Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Har_melin
addikt
válasz
Plazmacucci #14199 üzenetére
tudtommal nincs. A fire és a lightning is elég komoly buffot kapott a peccsel, az ice nem.
-
Ice trap van olyan jó mint a fire?
-
Genji
őstag
válasz
kristof123 #14197 üzenetére
Tuddom valahogy pozitivan befolyásolni a map dropot vagy akkor az csak rng?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
kristof123 #14191 üzenetére
Az sajnos nem az én világom. Nem tudom miért de gyorsan megunni, ha nincs tétje...
-
-
Genji
őstag
Tudnátok segíteni, mi a titka annak, hogy T15-ön fent tudjam magam tartani?
Van rajtam egy 134/39 Bisco's collare + Bisco's leash és egy 8/30as Ventor's gamble, a mapokat 20% qualityn nyomom fel rare-re (80+ig reroll) és Beyond Zana moddal nyitom mégis úgy érzem a map ára se jön be cuccban/currencyben T15 map meg csak elvétve esik. Kb 100db T15 map alapján, talán 10%-ban esik T15 map.
A Beyond Zana mód érdemes (4c) vagy van jobb? Nem érzem úgy, hogy sokkal több monsza jönne, vagy van valami titok, hogy hogy kéne csinálni, hogy jöjjön több?
Amúgy így kell csinálni csak szerencsétlen vagyok? VAgy normál az, hogy alig fenntartható a mutatvány?
-
Har_melin
addikt
Én valahol köztes fázisban vagyok, nem égtem ki, de nem is nyomulok. A mostani változtatásokkal egy csomó olyan skill, amiket korábban próbáltam és nem jöttek be (vagy gyengék voltak vagy még én voltam nagyon harmatos) játszhatóvá vált, tehát van olyan build, nem is egy, amit ki szeretnék próbálni. Viszont a napi több órás grind már nem vonz, sokszor csak 4-5 mapot csinálok meg és annyi, így aztán persze baromi lassan haladok.
a templomos dolog tetszik, mindig lehet drukkolni, hogy valami normális layout jöjjön ki, a loot az so-so, általában gagyi, néha jó. Az is igaz, hogy pont a sok plusz harctól erősen túlszintezett vagyok, még csak T8-9 mapokig juottam el, szóval a magasabb szinten potyogó dolgokra várni kell.
-
la_cc
addikt
válasz
Plazmacucci #14183 üzenetére
Pedig 75 az nem sok.
Nekem bejön eléggé ez a liga most, igaz off-oltam a bestiary-t, szal volt egy laza 4 hónap kihagyás biztos, csak most tilt-en vagyok.
Grim Dawn-t most megvettem -70%-ban, a DLC-ken gondolkozom még, de azok csak -20% meg -35% csak.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Plazmacucci #14183 üzenetére
Nálam szerintem már az ütött be inkább, hogy 5 éve tolom az összes ligát játszottam, rengeteg buildet, és már kb kellene valami nagyon új dolog, és a guildben többen vagyunk így(vagy új fajta arpg, ami van közel annyira jó, mint a poe, csak ugye ilyen nem létezik most).
[ Szerkesztve ]
-
-
Nordic
Közösségépítő
Én akkor vágtam tilt-re magam, amikor SSF-en egy tabula kifarmolásához 2 db karakter kellett(az elsőt lvl61-től lvl71-ig húztam, amikor meguntam a humility farmot, ezzel 4db esett, a másikkal 60-74-is farmoltam mire kiesett a maradék 5db). Olyan szinten tiltre vágott, hogy játszani sincs kedvem... hozzáteszem az itteni incursion-os liga rng-m is messze a mélyponton van, mert kb semmi sem esik(még egy nyamvadt 5L-et se találtam, nemhogy használható unique itemet).
[ Szerkesztve ]
-
-
la_cc
addikt
1008 fuse, nincs 6L, asszem tilt-re vágtam magam. T_T
-
Har_melin
addikt
Azt hol tudom megnézni, hogy Zana küldetés sorozatából melyik tier-eket csináltam már meg?
-
Har_melin
addikt
nem vagyok jós, fogalmam sincs. Csak annyit tudok, hogy eddig általában 2 és 3 fuse közé állt be a chaos árfolyama, volt már 3 fölött is. De hogy ez mikor történik meg, megtörténik-e most is, azt nem tudom megmondani, mert nyilván történt valami változás a játékban, ami miatt most ennyire eltolódtak az arányok.
-
la_cc
addikt
válasz
Har_melin #14165 üzenetére
Igen, ezt néztem is, hogy jobban megéri az egy szem exámat fuse-re váltani, ha amúgy is fuse kell, ex pedig nem. Azt nem néztem át viszont, hogy megéri-e C-ből ex-et venni, majd azt fuse-ba forgatni, de gyanítom, hogy a jelenlegi C:ex árfolyamon nem igen éri meg.
Meg hétköznap, amúgy sincs agyam ezekre a faszságokra.
Azt mondod, hogy ha nem muszáj meg ne vegyek fuse-t C-ből még a hétvégén, mert várható a normalizálódás az árfolyamnál?
[ Szerkesztve ]
-
Har_melin
addikt
-
Har_melin
addikt
mi a fene történt már megint az árfolyamokkal? fuse/chaos 1,5:1, chaos/exa 148:1?
-
pruzsi
őstag
Akinek jó az angolja legyen szíves a lényeget lefordítani ha van ideje köszönjük!
Nordic: Ok,kicsit kisebb lett és áttoltam a bal felső sarokba,
[ Szerkesztve ]
-
-
pruzsi
őstag
Túltoltuk a sávot
Vélemény : link
-
Har_melin
addikt
vaal gemet te is tudsz qualityzni GCP-vel, tehát a buff lehetősége megvan. Most pedig azért olcsók, mert nagyon sok esik belőlük. Egyrészt a templomban ha gemes szobát tápolsz, másrészt a sima vaal minimapokon. Azokon korábban vagy egy darab vaal gem vagy egy darab fragment esett a végén, most sokkal több. Ezen kívül mivel a vaal gemeken ott van a normál skill is, amivel játszani lehet, sokkal többen fejlesztik fel lvl 20-ra.
-
Egonyolc
aktív tag
más majd elmondja jobban, de
abyss: alacsonyabb szinten esik abyss jewel, magasabb szinten nyílhat külön terület, ahol eshet olyan item amibe ezt bele lehet tenni pl öv. voltak belőle elég erős darabok.
a kéz az meg a "Breach"-hez tartozik, ha összejön egy fajta "splinter"ből száz akkor lehet mapot nyitni.
-
Win-T
őstag
Ezeknek a Breacheknek amikkel néha találkozok mapokon van valami funkciója azon felül, hogy mikor kinyitom egy rahedli szörnyeteg ront nekem (mondjuk XP-t szépen meg tudja dobni)? Mikor az a liga ment még nem játszottam, van itt valami feladat, vagy trükk, vagy boss amit le kell ütni?
Azt tudom, hogy néha megjelenik valami kéz amit ki lehet nyitni, challange is van rá, ezek mikor jelennek meg? Random?
[ Szerkesztve ]
-
Genji
őstag
Vaal gemekkel is működik a lvl20+gemcutter=lvl1 20%quality recept? Egyébként gemcuttert rá lehet tolni simán is? Csak a corrupted tag miatt kérdezem, még nem próbáltam egyiket sem.
-
vvega30
senior tag
válasz
Plazmacucci #14134 üzenetére
Van 43 allrses övem azt hittem majd mennyire meggazdagszom. Triplázva ugye 129, alig kell máshová res.
Ér az is vagy 1 alcot -
-
Har_melin
addikt
válasz
Plazmacucci #14134 üzenetére
1 alchemy
-
Ez mennyit érthet? Nem találok ilyet traden.
-
Har_melin
addikt
válasz
Rizseslescó #14131 üzenetére
lehet prefix és suffix is. Ha 6-7 vagy 25-26, akkor biztosan suffix. Ha 26-nál nagyobb, akkor prefixként és suffixként is rajta van már, vagyis nincs szabad craftolási lehetőség.
Viszonylag egyszerű megtudni, hogy melyik, rakd be Haku munkapadjába és kiderül. Ha trade-en nézted ki, akkor lutri, még az is lehet, hogy két gyenge rollból jön össze mostani 8-24 közti érték.
-
Rizseslescó
aktív tag
Sziasztok!
Lehet én vagyok a láma(biztos), de poe affixban nézegettem és nem értem a dolgokat..
Szeretném megtudni,hogy mi craftolható egy shieldes fejesre, mert mindkettőnél írja (pref-suff) az Itemfindot. Most ez Prefix vagy suffix? A sapin van Mana-Life-2db resi és item rarity, most erre mi megy még rá?? -
Genji
őstag
válasz
0karmacoma0 #14129 üzenetére
Bloodraget próbáltam, de nem tetszett folyamatosan haldokoltam. Szeretek néha szöszölni, nem csak menni mint a gép. Clearspeed mapon rendben de bossokra jo lenne egy kis kakaó és máshonnan nincs frenzy. Kipróbálom köszönöm!
-
0karmacoma0
senior tag
Olyan karaktereknél jön be a képbe, ahol a bloodrage nem fér bele, mert nem tudja kezelni a degent. A Poacher's Mark kifejezetten gyenge átok, szóval marad ez. Inkább mondanám kényszernek, mint jó dolognak, de a clearspeeden szépet tol, ha máshonnan nem jönne frenzy. Én azért nem szeretem mert bossok ellen nem jönnek a chargeok, és sajnálom rá azt a +2-3 skillpontot ami a cloth and chainhez kell(+ a jewelslot).
[ Szerkesztve ]
-
Genji
őstag
Egy 12 allreses nodes-al már megérheti? Valamiért csak 2ex az ára, gondolom OP kell legyen. BV Elementalist a build.
[ Szerkesztve ]
-
Genji
őstag
Green dream jewel hogy működik?
Ami a rádiuszában van cold és all res azt megkapom anélkül, hogy pontot költenék rá? És ráadásul még ezekért az el nem költött node-okért még frenzy charge esélyt is kapok? Biztos félreértem ez így elég OP lenne.
-
Liteon
újonc
Köszönöm a válaszokat! Nem akarom tovább fejleszteni a gemet és zavart, hogy ott van. Nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű a megoldás.
-
Liteon
újonc
Sziasztok!
Van olyan beállítási lehetőség, hogy a gem fejlesztési ikon ne látszódjon állandóan jobb oldalon? Nekem elég lenne hogyha csak az inventory-ban látszódna mint ahogy alapból is. -
Genji
őstag
Gyerekek ezt nem hiszem el. Templomban egy szobában esett egy Zerphis's last breath, egy Berek's grip, egy másikban meg egy Bisco's collar.
RNGesus velem van. 15ex.
[ Szerkesztve ]
-
Genji
őstag
válasz
Plazmacucci #14116 üzenetére
Jah, de azért el lehet vele evickélni.
-
Még mindig szar a trade?
-
Badlof2k
senior tag
elvileg egy ha csak nem hybrid talan amit kettobol rak ossze bar most hirtelen nem vagyok kepbe affix/suffix viszonnyal szal nem akarok hulyeseget mondani de alapvetoen annak -1et kellene levennie
egyebkent gratula
Bambi neked a PH! is tud ujat mutatni meg mindig , igy jar aki nem olvas el semmitse
-
Genji
őstag
Snipereltem poe.trade-en, 70-80 chaos környékén kezdődtek shaper moddal természetesen 3-3 pre/suffixes cuccok 2 jó 4 szar rollal. A legtöbb cucc 1ex felett ment és erre bedobta ezt a fegyót 20 chaosért (kb percenként néztem egy órán keresztül, mindenféle kombinációban). Írtam és jött an invite, nem hittem el.
Aztán eredetileg volt rajta még +2 hulladék roll, rádobtam azt az orb of anyulmentet vagy mi a tökömet és a két szar tűnt róla el.
Éreztem, hogy ez kis mák volt, örültem is mint majom a farkának.
(#14104) Badlof2k Igen én is BV buildhez használom.
[ Szerkesztve ]
-
Genji
őstag
Ez jól hangzik, este mindenképpen lecsekkolom. Köszönöm!
MÁS: valakinek van már esetleg 8as Elreonja és tudna nekem craftolni multiple modot?
Megérné a 2 exet? A crit T1 roll teteje, az extra fire T3 teteje. Igazából azért gondolom, hogy megéri mert ilyen amit poe.trade-en shaper mod nélkül ilyen stattal fegyók 8ex körül mennek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
- Vízszerelő Budapest összes kerületében
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest