Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszicho
tag
válasz Sárpac #17899 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Ez egy elég jó hír.Igen brunnehilde elég szerencsés voltam. Főleg, hogy az összevagyonom úgy 2 exa volt.
Eladtam az egyik íjat Chin Sol Assassin Bow 6 exért. Egyébként 4 exáért láttam nem corruptba hasonló íjat, de az enyém elég jó dps -el rendelkezett. Ahogy fölraktam poe.tradere 2 -3 óra múlva már írtak is és megvették.[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz Sárpac #15006 üzenetére
Ebbe a bevétel-orientált világban, első körben ebből indultam ki
És lenne még egy kérdésem, a wikin nem találtam rá megoldást: Hogy tudok Movement speedet hozzáadni cipőhöz úgy, hogy a meglévő tulajdonságai ne változzanak? Egyáltalán lehet-e ilyet?
[ Szerkesztve ]
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
simondr
senior tag
válasz Sárpac #14978 üzenetére
ez egy elég b*zi bossfight, én is neki mentem vagy 8x mire sikerült. Ha jól látom a videóban ráadásul valami extra projectileos area-ban próbálja letolni, ami még inkább szivatós.
Végül annak köszönhettem hogy megöltem, hogy akkora a damagem, hogy 2-3 phase után instant összeesett (260-270es mélység körüli volt az én Aul fightom) -
-
Mirman
őstag
válasz Sárpac #14293 üzenetére
Ezt mondom hogy vagy olyan esik ami a jelenlegi mappal összeköttetésben van (ez az az eset amiről te beszélsz ) vagy pedig ami már ki van rakva sima / shapelt.
De ha nem ironikusan kérdezed akkor igen , Shapelt mapon nem fog olyan esni amit ne csináltál már volna meg .
[ Szerkesztve ]
-
Win-T
senior tag
válasz Sárpac #14252 üzenetére
Van nekem egy Lycosidae pajzsom, 2G, 1B socketet szeretnék rá, de már ott tartok, hogy felvágom az ereim mert két hete felváltva tolom rá Vorici 2G, meg 1G1B okosságait, de a harmadik szín az mindig el van kúrva... már az idegösszeomlásba kerget. Mi a picsát kéne buherálni ezzel, hogy jó legyen?
(Lesz Voricinek 2G1B recije ha jól tudom lvl7-en, de az lehet nem lesz meg a liga végéig így, hogy 5-6 naponta ad olyan questet amit meg tudok csinálni. )
Még ha 5 vagy 6 socketet szeretnék színre hozni... de hármat, könyörgöm.[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz Sárpac #13415 üzenetére
Ezen is gondolkodtam, de az a baj, hogy akkor a friendlisten is bukta a party. Ha olyan lehetőség lenne, hogy se public party, se trade, csak friendlisten lévőkkel, akkor simán bevállalnám
De még így is gondolkodom rajta, csak csomó cucc esik, ami haveroknak jó... (mert, hogy nekem semmi, azon már meg se lepődök )https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
-
félisten
-
Mirman
őstag
válasz Sárpac #13299 üzenetére
Hogy egy örök klasszikust idézzek "megfárad az ember" .
Amúgy a sok apró hiba miatt kell egy kis szünet időről időre. Értékelem az ascendancy változásokat de túl sokat nem ért ha ugyanazzal a kb 5 skillel lehet normálisan haladni és a többit egyszerűen meg sem éri próbálni mert csak szenvedés a vége .
-
tibee77
őstag
válasz Sárpac #13126 üzenetére
Igen közbe ugy is lett. Eldert meg nem nyomtam le, hagytam hogy fertözgesse a területeket, hätha esnek jo cumok.Bär jobb lett volna colosseum környeken elder befolyäs, hätha esik shaperes opal ring, na mind1.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
0karmacoma0
senior tag
válasz Sárpac #12314 üzenetére
Az elég beteg. Mondjuk 2 tierrel fölé menni tényleg nehéz, mert kb az utolsó 15 vaultból nekem is csak 1 guardian esett ki, de a sustainnal nincs semmi gondom. Engem főleg az zavar, hogy szerencsétől függően 80-200c átköltözni egy másik map-re, így eléggé be van ragadva az ember 1 térképre. A Bisco meta után a drop is kicsit kiábrándító. Ugye 20-30c között van a 4 sextant(és a blokkolás ellenére 1-2 reroll azért becsúszik), 9c 3 mapre a zana mod, így folyamatosan váltani kell a currency-t, eladni a fölösleges map-eket, venni a sextantokat. Nyilván ez mindig is így volt, de most hatványozottan érzem. A zana 8-at sincs hangulatom megcsinálni, mert Bisco nélkül a Breach se ugyan az a feeling.
Az előző Atlason farmoltam Spider forestet, miután esett elég Vault kifarmoltam 1-2 set AW-t és Hoardert, néha ha sok fehér sextant gyűlt össze átmentem Primordial poolra, és ezek mellé párnaponta végigjártam az összes T14+ mapet, és guardiant. Most le van vakarva minden T14-15 a sustain miatt, a shaped Vault blokkolása meg kitakar minden mapet, amit szívesen shape-elnék és farmolnék még, szóval valahogy nem bejövős most ez az egész. Ha nem kezdek saját karaktert építgetni, már valószínűleg én is a következő ligát várnám.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00-1102/characters
-
tibee77
őstag
válasz Sárpac #12274 üzenetére
Wanderem van de a hotfix alig erint, idäig 1300ES-t adott a jewel, most meg 1000-et, ugyhogy szerencsere nekem meg mindig op.Ez azoknak lesz nagy sziväs akiknek a manajuk kiveri a plafont, mivel mana utän kapod az ES-t, igy minnel több van, annäl többet vesztesz.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz Sárpac #12221 üzenetére
nem így van, be kell állítanod, melyik sorozat mapjait akarod benne tárolni. Utána más sorozatot nem enged berakni és megváltoztatni sem lehet a beállítást addig, amíg a tab nem teljesen üres. Még tier-enként sem lehet különböző, megpróbáltam.
Védd a fákat - egyél hódot!
-
la_cc
addikt
válasz Sárpac #12217 üzenetére
RNG, semmi más, kicsit túl gondolod a témát, az, hogy mikor mi kerül ki az meg követhetetlen, ne vonj le következtetést belőle. Nekem fő kari ma lett lvl 94, kezdő kari 86 kb és 1 ex esett összesen, ez meglehetősen sok gametime, szóval:
Más téma: Sin összes szarját unlock-oltam, de semmi achi v completion nem járt mellé...
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Gothmog
senior tag
válasz Sárpac #12217 üzenetére
Az okés, hogy tárgyra szabottan állítható, hogy elvileg mi milyen gyakorisággal eshet. Ez amióta világ a világ, így van. A patch notes-ban is benne szokott lenni, ha valaminek állítanak a drop esélyén.
Csak fura volt nekem, hogy kb. 15 órányi játékidő alatt (utánagondoltam, és a ~10 óra mapozást alábecsültem, és inkább 15 óra volt az a két karakterre összességében) több EX esik, mint amennyi idáig összesen. (Nem vagyok egy hardcore poe gamer, de azért pár száz órát már beletettem a játékba.) És kíváncsi voltam, hogy mennyire lehet általános ez a jelenség.
Amúgy belefutottam az első lichbe, és egyúttal megvolt az első padlózásom is, mire sikerült lecsapni. (Sajnos egyszer oneshotolt, bár ha nem vakon ugrom neki, hanem megnézem előtte, hogy mit tud, akkor valószínűleg elkerülhető lett volna a dolog. Igaz, most direkt úgy játszom, hogy nem spoilerezek el magamnak semmit előre. Így azt hiszem, lesz még a csomagban pár pofáncsapós meglepetés a számomra )
[ Szerkesztve ]
Endure. In enduring, grow strong.
-
Nordic
Közösségépítő
-
Har_melin
addikt
válasz Sárpac #11585 üzenetére
nem hinném, ez csak a későbbiekre vonatkozik. Aki mondjuk lvl99-es volt és 85%-on állt, az lehet, hogy szívni fog, de őszintén szólva ahhoz amúgy is olyan monotónia-tűrés kellett, hogy észre sem fogják venni...
A Beachhead-eknek köszünhetően ebben a ligában lett 90 fölötti karim, de egyébként nekem már az is a robot szintjén van.
-
Har_melin
addikt
válasz Sárpac #11551 üzenetére
Tudom, nem gondoltam, hogy ajándékba . De azt hiszem, mára végeztem a ligával, holnap még reggel felszedem a napi jewel/fuse adagot, aztán jónapot.
Meglehetős spéttel, de megoldottam a cleave jugg egyetlen hibáját, hogy elég lassú volt a map clearspeedje. A whirling blade-et nem szeretem, mert a legrosszabbkor akad bele valamibe és nem is igazán pontos. Most kidobtam és beraktam a helyére egy phase run/increased duration kombót, ez tökéletes. Az öv miatt amikor akciózom, akkor amúgyis rajtam van az onslaught amíg a fortified tart, amikor meg packok között kell mozogni, akkor bekapcsolom és tényleges sebességben alig vagyok lassabb. Nem kell célozni vele, csak rohanok.
[ Szerkesztve ]
-
Remiel
őstag
válasz Sárpac #11464 üzenetére
ezeket (itt van minden infó):
One of the following unique items drops depending on the last boss slain
It is random and can't be controlled by the player.
Eber's Unification from Eber
Inya's Epiphany from Inya
Volkuur's Guidance from Volkuur
Yriel's Fostering from YrielÉn úgy értelmezem, hogy ugye azt írja It is random and can't be controlled by the player., de azután felsorolja melyik boss mit dob, szóval akkor max az a random milyen sorrendben halnak, bár ahogy mondtam szerintem befolyásolható, legalábbis egyes buildekkel. És az első mondat is ezt támasztja alá.
Valamint nem látom, hogy a 3.0 leírásnál lenne olyan, hogy bármelyik bármit dobhat
The Pale Council encounter has been rebalanced and is, in general, more difficult. Defeating the Pale Council will earn you one of four new unique items exclusively available from them. The old items: Breath of the Council from Eber, Grip of the Council from Volkuur, Mind of the Council from Inya, Reach of the Council from Yriel, can now be obtained by completing the bosses' respective prophecy quest chains, though the items are not guaranteed to drop every time.
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
San398
őstag
válasz Sárpac #11440 üzenetére
Most már én is kíváncsi lennék a karaktereire, hogy mekkora szintre jutott el!
pc360:Légy szives oszd meg a karakter lapodat hogy láthasssuk meddig jutottál el. Nem kihivás??? Akkor indíts karaktert HC-n vagy SSF HC-n!
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
félisten
-
félisten
-
Har_melin
addikt
válasz Sárpac #10765 üzenetére
"Nagyjából 100 map után jutsz majd el a guardianokig"
Mármint kb. 100 különféle map után, mert összesen lesz az a háromszorosa is. 100 mapból legfeljebb úgy jut el lvl 86-88-ig, ha soha nem hal bele és mindig a legmagasabb, full nehézségi szintű mapokat tolja.
-
San398
őstag
-
-
-
Har_melin
addikt
a remorázás nem az én műfajom, a felbukkanó szövegek meg annyira zavarnak, hogy a trade kéréseken kívül eleve le van tiltva minden, szóval ez az opció felejtős.
Nem is fél óra játékkal gondoltam, de 8-900 map után már aligha számítok casualnak.
Nem létfontosságú egyébként, a challenge listák soha nem izgattak, csak kíváncsi voltam.
-
reelc
veterán
Rangerrel kezdtem nemrég játszani.
A [3.0] Tornado Shot Build - Deadeye Rangert gondoltam követendő útnak, a passzívjaimat eszerint alakítgatom.
Ez vajon életképes lesz patch után?[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
Be is vagyok tojva momentän rendesen, hogy mi a franccal induljak....Mit mondtäl mi is lesz a totem karikkal?Nekem mindig az AW totem volt az öszver kari, ami minden liga elejetöl a közepeig elhuzott, ha kellett ha nem.Most ha az is kapott vmi nerfet akkor tenyleg nemtom mi lesz.
Vvega30:En most a 2hetes ligäban egy life-os srs karit huztam, a The Baron fejessel es eleg jo kis cucc az.Ha nem is fogsz vele shapert meg guardianokat ölni, t7-es mapokig simän el fog vinni csak maga a fejes, nem kell 5 meg 6 link.Az mäs kerdes, hogy nekem nem jött be.
-
vvega30
senior tag
Mennyire tartod/tartjátok életképesnek a flame totem vagy SRS buildet a kiegben? Kezdő karinak egy kezdő kezében?
A kettő között vacillálok, totem buildem már volt de T8-9 fölé nem jutottam vele. Srs meg videókon elég effektívnek tűnik.ty
NEE NED ZB 6TNN DEIBEDH SIEFI EBEEE SSIEI ESEE SEEE !!
-
Nordic
Közösségépítő
Azért mindkét bossnál bele lehet szaladni 1-2 hatalmas pofonba, ha nem figyel az ember, és én hc-szemmel írtam a véleményem. Elég ha egyszer nem úgy jön ki a lépés. Pl jártam már úgy Avariussal, hogy 2. stage-ben a sok kis tűzgolyónál nem volt fedezék, és azért azok ütnek ám 1500 körül simán.
-
Har_melin
addikt
az lehet, de az meg butaság - ha elindul a 3.0 az új ligával, akkor standard-en egy élő lelket nem fog találni, ha valamire szüksége lesz.
Szerk: sőt ebben az esetben (már ha az A4 merci A4-et jelent) végig kell majd nyomja gyakorlatilag 0 XP-ért az új actokat kb. A8-ig és még akkor is kérdés, hogy megváltozott balanszok miatt még mindig jó lesz-e az a build, amit addig vitt.
[ Szerkesztve ]
-
hitvanyalak
senior tag
Nekem ott pihen a IV-ben a boszorkám, mégsem kezdte elölről szerencsére, szóval most jegelem. Kíváncsian várom a folytatást.
Amúgy a sztorit, meg az összes naplót ilyesmit el lehet olvasni valahol? Hogy jobban átlássam a világot, meg a történetet.A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
hitvanyalak
senior tag
Ha végre minden act mindenkinek elérhető lesz, akkor az act IV-ben pihenő karakterem szépen folytathatja majd a kalandozását a további fejezetekben?
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Mirman
őstag
Most mindekivel elbeszélünk egymás mellett vagy én maradtam le valahol ?
Ezt mondom én is hogy az tuti hogy végeredmény nulla lesz , de nem mind1 hogy először megtörténik a 60% conversion és mivel nem lehet elemental sebzésed ezért csak 40%-ot ütsz , vagy mivel nem lehet elemental sebzésed meg se történik a conversion és 100%ot ütsz.
-
VWendigo
tag
A The Brine King-re gondolsz? Ott meg sem kellett mozdulni, egy helyben állsz és vége.
Na jó, az így nem igaz, az egyik támadása elől ki kell térni, de azt kb egyszer csinálja.The epic halo night: - "Jump in the tank!" - "We said no tanks!" - "There are no rules in hell!"
-
Har_melin
addikt
"You can purchase one of The Fall of Oriath Supporter Packs, win a key through a race event or be randomly selected in one of the daily key giveaways."
Most nem találom a linket, de azt is írták korábban, hogy a napi sorsolások százas nagyságrendet jelentenek, nem egy-két kulcsot osztanak így ki.
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
Na ennek örülök!Asszem akkor eletbe lep a lvl 100 project! 😀
San:az a lenyeg hogy minden mapon csak egy fajta mod lehet, igy ha a kivant mapot körberakod bizonyos sextant modokkal (a mapokra körülötte) akkor manipulalni tudod hogy a mapon csak a kivant modokat adja be vegül a sextant.ehhez amugy rohadt sok sextant kell, annak eri meg aki mar amugy is tele van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Idő előtt kiderült, hogy készül egy új Terminator játék
- Lexus, Toyota topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netflix
- Mobil flották
- További aktív témák...
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest