Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pszicho
tag
válasz tibee77 #18662 üzenetére
Jó lenne ha több hp- ja lenne a bossoknak és kevesebb sebzésük.
Aránytalanul vannak beállítva.
Jó lenne ha az itemek tulajdonság értékei nem lennénk lebutítva, túl alacsonyra vannak állítva.
A játék csakis azoknak kedvez, akik rengeteg időt ölnek bele.
Jók voltak a bossfightok, a 10. fejezetig, de az xp büntetés miatt most már 80 fölött szívás ha meghalok és elég sok munka vész kárba. Bár nem egy multiplayer játék, de azért lehetnének benne arenák, ahol lehetne nyomni az időre mob ölést egy kis területen.
Unalmas a single harc.Sajnálatos ez a túl sok karakter specializáció is.
A legtöbb karakter rá van állva magasabb szinttől 1-2 fő támadó skill használatára.
Marhára unalmas játékmenetet eredményez.
Le vannak butítva a specializációk is. Kevesebb karakter specializáció kellett volna és változatos skillek, többféle támadásra is használható karakterek.
Simán ki lehetne tolni a max szintet is 120-ra.
Eszetlenül legyepálni a mobokat minél gyorsabban.
85- ös szintnél meg is untam a játékot. nem tudja fönn tartani az érdeklődésem az unalmas mapozás, sem a még unalmasabb delve sem. Mindkét karaktert a path of exile által közzétett videó alapján skill fáztam és láttam el itemekkel. Hiába a pár %-os életszívás, ha bekapsz egy olyan sebzést, ami egyhitel vagy 2 szer eltalál és fekszel, semmit sem ér. Ezért írtam, hogy le vannak butítva az itemek.
Azoknak kéne jó statokkal rendelkezni magas def értékkel, jó sok hp-t adni, nem nevetséges 50-90-et, hanem 200-300-at egy komolyabb armornál. Tudom, biuztos vannak ilyen itemek, amik annyit adnak, de úgy lett volna jó, ha az épp aktuális karaktereim kapták volna, nem pedig azokéi, akik már 5000 játékórát öltek a játékba.
a 80- as resist értéket úgy értettem, hogy mindhárom elemental resist legalább 80%-on van és a chaos is legalább 80-on. Ezt elég nehéz elérni, úgy hogy közben még a karakter specializációhoz tartozó itemeket is használod. A ligákat nem tudom hogy vannak beállítva, standardon játszom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája