Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
RetroJack
tag
Szeretnék játszani a játékkal, de droppol amikor spawn-olnak az ellenfelek, intel i5 7200u. mx150, 4gb ram
Kevés lehet neki a konfig? -
-
Har_melin
addikt
Tradelni nehezebb standard-en, mert ligát nem szívesen váltanak az emberek pár chaosért. Viszont a liga végén, az alatt a pár nap alatt, ami a két liga között van mindent be tudsz vásárolni, ami egy vagy két buildhez kell és utána nem érdekes, hogy van-e eladó. A vevők meg amúgy is megtalálnak.
-
Har_melin
addikt
Flame totem rework a 3.6-tól.
A curse immunitás elég masszív bónusz, felszabadít egy flaska helyet, plusz totemes buildnél az összes curse moddolt map is minden egyéb nélkül futható.
-
Win-T
őstag
Standrad liga az mennyire van kihalva? Meg lehet azért ott is élni? Be kell látnom, hogy annyi idővel amennyit én rá tudok a játékra szánni ez a challenge ligázás nem megy. Újra és újra ugyanaz a forgatókönyv... eljutok T8-10 mapokig, aztán már vége is az egésznek, kezdhetem elölről. Főbb bossokig képtelen vagyok így eljutni, szóval ha valaha látni akarom őket élőben akkor kénytelen leszek standardra fókuszálni inkább bármennyire is sajnálom.
De legalább kezdőtőkém az lesz köszönhetően a ligák óta felhalmozódott currencynek meg itemeknek amik ott hevernek parlagon. -
KubanitoS
veterán
Itt van maga a tárgy is. Alapból 4 stat volt rajta, elnyomtam rá egy annul-t, majd unalmamban most még egyet. Csodák csodájára a két szemét lekerült róla és a két legjobb stat maradt meg, el sem hiszem...
Kérdésem most már inkább az lenne, hogy vajon megérné-e erre elpazarolni a 2 ex-es multiple crafting modot? Azért ebből egy nem mindennapi gyűrűt lehetne faragni...
-
KubanitoS
veterán
Valaki tudna segíteni syndicate-ben?
Egyszer sikerült egy olyan safehouse-t nyitni, amelyben volt egy crafting bench, ami adott +1 random pre/suffixet egy rare tárgyra, persze csak ha volt még rajta hely.
Sehol sem találom, hogyan lehetne ezt ismét előhozni. Kit kellen hova pakolni...
-
tomazin
veterán
jól gondolom, hogy onnantól, hogy 6socketes a cucc, onnantól már nem tudom prophecyvel 5linkesíteni? (mivel nem tudom rá használni a jewelt)
-
tibee77
őstag
Sokszor van hogy tularazzak a cuccokat, olyankot megyek es ajanlatot teszek, hatha.az se baj ha valaki nalam is ugyanezt bejatsza.de azt en is utalom mikor ir hogy megvenne a cuccot, se so se beszed kevesebbet tesz be a trade ablakba.van hogy nem sokkal van hogy sokkal kevesebbet.na ez vegyes erzeseket valt ki belölem. XD
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
tomazin #17073 üzenetére
Igen jól mondja az előttem szóló. Kiesett egy uniq jewel kb. 14.8 exa volt traden. Kiraktam 16-ért, fél nap múlva jött az inv, berak 15 exet és azt mondja nincs több!!! wtf??!! kilőttem, alkudozott, kilőttem, aztán rámírt OK, megveszi. Mondtam neki fájdalomdíj 100C, egyből volt a budod bunkónak még ráadás is
Kérdem én? nem ezzel kellett volna kezdeni??! Miért kell bu.iskodni? Ezt a sok hülyét össze kéne szedni és bedobni HCSsf-be karikkal együtt... -
tomazin
veterán
válasz
sirdond #17072 üzenetére
nem az alkudozással van a baj. hanem azzal, hogy akkor kezd el alkudozni, amikor már ott van. ha tegnap játszottam volna, akkor ezek minden esetben perceket vesznek el, mert hazatp, anyázás, visszatp. Így nem fájt annyira, hogy alt+tab, de ezt ő nem tudja.
de irl is megbeszélünk valamit, odamegyek, erre nekiáll alkudni. ilyenkor szoktam, hogy amennyit alkudni próbál, annyival viszem fel az árat. volt már olyan, hogy otthagytam a francba.
-
sirdond
őstag
válasz
tomazin #17068 üzenetére
ilyenek mindig vannak sajnos és amíg nincs rendes trade rendszer, addig marad is sajnos.
amúgy sokszor én is szoktam alkudozni (főleg akkor,ha úgy érzem valami túlárazott), illetve eladóként is nyitott vagyok rá. de egynél többször nem szoktam kérdezni, azt is rögtön az ajánlattételkor, és ha látom, hogy a másik fél nem enged, akkor inkább hagyom, szóval lehet ezt normálisan is csinálni.
eladóként azt nem szeretem, ha valaki 1-2-több ex alacsonyabban kezdi, ilyenkor megkérdezem, hogy legalább valamit be tud dobni mellé (fossil,map, craft alap, bármi?), válasz: "hát az neki nincs,semmi ilyesmi".akkor hogy a francba szedett össze annyi currency-t? az ilyeneket szoktam ignorálni.
-
tomazin
veterán
Tegnap be voltam lepve egesz nap szinte hatterben, hogy menjen a trade. Eddig meg nem jatszottam eleget,h talalkozzak a tradelok ilyen-olyan fajtajaval:
Beggarek. Kuldi a sima reqet, majd 6c helyett berak 1et. Irom neki,h 6. Jajj de nincs penze adjam mar oda.
Probalkozo beggar/gyoker modon alkudozo: az is sima trade uzenet, majd mikor ott van adjam mar oda 18 helyett 12ert. Na jo akkor 15.nem. pliiiiz.kap egy ignoret, majd kifizeti a 18at.
A torzsvasarlo: megvette majdnem az osszes unid amu/ringem. Maradt meg vagy 20. Neki mar nincs annyi altja, ugyhogy adjam oda neki a kevesebbert mind. Mondom semmi gond adok annyit amennyi van, vagy jo lesz chrome is. Nem o ad 20altot meg, adjom oda neki mind.
Orulok, h itt is megvannak a wtf emberek, ugyanugy, mint irl tradenelUgyanitt kerdes: van valakinek 6l recije?
Eddig beleraktam kb 1k fuset, nem jott ossze, ugyhogy ha van akkor biztosra megyek. -
SQX_Barto
addikt
A templomnal nekem azt irja, hogy 3 incursions left. Ha en azt nem tul hatekonyan csinaltam az elejen, akkor van eselyem ujra csinalni, vagy akkor buktam, ha elonytelen az elhelyezkedes/sok szoba zarva maradt?
-
tomazin
veterán
válasz
TrollBalint #17063 üzenetére
Igaza van Harmalinnek, igy viszont targytalan.
Mindenesetre koszi.
-
TrollBalint
addikt
válasz
BoneDragon #17061 üzenetére
Akkor azt mondod, először ne a main karakterrel lépjünk be? Hátha?
-
BoneDragon
veterán
Most települt a patch, gondolom felnézek mizu, erre látom, hogy az egész syndicate fa resetelődött. Konkrétan semmi ember nincs rajtuk, csak kérdőjelek, mint mikor először csinál az ember karaktert. Redditen nem találtam ezzel kapcsolatban semmit. 3 napja játszottam utoljára, vajon azért resetelődött, vagy valami bug lesz? Jó kérdés mi?!
Szerk: Ez bug, másik karakternél semmi változás, pedig 1 hónapja nem nyúltam hozzá lassan. Nagyszerűűű....
-
tomazin
veterán
válasz
TrollBalint #17056 üzenetére
ha egyik frakciótnál tudsz menni a safehouseba az 3körig nem fog megjelenni. ennyit tudsz tenni.
Kérdés:
+(6–7)% to Quality of Socketed Gems
(iLvl 50)ilyen van valakinek? unveilelni lehet. elvileg jó gemet szintezni (cutedog mondta)
-
TrollBalint
addikt
Azt lehet valahogy befolyásolni, hogy melyik Syndicate akármi (Fortification, Transport stb.) jelenjen meg? Mert csak annyira jöttem eddig rá, ha a Researchbe nem megyek le, akkor minden mapon azt dobja be. De most pont nekem az kellene jobban, de csak a Transportot meg a Fortification-t adja.
(Ja, meg ha Zana mapon megcsinálom a syndicate-t, akkor a normál mapról eltűnnek, de ha előbb ott csinálom meg, akkor Zana mapján is szembefutok velük) -
TrollBalint
addikt
válasz
Rizseslescó #17054 üzenetére
A cold sebzésed 5%-t megkapod chaos sebzésként pluszba, valamit a jewel radiusán belül lévő cold resistance és all elemental resistance értékeket megkapod mint esélyt frenzy charge-ra, mikor ölsz. (Természetesen ezt is pluszba, nem a resistance-ok helyett)
A patchez: Végre, úgy néz ki egy zavaró hibát javítanak, legalábbis ami engem nagyon bosszantott, Optimised serverside calculation of damage and on-death explosions.
-
Rizseslescó
aktív tag
Néztétek az új , túlárazott uniq jewelt? 27ex!!
a napi uberlab rank1 kapja, ha jól veszem ki?
Valaki el tudná nekem magyarázni, hogy a Green Dream jewel mit i s csinál pontosan?
Kicsit upgradeltem a winter orb karim és ezt is javasolják, de ha ez is csak E-Penis és nem akkora buff, akkor inkább 21s gemeket vennék az empower mellé.
Sok mapról azt hittem (pl. HOG), hogy utálom és a Guardianoktól is fényévekre voltam, de lassan kezdem elhinni, hogy meglehet Über Elder. Tényleg jól megcsinálták az okosok ezt a karit, le a kalappal előttük -
KubanitoS
veterán
Szeretném eladni az ES armorom, hogy majd annak az árát megtoldva legyen egy upgréd. Gondoltam veszek addig egy Tabulát, de ekkor rátaláltam erre a gyöngyszemre és meglett a szegény ember Energy Shield Tabula Rasája. lol
Asszem ezt nem adom el soha, milyen menő már.
-
BoneDragon
veterán
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
TrollBalint #17050 üzenetére
Szia, nem csak Laikus barátomnak segítenék kicsit és hülye vok hozzá. (amugy is
)
Ebben a szezonban azt hiszem már semmi nem fog esni, ma kilootoltam magam. Esett egy uniq jewel Zana mapon Invasion bossból kibacott 16!!! exért ment elKöszönöm 3G
szeretlek poe.
-
TrollBalint
addikt
válasz
Rizseslescó #17049 üzenetére
Csak nem visszatérsz az Arc totem buildhez?
-
Rizseslescó
aktív tag
-
KubanitoS
veterán
válasz
Rizseslescó #17046 üzenetére
250 körül
-
tomazin
veterán
válasz
Rizseslescó #17046 üzenetére
Az miért van,hogy nem látom a cuccaim kirakva poe traden?
pl:
dnd be van kapcsolva
nem vártál eleget
nem nyilvános a stash tab -
Rizseslescó
aktív tag
Kuba, hányas szinten vagy bányában?
Az miért van,hogy nem látom a cuccaim kirakva poe traden? -
KubanitoS
veterán
válasz
rumkola #17042 üzenetére
A két szelence lent Vaal Outpostok. Igazából ezek önmagukban nem nagy durranások, viszonylag gyakoriak. Azért tettem be a képet, mert mielőtt elindultam az utolsó pontig minden sötétségben volt és semmit sem láttam. Erre az utolsó pont mellett lett egy Currency post, jobb felül egy Fossil lerakat, délre egy Map lerakat, illetve a két Vaal Outpost. Szóval csöppet meglepő volt a dolog.
-
tomazin
veterán
válasz
TrollBalint #17038 üzenetére
Ilyenkor derul ki, h mennyire modularis a kod.
-
BoneDragon
veterán
Na 642 óra játék után sikerült Shapert lezúzni, másodikra már halál nélkül. Még sose tapasztaltam, csak láttam kismilliószor, de baromi egyszerű fight. Mondjuk elég vicces, hogy a kövi t13-as mapon oneshoteol 9k hp-val egy rohadt syndicate... Nem szeretik balanceolni az aktuális kontentet. Majd kövi ligába..
-
TrollBalint
addikt
-
Har_melin
addikt
-
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #17034 üzenetére
elvileg szerintem igen (ha fire sebzésről van szó)
-
tibee77
őstag
Ok, ujabb agyf@sz: [link]
27 perc alatt jutottak el a mapozasig.jeez, azt hittem hogy a mai lvl36 uber eldert semmi nem üti, hat tevedtem.... 😵
-
sirdond
őstag
válasz
Har_melin #17029 üzenetére
de ha partiban van és a hideout-on belülről lép be a mapra?
nem tudom, látszik rajta, hogy profi, majdnem no hit az egész fight. reddit thread-ben azt írták, hogy a Tombfist-hez és a "Grants level 21 Wrath" affix-hez kell a level 36.
szerk: valaki levezette a lehetséges dmg-et, [link]
szerk2: valószínűleg végigvitt mindent, ahogy kell és utána Book of Regression
-
Har_melin
addikt
válasz
sirdond #17027 üzenetére
nem egészen tiszta, elvileg amíg az alapjátékot nem játszod végig, addig nem engedi használni a map device-t.
ráadásul elég gyanús, hogy a felszerelését nem mutatja. lvl36-on a skill gemek sem lehetnek magasabb szintűek, a fő skillnek használt Scourge Arrow pl. csak lvl3 lehetne.
-
sirdond
őstag
-
Har_melin
addikt
válasz
TrollBalint #17022 üzenetére
nem biztos, mert ha pl. van valamilyen ele konverzió a sebzésben, akkor a spell dmg előbb számítódik, a konverziós bónusz pedig utána, az elemental dmg incr. pedig a legvégén.
-
tomazin
veterán
aki esetleg kérdezné:
Pathofexile.com is DOWN for everyone.
It is not just you. The server is not responding... -
RetroJack
tag
srácok,nem tudom feltenni a játékot, mert amikor tölt le a launcher kb 10%-nál leesik a letöltési sebesség, és teljesen belassula gép, mitől lehet ez?
-
TrollBalint
addikt
A különféle increased módosítók hogy adódnak össze? Fejlődés közben tapasztaltam, hogy ha felraktam egy 24% increased elemental damage-t adó mace-t, akkor kevesebbel nőtt a sebzésem, mint a 18% increased spell damage-nél. (Armageddon Brand sebzését néztem)
Mert az én fogalmaim szerint, egy fire spell esetén, a 10% elemental, 10% spell és 10% fire damage bonusz ugyanannyit kellene, hogy hozzáadjon -
tomazin
veterán
válasz
Rison77 #17018 üzenetére
T11en olvadnak a dolgok, de ha rossz helyre ugrok, akkor 1hit.(magasabb mapbol vagy 3db van, meg nem is probaltam rajtuk menni)
Inpulsa a legolcsobb 3ex (non corrupted) es kb 300fuseom van. Nem hiszem, h azt en megengedhetem.
Lvl 21arcon gondolkozom, de gondoltam elobb kerdezek (meg van 3db 20/20as arcom azt probalom eladni, h ahhoz hozzarakva meg is van. -
Rison77
senior tag
válasz
tomazin #17016 üzenetére
Egy lvl21-es arcot mindenképp szerezz be, az elég nagy boostot ad alapból. Az inpulsa nem rossz választás. Szerntem a minion attack/cast speed-ből te nem profitálsz semmit, a passzív csak a damage változásra szól. Esetleg ha a clear speed-el nincs gondod mennek a nagyobb tier mapok is, akkor watcher's eye, mana leech-et cserélni tudod culling strike-ra, és a flask se kell.
-
tibee77
őstag
En biztos chestre mennek ra, bar mivel mobilrol vagyok igy nem latom a jeweljeid.
-
tomazin
veterán
felvérteztem magam lélekben, úgyhogy jöhet a sár
van 3ex-em, mire költsem?ha cserélek bone helmetre, akkor vagy a shockot kell lehagynom róla, vagy a reziket. (meghagytam a minionon a pontokat, a cserék után ugyanannyi lett volna a dps-em ha átrakom a javasoltra pob szerint, plusz így tudok minion fegyóra minions cast+attack speedet craftolni.
a chestet mindenképpen le akarom cserélni (ahogy a múltkor javasolva lett), mert annyira nem érzem hogy az az offering annyira sokat segítene rajtam, focust nem használom (ki van rakva vészhelyzetre, de mindig elfelejtem nyomni, csak a flaskokat püfölöm, meg a menekülést), azon kívül meg nem sok stat van rajta.
-
GL820
tag
Valaki el tudná magyarázni nekem, mikor frissülnek Zanánál a mapok? Régen világos volt, hisz megcsináltam a daily mission, és máris ott voltak az új mapok. De most, hogy ez nincs, hiába futok vele össze valamelyik mapon és csinálok meg akárhány mapot amit felkínál, csak nem vehetők tőle újak. Hogy működik ez most?
-
tomazin
veterán
válasz
TrollBalint #17008 üzenetére
csinál az, ha megnyitod a feladatkezelőt, akkor látszik, hogy szépen darálja a vinyót.
amit amúgy azért furállok, mert nem ez az első játékom steamen és eddig egyiknél sem volt ez, hogy updatere ennyit várni kell. pedig a gta5 vagy a witcher3 nagyobb játék, így ha ott is újraírt volna 50gb-ot az még inkább feltűnt volna.
-
Har_melin
addikt
válasz
KubanitoS #17004 üzenetére
Csak akkor kell a supporttal beszélned, ha eleve elsőre a steames verzióval kezdtél el játszani. Ha korábban volt local telepítésed (és ahhoz beregisztrált accountod felhasználónévvel és jelszóval), akkor semmi más dolgod nincs, mint legyalulni a steames verziót teljesen a gépről, felrakni a localt és bejelentkezni.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz
BoneDragon #17007 üzenetére
Empower cserét 6L-be mondod vagy a fejes setup-ból szedjem ki? Az+3 lvl a heraldoknak.
Wandot nem tudok mit fogok találni 3-4 exért? Le tudod írni mi kéne rajta lenni?
Flaskák majd ezek lesznek: Cinderswallow-wise oak-dying sun-Qs-life, legalábbis ez az elképzelés.
Mondjuk álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan is lehet gemet húzni, abból talán lesz egy kis cash még. -
BoneDragon
veterán
válasz
Rizseslescó #17006 üzenetére
Wandot ideje lenne lecserélni. Empower helyett a nagyobb dmg-ért mehet added cold damage vagy cold to fire gem. Flaskek lehet boss miatt vannak igy, de nem kell 2 quicksilver, se 2 life. Aztán ha ezek megvannak már csak a 8 exes jewel van hátra.
-
Rizseslescó
aktív tag
Na a tegnapi fejessel kapcsolatban, rá ment még +1 Aoe
Így, hogy a Heraldokkal használom +lvl3 empower még jól is jött. Mit érne ez a sapi +2 stage enchanttal?
Azt írja a build, hogy 6L-be a winter orb setuphoz rakjak be empower +4 gemet és az kiváltja az efficacyt, szerintetek megéri? Tegnap red eldert(t15) mapon és társait 15 perc alatt megöltem és elértem a " tehetséges Láma " titulustPersze nekem csak egy amut dobott csessze meg
Állíthatom, hogy ez lett a legjobb karim mindezidáig. Most a legnagyobb problémám a cold res visszaszorítása, hogy használni tudjam a wise oak flaskát. Sajnos nem sok opció van, talán ha az all resistes jeweleket kicserélem fire+lightning resesre.
Na meg mikor felveszem a crites shrine-t és nem tudom sebezni a mobokat a Solaris wand miatt
Uber labban ugyanúgy le lehet kattintani magamról a crites DS-t mint mapon? Hála istennek még nem volt hozzá szerencsém, de ha nem, becoptam rendesenVettem egy dying sun flaskot, mit ne mondjak, érezhetőbb a különbség.
Aki játszik winter wich-t ránézne és formálna róla véleményt? (kérlek ne fogjátok vissza magatokat). Előre is köszönöm a válaszokat. 3-4 exet még össze tudok dobni, de kifogytam.
Laikus Endre játékostársam kerestetik!! A megtalálónak Vatikáni Valutában fizetekhttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Brandon81
-
AtHoS
nagyúr
válasz
KubanitoS #17004 üzenetére
Itt talán lesz infó hogyan tudod steam-es fiókot átvinni GGG fiókra [link]
De talán a lényeg:
"If you’d like to use the standalone client you’d need to contact Support and have them help you add log in credentials to your account so that you can log in without using Steam. Send an e-mail to support@grindinggear.com if you’d like to do this."
Ha bent vagy a GGG fiókodon, akkor innen leszeded a telepítőt: [link]
A többi pedig értelem szerűen fog már menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- BestBuy ruhás topik
- Külpolitika
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A politikusok szerint ezért is rossz ötlet a digitális euró
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch Lite 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo P15 Gen1 15 FHD üzleti notebook- i7 10850H 32GB RAM 1TB SSD Quadro T2000 4GB WIN1
- Dobozos Asus TUF Gaming LC II 360 ARG vízhűtés !
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest