egy nagyon jó választás szerintem, jól lehet scalelni és bírja az endgamet. Konzolon amúgy is oylan build a legalkalmasabb amit minél kevesebbet kell irányítani pontosan, erre a golemek tökéletesek.
-
Mirman
őstag
-
Mirman
őstag
válasz Rayner #29674 üzenetére
Mindkét gyűrűre mehetne szerintem chaos res ha arról van szó és inkább a fán áldoznék be 1 pontot int-re átmenetileg. Viszont az inc aoe gemet mindenképp cseréld le szerintem , infused channelling sokkal jobb és még védelmet is ad .
A flaskok nagyon rosszak , nincs freeze immuneod ahogy látom sehol , crit builded van , de nincs crit flask. Rotgut értelmezhetetlen számomra , ahelyett bármi jobb lenne szerintem.
Viszont egy kérdésem lenne , miért facebreaker ? Nehezebb gearelni mint egy sima 1H + Shieldet és kapásból felszabadulna a kesztyű és nyakánc slotod hogy tudj oda life-ot és resisteket pakolni.
Kiindulásnak itt lehet az én karakterem , nem tökéletes de OK szinten van. 160DPS paradoxica-t lehet venni már 1-2Ex közt és azzal is megy a T16+. Aztán ahogy lesz currency határ a csillagos ég. -
Mirman
őstag
válasz Rayner #29660 üzenetére
Amíg fejlődni szeretnél (praktikusan legalább lvl 90-95 közé el lehet jutni ) addig érdemes skippelni a veszélyes mapokat . Pl a crit , dupla / tripla increased elemental damage , guardian mapokon a boss módosítók , 2-3 curse ilyesmi. Ezen kívül is bele lehet szaladni 1-1 oneshotba , de azért le lehet vele csökkenteni eléggé. Chaos resistre is érdmes figyelni hogy legalább pozitív legyen már T16-on, de mégjobb ha maxos.
-
Mirman
őstag
Viszont a breach bossos maven fight az egyik legnehezebb. Sokkal inkább megéri az elder vagy shaper guardianos , majd a synhtesis bossos. Azután jön a breach és legvégül az uber elder + chayula stb.
Más: Mapokon az invitationök gyerekjáték szinten vannak szerintem a 10-es fight előtt , ott már okozhatnak meglepetéseket , de előtte bátran ugorjon neki mindenki (nyilván nem HC-n).
-
Mirman
őstag
-
Mirman
őstag
Srácok lehet ezt a tapasztaltabbak tudják , de újaknak hátha új információ lehet. Valdo Rest farmolás NAGYON megéri.
Farmolása úgy néz ki hogy csak ebből a zónából eshet map (nagyjából mind1 hogy hányas tier-ig húzod fel , én 3 watchstone-al futom), és csak addig futod a mapot amíg a harbringereket megkeresed és lecsapod , utána rögtön nyitsz újat . Felszedni csak currencyt , ancient , harbringer , exalted shardot szedek fel és 6Socketet. Ezt egy kezdő ED karakter simán letudja hozni.
Viszont tegnap beruháztam egy Watchstone-ra (15ex) amin rajta van a "Harbingers in Areas drop rarer value Currency Shards" mod. Ezzel óránként 4-5 ex profitot hozok csak és kizárólag ancient és exalted shardból.Nyilván vannak ennél sokkal profitábilisabb módok currencyt farmolni , viszont ne fejeltsük el hogy kb egy 1-2 EX-es ED karakterrel ezt le lehet hozni bőséggel és 0 ráfordítást igényel , mapokból se lehet kifogyni.
-
Mirman
őstag
válasz TrollBalint #29454 üzenetére
Abszolút foglalmam nincs még . Tegnap rolloltam újra egy witchet és aggattam rá a geart. Support gemek még nincsenek 20-as szinten , (mondjuk 21/20 ED és 4-es Empower az van , de csak +1 íjban).
Eddig piros mapokat farmolgattam vele párat , ott szépen olvadt minden , meg asszem toltam tier 16 daressos mapot , az is lement simán. Nyilván nicns 10M+ DPS-e , de a clear engem kárpótol. -
Mirman
őstag
válasz brunnehilde #29452 üzenetére
Hát igen , jó drágán mennek. Én kicsit beleuntam a Cyclone Glad-ba , eladtam a Farrult , unnatural Instinctet meg az Aspect of the cat-es kesztyűmet és felszereltem egy low life ED contagion occultistet olyan 15EX-ből. Öröm nézni ahogy a harbringereket meg a legionoket eszi.
-
Mirman
őstag
válasz brunnehilde #29450 üzenetére
Vagy esetleg egy 6link farullal.
-
Mirman
őstag
válasz BoneDragon #29416 üzenetére
Természetesen.
-
Mirman
őstag
válasz BoneDragon #29322 üzenetére
Az komoly , én eddig vagy 200 stacked decket nyitottam (sokat blightozok) de eddig semmi említésre méltó.
Legértékesebb droppom egy enlighten lvl 4-volt. A többi kis cuccokból jött össze apránként , de azért alakul a kis Glad.
-
Mirman
őstag
-
Mirman
őstag
válasz TrollBalint #29300 üzenetére
Még Very Strictben is benne van a jeweller recept , nem véletlenül. Az átlag játékos főleg ha kezdő nem fog egész liga alatt találkozni egyetlen egy 6 socket / 6 link craftal találkozni.
[ Szerkesztve ]
-
Mirman
őstag
válasz Lokids #29273 üzenetére
A - resist map a capped maximumot fogja csökkenteni , nem érdekli hogy mennyi az uncapped akkor is mondjuk max 65% resisted lesz. Ele weakness mapra meg elég egy curse immune flask úgyhogy szerintem 20+ resist a maxon felül bővel elegendő. Nekem a mostani karakteremen ami nagyon sok uniq cuccot használ pl 75-80 közt vannak a resistek.
-
-
Mirman
őstag
válasz Har_melin #29094 üzenetére
Először is köszi a munkát amit beleteszel ebbe , nagyon hasznos lehet ujoncoknak.
Egy apró kritikát megfogalmaznek, szerintem a watchstone stratégia ami bent van elég rossz , jobban kellene benne koncentrálni 1-1 régióra es nem 1 wathcstonet csapni több helyre egyszerre .
Ezt javasolnám inkább helyette, nem én csináltam de szerintem nagyon jó.
-
Mirman
őstag
válasz Badlof2k #29013 üzenetére
Legolcsóbban Vorici 1R craftal lehet összehozni (402 Chromatic orb az átlag ára). Itt a kalkulátor aki esetleg nem ismerné.
[ Szerkesztve ]
-
Mirman
őstag
-
Mirman
őstag
válasz freddirty #28933 üzenetére
Hát igen , érdekes dolog ez az RNG. Nekem meg pont a másik véglet van , 3-4 6 link ritualból , tabula cardokból úgy hogy nem farmoltam őket, 2 EX drop. És nem győzöm hangsúlyozni hogy mindezt SSF-ben. Baromi jó az új atlas passzívok és a liga szerintem. Plusz ez az első alkalom hogy komolyan ráfaküdtem arra hogy optimalizáljam az item filteremet. Fél óra volt összerakni , de megérte. Minden egyes itam base-re szűrve van , pl tisztán ES vagy Evasion alapú cuccokat nem mutat akkor se ha T1 (influenced nyilván kivétel), fegyverek mind el vannak rejtve kivvée ami potenciálisan jó lehet az aktuális buildemnek. Sokkal haladósabb így mapozni hogy ami esik aztmeg is éri felvenni és nem pedig elterel vagy gondolkodni kell hogy felvegyem vagy ne vegyem.
-
Mirman
őstag
válasz freddirty #28928 üzenetére
Life on block Shaper shield is jó erre nem ? 5K life-nál ugyanannyit ad mint a surrender , felette már többet.
Más: Nekem a liga eddig baromira tetszik , kicsit no-lifeoztam hétvégén , jelenleg Tier 11-12 mapoknál járok SSF-ben egy BB/BF Chieftainnel. Kurvajó
Maven harcoknál viszont érdemes néha megfontolni hogy milyen bossokat rakunk a harcokhoz . Eddig a pók és a skorpió a legrosszabbak amikkel találkoztam , őket nem érdemes berakni mert nagyon fekvős lesz a fight.
-
Mirman
őstag
válasz Mad_Wolf #28795 üzenetére
Na és mivel indulsz ? Szól ez a kérdés a többieknek is .
Én személy szerint Zizaran BB/BF Chieftannel kezdek , SSF SC , aztán majd meglátjuk hogy alakul a liga. Tervezem végig SSF-ben tolni, hacsak nem esik olyan mennyiségű Exa (vagy egy mirror ) hogy megérje átmenni trade-re és összerakni bármit.
-
Mirman
őstag
válasz Badlof2k #28775 üzenetére
Endgame-ben is jó lehet szerintem. harvestel lehet rá influence-t pakolni, meg influence orbokkal is , gyakorlatilag bármit lehet belőle csinálni. Szerintem egyszerűbb is lesz szerezni egy ilyen base-t mint kifarmolni a trigger craftot wae of convictionhez , fel is szabadít egy gem slotot.
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #28743 üzenetére
Toxic Rainre én mindenképp Pathfindert használnék, esetleg Raidert .
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #28626 üzenetére
Pedig működik , példa rá a Bow + Rearguard quiver.
-
Mirman
őstag
válasz sirdond #28617 üzenetére
Raiderrel kapcsolatban szerintem a többség benéz valamit. Alig veszít valamit viszont kap 5% attack és spell dodge-t , perma phase + onslaughtot is . Onslaught kapcsán meg szerintem nem szedték le a 100% onslaught effectet a az Avatar of Chase-ről , hanem csak az azt megelőző node-ra is tettek 50%-ot . Azért az úgy nem semmi .
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #28584 üzenetére
Attól függ milyen spellslingert szeretnél szerintem. Összeségében még mindig jónak tűnik , de pl a Chaos spellslinger nem lesz túl acélos bossokra.
-
Mirman
őstag
válasz Badlof2k #28583 üzenetére
Maven arena harcokért jár 2 pont , összesen 5 harc van amiért pontot lehet kapni ( 3,4,5,6,10 bossal).
Nagyon kíváncsi leszek hogy a harvest mennyire lesz herélve. SSF-et tervezek ebben a ligában tolni teljesen. Ha megmaradnak a craftok és az influence tageket se bántják nagyon akkor ez elég jónak ígérkezik .
Másrészt az is realitásnak tűnik hogy legionből farmolsz egy Marohi-t stb. Trailer meg infók alapján utóbbi idők legjobb expansion+liga kombója.
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #28453 üzenetére
Ennek egyetlen egy egszerű oka van. Ő az egyetlen népszerűbb Új-Zélandi streamer , egyszerű nekik helyből megoldani a dolgokat . Hozzáteszem én se bírom.
-
Mirman
őstag
válasz TrollBalint #28445 üzenetére
Abszolút igazad van a kiegészítéssel.
-
Mirman
őstag
válasz TrollBalint #28442 üzenetére
Na mostmár tényleg csak a tisztázás kedvéért . Link. 9 órával járnak előttünk. Náluk reggel 11-kor lesz a stream kezdete ami nálunk este 8.
[ Szerkesztve ]
-
Mirman
őstag
Nos uraim hoztam én is egy buildet (POB) . Fontos hogy ez egy SSF-re kihegyezett , nulla gearrel is eredményes build. Pure Phys Skeleton Summoner ami természetesen használ impalet, 200K DPS / skeleton , 6K life , 1.5K ES , 75/75 block és spell block Glancing Blow-val.
Nem teljesen saját ötlet , Viperesque buildje volt a kiinduló , de azt 3.9 óta nem frissítették, gondoltam kicsit szintre hozom és teszek bele még védelmet.
-
Mirman
őstag
válasz TrollBalint #28439 üzenetére
Van az oldalon egy nagy visszaszámláló. Holnap 8kor kezdődik este.
-
Mirman
őstag
válasz freddirty #28422 üzenetére
Nagyon kiváncsi leszek hogy a harvestet milyen módon hozzák vissza és mennyire lesz nerfelve. Szerintem eléggé kellene ez a determinisztikus craftolás a játéknak .
Plazmacucci: Én Cyberpunkot és diablot toltam most , utóbbinak már elég nagy volt a nosztalgia faktora így évek kihagyása után.
-
Mirman
őstag
válasz freddirty #28418 üzenetére
Szerintem is érdemes néha kihagyni egy kis időt . Én pl Harvestet magamhoz képest komolyan toltam (majdnem teljes map completion , egész jó gear , endgame boss killek). Heistet teljesen skippeltem és csak néha néha standardre mentem efl buildeket kipróbálni hogy mit indítsak kövinek.
Ezt a ligát viszont rettenet várom , teljesen mindegy milyen lesz ezt no-lifeozom. -
Mirman
őstag
válasz TrollBalint #28393 üzenetére
Azért azt mondjuk érdemes hozzátenni hogy kirívó eseteket leszámítva a "nagyon jelentős" nerfek egy 10-20% közti DPS csökkenést eredményeznek , csak a hiszti nagy lesz és senki nem nyúl ezekhez a skillekhez utána. Elég ritkán herélnek ki valóban buildeket szerintem.
TLDR: Játszható lesz a spectre következő ligában is bőséggel , maximum nem 10C-s gearrel fog menni a red map.
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #28388 üzenetére
Itt érdemes körülnézni , a top skillek jó eséllyel indulnak Nerf Hammer-ért.
Ennél biztosabbat nem igazán lehet mondani. Spectre nerf majdnem biztos szerintem (és teljesen jogos).
-
Mirman
őstag
válasz brunnehilde #28364 üzenetére
Van egy amukettre craftolhato mod amivel a travel skillek nem számítanak az exert alá.
Érdekes amúgy ez a lassúság amit írsz. Holnap rápróbálok hogy észre veszem e. Harvest óta ugyanazt az EQ Slayert tolom leap slammel és eddig nem tűnt fel .
-
Mirman
őstag
válasz brunnehilde #28360 üzenetére
Van amúgy bármi oka hogy nem haszálsz shield charge-t ?
-
Mirman
őstag
válasz brunnehilde #28326 üzenetére
Ryslatha-ról tudok nyilatkozni. Nagyon jelentős DPS-t ad . A bleed úgy működik hogy mindig a legnagyobb ütés által okozott bleed lesz aktív . A Ryslatha ugyebár csökkenti a minimum lehetséges sebzést , viszont növeli a maximumot. Ebből kifolyólag ha te többet ráversz egy bossra akkor jóval nagyobb bleed dot lehet rajta aktív mintha az öv nélkül tennéd ugyanezt. Ezt a POB nem tudja szimulálni sajnos.
-
Mirman
őstag
válasz sirdond #28324 üzenetére
Én szintén PC-n. Nálam eddig év játéka őszintén. Teljesen jól fut ( mondjuk csúnya is lenne ha nem . RTX 2070 super , i7 9700 , WQHD high) Néha droppol autózás közben 40 FPS körülre , azonkívül 60+ . DLSS Quality módban játszom RTX nélkül.
Szerintem az egész környezet , a karakterek , a sztori nagyon nagyon rendben van. Én PC-n személy szerint egetrengető buggal se találkoztam ami előrehaladást gátolt volna , csak grafikai bugokkal. (Pl kezébe maradt egy aknavető egy karakternek és átvezetőben azzal gesztikulált) . Kár hogy így elb@szták a konzol portokat , ez a játék az utóbbi évek egyik legjobb RPG-je és sajnálom hogy nem így fog emlékezni rá a köztudat .
-
Mirman
őstag
Sarokba is jó a T2 , csak kell tenni a sarkon túlra ( a négyzeten kívülre amit harvestelni akarsz ) +1 T1 magot minden sarokhoz. A T1 magok harvester nélkül is képesek nőni , így pedig van egy teljes négyzetnyi T2 magod amit ki tudsz kelteni , középre T3-4 is mehet nyugodtan .
-
Mirman
őstag
Én kb csak ezzel a játékkal játszom, ezért mindenigaban veszek supporter packot hogy támogassam a fejlesztőket. Innen nézve a skinek már csak ajándék .
Amúgy a karakter skinek is látszanak játék közben bőséggel, de a leg látványosabbak a skill effektek. Automatron herald + arc + storm brand valami kurvajol néz ki.
-
Mirman
őstag
válasz savior #26824 üzenetére
Álatlánosan elmondható kb hogy a piros mapokig SEMMIT nem érdmes felszedni a földről, kivéve a currencyket , div cardot , egyéb értékesebb dolgokat. Rare cuccokat (gyűrűket , amuletet kivéve ) csak és kizárólag akkor érdemes felvenni ha chaos receptet csinálsz és akkor is csak a kisebb méretűeket hogy ne kelljen folyton hideoutba szaladgálni.
A lénye a sebességen van , minél gyorsabban minél több mapot tolj le , azok minél jobban legyen rollolva (fehér mapok legalább magic , srága mapok medig kivétel nélkül rare) mert akkor jobb rajtuk a dropp. Chaos receptből elég sok pénzt össze lehet szedni 0 hozzáértéssel , aztán ahogy egyre jobb és jobb lesz a felszerelésed és magasabb mapokat tudsz menni úgy egyre több pénzed is lesz majd szépen.
Én keződként pl rengeteg über labot farmoltam. Egyszerűen és olcsón össze lehet rakni egy oylan karaktert ami full key runokat tud ott menni (minél több kulcsot összeszedsz ) és helmet enchantokat vadásztam közben. Ez nagyon nagyon kifizetődő ha jo base-eket encahntolsz és egyszerű is. Kicsit lottó , de ha biztosabb jövedelem kell akkor a cipőket ajánlom.
-
Mirman
őstag
Amúgy az csak egy ámítás hogy ez a liga nem a sebességnek kedvez . Ugyanúgy ha adott idő alatt sokkal több mapot mész akkot sokkal több seed esik amiből nagyobb eséllyel lesz már tier 2 és így tovább.
Bár hozzáteszem itt is bőven lehet lassabb karakterrel eredményt elérni . Itt van pl az én karakterem MirmanHarvester . Nem egy clearspeed bajnok , de tier 16 mapok simán mennek vele , öltem vele awakener 5 sirust stb . Uber Atziri lecsapott de az még 5K Lifeal volt , most meg kb 7000 van . 2 fegyvert használok, az egyik clearre viszonylag nagy attack speeddel, a másik pedig egy 6link Marohi amivel kétszer annyi a DPS mint a clear speedessel. Bárkinek nyugodt szívvel ajánlom, lvl 80ig SSFben toltam.
-
Mirman
őstag
válasz pruzsi #26584 üzenetére
Konkrétan nem a HH-t nerfeltek hanem azt hogy amikor egy curse immune raret ölsz meg és megkapod a buffjait akkor az a jelenleg aktív curset leszedi rólad. Eddig ez nem volt így és sajat magukat tempchain el elátkoztak és a HH buff 20 másodperc helyett ideális esetben több perc lett.
-
Mirman
őstag
válasz Plazmacucci #24765 üzenetére
Új buildet kezdesz .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autós topik
- Battlefield V
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest