Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
senior tag
válasz Melorin #38259 üzenetére
Azt még én amatőrként is látom, hogy rettentő gyengék a cuccaid, life, resistek, egyéb defense minimális (kék cipő lvl 74-en?), nem csodálom, hogy összecsuknak. Kizárt, hogy ezeknél nem találtál jobb cuccokat akár dropból is. A fegyverben lévő gemeknek mi a szerepük? A kesztyűdben három socket üres. Ha jól mutatja az oldal, akkor 29 pontod nincs kiosztva a fán, ascendancy pontok is ott állnak talonban, pedig sokat tudnak számítani.
De majd mindjárt megszakértenek a prók is.[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz Melorin #38253 üzenetére
Csak gyorsan ránéztem, egyébként nem vagyok minion szakértő, de pár válasz:
- Ha jól látom, akkor a 6L kivételével (ami meg adott, mert 1H+Shield build) átpakolhatod a gemeket másba is, valószínűleg a kesztyűbe szántak kivételével. Ott ugyanis a socketek színétől függ a sebzés típusa, vagyis sanszos, hogy nem mindegy, melyik négyest rakod bele.
- Sceptre-t bármiből idézhetsz, a Ghazzy által javasolt primal crushclaw-t viszont majd csak mapozásnál, Harvestben fogod tudni összeszedni. Azt necróban tájékozottabbak meg tudják mondani, hogy mit érdemes addig is használni. Régebben a carnage chieftain (A6), a Wicker (szintén A6, a toronyban), illetve valamelyik syndicate assassin volt népszerű.
- a megfelelő színezésű Skin of the Loyal és a Surrender kivételével a többi unique cucc filléres darab. A Hungry loophoz amúgy is kell előbb felszintezett gem, ahelyett használj addig bármilyen, megfelelő statokat adó darabot. Páncélnál dettó, kezdőként érdemesebb a Tabulát A5 után már nem erőltetni, inkább vegyél valamit ami HP-t ad és segít a resistek kipótlásával.Védd a fákat - egyél hódot!
-
hajsza
aktív tag
válasz Melorin #38249 üzenetére
Ghazzy kitett egy tier lista videót a minion buildekről, talán ez is segít megfelelőt találni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
San398
őstag
válasz Melorin #38249 üzenetére
Akkor ott nálad lehet a baj az itemekkel, resistel stb. mert Ghazzy az egyik legjobb minionos build építő. Kellene a karakter lapod hogy meglehessen nézni milyen cuccaid, skill fád van. Linkeld ide be a poe oldaláról.
Ja és írd le mi nem egyértelmű és mitől érzed azt hogy "nem az igazi"[ Szerkesztve ]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
félisten
-
Rayner
őstag
válasz Melorin #32737 üzenetére
A játékkal van és a szerverrel van a baj ( bár sose fogják beismerni) bizonyos mobok és mechanikák sajnos nem megfelelően vannak összerakva vagy már lehet inkább túl bonyolultak és emiatt vannak akadozások droprate esések stb. Másik ok lehet a procid mivel ez a jatek inkabb a procit eszi nem a vidikarit. Az is lehet a vidikari erosebb mint a proci és a proci nem képes olyan mértékben feldolgozni mint ahogy a vidikari tudná.
-
Badlof2k
senior tag
válasz Melorin #30732 üzenetére
Brunne cycleon gladja neked valo akkor Vagy valami Spectre , Carrion /Stone golem (bar ezek a primordial jewelekkel mennek jobbat amik elek dragak) vagy sima Zombiemancer , az engem white-sarga mappokon keresztul visz/vitt.
[ Szerkesztve ]
"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "
-
brunnehilde
senior tag
válasz Melorin #26252 üzenetére
Kérdés az, hogy hol játszol? PC? HC, vagy normál? Liga, vagy standard? Mert a ligában normálon a 6L-t gyakorlatilag ingyen hozzádvágják már. A Bronns lithe 18c, Carcass Jack 1,5ex... A 4L bárhol is játszol felejtős. 5linket jewellers touch prophecyvel tudsz csinálni (2-3c). Igazából a Cyclone+Fortify legyen benne. Impale akkor, ha a passzivon már ki vannak rakva az Impale pontok. Többi rajtad áll. Infused ad védelmet is, Brutality adja a legtöbb dps-t, de ha ez bent van, akkor csak phys dmg lesz. Szóval ha korai szakaszban vagy és pl. a gyűrűk, flaskok, vagy más ad extra elemental vagy chaos dmg-t, akkor az megszűnik, ha bent van a Brutality.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
persil
nagyúr
válasz Melorin #25341 üzenetére
Nem jatszik valaki kozuletek xboxon, aki ki tudna segiteni?
Felreertes ne essek nem kell ingyen semmi, de hatha van valami vackom(divination card, currency orb-ok, mittomen'), amiert kaphatnek nehany chaos orb-ot. Az arak brutalisak a marketen*, szoval a flipelgetes nem jatszik, premiumom meg nincs, tehat nem tudom eladni, amim van.
*De, hogy oszinte legyek gyakran kovetkezetlenek is. 1 chaos orb ~90 orb of alteration, de ha alteration-t akarsz venni, akkor 20-ert elkernek 1-2 chaos-t. Ez biztos ilyen titkos poe dolog, de fel nem tudom fogni, hogy akkor mitol mukodik az economy.(hiszen, hogy eladj valamit, ahhoz valakinek meg is kell venni...)
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
TrollBalint
addikt
válasz Melorin #25328 üzenetére
Én a poebuilds-et szoktam nézegetni, viszont ott van, hogy csak átszámozzák a buildeket. Ha nem történt sok változás az előző liga óta a használt skillekben, akkor egyszerűen csak átírják a verziót 3.9-ről 3.10-re.
Néhány influencer szokott csinálni league starter buildeket a megjelenés előtt pár nappal, de azok csak teóriák, nyilván nem tapasztalaton alapulnak.
A liga kezdete után pár nappal (mondjuk úgy 2-3 már bőven elég) lehet nézegetni a poe.ninja-t, viszont ott build leírást nem találsz, csak azt, hogy a top playerek milyen buildekkel mennek, éppen mi van rajtuk.Én nem nagyon nézegettem fórumokat, de ha tényleg hiszti van a ez a drop rate miatt, azt nem értem én sem. Ami eddig volt map bónusz az megmarad. Ez az awakening bónusz meg csak extra volt a sima bónuszon felül.
Brunnehilde: igen, ez az Awakening level növelés nekem is bejön, hiszen nem kell különböző Slayereket vadászni, lehet 4 egyforma is
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
brunnehilde
senior tag
válasz Melorin #25325 üzenetére
Nálam most már elég régóta alap a facebreaker, szóval ebben a ligában elsősorban olyan skilleket próbáltam, amik működnek vele (consecrated path, ice crash), és bár nem voltak rosszak, Cyclone-nak a közelébe nem értek. Ebben azért benne van az is, hogy olyan nagyon nem erőltettem meg magamat, hogy a maximomut hozzam ki belőlük. A Gladiator viszont nekem nagy kedvencem lett a 3.7 óta, mikor behozták az Arena Challengert.
3.10 buildekre meg addig ne számits, amig ki nem dobják a változásokat.
Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..
-
0karmacoma0
senior tag
válasz Melorin #13196 üzenetére
A fehér üvegre nyomsz 4 Glassblowers Bauble-t(Kékre már többet kéne), transmutational bekékíted, ha csak 1 affixet kapott akkor orb of augmentationnal rárakod a másodikat, ha nem tetszik amit kaptál, akkor orb of alterationnal rollolod tovább.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
félisten
-
félisten
válasz Melorin #13158 üzenetére
Igazából az elején mindegy mit használsz, fire ball is jó, vagy valami nagyobb területre ható. Levelingre ilyen filléres unique itemeket érdemes használni, mint pl olyan lábbeli amin sok movement speed van, vagy két Lifesprig pálca, stb. Én a 6L páncélt is 13c-ért vettem kb 60-as szinten, ha van zseton lehet jobbat is venni, nekem elég. Szerintem 5L felállásban is életképes a build.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
válasz Melorin #13156 üzenetére
Én az elejétől fogva zombikkal megyek, kb 40-es szinten elhagytam minden spell-t, amivel még mentem (fireball vagy valami hasonló starter). Mire meglesz a Mon'tregul's Grasp addigra össze kell hozni 10 zombit, amihez 2 trial elég (Flash Binder). Két Violante Dead jewelt mindenképpen rakj ki, így a zombik egyfolytába slammel ütnek majd, s ezt a Flash Binder még tuningolja kb akkorára, hogy a negyed képernyő felrobban.
Ha ez megvan lesz 5 rohadt erős hatalmas zombi, ami ha elég speed van rajtuk bőven elég. Hatot is könnyen meg lehet csinálni Tha Baron nélkül, csak kell egy +1 zombis talizmán, meg a Bones of Ullr csizma. Szerintem 5 zombi is elég 2 specterrel meg golemmel, az a csizma úgy is rém gyenge...
Fontos még a Victario shield, ami mellé kirakod a Necromantic Aegis passzívot, így lesz a minionoknak frenzy és power caharge.
A zombiknak nem szabad brutality supportot rakni, mert az kinullázza a Mon'tregul's explode fire sebzését. Egy jó hartred + generosity csodákra képes.
A clear speed nagyon jó, mindent másodpercek alatt elpusztítanak, T14-en is csak a piros beast-eket tudom befogni mert azok tovább élnek 3 másodpercnél. A passzív fa is rém egyszerű, mert ha kirakod a minion passzívokat, már nem kell mással foglalkozni csak life vagy energy shield pontokkal. Nekem van most 4,2k life és 2,8k es, immortal's call-al együtt nem tudnak egyhitelni.[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
félisten
válasz Melorin #13151 üzenetére
Beastality_Pumpkin
Ha megnézitek filléres a gear (se The Baron, se United in Dream), a gem setup sem egy nagy ördöngösség, de darál mindent. Ami nehezen megy: phys dam reflect mapok, itt a zombik pár percenként elhullanak, élesztgetni kell őket, valamint a map bossok között vannak olyanok akik gyorsak és nehéz kikerülni őket, pls Dig végén, és leütnek egyszer kétszer mielőtt elpatkolnának.
Amúgy a zombik halhatatlanok, nem kell élesztgetni őket, egy átokkal kell irányítani a csordát. Ahova szórod oda futnak, valamint még a convocation nélkülözhetetlen, amivel magad köré teleportálod őket ha gáz van.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Mirman
őstag
-
-
Har_melin
addikt
válasz Melorin #10585 üzenetére
nem ismerem a buildet, de cyclone-hoz FP-vel szintezni nekem marhaságnak tűnik. Nem tudom, milyen fegyvert fogsz hozzá használni, de ha már A1 végén kevés az INT-ed a FP szintezéséhez, akkor használj inkább Ground Slam / Sunder-t a Cyclone-ig. Vagy bármilyen attack skillt, de ne spellt.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Mirman
őstag
válasz Melorin #10532 üzenetére
Slayer Cyclone. Kövesd ezt a buildet annyi különbséggel hogy a fő linkeid a következők : Cyclone, Melee Phys , Fortify , Inc AOE , Maim , Ruthless
Sokkal jobb mapozni mint a LAcerate és bossokat is jobban gyalulja szerintem és megvan az az előnye hogy nem kell választanod aközött hogy vagy arréb ugrasz egy ütés elől vagy támadsz. A kettő egyszerre megy .
-
félisten
-
félisten
-
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Melorin #8826 üzenetére
Ez tévedés. A CWDT+IC charge-ok nélkül is használható. Konkrétan azért van bizonyos buildekbe, hogy a nagy hiteket, amik egyszerre jönnek be, megfogja, azaz csak az első-t kapd be. Ilyenek pl a tüskés dögök, amik haláluk esetén lővek ki tüskéket. Na ha egy olyan packot egyszerre nullázol, és a sok tüske eltalál, akkor simán eldől a karakter,m viszont ha van a skillgem kombód, akkor az első tüske sebzésénél kapcsol be az IC egy fél sec-re, viszont az alatt a fél sec alatt a többit simán fogja, legalábbis a phys sebzését. Egy CWDT+IC+Inc Dur, bőven elég, hogy le lehessen tojni a charge-okat. Persze Juggernautoknak már nem kell, mivel 7-8 charge-ból több defense-t kapnak hosszú távon, ha maxon van, mintha mindig elsütné az IC-t.
-
-
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz Melorin #8332 üzenetére
Hacsak nem cserélted le a cuccokat dél óta, akkor a resisttel szerintem nem lehet baj, a Lightning kivételével mind overcapped, de a lightning is közel van hozzá.
Nem értem a mana flaskát - ha jól látom az auráid elviszik a teljes manát, az attackhoz meg nem kell mana a ST miatt. Nincs viszont se freeze, se bleed immune flaskád, pedig (főleg az utóbbi nélkül) nem csoda, ha elhalsz. mindkettőből keress "Seething" előtagos devine life-ot, ami azonnal gyógyít.
Ja igen: amíg nincs BoR, addig cseréld már le ezt a szar páncélt valami használhatóra, 2-3 c-ért már kapsz 600 armor fölöttit 80+ élettel. Ennek egyetlen előnye van, hogy az ES nem engedné át a chaos dmg-et - csak neked nincs ES-ed.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
nyic19
tag
válasz Melorin #8332 üzenetére
5 link. Vagy szerzel egy Bringer of Raint(1C!), vagy egy 5L-es chestet.
Ez a builded Nem is kell chest![ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Melorin #8321 üzenetére
Egy jól gearelt karakter nem fekszik el egy dock run alatt, mert van 3-3,5k hp-ja, cap sesistek, instant flskák, illetve megfelelő sustain.
Nekem volt olyan karakterem ami 2,5k hpval ölte merci dominust, szoval ha ismered a mechanikákat, tudod mit csinálsz és nem mész bele a karakter számára lehetetlen szituációkba, akkor kb a dc illetve a lag ami megölhet, de az utóbbi a lockstep miatt kizárható.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
bazsi83vp
senior tag
válasz Melorin #8275 üzenetére
Ha megnézed a mappáját, találsz ott egy Content.ggpk nevű fájlt ami ~12 giga méretű, frissítésnél ezt írja újra. Mivel ez lineáris írás (nem 10000 apró fájl) annyira nem öli az ssd-t. De ha gondolod, az NTFS tömörítés ~9,8 gigásra csökkenti jelenleg és ennyivel is kevesebbet ír, lassítani meg sztem nem lassít.
(A másik verzió lehet nem így nézett ki telepítés után, nem tudom, de akkor gondolom a pathofexile.com-ost használtad előtte)
-
félisten
-
tocsek18
senior tag
válasz Melorin #8259 üzenetére
http://pathofexile.gamepedia.com/Skill_gem
kiválasztod amelyik gem kell utána görgetsz le még meglátod a Quest reward vagy Vendor reward-ot
hasznos oldal a wiki jobb fent bármire kereshetsz
-
tocsek18
senior tag
-
félisten
-
Har_melin
addikt
-
Har_melin
addikt
válasz Melorin #5440 üzenetére
Ha egy mester legalább 2. szintű, akkor felajánlja, hogy csinál neked egy saját kéglit. ((ha rákattintasz, alul lesz a listában)) Ha elfogadod, akkor ide egyrészt meg tudsz hívni más mestereket is, akiktől így fixen naponta kapsz küldetést, ami ráadásul gyorsabban is fejleszti őket, mint a véletlen találkozások.
Másrészt minden mester ad valamilyen upgrade asztalt: Vagan fegyvereket, Haku páncélokat, Catriona wandokat és staffokat, Tora íjakat, öveket és dmg wandokat upgardelőt, Elreon a gyűrűket, amuletteket buffolja, Vorici pedig a foglalatok színét, számát, linkjét. Végül Zana, akivel csak mapon lehet összefutni, mapokat turbóz és saját map machine-t ad.
A mestereket kirúghatod és bármikor visszaveheted, de ha kirúgod, akkor a szintlépése óta szerzett pontjai elvesznek, vagyis célszerű az éppen szintet lépett mestertől megválni, ha egy másikat akarsz gyorsabban fejleszteni. A HO dizájnját is lecserélheted, bármelyik éppen ott tanyázó mesterére, az addig berakott dolgok megmaradnak, csak újra el kell őket helyezni.
-
wikings2
őstag
válasz Melorin #5428 üzenetére
vannak mesterek akikkel összefutsz, náluk lehet craftolgatni össze vissza minden jót, érdemes róluk elolvasni ha más nem a wikipedia oldalt. akit te keresel socket és link kraftoláshoz az vorici. párszor segítesz neki, összeszeded a hideoutodba és talán lvl3 tól tudsz nála kraftolni 4 socket és linkhez való dolgokat, fejletebb voricinál természetesen 5-6 socketnél is megy ez majd.
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
Har_melin
addikt
válasz Melorin #5425 üzenetére
Bocs, még egy tanács:
a Blood Magic-kel lehet, hogy gondod lesz ezen a szinten, mert se life leech-ed nincs, se jelentős HP-d.
A 4L megdobja a mana (azaz nálad life) fogyasztását a totemnek. Ha állandóan innod kell, hogy a HP-d ne menjen a béka feneke alá, akkor inkább vedd vissza a Blood Magic-et, használj helyette egy mana flaskát. Majd ha több életed lesz, visszarakod. Ha a 3,1% life regen, amid most van elég a fenntartásához, akkor nem szóltam.
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
válasz Melorin #5425 üzenetére
Van három 4S cuccod. Legalább az egyikből csinálj 4L-t és rakd bele a buildben ajánlott Flame Totem - Faster Casting - Faster Projectiles - Fire Penetration négyest.
A Fire Penetration-t meg tudod venni A3-ben Clarissától, a másik kettő sajnos marának nem elérhető, de ha pm-ben megkeresel, akkor tudok neked venni lvl38-as karakternek való FP-t (1 chance) és lvl44-esnek való FC-t (1 alt) a shadow karakteremmel.
Szerintem a sisakot vagy a csizmát próbáld 4L-é tenni, a kesztyű a leggyengébb, azt hamarosan ki kell majd dobni. Az RRBG foglalat lehet hogy bele fog kerülni pár chrome-ba, mert mindegyik cuccod tiszta armor, de szerintem mostanra kell legyen annyi, ami ehhez szükséges lesz.
-
San398
őstag
válasz Melorin #5421 üzenetére
Szinte ezt a build-et építettem én is, most 77-es a marauderem és 8100 a sebzése a totemnek.Ha tovább követed a build-et jó lesz a karakter. Már csak cuccokra lennék kíváncsi amiket visel a karid, lehet ott van valami hiba ha kevés a sebzés. Itt megtudod nézni az én álltalam használt gem linket (SAN_Marauder_MF a kari neve) Ha standardon indítottad a FT karid akkor pár cuccot tudok hozzá adni, akad mantle is. Keress privátban akár itt a PH-n vagy a játékban.
[ Szerkesztve ]
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
San398
őstag
-
Har_melin
addikt
-
Har_melin
addikt
válasz Melorin #5399 üzenetére
vaal gem: bocs, az más. azt előbb fel kell töltened (monszták legyakásával), utána tudod elsütni - cserébe nem igényel manát és általában a normál skill egy erősebb, felturbózott változata. A töltöttséget mutatja is alul egy piros körskálán.
ancestral bond: ha immunis, akkor szívás van, de teljesen immunis monszta nincs. A saját sebzés elvesztése az ára a dupla totem sebzésnek, különben még OP-bb lenne a dual totem.
-
Har_melin
addikt
válasz Melorin #5396 üzenetére
- jewel: a passzív fán vannak üres foglalatok, abba tudod berakni, onnan kezdve passzív node-ként üzemel. Ha a buildhez nem kell, akkor pech.
- corrupted gem: ráeresztettek egy vaal orbot. lvl 20-as gemekkel szokták csinálni, ha szerencséjük van, akkor lvl 21-re fejleszti őket.
- craft: lvl 30-nál még viszonylag gyenge modokat kapsz csak a masterektől (az 5. szinttől jelennek meg a jobb opciók), de persze egy kezdő karakternek néha az a kevés is nagyon jól jön. Ha az alchemy orbbal való craftolásra gondolsz, akkor ne tedd, mert a talált cuccok még olyan alacsony szintűek, hogy csak vacak statokat fog rájuk tenni. Ráadásul az alchemy orbok elég ritkák is lettek, én pl. szinte több chaost találtam eddig a ligában, mint alchemy-t, kár elpocsékolni.
-
Har_melin
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude E7450 (14FHD/I5-G5/8GB/500HDD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- Apple watch Ultra 2 titan milanese loop 2027.11.15. Apple jótállás
- Dell Latitude 3460 laptop (14/i3-G5/8GB/500HDD/Magyar/Excellent)
- Oppo A17 /// Újszerű // ÁFÁS Számla + 1 Év Garancia
- Kis hibás Dell Latitude E5470 (14FHD/I5-G6HQ/8GB/128SSD/Good)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest