Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plazmacucci

félisten

válasz Melorin #13156 üzenetére

Én az elejétől fogva zombikkal megyek, kb 40-es szinten elhagytam minden spell-t, amivel még mentem (fireball vagy valami hasonló starter). Mire meglesz a Mon'tregul's Grasp addigra össze kell hozni 10 zombit, amihez 2 trial elég (Flash Binder). Két Violante Dead jewelt mindenképpen rakj ki, így a zombik egyfolytába slammel ütnek majd, s ezt a Flash Binder még tuningolja kb akkorára, hogy a negyed képernyő felrobban.
    Ha ez megvan lesz 5 rohadt erős hatalmas zombi, ami ha elég speed van rajtuk bőven elég. Hatot is könnyen meg lehet csinálni Tha Baron nélkül, csak kell egy +1 zombis talizmán, meg a Bones of Ullr csizma. Szerintem 5 zombi is elég 2 specterrel meg golemmel, az a csizma úgy is rém gyenge...
    Fontos még a Victario shield, ami mellé kirakod a Necromantic Aegis passzívot, így lesz a minionoknak frenzy és power caharge.
    A zombiknak nem szabad brutality supportot rakni, mert az kinullázza a Mon'tregul's explode fire sebzését. Egy jó hartred + generosity csodákra képes.
    A clear speed nagyon jó, mindent másodpercek alatt elpusztítanak, T14-en is csak a piros beast-eket tudom befogni mert azok tovább élnek 3 másodpercnél. A passzív fa is rém egyszerű, mert ha kirakod a minion passzívokat, már nem kell mással foglalkozni csak life vagy energy shield pontokkal. Nekem van most 4,2k life és 2,8k es, immortal's call-al együtt nem tudnak egyhitelni.

[ Szerkesztve ]

Vissza kell vinnem pár kazettát.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés