Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hiftu
senior tag
válasz
Mr_no_Name #8796 üzenetére
Ebbe melyik mapen lehet belefutni? Mi teszi nehézzé a legyilkolását?
-
Har_melin
addikt
Most, hogy a leaguestone-okkal megint előkerült - mi a poén a tempest mod-ban? Prophecyként néha beadta eddig is, de azon kívül, hogy idegesített, semmi "hasznát" nem vettem észre. Nem volt extra drop, nem volt spéci mob, mint a beyond vagy warband esetén.
-
Nordic
Közösségépítő
Splash dmg-ben. A sok molten-ball le-splashelt a falról, ahol futott. Ugyan nincs shotgun mechanika a játékban, de a splash megmaradt, és az fal mellett kvázi ugyanaz. De kb 10 percre rá meghalt BobSlop is HC-n Rank2-ről. Ő meg úgy halt meg mint Krip, vagy mint én anno Breach HC-n az SRS karimmal, Egy Beyond mob, rárobbantotta a Strand map boss hulláját.
-
Har_melin
addikt
válasz
Mr_no_Name #8794 üzenetére
az sajnos egy szemétláda, be kell szorítani valamelyik sarokba. A másik megoldás, hogy megidézel egy rakás csontit, zombit és amíg azokkal foglalkozik, becserkészed.
-
-
Elég jó cuccok esnek self foundban. Eddig a legjobb drop szezon.
-
Mirman
őstag
válasz
Mr_no_Name #8788 üzenetére
Olyan jól kezeli hogy kitörölte a karaktert nyugalmában .
-
pruzsi
őstag
válasz
Mr_no_Name #8785 üzenetére
-
tocsek18
senior tag
válasz
Mr_no_Name #8785 üzenetére
csak játsz és esik minden
-
Mr_no_Name
tag
Aztakrva..hogy a fenébe hoz össze 93-as karit ilyen cuccokkal? Ez sztem a liga eleje óta non stop játszhat
Nah, én meg szépen lassan 42es lettem a ligában, merc. fokozaton vagyok Act II-ben.
Elég durva dpse van a mineos firestormnak, de ahogy nézem lassan 60 körül már meg kell venni a 10-20-30 chaosba kerülő cuccokat is, pl ez egy alapfegyver lesz nekem.
Hogy tudnék a legkönyebben chaost farmolni? Olvastam, hogy elvileg ilvl 60 feletti sárga teljes szettekért a vendorok adnak 1-2 c-t, de ezen kívül nincs más megoldás? Mert ezzel ha napi 2-3 összejönne a tárgyaim meg kb 50-60ba fognak kerülni :/
-
pruzsi
őstag
Tegnap kicsit ledöbbentem belefutottam alkaizer stremjébe,HC Legacy-ban 8600hp pár nap alatt jól összehozta...
LVL 93Nekem standardon 93 a max karim.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz
Drenadar #8778 üzenetére
Látszódik, ha a karakterlapodra mégy a játékban és kiválasztod a skillt, akkor kiírja, hogy mekkora a crit chance.
assassin mark curse is generál PC-t. De a fő gondod azzal lesz, hogy a templar környékén nem nagyon van crit chance növelő node. Ha felveszed a templar-witch 1-1 plusz PC nodeját és Aliránál is azt választod mercin, akkor lehet hat PC-d, az +300% chance a crithez, vagyis kb. 20% esélyed lesz rá. Nagyon brutál spell crit chance staff/wand adhat még 15%-ot (global crit + spell crit egyszerre, T1 rollokkal, ára a csillagos ég).A PCoC inkább a végjátékra való az arc-nál, amikor már VAN crit esélyed. Addig inkább az increased crit dmg-et válaszd.
-
simondr
senior tag
válasz
Drenadar #8775 üzenetére
több féle módszer van rá. Vannak például olyan unique itemek amik power charge generálásban segítenek ( volls protector, skyforth) de van ilyen ascendancy pont is (assassinnál 10% esély hogy non cirt ütésre power chargeot generál, occultistnál pedig 10% hogy crit ütésre power chargeot ad). A karaktered túlélőképessége pedig a defense tulajdonságaitól függ, azaz hogy mennyi life+energy shield együttessel rendelkezik valamint a különböző damage tipusokkal szemben mennyire ellenálló; phys dmg-re armour kell, elemental és chaos damagere pedig resist.
-
Drenadar
veterán
Power chargeot hogy lehet kapni beaktivalni? Csak és kizárólag a charge on crit gemmel?
Lighting buildhez az arcot használom. Ezt mivel érdemes kombozni hogy tényleg üssön? Jelenleg 52es szintén vagyok asszem és csak 3000 körül van a dps. De a legrosszabb a karakter túlélő képessége... Nulla :-D -
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #8770 üzenetére
Még egy: mivel a dual wield clustert raktad ki, a felső block pontok fölöslegesek - pajzs nélkül soha nem lesz igazán hatékony a block.
Én kivenném a három resist node-ot és a jewel-t is, de a +18 fire res-t már mindenképp. Az így felszabaduló 4 pontból egy megy a +30 Int-re alul (könnyebb cuccot keresni), három pedig a Vitality Void-ra az Iron reflex fölött. Ezzel kapásból lesz egy rakás life és mana leeched, ami könnyebbé teszi az életedet, nem leszel csak a flaskákra utalva.
A következő öt pontból a Maránál a Heart of the Warrior, ha még mindig van mana gondod, akkor mellette a Versatilty, utána pedig irány jobbra alul a dmg clusterek felé. Az eleve ad majd +60 Dex-et (ha a Versatility-t is felveszed, akkor +80-at), ami megint csak a gear összerakását teszi egyszerűbbé.
A foilt le kell majd cserélni, a sebzése nulla ezen a szinten, 1 alchért már sokkal jobbat kapni.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #8770 üzenetére
Amik biztosan javítanak:
- javítsd fel a két fegyveredet 20-as qualityra, az kapásból plusz alapsebzés
- dettó az összes ruhád is legyen Q20
- a fölösleges armorer/blacksmith orbokból vegyél glassbowler-eket, amikkel a flaskák hatóidejét tudod turbózni
- vedd ki az Increased Area gemet az aurák mellől, rögtön több lesz a manád, nem kell majd a két manás flaska (ha szintezni akarod, rakd át a secondary fegyverekbe)
- jó, hogy van már egy divine flaskád, de kell még kettő, plusz nem ártana egy Atziri a bossfightokhoz és egy Granite vagy Stibnite flaska a végre.Ma csak este 8 után leszek játékban, küldtem PM-et a játék fiókodra, akkor tudok segíteni cuccal
-
crazygamer75
tag
Malachai-hoz mi az amit mindenképp fejlesztenem kellene (cruel fokozat)?
felhasználónevem: drizztdourden1975
linkem: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/drizztdourden1975 -
la_cc
addikt
Van bármi előnye self-found karit indítani?
Én most kb 2 év után kezdtem megint poe-zni. Hát konkrétan újra kell tanulnom a game-t.
Egy summoner-t indítottam. Hát már a leírás is megizzaszt.
Kicsit össze vissza írja le a szerző a guide-ban, hogy mi merre. Lehet valami egyszerűbbet kellett volna liga kezdésre indítanom...
PH guild nincs amúgy? Dióba annó volt és elég jó volt a közösség.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
BotlábBéla #8762 üzenetére
Ha Solo selffound karit húzol, akkor a lehetőséged van átkonvertálni a karaktert sima legacy karakterré, így tudsz majd vele tradelni.
-
crazygamer75
tag
Standard-on Chaos orb-ot vennék, egyéb orb-okért, vagy ha valaki talál az inventory-mban neki megfelelő itemet, akkor azért.
linkem:
https://www.pathofexile.com/my-account
felhasználóneven: drizztdourden1975 -
BotlábBéla
újonc
Üdvözletem!
Kis segítségre lenne szükségem.. A karakter bejelentkezésnél mit jelent ez az SSF Migrate, SSF Migrate all?
[ Szerkesztve ]
-
Mr_no_Name
tag
Na végül ez a build lett a választás.
Elvileg se nem aurás, se nem minyonos, de elméletileg olcsó és kezdőkarakternek tökéletes. Hát meglátjuk
-
pruzsi
őstag
Valaki megvenné nekem ezt a daggert? Engem már igore-ált a srác sokat írogattam neki,lusta átloggolni.
Ha sikerül valakinek dupla árat fizetek!
ezt -
Har_melin
addikt
De, elolvastam. Ez a liga első hetére már piros map farmolásig jutó játékosokra igaz.
Egy viszonylag kezdő mire odáig jut, hogy megvegyen egy BoR-t, addigra az összes kiegészítő cucc (főleg a gyűrűk, amulettek) már önmagukban a 2 exa körüli sávban mozognak (együtt), hiszen azokon kell visszahozza a sisakon ÉS a páncélon elvesztett resistet és HP-t. A legalább a felső harmadba tartozó BoR pedig szintén nem a vidd már, nekem nem kell kategória, ahogy a top rollos Facebreaker sem. Szar rollal pedig csak szívni fog vele.
-
vvega30
senior tag
Kösz Mirman & Har_melin mindkettőtöknek. Kezdetnek biztosan BoR lesz aztán majd kiderül mire lesz péz.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #8755 üzenetére
Még egy: a flaskáknál próbálj legalább Panicked, de inkább Seething változatokat beszerezni, amik azonnal visszatöltik a hp-d. Ha még egy szintet meg tudsz lépni, akkor már a Divine flaskák is elérhetők, annál jobb nem kell.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #8755 üzenetére
Az sem sok. meleé karinál nem azt mondom, hogy kötelező, hogy minden cuccon legyen +life, de legalább törekedni kell rá. Még közepes rollokkal is legalább +600 HP-val többed lenne, az már jó eséllyel elég lenne a sima A4-hez.
Viszont ha elkezdesz vásárolni, akkor már úgy nézz körül, hogy cruel A4 után még +40 resist kell majd mercilessen, érdemes eleve ezzel számolni.
-
Mirman
őstag
válasz
Har_melin #8751 üzenetére
Te direkt nem olvasod el a teljes hozzászólást és csak a neked tetsző részekre reagálsz ?
Leírom mégegyszer akkor : Abyssus +6 link belly helyett használjon Bringer of Raint mert ez is ad annyi dpst hogy piros mapokra bőven elég legyen . Majd pedig ha farmol eleget akkor eldöntheti hogy durva gyűrűket vesz és onnan tesz szert extra dpsre , vagy Abyssus és 6 link . Mindkettőnek megvan az előnye , én a BoR + steel ringeket javaslom .
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #8750 üzenetére
nem ad fel semmit a keresője, adj egy linket kérlek!
szerk: na így már látom, mindjárt megnézem.
Jól látom, hogy összesen +54 life-od van a gearből? mennyi a HP-d van, 1200-1300 körül?
[ Szerkesztve ]
-
crazygamer75
tag
óóó ne haragudj elírtam: drizztdourden1975
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
6L Belly 1 exből? Szólj legközelebb nekem is, veszek kettőt.
"nagyon durva dupla phys rollos steel ringeket használsz" - amik szinte ingyér' vannak, dobálják az ember után...
Se a Taste of Hate, se a Sin's Rebirth nem hiszem, hogy érdemben 1 exa alá menne - ezek állandó meta cuccok, folyamatosan keresik őket. Belly-t persze lehet venni "ócsóért" - low roll, max 4 socket, no link. Ha mázlija van, 1 jewelből és egy 1 fuseból lehet 6L. Vagy nem...
-
Mirman
őstag
válasz
vvega30 #8748 üzenetére
A másodikat maximum 1-2 ex-bol össze lehet rakni . Én eddig minden ligában kiraktam ezt a buildet konkrétan. Piros mapokra abyssus se kell , elég egy Bringer of Rain.
Persze ha később pl shapert vagy ilyesmit akarsz akkor nem ár a drágább gear . De itt úgy is meg lehet oldani a sebzest ha Bringer of raint használsz és nagyon durva dupla phys rollos steel ringeket használsz.[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #8746 üzenetére
Akkor passz, látatlanban az volt a legvalószínűbb. Ha nem az az ok, akkor cucc és skillfa nélkül nehéz megmondani, hol a gond
-
Searing bond vagy Flame totem?
-
Har_melin
addikt
válasz
vvega30 #8742 üzenetére
Látható a videókból, hogy mindkettő életképes, a stun talán biztonságosabb - ha nem tud mozdulni a delikvens, akkor ártani sem tud.
Viszont nem tudom, "elérhető" alatt mit értesz, szerintem 9-10 exa alatt egyiket sem fogod megúszni. Az Abyssusnál árban nagyon nagy a szórás, itt mindkát buildben a drágábbik van, amelyiknél alacsony a bekapott sebzés.
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #8741 üzenetére
A fire resisted mennyi? Cruelen már van egy -20 res és az nagyon tud fájni Tochoraknál és a Rakangonál is.
-
crazygamer75
tag
Minden tiszteletem azoknak, akik tudnak játszani ezzel a játékkal. Nekem túl összetett, nem látom át. 90 óra után elakadtam cruel fokozat Kaoma dreams pályán, egyszerűen nem tudom átverekedni magam rajta.
-
UnSkilleD
senior tag
ha valaki akar levelezni partyban írjon aztán mehet
-
Har_melin
addikt
Ebben a játékban szerencsére (vagy sajnos) nincs "rossz" irány - legfeljebb a megcélzott buildhez képest.
Tényleg nem lehet tanácsot adni, mert szinte mindenből minden lehet. (a karakterlapodat nyilvánossá kell tenned, ha azt akarod, hogy más is lássa)
Amit ajánlani tudok, az az, hogy ha witch-csel akarsz menni, akkor nézd végig a witch build listát. Olyanokat keress, aminek a leírásában szerepel a "cheap", "beginner friendly", "self found", esetleg még az "Atziri/UberLab viable". Fontos, hogy 2.5-2.6 verziójú legyen, a régebbieknél a balansz változások miatt, lehet, hogy már nem minden működik. Ezeknél jó eséllyel lesznek videók is, amin látod, hogy nagyjából milyen játékstílust kíván meg a build. Ha találsz olyant, ami tetszik, akkor mutasd meg és akkor könnyebb lesz válaszolni.
Ha csak tegnap kezdted, és véletlenül egészen rossz irányba indultál (kicsi rá az esély), akkor nyugodtan hagyd a fenébe és indíts a kiválasztott builddel egy új karit.
[ Szerkesztve ]
-
mark!
őstag
Tegnap kezdtem a játékot, teljesen véletlen kattintotam rá twitchen, aztán néztem egy órát kb. valamilyen liveot. Witch-et kezdtem. Milyen itemek jók rá? Illetve a skill tree. (Gondolom rossz fele indultam el
)
Ha kaphatnék egy pár tippet, azt megköszönném! -
Har_melin
addikt
válasz
Mr_no_Name #8734 üzenetére
Szerintem is drága lesz ez a build, főleg ligában. Még ha a Dying Breath staffnál maradsz a két új unique helyett, akkor is. Kezdő játékosként nagyon nagy mázli kell ahhoz, hogy 5-6 exánál több zsé összejöjjön, egyszerűen mert lassabban haladsz, sokkal alacsonyabb az XP/óra arányod, mint a power gémereknek.
-
Mirman
őstag
válasz
Mr_no_Name #8734 üzenetére
kezdőként amikor semmid nincs NE akarj low life buildet shavronneal csinálni. Valami jóval olcsóbb buildet kellene nézned .
-
Mr_no_Name
tag
válasz
Har_melin #8733 üzenetére
Bocsánat, hogy hülyét csinálok magamból, ezt akartam linkelni:
Folyamatosan ezt a két buildet nézem, csak pont a supportot linkeltem be. De ahogy nézem ez pont olyan amit elmondtál. Keverve van zombikkal, SRS-el + aurák. Ez nagyon jó lenne, de ugye erre mondtad nemrég, hogy bukni fogom az aurákat...de talán 4-5 így is összejöhet.
-
Har_melin
addikt
válasz
Mr_no_Name #8731 üzenetére
Ahogy elnézem, ez party karakter, a shield charge inkább csak a fortify proccolásához és a haladáshoz kell neki, azzal aligha fog takarítani.
Viszont ha annak a négyesét lecseréli egy zombis kvartettre (ld. tocsek javaslatát lejjebb), akkor talán működhet, csak akkor alul a Blood Magic utáni részt ki kell hagyni és helyette a zombikat felvenni. Az egyik resist aura lehet, hogy így is kuka lesz, mert egy -mana reserve nodot buksz.
-
VWendigo
tag
válasz
Plazmacucci #8729 üzenetére
Frostbolt shadow lett végül. Eddig meg vagyok vele elégedve, Normál vége mondjuk még csak.
-
Mr_no_Name
tag
Erről a skill elosztásról és erről a buildról mi a véleményetek?
Eléggé körbeutaztatja a skillfát de jónak tűnik a blood magic felfogás és a rengeteg energy shield, amit Har_melin kolléga is javasolt nemrég.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz
Plazmacucci #8729 üzenetére
Én semmit. Szívok eleget más dolgokkal.
-
ki mit indít self foundba?
-
Har_melin
addikt
Úgy látom, a league stone-okkal nem nagyon kell spórolni, eddig nagyjából minden pályán esett egy.
-
tocsek18
senior tag
-
Mr_no_Name
tag
válasz
Har_melin #8711 üzenetére
Köszönöm szépen, ez aztán a tartalmas útmutató
Azt hiszem indítok egy új, ligás karaktert a leírtak szerint. Valamivel ssak jobb lesz..
bár ez nekem még mindig egy homály, hogy ha kiír 900 dps-t a SRS-re, akkor az miért rossz, és miért ér többet a minion dmg mod. Ezek szerint teljesen felesleges volt a spell dmg mind modban, mind passive skillben, tehát akár le is szarhattam volna a wandokat a kezdetektől fogva.
-
VWendigo
tag
30406
fene, ez kb 15-20 perc
-
Har_melin
addikt
válasz
crazygamer75 #8722 üzenetére
Standardon megmarad a karaktered, azt folytathatod. Vagy indítasz egy újat. Ha ezt a most kezdődő ligában teszed, akkor nulláról indulsz, ahogy mindenki más is. Ha a standardban, akkor minden cucc, ami már a ládádban van, felhasználható. Összesen 25 karid lehet, szóval lehet próbálkozni
-
crazygamer75
tag
80 órácskám van a játékban (2 hete kezdtem), totál kezdő vagyok, szinte semmit nem értek abból amit itt írtok
Jelenleg nem tudok bejelentkezni, gondolom mivel 9-kor újra indulnak a szerverek. Standard-on nyomtam, cruel fokozat 3. act-ig jutottam 57 lvl duelist, csak 4L-es sárga cuccokkal, internetről nézett skill tree-vel, 2x 1 H-s floil-okkal, általában blade flury-val mentem, herald ash, arctic armor, poacher mark buffokkal.. Ez akkor most mind elveszett?
Amikor most belépek majd 9-kor, egyáltalán mihez kezdjek? Újra standard? Lesz még olyan egyáltalán?[ Szerkesztve ]
-
szmegma
aktív tag
Koszontem szepen.
-
szmegma
aktív tag
válasz
tocsek18 #8715 üzenetére
Koszi, jol jott
Egy uccso kerdes:
Spirit Eater ascendancy passive skill-en belul van egy ilyen resz:
40% increased Damage if you have consumed a corpse recently
+ 2% increased Attack and Cast Speed for each corpse consumed recentlyA flash offering skillel amikor "elhasznalok" egy hullat, az proccolja ezeket a nodokat?
-
tocsek18
senior tag
most bekészültem időben nem leszek 42ezredik mint breach startnález meg hátha érdekel valakit
[NeverSink's itemfilter - v4.6 legacy version, improved map system, several improvements] -
tocsek18
senior tag
válasz
tocsek18 #8715 üzenetére
nekem ilyen volt a passzívom így simán mentek a noregenes mapok is
-
tocsek18
senior tag
válasz
szmegma #8714 üzenetére
NEM semmi spell dmgt nem kap
pure minion dmg kell nekik passzívba
ezt nyálazd át[ Szerkesztve ]
-
szmegma
aktív tag
Ha spell totemes animate weapon skillel megyek, akkor az "X% increased spell damage" node a passziv fan buffolja a kis animalt fegyverek sebzeset?
-
Har_melin
addikt
Mivel vannak újoncok és az új ligában amúgy is mindenki nulláról indul, megint leírom:
kezdőknek a legjobb bevételi forrás (ha van legalább egy public tabjuk) a utility flaskák, főleg a liga elején. Talán az Ametist és az Aquamarin kivételével mindegyiket keresik, ha jó a roll rajtuk. Nem próbálkozni, csak egyszer. Heat, Staunching, Curing a legjobb, átalában 1 chaosért elmennek.
-
Mirman
őstag
válasz
Mr_no_Name #8709 üzenetére
Mindenképp kezdj új karit a ligában . A mostani finoman szólva se sikerült jól és standarden nem is nagyon fogsz találni olyan akivel tudsz kereskedni jó cuccert a következő hetekben mert mindenki ligát játszik majd .
-
Har_melin
addikt
válasz
Ojvé, itt elég brutál dolgok vannak, gyorsan a lényeg:
- a geared nagy része szar, nem ide való. Sisak, öv azonnal kuka, keress helyette bármi gagyit amin ES, life és resist van. Sisakon minimum 100ES, övön legalább 30, a kettőn összesen legalább 120 life.
- kesztyű és csizma szintén kuka, de ezeken legaláb volt ES. szintén csere, itt az ES legalább 100 legyen mindkettőn, a life együtt minimum 150. Sisaknál keress olyant, amin van +2lvl minion gems és rakd abba át a zombikat.
- A zombiknak fölösleges a két wand, a második helyett vegyél egy ES pajzsot. megint csak ES, life, resist.
- a breach ligának vége, a gyűrűt rakd el emlékbe és vegyél egy olyat, amin ES, life, resist van
- Necromantic aegis node-ot dobjad, a pajzsod téged védjen, ne a zombikat.
- nem tudom hogy állsz a küldetésekből kapott respec pontokkal, de dobd ki az Occultist Dominionig tartó 5 pontot, vedd fel a Deep Wisdomig hiányzó három ES node-ot, utána a maradék kettőt és a Necroból visszavettet rakd az Arcane Focus-ra.
- Vedd vissza a Potency of will-t és az előtte lévő két pontot is és rakd a Cruel Preparation három life node-jára
- vegyél fel egy Haste aurát és kapcsold egy Generosity skill-hez, az SRS-hez nem kell majd a speed gem, rakj helyette egy fire penetrations-t
- rakj be egy Discipline aurát, de ne a Generosity-hoz kötve (hogy terád hasson, ne a minyonokra)
- Flame dash - Faster casting, ha ezt használod közlekedésre.
Ezek az SOS tippek.
Ezeket egy új karinál is vedd figyelembe. Amit le kell cserélni, az kb. 5-6 chaos árából minimum +1500 ES-t és legalább +500 life-ot jelentene, a mostani életerőd dupláját.
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
válasz
Hagyjad azt a karit, el kell engedni, mint irtam az en elsö karakterem is el lett cseszve, meg kb. szerintem mindenki elcseszi az elsöt.
Jön a liga, kezd elöröl, tarts be minden szabälyt amiket megadnak egy build leiräsäban es nem lesz gond.Csak olyat kezdj amihez nem kell sok penz, azt megcsinälod, farmolod magadnak a dellät, aztän olyat csinälsz amilyet akarsz.
-
Mr_no_Name
tag
Nos, ahogy látom 4 óra és indul az új liga. Erősen gondolkodom azon, hogy csinálok egy új karaktert.
Jelenleg így néz ki a skill fám: NekroPancser skill tree
és a cuccaim: NekroPancser
Szerintetek ebből még kihozható egy auraharcos lvl 75-80-ra vagy inkább hagyjam is a francba az egészet?
Tekintettel arra, hogy mindenki tier x mapharcokról beszél, én pedig a merc. fokozaton is szenvedek nagyon erősen olyan érzésem van, hogy elkúrtam az egészet
-
tibee77
őstag
Az en legelsö buildem egy spectre-s, 5 linkes, LL build volt, amit azon kivül, hogy követtem a tree-t ugy elcsesztem hogy csak na.
Viszont!, gagyi cuccokkal, 6 aura-val, shavronne nelkül mentem t11-12 mapokat, totäl kezdökent.Az nagyon megerzödött, hogy nincs shavronne-om, es hogy egy 260 ES-es szar ruha volt rajtam, mert nagyon halekony voltam.En hülye azt hittem, hogy 3000 life-fal, 2000Es-sel meg kimaxolt res-sel (igen meg chaos is maxos volt
) majd en megvältom a vilägot.Hät nem igy lett. xD Viszont ha nem über gagyi gear-ben vagyok (ertsd, alig buffolta valami a minionok sebzeset, a life-omat vagy az ES-t) nagyon fasza kis kari lett volna.Most viszont tutira nem azt fogok kezdeni, mert meg egy shavronne-t tuti nem fog dobni a game, ellöttem mär a szerencsemet egy eletre.
-
-
simondr
senior tag
válasz
Har_melin #8701 üzenetére
olyan pusztitást tud csinálni ez a karaktert, hogy az hihetetlen
nem kell hozzá se minion speed se pedig minion life, mert előbbire hibátlan a haste aura, utóbbira meg a montregul (+5k hp zombiknak...jó ég).
Ha jól tudom Melee phys dmg + melee splash (vagy added fire)+ minion dmg kell hozzá 4linkbe.Haverom amugy ilyen buildet tolt a ligában, csak united in dream-mel, t16ig mindent meg tudott csinálni, low budget gearben (nem 6l shavban tolta, hanem sima 6l vaal regalia és 75% chaos res)
-
Har_melin
addikt
válasz
simondr #8696 üzenetére
OK, meggyőztél!
Akkor már csak az a kérdésem (a legeslegelső, nagyon tanuló karim óta nem játszottam zombikkal), hogy akkor náluk a három sztenderd minyon buff gem megy a sapiba (speed, dmg, life), jól gondolom?
Standardban megvan minden hozzá, még a 6L Shav is, a Montregult meg majd a patch után upgrade-elem az 5000 life-os változatra
és kipróbálom a félbehagyott karit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Óra topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Horgász topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Huawei Soyealink B535-333 4G 4g+ CPE 3 LTE router független 4G+ sim-es
- Dell Magyar Gamer Laptop i7 6700HQ 16GB DDR4 256GB NVMe SSD 640GB GTX 960M 4GB GDDR5
- teljesenÚJ csak aktivált Apple iPhone 16e 128GB White ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- RYZEN 7 5800X + B550 AORUS ELITE V2 + 32GB RAM
- Cougar 450K Hybrid Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest