Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Escape from Tarkov
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
-
GAMEPOD
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszicho
tag
Amúgy az egész játékban vagy az itemek gyengék, de aránytalanul, vagy pedig a bossok túl erősek. Túlzottan magas a sebzés értékük a játékbeli itemekhez és karakter statokhoz viszonyítva.
Túl magas a sebzésük, a hp-jük meg túl kevés.
Szeretem az elnyújtott harcokat a bossok ellen, de ez így játszhatatlan.
Tier 6-os mapon tök jól elmegyek a coc ice nova assasinommal, de a boss 1-2 hittel megöl.
Aránytalanul kevés a hp a tájékban, pedig ez a kaszt pont erre épül szinte.
Egyébként a Tier 6 Necropolis mapról van szó.
Mindkét karakteremnél viszonylag jó itemek, 80 fölötti resist értékek.
Csak úgy kíváncsiságból beléptem a 85-ös szintű tornado shot rangeremmel, aminek 20 k körül volt az evasion értéke. Ugyanúgy megpurcant ő is. Így sajnos játszhatatlan a játék. Nézek valami másikat, ezt pedig hanyagolom. Amúgy annyira neveségesen szembetűnően le vannak butítva az itemek, hogy egy 6 exás armor is fika értékeket ad a védelemhez.
Nem hinném, hogy 1000 armor, vagy 300 energy shield, vagy az a másik 3-4 nevetségs bónuszt adó érték kihúzna a fosból egy boss ellen, ami egy itemen van.
Ha meg szólok valakinek leveretni a bosst megint elmegy 2-3 c, többe kerül a map, mint amennyit hoz.
Fölösleges ennyi időt beleölni egy ilyen direkt lebutított játékba.
Kár érte, pedig a legkidolgozottabb mmorpg, amivel eddig találkoztam. Átestek vele a ló másik oldalára.
Ha már ilyen okosak a fejlesztők csinálhatnának egy indexet a mapokhoz, hogy mielőtt valaki belép rájuk lássa, hogy mely resist értékek kellenek adott maphoz. Ha épp chaos resist, akkor legyen lehetőség átöltözni, ugyanis mind a 4 értéket nem lehet 80% fölött tartani, hogy közben a gatyád se menjen rá.
A mapozás már most halál unalmas volt számomra, pedig még végig sem vittem a mapokat.
Még jó, hogy nem töröltem le, most legalább újra tolhatom a Kingdom Of Amalur: Reckoning- al.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest