Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibee77
őstag
válasz tomazin #16998 üzenetére
Ez engem nagyon nem izgat ez a dolog, max liga indulasnal ha kesön inditom el a steamet hogy letöltse nekem a patchet mert mondjuk nem voltam otthon.na ott szivas a steam...
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
KubanitoS
veterán
A Poe updétekkel nektem nincs problémátok? Egy sima 2 megás updétet is 10 percig telepít a Steam SSD-re...
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz sirdond #16994 üzenetére
Na én meg úgy jártam tegnap, hogy vettem egy fejest winter orb enchanttal. 120+ life- 100total res - meg egész jo evasion. Kiírta a srác 250C-re. Lealkudtam 200-ra, majd örültem neki milyen jó fejesem lett. Aztán néztem csak 25%dmg van rajta nem 40. Előszőr szidtem magam, aztán rájöttem, hogy kaptam egy upgradet.
-
sirdond
őstag
Hogy bukj el 30 chaost játék nélkül: Tegnap vettem egy fractured fossil-t 280c -ért, de mikor beszereztem a többi fossil-t utána rájöttem, hogy mégsem lesz jó (tudom, hülye voltam, de fáradt voltam este én nem gondoltam át rendesen) és nem kell. Ma már csak 250c-ért tudnám eladni
-
TrollBalint
addikt
válasz tibee77 #16992 üzenetére
Köszi, nekem már ez is egy infó. És én is így tartanám logikusnak, hiszen, akkor az item elpusztításával semmi pluszt nem kapunk. (bebörtönzésnél, ugyan csökken a rang, te fixen kapunk intelligence-t). Viszont így ez elég pozítiv buff (nem is sokszor szokta beadni nekem )
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
tibee77
őstag
válasz TrollBalint #16991 üzenetére
En szinte mindenkitöl azt hallottam, hogy csak megneheziti a harcot, a loot mem lesz jobb.hivatalos ggg forrast en se talaltam.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
TrollBalint
addikt
Kutatgattam a neten, de nem találtam egyértelmű választ, hogy ha valamelyik Syndicate tagnak van egy vagy több item-e, akkor az hatással van-e a lootra, vagy csak nehezebb lesz legyőzni?
-
Har_melin
addikt
válasz TrollBalint #16989 üzenetére
A buffoló shrineoknál lehet, soha nem játszom partyban, de nekem elég bizarrnak tűnik. A mapon a shrine bónusza eleve csak fix ideig hat, de lehet, hogy az egyszerűség kedvéért itt a timer számlálóját végtelenre állították, hogy ne kelljen újra kódolni az objektet.
A dupla enchantra több helyen is azt írják, hogy azé, aki megérinti az oltárt - főleg party gazdák panaszkodtak miatta, hogy valamelyik carry tag elvitte előlük...
Védd a fákat - egyél hódot!
-
TrollBalint
addikt
válasz Har_melin #16988 üzenetére
A Mysterious Shrine oldal szerint
a Replenishing Shrine, a Massive Shrine, az Impenetrable Shrine, a Diamond Shrine, a Brutal Shrine és az Acceleration Shrine hat az egész partyra.
A Twice Blessed-re azt írja, hogy a karakter kapja meg, nem egyértelműsíti, hogy melyik, de reddit-en meg erre arra, én is úgy olvastam, hogy aki először megérinti, az fogja kapni.
A maradékok pedig magára a labirintusra hatnak.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Har_melin
addikt
válasz Rizseslescó #16987 üzenetére
Mapon azok időre szóló, átmeneti bónuszok, nem megmaradó upgradek. A labban pedig a DS bónuszoknál a személyes buffok (pl. all crit) szerintem szintén csak egy emberre, a shrine megérintőjére vonatkoznak, a többi (plusz kulcs, kikapcsolt csapdák) meg aktiválódnak akkor, amikor odaérsz. Egyébként a plusz kulcs, meg a unique drop a legjobb példa arra, mennyire abszurd lenne az, hogy mindenkire külön-külön érvényesüljön - Izaro dobjon kilenc kulcsot egy hat fős partinak a tíz ládához?
-
-
Har_melin
addikt
válasz Rizseslescó #16985 üzenetére
A belépést nem nem tudom (szerintem nem), de az enchantot garantáltan nem használhatja fel minden tag. Akkor az egész mezőny double enchant carry-ből élne, hatos partikkal. Viszont nem is a parti gazdáé az enchant, az kapja, aki először kattint az oltárra.
szerk: bocs, nem figyeltem: a prófécia enchantot csak az kaphatja, akié a prófécia. A darkshrine-ból jövő double enchant lehet bárkié.
[ Szerkesztve ]
-
Rizseslescó
aktív tag
sziasztok, ha 2n partizunk über labban, akkor mindkettőnknek ki kell fizetni a belépőt? ha bent van a twice enchanted prófécia, megkapjuk mindannyian a +enchantot, vagy csak akié a prófécia? Jó lenne, ha működne az elméletem és tudnánk spórolni, de majd csak felébreszt valaki, hogy bilibe lóg a kezem
-
TrollBalint
addikt
Új patch (3.5.2) várható a napokban, de a javítások listája még nem teljes, nem fix, változhat.
Néhány pont:
Végre már a safehouse-s trapped stash-ből ctrl + click-kel ki tudjuk venni az itemet.
Csökkenni fognak a hideout dekorációs cuccainak a költségei.
Fortification-nél ha nagyon messzire eltávolodott a sindicate tag, nem tűnt el a healing buff, most már el foghttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz scott_free #16975 üzenetére
Szia, hát ezért haltam meg 90-n legalább 4x. Mondjuk hozzá kell tenni,hogy a winter orb robbantja az egész képernyőt baccameg. El is adom a csába az Inpulzát
Ma azt hiszem elkezdek Labozni, hátha beadja az enchantot, mert cart nem fogok venni 7-8 exért.
Tegnap volt, hogy 2mp késéssel reagáltak a gombok, eddig ilyen nem fordult elő. -
sirdond
őstag
válasz BoneDragon #16980 üzenetére
az volt az első, de nem igazán van hasonló, legalábbis a jewelhez.
-
sirdond
őstag
Azt hiszem az idei ligában sikerült ellőnöm az összes craft szerencsém: [link]
Valaki tud segíteni price check-ben esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz scott_free #16975 üzenetére
Nálam van, de nálam csak akkor, ha más is van a képernyőn, és éppen történne valami, ami addig nem. Pl. megjelennek a Betrayal emberek, hirtelen elkezdenek támadni, (ha már megy a harc akkor nincsen gond, egészen addig, míg) meghalnak egyszerre többen (olyan, mintha ilyenkor időbe telne, hogy betöltse a szövegüket.
-
sirdond
őstag
válasz tocsek18 #16976 üzenetére
amúgy ez tényleg durva. múlt hét végén kezdtem el én is,amíg sikerült "bekonfigolni" a megfelelő betrayal safehouse-okat, arra elment mondjuk ~2 óra. utána már tényleg csak arra kell figyelni, hogy research és intervention embereket buffold. napi 1 órát áldoztam rá hétköznap munka után és egy átalakított trapper-rel megyek, szóval még csak nem is legoptimálisabb, de ezért nem volt kedvem új karaktert csinálni. úgy, hogy sulphite és bestiary scarab-okat elhasználom, még így is sikerült olyan 500c-t összehozni belőle.
és mellette simán tud nézni az ember stream-et is akár. -
tocsek18
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
scott_free
senior tag
Sziasztok,
másnál is van durva fps-drop? Ugyanaz a gép, ugyanazok a beállítások, amivel decemberben sose ment 50 fps alá, most simán beesik 20 alá is! Van, hogy akkor is, ha csak én vagyok a képernyőn egyedül. Aztán hirtelen visszamegy normálisra. Elég gáz.
-
sirdond
őstag
Result of 500 enchanted fossil. Na ez már igen, értékelem az elfogultságát. Szerintem még így is alul árazta az enchant-okat, többért lehetne eladn,mint amiket írt. Kíváncsi vagyok megnyomja e a fossil árát.
-
Rizseslescó
aktív tag
Sziasztok, valaki kioktatna discordon winter orb witch_l kapcsolatban?
-
sirdond
őstag
jól gondolom, hogy ez a fractured fossil úgy működik, hogy berakom egy resonator-ba, rányomok az item-re és lemásolja az item-et? mennyit szokás ilyenkor plusz-ban fizetni a fossil mellett?
-
sirdond
őstag
válasz Rizseslescó #16970 üzenetére
van
-
Rizseslescó
aktív tag
Van valakinek 6link receptje?
-
BoneDragon
veterán
válasz Rizseslescó #16968 üzenetére
Shaper+ elder gyűrű sokat dob. Karim az már szét van bombázva amúgy. Átadtam a cuccokat másik karinak.
Pande helyett én a solstice vigilt használtam a shaper presence miatt, ami kb +4-5mp -el kitolta a buffok lejárását ha proccolt, ezért jobb ha map farmról van szó, nem kell mindig szórakozni az orbal. Nem akartam 7+ exet költeni csak pandemoniusra. Elder ring és a belt is eléggé fájt.
szerk.: egyedül a jewel nincs meg a buildból, annyit nem ér szerintem...
Itt van ziz féle, de ő is szétkapta már a kariját, de nagyjából látható.
[link]
[link][ Szerkesztve ]
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz BoneDragon #16967 üzenetére
Ezt a fajta karit linkeltem korábban, csak nem érkezett válasz
Remélem nem lesz papírkutya? Gondolom leech sincs? Belinkelnéd a karidat? Az érdekelne leginkább mit vegyek meg előszőr a keretből. Inpulsa+pandemonium+ Wmark és shaper gyűrű? A későbbiek folyamán is meg kell állni, hogy feltöltse a tölteteket, vagy ez valamiképp áthidalható? Sok kérdésem lesz még,ha van türelmed? -
BoneDragon
veterán
válasz Rizseslescó #16966 üzenetére
Itt van egy egész jó build.
Én ezt használtam a Ziz féle buildel. Inpulsám nekem kb 85-ig nem is volt, nem éreztem hiányát, mivel úgyis elhullott minden előttem.
Azt tudnod kell, hogy winterorb nem boss killer. Persze lehet vele ölni, shapert meg übereldert, de jó sokat kell beleölni. Nekem kb 20 exem van benne, red eldert lenyomtam, de shapert már nem mertem. Marad farmoló kari. Kb fél perc egy map, olyan tempót megy. Bányászni is tökéletes.Én most elkezdtem egy Mjölner + Cyclone buildet, nem érdekel mennyivel ment fel az ára. Kiváncsi vagyok, mit tudok kihozni belőle...
[ Szerkesztve ]
-
Rizseslescó
aktív tag
Inpulsán mennyire számít a sokk effect, egyáltalán a winter orb buildben mi az ami sokkol? El magyarázná nekem valaki? Délelőtt bóhockodtam kicsit a boszival és azon kaptam magam, hogy Óriásban vok
Kb van 15 ex valutám, tudna valaki egy viszonylagos sorrendet adni fontossági sorrendben a felszerelésekre? -
simondr
senior tag
A fuseolás szerintem a "gazdagok" sportja a játékban, ha csak annyi currencyd van, hogy épp elég kb 1200-1400 fusera, akkor inkább érdemes megvenni a kész 6linket, mint magadnak nekiállni.
-
-
mrkog
tag
Régebben össszesen 3 évet játszottam a játékkal, és kb 10k fusiból egyetlen egyszer se adta be a 6 linket.
Ebben az szezonban 20db 20/20-as gem-ből 0 lett 21-es.
Hát mondom nem hiszem el, megint abbahagyom.
Erre kb 30 jewelből, meg 200 fusiból lett 2 hatlinkesem.Szóval fel a fejjel, a játék jó, csak ne nézegessetek videókat, hogy 1 jewelből meg 20 fusiból kész az armor, mert a valóság teljesen más.
Ja, még azt hozzátenném, hogy 1000 burial runból NULLA doctort dobott.
acc: Von_Schwarz
-
tomazin
veterán
válasz TrollBalint #16952 üzenetére
Gondolom igen, kulonben nem lennenek olyan buildek ahol 1hpval maszkal a delikvens.
-
-
Mozso26
senior tag
Háj! Segitsetek lécci pár jótanáccsal, hogyan tudnék tovább fejlödni mint 81-es szint.Bármit csinálok , bárhová megyek megdöglök és elvesztem a tp-m.
-
Har_melin
addikt
a safehouse aktuális bossának a szintjétől függ a mastermind sarkaiban talált loot. Az, hogy a safehouse egyébként hol tart, érdektelen. Ha megcsináltad a Mastermindot, akkor viszont bukod a meg nem csinált safehouse-okat is, mindet lenullázza.
-
mrkog
tag
Srácok, ha mindegyik safehouse-t fullra húztam és úgy nyitom a Masermind-ot, akkor nagyobb lesz a loot?
Vagy csak simán bukom őket?acc: Von_Schwarz
-
Rizseslescó
aktív tag
https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2285097/page/1
Sziasztok, ez a build jó lehet? Nem értek a winter orbhoz, de meguntam a másik karit és el akarom kezdeni, de nem tudom ez jó lesz e hozzá?[3.5] Suck's First Level 100 Winter Orb Elementalist Guide! (BSC) Uber Elder/Atziri
[ Szerkesztve ]
-
Azharel
aktív tag
válasz BoneDragon #16942 üzenetére
Ennyiért már én is megvehettem volna a 6 linkes inpulsát bőven, de most már úgy vagyok vele hogy nem adom fel lesz*rom
-
Azharel
aktív tag
Azért ennyire rng legyen a játék, hogy 2000 fuseból se jön ki a six link... Napok óta szenvedek, minden vagyonom rá ment már ez a játék idegbeteggé tesz tutira. (nincs six link receptem)
-
sirdond
őstag
válasz TrollBalint #16935 üzenetére
bár nem néztem utána, tippre azt mondanám így elsőre, hogy a játék licence ezt nem engedélyezi.
-
tomazin
veterán
válasz TrollBalint #16935 üzenetére
wow, most látom van mobilra is tw. hát ezt kipróbálom.
-
tomazin
veterán
válasz Rizseslescó #16933 üzenetére
az, hogy tudok a fórumra írni, az nem jelenti azt, hogy a munkahelyi gépre okos dolog lenne a poet feltelepíteni
de már látom a piaci rést, egy irányított bot fut az otthoni gépeden, és (dont you guys have phones) a telefonodról csinálod a tradeket -
tomazin
veterán
válasz Rizseslescó #16931 üzenetére
az, hogy valaki 100cért rak fel valamit, nem jelenti, hogy annyi is. én (aki a saját buildjéhez is hülye), felrakok valamit 2exért, majd 1óra múlva 1ért, majd megyek le c-ben. (még nem adtam el rare itemet 1c felett )
szóval ha más hülye is így csinál, mint én... -
Rizseslescó
aktív tag
Sziasztok, valaki megvenne nekem egy itemet? Miért van az, hogy mikor melózok kitesznek vmit ami az álmom?
Kipróbáltam a focus képességet(dupla dmg-t ad a pajzsban) tök jó ez a cucc. Vettem egy Aspect of the spider gyűrűt, a Gruthkul feltúrbózott változattal tleg jó párost alkotnak. Kezd alakulni a build, már sokkal kevesebbet halok, bár shaper és barátai megkeserítik néha az életem. Köszönöm a hasznos tanácsokat, jó érzés itt lenni.
A jeweleket nézegettem poe traden beírtam, hogy 100C+ és már van viszonyítási alapom. -
Har_melin
addikt
válasz vvega30 #16928 üzenetére
Mivel a mostani liga metája a cold spellek és a brand-ek, szerintem a legcélszerűbb a Hypnotic Eye jeweleket craftolni. Ezekre lehet flat "ele dmg to spells" modokat pakolni. Ráadásul mivel prefix és suffix is van belőlük, a spell alap sebzésének akár a 10%-át is ráj lehet rollolni egy jewelre, plusz életet vagy ES-t, crit chance-et.
Arra figyelni kell, hogy igazából ilvl76-77-től adhatja be a legerősebb rollokat (van, amit csak ilvl81-től), szóval a játék elején hullott jewelekre fölösleges pocsékolni a currencyt.
-
sirdond
őstag
válasz vvega30 #16928 üzenetére
azért erre nehéz mit írni, mert annyi hasznos kombináció létezik. de amúgy igen a life + res kombó az általában kelendő, de attól még van egy rakás másik is. én pl kizárólag csak murderous eye jewel-eket craftolok, a többinél nem is tudom, nem néztem, hogy mik a jók.
pár jó tanács:
- Kezdésnek, hogy melyik típusú jewelre milyen modifier kerülhet
- poe.trade /poe.ninja hogy mik a jó árú jewelek
- populáris build-ek (pl molten strike, mathil build-ek,vagy az itt is sokat emlegetett arc trap, stb...) nézegetése, hogy milyen jewel-ek használnak
- imádkozz ezerrel[ Szerkesztve ]
-
vvega30
senior tag
-
tomazin
veterán
most már tényleg érdekel (a pénzes tabra gondolok én is)
ezt az abyss jewel craftot hogy kell elképzelni? fogok egy ilyet, leszedek róla mindent, aztán elkezdem rápakolni a dolgokat (transmute, alt, aug, regal?)
sirdond: azt alt-jaim gyakorlatilag csak erre mentek el ez mit jelent?
[ Szerkesztve ]
-
sirdond
őstag
válasz BoneDragon #16922 üzenetére
igen tudom, csak kissé borzasztó, hogy ennyit jelent.
egyébként abyss jewel-eket craft-olom én is már liga eleje óta, azt alt-jaim gyakorlatilag csak erre mentek el és bár néhány jó nekem is kijött, amiket használok is, de azért elég RNG ez is.
-
TrollBalint
addikt
válasz BoneDragon #16921 üzenetére
Hm.... Ezen már is gondolkodtam, márcsak azért is, mert nekem is kellene kettő, de valahogy sose álltam neki, pedig 5-6 jewel is ott hever a ládámban, hogy majd egyszer craft. Miket raktál rá, amivel ennyit kerestél?
aporpó, tegnap nekimentem az Armageddon Brandes witch-csel a Mastermindnak. Picit túlzok, ha azt mondom, hogy összecsukott, mint a rongyot, de annyira azért nincsen messze a valóságtól Kb harmadáig tudtam levinni az életét
Számít hányas a pálya szintje, vagy ez abszolút nem befolyásolja nála a lootot? Level 80 volt, és ha nem számítana, akkor lehet inkább alacsonyabb szinten próbálkoznék meg leverni.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
BoneDragon
veterán
Unalmamba elkezdtem abyss jeweleket craftolni...1 óra alatt 4exet kerestem
Viszik mint a cukrot, mintha kötelező lenne. -
mrkog
tag
Sajnos nem tudom törölni a hozzászólásomat. El se mondom, hol volt az a rothadt amu, mert porig égnék.....
acc: Von_Schwarz
-
mrkog
tag
Na jó. Volt egy amum amit nem rég vettem és eltűnt a karimról. Volt már ilyen valakinek, vagy valami lag alatt össze-vissza nyomkodtam a gombokat és eladtam?
Már 3x átnéztem az egész hóbelebancot, de nem látom.acc: Von_Schwarz
-
sirdond
őstag
LUL. kár, hogy ebben a ligában nem esett.
-
-
tiborv
aktív tag
Sziasztok
Ez az rf-vaal rf hogy működik?
A sima rf folyamatosan eszi a hot, a vaal csak egyszer von le 30%nyit? És onnantól permanens a tpzesig vagy a teruletvaltasig?[ Szerkesztve ]
D2r.guide; http://classic.battle.net/diablo2exp/; https://d2.maxroll.gg/
-
sirdond
őstag
Sulphite gains from 50 Gilded Scarabs
Érdekes, de azért az 50 az nem valami nagy mennyiség,szóval messzemenő következtetést nem biztos, hogy érdemes levonni. Forrás[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz Har_melin #16910 üzenetére
Tökéletesen emlékszel, a betrayal előtt úgy volt, hogy jövőre (az az idén) jön a 4.0, aztán mikor elindult a 3.5, akkor írták, hogy már dolgoznak a 3.6.0-n, mert ahhoz sok ötletük van. Akkor az volt a tippünk, hogy utána jön, talán nyáron, a 4.0.0, de ezek szerint mégsem.
-
Har_melin
addikt
Én emlékszem rosszul, vagy nem arról volt szó, hogy majd 2019-ben jön a 4.0? A mostani menetrend szerint várhatóan csak 2020 második felében érkezik.
-
Har_melin
addikt
válasz Rizseslescó #16908 üzenetére
A focus egy állapot, ami 4 mp-ig tart és 12 mp a cooldownja. A hozzá kapcsolódó skillek lehetnek aktiválók (WHEN focussed, vagyis akkor, amikor elsütöd, ilyenkor általában van egy időtartam is a bónuszra) vagy időtartam jellegűek (WHILE focussed, vagyis a focus 4s időtartama alatt).
A fán kirakható skill duration és cooldown reduction pontok tudtommal hatnak rá, de pl. incr duration gem nem, mert a bónuszt nem gem, hanem egy mod adja, nem tudod hozzákötni.
-
KubanitoS
veterán
válasz Rizseslescó #16906 üzenetére
Kapsz egy focus szkillt ha van ilyesmi valamelyik cuccodon és azt ha ellövöd, akkor megkapod a bónuszt, amit ír.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Rizseslescó
aktív tag
Srácok, ez a Focussed dolog hogy működik? ez egy skill? A build amivel játszom írja craftként a pjzson, de nem értem mi alapján fogok fókuszálni
-
sirdond
őstag
válasz BoneDragon #16904 üzenetére
40/40 challenges már megvan?
Én csak egy fránya maxed corruption room-ra pályázok, eddig 2-nél többre nem tudtam még upgradelni. hát olyan nagy kérés ez?
[ Szerkesztve ]
-
sirdond
őstag
válasz tomazin #16896 üzenetére
de akkor az összes többi másnak (pl item-ek) meg a currency-knek is normalizálódna az ára, ehelyett csak bizonyos scarab-oknak ugrott meg. ráadásul egyik pillanatról a másikra szinte, a játékosbázis csökkenés az meg folyamatos, annak nincs ilyen behatása a piacra.
én inkább valami "mathil effect" félét szagolok ebben, de még nem volt kedvem utána keresni.
@BoneDragon: az csak RNGesus volt
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Vajon emelték a drop ratet? Előző ligákban szenvedtem, annyira nem esett semmi, currencym se volt soha... Tegnap este meg első map első ládájából egy void, következő mapon egy 6 linkes fegyó, aztán rá 20 percel meg egy exalted orb. Kemény fél óra alatt többet kerestem, mint a legutóbbi ligámban 3 hét alatt.
Végig jó volt a dropom, már csak beltet kéne valamit vennem és kb kész a kari.[ Szerkesztve ]
-
Rizseslescó
aktív tag
válasz KubanitoS #16900 üzenetére
Köszi a gyors reagálást, akkor veszek egyet. Most vagyok úgy,hogy költeni kéne a karira, de nem tudom jobb lesz e. Tetszik nagyon, de sajnos elég halandó néha és nem tudok 91 fölé menni vele. Van mit fejleszteni, de saját kútfőből nem megyek messzire sajnos.... én a lámakirály
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Path of Exile 2
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Akvarisztika
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Path of Exile (ARPG)
- Horgász topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest