Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirman
őstag
válasz Sárpac #14293 üzenetére
Ezt mondom hogy vagy olyan esik ami a jelenlegi mappal összeköttetésben van (ez az az eset amiről te beszélsz ) vagy pedig ami már ki van rakva sima / shapelt.
De ha nem ironikusan kérdezed akkor igen , Shapelt mapon nem fog olyan esni amit ne csináltál már volna meg .
[ Szerkesztve ]
-
San398
őstag
Ez van a Poe oldalán,
"August One-month Event
Around a month before the end of the Incursion league, we're planning to run a community event (similar to what we did with Flashback during Bestiary). More details will be announced once they are locked in. "Ha jól értem a liga vége előtt egy hónappal lesz augusztusban, hasonló lesz mint a a Beastiary alatt lévő Flashback
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
Genji
őstag
Valaki említette, hogy lesz valami esemény "liga a ligában" amikor is valami extra feladatok, verseny lesz azoknak akik új karit indítanak. Állítólag előző ligákban is volt ilyesmi. Pontosan mi ez és mikor lehet számítani az indulásra? Indítanék mostanában új karit, de akkor lehet várok vele.
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
Mirman
őstag
válasz MedweSajt #14287 üzenetére
Hogy sima T8 mapot farmolsz . Egy mapon minden eshet ami már teljesítve van , vagy pedig összeköttetésben áll vele . Így 50 százalék esélyed van . Vagy a vele összeköttetésben lévő t9 mapot kapod vagy a Shapedet .Erre megoldás ha 2-3 szintén kizárólag Shaped mapjaid vannak. Nálam T11 van kirakva , T12 semmi ( így ami 12 lenne az T11kent esik ) és T13 szintén shapelt. Alatta felette minden kirakva ideális esetben .
-
MedweSajt
tag
Olyan kérdésem lenne miért nem működik amit kigondoltam.
Atlason jelenleg Tier 8 -ig minden nap completelve van. T9-en csak Volcano van shappelve. Csinálom T8-as mappokat és adja befele a térképhez kapcsolódó T9-es mapokkat.
Nem úgy van ha egy térkép van unlockolva akkor kizárólag azt adhatja ? (Reményeim szerint T9 és T10 map drop esetén csak Shaped Volcano eshetne)
Jelenleg nem tudom fent tartani a Shaped volcanot mert add mást is.Hol rontom el ?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Plazmacucci #14285 üzenetére
Két külön dolog, egyik a másikat nem erősíti.
-
félisten
A trap az mine is vagy ami csak mine damaget buffol az traphoz nem jó?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
blekix
újonc
Halihó!
Első karakter, első liga, két hete játszom.
Keresnék egy magyar guildet, akik szívesen látnak újoncokat.
Nevem blekix. Köszönöm. -
tibee77
őstag
Yoke of suffering nagyon jo alternativa ezt olvastam több forumban de inkäbb csak akkor ha az embernek nincs penze a xophs-ra vagy nagyon könnyen el tudja erni az AoF-et.Neked Scion-kent ez könnyebb.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
simondr
senior tag
Tibin kívül van valakinek tapasztalata Elemental hittel?
Összeraktam egy alternativ buildet rá fa
Itemek: Yoke of suffering, Loreweave, Chin sol, Frostferno, Tombfist(?), Call of the brotherhood, többi rareVélemények?
-
Har_melin
addikt
" A chaos resistes itemekre mindenképp figyelj." (Nordic)
igen, ezt elfelejtettem mondani - a templom monsztái között nagyon sok a chaos sebzéses, tehát most az átlagnál is nagyobb a szerepe a chaos resistnek.
Ez egyébként is jellemző a játékra, hogy szinte minden ligában vannak kiemelten keresett statok. Volt, amikor a poison buildek mentek nagyot, akkor az volt értéknövelő, egy időben mindenki ES buildet használt, akkor az ilyen cuccoknak volt felára. Most a chaos resist, a plusz flat elemental spell dmg és a spell crit - spell multiplier fut nagyot a totemes buildek miatt.
Cuccoknál is van "divat", öveknél pl. manapság szinte eladhatatlanok a normál típusok, akármilyen stattal, mert akinek nem valamelyik unique öv kell, az szinte biztosan inkább egy stygian belt-et vesz, hogy jewelt rakhasson bele.
A sok élet + sok resist kombó az ami mindig keresett, azzal nehéz melléfogni.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
Har_melin
addikt
T8-as mapoknál a regular lootfilter már nem jó, alig szűr valamit. Érdemes átváltani a semi strict, de akár a very strict beállításra. Itt egy netes felületen egyszerűen meg tudsz csinálni pár finomítást rajta, pl. a presetekből hozzáadni a chaos recepthez való cuccokat.
Én még be szoktam állítani, hogy minden mapot mutasson (ne szűrje ki a nagyon alacsony szintűeket), hogy a fehér rock breaker/gavel/stone hammer dropot mindig mutassa és mutassa a blacksmiths stone-okat is. Ezzel mindig lesz alapanyag a chisel recepthez.
-
Nordic
Közösségépítő
Nagyjából ami általánosságban igaz szerintem:
- Rare armor/Gloves/Boots/Helm: ami fixen eladható, az 80+ life é sminimum két resist(legalább 35 feletti értékkel)
- Boots: + movement speed legalább 15% eléggé dob az értéken
- Gloves: +attack speed/accuracy dob az értéken
- Helmet: itt ami nagyon megdobhatja, ha sikerül valami faszát enchantolni rá labban- Gyűrűk: Minimum +100 resist. Ha van rajta hp az még betegebb. Persze itt már elég sok minden beleszólhat az árba, pl milyen base, milyen karakternek lehet jó(CI/MoM - az előbbi nem fog hp-t keresni, inkább +ES-t, az utóbbi meg mondjuk mana regent)
- Amulettek esetében kevésbé fontos a resist, azokat inkább statfixnek használják, vagy dmg-et keresnek rajta(pl crit chance/crit multi/ vagy valami flat dmg/% dmg)
- A chaos resistes itemekre mindenképp figyelj. Lehet hogy a többi stat az itemen nem perfect roll, viszont ha van rajta legalább +20 vagy az feletti chaos resist, azt tuti el lehet adni.
- Unique itemek esetében meg már poe.trade a javasolt, mert rengeteg unique item van ,és sok olyan amire te simán azt mondod hogy szar, viszont lehet hogy valami buildbe meg kell, mert anélkül nem működik/ vagy működik, csak épp nem olyan effektív(pl Rise of the Phoenix).
Amint látod elég összetett dolog megsaccolni, hogy mi mennyit érhet. Idővel ki lehet tapasztalni az árakat, persze van akinek ez jobban megy, van akinek kevésbé.
-
Edge
veterán
Thx válaszokat, c reci bakker na ezt nemtudtam.... mondjuk a lvl 20qualitys gemes vendor trükköt is csak tegnap olvastam.
Még csak t8 mapoknál járok eddig ami esett és el tudtam adni az mind unique volt illetve a sok összegyűlt alapanyagokat szoktam eladni chaosért és abból építgetem a geart.
Most amúgy egy arc witchet kezdtem el húzni sárpac tanácsára, valszeg jobb lesz magasabb mapokra, mint az iceshot rangerem.
Neversinket regular filtermódban használom. Price filtert gondoltam hogy felteszem, de pont itt írtátok hogy mindig mellé lő rarek esetén.
Persze figyelem mi mit érhet ez főleg amu ring jewelen könnyebb, meg chestnél fegyónál a 6L nyilván esélyes, a többi item az ami még nem egyértelmű, de majd belejövökTöbbékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Har_melin
addikt
válasz kristof123 #14275 üzenetére
"Én meg csak T8as mapot megyek és bőven jövedelmező."
egy lótúrót jövedelmező, te is leírtad, hogy az item flip a jövedelmező, aminek nulla köze van a játékhoz.
Egyébként meg tényleg jó lenne, ha önfényezés helyett arra reflektálnának a válaszok, amit kérdezett a játékos. "rare itemeken mit érdemes figyelni mi érhet vmit" - ez volt a kérdés.
"keress rá mindenre ami szerinted értékes lehet" - ez meg a válasz. Szerinted eddig mégis mit csinált? Felszed mindent és próbál tanulni - ehhez kért segítséget. Az, hogy szedj fel mindent és tanuld meg, az nem segítség, hanem kioktatás.Védd a fákat - egyél hódot!
-
kristof123
őstag
válasz Har_melin #14271 üzenetére
Mapozni akkor megyek, ha játszani szeretnék és kikapcsolódni. Ha pénz kell, akkor a "HO-ban több ex esik".
Azért is javasoltam, hogy az elején vegyen fel mindent, ismerkedjen meg mindennel, utána már reflexből felveszi ami jó, vagy jó lehet.
Ahhoz a fajta játékstílushoz, amit a tapasztaltabb haladósabb játékosok csinálnak, több idő kell, hogy kialakuljon.""Tapasztalt játékosként nem éri meg felvenni semmit" vs "kicsit ráfeküdve a trade-re" - ez egyébként is ellentmondás, hogy fekszel rá, ha nincs mit eladni?"
Megveszem és utána eladom."És a "tapasztalt" is elég tág fogalom - én pl. a közel öt év játékkal nem nevezném magam kezdőnek, de mivel kevés időm volt most játszani, még mindig T9-10 mapokon járok, ahol kevés eladható szintű cucc esik. na, ilyenkor mi van?"
Én meg csak T8as mapot megyek és bőven jövedelmező. Néha rám jön, akkor veszek pár 16-os mapot és azokat is letolom.
"kevés eladható szintű cucc esik"
Ez poe, itt nem esik semmi. : DDD
5 Ex esett eddig és van egy 100 Ex-es karim, szerimtem ezzel mindent leírtam. : D(#14273) simondr:
Az első pár napban aláírom így van, de ahogy haladunk előre a hetekben egyre kevésbé dominál."Én szeretem a játékban a kraftolást, ezért az alteration is jól tud jönni ami az IDzott vendorozott cuccokból jön."
Erre először elkezdtem írni, hogy ez az igazi időpazarlás blablabla...
Ha nem haszonszerzés a cél, akkor teljesen rendben van. Én is csináltam régebben, mert élveztem csak úgy kraftolgatni. Különösen nagy haszon nem jött be belőle, ahhoz eléggé szerencsésnek kell lenni.
Viszont a komoly bevétel nagy része ebből van, ha mered nagyban csinálni.[ Szerkesztve ]
-
simondr
senior tag
válasz kristof123 #14270 üzenetére
Hány ilyen esik egy ligában? Jó kérdés, nem olyan gyakori, viszont ha esik 1-1 akkor az megalapozza a pénzed egy új karakterre vagy az aktuális erős továbbfejlesztésére.
Én szeretem a játékban a kraftolást, ezért az alteration is jól tud jönni ami az IDzott vendorozott cuccokból jön. -
Har_melin
addikt
válasz kristof123 #14270 üzenetére
megint a "profi" vs. kezdő csapda.
Igen, egy gyakorlott játékosnak jobban megéri ezerrel tolni a mapokat és az über strict beállítású lootfilterrel szedni fel a cuccokat. Aki viszont ez alatt van - mint jelen esetben a kérdező is -, annak egy 10c-ért eladható kesztyű vagy fegyver is bónusz. És se az nem igaz, hogy az ilyenekre nincs kereslet (van, nem mindenki power player), se az, hogy ezzel annyi időt veszít, hogy ne érné meg.
"Tapasztalt játékosként nem éri meg felvenni semmit" vs "kicsit ráfeküdve a trade-re" - ez egyébként is ellentmondás, hogy fekszel rá, ha nincs mit eladni? És a "tapasztalt" is elég tág fogalom - én pl. a közel öt év játékkal nem nevezném magam kezdőnek, de mivel kevés időm volt most játszani, még mindig T9-10 mapokon járok, ahol kevés eladható szintű cucc esik. na, ilyenkor mi van?
-
kristof123
őstag
Liga első két hetében van értelme lootolni, utána már csak az annyira jó rare itemek érnek, valamit, hogy nem igazán éri meg felvenni csak a t1 base-t. ~3-4 hét után már abszolút nem éri meg felvenni őket, csak a shaper/elder jobb base-t és az alapból értékes típusú itemeket.
Kezdőként szvsz vegyél fel mindent, keress rá mindenre ami szerinted értékes lehet. Tanuld meg mik azok a statok amik értékessé teszik a tárgyakat, mik azok a tárgyak amik tier1 base-be tartoznak stb.
Ehhez ajánlom figyelmedbe a poeaffix.net-et és a Path of Exile Wiki oldalakat.Szerk.: Poe trade macro-t mindenképpen szerezz be és tanuld meg használni, nagy segítség lesz.
(#14266) simondr:
Grat!
De, egy ligában hány ilyen esik? Hány órát töltesz el a felszedéssel, id-vel, stb...-vel?Tapasztalt játékosként nem éri meg felvenni semmit, pár nap alatt ennyi bevételt simán lehet hozni a játék átfogó ismeretével és egy kicsit ráfeküdve a trade-re.
Üdv,
K.[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
A TradeMacro-val a Ctrl C kiírja, hogy hányas szintűek a cuccon lévő módosítók. (Az alt a játékban sokszor hülyeséget mutat, pl. T6-nak jelez egy "virile" szintű life értéket egy gyűrűn.)
T3 alatti modok szinte értéktelenek. Egyébként általában minél magasabb life (páncél: 110+, egyéb ruha: 70+), minél több resist (60+). Fegyveren minél nagyobb AS, flat dmg módosító (lehetőleg phys) és incr phys dmg (100+%), dagger, axe, sword és wand esetén crit chance. Kesztyűn Attack speed, csizmán Movement speed.
Ezekből legalább három legyen a cuccon és lehetőleg legyen még legalább egy szabad slot a craftoláshoz.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
simondr
senior tag
igazából egy jó loot filter kell neked, ami csak azokat a baseket emeli ki amit érdemes felvenni és minden mást elrejt.
Neversink loot filtere pl elég jó - semi strict kell neked vagy strict.
mod: azon belül pedig hogy rare...nagyon széles a skála hogy mi érhet valamit. Kesztyűn pl a sok life+sok attackspeed+sok accuracy kombó biztosan ér pénzt. De mondhatnám hogy sok life+sok mana+sok resist szintén sokat ér.
Sima rare body armourból ami sem shaper sem elder item kb semmit sem éri meg felvenni, mert azokat a kutya se keresi.
Rare gyűrű és amuból viszont végtelen mennyiségű jó kombó van, ami biztosan sokért eladható az a sima nagy flat phys+sok life+res kombó.
De ugyanitt mondhatnám a nagy flat dmg (ele v phys) + life + crit multi + wed kombót is.[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
van vmi gyorstalpaló rare itemeken mit érdemes figyelni mi érhet vmit? fárasztó poe.trade-en mindenfélére rákeresni...
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
simondr
senior tag
válasz tibee77 #14243 üzenetére
cimbi, nézegetem itt az ele hites karaktered és pár dolgot nem értek.
A tombfistbe miért searching eye jewelt raktál? Nincs phys dmged igy az a lassitáson kivül semmit sem ad, miközben a murderous az 10% more damage lenne.
Elmentél a Throatseekerig (11pont), miközben a Forces of nature + Revenge of the haunted (8pont) és Duelistnél levö life+AS (4pont) több damaget és lifeot ad.A Kaom miatt van sok cuccodon az a +STR? Nem érné meg jobban Loreweave-et használni? sokkal több dam és 80% resistek, cserébe meg buksz valamennyi lifeot.
-
Har_melin
addikt
válasz TrollBalint #14258 üzenetére
a 6S elég közönséges cucc magasabb szinten, átlag 1/map szinte biztos.
Trappernél is csak a 8s küldetés lehet cinkes, de ott meg vagy ráhagyom a gólemre, vagy bear trapet használok, annak nincs másodlagos sebzése.
-
Har_melin
addikt
a DoT-os karik általában szívnak Voricivel, mert a sebzés utóhatását nehéz belőni a 8 másodperces küldetéseinél. Azokat vagy helyből skippeled (úgy is ad majd mást) vagy átállítod sima attackra (ami eredetileg a bal gombon van) és nem a skillel támadod.
A többit ki lehet sakkozni. Ha életben kell tartani egy guardot, akkor előbb ki kell pucolni a pályát, hogy legyen mozgástered és utána óvatosan elcsalni egyet. A bossos változatnál ugyan ez pepitában. Lehetőleg olyan szakaszra kell vinni, ami hurkot csinál, tehát vissza tudsz jutni a célzottakhoz anélkül, hogy mellette kellene visszafutnod. A gólemeket általában célszerű nem használni, mert önállósodnak és lecsapnak olyant is, akit nem kellene.
-
Genji
őstag
válasz TrollBalint #14258 üzenetére
Nekem minden mapon esik legalább egy de nem ritka a 3 sem.
-
TrollBalint
addikt
ezekkel szívók én is
Ilyen szempontból nem nagyon szeretem a questjeit. Lévén, hogy nincs is támadásom, csak trap-em(#14257): Ez nem is tudtam, de inkább meg se nézem, hátha elrontja a szerencsémet.
Apropó szerencse, másnak is ilyen sok 6 socketes cucc esik? Még csak Act 9 végén járok, de már vagy 6-7 db esett, holott az előző 2 ligában összesen nem esett talán csak 3 pedig ott még mapokon is mentem....
[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Win-T
senior tag
válasz TrollBalint #14255 üzenetére
Van a neten ez a Vorici Chromatic Calculator. Namost az szerint a 2G és az 1G1B reciknek 13,4% az esélye a sikerre, átlag 7-8 próbálkozásból megvan.
Hát én már 48 próbán is túl vagyok szerintem... -
Win-T
senior tag
válasz Har_melin #14254 üzenetére
Molten Strike-os, mérgezős karakterrel játszom, akkora sebzése, AoE-ja, damage over time-ja van, hogy azok a questek mikor meg kell védeni valakit, csak egy valakit kell megölni, 8 másodpercig életben kell tartani csak nagyon-nagyon óvatoskodva és bemákolva sikerülnek. Lassan szintezem így a srácot eléggé.
Lehet meg kéne próbálnom pár kisebb szintű gemet berakni a cuccaimba, hogy ne legyen akkora a pusztítás a questek idejére.
-
TrollBalint
addikt
chromatic orb-bal nem probálkoztál? Nekem egy ilyesmi ki szokott jönni kb. 10 max 15 orb-ból. (a pajzsomra 2B1G-t raktam, de én meg se probálkoztam Voricivel, csak az orb ) Persze ez részben függ a pajzstól is, úgy tudom (hogy mekkora százalékkal ad be egy socket szint)
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
azt jewel-lel kell megcsinálni. 2G voricivel, utána 3S megint csak vele. Ha nem jött be, akkor az asztalban vissza 2S-re és újabb próba. Amikor "reseteled" (visszaállítod 2S-re), akkor mindig az utolsó 2S színeit adja vissza. Ezzel sem biztos, hogy gyorsan és olcsón megúszod, de biztosabb mint a chrome.
Vagy csinálod a questeket, bőven összejön a lvl7 - mit nem tudsz rajtuk megcsinálni?
-
Win-T
senior tag
válasz Sárpac #14252 üzenetére
Van nekem egy Lycosidae pajzsom, 2G, 1B socketet szeretnék rá, de már ott tartok, hogy felvágom az ereim mert két hete felváltva tolom rá Vorici 2G, meg 1G1B okosságait, de a harmadik szín az mindig el van kúrva... már az idegösszeomlásba kerget. Mi a picsát kéne buherálni ezzel, hogy jó legyen?
(Lesz Voricinek 2G1B recije ha jól tudom lvl7-en, de az lehet nem lesz meg a liga végéig így, hogy 5-6 naponta ad olyan questet amit meg tudok csinálni. )
Még ha 5 vagy 6 socketet szeretnék színre hozni... de hármat, könyörgöm.[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
thx
hát igazából utálok dpst csökkenteni a védelem javára, így glasscannon mód megyek még semmi sincs a képernyőn de már megölöm őket, a szűk helyeket rühellem, meg a bossharcokat és a ranged mobokat, ott előfordul az 1 hit de ez sztem evasionra épülő karinál előfordul.
tibee:
thx régen már poeztam de az akkori poe nem jött be azóta már rengeteg változás történt a játékmenetben is amit páran már mondtatok és most ez bejön.
Amikor nézelődtem a lehetséges witch buildek egyike sem teszett nem akartam necro-t, sem közelharcost mert a blade barrieres az az kb. Így maradt a ranger mert a többi kaszt az kb wtf volt első olvasattra.nagyon más a poe teljesen más adja meg a siker élményt itt, illetve sokkal nehezebb is elérni sztem.
Fura de a champaign-ot jobban élveztem mint az endgame mapozást, lehet indítok még egy karit. Akár ajánlhatnátok is vmit ami olcsó és faceroll
BTW nekem még az 5L sem sikerül összerakni pedig pár 100 fuse ráment már, mondjuk eddig is inkább megvettem, de most van egy itemem amin próbálkozok.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
TrollBalint
addikt
válasz Plazmacucci #14244 üzenetére
Én is arra probálok rámenni, hogy legyenek különböző elemental trapjeim. Kipróbáltam tegnap a fire trapet, annyira (egyelőre) nem győzött meg, a lightning trap még mindig jobban tetszik, igaz magasabb szintű is. A concentrated effect nem az, hogy csökkenti az area-t de növeli a sebzést? Mert szerintem azért nem használom.
A cluster supportot meg nem is tudom miért jó, a multiple trap mintha többet sebezne és ugyanúgy 3-at dob le egyszerrehttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Mirman
őstag
Azért jó látni hogy a fél fórummal innen voltam közös diablo klanban . Edge az örök wiz , czipitti a wd es tibe a Cruz ha emlékeim nem csalnak .
-
félisten
Van valakinek trap tapasztalta? Fire trap mellé betenni cold meg lightning supportot mint flat damage mennyire elveszett ötlet? Mellette van még elemental focus meg trap and mine damage support. Most jutottam el mapozásig, nem rossz a sebzés (~20k) per trap, de nem látom nagyon, hogy ez így kitartana sokáig.
A buildek között mindenki clustert nyom rá meg concentrated effect és vagy controlled dest supportokat. Szeretném ha sok plusz % elemental sebzéssel tudnám tartani ezt a három elemntal ötletet, de most kételkedek Theory craft ezerrel.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
tibee77
őstag
Lol Edge is itt van. 😮 mar csak czpitti-t varom h feltünjön. XD Üdv. Klubban.En lassan 2 eve jöttem at diobol es nem bantam meg.Bowos karit kezdtel?azt hittem vmi witch leszel. 😄 am ne szarj be az araktol.en is mikor kezdtem a jatekot csak lestem hogy a jo cuccok milyen dragak.aztan mar a masodik ligatol beindult a penzkereses ott mar volt fullos cucca a karimnak.amint rajössz,h mi mennyit erhet mar nyert ügyed van,döl a lè.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
la_cc
addikt
Üdv a topic-ban!
Trade, persze. 1 ex, mellett c-ért vettem az összeset asszem.
Amennyire én látom elég sok end-game legit build van, nem csak egy pár.
Ha már 85-ön folyamat 1 hit-elnek akkor valami változtatás kell, mert később még rosszabb lesz, főleg a piros map-ok vége fele + red elder + atziri stb stb.
Az utsó trial-okhoz nem árt inkább a /global 820-on nézelődni és elég hamar össze lehet kapni a trial-okat, 85-ösön már nem lesz vészes megcsinálni a lab-ot sem, annyi, hogy kite-olni kell 1000-el Izaro-t az íjjászoddal.
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Edge
veterán
válasz TrollBalint #14239 üzenetére
gondolom tradelte, ez a baj ezzel a gaméval hogy van pár op build ami vmi eszméletlen drága, és van pár amivel el lehet lenni és ezért néhol szenvedős tud lenni.
igen poézok pár hete egy elég olcsó buildel megyek iceshot deadeye, kb 1 exa-ból kijön fullra, persze csak 5l-ig. Sajnos az 1 hit miatt elég nehéz fejlődni, a xp penalty nagyon tud fájni, így most megálltam 85ön, majd ha fejlődni akarok beállok egy leech partiba, de az iszonyat unalmas tud lenni.
Úgyhogy most mapozok jobb híjján, illetve ez ez endgame tartalom nemigaz?
Az utolsó trial-t meg az istenér se adja napok óta, pedig az a +2 ascendancy pont jól jönne... erre van vmi trükk hogy beadja a trialt vmelyik mapra vagy RNG úgyis és egyszercsak majd adja mi?Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
la_cc
addikt
válasz TrollBalint #14239 üzenetére
Ez nem nagy dolog, teljesen casual szinten nyomom a játékot. Vannak itt kollégák, akik 10-szer ennyit kiszedtek már az első 2 hétben tuti...
Vorici 1500 fuse-ért csinálja a 6L-t.
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
1008 Fusingból nem lett meg a 6L? Honnan szereztél annyit? Nekem jó ha van 30
De akkor én lehet neki se állok, inkább csináltatok majd Voricivel, ha addig nem öli ki az idegeimet a hülye daily questjeivelhttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
la_cc
addikt
válasz Mirman #14234 üzenetére
Hanggal játszol és zavar a HDD hangja? Én azt se tom milyen hangja van az enyémnek, valszeg egyáltalán nem is figyelem + folyamat megy valami zaj a háttérben.
Hogy kicsit on topic is legyek, a hétvégén megnyomtam a poe-t, és még nem hevertem ki az 1008 fuse / no-6L fiaskót lelkileg, de legalább meglett a 15/15 memory fragment először! Meglepően könnyen ment a red elder harc is. Ezen nem gyengítettek? Vagy csak működik a karim? (Mondjuk szintben csak visszafejlődök, folyamat belenézek valami 1 hit-es pofonba, de ezt már elkönyveltem. A hétvége rekordja 70%-ról 0%-ra visszaestem. )
[ Szerkesztve ]
-
la_cc
addikt
válasz Mirman #14232 üzenetére
Szvsz túl van hype-olva az SSD a legtöbb multi játék esetén, mert általában nem igen lehet érezni változást.
Ami nekem probléma egyébként, hogy nem smooth a játék 150-200 körül fps-sel se, lehet a szerver v egyéb miatt, de ez sajnos egy hátrány a játék esetében...
[ Szerkesztve ]
-
savior
őstag
Érdemes a játékot ssd-re tenni?
Mi és mennyit változik tőle?https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
-
Har_melin
addikt
válasz TrollBalint #14227 üzenetére
hacsak nem változtattak rajta, amit nem hiszek, akkor nem vettél észre egy ládát. Nekem eddig mindig annyi töltetet adott, amelyik szinten a szoba volt. Nem kell elhasználnod előtte, nálad lehet az összes.
-
TrollBalint
addikt
válasz Har_melin #14226 üzenetére
én azt hittem az én fizikai sebzésem 10%-át kapja meg a trap pluszba, nem a trap fizikai sebzésének a 10%-t Jó hír, hogy így legalább felszabadul egy slot
az explosive szobánál én is így emlékeztem, de tegnap 2x is végigfutottam rajta, de csak 1 töltetet találtam. Kihagytam valamit, vagy el kell használnom és utána tudok szerezni még egyet?
-
Har_melin
addikt
válasz TrollBalint #14224 üzenetére
ahogy a skill neve is írja, a fizikai sebzést alakítja át és a fizikai sebzés bizonyos százalékát kapod meg pluszban lightning dmg-ként. A lightning trap fizikai sebzése 0, na ennek megkaptad a 10%-át pluszban.
A termek fejlesztésénél ki is írja, hogy melyik mit ad pluszban. Az explosive szoba 1-2-3 robbanó töltetet, a sacrifice-osnál a teljesen véletlentől az irányítottig megy a fejlesztéssel drop. a fegyvert/páncélt/ékszert/currencyt adó szobákban több láda van több loottal. A breachnél fragment - 1 breach - 3 breach a fejlesztés eredménye. A tempest-es szoba T3-on olyan tempestet ad, amelyik a dropot javítja, stb.
-
Genji
őstag
válasz TrollBalint #14224 üzenetére
Elsosorban fizikai sebzest alakit elementalisra, tehat ha a base dam elementalis akkor nemigen mukodik.
-
TrollBalint
addikt
válasz Plazmacucci #14223 üzenetére
francba... akkor kell szereznem még egy skill helyet...
Vannak ezek a support gemek, hogy physical to lightning / cold .... damage. Ez hogy működik? Mert ha jól emlékszem valami olyasmit írt első szinten, hogy +10% fizikai sebzést kapok, mint ligtning. Beraktam egy lightning trap mellé, de a szöveg szerint mintha semmit nem nőtt volna a sebzés.... ha ez egyáltalán trap-ekre?
-
félisten
válasz TrollBalint #14222 üzenetére
Fire. A lángszórót még nem próbáltam.
-
TrollBalint
addikt
válasz Plazmacucci #14221 üzenetére
a flamethrower trap, vagy van külön fire trap? (Ez utóbbival én még nem találkoztam, de ha van, be kell szereznem egyet )
-
félisten
válasz TrollBalint #14220 üzenetére
Én az egész lényegét nem értem. A boss is gagyi, és ahogy olvasom 1 darab értékes drop van.
Más. A fire trap tényleg gusztustalanul erős
-
TrollBalint
addikt
válasz Har_melin #14218 üzenetére
a templomban miért jó, ha a szoba tier-jét növelem? Mind a sacrifies chamber, meg az explosiver chamber (vagy mi a neve, ahol a robbanó anyag volt) Tier 2-es volt, de ugyanúgy 1 robbanó anyagot kaptam és ugyanúgy egyszer tudtam használni a unique feláldozást... (annyi, hogy mikor tier 1 volt, beraktam egy claw-t, kaptam helyette valami íjat. Most meg - gondolván, hogy úgyis random - beraktam egy quivert, erre kaptam egy másikat.... )
-
Har_melin
addikt
a holnap élesedő patchban szereplő két új templom szoba egyike tormented spiriteket fog generálni (T3-on hét lesz belőlük a szobában) a másik pedig strongboxokat (akár unique-ot is).
-
tibee77
őstag
Trolltimber pajzzsal barki tud totemmel leechelni.De amugy igen csak a chieftain.az a leech ami van az csak a totemeket tartja eletben.
Mas: vegre megtalaltam a karimat a ligara igy harmadjara.Op lett az ele hit nagyon.Igaz hogy költeni kellett ra de azt olvastam hogy joval budget-ebb gearrel is eleg jo mert maga a skill durva buffot kapott.mar 75ös szinttöl facerollolta t13+os mapokat.Igaz bossoknal vigyazni kell mert a tuleles nem az erössege a karinak.Föleg arra epül hogy iszonyatos dmget tol ki magabol igy nincs eselye visszatamadni senkinek de meg azert kell par szint hogy tenylegesen egyhiteljem a t15 bossokat is.
[ Szerkesztve ]
-
kristof123
őstag
válasz Plazmacucci #14214 üzenetére
Nope. Van egy Vial ami értékes, más uniqe cuccra nem emlékszem ami érne valamit.
Szerk.:
Vial of Sacrifice ~40 ex környékén mozog.[ Szerkesztve ]
-
félisten
ez már többet ér mint egy alch?Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
la_cc
addikt
Azt, hogy tudom lecsekkolni, hogy egy fegyóra melyik craft-olt mod-dal érem el a legnagyobb sebzést? Ilyen lehetőségek vannak: spell dmg, fire/cold/light dmg to spells, cast speed.
Más, a GC totem-es a karim, "0.2% of Cold Damage Leeched as Life" ezzel a mod-dal heal-elődik a karim vagy csak a saját okozott sebzésre érti?
Valakinek nincs esetleg 7-es cata craft-ja?
[ Szerkesztve ]
-
kristof123
őstag
A térképedre olyan opciókat rollolsz, amivel növeled a monster packsize, a magic és rare mobok számát. Ezek mellet még a mapon található quantity befolyásolja a dropot, minden más RNG.
Saját vélemény:
Érdemes chiselt használni a piros térképektől, esetleg manipulálhatod az atlasod, hogy csak olyan mapokat menj ahol alapból sok mob van, ugyanis az atlason megcsinált térképek száma nem befolyásolja a dropot és bizonyos % felett értelmetlen, így szvsz nem érdemes minden mapot kivenni. -
Har_melin
addikt
Külön "mini liga", amiben adott szintek elérésekor vagy automatikusan kapsz valami jutalmat vagy sorsolnak az azt elérők között. Általában valami extra nehezítés van benne, mindig új karakter(eke)t kell indítanod hozzá, de az ott teljesített küldetések (pl. az atlasz komplettírozása) néha beleszámítanak a ligába.
-
Genji
őstag
válasz TrollBalint #14205 üzenetére
Mi ez az egy hónapos event? Felhományosítotok egy újoncot?
-
la_cc
addikt
válasz Har_melin #14201 üzenetére
"The 3.3.1 update is scheduled for next week and includes two new series of Incursion rooms (where all past and present variations of a room count as one series). We'll go into more detail about these in the news early next week. "
Ebből mire következtél, hogy 2-szer annyi szoba lesz?
+2 szoba és ennyi. "Series"-t arra érti, hogy 3 x 2 szoba az uppolással.
-
félisten
-
Har_melin
addikt
- 3.3.1 peccs a jövő héten, benne egy csomó bugfix és ha jól értem még kétszer ennyi féle templom szoba, Cold Snap rebalansz.
- 3.3.2 peccs valamikor júliusban, főleg party fejlesztés
- Augusztusban egy hónapos event a ligán belül/mellett, hasonlóan a korábbiakhoz
- 3.4 megjelenés és új liga: augusztus 31. Ebben turbózni fognak a PvP opciókon is.
LinkVédd a fákat - egyél hódot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest