Hirdetés
-
GAMEPOD
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
thx
hát igazából utálok dpst csökkenteni a védelem javára, így glasscannon mód megyek még semmi sincs a képernyőn de már megölöm őket, a szűk helyeket rühellem, meg a bossharcokat és a ranged mobokat, ott előfordul az 1 hit de ez sztem evasionra épülő karinál előfordul.
tibee:
thxrégen már poeztam de az akkori poe nem jött be azóta már rengeteg változás történt a játékmenetben is amit páran már mondtatok és most ez bejön.
Amikor nézelődtem a lehetséges witch buildek egyike sem teszett nem akartam necro-t, sem közelharcost mert a blade barrieres az az kb. Így maradt a ranger mert a többi kaszt az kb wtf volt első olvasattra.nagyon más a poe teljesen más adja meg a siker élményt itt, illetve sokkal nehezebb is elérni sztem.
Fura de a champaign-ot jobban élveztem mint az endgame mapozást, lehet indítok még egy karit. Akár ajánlhatnátok is vmit ami olcsó és faceroll
BTW nekem még az 5L sem sikerül összerakni pedig pár 100 fuse ráment már, mondjuk eddig is inkább megvettem, de most van egy itemem amin próbálkozok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Windows 11
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest