Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszicho
tag
Ja és gratula az üzemeltetőknek, hogy még mindig szopatják a játékosokat ezzel a gagyi és a játékot ellehetetlenítő xp büntetéssel, mindezt úgy, hogy stabil 60 fps mellett a hideoutban 60 körül lévő latency a mapon 200-300 körüli értéket mutat. Nem elég, hogy önhibájukból gyenge a gépparkjuk és a szervereik, de még a játékosokat büntetik az xp levonással is.
Persze legalább 2 hete próbálok partyra megfelelő játékost találni, de sikertelenül. Nem megfelelőt már találtam. Jó lenne a T 13-as red mapokat halál nélkül tolni, de ez így esélytelen. Nem értem, hogy party nélkül miért nem lehet a mapokat a winchesterről, SSD- ről futtatni. Miért kell hozzá ekkora nethasználat? Ez egy multiplayer játéknál oké, de itt nincs szó erről. -
Pszicho
tag
Nekem most a traddel kapcsolatban vannak elég rossz tapasztalataim.
Már a 2. napja akarok vaal orbot venni és nem ad el senki.
kb. 10-15 emberre írok rá és senki sem ír vissza.
Gondolkoztam megpróbálom, hogy nemcsak a chaos orbért veszek, hanem más currenciért is, így több embert kidob a kereső.
Egymás után 2 ember játszotta el a tahó, bunkó játékosoknak járó fogalmat. Master cartographer sextantért vettem volna és miután rákérdeztem, hogy 3-ért 9, már bontották is a partyt, de persze előtte se egy köszönés és semmi.Jelen formában szerintem a trade rendszer eléggé lassú és sok- sok bosszúságot szül, ezen kívül semmilyen érdemi interakció nincs benne.
Még jó, hogy a legtöbb orbot meg lehet venni npc- nél.Persze, azért a 2. nap estére így összejött, sikerült 6 vaalt vennem.
-
Pszicho
tag
válasz TrollBalint #22843 üzenetére
Én is sokszor szoktam halni.
Rájöttem, hogy van pár olyan mod, amit kerülni kell, amik nagy sebzést adnak a moboknak, főleg ha kevés az életed. 10k es-el ugye könnyebb lenne.
A crit, increase cold, fire, lightning damage, inc attack speed+cast speed-el sem árt vigyázni, főleg ha sok egyéb más moddal van együtt, de biztos van még sok egyéb ezeken kívül is, ezektől óvakodom a legjobban, a reflectet pedig alapból kerülöm.Ha például elemental weaknessel vagyok megátkozva és 75% alá kerülnek a resistjeim, akkor purity of elements megy a map alatt.
Egyébként érdekes, ahogy megfigyeltem sok külföldi partyzik egymással a gyors fejlődés érdekében és teljesen jó gondolat, mert így átvészelhető a nehéz fejlődés.
Picit sajnálom, hogy még nem vették vissza a felére az xp büntetést, el tudja venni az ember kedvét a játéktól, de kegyetlenül.Most egyébként a venom gyre buildet tolom, a whirling blades miatt nagyon mozgékony a karakter és folyamatosan változtatom a pozícióm, majd támadok, így kevésbé találnak el, de a chaos dmg könnyedén megfektet.
A sárga cuccok eladására esküszöm, bár csak aprópénzt ad, de időnként nem jön rosszul 5-6 orb of alterenként az az 1 chaos, ami 600-nál már 100c, ráadásul a beazonosított itemek között is akad szép számmal, amit jó pénzért elvisznek, amin 3 resist van, vagy 2 resist+ jó modok és a ringeket, amuleteket is be lehet árazni.
Tuti, hogy vannak ilyen div cardos olcsó felvásárlásos, megérős bizniszek is, azokhoz nem értek, vagy div card farmok. De szerintem, akinek sok a lóvéja, az a lab farmot, bányászüzemet és egyebeket kombóba nyomatja koca szinten, hogy semmire sem áll rá kifejezetten, de mindenből egy kicsit, mert mondjuk a monotonitásba bele is lehetne őrülni.
30 egymás után lab után úgy éreznéd magad, mint egy gyári műszak+ túlóra végén.HA valakinek van kedve partyba játszani, írjon rám privátban. Lvl 87 vagyok a ligában.
-
Pszicho
tag
válasz TrollBalint #22304 üzenetére
Köszönöm.
Nézegettem ma a Beastmaster buffját, a boon of the first ones, ami life regen, life leech, life on kill egyben. Azt hittem, hogy majd lesz ilyen nem túl ismert gem, de div cardot dobott ki a névre.
Ezeket az itemeket, amit dobhat a card, melyik karakterek tudják használni?
https://pathofexile.gamepedia.com/Boon_of_the_First_OnesKöszönöm.
-
Pszicho
tag
válasz tibee77 #22267 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Viszonylag olcsó build, ezért is kezdtem bele, de majd kiderül mennyire bírja a gyűrődést.
Csak belekezdtem én is a ligába, bár elég sokat szidtam, de tetszik ez a tower defense.
Sajnálom, hogy az előző ligából, igen kevés monolithos pályát dob be a standardon, mert az is jó volt és feldobta a játékmenetet. -
Pszicho
tag
válasz dante3 #22265 üzenetére
Valaki tudna segíteni?
Követtem egy buildet, viszont nem tudom használni a fegyver skilljét.Ez a build lenne az.
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2230901Megvettem a Mjölner Gavel one handed macet és nem tudom használni az arc skillt.
Azt írja ki, hogy skill can't be used.
Mi lehet a probléma?
Az arc skill magában sem működik.Köszönöm.
-
Pszicho
tag
válasz brunnehilde #21900 üzenetére
Nem, én most csak csendben figyelek, olvasom a véleményeket a ligáról.
Kevés szabadidővel biztos, hogy nem fogok belekezdeni a ligába, mert akkor kevés alvás, munkahelyen kóma lesz, meg a mostani liga sem motivál, ezekkel a feltételekkel.
Fejlesztgetem a coc ice nova assasinomat, tegnap lett meg az utolsó lab is, segítettek benne, most már tier 12-13-as red mapok is mennek, viszont se exalted nem esik, se jó cuccok, pedig ezeken a szinteken már elvárná az ember. Most esetleg még egy mana guardiant próbálnék ki, hogy milyen lehet.
A régi dolgok valahogy sokszor jobbak, azért is cseszik el őket...
Ligák helyett lenne ötletem mit fejlesszenek, de igazából nincs beleszólásom a dolgokba, a céget pedig jelen állás szerint nem érdekli a játékosok véleménye.Fent teljesen másként gondolkodnak.
Fent a játékosokat "piacnak" hívják, akiknek el lehet adni bizonyos szolgáltatásokat.
A piac egy tényező, amivel tudnak kalkulálni, van tőkéje, szereti az újdonságokat, nem pofázik vissza és nem lát át dolgokat. De ezek csak hétköznapi anomáliák, amikhez hozzászoktunk már, de igazából nem így kéne működniük. -
Pszicho
tag
Én egy ilyen MF quantity find karit a standardon láttam legelőször akcióban, headhunter övvel.
Pár hete kérdeztem a sráctól és azt írta, hogy Nemesis modos mapokon érvényesül az öv hatása, gondolom ott minden monsztát rare-nek vesz.
Azóta szeretnék ilyen karaktert. Főleg az alapján, amit mondott, hogy a quant itemek úgy megemelték a drop ratet, hogy napi szinten vert ki 4-5 exát standardon a mobokból.
Szerettem volna megcsinálni a buildet, csak ugye quantity find itemek nélkül, csupán a bow lett volna quantitys és később venni bele egy inc quantity find gemet is.
Nekem a crit ice nova assasin a legerősebb karim, amit 90-es szintre toltam.
Most Tier 13-as sárga mapokat is tudok vele tolni (kivéve a crit, reflectes mapokat) és még a legutolsó labom meg sincs és 1-2 enchant is hiányzik, meg az armorom sem az a fajta, ami kell a buildhez.
Marha rossz a drop rate ezen a szinten, pedig tolom a chiselt a mapokra, mégsem esik ex.
Az összes pénzem alter eladásokból, más currency eladásból és itemek kiárusításából van.
Marhaság, amit sokan tanácsolnak másoknak, hogy ne álljanak meg a sárga itemeket eladni npc- nél, nekem ebből van a vagyonom nagy része. Alacsony szinten nagyon is hasznos.Több mint fél éve alatt legalább 15 exát szedtem össze csak orb of alterból.
Jó pénz van benne az elején, aztán magasabb szinten már nincs rá szükség, ha valaki über eldert, atzirit öl és tud belőle jó cuccokat szerezni, eladni.Értem én, hogy segíteni akarnak sokan. Az a baj velem, hogy leginkább a drágább karik jönnek be, azért, mert tartósan fönn tudják tartani a játékélményt.
Jelenleg az a tervem, hogy kimaxolom a crit novás assasint és abból a pénzből, amit kitermelek vele, fölhúzom a freezing pulse karit, ha fölhúztam, akkor pedig ketten fogják pénzelni az MF quantity find karit.
Viszont alig esik valami, amiből pénzt lehet csinálni.
Picit meg kéne emelniük a dropratet, vagy 50%-al a standardon. Eléggé nehézkes így a haladás.
Sokaknak ez veszi el a kedvét.
A liga csak akkor jó, ha valakinek sok ideje van játszani.
Kevés idővel és cuccokkal már jobb a standard.Egyébként nem tudom alapvetően minek készült a játék.
Én még ilyen cooperative vonalat és vélek benne fölfedezni.
Vannak régebbi support karik, amiket kevesen használnak.
Gondolom régebben ennek nagyobb teret adtak, vagy többen tolták partyba.
Ha már annyira hajtogatják, hogy több interakciót akarnak, simán előhozhatnák a support karikat, gyártanának arenákat, ahol coopba kéne ölni új superbossokat.
Sokan, akik unják a játékot ezekkel az újításokkal egy darabig jól ellennének.
Szerintem izgalmasabb, mint a monolith és végre lenne igazi coopra való utaltság, mert annyira erősek lennének a superbossok, hogy egyedül nem lehetne legyűrni őket. Persze mindjárt jön a válasz, hogy menjek MMORPG -zni.[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
válasz Har_melin #21499 üzenetére
Pontosan tudom, hogy mit akarok.
Az egyetlen probléma, hogy itt rajtad kívül senkinek nem lehet véleménye, mert le van hurrogva.
Megteheted, persze, bármit, te vagy a topikgazda.
Leírtam mi a problémám, értelmesen, logikusan és nem is reagáltál rá, illetve reakció volt, csak nem helyénvaló.-Legyenek elérhető áron a jó buildekhez kellő fontosabb itemek (freezing pulse és egyéb drága buildekre gondolok)
-Ne legyen liga, az erre szánt időt a játék normálissá tételére fordítsák
-legyen szavazás a hivatalos oldalon az újításokról
-ha már van liga, ne kelljen végigvárni egy liga végét, választható legyen a karakterek mielőbbi áthozatala
-kapjon fejlesztéseket a ranger dps és hp tekintetében is
-a molten strike nerf helyrehozatala
-szeretnék új attack és spell gemeket, vagyis teljesen új buildeket
- szeretnék olyan buildet is, ahol 2-3 attack spellre, vagy attack skillre is lehet alapozni, nem csak egyel tolni végig a mapokat.
-trade map (ahol csak online játékosoktól lehetne vásárolni, előre baárazni az itemeket és azok fizetés után azonnal elvihetőek lennének, az eladónak nem kéne a gépnél lennie sem)
-megvásárolható kibővített inventoryAzzal, hogy liga lett, kb minden elértéktelenedett a standardon, csak a nagyon ritka itemek tartják az árukat.
Pontosan az a probléma, hogy a vezetőség is így áll hozzá a dologhoz, ezért sincsenek jó újítások.
Mindenkinek fáj az őszinte, építő vélemény és senki sem kíváncsi rá.
Látom, hogy mit csináltok.
Most lehurrogtok, pár hónap múlva meg ugyanazt fogjátok fújni, mint én is, csak finomabb szavakkal, mert rájöttök, hogy igazam van.Akár törölhetsz is a fúrumról, nincs itt túl sok valódi véleménnyel rendelkező ember, mert kiutáljátok őket rövid távon. Nagyszerű dolog, hogy itt vagy és tiszteletre méltó, hogy segítesz itt sokaknak, köztük nekem is, de el kéne gondolkodnod róla, hogy milyen irányba tart ez az egész játék.
[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
válasz Plazmacucci #21493 üzenetére
Abszolút nem trollkodás. Tényleg dühít egy csomó dolog a játékban.
Egyébként egy tök jó és élvezhető játék, szeretem is, de nem jó irányba halad az egész.
Nyilván a monolit sem rossz és a többi újítás sem, csak ezek előtt a dolgok előtt lenne olyan dolog is, ami sokkal fontosabb ezeknél.
Simán meg lehetne szavaztatni a népet is az ilyen játék újításokról.
A weboldalra írnának ki közleményeket és csinálnának egy közvélemény kutatást, hogy ki mit szeretne és abból valamit létrehozni, de most konkrétan telibe csinálják a játékosokat.
Amik ők gondolnak az lesz és kész. -
Pszicho
tag
válasz Har_melin #21491 üzenetére
"Tényleg felháborítóan mocskos üzletpolitika, ingyen és bérmentve kapod a folyamatos frissítéseket."
Tudod mi a felháborító?
Az, hogy kb.30- 40 ezer forintom van már benne a játékban, (nem sok, de más ennyi idő alatt még ennyit se rakott bele) egy fél éve játszok, nem túl sokat, és ez idő alatt semmi értelmes nem történt az ég világon. Semmi komolyabb változtatás, újítás, játékélmény javító dolog.Itt az egyetlen probléma azzal van, hogy a többség nem akar fizetni a játékért és ennek a levét isszuk a béna, csip- csup fejlesztésekkel, mert próbálják kompenzálni a kiadási oldalt, próbálnak valamiből bevételt szerezni.
Nem sajnálom őket, de biztos rossz helyzetben vannak, ha ilyen mélyre süllyednek.Te egyébként mennyit fizettél már be a játékba, ha szabad kérdeznem?
Meg csak úgy kíváncsiságból a nagy fórumozóktól is megkérdezném, hogy ők mennyit.
Nem akarok senki pénztárcájában turkálni, csak aki támad előbb gondolja végig, hogy miért teszi és ő mennyit adott a játékhoz anyagilag és ne támadjatok azzal, hogy ez egy ingyenes játék!Azért ingyenes a játék, mert ha fizetős lenne negyed ennyi játékos játszana csak.
Ha a közeljövőben iszonyat jó játékot faragnának belőle, valódi újításokat eszközölnének, megnőne a játékosok száma, talán még fizetőssé is tennék.Én egyébként havi 5-10 ezret simán tolnék a játékba, ha havidíjas lenne és normális újításokat eszközölnének.
Az a baj, azért sem lesz így, mert nem mindenki gondolkodik így.
Sokan csak az ingyen játékra, a potyára vágynak és nem tisztelik mások munkáját, ami ezzel jár. -
Pszicho
tag
válasz Har_melin #21474 üzenetére
"Azt végképp nem értem, mitől "harácsoló mocskok"."
Attól, hogy pitiáner újításokkal hoznak ki pár havonta új ligákat, mert azt hiszik, hogy érdekes dolgokat hoztak létre. Közben pedig a jó játékélményt adó buildeket nem fejlesztik, vagy épp degradálják, mint a molten strike juggernél is. Nem a pénz a problémám, vettem már egész sok stash tabot és egyéb dolgokat, mert szükségem van rá, hogy az eladásokból legyen currencym. Szerencsére igen jól, okosan beosztom a dolgot és ahhoz képest mennyit játszok igen jó cuccaim is vannak.
Itt az egész mögött egy rossz üzletpolitika van és ez idegesít engem.
Lehet, hogy ezt van aki nem akarja észrevenni.Az, hogy a molten juggert is tönkretették azt számomra nem kompenzálja az összes eddigi és ezután lévő liga és az a currency sem, ami ott eshet. Alapvetően ezeket a monolit és többi liga újítást nagyon hamar magunnák az emberek, ha ez minden mapon rajta lenne. Minden csoda 7 napig tart és ezt ők is tudják, csak ugye el kell húzni az ember orra előtt a mézes madzagot. Alapvetően az ember azért játszik egy buildet, mert jó vele mapozni, gyors, magas a dps, jó a skill effect, jó a védelme- Na már most ha elcseszik, ami eddig jól működik, akkor azzal nem tudnak tartós játékélményt és érdeklődést fönn tartani. Pontosan ezért vannak ligák is, mert nem akarnak jó változtatásokat, helyette behülyítik az embereket 3 havonta valami érdekesnek tűnő liga újítással, amit 1 hónap után megun mindenki.
Egyébként szándékosan nem akartad jól értelmezni az írásomat.
Nem napi 2 órát játszok, hanem van, hogy napi 2 órát tudok csak játszani és van, hogy annyit sem, de volt már hogy napi 16 órát toltam szabadnapon.Itt ezzel a fajta fejlődéssel van a gond, amit új ligának hívnak, pedig csak a játék burkolt formájú visszabutítása és ideiglenes probléma elfedő megoldások.
Remélem a közeljövőben változtatnak valamit és a kevesebb currency-vel lévő játékosoknak is megkönnyítik a jó játékélményt adó drágább buildek elérhetővé tételét, amik igazi játékélményt adnak és hosszú ideig fönn tartják az érdeklődést.[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
Én szeretek rendet tartani a régi dolgaim között.
Néha ha nagyon összevisszaság van, akkor szoktam válogatni, selejtezni pár dolgot.
Felőlem be is szüntethetnék a ligát és vehetnének föl személyzetet normális, valós újításokat csinálni.
Nem a mi dolgunk lenne tesztelni a játékot, egy béta mederben, hanem az övék, és ha jó, akkor patch- ben beépíteni a játékba.
Senkinek nem kell sírni, hogy abbahagyja a játékot, nem kell ligázni, ha nem jönnek be az újítások és ha rohamosan lecsökken a liga játékosainak száma, akkor elgondolkodnak, hogy valamit változtatni kell és nem jó az irány, amibe terelik a játékot.
Ameddig ilyen sokan játszanak a ligával, addig természetes, hogy nem lesz változás, hiába is panaszkodtok.
Pont ezzel adjátok alájuk a lovat, hogy jók az újításaik.
Nem egy komoly játékos játszik a standardon, többszáz exás vagyonnal.
Van akink leesett a tantusz, valakinek pedig az émelyítő cukormáz is csodálatos.Ez van, amikor a pénz, az érdekek irányítanak, nem pedig a játékosok, akikért ugye a játék van...
Nem ártana fejleszteni a szerverparkot is, mert néha olyan 2-3 másodperces laggok vannak a mapon, hogy már fáj. Most vettem egy GTX 1060 Gaming X videókártyát használtan 38 ezerért, (a legújabb játékokat is viszi UHD -be) a többi konfigom is rendben van, netem is, SSD -n van a játék és így is van lagg, ami nem folyamatos, hanem néha mapozás közben pár másodpercre belaggol, ahol sok dolog történik. Ez egyértelmű nem nálam lévő probléma. Ha nem csak kiszednék a pénzt a játékból, hanem a 10%-át visszaforgatnák, akkor lehetne fejleszteni a szerver parkot és megoldódnának a problémák.
[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
Meg mi ez az erőltetés, hogy a liga már rég kifutott és még mindig nem kerültek át a karakterek a standardra.
Csinálniuk kéne egy opciót, amivel áthozható lenne standardra a karakter, a liga bármelyik napján.
Fölösleges erőltetés, hogy most ki kell várni a végét, ami az új liga indulás eleje.
Nem punci ez a liga, hogy piedesztárra kelljen emelni.
Nem volt olyan jó, hogy elaléljak tőle, ha már hetek óta a végét várom, úgy hogy a felénél csatlakoztam.
Lehet, hogy nem is fogok ligázni, tolom a standardon.
Különben meg mi játékosok vagyunk a hülyék, hogy a ligát játsszuk.
Ha senki nem játszana a ligával elgondolkodnának, hogy valami nem stimmel az újításokkal és valódi változást kell eszközölni, nem félmegoldásokat. Monolit meg hasonló gagyi elemekkel akarják kompenzálni a rossz dolgokat és eltakarni a hibákat. Nevetséges, szánalmas.
A liga a játékosok totál hülyének nézése és palira vétele, mindemellett nekik meg egy kreált jó teszt környezet. -
Pszicho
tag
válasz sirdond #21460 üzenetére
Ez a molten strike nerf egy oltári nagy baromság volt. Ahelyett, hogy elbasszák, ami jól működik, inkább a selejtesen és rosszul működő buildeket kellett volna fölhúzni a molten strike szintjére, nem ledegradálni az összeset, ami jól működik.
A molten strike build konkrétan játszhatatlan lett.
Valami igazi idióta ül a cégcsoport legtetején, valami bólogató barom, aki nem ért semmihez és nem mer nemet mondani az ilyen buta újításokra.
Ezért kéne játék fanatikus vezetőt választani, mert az átlátná a dolgokat.
A fejétől bűzlik a hal.
Ritka szar üzletpolitikát folytatnak, ha az a cél, hogy olcsón felhúzható buildeket gyártanak, amik null játékélményt adnak. Ami olcsó az legtöbbször unalmas, monoton, egysíkú játékélményt ad.A Soulrend Trickster -t már a tier 1-es mapokat elérve meg is untam.
Aztán kezdtem egy freezing pulce occultist. Tök jó játékélmény volt, csak keretem nem volt rá.
Megvettem a 2 wandot neki és el is fogyott a currency. Egyébként alig volt időm játszani a ligában, már a felénél csatlakoztam és utána a patch- el együtt a currencyt is visszavették, vagy csak nekem nem dobott többet. Ha lehetne én inkább elutasítanám az ilyen kötelező patch -eket és majd liga végére betolhatnák.
Liga új karinál tier 5 ös mapon dobott egy exát, aztán utána semmi és a következő karinál sem dobott semmit.
Értem én, hogy ne alacsony szinteken dobálja a sok exát, de amilyen gagyi karakterek vannak, miből válasszon az ember. Talán még egy winter orb occultistot kezdek és utána nem is lesz más, ami érdekel, vagy megfizethető, a nem napi legalább 5 órát játszóknak is elérhető. Van, hogy napi 1-2 órát tudok játszani és akkor se non- stop mapozok.Átalakítottam a selejt tornado shot rangerem MF Windripper Raider -re, [3.7] Demi's Fastest Lemon: 190% Quantity Legacy MF Windripper Raider (ALL SKILLS + ALL CONTENT), de már tier 5-ös mapokat izzasztó végigcsinálni. Hihetetlenül sok evasion mellett is gatya a build. Én a quant itemeket elhagytam, csak a bow -ot vettem meg 2 exáért, igen jó áron. Ezt a buildet is leépítették, ahogy a molten strike- ot is, csak itt a headhunter övet tették nagyon nehezen elérhetővé, levették a drop rate -t, és fölment az ára.
Az összes értelmes build méregdrága, az olcsóak pedig számomra játszhatatlanok.
Jó lenne ha összhang lenne a kettő között és lenne valami változás, nem csak a cyclone és a többi unalmas, egysíkú buildek lennénk elérhető áron. Nem véletlenül van sok embernek ennyi karaktere.
Sokan meg is unják a mapozás felénél a karikat, vagy többet fektetnek bele a kariba, mint amennyit visszahoz, indítanak egy új karaktert, amivel ugyanez a helyzet. Ha esetleg valami meg jól működik, azt meg nerfelik és visszarepítik a játékot a kőkorszakba, ezek a hozzá nem értő harácsoló mocskok. -
Pszicho
tag
Tudna valaki kölcsön adni standardon Aug 26- án este 10 óráig 1 exet? 1 ex 180 c jelenleg.
190 c-t, vagy 1ex+10c- t. fizetek vissza pár napon belül.
Letét itemeket is adhatok, nagyobb értékben. 4-5 exát érő letét bow-ot is adhatok letétbe.
Köszönöm előre is. -
Pszicho
tag
válasz tibee77 #21365 üzenetére
Köszönöm.
Így már értem miért olyan fontos ez az opció.
Én is az általad linkelt cheequ buildje alapján csinálom a sajátom, bár az enchantos itemeket nehéz beszerezni és drágák. Ma épp szerencsém volt. Az enchantos kesztyűt 5c- ért vettem meg, annyi, hogy nem wyrmscale, hanem dragonscale accuracyt, evasion, resistek és life opciókat ad. Az enchantos starkonja és carnal boots elég drága. Most azokra nincs pénzem. Mind több exás árban van. -
Pszicho
tag
Lenne egy nagyon alap kérdésem.
A cast on crit ice nova assasinnál az increased Cooldown Recovery Speed övvel kapcsolatban.
Konkrétan mit csinál ez a tulajdonság csak hogy el tudjam képzelni?
Magyarul lehűlést jelent.
A 2 ice nova elsülése közti időt csökkentené?Köszönöm.
-
Pszicho
tag
válasz brunnehilde #21210 üzenetére
Köszönöm.
-
Pszicho
tag
Tudnátok segíteni?
Az incubating fossil itemek alatt látható pl. egy 1 272/7 485 Level 59+ Monster Kills felirat.
Ha az adott szörny mennyiséget leöltem mi történik?
Kap a fegyver plusz értékeket? Van valami negatív tulajdonsága ezeknek az incubation itemeknek?
Köszönöm. -
Pszicho
tag
válasz Mirman #20668 üzenetére
Nem is a pénz része miatt nem vágtam bele a ligába.
Vettem premium stash tabot, winget a hova ci molten juggeremnek, 2 quad stash tabot is, 1 map tabot, currency tabot.
Egyszerűen nem hittem el, hogy tényleg ennyi currency esik és lusta vagyok kinézni egy kezdő buildet.
Picit félek az új buildektől.
A Hova Ci molten -ről is 2-3 hétig álmodoztam mire megszületett, úgy hogy még ajánlották is.Ezekből a buildekből érdemes válogatni a ligába?
https://www.youtube.com/watch?v=9WWy88g45vU
Path of Exile 3.7 - 10 Great Builds to start the Legion LeagueA freezing pulse, critical arc, soulrend amik így elsőre tetszenek.
-
Pszicho
tag
válasz Plazmacucci #20665 üzenetére
Mert nincs semmi vagyonom és csak 3 karaktert próbáltam még ki, azokkal se mentem 90-es szint fölé
A drop rate itt viszont siralmas. Elég lassan lehet haladni.
Ha már nagyobb rálátásom lesz a játékra és több időm biztos elindulok a ligába. -
Pszicho
tag
válasz Plazmacucci #20663 üzenetére
Kifejtenéd nekem ezt bővebben?
rarity of items found
quantity of items founda rarity a sárga vagyis rare itemekre vonatkozik, tehát nő a sárga itemek esésének esélye?
a quantity pedig valaminek a mennyiségére?
Sosem volt még quantity növelő itemem, gemem.
Talán a quantity az egész drop mennyiséget növeli.Mikor párszor mapoztam egy komoly karakterrel, windripper bow- ja volt, headhunter leather belt, a bow -ban talán quantity növelő gem is volt neki és feltűnően sok item esett, rengeteg sárga item is.
Ebből következtettem arra, hogy a quantity az all dropot emeli.
Volt olyan nap, hogy 4-5 ex esett neki tisztán mapozás közben standardon.
Persze az neki is a jó napok közé számított. -
Pszicho
tag
ÉN is már napok óta valami jó raider -en gondolkodom, bár én standardon vagyok.
[3.7] Mai Cedere's MF windripper money maker: 187% IIQ 218% IIR speed mapper (ALL Content EASILY)
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2462814[3.7] Demi's Fastest Lemon: 190% Quantity Legacy MF Windripper Raider (ALL SKILLS + ALL CONTENT)
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2306324Ez a 2 build quantity nélkül mennyire lenne jó választás?
Bár épp a quantity lenne a lényege tudom, de azok az itemek horror áron vannak, főleg amin quantity+life+resist együtt van. Ezét gondoltam elhagyni a quantity -t és egy erős buldet csinlni, de megfizethető quantity-vel. Az csak a bow-on lenne, meg 1- 2 itemen, amire épp összejön a currency.
A kettő build közül melyik lenne jobban kivitelezhető? Mai Cedere vagy a Demi féle?
Néztem, hogy ezek bírják a legjobban a U-lab, U-Atz, T16, Shaper, U-Elder mapokat és jövedelmezőek, gyorsak is. -
Pszicho
tag
válasz Har_melin #20569 üzenetére
Ezer köszönet. .
Szerencsére tegnap sikerült hozzájutnom egy igen jó gyűrűhöz, az említett opttal, 2 magas resist értékkel, life leech-el, life -al potom 70 c-ért. Hasonló gyűrűt láttam 7-ex-ért.
Meg is nézem ezt a trade makrót.Egyéb kérdés.
Van egy régebben használt lvl 84-es tornado shot rangerem, ami phys damage -re épült.
Nekem elég lassú a harcban és szeretném újra osztani a pontjait.
Nézegetem a weboldalon a buildeket, de csak ami 3.7 -eshttps://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1810170
Mindenképp távolsági bow-os buildet szeretnék, ami max 10 ex-ből kihozható.
Minél nagyobb dps- el, legalább 60-100k.
Legyen magas attack speedje és sok lepattanó, szerteágazó lövedék.
Melyik lenne jó választás erre a célra?
Van hozzá egy 6 linkes, socketes reach of the counchil spine bow-om.Maradjak valamelyik tornado shot változatnál, vagy van jobb budget alternatíva is?
Ha már távolsági, akkor spys vagy elemental damage a jobb?
Gondolom elementallal többet lehet összehozni dps -be.Köszönöm.
-
Pszicho
tag
Nem tudja valaki esetleg, hogy a "shock nearby enemies for 4 seconds when you focus" opciót mivel lehet rátenni a gyűrűre?
A crafting benchben a veiled rész alatt van ez a lehetőség.
Csak June- nál lehet rárakni, azok közül az itemek közül, amit a szindikátus tagok dobnak?A másik kérdés, hogy régebben volt a fórumon egy téma, ahol valami segítségről volt szó az item beárazásokat illetően. Egy automata beárazós valami, ami kiadott egy hozzávetőleges árat egy adott itemre.
Van ilyesmi, vagy csak félreértelmeztem valamit?
Lenne pár itemem és kíváncsi vagyok mennyit érhetnek.Köszönöm.
-
Pszicho
tag
válasz tibee77 #20427 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek.
Igen, sima atziriról beszélek.
Nekem most ez is újdonság.
tibee nagyon jó a crit ice nova assasin.
Újra osztottam a pontokat az alapján, amit pár hete linkeltél.
[3.5] CheeQu's CoC Ice Nova Assassin - Up to 7m Shaper DPS + Amazing Clearspeed [In-Depth Guide]
Brutál gyors és sokkal jobban critel, mint a másik, meg a life is jóval több.Loreweave armorom nincs ugyan, de a caracass jack is megteszi hozzá
Igen, pont ott volt problémám, ahol a 4 klón jelent meg, szerintem pont a tükröset üthettem.
Szerintem kevés lehet a sebzésem.
Mennyinek kéne lenni a sebzésemnek?
Az ice nova 9500-at mutat, Labból még az utolsó kéne, de arra most megyek rá.[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
válasz Har_melin #20424 üzenetére
Köszönöm.
A baj akkor volt, mikor előhívta a földből kijövő indákat és azok támadtak.
Hihetetlen damaget tudnak kiosztani.
Nézek erről valami videót, hátha úgy jobban megy majd.Lehet a játékban unique gyűrűkért, nyakláncért beváltani 6l armort?
Hallottam régen egy ilyet, hogy aki gyűjt 30 vagy nem tudom mennyi unique ékszert az kap egy random 6l armort. Ez hogy van pontosan?
Köszönöm. -
Pszicho
tag
válasz brunnehilde #20396 üzenetére
Egyszer biztos kipróbálom a ligát, de most biztos kihagyom, elég kevés időm van játszani.
Tegnap megérte panaszkodni, mert tier 10-es mapon dobott egy exát, delvben pedig ezeknél az arany ládáknál egy divine orbot.
Magasabb szinteken biztos jól jön a vagyon, de jelenleg még csak 87 lvl vagyok.
Újraosztottam a cast on crit assasinom pontjait is és megcsináltam, amit tibee ajánlott itt a fórumon.
Nagyon jó a mapozásra, sokkla jobb, mint a másik.https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2285205/
Neked az Apex of sacrafice mapot hogy sikerült vigigvinni?
A végén a bossal vannak problémáim.
Igen erős tűz sebzése van és 1-2 hittel mindig lever.
Hányas szinttől ajánlott nekimenni és miket dobhat? -
Pszicho
tag
válasz brunnehilde #20324 üzenetére
Már régebb óta kérdezni akartam, hogy a magas dps- ek mellé neked milyen attack speed társul a spellnél?
Nekem most csak 40k dps van alapból, wrath- al 49 k, 0,28 attack time. Közel sem vagyok még szintben a végén és a felszereléseimre is bővel lehet még pakolni sebzés növelő opciókat.
Szerintem amit a hova moltenből ki lehet hozni az úgy 100-120k 0,2 attack time- al, ami elég jó.
Szerintem ennél a játéknál is számít az attack time, nagyon is. Pont ennél a karakternél érzem igazán, hogy sokszor előzi meg az ellenséget, kevesebb találat ér, mert hamarabb végzek velük.
A nerf nagyon megölte a molten strike spellt, most már piros makokat tolok vele tier 11 és érzem, hogy ha nem figyelek megpurcanok. Sajnos csak 6623 energy shieldem van, most akarom 7000 fölé tolni, jelnleg a gyűrűkön nincs es, meg akarok jewelt is, új bootsot, sisakot, de a 10 k es egyenlőre csak álom és sok exalted orb.Nem tudom a sinthesisnek milyen a dropja, standard az siralmas, de nem akarok új karaktert kezdeni.
exaltedet már több mint 1 hónapja nem dobott. -
Pszicho
tag
válasz 0karmacoma0 #20222 üzenetére
Köszönöm a segítséget, hasznos infókat mindenkinek.
Eddig ez a része homály volt, de így már érthető.brunnehilde csak standardon játszok.
Talán majd ha nagyon sok időm lesz, belekezdek egyszer a ligába is.
Tudom nem vesztenék vele, mert a karim átkerülne, de nincs kedvem üres zsebbel indulni.Egy level 69-es hubris circlet, ami 318 energy shieldet ad és level 69 -es, ha chaos orbbal, vagy fosszíliával craftolnám mennyire tudna alá/fölémenni ennek a 318 energy shield értéknek?
[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
válasz 0karmacoma0 #20216 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek.
Én mostanában a pénzcsinálást úgy oldottam meg, hogy mivel még nem vagyok magas szintű tier mapokon, így volt hogy felvásároltam pár olcsó cuccot és eladtam némi nyereséggel.
Volt egy armor, amin 2 exát nyertem (viszont 2 hétig árultam), de volt olyan fegyver, ami 40-50 c-t hozott.
Közben pedig árultam a 2-3 resistes jobb itemeket, esett egy tabula is.
A legtöbb vagyonom a rare itemek azonosításából volt, aztán eladni őket, orb of alterért, azt pedig beváltani chaosra. Tegnap 300 altert adtam el 50 chaosért, csak sok idő kitermelni annyit.Nem vagyok egy map zseni. Abszolút nem értek a modokhoz.
Egyébként mi az az item quantity, amit te ráraksz egy mapra, ha jó hozamot akarsz?
Most még csak tier 6-7 körül játszom, de map modok közül a reflectes mapokat a 200% os critical mapokat, 15-20% attack, cast speed, 80% more lightning damage mapokat igyekszem kerülni, főleg ha 4-5-6 szívatós mod egyszerre van egy mapon. Azonon könnyebben becsúszik a halál. A bossokat gyerekjáték leverni a Hova Ci Molten Juggerral, de ha rámjönnek többen, vagy kapok pár critet, pár magas lightning damaget, akkor néha elterülök, bár csak ritkán.A sárga map modokat hogyan módosíthatom? Chaos orb, vagy sárga sextant -al?
Még egy bugyuta kérdés. Minél több a mod egy mapon, annál magasabb a quantityje a mapnak?Plazmacucci én is filter nélkül játszok, mert néha normál gyűrűkre, övre, nyakláncra nyomok pár essence-t és ahhoz ugye látnom kell a gagyi itemeket is.
[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
válasz 0karmacoma0 #20209 üzenetére
Ez az 50-100 c farmolás neked hol, vagy hogy jön össze?
Valószínű még nem értem el arra a szintre. -
Pszicho
tag
válasz Plazmacucci #20206 üzenetére
Igaz is, nem hivatalos.
Kompromisszumkész weboldal.Egyébként teljesen egyetértek a játék ezen részével, hogy nem szerették volna elérhetővé tenni a currency vásárlást. Ami ennek a tömeges vonzata lenne, az el tudná rontani a teljes játékélményt és kivégezni a játékot.
Hosszútávon gondolkodtak. -
Pszicho
tag
Köszönöm.
Holnap kipróbálom, aztán kiderül, de úgy lehet ahogy írtad
Erősen gondolkodom, hogy beruházok currencyre és vásárolok pár exaltedet pénzért.
A craft nagyon gyorsan viszi a rá áldozott összeget és sokszor szörnyülködöm, hogy az a kevés vagyonom hogy megcsappan a craft után, pedig én még csak kicsiben tolom. essence, chaos orb, fossil crafting
Nem fájna ennyire, a kidobott összeg az ablakon, ha javulna a drop rate és könnyebb lenne pótolni a currencyt. -
Pszicho
tag
Belekezdtem a fosszíliás craftolásba.
Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban.
Nézek egy jó implicit értéket,ami épp a buildemhez kell, arra rácraftolok 3 értéket a fosszíliákkal.Lehet e valamivel (a crafting benchen és az exalted orbon kívül) hozzáadni még egy értéket úgy, hogy közben ne módosítsa a többit?
Pontosan mire jó a Tangled Fossil?
Valaki tudna küldeni arról egy linket, hogy exalteddel milyen értékek rollolhatóak az itemekre?
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
Erre a trade dologra láttam régebben az egyik online játékban egy jó megoldást, bár annak szörnyű grafikája volt, így visszagondolva.
Kéne egy külön trade map, (bár ott a városon belül volt és iszonyú lagg volt miatta) ahol az emberek kiállnak, csak az inventoryba tárolt dolgokkal és árat adnak az itemeknek, ami azonnal, kérdés nélkül elvihető. Így még csak gépközelbe sem kéne lennie az eladónak és úgyis elkelnének a dolgok.
A karakterek feje fölé lehetne írni pár mondatot, hogy épp mit ad el. Aztán ott lehetne bogarászni, mint a vásárban.Lenne egy külön keresője a mapnak, ami választható lenne a keresőben.
Minden liga kapna egy online trade mapot. -
Pszicho
tag
Valaki tudna segítséget adni fossil craftoláshoz?
http://poedb.tw/mod.php?cn=Ring
Néztem már róla videót.
Az érdekelne, hogy a Hova Ci molten juggeremnek milyen item levelű gyűrűt érdemes elkezdeni craftolni és milyen fosszíliákat érdemes beletennem?én ezekre gondoltam:
metallic, prismatic, schorched, dense fossilezen kívül ami még érdekel, a shaper, elder , delve, vaal orb rész
a delve arra utal, hogy csak a bányában eshet ilyen opciójú item?
a vaal orb rész hogy érhető el?köszönöm.
-
Pszicho
tag
Köszönöm. Most már látom a convertet, csak nem értettem mit akar konvertálni.
la_cc nekem is elég lassú a trade oldal. Ma este a poe.trade -t kellett használnom, volt hogy a hivatalos oldal trade kereső nem jelenített meg semmit.
brunnehilde engem is kidobott ma jópárszor a játék
Ma egyébként 1-2 halál miatt átállítottam a gombokat a játékban. A flaskákat és az use bound skilleket.
A space lett a movement skill, a shift a totem.
W a damage növelő flaska
S élet flaska
A élet flaska
D mana flaska
Q quicksilver flaskaSokkal jobb, pihentetőbb lett így a játék és nem kell keresgetni a gombokat. Sok halál adódott abból, hogy épp mellényúltam, nem jó gombot nyomtam le. A kéznek is pihentetőbb így.
ez a Path of FPS billentyűzetbeállítás.
[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
Azt esetleg nem tudjátok, hogy a map stash tabot újra meg kell vennem minden új liga indulásakor standardon is? Nézem és a mostani tárképet nem mennek bele a régi stash tabbe, mert ugye teljesen mások. Ha veszek egy új map stash tabot hogy alakul a dolog? A régi is megmarad és lesz egy új? Köszönöm.
-
Pszicho
tag
-
Pszicho
tag
válasz sirdond #19606 üzenetére
Én jelenleg is csinálom a buildet
Bejön és a bossok ellen nagyon hatásos.
Kitava és a mapozás is gyerekjáték vele.Megtaláltam mit nerfeltek rajta, csak nem teljesen értem az angol miatt.
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2277870Az immortal call nem garantál teljes fizikai védelmet
Az abyíssal jewelekkel is csináltak valamit
Nem húzható az item quality cipő, kesztyű, sisakon.
az ez utáni részt nem értettem
Molten strike projectile golyók sebzése feleződik és nem körben fog sebezni
......Hát igen, szépen megnyírbálták tényleg.
Mikortól fog életbe lépni ez a dolog a standardon?
Amikortól elkezdődik a Legion, vagy amint befejeződik? -
Pszicho
tag
Venni akartam egy olyan gyűrűt a juggeremnek, amin a legjobb opciók vannak, de eléggé zsebbenyúlós lenne, aztán letettem róla.
Ha vennék neki egy olyan ringet, amin csak 3 érték van, a többi értéket mivel érdemes hozzáadnom, amivel a legolcsóbban kijövök? Ezek a fosszíliák jók lehetnek ilyen célra?
Az elemental damage és intelligence értékek megvannak.
2 féle resistet kéne ráraknom és energy shieldet.Köszönöm.
-
Pszicho
tag
válasz Har_melin #19577 üzenetére
Köszönöm TrollBalint és Har-Melin a segítséget.
Nem lesz egyszerű 10 k vagy a fölötti energy shieldet összehozni a juggernek.
Örülök, ha kezdetben a 8 meglesz neki.
Nézegettem az árakat és eléggé a fellegekben járnak a sok es-t adó bootsok, sisakok, a gyűrűk sem olcsóak. -
Pszicho
tag
válasz BoneDragon #19570 üzenetére
Ilyet még egy régebbi segítőm kariján láttam egyszer, aki 1 perc alatt szántotta fel a tier 10 feletti mapokat, még futni se nagyon tudtam utána. Valami íjász karaktere volt. Asszem a quantity növelős, mert mondta, hogy a tornado shot ranger neki túl lassú.
Grat hozzá.Belekezdtem a hova ci molten strike juggerbe.
Elég szépen veszi a mapokat. lvl 68- on járok.
Lenne pár alap kérdésem ezzel kapcsolatban.Láttam, hogy a skill fán a korábban kiosztott élet pontokat, majd vissza kell vonnom és újakat kiosztani helyette.
Zealot's Oath : life regeneration is applied energy shield instead - gondolom ez azt jelenti, hogy life regen helyett energy shield regen
A másik pedig a chaos inoculation, amikor 1 lesz a life és ellenállás a chaos damage ellen.A tárgyakon az életet adó opciókat majd átkonvertálja energy shieldre, vagy azok jelentéktelenek lesznek és nem fognak számítani?
A másik, amit nem értek, hogy mi az az increased aura effect a tárgyakon?
Mit csinál pontosan az enlighten support gem? Mi az a mana multiplier?Köszönöm.
-
Pszicho
tag
válasz tibee77 #19333 üzenetére
Ebben igazad van.
Szerintem az a baj, hogy a novát ritkán süti el, ritkán proccolja.
TUdom, hogy ezt a fán is lehetne növelni (critical strike chance, multiplier kéne még plusz szint hozzá, hogy növeljem őket), meg talán még ha megcsinálnám végig az ascendency-t, amire most lusta vagyok.Szerintem az itemjeim rendben vannak, a buildet a pathofexile buildek csatorna videója alapján csináltam, jónak kéne lennie.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/PszichoToxic/characters
Ott az AnotherDimension kariNem tudom ki mit használ, nálam a grace meg a vitality aura van aktívan.
lehetne determination és vitality is, de a determinationt amúgy pedig a skill fa egyik tulajdonsága miatt felezi, így feleslegesnek láttam azt erősíteni.Még a bootsom kéne, hogy evasion alapú legyen, de sajnos a resistek miatt kell ez a boots.
[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
válasz tibee77 #19331 üzenetére
Nagyjából értem, amit írtok és köszönöm az ellenérveket Har_melin -nek.
Nem lehet egyszerű 10k -nyi energy shieldet összehozni cuccokból és a fáról.
A fa csak minimálisat adhat.
Találtam egy videót, amiben a srác majd 10k shieldet hozott össze, de brutál felszerelése is volt hozzá.Path of Exile [3.5] CI HoWA Juggernaut Build Guide (all content viable)(part 1)
https://www.youtube.com/watch?v=JxNEGLoN9jUAz a problémám az olcsó buildekkel, hogy általában hiányosak, vagy gyengébbek is.
Ami tényleg jó, arra költeni is kell.
Nekem most az az elsődleges, hogy ne csapjanak le a mapokon és bírjam az ütéseket.
A mostani coc assasinommal néha ha olyan bosst kapok ki, szólok valakinek leveretni, mert ha bekapok 1-2 olyan támadást, már fekszek is és ezzel már megérzem a tier 10-es mapokat is.Remélem a HoWA Jugger ebből a szempontból hatásosabb lesz, még ha lassabb is vele a mapozás.
[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
válasz tibee77 #19320 üzenetére
Köszönöm.
Ha a mapozás nem igazán jó vele, mert lassú, akkor hol használjam?
Gondolom ilyen über, elder ellen kiváló.
Mennyi körül volt a dps- ed? Milyen volt a védelme, úgy energy shielddel?
Nem lenne utolsó szempont ha delvben is jó mélyre le tudna menni, meg a bossokat is könnyen leverné.
Mondjuk, úgy hogy nincs neki hp- csak energy shield mennyi használható a bányában?
A mostani coc assasinom, így hogy segítettetek és átdolgoztam, így egész jó lett.
Már tier 10-es mapokat gyűrök vele. Költöttem is rá rendesen. The Pandemonius
Jade Amulet 2,5 ex -ért, caracass jack armor 3 vagy 4ex, warlord's mark gyűrű 1 ex, Watcher's Eye Prismatic Jewel 1ex, mark of the shaper opal ring, ami néha ellövi a volatile anomaly skilltEgyébként a mana guardian hány aurát használ egyszerre? Amit videót néztem a srácnak több mint 15000 manája volt és abból 87 volt szabad, hozzá 22 ezer energy shield.
[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
A coc assasinomat eléggé elkezdtem unni.
Legfőképpen amiatt, hogy már tier 8-9-10 -es mapokon vagyok és semmi jó nem esik.Molten strike juggernautot szeretnék kezdeni.
Láttam pár változatot belőle és az lenne a kérdésem melyiket érdemes és mennyibe kerülne körülbelül.
Max 15 ex, amit rászánnék, de ha olcsóbban is kijönne az sem baj.Itt 2 változat is van belőle:
[3.6]HoWA CI Molten Strike Juggernaut Path of Exile Build Guide
https://www.youtube.com/watch?v=sx5EEw-L008&t=535s
Ez ahogy láttam energy shieldet használ[3.6] Molten Strike Build - Berserker Marauder - Path of Exile War For The Atlas - Synthesis
https://www.youtube.com/watch?v=rxzGCQPbGYQ&t=246sGondolom a másodikat a sima life alapút érdemesebb csinálni.
Ha esetleg tudtok még nagy dps és magas armour védelmen alapuló buildeket, az jó volna. Most az evasion alapúakat szüneteltetném.
Ja és még egy kérdés.
A The Brass Dome Gladiator Plate -et melyik buildek használják?Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
Az Unique relic itemeknek van különösebb funkciója, vagy csak a fényhatás?
Ezek hol esnek?
Köszönöm. -
Pszicho
tag
válasz brunnehilde #19207 üzenetére
Köszönöm.
Jó kis nyaklánc, de ahogy írtad tényleg nem olcsó.
Jelen állás szerint az összes mindenem rámenne, annyit pedig nem akarok kiadni.
Talán később veszek egyet.
Az, hogy corrupted a Aul's Uprising Onyx Amulet az mit befolyásol?
Gondolom csak az, hogy nem lehet rá tulajdonságokat rakni pluszba.
Egyébként egy unique itemet hogyan tudnék enchantolni, már ha lehet?[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
válasz Har_melin #19202 üzenetére
Köszönöm.
Ebből mind új nekem, még egyik itemmel sem találkoztam.Megnéztem az összes itemet, amiket leírtál.
A 2 armort azért zártam ki magam számára, mert most van egy 6l -es caracass armorom és nem akarok másikat. Jó evasion értéket ad, ad resistet és sebzést, sebzés kiterjedését is növeli +life+ energy shield.Az Alpha's Howl Sinner Tricorne sapi 8%- os mana csökkentését hogy kell érteni?
Mindegyik általam aktívan használt aura manahasználatából 8%-ot levon. Tehát 50%- os manahasználatból lenne 42%? Minden aurára vagy csak a sisakban lévő aurákra vonatkozik a 8%?Az amulett megtetszett és nem tudtam ellenállni.
Volt 20c -ért egy olyan ami 2 aurát is ad.
Az alap aurája a frostbite és egy grants level 23 purity of ice skill
Amúgy currupted. Számít ez valamit azon kívül, hogy nem lehet majd új tulajdonságokat adni neki?Remélem nem rontottam el, de a frostbite- osat választottam. Volt vagy 5 féle, de a coc ice nova assasinom miatt ezt láttam a legjobbnak.
[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
válasz TrollBalint #19198 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek.
Nézem és ezt a Enlighten Support- ot kell összekötni a Reduced Mana Support- al és azzal a skillel, aminek csökkenteni akarom a felhasználását? -
Pszicho
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Néztem az oldalukon is a tradet, hogy így írtátok és jobban tetszik. RÉszletesebben mutatja a prefix, sufix értékeket.Vettem a coc assasinomnak egy olyan ringet, ami a warlord's markot használja. +mana gain on kill+life regen
a másik gyűrűnek betettem az essence worm unset ringet.így lett az egyik gyűrűbe a warlord's mark, az unset ringbe a grace és még beraktam a determinationt, ami így az 50% helyett, 70%-ot használ az essence worm gyűrű miatt. Van e olyan 1 foglalatos gyűrű, ami nem növeli meg a többi skill, gem manafelhasználását?
Minél több aurát szeretnék használni. Hogy tudnám ezt kivitelezni?[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
poe.trade- el kapcsolatban lenne kérdésem.
Régóta figyelem, hogy nálam nem jelenít meg több oldalt, csak egyet egy keresési találatkor.
Hogy lehet oldalakat váltani vele, vagy mindig csak egy oldal jelenik meg?
Lehet én vagyok a vaksi, vagy a böngésző nem jeleníti meg, gondoltam rákérdezek.
Lehet keresni az offline emberkék itemjei között is, de lehet e az offline- ok -at időrendbe rakni a be nem lépésük szerint kezdve a legaktívabbakkal?Arra is rájöttem, hogy lehet a dps és egyéb dolgok szerint nagyságrendileg keresni, de csak a legnagyobbtól a kisebbig állítja sorrendbe és megtaláltam az értesítés szerinti keresőt is, ami csipog ha az általam beállított itemet fölrakják a trade- re.
-
Pszicho
tag
válasz brunnehilde #19178 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Akkor az nem túl sok esély.
Ez olyan, mint mikor DR Strange lejátszotta a csaták esetleges végkimenetelét a Bosszúállók: Végtelen Háború -ban. Ő is hasonlóra jutott számügyileg.Most gondolkodom, hogy melyik 2 módosítóval járnék a legjobban.
A coc ice nova assasin -hoz evasion kell, hogy az armorokon legyen.
Az armour érték minimális. Nálam most 238.
evasion értékem: grace- vel 85872 megoldás van.
Vagy ez, vagy átpakolom picit az itemjeimet és kihozok egy 1000 körüli értéket az armourra.
Nézek armourt adó glovest, helmetet. Ehhez rájön a determination, ami mondjuk 50%, így már 1500 armourom lesz. Erre a jewel-ből rájön még olyan 600-800.
Így már 2100-2300 körül lesz az érték.
Ez nyilván nem sok, de több mint a mostani.
Ez előnyösebb lehet mapozásra, de talán a bossok ellen pedig a magasabb evasion érték a jobb.
Egyébként megfigyeltem, hogy még most nagyon jó vagyok a bossok ellen, az elhalálozások nagy része mapon belül történik.Jó elgondolás lehet az armour -ra való átállás, vagy maradjak az evasion+grace kombó-nál?
Ezen 2 értéket választanám:
652 to armour while affected by determination
27 life gained for each enemy hit by affected by vitalitya clarity -t ezektől függetlenül is használhatom, ha marad rá manám.
Még ilyet sem lesz egyszerű találnom, hogy ez a 2 érték együtt legyen a jewelen.[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
válasz SQX_Barto #19173 üzenetére
Csak egy olyat szeretnék, ami ebben a videóban is van 4:23- nál. Nem, nem corrupted.
Path of Exile 3.6 - Frost Nova Cast on Critical Build - Assassin Shadow - Synthesis
https://www.youtube.com/watch?v=nBNHkMgcuZs&t=226s"There are 2,485 (71 Choose 2) combinations of possible modifiers it can roll for the two-aura variant and 57,155 (71 Choose 3) combinations for the three-aura variant."
brunnehilde ez nagyszerű, de mi ez a monológ?
A 10 parancsolatból a 7.?
Értem, hogy valami lehetséges 2-3 aura módosítókról van benne szó.Most értelmeztem amúgy saját magam számára is, hogy mi ez a jewel pontosan.
A 3 érték csak úgy támogatna, ha rendelkeznék mindhárom skillel és használnám is őket aktívan.
Nyilván amelyiket használnám ahhoz adódna a bónusz.+ 652 to armour while affected by determination
+ 10% of damage taken from mana before life while affected by clarity
+ 27 life gained for each enemy hit by affected by vitalityhttps://pathofexile.gamepedia.com/Vitality
https://pathofexile.gamepedia.com/Clarity
https://pathofexile.gamepedia.com/Determination[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
Esetleg valaki látott már olyan Watcher's Eye Prismatic Jewel -t, aminek az értékei megegyeznek ezzel?
?% increase maximum energy shield
?% increase maximum life
?% increase maximum mana
+ ??? to armour while affected by determination
+ ??% of damage taken from mana before life while affected by clarity
+ ?? life gained for each enemy hit by affected by vitalityaz első 3 érték az szinte mindnél megvan, de a többit még így együtt nem láttam.
A path of exilés videóban 1 ex körülre teszik az értékét.
Látott már valaki hasonlót? -
Pszicho
tag
válasz SQX_Barto #19165 üzenetére
Elég költségesnek tűnik a kraftolás, főleg a multi kraft.
Egyenlőre csak ismerkedem a témával.
Jó a videó, amit linkeltél. 12 perc utáni részt nem igazán értem. Az elején orb of alterrel adott neki pár jó optot, aztán regal orbbal rare -ré tette, utána pedig elment és meg volt vágva a videó. Mikor visszaért már csak azt lehetett látni, hogy 1 helyett 2 annulment orbja van és az item nem rare.Rákerestem a fossil kraftolásra is.
Path of Exile Delve: Fossil Crafting Guide - Beginner's Basics to Advanced PoEDB Crafting
https://www.youtube.com/watch?v=Dk3iCZ9p1lE -
Pszicho
tag
Sziasztok!
Kis kihagyás után újra itt.
Köszönöm mindenkinek, aki segített tippeket adni a coc assasin karakteremmel kapcsolatban.
Megfogadtam és elég jól boldogul a mapokon azóta a karim.
Tier 6 sárga mapoknál akadtam el és azóta a tier 7-esek is könnyen mennek.
Vettem starkonja macifej sisakot és 6 linkes caracass jack armort is, továbbá új kesztyűt és star of wraecast ruby amulet -et. A gemeket is az előírás szerint használom.Most a craftolás érdekelne.
Esett Tier 7-en egy elég jó gyűrű. Shaper.
6 tulajdonság van amit ad. Azt írták rá, hogy már nem lehet rá kraftolni többet.
Orb of annulment- el kell belőle valamelyik értéket kitörölni és rákraftolni.
Még nem csináltam ilyet.A craft benc-ben kell dolgoznom?
Ha annulment- el kitörlöm valamely értékét, meg tudom határozni hogy melyiket töröljem?
Hogy és hol tudom kiválasztani, hogy mit kraftoljak rá? Randomba kraftol, vagy én adom meg mit akarok rá kraftolni?Köszönöm.
-
Pszicho
tag
válasz Har_melin #18868 üzenetére
Köszönöm a részletes leírást.
Ez így elsőre picit sok új infó.
Sajnálatos módon egy másik coc assasin buildből is hoztam át gem kiosztásokat, ami nagy hiba volt.
Azért is volt rossz a gem kiosztásom.Most kezdem átrendezni a gemeket, a rendes kiosztás szerint.
"átrendezett gemek miatt egyik támadó spell sem kap semmilyen support bónuszt, mennek magukban."
Ez alap kérdés lesz, de inkább rákérdezek.
Az armorba kell a 6 linkhez 3 zöld és 3 kék gem hely.
Itt ugye és a többinél is mindegy a sorrend, vagyis ha a 3. gem helye nem kék, hanem zöld úgy is működik ugye? -
Pszicho
tag
válasz Har_melin #18866 üzenetére
Igen, azon videó alapján csinálom, amit te is linkeltél.
Van egy elder gyűrűm, a mark of the shaper opal ring mellett, de nem érvényesül a sebzés növelő hatása.
A 25% increased elemental damaged értéket elszámolja, de a 67% increase spell damage értéket nem.
67% increased spell damage, if your other ring is an elder item
cannot be stunned by spells, if your other ring is a shaper item[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
válasz Har_melin #18863 üzenetére
Most már szerintem látható a fa is.
Ez alapján csinálom, bár 1-2 módosítást eszközöltem a fa pontok elosztásában.
Path of Exile 3.6 - Frost Nova Cast on Critical Build - Assassin Shadow - Synthesis
https://www.youtube.com/watch?v=nBNHkMgcuZs&t=282sNos, akkor nézek másik life flaskákat.
Sajnos azokkal tényleg nem sokat foglalkoztam.
Leginkább az armorra feküdtem rá az utóbbi időben.
Amióta az megvan azóta pedig próbálok spórolni, hogy tudjak fejleszteni.[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
válasz brunnehilde #18861 üzenetére
Köszönöm.
-
Pszicho
tag
válasz tibee77 #18849 üzenetére
Tegnap este picit átrendeztem az itemeket. vettem egy új bootsot, vettem új ringeket.
Egy picit jobb a helyzet, a hp- m is 4000 fölé nőtt, nagyobb a chaos resistem is. Most 58-60 körül van, ami elég jó. A The Pandemonius Jade Amulet nyaklánc, viszont valami 3-4 ex körül kezdődik, nagyon drága.
A Watcher's Eye Prismatic Jewel sem olcsó, 1 ex körül és megfelelő opciókkal nem is láttam belőle.
Szembesültem vele, hogy a Mark Of The Shaper Opal RIng inc cpell damage opciója csak akkor működik, ha a másik gyűrű egy elder item.
Nos hiába elder a másik gyűrűm, ahogy látom az sem mindegy, hogy milyen elder. A gllom turn ruby ring- el nem működik, pedig az is elder. Olyan gyűrű kell, ami rendelkezik warlord's mark on hit opcióval?
Nézegettem, ezek árban 1 ex körül vannak.
Gondoltam előtte rákérdezek, ne szaladjak rá a dologra.
A manám is eléggé fogy harc közben, azért van betéve egy flaska.Tessék, itt a karilapom, remélem jó a link.
Another_Dimension
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/PszichoToxic/charactersValószínű, hogy a skill fa nem tökéletes, 2 coc buildot is néztem, hogy jó legyen az elosztás, de soknál vannak fölösleges pontok. Fönn balra a sok intelligencia öszekötés eléggé fölösnek tűnik. Jobb lenne ha a storm weavert raknám ki, ami mana regent, lightning+cold damaget+non damaging ailments on enemis -t ad?
Ez a increased effect of non damaging ailments on enemis mit takar pontosan?
Átokra vonatkozna, hogy nagyobb területre szórjam ki az átkot?[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
válasz Mirman #18846 üzenetére
Pontosan nem tudom már a rollokat.
Volt 60% increase area effect és még pár roll, amik nem számottevőek.
Pont elég ha chaos sebzés talál el, arra csak 0% a resistem a tornado shot rangeremmel, a coc assasinommal pedig 30%, de hiába mert az assasin már a pálya elején feküdt a moboktól, a rangerrel legalább eljutottam a bossig. Most a Tier 6-os promenade maphoz hívtam valakit és segített leverni a bosst. -
Pszicho
tag
Tier 6 Burial chambers citromsárga map.
2 karival is próbáltam, segítőt is hívtam, levert mindkettőnket a boss. Gyepáltuk és az élete még bőven 2/3 -ig volt. Közben szaladgáltam, nehezítésként még körbe is vették a bosst a mobok, így nehezebb is volt sebezni.
Épp ma toltam le tier 4-5 -ös citromsárga mapokat, de azokon valahogy jóval könnyebb volt megölni a bosst.
Talán most egy darabig csak tier 5 mapokig próbálkozok. -
Pszicho
tag
válasz tibee77 #18682 üzenetére
Azonnal kiugrok és megyek gyepálni a bosst?
A boss varázslata, ami a körbezárt szikla, az akkor is sbzez, ha már kiteleportáltam magam onnan. Még másodpercekkel a kiteleportálás után is kaptam sebzést. Valószínűleg a játék nem kezeli jól a dolgot és bugos. Volna lehetőség ezen bug javítására, avagy halott ötlet?
Erre persze mindjárt jön a felvetés, hogy az nem bug.
Nem káosz sebzés, ergó nem kellene neki sebeznie, a sebzés kráterén kívül, a sebzés effektjét elhagyva.
Gondolom a támogatási összegekből a bugokat is javítják a fejlesztők.
Esetleg van erre valami külön fórum rész, ahová a bugokat lehet linkelni, felvetéseket közzé tenni? -
Pszicho
tag
válasz tibee77 #18662 üzenetére
Nem is lett volna bajom a a tier 6 mappal, elég könnyen ment, gyorsan is öltem a mobokat, a szindikátus tagjait is pillanatok alatt kivégeztem, bossok ellen viszont a legtöbb karakter alkalmatlan a direkt alacsonnyá butított hp és def értékek miatt.
Már Tier 6- on is kéne legalább 6-7 ezer hp, hogy a bossok kénelmesen hulljanak.
A leggenyóbb varázslatokkal bombázott a boss.
Egyszer sziklákkal zárt körbe, ahonnan nem tudtam kijönni és sebződtem benne, aztán pedig piros ködféleségeket dobált a levegőbe, amik mindegyike 4 felé oszolt a levegőben és felém közelített.
Hiába mozogtam folyamatosan, még a gyors tornado shot rangerem sem tudott menekülni.
De ott egy másik map. Nem tudom a pontos nevét. Tier 2-es Wratakau Tuatha map. A jobb fölső sarokban van az a map. 2 boss is található rajta és narancssárga map.
Az ottani boss nem egy tier 2-es bossnak felel meg.
Én egy 90 szint fölötti karit hívtam és azt mondta hanyagoljam a dolgot. Ő azt mondta azért, mert nem éri utól a bosst, olyan gyors, de láttam a hp- je úgy lecsökkent időnként, hogy majdnem kipurcant.
Azt a bosst csak a védő gúláján belül lehet sebezni és nagy távolságról nagy jég sebzést küld az emberre, mindemellett egy kígyóféleség, ami folyamatosan villámgyorsan szaladgál és úgy sebez, hogy még nem is látod a képernyőn egy ice nova.féle varázslattal, ami attól 5- ször nagyobb területen sebez.
Ezekhez például milyen karakter kell, hogy valaki egy ilyen bosst lecsapjon? Tier 2-es mapról beszélünk.[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
válasz tibee77 #18662 üzenetére
Jó lenne ha több hp- ja lenne a bossoknak és kevesebb sebzésük.
Aránytalanul vannak beállítva.
Jó lenne ha az itemek tulajdonság értékei nem lennénk lebutítva, túl alacsonyra vannak állítva.
A játék csakis azoknak kedvez, akik rengeteg időt ölnek bele.
Jók voltak a bossfightok, a 10. fejezetig, de az xp büntetés miatt most már 80 fölött szívás ha meghalok és elég sok munka vész kárba. Bár nem egy multiplayer játék, de azért lehetnének benne arenák, ahol lehetne nyomni az időre mob ölést egy kis területen.
Unalmas a single harc.Sajnálatos ez a túl sok karakter specializáció is.
A legtöbb karakter rá van állva magasabb szinttől 1-2 fő támadó skill használatára.
Marhára unalmas játékmenetet eredményez.
Le vannak butítva a specializációk is. Kevesebb karakter specializáció kellett volna és változatos skillek, többféle támadásra is használható karakterek.
Simán ki lehetne tolni a max szintet is 120-ra.
Eszetlenül legyepálni a mobokat minél gyorsabban.
85- ös szintnél meg is untam a játékot. nem tudja fönn tartani az érdeklődésem az unalmas mapozás, sem a még unalmasabb delve sem. Mindkét karaktert a path of exile által közzétett videó alapján skill fáztam és láttam el itemekkel. Hiába a pár %-os életszívás, ha bekapsz egy olyan sebzést, ami egyhitel vagy 2 szer eltalál és fekszel, semmit sem ér. Ezért írtam, hogy le vannak butítva az itemek.
Azoknak kéne jó statokkal rendelkezni magas def értékkel, jó sok hp-t adni, nem nevetséges 50-90-et, hanem 200-300-at egy komolyabb armornál. Tudom, biuztos vannak ilyen itemek, amik annyit adnak, de úgy lett volna jó, ha az épp aktuális karaktereim kapták volna, nem pedig azokéi, akik már 5000 játékórát öltek a játékba.
a 80- as resist értéket úgy értettem, hogy mindhárom elemental resist legalább 80%-on van és a chaos is legalább 80-on. Ezt elég nehéz elérni, úgy hogy közben még a karakter specializációhoz tartozó itemeket is használod. A ligákat nem tudom hogy vannak beállítva, standardon játszom.[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
Amúgy az egész játékban vagy az itemek gyengék, de aránytalanul, vagy pedig a bossok túl erősek. Túlzottan magas a sebzés értékük a játékbeli itemekhez és karakter statokhoz viszonyítva.
Túl magas a sebzésük, a hp-jük meg túl kevés.
Szeretem az elnyújtott harcokat a bossok ellen, de ez így játszhatatlan.
Tier 6-os mapon tök jól elmegyek a coc ice nova assasinommal, de a boss 1-2 hittel megöl.
Aránytalanul kevés a hp a tájékban, pedig ez a kaszt pont erre épül szinte.
Egyébként a Tier 6 Necropolis mapról van szó.
Mindkét karakteremnél viszonylag jó itemek, 80 fölötti resist értékek.
Csak úgy kíváncsiságból beléptem a 85-ös szintű tornado shot rangeremmel, aminek 20 k körül volt az evasion értéke. Ugyanúgy megpurcant ő is. Így sajnos játszhatatlan a játék. Nézek valami másikat, ezt pedig hanyagolom. Amúgy annyira neveségesen szembetűnően le vannak butítva az itemek, hogy egy 6 exás armor is fika értékeket ad a védelemhez.
Nem hinném, hogy 1000 armor, vagy 300 energy shield, vagy az a másik 3-4 nevetségs bónuszt adó érték kihúzna a fosból egy boss ellen, ami egy itemen van.
Ha meg szólok valakinek leveretni a bosst megint elmegy 2-3 c, többe kerül a map, mint amennyit hoz.
Fölösleges ennyi időt beleölni egy ilyen direkt lebutított játékba.
Kár érte, pedig a legkidolgozottabb mmorpg, amivel eddig találkoztam. Átestek vele a ló másik oldalára.
Ha már ilyen okosak a fejlesztők csinálhatnának egy indexet a mapokhoz, hogy mielőtt valaki belép rájuk lássa, hogy mely resist értékek kellenek adott maphoz. Ha épp chaos resist, akkor legyen lehetőség átöltözni, ugyanis mind a 4 értéket nem lehet 80% fölött tartani, hogy közben a gatyád se menjen rá.
A mapozás már most halál unalmas volt számomra, pedig még végig sem vittem a mapokat.
Még jó, hogy nem töröltem le, most legalább újra tolhatom a Kingdom Of Amalur: Reckoning- al.[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
Sziasztok!
Van a játékban kifejezetten party -ra alkalmas map, ahol kis területen van sok erős mob és lehet őket gyilkolászni?
Régebben játszottam a MU online játékkal. Ott voltak bizonyos arénák, ahol óránként vagy 45 percenként indult egy arena harc, a haláluk után folyamatosan újra generált mobokkal és jó XP -t hozott.
Az arena különböző karakter leveleken is elérhető volt, magasabb szinten nyilván több XP-t is hozott.
Lehetne valami hasonló itt is, persze nem látok rá esélyt, teljesen más a játék szerkezete.
Annál a játéknál viszont pvp -n folyamatosan ment a másik leölése a helyért, itemekért és igazán monoton volt a játékmenet is. Itt különösen tetszik, hogy a közös mapok csupán a városban vannak.
Városon kívül mindenkinek saját mapja van.Egyébként jó a játék, de néha unom a single harc miatt.
Jó lenne valami ultra erős boss, amit többen is lehetne gyepálni. Bár lhet van ilyen, csak még nem találkoztam vele. Nem mentem még 83-as szint fölé. -
Pszicho
tag
-
Pszicho
tag
Path of Exile: Defensive Layers
https://www.youtube.com/watch?v=NhAompSttsUEz pont a védekezésről szól, talán hasznos lehet sokaknak.
Vannak benne számítgatások is. Nekem eléggé magas az angol miatt.A 87 k energy shieldes videóval kapcsolatban lennének kérdéseim.
Látom, hogy 2017-es videó.
Mennyire megvalósítható egy hasonló build manapság?
Milyen kasztok lehetnek egy magasabb 30 k fölötti energy shield-re alkalmasak és mekkora dps- el?
Ha elég magas az energy shield újratöltés akkor a bányában el lehet lenni a sötétben hosszabb ideig is, vagy ott nem töltődik újra a shield, csak zuhan lefelé?87k ES Tank vs Uber Atziri FB, Shaper, Double Alira - Path of Exile - feat Fyndel
https://www.youtube.com/watch?v=D4u7K-q3xwoKöszönöm.
-
Pszicho
tag
A napokban láttam egy kivételesen jó statokkal rendelkező Loreweave Elegant Ringmail -t.
Rá is írtam az illetőre, hogy tartsa meg nekem, mert komoly, megbízható vagyok és összeszedem 1-2 nap alatt a rá való 6-ex -et.
Kölcsön akartam kérni, hogy azonnal megvehessem de egyik ismerősöm nem adott mondván, hogy ő nem atm automata. Persze írtam neki, hogy letétbe adok neki egy 6 ex-et érő íjat, neki csak 3-4 ex -et kellett volna adnia.Azt írta, hogy nem atm és neki nincsen. Persze előtte vett 20-30 ex- ért egy kesztyűt, pár exért itemeket és napi szinten szerez 6-10 ex-et.
Másfél nap alatt összeszedtem a rá valót. Tegnap nem volt fönn a srác, úgyhogy most értem el, mivel dolgoztam. A köszönés után már sejtettem, hogy nincs meg, mivel nem akart válaszolni és mikor rákérdeztem hogy sold it ennyit írt a féregje: yep
Ez így eléggé lelombozott és egyben feldühített így estére.
Csak reménykedtem, hogy szorult bele annyi emberség, hogy ha már megkérem megtartja az itemet. 2 -szer kértem meg rá és ő azt írta félrerakja. Ma már egyes emberekben se türelem, se emberség.
Ti jártatok már hasonlóan, vagy kértetek már kölcsön jó ismerősöktől úgy hogy adtak is és megvolt a bizalom, vagy úgy hogy letétbe adtatok valamit, aztán visszakaptátok ha törlesztettétek a kölcsönt?[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
Köszönöm a korábbi segítséget, infókat a játékról.
Olyan kérdésem lenne, hogy az aktuális buildemnek melyik a legjobb választás páncél terén?
Jó e a Loreweave Elegant Ringmail vagy van ennél esetleg jobb is?
Esetleg egy Belly of the beast full wyrmscale?A buildem: Frost Nova Cast on Critical Build
-
Pszicho
tag
válasz tibee77 #17959 üzenetére
Köszönöm.
Ez jó hír.
Biztosan drága egy ilyen karakter.
Az lenne még a kérdésem, hogy mivel lehet gyors ütemben nagy vagyonhoz jutni a játékban?
Érdemes e létrehozni egy külön karaktert, amit quantity növelő itemekkel ruházok fel?
Milyen karakterek jók erre a célra?
Ha egy karaktert beöltöztetek ezekbe a cuccokba, akkor alig marad valami védelme.Vannak ilyen itemek, amik nagy mértékben növelik, ezekre gondolok:
Bisco's Collar Gold Amulet
Sadima's Touch Wool Gloves
Ventor's Gamble Gold Ring
Windripper Imperial BowBisco's Collar Gold Amulet:
20% increased Rarity of Items found
150% increased Rarity of Items Dropped by Slain Magic Enemies
100% increased Quantity of Items Dropped by Slain Normal EnemiesTöbbször találkoztam a játékban a törött az increased rarity of items found szóval.
Ez ugye csak a sárga cuccok dropjának valószínűségét növeli.
A increased Quantity of Items Dropped by Slain Normal enemies pedig az items drop mennyiségét növeli.
Pontosan melyikét?
A sárgára és az excellentre is vonatkozik? -
Pszicho
tag
válasz TrollBalint #17952 üzenetére
Köszönöm brunnehilde -nek és neked is a segítséget.
Láttam már olyat is youtube videókban, hogy volt akinek volt vagy 20000 energy shieldje és 1 hp -ja.
Ennek a védelemnek mi az előnye és mivel kell alkalmazni? Magas elemental resisttel és evasionnal, vagy armourral?
Már nem emlékszem pontosan hogy melyik buildnél láttam.
Mennyire hatékony ez a fajta védelem? Gondolom leginkább az elemental sebzések ellen jó. -
Pszicho
tag
válasz TrollBalint #17937 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Felvettem a Frost Nova Cast on Critical Build -hoz a fegyvert, ami elsüti a novát és a frostboltot critilal esetén.
Nagyon gyors és darálós lett, de sajnos a védelme elég gyengus, pedig van shieldem is, ami a buildhez kapcsolódik.
Még gyűjtök egy 6 linkes armorra, meg majd elder gyűrűre, de ezek csillagászati árban vannak.Tudjátok esetleg, hogy például egy tier 4-5-ös mapon például egy átlag mob mennyit sebez és az armour értéke a karakternek mennyit redukál ebből?
Például egy 70-es mob közelharcban sebez 2000-et, de van 1800 armourom és így 200 sebzést kapok?Ha az összes elemental resistance értékem 100% körül van, akkor mennyivel redukálódik az elemental támadás? Feleződik?
Magasabb szinten 80-90-es level van értelme az alacsony evasion értéknek(2000-4000), vagy ott már inkább az armour értéket kell növelni??
-
Pszicho
tag
válasz TrollBalint #17934 üzenetére
Elengedtem a linkelgetést.
Nincs fölös vagyonom jelenleg.Milyenek azok a mirrored itemek?
Másik kérdésem a szindikátusokra vonatkozna.
Arra kattintok, amelyik intelligence értéket ad.
Most van 3 harcos alul, a legalsó részen, egymás mellett. Mit tegyek velük? -
Pszicho
tag
válasz TrollBalint #17918 üzenetére
TrollBalint most én is leállok vele egy darabig, mert a gatyám is odalesz, ha így folytatom.
Talán később, ha már lesz vagy 30-40 exányi vagyonom, újból hozzáfogok kísérletezgetni.
Jelenleg csak egy erős karaktert akarok, amivel jó cuccokat lehet ütni a mobokból és élvezet vele a fejlődés, haladás a játékban.Az nem kevés idő bgufo.
Nekem úgy 400 óránál adhatta be, de sosem számoltam ezt így, hogy mennyit játszok.
Nekem sem az első karakteremmel sikerült a 6 linkes bow.
Kíváncsi vagyok, hogy miket vesz figyelembe a linkelésnél a játék.
Bár ha belegondolok, hogy excellent itemet is elég ritkán ad, főleg ha nincs is quantity növelő itemem, akkor ez is ugyanolyan lutri. -
Pszicho
tag
válasz tibee77 #17916 üzenetére
Köszönöm.
Nálam a chin sol assasin bow-nál olyan 130 fusenél adta be a 6 linket, a a másik íjnál pedig szintén e körül adta be. Most a Belly of the Beast Full Wyrmscale vacakol, rengeteg fusét beleöltem, ki sem merem számolni mennyit. 700-800 körül járok, le is állok vele.
Csak hát a Frost Nova Cast on Critical Build -emnek kéne egy armor, ami véd is valamit.
-
Pszicho
tag
Kinek mi a személyes tapasztalata?
Mi volt a legtöbb, amit elköltöttetek arra, hogy az item 6 linkes legyen?
Nekem most már 3-4 ex benne van és mégsem sikerült. -
Pszicho
tag
válasz tomazin #17902 üzenetére
Nem akarok túl okoskodónak tűnni , de biztos, hogy van egy olyan tizedmásodperc, amikor be van állítva, hogy ha akkor épp betolod az orbot, akkor átvált 6 linkre. Ez mondjuk lehet, hogy 10, vagy 20, vagy 30 másodpercen belül egy tizedmásodperc, amikor a 6 link elérhető. Ez szerintem részben lehet random, de ugyanúgy ismétlődhet, igazodva a szerver időhöz.
Ha túl lassan csinálod, akkor az a baj, hogy mindig azt hagyod ki, amikor átváltana, azt a kis időt léped túl.
Eddig én is figyeltem nehogy túlmenjek, nem tudtam, hogy nem mehetek túl.
Azt figyeltem meg, hogy amikor pedig 4 összekötésről elcseszem és visszaugrik, akkor megint kell neki pár másodperc az orbok betétele között, hogy újra fölmenjen 4 összekötésig.Erre persze lehet mondani, hogy túl sok a szabadidőm, hogy ilyenekkel foglalkozok.
-
Pszicho
tag
válasz Sárpac #17899 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Ez egy elég jó hír.Igen brunnehilde elég szerencsés voltam. Főleg, hogy az összevagyonom úgy 2 exa volt.
Eladtam az egyik íjat Chin Sol Assassin Bow 6 exért. Egyébként 4 exáért láttam nem corruptba hasonló íjat, de az enyém elég jó dps -el rendelkezett. Ahogy fölraktam poe.tradere 2 -3 óra múlva már írtak is és megvették.[ Szerkesztve ]
-
Pszicho
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
6 socketes itemeket akarok 6 linkessé tenni orb of fusing- al.
Nagyon nem akar sikerülni, pedig ez előtt 2 íjat fölhúztam minimális befektetéssel.
A kérdésem az lenne, hogy ha ugye shiftet nyomva tartva pakolgatom az itembe az orb of fusing- okat, ha például egyszer csak sikerül a 6 link, de már nem bírok megállni és újra rákattintok, akkor nem marad 6 linkes az item és újból kap egy random linkezést?
Ha lenne egy olcsó itemem kipróbálnám rajta, de jelenleg nem tudom megtenni.Köszönöm a segítséget.
-
Pszicho
tag
válasz Har_melin #17825 üzenetére
Köszönöm.
Az ice nova és a cyclone együttes kombó skillhez mindenképp szükséges a Cospri's Malice Jewelled Foil kard?
Gondolom a kard ezen tulajdonsága miatt indít el egy spellt, ami a fegyverbe van helyezve?
Trigger a socketed cold spell on mlee critical strikeFrostbolt és ice nova skilleket raktak bele a leírásban és life leech support skillel használták.
Ha mondjuk az alap fegyverem 68-as szinttől a Cospri's Malice Jewelled Foil lesz, amibe ice nova skillt helyezek és az alap skill amit használok az a cyclone, akkor cyclon skillezés közbe mindig el fogja sütni a novát is és a nova mellé rakott másik cold spellt és a life leechet is?
-
Pszicho
tag
válasz forguet #17770 üzenetére
Köszönöm a korábbi segítséget Har_melin-nek.
A védelem dologban tökéletesen igazad van.
A magas 20k körüli evasion értékkel sem értem sokat és a tier 5-6-os mapokon is simán lacsaptak a tornado shot rangeremmel. pedig az elemental resistance értékeim 120 körüliek voltak, a chaos pedig 0 körül volt.
Én most egy Frost Nova Cast on Critical Build -et kezdtem.
Elég jónak írják és gyorsan mozog a mapokon.
A problémám, hogy nem értem a build spelljeinek működését.https://www.poe-vault.com/guides/cast-on-critical-ice-nova-assassin-build-guide
Leginkább az érdekelne, hogy használja egyszerre a ice nova és a cyclone skilleket.
Látom videókban, hogy mikor cyclone skillt használ, akkor hatalmas kiterjedésű aurája van a cyclonnak és azzal halad elég gyorsan a mapokon. Lehet, hogy csak én néztem el valamit, de hogy érhető el ez a fajta cyclone? -
-
Pszicho
tag
válasz Har_melin #17726 üzenetére
Köszönöm a segítséget neked is forguet és Har_melin- nek is.
A RIGHTEOUS FIRE JUGGERNAUT milyen választás lenne?
Ez a Build még aktuális?
Demi's FlyingPurplePeople Lacerate, The ULTIMATE 2H RT Melee Slayer Build Guide
https://www.youtube.com/watch?v=uRpnTQOhFeAJelenleg a 3.5- ös buildeket kell nézni ugye?
Ahhoz a buildhoz, amit leírtál Har_melin, ahhoz melyik youtube videót tudnád ajánlani, hogy az alapján fejlesszem a karakterem?Köszönöm.
-
Pszicho
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy nagyon jó védelemmel rendelkező buildet?
Melyik marauder az, ami árban elérhető?
Jelenleg egy Tornado Shot - Deadeye Ranger -em van, de a sebzése is kevés és elég sokszor meghalok vele.
80-as szint fölött is csak 7500 a dps -em (hatred- el olyan 10 ezer), pedig viszonylag jó cuccokat használok.
Hiába van 100 fölött az összes elemental resistance (kivéve a chaos, ami 0 körül van), 83-as szinten simán lecsapnak egy sima tier 5-ös pályán, pedig mindent a leírás szerint csinálok.Melyik marauder az, ami bírja a strapát és nagyokat is sebez, viszonylag gyors vele a haladás?
Néztem videókat róla, de így nem tudom eldönteni, hogy melyik lenne a jobb választás.
Max 10ex, amit rászánnék a build -re.
Köszönöm. -
Pszicho
tag
Sziasztok!
Szindikátusokról tudnátok egy magyar nyelvű leírást?
Hogy kell pontokat gyűjteni és mennyinél nyílik meg a safe house?
Van 2 lehetőség. A vallatás és a megölés. Arra kell kattintani, amelyik pontot ad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest